Dodaj do ulubionych

Obywatele Woodstock - jacy są?

• ponury_drwiacy_szyderca Banda brudasów. 27.07.06, 14:43

• mieciu23 Bede z mym trzyletnim synem 27.07.06, 14:44
      Witam wszystkich woodstockowiczow, tez tam bede z zona i trzyletnim synem.
      Niezly ze mnie juz wapniak, ale niech mnie dopisza do bledu statystycznego. Nie
      bedzie to nasz pierwszy raz.
      Pozdrawiam
      • dvoryanin mozna poćpać, popić, a i przygodny seks się trafi. 27.07.06, 15:45
        ... ale uważaj, żeby jakiś pedał nie wykorzystał ci dziecka
        • alhor y... 27.07.06, 19:29
          To nie zlot radia maryja, tam niema księży więc jego dziecko będzie bezpieczne.
        • 1410_tenrok na pielgrzymkach jest podobnie......... 27.07.06, 22:01
          a i ksiadz miłośnik dzieciątek sie by i znalazł!
    • jm19 Banda wykołowanych pomyleńców. 27.07.06, 14:54
      Biedni, chorzy ludzie, którzy za te wygłupy powinni być zamykani w obozach
      pracy w ramach reedukacji. Niestety nie jest to mozliwe.
      Woodstock w Kostrzynie, to jakaś pomnylona lewacka mutacja maoizmu, sartryzmu,
      goszyzmu i binladyzmu, niebywale szkodliwa społecznie.
      Te koszmarne ataki na kościół katolicki i wiarę są odrażające.
      Kompletna bezideowość i skrajna abnegacja.
      Cała ta idiotyczna i chora impreza służy robieniu pieniędzy przez pewnego
      podstarzałego, jąkającego się pseudoharcerza, który znalazł sobie doskonały
      sposób na życie, przez wieczne mobilizowanie i zmuszanie do idiotyzmów
      wykołowasnych młodych ludzi, którym robi MARSZ Z NIEDZIELNEGO SPACERU!
      Ludzie ci myślą , że są trendy i oryginalni, tymczasem są lewackim tłumem,
      męczącym sie fizycznie i psychicznie nie wiadomo dlaczego?
      Czy ktos nie może wreszcie przerwać ten koszmarny, chory i demoralizujący
      spektakl niejakiego Owsiaka?
      • kolter Re: Banda wykołowanych pomyleńców. 27.07.06, 15:03
        jak owsiak zbiera kase to choc w szpitalach to widac ,ale ja zbira kase twoj
        fuhrer rydz to widac tylko nowe maybachy dla biskopow , szurniety oszołomie!!
        • dvoryanin Pokaż jednego księdza który MA ww. Maybacha 27.07.06, 15:46
          ... potrafisz lewacki oszołomie
          • alhor Re: Pokaż jednego księdza który MA ww. Maybacha 27.07.06, 19:36
            hmm... Rydzyk? Pozatym jakieś pół roku temu w Europie ten samochód posiadało 5
            osób. Ale jeżeli potrzebujesz więcej przykładów żeby uznać że coś jest nie tak
            ... no cuż sam oceń.

Pozatym anarchizm jest czysto prawicowy (zniesienie kontroli nad społeczeństwem
            + naturalny dobór najsilniejszych organizacji), nierozumiem waszych zapędów z
            tym lewactwem.
            • dvoryanin Otóż Rydzyk nie ma, nawet Koszernoja Prawda już 27.07.06, 20:58
              tak nie pisze, za to ma poseł Piot Misztal
              • alhor Re: Otóż Rydzyk nie ma, nawet Koszernoja Prawda j 27.07.06, 21:22
                Cuż to takiego ta Koszernoja Prawdaj że się na nią powołujesz?
                • dvoryanin GW nie wiesz ? 27.07.06, 21:43
          • 1410_tenrok A dwóch może być? 27.07.06, 19:53
            Rydzyk i jego sekretarz...... he,he,he!
            • dvoryanin nie mają, rozczaruje cie 27.07.06, 20:59
              • 1410_tenrok a skąd wiesz? 27.07.06, 21:57
                Byłes w garazu u grzybka halucynogennego? To tam macie te spotkania brunatnych
                patriotów?
      • l005 Szacunek dla niezaleznosci, inwencji i wolnosci 27.07.06, 15:08
        jm19 napisał:

> Biedni, chorzy ludzie, którzy za te wygłupy powinni być zamykani w obozach
        > pracy w ramach reedukacji.
        ------------------
        Obozy i re-edukacja juz byly. Chiny, Kambodza, pozostala Korea Pln. Re-
        edukacyjni entuzjasci powinni wyjechac do tego ostatniego Panstwa Porzadku nim
        je rowniez skasuja.
        • l005 Re: Szacunek dla niezaleznosci, inwencji i wolnos 27.07.06, 15:12
          Ooooo, zapomnialem o Talibanie i Ajatollachach. Wybor jest jednak wiekszy niz
          Korea Pln
          • dvoryanin Może niech ta banda degeneratów się wyniesie z 27.07.06, 15:49
            Polski do jakiegoś lewackiego raju ... a w sumie to ćpuny wcześniej czy później
            padną na AIDS
            • alhor Re: Może niech ta banda degeneratów się wyniesie 27.07.06, 19:43
              Mój drogi przedmówco, polska jest lewackim krajem. Teraz mamy żądy PiSu który
              zabiera bogatym radzącym sobie ludzią i rozdaje nieudacznikom życiowym, to jest
              dopiero lewactwo. Tylko nierozumiem dlaczego ludzie o odmiennych poglądach
              mieliby się wynosić do lewicowego kraju?
            • 1410_tenrok Jawohl Herr Obersturmfuehrer 27.07.06, 22:04
              To wiecej takich pomysłów? Oto prawdziwy chrzescijanin! 10 przykazan. Kazanie
              na Górze i rzeczy!
        • dvoryanin Na tym Woodstocku gromdzi się margines spoełczeńst 27.07.06, 15:47
          sfrustrowane spedalone naćpane młode lewactwo ...
          • alhor Re: Na tym Woodstocku gromdzi się margines spoełc 27.07.06, 19:47
            Ja rozumiem że ludzie tam przebywający nie lubią twojego pasiastego dresu, łysej
            głowy i drewnianej pały. Ale może byś się jednak zastanowił czy to aby z tobą
            niejest coś nietak?
            • dvoryanin Otóż nie chodze w dresie ani w paski ani w żadnym 27.07.06, 21:00
              innym, nie jestem łysy ani nie jestem posiadaczem drewnianej pałki
              • alhor Re: Otóż nie chodze w dresie ani w paski ani w ża 27.07.06, 21:23
                No to zaskoczyłeś mnie, może będą z ciebie jeszcze ludzie.
              • 1410_tenrok oczywiscie! Jestes przystojną niebieskooką 27.07.06, 21:58
                blondynką w mundurze Waffen SS (np. Viking?)
          • 1410_tenrok lepsze to niż bogobojni, przyszli SS-mani! 27.07.06, 19:54
          • 1410_tenrok No jakbym słyszał mowy Adolfa! 27.07.06, 22:06
            Cudowne! Nowa moralnosc w stylu starej nsdap!
      • odoll Re: Banda wykołowanych pomyleńców. 27.07.06, 15:25
        Słusznie, do obozu pracy ich! W końcu już nadeszła IV RP, i mało ważne, czy
        WOŚP atakuje Kościół, czy jest atakowana przez niego!
        A poważnie - gdyby wszyscy ludzie Kościoła, byli choć w połowie tak ideowi, jak
        Woodstockowicze są bezideowi, dużo lepsze byłoby oblicze tej instytucji. A
        Owsiak nikogo do niczego nie zmusza, próbuje tylko coś zrobić, a że świetnie mu
        to wychodzi, budzi zawiść. Parę lat temu Pietrzak mówił:
        ,,Gdy człowiek robi to, na czym zna się,
        W każdych warunkach i w każdym czasie
        Jest solą w oku i zadrą w palcu
        Leniom, niedojdom i popaprańcom''.
        Woodstockowicze nie tylko myślą, że są oryginalni, oni to wiedzą, i tak jest w
        rzeczywistości, i nie męczy ich pobyt na kostrzyńskim polu, jak jm19 próbuje
        wmówic sobie i wszystkim wokół. A IV RP niech lepiej nie próbuje przerywać tego
        pięknego spektaklu, jeśli nie chce, by jej własny spadł z afisza w trybie
        natychmiastowym. Chociaż tak naprawdę tego spadku życzę i IV RP, i nam
        wszystkim.
        Ooo, jedziemy na Woodstock!
        Już tylko 36 minut!
        Odol
      • gaiaa po co te nerwy? 27.07.06, 15:26
        Przecież udział w imprezie nie jest przymusowy. Ten lewacki tłum męczy się
        fizycznie i psychicznie ma własne życzenie. Nie podoba się - olej to, nie jedź,
        nie oglądaj relacji w TV. Znajdź sobie rozrywkę na swoją miarę, na przykład
        krzewienie wszechpolskiej ideologii, a ci bezideowi abnegaci niech bawią się
        jak im się żywnie podoba. Czy to takie skomplikowane?

PS. Co znaczy "robi MARSZ Z NIEDZIELNEGO SPACERU"?
    • tgbpl Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 15:16
      rozumiem ludzi którzy atakują i krytykują woodstock, nigdy nie będąc fanem
      alternatywnej rzeczywistości nie są w stanie pojąć entuzjazmu tylu ludzi
      czekających często cały rok na tę imprezę. rzeczywiście jest tak, że klimat,
      sposób zabawy i energi tam przekazywanej jest dość specyficzny i na codzień
      niespotykany ale z pewnością nikomu nie szkodzi. co do poglądów politycznych i
      ogólno społecznych, warto jednak prześledzić opine i stanowiska ludzi bądż co
      bądż mających coś do powiedzenia. oj mozna by tu dużo napisać, ale czy to coś
      zmieni..? MARTWI MNIE JEDYNIE FAKT ŻE KTOŚ KTO MA TAK PŁYTKIE OBSERWACJE I
      PRZEDEWSZYSKIM MALO OBIEKTYWNE.. PISZE TAKI TEKST A JESZCZE KTOS INNY GO
      PUBLIKUJE. ch..nia straszna
    • pixelpainter odwiedz moja strone www.gs-arts.nl ,superr! 27.07.06, 15:18
    • a-guska1 brak tolerancji!!!! 27.07.06, 15:25
      jak czytam niektore komentarze to poprostu smiac mi sie chce. brak tolerancji i
      ciagle obrazanie innych. ludzie kazdy robi to na co ma ochote. poprostu tego
      nie rozumiem jak mozna mowic o czyms o czym sie nie ma bladego pojecia. mowicie
      ze na woodstocku sa narkotyki i alkohol to popatrzcie na kazda jedna dyskoteke
      co tam sie wyprawia. na kazdym koncercie tak samo rockowym, hip hopowym czy
      imprezie z szeroko pojetym okresleniem muzyki techno sa narkotyki i alkohol.
      tylko teraz zalezy od tego kto po co na taki koncert czy w tym wypadku
      woodstock przyjezdza. bo jesli ktos nie chce to nie wypije nie wezmie
      narkotykow a bedzie sie dobrze bawil.
      obywatele woodstock jacy sa? sa tacy jak kazdy i jak kazdy zasluguja na
      szacunek!!!
      • cuauhtemoc Re: brak tolerancji!!!! 27.07.06, 15:31
        100% prawdy
      • dvoryanin A kto powiedział, że np: ja jestem entuzjastą 27.07.06, 15:51
        dyskotek ... albo że twierdze że nie ma tak alkoholu i narkotyków
      • honia_k Re: brak tolerancji!!!! 27.07.06, 15:55
        w zupełności zgadzam się z a-guska1 !!! sama już chętnie bawiłabym się na
        Woodstocku (niestety nie jadę). strasznie wkurza mnie to gadanie o narkotykach
        i piciu! i jedno i drugie jest wszędzie (w każdej dyskotoece) i na to jest
        społeczne pozwolenie tak???, ale Woodtock nie!!! kogo w oczy kole, że młodzi
        ludzie choc raz w roku są jednością i się switnie bawią???
      • langston a-guska jestes w bledzie albo naiwna 27.07.06, 17:38
        To prawda, ale czy z dyskotek probuje sie zobic polityczna sile jak to probuje
        sie zrobic z Woodstock.
        • a-guska1 Re: a-guska jestes w bledzie albo naiwna 27.07.06, 18:22
          ale to nie sami uczestnicy tej imprezy probuja to zrobic. wiadomo zawsze sie
          znajdzie kilka wyjatkow. najgorsze co moze byc to uogolniac wszystko i
          wszystkich. co do mojej naiwnosci to nie zgodze sie bo sama bylam na woodstocku
          i nie po to zeby sie napic czy cos takiego, nie po to zeby propagowac jakies
          poglady polityczne. bylam tam po to zeby sie bawic z grupa przyjaciol, zeby
          posluchac muzyki jaka lubie. i uwierz mi takich osob jak ja byla przewazajaca
          wiekszosc. teraz na woodstock nie jezdze bo mam inne sprawy na glowie ale
          ciagle uwazam ze obrazanie uczestnikow woodstocku jak innych imprez roznego
          typu nie jest dobre!
          • langston Re: a-guska jestes w bledzie albo naiwna 27.07.06, 19:49
            Pelna zgoda .
            Mnie chodzi tylko o to ze z Woodstoku prubuje sie zrobic polityczna manife.
            • alhor Re: a-guska jestes w bledzie albo naiwna 27.07.06, 20:10
              > Pelna zgoda .
              > Mnie chodzi tylko o to ze z Woodstoku prubuje sie zrobic polityczna manife.

Woodstok ma kożenie punkowe, stąd jest tam obecna ideologia tej subkultury. I
              przyjeżdząją tam ludzie wyznający tą ideologie lub ludzie którym ona nie
              przeszkadza.
    • cuauhtemoc to po prostu dobra impreza 27.07.06, 15:30
      Za duzo sie doszukujecie w PW. To po prostu duza dawka koncertow, gdzie ludzie
      sluchajacy szeroko pojetej muzyki rockowej moga sie dobrze zabawic. To nie ma
      byc uduchowione spotkanie mlodziezy tylko dobra zabawa. A wypowiedzi wiekszosci
      z was az szkoda komentowac. Wniosek: nie lubisz muzyki rockowej, nie czujesz sie
      mlodym, nie masz ochoty na dluzsza imprezke - nie jedz i daj spokoj tym co
      pojechali.
    • shymoons Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 15:59
      cyt:
      "... każą widzieć w nich tę zdrową część polskiej młodzieży, która w
      zdewastowanym pejzażu kulturowym czegoś jeszcze chce, bądź też degeneratów
      taplających się w błocie przy ostrej punkowej muzyce?"

... ostrej punkowej muzyce????? a od kiedy to na PW jest ostra punkowa muzyka?
      chyba autora troszku poniosło... ;)))

głupota nie ma płci
      głupota nie ma rasy
    • kosiem Ciekawe komu potrzebna jest odpowiedź 'jacy są' 27.07.06, 17:18
      Ciekawe komu potrzebna jest odpowiedź 'jacy są'. Bo chyba nie im samym. Uczestnicy imprezy nie potrzebują się zaszufladkowywać. Chyba jakiś polityk chciałby prostej odpowiedzi w postaci kilku prostych epitetów, aby później w propagandzie móc się posługiwać wstępnie skompilowanymi skrótowcami.
      • a-guska1 Re: Ciekawe komu potrzebna jest odpowiedź 'jacy s 27.07.06, 17:23
        ale odpowiedz jest bardzo prosta. sa tacy sami jak wszyscy inni ludzie. czemu
        mieli by bic inni?
        • langston wszycy ludzie sa tacy sami? -jeste Stalinem? 27.07.06, 17:40
          To Stalin i inne lewaki postrzegal ludzi jako zbiorowisko, motloch.
          GW chcialaby Woodstock widziec tak samo, a najlepiej rzucic nas przeciew
          Kaczynskim.
    • langston Probuja z dzieci zrobic lewakow -to niedowiary!!!! 27.07.06, 17:31
      Wielokrotnie organizowalem Orkiestre w jej poczatkach ( w moim miescie).
      Byla to calkowicie spontaniczna akcja pomocy. Potem jecholo sie na Woodstock.

Obecnie lewactwo chce zawlaszczyc ta idee i wykorzystac molodziez do swych
      politycznych celow!

TO NIEDOWIARY!!!!!!!!!!!
    • rsrh W sumie biedni ludzie taplający się w błocie!! 27.07.06, 17:42
      A ma jeszcze do nich powiedzieć"słowo" Szczuka !!!Dno.
    • langston Co tam bedzie robic Szczuka?? lewacka manifa 27.07.06, 18:00
      Co tam bedzie robic Szczuka?? Do cholery!
      Jade posluchac muzyki a nie brac udzialu w jakichs lewackich manifach!!!

POLITYCY WON ZE SCENY!!!!!!!!!!!!!!!!
      • rsrh Co tam ma do roboty Szczuka.? Ano razem z Monika 27.07.06, 18:14
        Olejnik ma opowiadać o pracy dziennikarskiej!!!Myśle że powinien jeszcze
        dojechać Wojewódzki,Dunin,Senyszyn,Jaruga i Środa (zestaw niepełny) !!
        • langston Politycy won ze sceny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 18:24
        • cookies3 Re: Co tam ma do roboty Szczuka.? Ano razem z Mon 27.07.06, 20:02
          A dla ubarwienia zestawu dosłać paru tolerancyjnych forumowiczów:)
    • bylystudent Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 18:32
      Nie, no te zdjęcia to takie super!
      Że ich nie ma ;[ Naprawdę, żenada - nie dawajcie linków do nieistniejących
      galerii. Bo to wstyd i brak profesjonalizmu.

PZDR
      • fal_len Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 18:43
        uważam się za obywatelkę Woodstock... w tym roku nie jadę, ale trochę tam
        bywałam...prawda jest taka że większość tych hardcorowo wyglądających w
        telewizji ludzi na co dzień nie nosi irokezów itd. Dla wielu, jak to ktoś już
        napisał,jest to kilka dni oderwania się od codzienności czytaj: nauki,
        obowiązków...jest tam trochę świrów, ale nie są tam oni specjalnie na topie...w
        tamtym roku przyżyłam dość ciekawe doświadczenie...mianowicie mając już
        doświadczenie z Woodstockowym pociągiem(jeden koleś ubrał kask i zbijał
        lampy...za nim szedł koleś,który zbijał lampy bez kasku;]) postanowiłam jechać
        zwykłym pociągiem..okazało się że wiele osób wpadło na ten sam plan, również
        nauczona dośw. wcześniejszym...co nie znaczy że zachowywali się super...chcę
        powiedzieć, że to normalni ludzie, którzy raz w roku chcą sobie maksymalnie
        wrzucić na luz...bo każdemu z nas jest to potrzebne...
    • dar Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 18:37
      Witam.
      Jedziemy na Woodstock...mamy po 40-sci lat i nie jesteśmy błędem statystyczym.
      Pijemy piwo...i dobrze się bawimy.
      Za margines się nie uważamy...mamy żony,dzieci,firmy...
      Pozdrówka Koniu&Ska
    • g.marx Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 18:59
      Nie jestem pewien, który guru jest groźniejszy. Owieczyki ojca tadeusza niedługo
      i tak poumierają, a cielęta od Owsiaka będą niedługo tworzyć ten kraj.
      • hippiehippie Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 19:47
        Przystanek Woodstock jest o.k. ;) A wy Dulscy przejedźcie się tam i zobaczcie
        200 tysięcy szczęśliwych ludzi. Może nie spalicie się z zawiści i świętego
        oburzenia i przez moment też poczujecie to coś co jest między ludźmi (nie mówię
        o pyle i pocie;)). Moje prywatne najpiękniejsze chwile na Woodstocku: Buzu Squat
        śpiewa Przebudzenie, wszyscy śpiewają hymn (i znają więcej niż jedną zwrotkę niż
        ta banda tumanów zwana 'prawdziwymi Polakami").
    • nikimiki Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 20:33
      Popieram glosy mowiace ze szukanie jakies specjalnej ideii na woodstocku to
      strata czasu. Dla mnie Woodstock to muzyka, muzyka i jescze raz muzyka, Jurek
      Owsiak zaprasza tam zawsze wspaniale kapele, mozna tam posluchac duzo dobrej
      muzyki i chociaz sam jestem praktykujacym katolikiem, ktory nie popiera aborcji
      to przyjezdzalem na Woodstock jesden dzien wczesniej przed oficjalnym graniem
      woodstocku kiedy to w namiotach krisznowcow graly takie kapele jak Shelter i
      Village of Peace, bo mnie kreci muza , muza i jeszcze raz muza. Jeden z
      Woodstokow spedzilem zupelnie bezalkoholowo bo tak sobie postanowilem i bawilem
      sie conajmniej swietnie. To wlasnie na woodstocku wysluchalem najlepszego
      koncertu zespolu Plebania, Houk, Voo Voo innych fantastycznych kapel. Mozna tam
      spotkac ludzi ktorzy naprawde duzo kopia w alternatywnej muzyce i wyciagaja
      takie kapelki z pod ziemi ze to naprawde szczena opada. Z drugiej strony
      zyczylbym woodstockowi zeby znalazl wlasnie teraz sciezke ktora prowadzilaby do
      konstatacji rzadu oszolomow, jednak sam Owsiak kiedys powiedzial jak ludzie na
      woodstocku zaczeli krzyczec: Jarocin, Jarocin!!!, powiedzial ze Jarocin umarl i
      jego ideologia takze umarla, to o czym ludzie wtedy marzyli juz jest i nie ma
      juz o co walczyc. Dzisiejsi woodstockowicze to w iekszosci banda dzieciakow ,
      ludzie z tej kultury ktorzy troche mysla nie jezdza na woodstock tylko na inne
      mniejsze festiwale , alternatywne do tego w Kostrzynie nad odra.
      Nigdy nie zapomne woodstockowego kurzu ktory mnie wkurzak i podniecal zarazem
      bo nigdy nie widzialem takiej wichury pod scena na koncercia jakiegos zespolu
      jak wlasnie tam, wspaniale jest to jak fani jedej muzyki stoja pod tak wielka
      scena i wiedza ze przez 3dni z tej wlsnie sceny , specjalnie dla nich beda sie
      laly megatony ich ukochanej , dobrej jakosciowo muzyki alternatywnej!!!
      ROOTS CONTROLA MY FRIENDS!!!
    • yaycarz Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 21:04
      Obywatele woodstocku jacy sa? Sa najleprzymi obywatelami jakich mamy w tym
      panstwie, jest ich tam duzo, jest to totalny mix kulturowy. ale jezdze od 4 lat
      na woodstock i jakos nic mi nie zginelo, nic mi sie nie stalo. co do polityki,
      wszedzie sie wkrada no i tak juz bedzie. Wedlug mnie spoleczenstwo woodstocku,
      to poprostu wolne spoleczenstwo, gdzie kazdy decyduje o swoim losie na tyle by
      nie ograniczac nikomu innemu jego planow. A jurek Owsiak to poprostu czlowiek
      instytucja. politycy go nie lubia, bo robi wiecej dla tego kraju, niz oni.
    • camell_ek Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 21:05
      niesamowicie durny artykul, az sie odechciewa komentowac...
      camell.blox.pl
    • lipniak To taka pielgrzymka - musi do Mekki raz w zyciu 27.07.06, 23:24
      bo inaczej kul nie ma i kijowo jest
    • jan_r_k Shoot down twin ducks 27.07.06, 23:36
      Widać, że transparent z napisem "Shoot down twin ducks" wywołał ekstazę u
      reporterów Gazety Wyborczej, bo zamieścili aż dwa zdjęcia. Ciekaw jestem,
      gdyby na tym transparencie zamiast nawoływania do zastrzelenia "Kaczek
      Bliźniaków" nawoływano by do spalenia w stodole jakiejś grupy etnicznej,
      powieszenia ludzi bliskich ideowo redakcji GW ("A na drzewach zamiast liści
      będą wisieć komuniści") czy też nawoływanie do przemocy wobec mniejszości
      seksualnej ("Fight AIDS, waste a fag"), czy też do powieszenia Jaruzelskiego,
      Kiszczaka, Jerzego Urbana czy też innych przyjaciół Nadredaktora, to weseli
      redaktorzy i redaktorki (np. Blada Helena) GW dostaliby orgazmu?

Jan K.
    • legrange Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 27.07.06, 23:48
      Autor polizał ligusom dupę. I tyle za całą recenzję. Ten opisany quazi menel to
      wg. redaktorka ma być tym niby "Obywatelem Woodstock". GW podesłał redaktorka
      tatko z Torunia, czy też GW zaczyna dmuchać dokąd wieje wiatr. Tak czy inaczej,
      burasy, macie pochwałę od tatki.
    • stona175 Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 08.08.06, 11:10
      Przynajmniej jeden czlowiek potrafi zapanowac nad tyloma ludzmi, a nie jak te
      *** z rzadu potrafia tylko patrzec na siebie i probowac podporzadkowac sobie
      cala mlodziez nie zwazajac nawet na ich problemy. Wkurzaja mnie wypowiedzi
      ludzi ktorzy tylko oczerniaja PW nawet na nim niebedac. A jezeli komus tam
      niepasuje atmosfera to poprostu niech nie przyjezdza. Takich przezyc i takiej
      enegri na nastepny rok nie da zadna impreza i nic tak mocno nielaczy ludzi jak
      wlasnie Jurek i jego PW. Jak rzad jest taki madry i tylkoby zakazywal
      wszystkiego to niech sam sproboje stworzyc cos takiego i zapanowac nad tyloma
      tysiacami ludzi i zjednoczyc ich wookol siebie. Pozdrawiam.
    • beata.trela Re: Obywatele Woodstock - jacy są? 05.12.07, 01:30
      wiecie co jestescie śmieszni, ubawiłam sie czytając wasze
      komentarze, dorosli ludzie a zachowujecie sie jak dzieci( nie
      wszyscy ale większośc z was. smieszne jest to ze praktycznie
      wszystkie negatywne wypowiedzi paną od osób który nie maja pojecia
      jak na prawde jest na woodstocku, nigdy tam nie bylia a pisza jakby
      byli prawdziwymi weteranami tej imprezy, to jest załosne, jak ktos
      kto nawet przez pol minuty nie zaznał woodstockowej atmoswery
      wyciąga jakies chore osądy. No cóz i tak pewnie zostane zbluzgana,
      pewnie ktos napisze ze kieruje mna sztan, że jestem złym człowiekiem
      i że współczuje moim rodzicom, no ale nie mam zamiaru polemizowac z
      ludzmi którzy nie maja własnej opini, albo ich opinia jest
      autorstwem kogs innego równie niewiedzącego, szkoda mi na to czasu,
      pisze tylko dlatego ze moze nastepnym razem zanim zaczniecie
      wystawiac opinie na jakis temat zadac sobie pytanie czy woole macie
      prawo, bo jesli nie wiecie czegos z własnej obserwacji to chyba nie
      powinniscie wydawac opni.......................... I po co te moje
      wielkie słowa jak pewnie za chwile zostane zlinczowana ogromem
      negatywnych komentarzy, ale wiecie co zwisa mi to, mówcie sobie co
      chcecie, ja wam tylko wspolczuje :)

Pozdrawiam ludzi którzy wiedza o czym ja mówie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka