Dodaj do ulubionych

Izrael zagraża nam wszystkim

25.07.06, 23:07
Terror Izraela tylko pozornie groźny jest jedynie dla Arabów. Polityka
Izraela zagraża porządkowi na świecie. Oczywiście propaganda proizraelska
oskarża o wszystko Arabów, Palestyńczyków i Hezzbolah a o Izraelu rozkazuje
mówić ,ze są to tylko gołabli i niewinne ofiary.
Obserwuj wątek
    • emes-nju Jakies konkrety, jeslis taki mily. n/t 25.07.06, 23:08

• trymand Re: Jakies konkrety, jeslis taki mily. n/t 25.07.06, 23:19
        Konkretnie napisałem, mam nadzieję że masz IQ w normie?
        emes-nju napisał:

>
        • boston911 Re: Jakies konkrety, jeslis taki mily. n/t 26.07.06, 03:37
          On ma IQ w normie, tylko ty widzisz swiat przez jeden pryzmat. Czlowieku, czy
          ty nie widzisz co sie dzieje. Calym Hezbollahem kieruje Iran. Iran dostarcza im
          bron itd. Nie jest to takie proste jak sie tobie wydaje.
          • jama314 W sprawie konkretów... 26.07.06, 09:19
            Od czasu masakry w Deir Yassin w 1948 roku mamy już jasny i prosty zupełnie
            pogląd na ten konflikt.
          • trymand Re: Jakies konkrety, jeslis taki mily. n/t 26.07.06, 10:12
            To raczej ty widzisz zbyt prosto. No jasne wszystkiemu winni są arabowie,
            Palestyńczycy, Iran, Syria itp. jedyny "niewinny", "biedna ofiara" to
            oczywiście Izrael? Widzisz ja myślę, że zarzewiem wszelkich konfliktów jest
            własnie Izrael. jego agresywna polityka moze doprowadzić do III wojny
            światowej. Oczywiście propaganda będzie obciażać za wszystko tych wrednych
            arabów, Palestyńczyków itp itd.

boston911 napisał:

> On ma IQ w normie, tylko ty widzisz swiat przez jeden pryzmat. Czlowieku, czy
            > ty nie widzisz co sie dzieje. Calym Hezbollahem kieruje Iran. Iran dostarcza
            im
            >
            > bron itd. Nie jest to takie proste jak sie tobie wydaje.
      • taus Re: Jakies konkrety, jeslis taki mily. n/t 25.07.06, 23:59
        to na tej samej zasadzie jak USA próbuja przekonać nas, że zagrożeniem dla nas wszystkich jest mityczna oś zła.
    • ligia3 Re: Izrael zagraża nam wszystkim 25.07.06, 23:11
      Ja nigdy nie miałam wątpliwości, że źródłem niepokoju na Bliskim Wschodzie jest
      agresywna i terrorystyczna polityka Izrela

trymand napisał:

> Terror Izraela tylko pozornie groźny jest jedynie dla Arabów. Polityka
      > Izraela zagraża porządkowi na świecie. Oczywiście propaganda proizraelska
      > oskarża o wszystko Arabów, Palestyńczyków i Hezzbolah a o Izraelu rozkazuje
      > mówić ,ze są to tylko gołabli i niewinne ofiary.
      • trymand Re: Izrael zagraża nam wszystkim 25.07.06, 23:25
        Każdy rozsądny człowiek o tym wie. ja dziś oglądałem program na niemieckim ZDF
        nawet oni nieśmiało o tym mówią.

ligia3 napisała:

> Ja nigdy nie miałam wątpliwości, że źródłem niepokoju na Bliskim Wschodzie
        jest
        >
        > agresywna i terrorystyczna polityka Izrela
        >
        > trymand napisał:
        >
        > > Terror Izraela tylko pozornie groźny jest jedynie dla Arabów. Polityka
        > > Izraela zagraża porządkowi na świecie. Oczywiście propaganda proizraelska
        >
        > > oskarża o wszystko Arabów, Palestyńczyków i Hezzbolah a o Izraelu rozkazu
        > je
        > > mówić ,ze są to tylko gołabli i niewinne ofiary.
        • 12345ja Awanturnictwo Israela zagraża nam wszystkim 26.07.06, 00:21
          Wuj Sam miesza w światowym kotle.
      • aapa a ja nigdy nie miałem watpliwości 26.07.06, 00:28
        że tacy politykierzy jak wy to dawno na nogi powinni zacząc się leczyć, bo na
        głowę juz za późno. Może gdyby w końcu nam zagrozili to dotarłoby coś do tych
        pustych łbów.
        Tam w Izraelu, trzymać sie mocno i nie pękać!
        • util Well said!!! :] 26.07.06, 10:39
          aapa napisał:

> że tacy politykierzy jak wy to dawno na nogi powinni zacząc się leczyć, bo na
          > głowę juz za późno. Może gdyby w końcu nam zagrozili to dotarłoby coś do tych
          > pustych łbów.
          > Tam w Izraelu, trzymać sie mocno i nie pękać!

Amen bracie.
      • boston911 Re: Izrael zagraża nam wszystkim 26.07.06, 03:39
        no tak, bo to jedyna demokracja na Bliskim Wschodzie, ktora wszyscy Arabi
        dookola chca wykonczyc. Zaden z tych arabskich rezimow nie jest demokracja. To
        ciekawe.
        • kiluk2004 Re: Izrael zagraża nam wszystkim 26.07.06, 05:18
          Taka ta demokracja ,ze zaden rzad nie nic do gadania na temat wojska ,wywiadu
          i.tp. i w karzdym rzadzie przywodca jest general,ha,ha.
          A niezaleznosc jest zalezna od dotacji USA.Pupet state!!
          Izrale wygral kilka wojen ,ale jego dni sa policzone (moze lata) wszystko
          zalatwi demografia i arabusy predzej czy pozniej zepchna ich do morza.
          • trymand Re: Izrael zagraża nam wszystkim 26.07.06, 10:18
            To nie arabusy zagrazają Izrealowi. NIe zdąża zresztą bo Izrael urządza im
            holocaust jak widać, rzeź cywilów w Palestynie czy Libanie wydatnie zmiejszy
            populację. jak widaqć Żydzi przejęli niemeckie metody.
            • aapa Re: Izrael zagraża nam wszystkim 26.07.06, 10:47
              ty w ogóle znasz pojecie Holocaust? o czym ty mówisz?
              • ligia3 Re: Izrael zagraża nam wszystkim 26.07.06, 11:13
                myslę że każdy wie. Holocaust teraz robią Zydzi na arabach. Masowo ich mordują
                teraz w Libanie i palestynie. Obecnie rzeźnicy zwani "armią izraelską" palą i
                rozrywają bombami cydność cywilną Libanu, Palestyny. Ciekawe kiedy odpowiedzą
                za swoje zbrodnie? i kiedy zapłacą Libanowi roszczenia za zniszczenie kraju?
                aapa napisał:

> ty w ogóle znasz pojecie Holocaust? o czym ty mówisz?
            • besserwisser postępująca dewaluacja słowa 26.07.06, 10:50
              porównywanie ograniczonej pacyfikacji z holokaustem
              to praktyka podobna do nazywania każdego sklepu salonem...
              • ratioman Re: postępująca dewaluacja słowa 26.07.06, 10:55
                Idąc konsekwentnie twoim tokiem rozumowania o żydowskich ofiarach
                imperialistycznej polityki sraela wogóle nie ma co mówić - ich liczba przy
                setkach tysięcy zamordowanych przez sruli to jak otarcie naskórka do otwartego
                złamania podudzia
                • besserwisser słowna sraczka 26.07.06, 10:58
                  co to są "sraela" i "sruli"?
                  • ratioman Re: słowna sraczka 26.07.06, 11:02
                    to tylko słowa mające wyrazić moje krańcowe obrzydzenie do tego czego od
                    przynajmniej pięćdziesięciu lat dopuszcza się srael na Bliskim Wschodzie i nie
                    tylko
              • ligia3 Re: postępująca dewaluacja słowa 26.07.06, 11:15
                "czy ograniczoną pacyfoikacją" nazywasz tę rzeź jaką dokonuje teror izraelski
                na dzieciach i kobietach w Libanie i Palestynie.Aby tak propagfandowo nazywać
                zbrodnie rzeczywiście trzeba być ograniczonym.

besserwisser napisała:

> porównywanie ograniczonej pacyfikacji z holokaustem
                > to praktyka podobna do nazywania każdego sklepu salonem...
                • trymand Re: postępująca dewaluacja słowa 26.07.06, 12:38
                  co sie dziwisz? jak ich mordowali niemcy to holocaust jak oni sami to robią z
                  arabami to wg. ich propagandzistó zaledwie jakaś "ograniczona pacyfikacja".
                  Maja mentalność Kalego.
                  ligia3 napisała:

> "czy ograniczoną pacyfoikacją" nazywasz tę rzeź jaką dokonuje teror izraelski
                  > na dzieciach i kobietach w Libanie i Palestynie.Aby tak propagfandowo nazywać
                  > zbrodnie rzeczywiście trzeba być ograniczonym.
                  >
                  > besserwisser napisała:
                  >
                  > > porównywanie ograniczonej pacyfikacji z holokaustem
                  > > to praktyka podobna do nazywania każdego sklepu salonem...
        • samentu A Irak? Słyszałem od 26.07.06, 12:51
          prezydenta Busha ze to wzorowa demokracja!
        • wet3 Re: boston911 26.07.06, 18:17
          boston911 napisał:

> no tak, bo to jedyna demokracja na Bliskim Wschodzie, ktora wszyscy Arabi
          > dookola chca wykonczyc. Zaden z tych arabskich rezimow nie jest demokracja.
          To
          > ciekawe.

Izrael tez nie jest demokracja! Zachowuje sie dokladnie tak jak ksenofobiczne
          panstwo wyznaniowe.
    • lze_elita.05 [...] 26.07.06, 12:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • samentu Taką samą organizacją terrorystyczną 26.07.06, 13:05
        była PPS FR
        czy pochwała tej organizacji jej członków i jej przywódcy Józefa Klemensa P.
        to też pochwała terroryzmu?
        zresztą sam IDF wywodzi się z Hagany i Irgunu - organizacji terrorystycznych
        stojącej mi innymi za wysadzeniem Hotelu Dawid i zamordowniu hrabiego Bernadotte
        • lze_elita.05 [...] 26.07.06, 13:19
          • samentu He he autobusów wtedy nie było 26.07.06, 13:25
            więc Józef i kompanioni nie mieli okazji
            z reguły wysadzali dorożki wraz z przechodniami naturalnie
            których śmierci żałowano ale wiadomo
            wojna więc ludzie giną
            i jakże pięknie i miło umierać za Ojczyznę (podobno)
            reszty z tymi polakami nie zrozumiałem, ale pewnie zagłupi jestem na to by tak
            złożone pomysły móc zrozumieć:P
            • lze_elita.05 [...] 26.07.06, 13:44
              • iradar Re: Jozio P. to powinien raczej walczyc za katoli 26.07.06, 14:37
                Przeciez kazdy wie, że srael ma ustawy rasistowskie. Nawet swoich przesladują.
                • lze_elita.06 Cenzor! Te posty TEZ byly zeskanowane:) 26.07.06, 17:30
                  Konkurencja je opublikuje, lacznie ze skanem PO twej zasranej nieprawnej
                  interwencji:)
                • lze_elita.06 PS: Mnie kolejnych numerkow nie zabraknie, Tebe 26.07.06, 17:31
    • iradar Re: Izrael zagraża nam wszystkim 26.07.06, 14:39
      Zgadzam sie z tym. Juz w tej chwili boję sie Buszmena i dr Olmerta. Straszne
      rzeczy swiatu szykuja. POnoc srael ma 400 bomb jądrowych? Jak myslicie dla kogo?
      2 bomby na kazdy kraj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka