heraldek 03.08.06, 14:23 LPR gorsza niz pedofilia........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na tema... 03.08.06, 14:25 Z kolei prezydent Lech Kaczyński powiedział w wywiadzie radiowym 28 lipca, że osobiście był, jest i pozostanie zwolennikiem kary śmierci. ************************************ Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
navaira LPR chce wyjścia Polski z UE 03.08.06, 14:44 Mam nadzieję, że nie pójdzie im za szybko, jeszcze nie wszyscy ludzie po studiach zdążyli wyjechać :P Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: LPR chce wyjścia Polski z UE 03.08.06, 18:37 navaira napisał: > Mam nadzieję, że nie pójdzie im za szybko, jeszcze nie wszyscy ludzie po > studiach zdążyli wyjechać :P Niestety, nie wszyscy obecni studenci mogą zdążyć te studia skończyć. Trzeba będzie wyjeżdżać bez dyplomu. Jak nie kijem go, to pałką... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 04.08.06, 02:13 maruda.r napisał: > > Z kolei prezydent Lech Kaczyński powiedział w wywiadzie radiowym 28 lipca, że > osobiście był, jest i pozostanie zwolennikiem kary śmierci. > > ************************************ > > Spieprzaj dziadu! Jeszcze trochę, a dokładnie te słowa usłyszymy od Unii Europejskiej. > Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:41 "Wyraził nadzieję, że wprowadzenie kary śmierci za zabójstwo dziecka (poniżej 15 roku życia) na tle seksualnym "doprowadzi do likwidacji pedofilii w Polsce i Europie"." Odrazu widac, ze LPR to grupa ludzi wierzacych:) Bo tylko nadzieja mu pozostala. Ci ludzie sa chorzy i nie zawsze zdaja sobie sprawe ze swoich czynow, powinno sie ich leczyc a nie zabijac. Najlepiej spojzec na USA, czy tam pedofilia znikla, czy nie ma przestepcow? Odpowiedz Link Zgłoś
caudillo1 Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:45 Jakie leczenie? Czyś ty człowieku zwariował? Pewnie zaraz jakiś intelektualista z Harvardu, gdzie już "odkryli" trzecią płeć, powie że to tylko lekkie zaburzenie, a potem wykreśli z listy zaburzeń (bo to "dyskryminacja" być na tej liście). Natomiast do psychiatrów wyrzuci się obok "homofobów" także "pedofobów" - najpierw to słówko wejdzie do użycia w jakichś protokołach, a potem do gazet, w tym GóWna, i słowników. Na końcu do słownictwa psychiatrycznego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:46 Schizofrenikow tez bedziesz wieszac??? Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 18:38 el_p napisał: > Schizofrenikow tez bedziesz wieszac??? Nie wszystko naraz, spokojnie, po kolei... Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:59 heraldek napisał: > LPR gorsza niz pedofilia........ Podziel się może z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami z pedofilią Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 15:06 moher75 napisał: > heraldek napisał: > > LPR gorsza niz pedofilia........ > > Podziel się może z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami z pedofilią A ty masz pozytywne doswiadczenia z LPR?:D Odpowiedz Link Zgłoś
util Gdzie się chował taki Ślusarczyk? 03.08.06, 15:36 Ja bardzo przepraszam, ale taki człowiek jest zwyczajnie nieprzystosowany do życia. Jego poglądy pochodzą z innej epoki - jeśli oczywiście wierzy w to, co mówi. Bo mam spore wątpliwości. W takie głupoty, obrażające rozsądnych ludzi o przeciętnym IQ, mógłby wierzyć wyłącznie jakiś maksymalny tłuk. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Gdzie się chował taki Ślusarczyk? 03.08.06, 18:42 util napisał: > Ja bardzo przepraszam, ale taki człowiek jest zwyczajnie nieprzystosowany do > życia. Jego poglądy pochodzą z innej epoki - jeśli oczywiście wierzy w to, co > mówi. Bo mam spore wątpliwości. W takie głupoty, obrażające rozsądnych ludzi o > przeciętnym IQ, mógłby wierzyć wyłącznie jakiś maksymalny tłuk. Masz wątpliwości co do tego, że nie wierzy, czy że maksymalny tłuk? Bezpieczniej jest przyjąć wszystkie najgorsze warianty naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 19:00 Trudno to rozebrać bez cytowania... "Ślusarczyk podkreślił w czwartek na konferencji prasowej, że kraje europejskie nie mogą przejść obojętnie obok tak poważnego problemu jak pedofilia. "Ciągle słyszę o europejskiej wartości, jaką jest brak kary śmierci. Nie wiem do końca, z czego to wynika. Mam nadzieję, że wartością Europy nie jest pobłażanie pedofilom" - mówił poseł Ligi." Ten inteligentny młody człowiek po prostu nie zauważył, że brak kary śmierci nie oznacza pobłażania. Czyżby w dzieciństwie za każde przewinienie miał jedną karę, coś w rodzaju bicia pałką w głowę do nieprzytomności? "Wyraził nadzieję, że wprowadzenie kary śmierci za zabójstwo dziecka (poniżej 15 roku życia) na tle seksualnym "doprowadzi do likwidacji pedofilii w Polsce i Europie"." Pomijając inne cisnące się pytania, czy w LPR nie tłumaczą, że pedofilia to nie mordowanie dzieci??? " ... przewodniczący Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy Rene van der Linden wysłał w czwartek do polskiego prezydent list, w którym ... zaznaczył, że zniesienie kary śmierci jest podstawową zasadą członkostwa w Radzie Europy. "Mam nadzieję, że w świetle tych obaw ponownie rozważy Pan swoje stanowisko i wycofa swą propozycję" - czytamy w liście do polskiego prezydenta." Brzmi to prawie jak ultimatum. Niestety, nadzieja, że z RE zostanie wykluczony jedynie p. Kaczyński, jest płonna zapewne. Bo ten p. pociągnie za sobą na dno całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoomca Jesli za kara smierci, to czemu nie za aborcja? 03.08.06, 20:53 Pozbawienie zycia to pozbawienie zycia, nie ma znaczenia, czy winny czy niewinny. Tak na marginesie, to gdzie jest wybaczenie za grzechy? Czyzby Liga wybierala sobie z Biblii tylko wygodne dla siebie fragmenty? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Jesli za kara smierci, to czemu nie za aborcj 03.08.06, 21:17 zoomca napisał: > Pozbawienie zycia to pozbawienie zycia, nie ma znaczenia, czy winny czy > niewinny. Tak na marginesie, to gdzie jest wybaczenie za grzechy? czy należy wybaczać homofobom? Odpowiedz Link Zgłoś