Dodaj do ulubionych

Woodstock: jak żyje 130-tysięczne miasto

29.07.06, 22:05
PRZYSTANEK WOODSTOCK - klawa sprawa...Przynajmniej mlodziki maja sie gdzie
wyszalec, anie chodza ze spluwami do szkoly jak w USA
Obserwuj wątek
    • dvoryanin Oczywiście sa sekciarze z Kryszny, dragi, alkohol 29.07.06, 22:07
      i już 2 ofiary śmiertelne Brudstoku
      • mk72 Re: Oczywiście sa sekciarze z Kryszny, dragi, alk 29.07.06, 23:47
        A kto jest drugą ofiarą i skąd te informacje ? Konkretnie proszę.
        • nick3 Spoko, inkwizytorze, są i sekciarze "z Jezusa":) 30.07.06, 16:26
      • jjjnjankowski Re: Oczywiście sa sekciarze z Kryszny, dragi, alk 30.07.06, 03:29
        dvoryanin napisał:

> i już 2 ofiary śmiertelne Brudstoku
        zastrzeleni przez policje?
      • ejja Re: Oczywiście sa sekciarze z Kryszny, dragi, alk 30.07.06, 10:21
        Codziennie giną ludzie na drogach, kogo oskarżysz za te wypadki?
      • mistrzkungfu Re: Oczywiście sa sekciarze z Kryszny, dragi, alk 30.07.06, 23:33
        nie tylko, byli tez chrzescijanie (ksieza, zakonnice), rabin...

dragi, hm... nie byles to skad mozesz wiedziec (jak wyzej?)

dwie osoby odeszly niestety :( Niech Bog czuwa nad nimi [*] A Ciebie, drogi
        czlowieku prosze o troche szacunku dla tych ludzi!
    • dvoryanin A Brudstokowicze jak widac nieroby ... 29.07.06, 22:09
      • beatrix666 [...] 29.07.06, 23:46
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • wet3 [...] 30.07.06, 01:57
          • nick3 Nazi-dewoci, przekraczacie wszelkie granice! 30.07.06, 02:45
            Wasze posty są tak ewidentnym lżeniem ludzi, że admin jeśli nie da ich do kosza
            jest albo idiotą, albo ma w tym jakiś wyższy cel!

Ja w każdym razie daję to całe plugawstwo do kosza.
      • mistrzkungfu Re: A Brudstokowicze jak widac nieroby ... 30.07.06, 23:35
        masz brudne serce czlowieku i marnujesz czas na plucie jadem!
    • gekon1979 wolni ludzie, w demokratycznym panstwie moga 29.07.06, 22:10
      robic co chca, nawet taplac sie w blocie nic innym do tego
      • ready4freddy Re: wolni ludzie, w demokratycznym panstwie moga 30.07.06, 01:20
        no, tera mowita jak czlowiek, jasnie panie. widac cos z tego dzbana splynelo :)
      • marcinbird Re: wolni ludzie, w demokratycznym panstwie moga 30.07.06, 02:11
        gekon, ja stara dupa jestem, ale Twój post i fragment z Sarmatii każe mi
        uśmiechnąć się i powiedzieć: macie rację !! Wasze prawo tak patrzeć na świat !!
        Czas ratować państwo chore ...
    • k.rybski Woodstock: jak żyje 130-tysięczne miasto 29.07.06, 22:16
      Ot ludzie z "marginesu" zrobili sobie impreze.Troche śmieszą mnie te ich "wielkie idee i wartości" kiedy widzę ich na codzień.Cóż wszyscy mamy maski...
      • jjjnjankowski Re: Woodstock: jak żyje 130-tysięczne miasto 29.07.06, 23:36
        ty smutna - ja np. nie nakladam maski smutnej do sluchania muzy bo po co?
      • mistrzkungfu Re: Woodstock: jak żyje 130-tysięczne miasto 30.07.06, 23:41
        dla prostych ludzi idee i wartosci bywaja smieszne, racja! A nazywajac
        woodstockowiczow "marginesem":

a) obrazasz przeszlo 100tys. ludzi
        b) nie obrazasz, bo moze lepiej byc na "marginesie" niz byc czescia takiej
        "kupy" (ludzi) w ktorej Ty sie znajdujesz
    • adalberto3 Nawet w niemieckiej TV pokazali tańce ... 29.07.06, 22:33
      .. w błocie. Tylko ten Owsiak nie posiadł do tej pory umiejętności wypowiedzi w
      obcym języku. A może mu się plątał ....
      • meldran Re: Nawet w niemieckiej TV pokazali tańce ... 29.07.06, 22:45
        Kilkakrotnie byłem na Woodstock, mimo, że skończyłem studia, mam rodzinę i
        pracę.Jest tam bowiem coś, czego takie żałosne ludziki jak ty nie rozumieją, z
        tej prostej przyczyny,że jest to sfera emocji całkowicie dla was niedostępna.
        Dlatego nawet nie próbuję ci wytłumaczyć o co chodzi, bo dzieli nas zarówno
        mentalna, jak i intelektualna przepaść.Zrób coś kiedyś dla innych,coś
        absolutnie bezinteresownego, a zamiast wrogo patrzeć na to, czego nie
        rozumiesz ,nie zawracaj sobie tym głowy(kierowane do wszystkich "poważnych"
        ludzików plujących żółcią na tym forum).Pozdrawiam serdecznie
    • basia promocja 29.07.06, 22:37

Jak łudskok jest taki wspaniały i warto promowac te rozrywke, warto mowic, ze to dobra rozrywka, ze mlodziez tak cudownie i grzecznie sie bawi - moze tam kolonie dla dzieci zaczac oragnizowac. Ile lat ma/maja dzieci pani Moniki Olejnik. Moze dalaby dobry pzryklad i wyslala swoje.
      • jjjnjankowski Re: promocja 29.07.06, 23:39
        o ile pamietam ma jedna sztuke pelnoletnia - zatem pytac sie mamy nie musi czy jechac na wudstok czy nie, jak sadze.
      • liber444 Re: promocja 30.07.06, 00:20
        predzej bym tam wysłał niż pod opieke zboczeńców w czarnych kieckach
      • mistrzkungfu Re: promocja 30.07.06, 23:44
        Woodstock nie jest dla wszystkich i dobrze! Jest dla tych ktorzy chca tam byc.
        Polecam pojechac i zobaczyc, a nie gdybac. A Monika Olejnik podobno przyjedzie
        ze znajomymui nastepnym razem czy cos...
    • pl2512 Odpowiedz:Jak chlew i sracz! 29.07.06, 22:53
    • totus.tytus 130-tysięczne miasto i ani jednego kościoła??????? 29.07.06, 23:03
      ani jednej tłustej plebanii? bazyliki? świątyni?
      ten Wzwoodstock to chyba nie w Polsce...oooops: w Kaczystanie, pełna nazwa:
      IV.Kaczpospolita Ludowa.
      • baba64 ile to kosztuje? 29.07.06, 23:20
        Jeszcze raz zapytam może ktoś wie ile ta impreza kosztuje i ktoto sponsoruje bo
        mam nadzieję że nie podatnicy? Przecież ta policja, medycy, przygotowanie placu
        czy choćby woda w kranach, że nie wspomnę o WC i scenie kosztują. Jak myślicie ile??
        • curious2003 Re: ile to kosztuje? 29.07.06, 23:28
          na zdjeciach bylo widac parasole z TYSKIE
        • liber444 Na pewno mniej, niż wizyta Benua 16, 29.07.06, 23:40
          ponadto nie promuje sie tam szkodliwych społecznie zachowań, jakich naucza
          poprzes postawe swoich przedstawicieli KK, czyli:
          - obmacywania podopiecznych (vide : Paetz, "ciumkarz" z podkarpackiego i wielu
          innych)
          - defraudacji pieniedzy (stella maris, ojczulo z Torunia, czy Salezjanie)
          - donosicielstwa (najbardziej kapuściana grupa zawodowa w Polsce)
          - jazdy po pijaku (chociażby dzisiejsze artykuły o pupilku Watykanu)
          Ponadto ukazywania postawy : pierwszy chetnie w kogoś kamieniem przypierniczę,
          od mojej postawy moralnej wara.
        • chmielu3 Re: ile to kosztuje? 29.07.06, 23:41
          Fundacja wydaje swoje pieniadze, nie te zebrane w datkach ale np. odsetki itp.
          A jesli chodzi o policje to takie jest jej zadanie, czemu nie pytasz sie kto
          finansuje jak policja ochrania kibiców na meczach czy gornkow na demonstracjach
        • beatrix666 Re: ile to kosztuje? 29.07.06, 23:42
          baba64 napisała:

> Jeszcze raz zapytam może ktoś wie ile ta impreza kosztuje i ktoto sponsoruje bo
          > mam nadzieję że nie podatnicy? Przecież ta policja, medycy, przygotowanie placu
          > czy choćby woda w kranach, że nie wspomnę o WC i scenie kosztują. Jak myślicie
          > ile??

a co boli cie ze rydzyk nie dostanie tej kasy???..... impreze organizuje
          W.O.Ś.P. i to ona płaci.
          ciekawe ile kosztowały mnie jako podatniczke wizyty tego pajaca watykańskiego
          benka a wczesniej rokrocznie misia podagryka z okienka..>
        • r0b0l ciebie nie kosztuje nic 30.07.06, 00:26
          zajrzyj na stronkę wośp, doczytaj skąd się wzięla ta impreza.
          Państwo nie jest w stanie zapewnić niczego oprócz przerośniętej administracji i komorników dla szpitali, wośp potrafi dużo więcej a przystanek odbywa się za malutki procent zysków fundacji

i policz zyski jakie bezpośrednio przynosi woodstock rejonowi w którym się odbywa, kolei i całej reszcie.

i koniecznie rzuć na konto rydzyka kilka stówek, na świątynię opaczności też.
          a od festiwalu się odwal bo nie za twoje
        • codycodycody Re: ile to kosztuje? 30.07.06, 04:13
          policja jest od tego zeby chronic. obojetnie czy to bedzie taka impreza, najazd
          gornikow na Wawe czy pielgrzymka papieza... a tak w ogole to rusz glowa jak cie
          to tak interesuje poszukaj informacji chociazby na stronie WOSP. myslenie nie
          boli...
        • mark.parker Re: ile to kosztuje? 30.07.06, 06:27
          baba64 napisała:

> Jeszcze raz zapytam może ktoś wie ile ta impreza kosztuje i ktoto sponsoruje bo
          > mam nadzieję że nie podatnicy? Przecież ta policja, medycy, przygotowanie placu
          > czy choćby woda w kranach, że nie wspomnę o WC i scenie kosztują. Jak myślicie
          > ile??

Ty się martw, ile państwo wydaje na pielgrzymki samozwańców z Watykanu i na
          opaczność :-P
        • mistrzkungfu Re: ile to kosztuje? 30.07.06, 23:49
          wszystkie dane fundacji sa przejrzyste, znaczy ze mozesz sobie je zobaczyc, dla
          objasnienia.

To jest podziekowanie dla wolontariuszy, wiesz takich ludzi co zbieraja
          pieniazki na sprzet dla dzieci.
      • jjjnjankowski Re: 130-tysięczne miasto i ani jednego kościoła?? 29.07.06, 23:43
        coz bog jedna z rzeczy uczynil niedostepna klechistanowi
      • beatrix666 Re: 130-tysięczne miasto i ani jednego kościoła?? 29.07.06, 23:44
        totus.tytus napisał:

> ani jednej tłustej plebanii? bazyliki? świątyni?
        > ten Wzwoodstock to chyba nie w Polsce...oooops: w Kaczystanie, pełna nazwa:
        > IV.Kaczpospolita Ludowa.
        >
        no straszne ..jak oni tak moga bez bogha i czarnych swiń pijawek zyc tyle dni??
        rotfllllll
    • mazjol Re: Woodstock: jak żyje 130-tysięczne miasto 29.07.06, 23:34
      wszsytko ładnie i super, tylko jest jedno ale ....... ternim. czemu zawsze woodstok wypada w okres żniw !!! i nigdy sie nie moge wybrać bo trza w pole isć :| jak by tak w II połowie sierpnia było to bybyło wszystki git :))
      • mistrzkungfu Re: Woodstock: jak żyje 130-tysięczne miasto 30.07.06, 23:51
        tak, i na poczatku miesiaca, po wyplacie :D
    • jjjnjankowski Re: Woodstock: jak żyje 130-tysięczne miasto 29.07.06, 23:35
      do szkoly?! ze spluwa?! w Polsce?! w wieku lat 28?!
      moze sie zastanowie, to by bylo or'ginalne, ze spuwa, do szkoly, w wieku lat 43, we Francji.
    • beatrix666 [...] 29.07.06, 23:38
      • durniok-z.tvn Proszę Nie Ubliżać Świniom :)))))))))))))))))) 30.07.06, 02:01
        Świnie to bardzo
        inteligentne zwierzęta !!

Zdjęcie nr 2 przedstawia
        jakieś podzwierzęta :))))
        • waldemar.sotomski Re: Proszę Nie Ubliżać Świniom :))))))))))))) 30.07.06, 02:12
          durniok-z.tvn napisał:

> Świnie to bardzo
          > inteligentne zwierzęta !!
          >
          > Zdjęcie nr 2 przedstawia
          > jakieś podzwierzęta :))))

ze 100 tys. świń byłby spory pożytek !
          a tak tylko problem z odpadami i odchodami :)
          no i pewnie się rozmnożą :(
          • nick3 Precz z Kato-nagonką! Faszyzm jest nudny. 30.07.06, 02:39
            Do tego potoku wulgarnych napaści na młodych ludzi szukających swojego
            autentycznego wyrazu poza społecznie wpojonymi formami - przyczynił się swoimi
            naukami Kościół.

To fakt. Prawie nie słychać protestu "cywilizowanych katolików" przeciw kato-
            nagonkom.

Tymczasem za ich rozpętywanie odpowiada episkopat, bez zezwolenia którego
            mniejsze sprawy nie miałyby w Kościele prawa bytu.

Po prostu Radio Maryja mówi to, co episkopat myśli
            (tyle że niezręcznie mu to mówić, więc ma Rydzyka, od którego w razie czego się
            odetnie:)

Przypatrzcie się dobrze temu mechanizmowi.

I nie dajcie się zastraszyć, gdy wam powiedzą, żeście "komuna".

To oni są najczystszą komuną!
            • codycodycody Re: Precz z Kato-nagonką! Faszyzm jest nudny. 30.07.06, 04:06
              czlowieku daj spokoj. z fanatykami nie warto rozmawiac. nie przekonasz ich ze
              biale jest biale a czarne jest czarne;)
              • frant3 Re: Precz z Kato-nagonką! Faszyzm jest nudny. 30.07.06, 07:30
                "Nikt na nie przekona, że białe to białe, a czarne to czarne".
                Cała prawda o metalowcach i Woodstock"
                • nick3 Re: Precz z Kato-nagonką! Faszyzm jest nudny. 30.07.06, 15:47
                  Cody, myślisz, że ja piszę do nich?:)

Ja bym miał siano zamiast mózgu, gdybym to pisał dla faszystów.
                • mistrzkungfu Re: Precz z Kato-nagonką! Faszyzm jest nudny. 30.07.06, 23:57
                  kurcze, na tej stronie nie ma linkow do polifonii :(
          • mg2005 Hare Owsiak !... 30.07.06, 10:12
            Rośnie rzesza wyznawców kultu Ojca Dyrektora Owsiaka.
            Aby zostać członkiem tej sekty wystarczy spełnić jeden warunek:
            IQ poniżej 80.
            Inicjacja następuje przez rytualną kąpiel w błocie...
            • dvoryanin Spada rzesza członków jego sekty w tym roku 30.07.06, 12:34
              tylko 130 tys ... w zeszłym było 300 tys ... być może zamkniecie ok. 60 dilerów
              się do tego przyczyniło ...
        • dvoryanin racja, świnie są inteligentne i wbrew pozorom to 30.07.06, 12:33
          zwierzęta dbające o higiene czego nie można powiedzieć o tych świnopodobnych
          stworzeniach na zdjęciu nr. 2 oraz an tych fotkach:

serwisy.gazeta.pl/kultura/51,34169,3516368.html?i=0

serwisy.gazeta.pl/kultura/51,34169,3516368.html?i=1

serwisy.gazeta.pl/kultura/51,34169,3516368.html?i=5

serwisy.gazeta.pl/kultura/51,34169,3516368.html?i=12

Może to jakieś podświnie ...
          • nick3 Posyłam to faszystowskie lżenie ludzi - do kosza. 30.07.06, 15:44
          • mistrzkungfu Re: racja, świnie są inteligentne i wbrew pozorom 31.07.06, 00:00
            mozna wybrudzic sie w blotku a pozniej umyc, a mozna wybrudzic sobie serce i
            miec je brudne do konca zycia

ps. fotki super :D
    • lze_elita.21 [...] 29.07.06, 23:42
      • liber444 Re: 28-lat i "mamuska mnie utrzymuje"! Oszalec 29.07.06, 23:45
        A co ciebie to obchodzi kto go utrzymuje? wszedzie musicie wetknać swój
        totalitarny nochal? Jego sprawa i tej osoby która go utrzymuje -nie twoja.
        • lze_elita.21 [...] 29.07.06, 23:54
          • liber444 Re: Obchodzi. Bo nie mysle utrzymywac z podatkow 30.07.06, 00:18
            a skad ci przyszło do głowy, że utrzymujesz jego matkę? Jak tak pilnujesz dobra
            (grosza) wspólnego to lec protestować, zeby Państwo nie wywalało pieniedzy na
            ogłupianie (i molestowanie) dzieciaków przez zboczeńców w sutannach, na
            bizantyjskie przyjecia głowy maleńkiego, nic nie znaczącego państewka, czy na
            pałace pychy które funduje z naszych prezio naczelny.
            • lze_elita.21 [...] 30.07.06, 00:20
              • liber444 Re: Ty naprawde nie masz wstydu, broniac 30-letni 30.07.06, 00:26
                to nie jest kwestia wstydu, czy obrony. To jest kwestia dwóch podejść do życia.
                Ja uważm, że niech każdy żyje jak chce byleby innym krzywdy nie robił. Ty
                natomiast uważasz, ze tylko zycie według twoich standrdów jest wartościowe. Tym
                sie różni liberalizm od totalitaryzmu, dziekuje juz to przerabialiśmy.
                • lze_elita.21 [...] 30.07.06, 00:28
                  • liber444 Re: On robi krzywde: zeruje swinia na wlasnej mat 30.07.06, 00:33
                    Dalej nie rozumiesz. To nie jest ani Twoja, ani moja sprawa. Właśnie dzieki temu
                    mozemy powiedzieć, że żyjemy w wolnym (jeszcze) kraju. To komuniści i inne
                    systemy totalitarne potepiały niebieskich ptaków , wtykając nos nie w swoje sprawy.
                  • ready4freddy cheeky bastards! 30.07.06, 01:23
                    cos nie mata szczescia, jasny panie - znow plujeta dookola typowo angielska
                    flegma? ;) just chill out... cheers, mate.
    • beatrix666 Re:Noc sie dopiero zacznie 29.07.06, 23:54
      lze_elita.21 napisała:

> PS: zarabiasz od numerku czy od godziny?
      noc sie dopiero zacznie ..kiedys.. ,zrobimy wam noc kryształowa xianki>
      a zarabiam wiecej w tydzień niz ty przez rok..,numerki?? hmm..ziemia która
      handluje jest de facto ponumerowana..... ale i tak tego nie pojmiesz bos głupek
      xiański.
      • lze_elita.21 [...] 29.07.06, 23:56
      • ready4freddy Re:Noc sie dopiero zacznie 30.07.06, 01:25
        > a zarabiam wiecej w tydzień niz ty przez rok..
        jestes pewna..?? doprawdy, nigdy nie zrozumiem ludzi, licytujacych sie na
        zarabiana kase :)
      • ready4freddy Re:Noc sie dopiero zacznie 30.07.06, 01:28
        przepraszam, ze CO zrobicie? i coscie za jedni, bo nie rozumiem?
      • arsen44 Re:Noc sie dopiero zacznie 30.07.06, 01:45
        Błyszczysz "kulturą" i "tolerancją".
    • formozus1 Życzę wam aby o dyrektor miał to co prezydent!! 30.07.06, 00:04
      Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
    • red.a.michnik bo ja to bezrobotny jestem. Mamuśka mnie utrzymuje 30.07.06, 00:15
      bo ja to bezrobotny jestem. Mamuśka mnie utrzymuje
    • lze_elita.21 [...] 30.07.06, 00:39
      • liber444 Re: Jestes takze kolejnym polskim loser, co by zd 30.07.06, 00:41
        tk, tak krowa to piekny ptak, już ty sie o mnie nie martw. Nawet nie wiesz jaką
        głupote napisałeś (albo przekleiłeś z zapisków ze szkolenia MW)
    • plxpl Re: PS: "Liberalizm"? Ty, czlowieku nawet nie wie 30.07.06, 00:46
      Nie myl liberalizmu z lewactwem dziecko...
      • liber444 Re: PS: "Liberalizm"? Ty, czlowieku nawet nie wie 30.07.06, 00:55
        Nie wiem do kogo skierowane były Twoje słowa, ale jeśli do mnie to pojmuje go
        bardzo prosto, żyj jak chcesz, pilnuj tylko bys innym krzywdy nie zrobił (i
        odnosi ie to róznych sfer życia :gospodarczej, byczajowej i innych). Natomiast
        zaprzeczeniem tego jest totalitaryzm, kiedy Państwo staje sie środkiem represji
        mówiąc swoim obywatelom jak mają zyc i tkwiąc w przekonaniu, że wie lepiej to od
        nich. Tutaj nie pomoga zadne komunały o lewactwie, solidarności społecznej czy
        inne banialuki.
    • liber444 Brawo Moderatorzy 30.07.06, 01:14
      Wchodząc na forum GW, licze na to, ze uda mi sie podyskutować z ludźmi rozumnymi
      na temat danego artykułu (niekoniecznie majacymi takie same poglady). Naprawdę
      juz nudne sie robia te ciagłe utarczki z pewnymi, zupełnie jednotorowo myslacymi
      (?) ludźmi.
      • codycodycody Re: Brawo Moderatorzy 30.07.06, 04:28
        problem jest taki ze polakow zalewa zolc, lubia gnoic innych zeby wykazac swoja,
        bardzo czesto tylko wyimaginowana, wyzszosc. przylozyc komus to dopiero cos,
        chociazby na forum. w tedy jeden a z drugim czuje ze spelnil swoj obywatelski
        obowiazek. a przeciez z drugiej strony tylu z nich uwaza sie za prawdziwych
        katolikow czy prawdziwnych polakow.
        nie ma chyba drugiego takiego sadomasochstycznego narodu na swiece jak my :( my
        poprostu lubimy sie katowac wajemnie obojetnie o co chodzi. czy sprawa jest
        wazna dla Polski czy jest to w sumie nic nie znaczaca impreza dla mlodych ludzi
        jest okazja zeby przp...yc komuc o innych niz ja pogladach ... z takim mysleniem
        daleko nie zajedziemy. swiat ucieka a my tracimy mase energii na zarciu sie
        miedzy soba...
    • ready4freddy Re: Zdjęcie podpisane nr. 2 przedstawia Świnie :) 30.07.06, 01:30
      ty jakis perwers jestes, dobry czlowieku. ja tam widze jedna calkiem niezla
      laske, utytlana w blocie, i.. chyba faceta, bloto utrudnia widocznosc. ale
      swinie? cos sciemniasz.
      • wet3 Re: Zdjęcie podpisane nr. 2 przedstawia Świnie :) 30.07.06, 01:47
        Czego chcesz? Przeciez wyraznie tarzaja sie jak swinie w blocie.
        • frant3 Re: Zdjęcie podpisane nr. 2 przedstawia Świnie :) 30.07.06, 07:46
          Czytałem, że błoto robi dobrze na cerę.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
        • ready4freddy Re: Zdjęcie podpisane nr. 2 przedstawia Świnie :) 30.07.06, 12:33
          zabronione to nie jest, niech sie tarzaja, skoro lubia.
        • jjjnjankowski Re: Zdjęcie podpisane nr. 2 przedstawia Świnie :) 30.07.06, 15:49
          bo to karnawal jest - czas odwrocenia, mycia blotem, umieszczania wysokiego nisko a niskiego wysoko i rozbierania ubranego tez. ale to trzeba swiat i ludzi PROBOWAC rozumiec zamiast wiedziec ze oni swinie sa
          • nick3 Bici - biją. Lżeni - lżą. Psychologia faszyzmu. 30.07.06, 16:22
            Podziwiam, jjjnjankowski, w jak niewielu słowach wyłożyłeś sens całej
            sprawy "błota".

Jaśniej nie było można.

Tyle, że istotą postawy faszystowskiej jest właśnie "nie próbować rozumieć"
            ludzi, tylko "wiedzieć, że oni świnie są".

Faszysta, czy dewot tyranizujący bliźnich swoją "Prawdą", żyją po to by tłamsić
            ludzi.

To jest kwestia ich wychowania w dzieciństwie. BICI BIJĄ.
            Tu argumenty nie zdadzą się na nic.

Oni po prostu m u s z ą unikać wszelkich prób rozumienia inaczej żyjącego
            człowieka.

Inaczej nie mieliby za co go bić i lżyć. A z tego żyje ich okaleczona psychika.
    • tege zarobiłam? 30.07.06, 01:36
      biedne dzieci... nie widzą różnicy między pracą, a żebractwem...
      • chmielu3 Transmisja 30.07.06, 02:27
        dziala wam transmisja na itvp.pl??
    • jpsi oblawa na woodstock... 30.07.06, 01:57
      Mam wrazenie, ze caly artykul jest stronniczy. Przytoczone przyklady wygladaja
      na specjalnie wyselekcjonowane, kazdy z nich ma jedna ceche ktora straszy
      ludzi, kazdy z nich inna, ale podana na samym koncu, zeby dobrze zapadla w
      pamiec. Nie ma natomiast zadnych pozytywnych przykladow. W 130 000 miescie
      swietnie dziala statystyka, wiec nie wierze, zeby nie bylo przykladow na
      przynajmniej dwa odchylenia standardowe po obydwu stronach sredniej.

Nie wiem co sie stalo z gazeta, ale stala sie stronnicza, selektywna i bardziej
      brukowa w ciagu ostanich miesiecy. Czy tylko ja to widze? Ktos moze wie o co
      chodzi?
      • nick3 Ciekawe. Jaki interes piecze gw? 30.07.06, 02:53
        Z kim? Z PiSem? Z Kościołem?
        • jimmy54321 e tam tandeta 30.07.06, 03:10
          na byle koncert led zeppelin przychodzilo i 70 tysiecy ludzi--jeden zespol, a w
          knebworth bylo 200 z czym do ludzi?
    • lesny5 Re: Zdjęcie podpisane nr. 2 przedstawia Świnie :) 30.07.06, 03:08
      To kmiot nie ma co sie nim przejmowac , a ja obiecuje ze za rok napewno przylece
      na ta fajna impreze Lesny USA
    • codycodycody Re: Zdjęcie podpisane nr. 2 przedstawia Świnie :) 30.07.06, 04:05
      no tak w Ty wykazales mase kultury w tym poscie. tez sie od swini nie roznisz...
    • piotrt707 Totalne pijaństwo bez mamay i taty 30.07.06, 09:59
      JESTEM SZEFEM CZĘŚCI OLBRZYMIEJ PIJALNI PIWA TYSKIE. 20 PROCENT MŁODZIERZY
      TUTAJ, WCALE NIE INTERESUJE SIĘ MUZYKĄ - PIJĄ TYLKO BEZ PRZERWY. NABIJAJĄ NAM
      KASĘ, KTÓRĄ DZIELIMY SIĘ Z OWSIAKIEM. AWANTUR JEST WIELE JAK ZAWSZE PRZY TAKIEJ
      ILOŚCI TANIEGO 2,60 BROWARU, ALE ZAZWYCZAJ KOŃCZĄ SIĘ POKOJOWO. POZDRAWIAM
      • ejja Re: Totalne pijaństwo bez mamay i taty 30.07.06, 10:31
        No toś mnie ubawił "włascicielu częsci olbrzymiej pijalni piwa" ... Masz czas na
        net podczas takiego "żniwa"? ;-) A może zamiast zajmować się forum - zaczniesz
        dokładniej sprawdzać nieletnim dokumenty?
        • nick3 Sądzicie po sobie, weszpolacy. 30.07.06, 15:53
          Co nieco o waszych imprezach przeniknęło do prasy.

Jeśli Woodstock wyobrażacie sobie podobnie, nie dziwie się, że się brzydzicie.

Też bym się brzydził.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka