dudzon 03.08.06, 20:54 Zniszczyć muzułmańskich terrorystów!. Hezbollah musi byc doszczętnie zniszczony, potem przyjdzie kolej na Hamas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roger45 Lacze sie w bolu z Izraelem,co wybil sporo dzieci 03.08.06, 21:03 w Libanie; te dzieci to bojownicy hezbolahu, bo hezbolach przyjmuje w szeregi od 1 tyg po urodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_issrael [...] 03.08.06, 22:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf kilka ciekawych informacji 04.08.06, 00:29 co najlepsze wybranych z wyjątkowo proizraelskiej lub jak kto woli prożydowskiej strony (tu link do niej www.izrael.badacz.org/index.php ) W latach 2000 - 2004 (dokładnie od 29.09.2000 do 19.01.2004) zginęło 635 cywilów izraelskich oraz 274 członków sił bezpieczeństwa. Naliczono w tym czasie aż 20270 różnego rodzaju zamachów. I teraz co najciekawsze tylko 4% z tych zamachów zostało zorganozowanych w kraju (utrzymuję pisownie jak na stronie) a pozostałe 55% w strefie Gazy oraz 41% na Zachodnim Brzegu. Niestety brakuje takiego zestawienia jeśli chodzi o liczbę ofiar (nie podano ilu Żydów zginęło w jakim regionie). Później następuje szczegółowe wyliczenie ile osób zginęło w jakich okolicznościach. Mimo że wyliczenie jest szczegółowe i obejmuje min zasztyletowania, zastrzelenia (ciekawe ile przypadków morderstw nie terrorystów podciągnięto do aktów terroru) oraz mozdzieżowe ostrzały (1 zabity członek sił bezpieczeństwa) w zestawieniu nie ma słowa o ofiarach ataków rakietowych. Zobaczmy teraz jak zmniejszazła się z roku na rok liczba ofiar. W 2002 roku zginłęło 451 osób w 2003 było 213 ofiar. Rok 2004 to 117 zabitych Żydów a w roku 2005 liczba ofiar zmalała do 55. Brakuje raportu z tego roku. Ciekawe czy do czerwca liczba ofiar była tak niewielka że można by mówić o zakończeniu aktów terroru i potrzebna była wojna? Ja tylko pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
jolan69 no to odpowiadam 04.08.06, 02:46 jak tobie kolo libanu dobrze i nie czujesz zagrozenia, to wyrywaj z cala rodzinka na urlop na ich piekne plaze. albo tanimi liniami do iraku czy pakistanu... piekne spokojne regiony oczekujace turystow jak ty... P.S. polecam tybet i bezkresne lasy indonezji. w ostatecznosci zaciagnij sie kubanskim cygarem, albo pograj na chinskich gierkach - patrz caly swiat czeka na ciebie z otwartymi ramionami!! czemu jeszcze siedzisz przed kompem? korzystaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Żydzi staczają się z powrotem w bandycki terroryzm 04.08.06, 07:56 Jak przy powstawaniu Izraela. Ostatecznie IDF to nic innego jak przepoczwarzona terrorystyczna Hagana. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyniek4914 Re: Żydzi staczają się z powrotem w bandycki terr 04.08.06, 08:00 plmlp napisał: > Jak przy powstawaniu Izraela. Ostatecznie IDF to nic innego jak przepoczwarzona > terrorystyczna Hagana. biorąca przykład z SS i Gestapo Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong [...] 04.08.06, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_issrael UsUnIETY przez syjonistyczna cenzure wpis + cos 04.08.06, 13:41 jeszcze Wpis: "O tak! Procz bombardowania Tel Awiwu przez Hezbollah, faszystom z iSSraela BARDZO przydalby sie teraz jakis zamach "terrorystyczny" zmontowany przez niezawodny moSSad/CIA/... W ten sposob zepchneloby sie na dalszy plan niewygodne dla syjonistow fakty : hotnews.pl/artpolska-882.html i RZEZ moglaby trwac dalej. Az do eliminacji wszystkich SEMITOW - ARABOW. Jakis zamach w Tel Awiwie, LONDYNIE, Rzymie, Los Angeles ... bardzo by sie w tej chwili przydal psychopatom z iSSraela. Planujecie cos chlopaki z moSSadu ?" + cos, co panowie cenzorzy przeoczyliscie Informacja o "porwaniu" dwoch iSSraelskich zolnierzy z granicy to kolejne medialne KLAMSTWO. Cale to "porwanie" to po prostu prowokacja iSSraelskich sluzb specjalnych. Oni NIE ZOSTALI PORWANI, ale ARESZTOWANI na terenie Libanu. english.bna.bh/?ID=47348 Beirut, July. 12 (BNA) The Lebanese Hezbollah movement announced Wednesday the arrest of two Israeli soldiers in southern Lebanon. Lebanese police said that the two soldiers were arrested as they entered the town of Aitaa al-Chaab inside the Lebanese border. www.whatreallyhappened.com/hezbollah_soldiers.html "Implementing our promise to free Arab prisoners in Israeli jails, our strugglers have captured two Israeli soldiers in southern Lebanon," a statement by Hezbollah said. The Lebanese police said that the two soldiers were captured as they "infiltrated" into the town of Aitaa al-Chaab inside the Lebanese border. www.atimes.com/atimes/Middle_East/HG15Ak02.html It all started on July 12 when Israel troops were ambushed on Lebanon's side of the border with Israel. Hezbollah, which commands the Lebanese south, immediately seized on their crossing. They arrested two Israeli soldiers, killed eight Israelis and wounded over 20 in attacks inside Israeli territory. iSSrael prowadzil na terenie Libanu jakas operacje. Kto ma media ten ma wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Żydzi staczają się z powrotem w bandycki terr 04.08.06, 10:04 > > Jak przy powstawaniu Izraela. Ostatecznie IDF to nic innego jak > przepoczwarzona > > terrorystyczna Hagana. > biorąca przykład z SS i Gestapo zapomnieliscie dodac jeszcze ze zolnierze IDFu robia mace z libanksich dzieci ROTLF:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ratioman Re: Żydzi staczają się z powrotem w bandycki terr 04.08.06, 10:09 Dosłownie,za pomocą bomb! Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Jak Wybiórcza manipuluje 04.08.06, 07:27 Wielki tytuł "Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw" Czytam - a tu zupełnie coś innego - Hezbollach grozi odwetem w przypadku ataku izraelskich terrorystów na Bagdad. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jak Wybiórcza manipuluje 04.08.06, 11:09 W Bagdadzie terroryści szyiccy wyrzynają się z terrorystami sunnickimi. Udział Izraelczyków jest doprawdy zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: Jak Wybiórcza manipuluje 04.08.06, 16:59 Ktos kiedys powiedzial: "Pokaz mi kto zyska, a wskaze sprawce" Kto zyska na wojnie domowej w Iraku? Albo kto zyska na inwazji na Iran i atak na Syrie??Udzial Zydow jest jeszcze potrzebny nie tylko w Iraku a na calym bliskim wschodzie do osiagniecia ich chorych celow. (Moshe Dajan interpretowal dwa niebieskie pasy na zydowskiej fladze jako dwie rzeki...Nil w Egipcie i Eufrat w Iraku...a miedzy nimi gwiazda dawida...) Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska2 Ditto! I zdumiewa mnie hipokryzja mediow, ONZ i UE 04.08.06, 14:48 ktore jakos nie potepiaja Hezbollahu www.honestreporting.com/articles/45884734/critiques/Israel_Under_Fire.asp (wczoraj tylko ich katiusze zabily 8 cywilow w Izraelu). Hezbollahowie nie ostrzegaja cywilow i wala, gdzie popadnie. Nie ukrywaja tez swoich intencji - zadzy utopienia wszystkich Izraelczykow w morzu krwi. Gdzie wyrazy potepienia dla H. ze strony organizacji miedzynarodowych? Nie slysze! www.foxnews.com/story/0,2933,206774,00.html "Malloch Brown was quoted in a British newspaper Wednesday suggesting that he does not think that Hezbollah, the Syrian- and Iranian-backed group currently fighting Israeli Defense Forces, is a terrorist organization.!" www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/newscomment.html?in_article_id=399003&in_page_id=1787#StartComments www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/08/02/AR2006080201517.html ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
o90 naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 20:58 hezbollah zaczyna pekac rownie dobrze moga grozic atakiem na slonce im wiecej i szybciej sie ich teraz wybije tym wiekszy spokoj na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 [...] 03.08.06, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh [...] 03.08.06, 21:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 gratulacje 03.08.06, 21:12 czyli taki koles ktory wysadza sie na przystanku pelnym ludzi albo w metrze to wedlug ciebie czlowiek gratuluje humanistycznego podejscia mam nadzieje ze twoi koledzy z hezbollahu wybiera jednak przystanek linii z ktora jedzisz ty lub twoja rodzina dla mnie terrorysci to insekty a insekty sie wybija Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: gratulacje 03.08.06, 21:14 o90 napisał: > czyli taki koles ktory wysadza sie na przystanku pelnym ludzi albo w metrze to > wedlug ciebie czlowiek > gratuluje humanistycznego podejscia > mam nadzieje ze twoi koledzy z hezbollahu wybiera jednak przystanek linii z > ktora jedzisz ty lub twoja rodzina > > dla mnie terrorysci to insekty > a insekty sie wybija Insekty to chyba masz u siebie w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: gratulacje 03.08.06, 21:17 nie mam wybilem terrorytow tez nie mam jakby sie jacys zalegli to bym wybil sprawdz u siebie w pokoju moze koledzy z hezbollahu potrzebuja herbatki lub ciastek Odpowiedz Link Zgłoś
nandux Re: gratulacje 03.08.06, 21:29 o90 napisał: > nie mam wybilem > terrorytow tez nie mam > jakby sie jacys zalegli to bym wybil > > sprawdz u siebie w pokoju moze koledzy z hezbollahu potrzebuja herbatki lub > ciastek Ty jestes taki odwazny jak IDF wobec bezbronnych kobiet i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
felix28 Re: gratulacje 03.08.06, 21:48 o90 napisał: > i swietnie tancze > > cos jeszcze ? Czy to moderator tak ripostuje kazdy post ? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: gratulacje 03.08.06, 23:55 ripostuje ten do kogo jest skierowana odpowiedz tak wg mnie powinna przebiegac dyskusja na forum pytanie odpowiedz pytanie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
southern_ocean do roman33 03.08.06, 21:47 insekty powiadasz?u ciebie w domu jest tak brudno,ze pajaki za szafa waza po 6kg. Odpowiedz Link Zgłoś
tanioskahi Re: gratulacje 03.08.06, 21:34 hezbollah prowadzi wojne z wojskiem wyposazonym w czolgi, a nie z przystankami autobusowymi. A ataki rakietowe na polnoc Izraelu zabily 30 cywilow (ale ci cywili maja dobrze wyposazone schrony i moga sie schowac), a w Libanie juz 800 cywilow zostalo zabitych, 80% dzieci i kobiet!!! nie maja gdzie uciekac, nie maja gdzie sie chowac. Nie popieram ataku na cywili, ale jest oczywiste ze mimo to ze izraelczycy maja satelity i laserowe bomby, to i tak atakuja ciwilow, a mogliby ich pominac jesli chca sie chwalic moralnoscia i profesionalizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: gratulacje 03.08.06, 21:41 gdyby atakowali cywilow to o libanczykach uczylbys sie w szkole jak o etruskach rakiety katiusza nie maja celownikow laserowych pytanie kto bardziej celuje w cywilow ? Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: gratulacje 04.08.06, 17:37 > rakiety katiusza nie maja celownikow laserowych > pytanie > kto bardziej celuje w cywilow ? No wlasnie, a mimo to po ktorej stronie zginelo wiecej cywili?? Odpowiedz: Zydzi celuja duzo dokladniej(pociski(F-16)AGM-65 Maverick, AGM-45 Shrike, AGM-88 HARM sa bardzo dokladne ok. 1m bledu), mimo to ginie bardzo duzo cywilow. Poza tym Katiusze nie maja ladunkow burzacych, a odlamkowe z duza iloscia olowianego srutu chyba ze ktos bedzie chcial popatrzyc. Mozliwe, ze poprostu Hezbollah wystrzelil(~2000 pociskow) duzo mniej pociskow od Zydow(??pociskow) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.j.o Re: NIc nowego 03.08.06, 23:00 Wojnę rozpoczęli ci słabo wyposażeni arabowie, którzy zabili tylko 30 cywili. To nie Izraelskie czołgi zaatakowały Liban. Na wojnie giną cywile. Jak wy chcecie aby nie ginęli cywile jeśli sami bojownicy Hezbollahu przyznają się iż strzelają z domów pełnych cywilów którzy sami chcą tam przebywać aby chronić bojowników. O słuszności tej wojny prowadzono tu już wiele rozmów żadna ze stron nie przekonała drugiej. Jedynie udało się ustalić, że każda ze stron walczy w „obronie” własnej. Przynajmniej Izrael i Palestyńczycy Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: NIc nowego 03.08.06, 23:58 wlasnie Izrael przkonuje Hezbollah o swoje racji Hezbollah juz jest prawie przekonany inne okoliczne kraje sa juz przekonane ze racja jest po stronie izraela i nie fikaja juz do silniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: gratulacje 04.08.06, 17:09 Ja tez Ci gratuluje krotko wzrocznosci... Nie widzisz ze Ci co wysadzaja sie na przystankach nie robia tego z nudy czy samej checi zabijania. Zycie to najtansza rzecz jaka mozna oddac za ojczyzne a jednoczesnie najdrozsza. Porownaj myslenie Polakow 67 lat temu. > mam nadzieje ze twoi koledzy z hezbollahu wybiera jednak przystanek linii z > ktora jedzisz ty lub twoja rodzina A ja mam nadzieje ze twoi koledzy z Izraela zruca na ciebie troche bomb fosforowych albo postrzelaja w ciebie kulami dum-dum. > dla mnie terrorysci to insekty > a insekty sie wybija Hitler pewnie tez tak myslal o Polakach i o wszystkich 300.000 partyzantom z calej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyinacz Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 21:05 Gratuluję poprzednikom. Zapomnieliście napisać żeby wybić jak najwięcej kobiet i dzieci. Od kilku dni czytam posty na forach dotyczących Libanu i jestem zszokwany nienawiścią, która pojawia się zresztą po ubydwu stronach. Jestem też zszokowany tym, że pomimo setek już niewinnych ofiar cały świat nie kiwnie nawet palcem. Ale do zbrodni wszyscy już się chyba przyzwyczaili. Nie pozdrawiam... _______________________________________________ Solidarni z Libanem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyinacz Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 21:07 Oczywiście pisząc o poprzednikach miałem na myśli dudzona, giuseppe53 i o90. _______________________________________________ Solidarni z Libanem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 21:15 dyinacz napisał: > Gratuluję poprzednikom. Zapomnieliście napisać żeby wybić jak najwięcej kobiet > i > dzieci. Od kilku dni czytam posty na forach dotyczących Libanu i jestem > zszokwany nienawiścią, która pojawia się zresztą po ubydwu stronach. Jestem też > zszokowany tym, że pomimo setek już niewinnych ofiar cały świat nie kiwnie nawe > t > palcem. Ale do zbrodni wszyscy już się chyba przyzwyczaili. Nie pozdrawiam... > > _______________________________________________ > Solidarni z Libanem!!! To nie tylko nienawiść ale i tuszowanie zbrodni Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 21:16 kto toleruje terrorystow na terytorium swego panstwa musi poniesc konsekwekncje gdyby rzad libanski nie sprzyjal hezbollahowi hezbollahu by tam nie bylo izrael by nie zaatakowal nie byloby tej wojny a teraz zapytaj sie kto jest na poczatku tej ukladanki i tam kieruj swoje pretensje premier libanu na 100% odpowie na twoj list z pretensjami dlaczego tolerowal terrorystow Odpowiedz Link Zgłoś
dyinacz Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 21:26 Zamiast komentarza: (źródło: pl.wikipedia.org/wiki/Hezbollah) "Hezbollah jest uważany przez niektóre państwa za organizację terrorystyczną, przede wszystkim przez Stany Zjednoczone[3], Wielką Brytanię, Izrael [4] i Kanadę[5]. Stany Zjednoczone zaczęły określać Hezbollah organizacją terrorystyczną po jego atakach na amerykańskie bazy wojskowe i ambasadę amerykańską w Libanie w czasie wojny między Libanem, Izraelem i USA w latach osiemdziesiątych [6], chociaż jest to niezgodne z akceptowaną definicją terroryzmu. Wiekszość krajów, między innymi Unia Europejska[7] i Rosja, nie wpisują Hezbollahu na listę "organizacji terrorystycznych"." _______________________________________ Solidarni z Libanem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak czyli jezeli ktos, kto przedstawia sie jako 03.08.06, 23:54 np. zielonoswiatkowiec wysadzi mi sie przed domem, to po sprawdzeniu hasla "zielonoswiatkowcy" w wikipedii mam uznac ze to nie terrorysta tylko jajcarz?? Odpowiedz Link Zgłoś
rollingstone Solidarni z Libanem 04.08.06, 05:20 Wszyscy ze zdrowym podejsciem do zycia i olejem w glowie sa solidarni z Libanem. Nie sa natomiast solidarni z Hezbollahem, ktory jest zacietrzewiona, niebiezpieczna organizacja terrorystyczna, ktora w imie wolnego demokratycznego kraju cedrow nalezy wypalic goracym zelazem. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews [...] 03.08.06, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 21:45 gdyby babcia miala wasy moja teoria mowi ze wybicie wszystkich arabow do nogi rozwiazaloby wiele wiecej problemow np wieze WTC stalyby sobie spokojnie a zabite w Londynie Polki przysylalyby funciaki do domu dodam ze te dwa przywolane przeze mnie fakty nie sa spowodowane tym ze Izrael jest tylko tym ze arabom zwiera na stykach Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 04.08.06, 17:59 o90 napisał: > gdyby babcia miala wasy > > moja teoria mowi ze wybicie wszystkich arabow do nogi rozwiazaloby wiele wiecej > > problemow > > np wieze WTC stalyby sobie spokojnie > a zabite w Londynie Polki przysylalyby funciaki do domu > > dodam ze te dwa przywolane przeze mnie fakty nie sa spowodowane tym ze Izrael > jest > tylko tym ze arabom zwiera na stykach Jak Adolf albo Himmler. Hail o90!! Zauwaz gdyby nie Zydzi wiesz ile ludzi by zylo w spokoju?? z minimum socjalnym a tak to setki tysiecy w obozach uchodzcow(zastanow sie czemu tak sie nazywaja). PS. ciekawa teoria jak na czlowieka w XXIw. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 03.08.06, 21:55 gdzyby pie..ni Rzymianie ich nie wywalili z ich ziem to by byl spokoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Re: chwila chwila 03.08.06, 23:38 Ja też nie pozwolę jeździć po Rzymianach. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: chwila chwila 04.08.06, 12:35 Czytałem niegdyś wywody, że kontynuatorem cywilizacji rzymskiej jest cywilizacja anglosaska. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: chwila chwila 04.08.06, 16:14 Czytałeś to zapewne w dziełach naukowych hitlerowskich antropologów. Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Już mówiłam, że Rzym jest wieczny:) 05.08.06, 20:52 To prawda, ale nie cała. Kontynuatorem Rzymu są wszystkie kraje Zachodu, razem i każdy z osobna. Można powiedzieć, że Zachód to Rzym bez imperatora, rządzony przez gubernatorów (administracyjnie to nie jest prawda). Zresztą nazwa "Zachód" pochodzi od "Imperium Zachodnio-Rzymskiego" - nadrzędnej części Rzymu po "reformie" dzielącej go na dwie części. Nazwa "Rzym" trafniej opisuje rzeczywistość niż nazwa "Zachód". Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Ja odpowiem 03.08.06, 23:31 Przyczyną wojen nie jest Izrael. Izrael jest środkiem do ponownego cywilizowania Bliskiego Wscchodu (bo Islam to raczej nie jest cywilizacja). Co za paradoks, Żydzi najpierw walczyli z Rzymem a teraz są jednym z najbardziej oddanych elementów Zachodu. Jestem przekonana, że USA celowoumieściły Izrael w samym środku "państw" arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop [...] 03.08.06, 23:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf tolerancja 04.08.06, 00:34 ja np toleruję takiego idiotę jak Ty. Daję Ci prawo do swobodnej wypowiedzi, wygłaszania swoich opini (które żadko są "mądre"), ale za żadne skarby nie godzę się aby ktoś obarczał mnie za twoją głupotę i aby za nią ponosił konsekwencje.. czaisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 [...] 03.08.06, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 jezyk milosci 03.08.06, 21:30 kocham cie stary ! teraz wiem ze to co masz pomiedzy uszami to otchlan... jestes madry wez karabin idz i dowal Izraelowi nie idziesz ? podobnie jak twoi arabscy koledzy silni jedynie w buzi bierzecie baty od Izraela na morzu w powietrzu ladzie i pod ziemia a jakby wojna toczyla sie w piekarniku to tez bralibyscie tam baty bo jestescie tacy zolnierze jak z koziej dupy traba duza buzka ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 [...] 03.08.06, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh Re: jezyk milosci 03.08.06, 21:49 fakt ze Ty znasz boski plan co do rasy ludzkiej wiele wyjasnia... Odpowiedz Link Zgłoś
kill.em.all Mahata język miłosci ........ 03.08.06, 21:51 Mahat .... do dalej przedstaw się i podaj namiary do siebie! Twoje marzenie wyrażone językiem pełnym miłości może się i spełnią, ale wpierw Żydzi zmiotą takich jak ty i tobie podobnych....................... Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Re: Mahata język miłosci ok\. ........ 03.08.06, 22:01 Nie wiem czy pisze do debili bo jedynie holduje prawu, taki jest zakon, pisze co mysle, tu chodzi o ewolucje rasy, to nie sa moje marzenia jedynie rozumienie prawa, wedle ktorego my zyjemy oprocz wyzwolonych, bylo ich niewiele, ok. 300 tych ktorzy mieli stygmaty, a reszta, cale inne wszytko inne to pic, ale ich bedzie wiecej itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh Re: Mahata język miłosci ok\. ........ 03.08.06, 22:03 haha, mam nadzieje ze to prowokacja, bo jak nie, to simule! simule! uciekl pacjent z psychiatryka... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: jezyk milosci 03.08.06, 21:54 przykro mi to pisac ale chyba masz klopoty z glowa popluczyny atlantydy - stary wez pigulki i to 3* dzienna dawke Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Re: jezyk milosci 03.08.06, 22:06 jak na zyda jestes malo wyksztalcony albo terminowales u jakis samozwanczych cadykow, poczytaj troche i tyle, albo pojedz do ojczyzny tam cie naucza Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh Re: jezyk milosci 03.08.06, 22:11 1. nie zyda 2. douczona 3. krzyzyk na droge, powodzenia w realizacji planow zyciowych Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Re: jezyk milosci 03.08.06, 22:33 Wyrazy wspolczucia, niestety jedyna droga do Boga czy tez powrotu do Domu to jedynie droga pokazana przez J.Chr, co ty jako zydowka nie zaaakceptujesz, bo wy zydzi, tego nie rozumiecie, jedynie nasladujecie stare wzorce, uwazajac sie za narod wybrany, (ale przez kogo), wasza droga to powrot do upadlego samozwanczego boga, demiurga, stworzyciela tego swiata, rozumianego jako kula ziemska wraz z ksiezycem, kiedy w kosmosie jest 90 mld galaktyk kazda po 90 mld gwiazd, wzyscy razem cierpimy, ale niestety tylko tylko nieliczni wiedza jak uciec z tego syfu darmy, karmy i samsary. no i tyle wiecej bedzie na mojej str int ale razie mi sie nie chce, bo kto szuka ten znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh Re: jezyk milosci 03.08.06, 22:37 nie dziekuje. coz. nie kazdy krytykujacy izrael jest antysemita. a nie kazdy krytykujacy hezbollah jest zydem. ale nie do kazdego to trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: jezyk milosci 03.08.06, 22:38 a co z atlantyda ? Ufo ? Sterfa51 ? Hobbici ? Krasnoludki ? Porwania przez kosmitow ? masz chlopie wyobraznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: jezyk milosci 03.08.06, 22:33 jak na zyda istotnie jestem niewyksztalcony, nawet nie mowie po hebrajsku ani w jidisz.mam klopoty z alfabetem. ale za chinskie cienie nie pamietam numerow z atlantyda daj jakiegos linka do tej atlandtydy to sie podszkole :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Re: jezyk milosci 03.08.06, 22:38 juz koniec, ide spac pozdr dla zydow i nie zydow z wyjatkiem mordercow niweinnych dzieci, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
rdb Re: jezyk milosci 04.08.06, 00:34 > morduja niewinne dzieci jesli pijesz do bombardowania w Kanie to wcale nie takie oczywiste kto te dzieci zamordowal, mimo ze premier Izraela i IDF juz za wydarzenie wyprzepraszal. Po pierwsze juz sama Human Right Watch zaczela sie temu przygladac i wychodzi ze zginelo tam nie 52 a 26 osob (ciekawe ze polskie media juz o tym nie informuja, po drugie na arabskich filmach z roznych miejsc dopatrzono sie ze ci sami ratownicy biegaja z tymi samymi zwlokami ale w roznych uniformach, po trzecie, jesli ktos byl uwazny w sledzeniu wiadomosci to zauwazyl ze IDF byla zdumiona iz budynku nie ewakuowano zaraz po trafieniu, pozniej zostalo to zagluszone rozdmuchaniem "wielkiego skandalu". Problem polega jednak na tym ze IDF rzeczywiscie przeprowadzila atak na ten budynek, tyle ze o 2 w nocy, a budynek zawalil sie o 8 rano na skutek eksplozji a IDF nie atakowal budynku poraz drugi. Sa 2 teorie na ten temat, albo ze hezbollach sam wysadzil budynek o 8 rano ( wskazywac na to by moglo ze rozpoczeli akcje ratunkowa dopiero po przyjezdzie ekip filmowych), lub ze wybuchly zdeponowane w budynku materialy wybuchowe hezbollachu (sila eksplozji byfa faktycznie olbrzymia, nie za bardzo preoporcjonalna do efektu trafienia budynku rakieta odpalona z samolotu), jest tez podejrzenie ze przynajmmniej czesc "starych" zwlok zostalo do budynko podrzucone Dla hezbollachu media to najsilniejsza bron, i dla dobrej reklamy zrobia wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Te wszystkie filmy o "ofiarach Izraela" 04.08.06, 12:38 były kręcone w Groznym. Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: jezyk milosci 04.08.06, 18:09 >(...) podobnie jak twoi arabscy koledzy > silni jedynie w buzi Hezbollah widocznie jest wyjatkiem. Hamas tez jest wyjatkiem. A pamietasz 1973? i wojne Jom Kippur?? no pewnie nie bo masz umysl 15latka ktory dostaje chyba co tylko sobie wymarzy od Zydow i dlatego jest tak wdzieczny a wrogom jego "wuja" zyczy smierci bo wiecej prezentow nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: jezyk milosci 04.08.06, 18:15 >(...) podobnie jak twoi arabscy koledzy > silni jedynie w buzi Hezbollah widocznie jest wyjatkiem. Hamas tez jest wyjatkiem. A pamietasz 1973? i wojne Jom Kippur?? no pewnie nie bo masz umysl 15latka ktory dostaje chyba co tylko sobie wymarzy od Zydow i dlatego jest tak wdzieczny a wrogom jego "wuja" zyczy smierci bo wiecej prezentow nie bedzie. > bierzecie baty od Izraela > na morzu w powietrzu ladzie i pod ziemia > a jakby wojna toczyla sie w piekarniku > to tez bralibyscie tam baty > bo jestescie tacy zolnierze > jak z koziej dupy traba To chyba nie przez tchorzostwo a przez gorszy sprzet radziecka technologia, w starciu z US+ caly zachod. I znowu porownajmy to z wrzesniem '39 polacy przegrali nie dlatego ze sa "tacy zolnierze jak z koziej dupy traba" a z przewagi technicznej wroga. > duza buzka ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Re: naprzod !!! i wybic ile sie da 04.08.06, 10:40 Mam rozumieć, że chodzi o wybicie obu stron konfliktu? Wówczas byłbym skłonny się zgodzić ... Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Izrael grozi uderzeniem na Bejrut 03.08.06, 21:12 Dlaczego GW tak nie zatytułuje temat ? Przeciez to Izrael zagroził a nie Hezbollah Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ** Kim jest czcigodny Sayyed Hassan Nasrallah? 03.08.06, 22:09 Psychopatą? Wojownikiem? Mahdim? Eee... religiapokoju.blox.pl/2006/08/Sayyed-Hassan-Nasrallah-Antychryst-czy-Mahdi.html Odpowiedz Link Zgłoś
mujahedin Re: ** Kim jest czcigodny Sayyed Hassan Nasrallah 03.08.06, 23:15 milcz psie albo na pal cie wbija ! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek To powinno byc widowisko medialne na skale..... 03.08.06, 23:02 To powinno byc widowisko medialne na skale..... ....bombardowan Bagdadu za Clintona..... ...Duzy plazmowy ekran, zimne piwo.... ....mnostwo fajerwerkow i latajace w powietrzu Zydy... Bum-bum-bum, aj-waj-waj i kolejny Zyd bez jaj......... Odpowiedz Link Zgłoś
dolove Re: prokurator nadchodzi :] 04.08.06, 00:08 dobre ! -- Capital is dead labor, which, vampire-like, lives only by sucking living labor, and lives the more, the more labor it sucks. Karl Marx Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: To powinno byc widowisko medialne na skale... 04.08.06, 10:37 > ...Duzy plazmowy ekran, zimne piwo.... > ....mnostwo fajerwerkow i latajace w powietrzu Zydy... hahaha...na szczescie twoje niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Izrael grozi uderzeniem na Bejrut 04.08.06, 10:36 > Dlaczego GW tak nie zatytułuje temat ? Przeciez to Izrael zagroził a nie Hezbol lah w odpowiedzi na grozby hezbollahu zrzucenia rakiet...klopoty z kojarzeniem faktow? Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Wojna na całego 03.08.06, 21:17 Tysiące irackich szyitów szykuje się na wojne z Izraelem Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Wojna na całego 03.08.06, 21:20 ciakawe czy przyleca na dywanach ? bedzie to slynne irackie bobardowanie dywanowe Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Wojna na całego 03.08.06, 21:21 o90 napisał: > ciakawe czy przyleca na dywanach ? > bedzie to slynne irackie bobardowanie dywanowe No i z czego sie cieszysz? Dobrze, ze jestes domatorem bo na wojne to bys sie nie nadawał. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Wojna na całego 03.08.06, 21:35 z humorem zolnierzowi nie twarzy ? to pewnie dlatego Izrael w czasie wojny szesciodniowej wyslal na pierwsza linie batalion kobiecy arabowie nawet nie walczyli. w obawie ze przypadkowo moglaby ich zabic kobieta i nie poszliby do tych swoich 90 dziwic do raju, zwiewali bez butow. Iran tez sie szykuje na Izrael od ilu to juz lat ? bo jakos chyba tak od zawsze szykuja sie szykuja i jakos sie wyszykowac nie moga silni sa jedynie w buzi Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Wojna na całego 06.08.06, 17:43 o90 napisał: > z humorem zolnierzowi nie twarzy ? > > to pewnie dlatego Izrael w czasie wojny szesciodniowej wyslal na pierwsza linie > > batalion kobiecy > arabowie nawet nie walczyli. w obawie ze przypadkowo moglaby ich zabic kobieta > i nie poszliby do tych swoich 90 dziwic do raju, zwiewali bez butow. > > Iran tez sie szykuje na Izrael > od ilu to juz lat ? bo jakos chyba tak od zawsze > szykuja sie szykuja i jakos sie wyszykowac nie moga > silni sa jedynie w buzi Bo Iran jest pokojowy a Izrael ekspansywny. Nie widziałem jeszcze aby Iran na kogoś najechał. Odpowiedz Link Zgłoś
mujahedin Re: Wojna na całego 03.08.06, 22:39 czas pomoc naszym braciom w Libanie. ostrze juz swoj miecz... Allah Agbar ! Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Wojna na całego 04.08.06, 10:40 >ostrze juz swoj miecz... serio? a masz sie czym pochwalic czy to tak na wyrost? uwazaj potem zeby cie bracia lub kuzyni tych niewiast nie dorwali. wszak zemsta w islamie to obowiazek Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: Wojna na całego 04.08.06, 18:23 >(...)wszak zemsta > w islamie to obowiazek Islam zakazal zemsty. Ale jak sie nie ma pojecia o czym sie mowi to tak to bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Szef Hezbollahu chce pokoju, ale syjoniści nie. 03.08.06, 21:17 Oto cały komentarz do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Hezbollahu walczy o pokoj do ostatniego naboju 03.08.06, 21:22 milosc i przyjazn dla innych narodow demonstruja w kazdej swojej wypowiedzi Hezbollah to taka wielka orkiestra swiatecznej pomocy czysta zywa milosc niunie kochane Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Szef Hezbollahu chce pokoju, ale syjoniści ni 03.08.06, 21:24 dvoryanin napisał: Jak słuchałem Olmerta to przypomniały mi sie przemowienia Goebbelsa. Ciarki mi przechodziły. Jestem swiecie przekonany, że Żydom chodzi o powiekszenie terytorium az do rzeki Litani. Bedzie tez blizej do farm Szeeba. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Szef Hezbollahu chce pokoju, ale syjoniści ni 03.08.06, 21:33 i dlatego zapewne jak Niemcy w 39 sami sobie zrobili napad na swoich zolnierzy zeby miec powod...a pozniej wrobili hezbolalch ...eeeeee polityku jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
rdb Re: Szef Hezbollahu chce pokoju, ale syjoniści ni 04.08.06, 00:43 romano33 napisała: > > Jestem swiecie przekonany, że Żydom chodzi o powiekszenie terytorium az do rzek > i > Litani. do Wisly!! taki jest plan, ale na razie ciiiii Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Szef Hezbollahu chce pokoju, ale syjoniści ni 04.08.06, 10:43 > Litani. Bedzie tez blizej do farm Szeeba. a co ty za bzdury opowiadasz? chodzi o stworzenie strefy bezpieczenstwa, takie jak juz istniala w latach 1978-2000. Jak pokazuja fakty wycofanie sie pld Libanu to byl blad...tak samo jak uwierzenie islamistom ze nie beda atakowac Izraela... Jakos owczesnej strefy bezpieczenstwa nie przylaczono do Izrela, wiec nie wiem co masz na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Buahahahahahahahahahahhaha 03.08.06, 21:58 Masz jeszcze jakies inne? Odpowiedz Link Zgłoś
az30 Izrael zrujnowal Bejrut, Libanczycy chca 03.08.06, 21:18 odwetu, to naturalne. Jak sie samemu morduje, trzeba byc przygotowanym na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Izrael zrujnowal Bejrut, Libanczycy chca 03.08.06, 21:55 Moze juz zapomniales ze wszystko zaczelo sie od Hezbollahu porywajacego 2 zolniezy z Izraela. Mogli wszystkiego uniknac gdyby ich oddali. A teraz dostaja w dupe jak zwykle. Kto sieje wiatr ten zbiera burze... Odpowiedz Link Zgłoś
rdb Re: Izrael zrujnowal Bejrut, Libanczycy chca 04.08.06, 00:48 enlightened napisał: > Moze juz zapomniales ze wszystko zaczelo sie od Hezbollahu porywajacego 2 > zolniezy z Izraela. Mogli wszystkiego uniknac gdyby ich oddali. A teraz > dostaja w dupe jak zwykle. Kto sieje wiatr ten zbiera burze... > mysle ze w kazdej chwili moga.jesli oddadza zolnierzy i wstrzymaja ataki rakietowe to misja IDF sie skonczy, ale wyglada ze hezbollachowi chodzi jednak zeby cos sie dzialo, za cos ta kase od Syrii i Iranu musza brac Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: Izrael zrujnowal Bejrut, Libanczycy chca 04.08.06, 18:34 Moze juz zapomniales ze konflikt nie zaczal sie 4 tyg temu tylko 59lat temu. Mozna powiedziec ze Hezbollah aresztowal zydow za to ze apache zabilo 7 osob na plazy. Siedmiu cywili. >(...)A teraz > dostaja w dupe jak zwykle. Buahahaha! A wiesz jak zydzi sie wycofywali z Libanu w 2000 roku?? Jak sie dowiesz (prawdy) to napisz to jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tanioskahi Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 21:19 > Zniszczyć muzułmańskich terrorystów!. Hezbollah musi byc doszczętnie > zniszczony, potem przyjdzie kolej na Hamas. Juz od dwoch tygodni zapowiadaja Izraelczycy ze za pare dni zdobeda 6km w poludniu Libanu, i jus dwa tygodnie tkwja w miescu bo opor Hezbollahu ich wstrzymuje. Wojna nie prowadzi do niczego, Izrael powinien zrozumiec ze Liban, i Palestyna, maja prawo do godnego zycie, bez codziennych nalotow i atakow Izraelskich. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 21:25 jak najbardziej. a hizbollah i palestyna powinny zrozumiec, ze izraleczycy maja prawo do godnego zycia bez codziennych zamachow samobojczych Odpowiedz Link Zgłoś
o90 [...] 03.08.06, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 22:29 Kto to jest ten kretyn o90? zaloze sie ze ktos z LPR Odpowiedz Link Zgłoś
o90 do zorro_i_juz 03.08.06, 22:43 zorro_i_juz dlaczego mnie obrazasz ? trzymam zaklad dodam ze o dowolna sume. masz jaja ? chciales sie zakladac i kim jestes ???? ooooooo cienki bolek oooooooooooooooooooooo o o cienki bolek o Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia5 Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 23:48 Człowieku, ja rozumiem że nie podoba ci się Hezbollah (mnie też). Ale przesadzasz. Nazywanie innych "robactwo" albo upajanie się "wybijaniem tego robactwa z powietrza" jest sprzeczne z "Zachodnimi zasadami" a zgodne z zasadami Hezbollahu. Zachód nie zabija dla przyjemności a z przymusu i tylko w ostateczności. Opanuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 21:56 Islamofaszysci nie chca nalotow? To niech oddaja porwanych zolnierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fahad Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 06.08.06, 17:14 enlightened napisał: > Islamofaszysci nie chca nalotow? To niech oddaja porwanych zolnierzy. Faszystowcy Zydzi nie chca katiuszy? porwan? zamachow? niech uwolnia wiezniow z wojny izraelsko-libanskiej w 1982 roku. "Nie ma skutkow bez przyczyny, to nie nowiny" nie dla kazdego...=/ Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 04.08.06, 10:50 > Wojna nie prowadzi do niczego, Izrael powinien zrozumiec ze Liban, i Palestyna, > maja prawo do godnego zycie, bez codziennych nalotow i atakow Izraelskich. alez Izreel doskonale o tym wie. Nie wiedza jednak o tym ludzie z dzihadu, hesbollahu, hamasu Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Bractwo Muzuł. wysyłaja 10 tysięcy bojowników 03.08.06, 21:20 Przywódca egipskiego Bractwa Muzułmańskiego powiedział, że organizacja jest gotowa do wysłania 10 tysięcy bojowników do Libanu, aby walczyli po stronie Hezbollahu. Mohammed Mehdi Akef przyznał jednak, że są niewielkie szanse, aby ochotnicy dotarli do Libanu. Dodał, że choć chętnych jest wystarczająco wielu to władze krajów arabskich musiałyby udzielić zgody na ich wyjazd lub co najmniej - jak to ujął - "przymknąć na to oko". W oświadczeniu, które ukazało się w egipskiej prasie szef Bractwa, skrytykował arabskie rządy za brak zdecydowanego poparcia Hezbollahu i bierność wobec izraelskiej ofensywy przeciw Libanowi. Bractwo Muzułmańskie to islamska organizacja społeczno-religijna założona w latach 20-tych XX wieku w Egipcie. Obecnie działa w kilkudziesięciu krajach. Odrzuca wpływy zachodnie w kulturze muzułmańskiej i odwołuje się do tradycji islamskich. Odpowiedz Link Zgłoś
nandux Re: Bractwo Muzuł. wysyłaja 10 tysięcy bojowników 03.08.06, 21:25 romano33 napisała: > Przywódca egipskiego Bractwa Muzułmańskiego powiedział, że organizacja jest > gotowa do wysłania 10 tysięcy bojowników do Libanu, aby walczyli po stronie > Hezbollahu. To było do przewidzenia. Izrael wpadł w pułapkę. Przeciez nikt mu nie podaruje za zbrodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Buahahaha 03.08.06, 21:38 Na jednego zyda przypada 120 Islamofaszystow, a i tak zawsze dostaja w dupe. Dobro zawsze zwycieza! Izrael jest ostatnia ostoja cywilizacji na bliskim wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Bractwo Muzuł. wysyłaja 10 tysięcy bojowników 03.08.06, 21:48 czy to jest to samo bractwo muzulmanskie co podklada bomby w kurortach egipskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Bractwo Muzuł. wysyłaja 10 tysięcy bojowników 03.08.06, 21:52 Tak - to ci sami mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Bractwo Muzuł. wysyłaja 10 tysięcy bojowników 03.08.06, 21:51 zapomnialas dodac ze w takiej 'pulapce' he he to Izrael byl zawsze na wszystkich granicach ma wrogich sasiadow wiec o zadnej pulapce nie moze byc mowy Odpowiedz Link Zgłoś
o90 szkoda ze tylko 03.08.06, 21:38 tyle zadeklarowali tzreba bylo zadeklarowac 10 mln moze zolnierze izraelscy by umarli .......ze smiechu deklarujemy 10 mln tylko mamy klopot z dojazdem wielblady nam sie zakopuja pewnie strasznie kopny piasek.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: szkoda ze tylko 04.08.06, 12:43 10 mln "bojowników"? A skąd Izrael weźmie tyle amunicji? Jest nadzieja, że sami się po drodze wysadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Bractwo Muzuł. wysyłaja 10 tysięcy bojowników 04.08.06, 10:56 >Bractwo Muzułmańskie to islamska organizacja społeczno-religijna założona w >latach 20-tych XX wieku w Egipcie. Obecnie działa w kilkudziesięciu krajach. >Odrzuca wpływy zachodnie w kulturze muzułmańskiej i odwołuje się do tradycji >islamskich. i jest odpowiedzialne za wszystie ostatnie zamachy w Egipcie. Niech jada. Dzieki Izraelowi zmniejszy sie troche tego robactwa Odpowiedz Link Zgłoś
nandux Ten artykuł jest nieobiektywny 03.08.06, 21:31 To Izrael zagroził Bejrutowi bombardowaniem jego centrum. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8439311,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Ten artykuł jest nieobiektywny 03.08.06, 21:46 ty jestes dalej....w wiadomosciach jest mowa o poludniowej czsci Bejrutu ktora jest glowna siedziba Hezbollachu...w centrum dyskoteki i nocne kluby dalej sa otwarte...jaki powod do ostrzalu Tel Avivu ma Hezbollach - chyba tylkko taki ze tam mieszkaja Zydzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
nandux Ręce precz od Libanu !!! 03.08.06, 21:46 Ręce precz od Libanu - wolność dla Palestyny Pikiety antywojenne: Warszawa, kazda sobota o 13:00 pod ambasada izraela (ul. Krzywickiego 24) szczegoly: pl.indymedia.org/pl/2006/07/22246.shtml Wroclaw, sobota 5 sierpnia 2006 g. 17:00, pod pręgierzem w Rynku szczegoly: pl.indymedia.org/pl/2006/08/22352.shtml Krakow, sobota 5.08 o 14:00 pod Ratuszem szczegoly: pl.indymedia.org/pl/2006/08/22366.shtml getto.blox.pl/html raport.blox.pl/html beirutspring.blogspot.com/ fromisraeltolebanon.info/ stopdestroyinglebanon.com/WarOnLebanon/nfblog/?page_id=16 209.67.212.138/~lebanon/www.irak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Ręce precz od Libanu !!! 03.08.06, 21:52 rece tez precz od Izreala jak nie chcesz wojny to powinienes tez to haslo wstawic - przeciez hezbollach atakuje terytorium izraelskie tez, zabijajc cywili...czy tylko tak wybiorczo (po stronie Libanu) nie chcesz wojny.... Odpowiedz Link Zgłoś
felix28 Re: Ręce precz od Libanu !!! 03.08.06, 22:20 shoovar napisał: > rece tez precz od Izreala jak nie chcesz wojny to powinienes tez to haslo > wstawic - przeciez hezbollach atakuje terytorium izraelskie tez, zabijajc > cywili...czy tylko tak wybiorczo (po stronie Libanu) nie chcesz wojny.... Izrael zaatakował Liban wiec odwet musi byc. Nie ma nic za darmo. Oko za oko Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: Ręce precz od Libanu !!! 04.08.06, 00:04 > Izrael zaatakował Liban wiec odwet musi byc. Nie ma nic za darmo. Oko za oko co najpierw spadlo? rakieta z Libii na terytorium Izraela czy na odwrot? Odpowiedziales? To wiesz kto zaczal. Co wy do cholery - nawet nastepstwa czasu pojac nie mozecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
maktub Re: Ręce precz od Libanu !!! 04.08.06, 08:08 to Libia tez juz jest w to zaangazowana? sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak 10h w robocie miesza we lbie :-/ 04.08.06, 09:13 Oczywiscie chodzilo o Liban Odpowiedz Link Zgłoś
o90 i od Korei !!! 03.08.06, 21:58 www.mossad.gov.il/Mohr/MohrTopNav/MohrEnglish/MohrAboutUs/ napisz do nich emalie o tych pikietkach na 100% oszaleja :) natomiast wszyscy popierajacy Izrael proszeni sa o pozostanie w domu ciekawe kogo bedzie wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: i od Korei !!! 03.08.06, 22:33 o90 napisał: > www.mossad.gov.il/Mohr/MohrTopNav/MohrEnglish/MohrAboutUs/ > napisz do nich emalie o tych pikietkach > na 100% oszaleja > > :) > > natomiast wszyscy popierajacy Izrael proszeni sa o pozostanie w domu > > ciekawe kogo bedzie wiecej :) o90, czy to jakis debilny agencik moSSadu? Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: i od Korei !!! 03.08.06, 22:58 o90 napisał: > jesli mossadu to nie debilny > > yntelygentny agencik06 z moSSadu zawsze na posterunku bez ustanku. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: i od Korei !!! 03.08.06, 23:03 zapetlasz sie stary co bynajmniej nie podkresla slusznosci popieranej przez ciebie opcji Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: i od Korei !!! 03.08.06, 23:10 o90 napisał: > zapetlasz sie stary > co bynajmniej nie podkresla slusznosci popieranej przez ciebie opcji agenciku"o90" z moSSadu na posterunku bez ustanku? bez opcji na przerwe? ajwaj, a glowka nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: i od Korei !!! 04.08.06, 00:00 ale argumencikow nie masz co ? styki sie zapiekly ? dyskusja ad personam jest za trudna dla ciebie, daj spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
j-k to islamskie bandyctwo czym grozi? 03.08.06, 21:57 padam ze smiechu :) idiota Hitler w kwietniu 1945 tez grozil :) Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ** Hezbollah to banda t c h ó r z y: klipy video < 03.08.06, 22:06 o tutaj, proszę bardzo: religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-tchorze-chowajace-sie-za-cywilami.html chowają się za cywilami... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 22:06 dudzon napisał: > Zniszczyć muzułmańskich terrorystów!. Hezbollah musi byc doszczętnie > zniszczony, potem przyjdzie kolej na Hamas. -------------------------------------------------------------------------------- To dobry pomysł.Zniszczyć siebie nawzajem.Jedni uderzą na Tel Awiw,drudzy na Bejrut. A pozostali będa sie przyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Arabskie mestwo odwaga i straty 03.08.06, 22:07 dla przykladu : IZRAEL 779 zabitych, 2,563 rannych, 15 jencow ARABOWIE - egipt,syria,irak, jordania (oficjalnie) 21,000 zabitych, 45,000 rannych, 6,000 jencow ponad 400 samolotow oczywiscie to nie chodzi o zestawienie wszystkich wojen i konfliktow podalem tylko zestawienie dotyczace jednej z wojen trwala 6 dni arabska odwaga az mnie oniesmielila teraz jest podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
felix28 Re: Arabskie mestwo odwaga i straty 03.08.06, 22:25 o90 napisał: > dla przykladu : > IZRAEL > 779 zabitych, > 2,563 rannych, > 15 jencow > ARABOWIE - egipt,syria,irak, jordania > (oficjalnie) 21,000 zabitych, > 45,000 rannych, > 6,000 jencow > ponad 400 samolotow > podalem tylko zestawienie dotyczace jednej z wojen > trwala 6 dni > > arabska odwaga az mnie oniesmielila > teraz jest podobnie Hitler tak samo liczył jak Ty az sie przeliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 mylisz sie 03.08.06, 22:46 Hitler mogl sobei liczyc a to a oficjalne dane nic , absolutnie nic, zaden fakt z historii wojen nowoczesnych nie wskazuje na to aby nagle ni z tego ni z owego arabowie nalykali sie mestwa w czopkach to sa dane statystyczne, nie wyliczenia, nie szacunki. chyba zatkalo kakao Odpowiedz Link Zgłoś
khanaga Re: Arabskie mestwo odwaga i straty 03.08.06, 23:22 moze zapomniałes podac ze izrael miał bron dostarczaną wprost z poligonów armii usa,usa dostarczały mu zdjęć i danych wywiadowczych ,a nadto ze kazda atakująca armia ponosi wieksze stratuy niz obroncy.w polskim wojsku liczyło sie "za komuny na 1 obronce 3 atakujących" Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Arabskie mestwo odwaga i straty 04.08.06, 00:06 1. nikt nie prosil agresorow o atak, to nie wina Izraela ze mila sojusznika w dodatku lojalnego 2. stosunek 1 do 3. ok. ale w tym przypadku jest stosunek hmm 1 : 26,9 wiec nieco hmm NIECO dziwny, ( robocop czy co ) 3. agresorow wspierala matka Rosja jakby nie patrzec dupa zawsze z tylu... Odpowiedz Link Zgłoś
clanton Re: Arabskie mestwo odwaga i straty 04.08.06, 01:03 Mylisz sie. USA zaczela popierac Izrael po 1967. W 1967 wiekszosc uzbrojenia byla francuska i angielska. Natomiast Egipt i Syria mialy najnowszy sprzet radzecki. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Arabskie mestwo odwaga i straty 04.08.06, 11:17 > Mylisz sie. USA zaczela popierac Izrael po 1967. W 1967 wiekszosc uzbrojenia > byla francuska i angielska. Natomiast Egipt i Syria mialy najnowszy sprzet > radzecki. i dlatego przygotowywali sie w 1967 roku do wojny. ?Na szczescie Izrael zaatakowal prewencyjnie pierwszy i np. cale lotnictwo Egiptu (te nowoczesne na owczesne czasy ruskie samolty) zostalo zxniszczone w ciagu ilku godzin Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Arabskie mestwo odwaga i straty 03.08.06, 22:30 Arabowie sa odwazni tylko wtedy jak trzeba wysadzac dzieci w autobusach szkolnych... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek To powinno byc widowisko medialne na skale... 03.08.06, 23:03 To powinno byc widowisko medialne na skale..... ....bombardowan Bagdadu za Clintona..... ...Duzy plazmowy ekran, zimne piwo.... ....mnostwo fajerwerkow i latajace w powietrzu Zydy... Bum-bum-bum, aj-waj-waj i kolejny Zyd bez jaj.......... Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Narodowe zydowskie atrakcje 03.08.06, 22:11 - strzelanie z działka kaliber 155 mm do autobusu pełnego arabskich dzieci - rzut granatem w inspektora ONZ - "chirurgiczne uderzenie artyleryjskie" w placyk zapełniony libanskimi uchodzcami - rozjechanie czołgiem - masakrowanie plazowiczow pociskami artylerii - spalenie zywcem, i wiele, wiele innych atrakcji...dokonanych w amoku "samoobrony" Zydzi to mordercy, ale jakby co, to puszczają zasłonę dymną - samograj o holokauście i antysemityzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar niewinne arabskie igraszki 03.08.06, 22:26 kolacja w restauracji bez kolacji przejazdzka autobusem/metrem/koleja bez celu ognie sztuczne z katiusz proby przelotu samolotami pomiedzy budynkami Odpowiedz Link Zgłoś
felix28 Re: niewinne arabskie igraszki 03.08.06, 22:28 shoovar napisał: > kolacja w restauracji bez kolacji > przejazdzka autobusem/metrem/koleja bez celu > ognie sztuczne z katiusz > proby przelotu samolotami pomiedzy budynkami To wszelkie żale i pretensje zgłoś do CIA i Mossadu Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh Re: niewinne arabskie igraszki 03.08.06, 22:29 teoria sposkowa niezawodnym lekiem na wlasne frustracje... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 żale i pretensje do CIA 03.08.06, 23:01 biedny arabski pilot ktory zastepowal omdlalego przypadkowo piloty ktory przypadkowo podcial sobie gadlo nie mogl spokojnie leciec bo CIA wybudowalo WTC na drodze samolotu gratuluje logiki i wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: żale i pretensje do CIA 03.08.06, 23:26 Tyle ze Al-Kaida to smiertelni wrogowie wszytskich Szyitow w tym Hezbollachu... W Iraku z rak organizacji zwiaznych z Al-Kaida gina przede wszytskim Szyici. o90 napisał: > biedny arabski pilot ktory zastepowal omdlalego przypadkowo piloty ktory > przypadkowo podcial sobie gadlo > > nie mogl spokojnie leciec bo CIA wybudowalo WTC na drodze samolotu > > > gratuluje logiki i wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: żale i pretensje do CIA 04.08.06, 00:08 alkaida walczy z hezbollahem gdzie to daja ? ktory kanal ? Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: niewinne arabskie igraszki 03.08.06, 23:30 Gdzie Rzym a gdzie Krym. 1,2 i 4 to nie Hezbollach tylko Al-Kaida (smiertelni wrogowie). To mniej wiecej jak oskarzanie Lutra za Inkwizycje Hiszpanska. shoovar napisał: > kolacja w restauracji bez kolacji > przejazdzka autobusem/metrem/koleja bez celu > ognie sztuczne z katiusz > proby przelotu samolotami pomiedzy budynkami > > Odpowiedz Link Zgłoś
mmirko Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 22:14 ... chyba nie jest przypadkowa data tej grożby, dzis jest 9AW Tisza b'aw pamięć trudnych chwil dla Israela, ale jeśli Hezbolah grozi trzeba dać mu odpór- zniszczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_afuh Re: szkoda ze tylko 03.08.06, 22:22 jedno i drugie gowno swiadczy na pewno co najmniej o braku kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek [...] 03.08.06, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: na Jerozolime ! 03.08.06, 22:50 I znowu Islamofaszysci po dupie dostana, tak jak dostawali od 50 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: na Jerozolime ! 03.08.06, 22:53 enlightened napisał: > I znowu Islamofaszysci po dupie dostana, tak jak dostawali od 50 lat... > I znowu Zydofaszysci belkocza na tym G.Wnianym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened [...] 03.08.06, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews [...] 03.08.06, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: na Jerozolime ! 04.08.06, 00:08 > A ty swiniopasie mnie nie "ty"kaj,bo ja ze swiniami nic wspolnego niemam. > Czy taka kulture wyssales z mlekiem? ajwaj. natomiast ty swoj poziom i kulture wyssales chyba z gnojowki przed domem misiaczku :D Odpowiedz Link Zgłoś
dolove Re: na Jerozolime ! 04.08.06, 00:09 dalej do przodu rodacy :) bij chama ! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: na Jerozolime ! 04.08.06, 12:47 To nieładnie namawiać do samobójstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
gretka3 Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 22:55 Niech się nie ośmiela! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek To powinno byc widowisko medialne na skale.... 03.08.06, 23:04 To powinno byc widowisko medialne na skale........ ....bombardowan Bagdadu za Clintona..... ...Duzy plazmowy ekran, zimne piwo.... ....mnostwo fajerwerkow i latajace w powietrzu Zydy... Bum-bum-bum, aj-waj-waj i kolejny Zyd bez jaj......... Odpowiedz Link Zgłoś
ooolooo Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 03.08.06, 23:11 1. Unia Europejska nie uznaje Hezbollahu za organizacje terrororystyczna 2. Czesc Amerykanskiej prasy, np ostatni numer Tima'a, tez nie uznaje Hezbollahu za organizacje terrorytyczna i pisze, ze wszystko zaczyna wygladac na wrabianie USA w wojne z Libanem. 3. Izrael uderza w czesci Bejrutu w ktorych nie ma Hezbollahu Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: Hezbollah grozi uderzeniem na Tel Awiw 04.08.06, 00:10 > 1. Unia Europejska nie uznaje Hezbollahu za organizacje terrororystyczna no i co z tego? Znaczy ze jak sie ktos z hezbollahu wysadza w Izraelu to znaczy ze nie jest to atakt terrorystyczny bo UE cos tam sobie uwaza badz nie? > 3. Izrael uderza w czesci Bejrutu w ktorych nie ma Hezbollahu Izrael niszczy infrastrukture Libanu w ramach odwetu za to, ze Liban toleruje ostrzal Izraela ze swojego terytorium. Coby sie muzulmany nauczyly - albo jest spokoj albo nie ma pradu/wody/jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf sierżancie spocznij! 04.08.06, 00:45 40% ludności Libanu stanowią katolicy. Zrozumiano?! Przyswoić i nie wypisywać więcej bzdur na forum! Wykonać! Generał. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: sierżancie spocznij! 04.08.06, 09:15 > 40% ludności Libanu stanowią katolicy. Zrozumiano?! Przyswoić i nie wypisywać > więcej bzdur na forum! Wykonać! no i ? Izraelska "lekcja" skierowana jest do hezbollahu i tych, ktorzy go toleruja - muzulmankow w zdecydowanej wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: sierżancie spocznij! 04.08.06, 12:09 > 40% ludności Libanu stanowią katolicy. Zrozumiano?! Przyswoić i nie wypisywać > więcej bzdur na forum! Wykonać! nie katolikow tylko maronitow (nieco inne obyczaje). Nie zam sie na tyle by powiedziec czy uznaja papieza jako glowe Kosciola. I niestety obawiam sie ze nie 40% ale juz mniej...chrescijanscy mieszkancy Libanu masowo emigruja z tego kraju, natomiast mahmuty mnoza sie jak kroliki >Przyswoić i nie wypisywać więcej bzdur na forum! Wykonać! no wlasnie. Zgadzam sie z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś