Dodaj do ulubionych

Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na tema...

03.08.06, 14:23
LPR gorsza niz pedofilia........
Obserwuj wątek
    • maruda.r Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na tema... 03.08.06, 14:25

Z kolei prezydent Lech Kaczyński powiedział w wywiadzie radiowym 28 lipca, że
      osobiście był, jest i pozostanie zwolennikiem kary śmierci.

Spieprzaj dziadu!

• navaira LPR chce wyjścia Polski z UE 03.08.06, 14:44
        Mam nadzieję, że nie pójdzie im za szybko, jeszcze nie wszyscy ludzie po
        studiach zdążyli wyjechać :P
        • rs_gazeta_forum Re: LPR chce wyjścia Polski z UE 03.08.06, 18:37
          navaira napisał:
          > Mam nadzieję, że nie pójdzie im za szybko, jeszcze nie wszyscy ludzie po
          > studiach zdążyli wyjechać :P

Niestety, nie wszyscy obecni studenci mogą zdążyć te studia skończyć. Trzeba
          będzie wyjeżdżać bez dyplomu. Jak nie kijem go, to pałką...
      • koloratura1 Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 04.08.06, 02:13
        maruda.r napisał:

>
        > Z kolei prezydent Lech Kaczyński powiedział w wywiadzie radiowym 28 lipca, że
        > osobiście był, jest i pozostanie zwolennikiem kary śmierci.
        >
        > ************************************
        >
        > Spieprzaj dziadu!

Jeszcze trochę, a dokładnie te słowa usłyszymy od Unii Europejskiej.
        >
    • el_p Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:41
      "Wyraził nadzieję, że wprowadzenie kary śmierci za zabójstwo dziecka (poniżej 15
      roku życia) na tle seksualnym "doprowadzi do likwidacji pedofilii w Polsce i
      Europie"."

Odrazu widac, ze LPR to grupa ludzi wierzacych:) Bo tylko nadzieja mu pozostala.
      Ci ludzie sa chorzy i nie zawsze zdaja sobie sprawe ze swoich czynow, powinno
      sie ich leczyc a nie zabijac. Najlepiej spojzec na USA, czy tam pedofilia
      znikla, czy nie ma przestepcow?
      • caudillo1 Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:45
        Jakie leczenie? Czyś ty człowieku zwariował?
        Pewnie zaraz jakiś intelektualista z Harvardu, gdzie już "odkryli" trzecią
        płeć, powie że to tylko lekkie zaburzenie, a potem wykreśli z listy zaburzeń
        (bo to "dyskryminacja" być na tej liście).

Natomiast do psychiatrów wyrzuci się obok "homofobów" także "pedofobów" -
        najpierw to słówko wejdzie do użycia w jakichś protokołach, a potem do gazet, w
        tym GóWna, i słowników. Na końcu do słownictwa psychiatrycznego. :)
        • el_p Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:46
          Schizofrenikow tez bedziesz wieszac???
          • rs_gazeta_forum Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 18:38
            el_p napisał:
            > Schizofrenikow tez bedziesz wieszac???

Nie wszystko naraz, spokojnie, po kolei...
    • moher75 Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 14:59
      heraldek napisał:
      > LPR gorsza niz pedofilia........

Podziel się może z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami z pedofilią
      • el_p Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 15:06
        moher75 napisał:

> heraldek napisał:
        > > LPR gorsza niz pedofilia........
        >
        > Podziel się może z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami z pedofilią

A ty masz pozytywne doswiadczenia z LPR?:D
    • util Gdzie się chował taki Ślusarczyk? 03.08.06, 15:36
      Ja bardzo przepraszam, ale taki człowiek jest zwyczajnie nieprzystosowany do
      życia. Jego poglądy pochodzą z innej epoki - jeśli oczywiście wierzy w to, co
      mówi. Bo mam spore wątpliwości. W takie głupoty, obrażające rozsądnych ludzi o
      przeciętnym IQ, mógłby wierzyć wyłącznie jakiś maksymalny tłuk.
      • rs_gazeta_forum Re: Gdzie się chował taki Ślusarczyk? 03.08.06, 18:42
        util napisał:
        > Ja bardzo przepraszam, ale taki człowiek jest zwyczajnie nieprzystosowany do
        > życia. Jego poglądy pochodzą z innej epoki - jeśli oczywiście wierzy w to, co
        > mówi. Bo mam spore wątpliwości. W takie głupoty, obrażające rozsądnych ludzi o
        > przeciętnym IQ, mógłby wierzyć wyłącznie jakiś maksymalny tłuk.

Masz wątpliwości co do tego, że nie wierzy, czy że maksymalny tłuk?
        Bezpieczniej jest przyjąć wszystkie najgorsze warianty naraz.
    • rs_gazeta_forum Re: Ślusarczyk: LPR chce dyskusji w Europie na te 03.08.06, 19:00
      Trudno to rozebrać bez cytowania...

"Ślusarczyk podkreślił w czwartek na konferencji prasowej, że kraje europejskie
      nie mogą przejść obojętnie obok tak poważnego problemu jak pedofilia. "Ciągle
      słyszę o europejskiej wartości, jaką jest brak kary śmierci. Nie wiem do końca,
      z czego to wynika. Mam nadzieję, że wartością Europy nie jest pobłażanie
      pedofilom" - mówił poseł Ligi."

Ten inteligentny młody człowiek po prostu nie zauważył, że brak kary śmierci nie
      oznacza pobłażania. Czyżby w dzieciństwie za każde przewinienie miał jedną karę,
      coś w rodzaju bicia pałką w głowę do nieprzytomności?

"Wyraził nadzieję, że wprowadzenie kary śmierci za zabójstwo dziecka (poniżej 15
      roku życia) na tle seksualnym "doprowadzi do likwidacji pedofilii w Polsce i
      Europie"."

Pomijając inne cisnące się pytania, czy w LPR nie tłumaczą, że pedofilia to nie
      mordowanie dzieci???

" ... przewodniczący Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy Rene van der
      Linden wysłał w czwartek do polskiego prezydent list, w którym ... zaznaczył, że
      zniesienie kary śmierci jest podstawową zasadą członkostwa w Radzie Europy.
      "Mam nadzieję, że w świetle tych obaw ponownie rozważy Pan swoje stanowisko i
      wycofa swą propozycję" - czytamy w liście do polskiego prezydenta."

Brzmi to prawie jak ultimatum. Niestety, nadzieja, że z RE zostanie wykluczony
      jedynie p. Kaczyński, jest płonna zapewne. Bo ten p. pociągnie za sobą na dno
      całą Polskę.
    • zoomca Jesli za kara smierci, to czemu nie za aborcja? 03.08.06, 20:53
      Pozbawienie zycia to pozbawienie zycia, nie ma znaczenia, czy winny czy
      niewinny. Tak na marginesie, to gdzie jest wybaczenie za grzechy? Czyzby Liga
      wybierala sobie z Biblii tylko wygodne dla siebie fragmenty?
      • aron2004 Re: Jesli za kara smierci, to czemu nie za aborcj 03.08.06, 21:17
        zoomca napisał:

> Pozbawienie zycia to pozbawienie zycia, nie ma znaczenia, czy winny czy
        > niewinny. Tak na marginesie, to gdzie jest wybaczenie za grzechy?

czy należy wybaczać homofobom?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka