Dodaj do ulubionych

Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców

06.08.06, 18:26
Do pierdla wszystkich biorących udział w napaści na funkcjonariuszy.
Obserwuj wątek
    • polski_murzyn Znając polską policję to wina była po jej stronie. 06.08.06, 18:40
      Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie rzeczy dzieją się w ich bagnie .
      • venus99 Re: Znając polską policję to wina była po jej str 06.08.06, 18:44
        znając stadionowych bandytów i nieudolność policji jest cudem,że policjanci
        uszli z życiem.kiedy policja weźmie się za robienie porządku z kibolami?
        dlaczego w Polsce menelstwo nie sika ze strachu na widok policjanta?
        • koszalek_opalek1 Re: Znając polską policję to wina była po jej str 06.08.06, 19:18
          Sezon ogórkowy, nie ma o czym pisać, więc nawet walnięcie "w papę" jest newsem...
          • konread Re: Znając polską policję to wina była po jej str 07.08.06, 00:13
            A czemu nie, może to są właśnie koledzy pana ministra Wiecheckiego???!!!
        • drzezi Re: Znając polską policję to wina była po jej str 07.08.06, 00:17
          bo policja i menelstwo pochodzi z tego samego bloku.
    • megasceptyk Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 18:44
      Zgodnie z ostatnimi wytycznymi policjanci powinni od razu zacząć strzelać. W plecy też a nawet zwłaszcza. Widzę to oczami wyobraźni, legitymacja zwrócona policjantowi to legitymacja rzucona przez okno samochodu w kałużę itd. Wygląda to na bardzo nieprofesjonalne zatrzymanie, zaczął gonić kobietę? Po co, mógł ją przeciez zastrzelić a tak zostawił kumpla sam na sam z resztą. No gamoń jednym słowem.
    • pisdogazu Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 18:58
      Ratunku! Bija polska policje! Hehehe.
      Dzielny policjant dostal, ale nie oddal. Drugiemu zabrali dokumenty. "Chlopaki,
      oddajcie legitymacje. Oddajcie, bo szef mnie zabije". Takie rzeczy to w
      komediach sie dzieja. Hahaha.
    • prorok14 Przepowiadam 06.08.06, 19:03
      Ciekawe, skąd w tak szczęśliwym, europejskim już, społeczeństwie biorą się
      chuligani?
      polecam: www.narodowy.eblog.pl
      • jola_bzyku Re: Przepowiadam 07.08.06, 00:00
        prorok14 , Co ty k...wa promujesz?
    • fotopiper Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 19:40
      Sadzac po reakcji Policji..
      i calym zajsciu, to cala akcja byla zle przygotowana.. albo wcale nie byla.
      Bardzo mnie dziwi, iz znajac realia Polskiej pilki (a raczej kibicow) policjanci
      w cywilu nie mieli umundorowanego obwodu.

A napad na kobiete, coz nie trudno sobie wyobrazic, ze poscig i zatrzymanie
      przez policjatow tak wlasnie wygladalo, a za reakcje kibicom nalezy sie raczej
      pochwala, a funkcjonariuszowi nagana, za nie umiejetnosc zachowania sie w takiej
      sytuacji.

Jestem za bardziej zdecydowanymi dzialaniami Policji.. ale z rozsadkiem, a tu go
      chyba jednak zabraklo.. Wrazenie to potenguje chowanie glowy w piasek przez
      Komende Policji.
      • ned_pap Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 20:49
        A jak wyobrażasz sobie dobre przygotowanie takiej akcji? Aby sprawdzić sygnał o
        sprzedawcy lewych pamiątek, powinni jechać antyterroryści, wozami opancerzonymi
        albo helikopterem? Poza tym, policjanci wyraźnie krzyczeli "stój, policja".
        Jedynym błędem tych gliniarzy było to, że nie strzelali. Ten gnój, co uderzył
        powinien już leżeć w plastikowym worku, a reszta podziurawiona w szpitalu.
        Prawda była taka, że łyse debile w szalikach chcieli dopieprzyć policji, i
        nadarzyła się po prostu okazja.

Jak napisał ktoś powyżej, bandyci, także ci stadionowi powinni sikać ze strachu
        na sam widok policjanta.
        • kapitan_stopczyk Nie kibice!!!!!! B,A,N,D,YC,I !!!!! 06.08.06, 20:58
          Skończcie wreszcie z tymi bredniami!!!
          TO BANDYCI !!!!!!!!!!
        • mk72 Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 22:41
          Ufasz wersji Policji. A ona prawie zawsze przedstawia wersję dla siebie
          korzystną. Tymczasem mogło to wyglądać inaczej. Trzeba byloby skonfrontowac
          wersje Policji i kibicow. Z samego faktu, ze ktos jest kibicem, jeszcze nie
          wynika, ze jest mniej wiarygodny w swych zeznaniach niz funkcjonariusze.
        • jola_bzyku Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 00:02
          mosz""""ned_pap - rację
        • willczur Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 00:13
          Taaak.Oczywiscie Policja zawsze jest niewinna.Powinni zdawac sobie sprawe z
          tego , ze cywil to cywil.Kazdy w cywilu moze morde drzec POLICJA.I co z tego?
          Naogladali sie szeryfa z Teksasu i zgrywaja twardzieli.Zadaniem policji w
          cywilu jest przede wszstkim obserwacja a nie napady z legitymacja w reku ( al
          najczesciej w tej rece jest gnat.I aby sprawdzic sygnal mogli zadzwonic po
          patrol umundurowany z radiowozem podajac dane samochodu.I na 100 % taki
          znajdowal sie w poblizu skorobyl mecz.I tylko u nas antyterorysci jada po
          Kluske z Optimusa i innych co dobitnie swiadczy o checi demonstracji sily i
          o frustratach w Policji.
          • yamata Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 05:37
            A tobie się nie pomyliło? Kto tu kogo napadł, hę?
    • o90 proste rozwiazanie problemu 06.08.06, 19:53
      policjantow wywalic na zbity ryj - za co ?
      za to ze nie portafili wyciagnac spluwy, a to chyba podstawowa umiejetnosc

a kiboli do pierdla na pare lat i pos sprawie
    • ppo Ale cioty! 06.08.06, 20:02
      Dlaczego ich nie zastrzelili? Dlaczego chociaż nie aresztowali? Po pięknej
      akcji w Chodlu już myślałem, że w psiarni się poprawiło. A tu taki wstyd! Kilku
      chuliganków najzwyklej w świecie wpie..ło dwóm biednym pieskom. Ku.. mać!
      Brak mi słów na taką indolencję. Zaczynam wierzyć, że ten wariat
      od "nieudolnych, niewydolnych..." ma jednak rację.
      P.S. Chuliganów do pierdla, to oczywiste. Ale zanim się wsadzi kogoś do
      pierdla, trzeba go najpierw aresztować! A w tym najwyraźniej P.T. Policja nie
      jest najlepsza. A może jednak należy przywrócić do łask Krzysztofa R.?
      • totalizator W okupowanej Polsce tez strzelali w plecy. 06.08.06, 21:56
        W okupowanej Polsce tez strzelali w plecy. W calym cywilizowanym swiecie strzal
        w plecy jest morderstwem.
        • kapitan_stopczyk Do bandyty można strzelać bez ograniczeń. 07.08.06, 06:31
          Oczywiście dotyczy to cywilizowanych krajów a nie tej chorej Polski,
    • weteran3 diletanto , diletanto...a gdzie moje auto ? 06.08.06, 20:30
    • maciej.n.nowak Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 20:47
      konfabulator napisał:

> Do pierdla wszystkich biorących udział w napaści na funkcjonariuszy.

i działających tak funkcjonariuszy też............
      • kapitan_stopczyk Zwolnić za nieudolność!!! Powinni strzelać!!! 06.08.06, 20:57
        Od czego oni maja broń?
    • kapitan_stopczyk Dlaczego policjanci nie użyli broni? Bali się? 06.08.06, 20:53
      Jak długo policja będzie się bała bandziorów?
      Przykład tego zastrzelonego motocyklisty powinien być sygnałem dla gliniarzy,
      że mają się nie bać bandyckiego gnojstwa tylko strzelać.

Kaczory!!
      Zacznijcie wreszcie działąć - a nie tylko gadacie!!!!
      • macarthur kapitan stopczyk to niebezpieczny 06.08.06, 22:04
        dla otoczenia psychopata działający na forum GW
    • kapitan_stopczyk Dziennikarze!Dość poprawności:nie kibice! Bandyci! 06.08.06, 20:56
      Skończcie wreszcie nazywać to gnojstwo kibicami!!!
      TO BANDYCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • punk_not_dead Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 20:59
      oczywiste jest przecież że policja to świnie i nic więcej
      policjanci mają pałki, żołnierze karabiny
      my chcemy anarchii a ich pie*dolimy.
      nienawidzę ich okrutnych metod
      nienawidzę ich postępowania
      policja policja
      wypie*dalać wypie*dalać!!!
      na zawsze punk!
      • kapitan_stopczyk Ty jesteś punk czy idiota? 06.08.06, 21:03
        • yamata Re: Ty jesteś punk czy idiota? 07.08.06, 05:39
          Zadałeś "punkowi" pytanie retoryczne... ;)
    • kodijak Policja powinna być tak zawsze traktowana !!! 06.08.06, 21:24
      Szkoda, że mnie tam nie było. Policjanci to chamy i prostaki. Wiedząc, że nikt
      im nic nie zrobi kpią z niewinnych ludzi. Na mnie też sie kiedyś natknie taki w
      cywilu...
      • kapitan_stopczyk Miejmy nadzieje, ze wtedy zgnijesz w więzieniu. 06.08.06, 21:30
        Takie kozaki muszą tam konczyć kozacką "karierę"
        • megasceptyk Re: Miejmy nadzieje, ze wtedy zgnijesz w więzieni 06.08.06, 21:44
          Drogi kapitanie, facet ma przecież rację. Są w policji chamy. Kozaczą do
          niewinnych a spieprzają przed byle łysym, zaćpanym kołkiem.
    • jerzy-j Policjanci to skorumpowani złodzieje....... 06.08.06, 21:29
      Chuligani są źle bo biją, ale też i dlatego nazywamy ich chuliganami, że biją.
      Natomiast poliocjanci są dobrzy, bo biorą łapówki ? Chyba tylko w pislandii
      branie łapówek jest dobre... Policjanci to ostatnie śmieci i już, sami są sobie
      winni takiej opinii.
    • kapitan_stopczyk Skoro Państwo Polskie nie radzi sobie z niczym.... 06.08.06, 22:08
      ..a w szczególności:
      1. ze stadionowym bandyctwem;
      2. gó..arzami na motocyklach;
      3. pijanymi kierowcami;
      4. skorumpowanymi policjantami, sedziami i prokuratorami;
      itp. itd.
      TO JAKI JEST SENS UTRZYMYWANIA TWORU O NAZWIE RZECZPOSPOLITA POLSKA?
      Może ktoś to jakoś logicznie wyjaśnić?
    • iala o boże dostał w twarz! a powinien w mordę ! 06.08.06, 23:38
      za darmo nie daja!!!! pewnie gupa rżneli!
    • jola_bzyku Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 06.08.06, 23:54
      Policjanci podlegają szczególnym przywilejom, a cywile - jeżeli nie mogą się
      okazać "specjalną" legitymacją - mogą zebrać w py...sk? - bez prawa do
      "reklamacji"?.
      - O co tu k...wa chodzi?
    • lze_elita.51 [...] 07.08.06, 00:08
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • drzezi Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 00:17
      Slusznie chlopcy staneli w obronie bezprawnych atakow na samochody :))) lepiej
      niz policja dzialaja~!
      • nx_logged_in Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 00:48
        "Mlodzi policjanci kontra mlodzi kibice - kretyni kontra kretyni"

Szczerze mowiac mimo wzrostu ilosci policjantow na ulicy nie czuje sie ani
        troche bezpieczniej (bo i tak ich nigdy nie ma tam gdzie sa potrzebni)a nawet
        wrecz odwrotnie: od dresa dostaniesz w zeby raz - sytuacja przynajmniej jest
        jasna a z policja to nigdy nic nie wiadomo.

PS. sumienie mam czyste.
        • tygru_mrau Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 02:52
          jestem za tym, żeby to jednak policja była górą,
          w tym przypadku i w jemu podobnych.

i jak czytam, że...

"Obaj policjanci byli trzeźwi"
          to nie mogę się nie uśmiechnąć...

No, nie wiem, czemu...
          GW uznała za stosowne odnotować ten fakt. Czyżby zatrudnieni w GW mieli problem
          z funkcjonariuszami, których zachowanie wskazywałoby na spożycie?

Czy odnotowali fakt trzeźwości policjantów z zazdością, bo sami mają problem z
          promilami...?

----
          miau miau
          • michalng Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 06:49
            Badanie trzezwosci jest normalna procedura w takich przypadkach. GW podała tylko
            wyniki tego badania gdyż jest to dla sprawy istotne.
    • pocalujta_wujta Nastepnym razem sie wylegitymuja bronia, gnoje! 07.08.06, 02:53
      I tego bym sobie zyczyl. Banda gnojkow nie reaguje na tajniakow. trudno mi uwierzyc by nie powiedzieli
      ze sa z policji.

Ja bym strzelal do gnojow gdybym byl policjantem. Jednago zasranca bedzie mnie to mnie klopotu. A
      mamusia musi zrozumiec ze gnojka trzeba bylo wychowac zanim poszedl do piachu.
    • kozaczek3 To tylko porachunki subkultur,dornowaty wie lepiej 07.08.06, 03:56
      Nie należy do tego przykładać zbyt wielkiej wagi.
      To są słowa ministra dornowatego.
      Amen.
    • yamata I znowu... 07.08.06, 05:45
      "Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców". To jaka jest definicja kibica,
      według tego - pożal się Boże - dziennikarzyny? Myślałem, że taki "wielki
      redaktor" to chociaż umie zajrzeć do wikipedii... A tam stoi:

Kibic - "osoba zainteresowana jakąś publiczną dyscypliną, najczęściej sportową.
      Aktywnie uczestniczy w zdarzeniach związanych z jego ulubioną dyscypliną. Do
      kibiców zalicza się przede wszystkim widzów widowisk sportowych na stadionach,
      halach i innych obiektach, ale także telewidzów oglądających sport lub osoby
      wspominające czasami o danej dyscyplinie. Istnieją specjalne "kluby kibica",
      tworzone zazwyczaj przy klubach sportowych, a także przez osoby prywatne. Rolą
      prawdziwego, wiernego kibica powinna być próba wsparcia swojej drużyny zarówno w
      sytuacjach dobrych, jak i złych".

To może wypadało by napisać huligani albo dosadniej - bandyci?
      I rzeczywiście nie wiem, dlaczego policjanci nie strzelalali. W USA było by to
      nie do pomyślenia, zresztą w wielu innych krajach europejskich też...
      Nie ma już obrony koniecznej???
      • kapitan_stopczyk Poprawność się kłania.To bandyci nie żadni kibice 07.08.06, 06:29
        Pisząc tak obrażacie kibiców!!!
    • maureen2 Re: Policjanci w cywilu zaatakowani przez kibiców 07.08.06, 08:49
      dlaczego policjanci nie strzelali ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka