tomaszmucha1 05.08.06, 17:50 To tylko słowa - A manewry NATO "Kozacki Step" na ukrainie się odbędą. Jak nasz Kwachu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prorok14 Przepowiadam 05.08.06, 18:05 Poparcie dla pomarańczowej rewolucji wychodzi nam bokiem. Oj, dzieci... polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszmucha1 Poparcie Juszczenki było dobre! 05.08.06, 18:10 On dalej kontroluje kluczowe ministerstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re:najwazniejsze że sie dogadali tam nie da sie 05.08.06, 18:23 zrobic skou 10 lat do przodu . po prostu oni musza sami dokonac wyboru a maja partie komunistyczną!!! Nawet komunistyczne chiny dziś nie sa takie same jak 10 lat temu. po prostu najważniejsze jest to że ludzie zagłosowali i najwazniejsze partie porozumiały sie . w polskce to nie mialo miejsca bo po zmarnowała swoja szanse ale i u nas układ tez jest bardzo różowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ireksp Re: Janukowycz: "Nie" dla antyrosyjskich nastrojó 05.08.06, 18:51 We Lwowie spokojnie można kupić koszulki i inne gadżety z napisami "Dziękuję Bogu, ze nie jestem Moskalem". Sprzedają się dobrze! www.moje.friko.pl LWÓW ZAPRASZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
sorpasso Re: Janukowycz: "Nie" dla antyrosyjskich nastrojó 06.08.06, 11:36 He he. Podobne widziaŁem w stanach na temat polaków. I co to znaczy? We Lwowie spokojnie można kupić koszulki i inne gadżety z napisami "Dziękuję > Bogu, ze nie jestem Moskalem". Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Miałem chyba rację, pisząc rano.... 05.08.06, 19:29 że Ukraina zaczyna iść tyłem do demokracji,a zgiętym karkiem w kierunku Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
eurazja.org Ukraina: ogłoszono skład nowego rządu 05.08.06, 20:30 eurazja.org/?p=399 eurazja.org/ - wiadomości ze wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka złote myśli 05.08.06, 21:24 ""Trzeba zaprzestać kłótni z sąsiadami i nauczyć się rozmawiać z szacunkiem, jak z ważnymi dla nas partnerami" - dodał nowy szef ukraińskiego rządu." Tak krótko na stolcu, a już mądre rzeczy mówi. Może dalej będą z niego ludzie? Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś