levy 10.08.06, 13:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_p Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 14:01 to sobie modela wybrali fiu fiu, mucha nie siada... PiS blizej ludzi- delegat w kazdym domu? Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: Zachodzi pytanie... 10.08.06, 14:11 oczywiscie, w koncu jest ciemny... Odpowiedz Link Zgłoś
navaira To jest nie fair! 10.08.06, 14:23 Inne kampanie mają tylko jedną twarz, a PiSs aż dwie! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:To jest nie fair!Główny hodowca jednokomórkowyc 10.08.06, 15:29 Wszystkie glony jednokomórkowe łączcie się w jedną kulę o wyglądzie buraka! Nadaję hasło nazikoalicji! Jeszcze przed wyborem! Na twej ulicy nie ma gnojowicy, ale po apelu kaczycy, katolewicy? Ze wsparciem prezydenka, nurem w stronę denka. Wyborcze zwiastowanie i jest bulgotanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 15:41 Miało być przecież tak: 1. 3 mln mieszkań (co oznaczałoby budowę ok 1027 dziennie - może gdzieś je po kryjomu budują, proszę o informację na ten temat :) Mimo, że wszyscy pukali się w głowę, gdy Pis ogłosił to hasło przed wyborami, pół roku później Kaczyński powtórzył tę obietnicę w swoim expose :) 2. Niższe podatki (w tym dwa progi 18 i 32% od 2007 roku), tymczasem socjalne obietnice powodują ich, najczęściej ukryty (likwidacja ulg) wzrost (z czegoś trzeba sfinansować tę słynną lodówkę i misia :). 3. Tanie państwo - mamy ileś tam nowych instytucji (ciągle powstają nowe) i tworzenie nowych stanowisk i minsterstw celem obsadzenia wszystkich koalicjantów, krewnych i znajomyich. Obecny minister finansów już stwierdził, że w tegorocznym budżecie zabraknie 4 mld zł (ze wstępnych szacunków wynika, że w przyszłym może zabraknąć 8 mld). A miały być 3 mld oszczędności w tym roku i po 5 mld w latach następnych: rząd miał wiosna tego roku przedstawić nawet raport w tej sprawie – widział go ktoś? :) Ale któż mógł przewidzieć, że przez tanie państwo PiS rozumie ubogich obywateli? :) 4. Konkursy na stanowiska w spółkach Skarbu Państwa - nie słyszałem jeszcze o ani jednym, mamy natomiast kandydatów wyciąganych z rękawa, często szczycących się niejasna przeszłością, zerowym doświadczeniem i kompetencjami. Ostatni przykład: człowiek powołany przez PiS na stanowisko przewodniczącego Małopolskiej Agencji Rozwoju Regionalnego ma zarzuty prokuratorskie o roztrwonienie 2,4 mln zł z Wielkopolskiego Banku Rolniczego w Kaliszu :) 5. Walka z układami, kolesiostwem - na razie mamy tylko czystki i obsadzanie swoimi, kolesiostwo IV RP już dawno przebiło to z III... Nie wspomnę o zupełnym braku kompetencji (np. minister Wiechecki i jego kolega handlujący jeszcze niedawno damskimi rajstopami i komórkami, Giertych jako minister edukacji, Fotyga jako minister spraw zagranicznych i cała rzesza wszechpolaków, w tym Farfał „Szczerbiec” w zarządzie TVP). Ostatni przykład: Piotr Klimczuk, który ma zostać jednym z głównych filarów CBA ( ma tworzyć pion techniki operacyjnej) nielegalnie wykupił za grosze mieszkanie konspiracyjne. W skrócie chodzi o to, że Komenda Stołeczna ma w Warszawie takich mieszkań kilkadziesiąt. Mieszkania te miały służyć do spotkań z agentami i były rejestrowane na osoby, które nie istnieją (martwe dusze). Kilka takich mieszkań zostało na lewo sprzedanych policjantom, którzy mieszkali w nich jak w mieszkaniach służbowych (chociaż nie do tego miały służyć). Jedną z takich osób jest właśnie Klimczuk. Wziął sobie od państwa mieszkanie za darmo. Była kontrola, powstał 150-stroniocowy raport, ale zaginał on w niewyjaśnionych okolicznościach. Klimczuk jest niedostępny dla dziennikarzy, Kamiński udaje , ze nie wie o co chodzi... :). Ciekawym przykładem „odnowy moralnej” jest też powołanie na ministra sportu byłego zawodnika złapanego swego czasu na dopingu… 6. Solidarne państwo - tu akurat są pewne postępy. PiSowski plan reform ZUS zakłada, że wszyscy będą otrzymywać takie same emerytury! Bez względu na to, co robili i jak ciężko pracowali! Do tego wysokość tych emerytur ma być ustalana przez państwo, czyli polityków (a więc będzie jedna rewaloryzacja na 4 lata - tuż przed wyborami)... To się nazywa solidarność - w biedzie :) PiS chciałoby ponadto nacjonalizować przedsiębiorstwa - w imię bezpieczeństwa narodowego - oraz mieć możliwość kontrolowania prywatnych firm: brawo! To jest właśnie polityka ludzi, którzy nie mają zielonego pojęcia o gospodarce. Nie wiedzą, jak wesprzeć koniunkturę gospodarczą, co zrobić, żeby przyciągnąć zagranicznych inwestorów i zachęcić młodych Polaków do zostawania w Polsce, ale mają genialne pomysły na zmniejszenie bezrobocia - niestety tylko wśród swoich krewnych i znajomych... Jeśli sądzą, że w ten sposób zachęcą zagranicznych inwestorów do inwestowania w Polsce, a młodych Polaków do zakładania firm tutaj, a nie np. na Ukrainie, to życzę im dużo szczęścia. Welcome to II PRL... 7. Dekomunizacja - mamy Samoobronę (ex-PZPR) w rządzie i LPR (z Maciejem Giertychem - byłym doradcą Jaruzelskiego), sędziego Kryże... No i dziką lustrację, która służy Wodzowi do doraźnych rozgrywek politycznych (przy okazji dowiedzieliśmy się, że właśnie jego teczka została sfałszowana… Wszystkie pozostałe są oczywiście prawdziwe i wiarygodne :) Nie wspomnę już o takich smaczkach jak ciągłe wizyty w RM i płaszczenie się przed Rydzykiem, autorem kilku niezłych przekrętów, nieustanną kompromitację Polski na arenie międzynarodowej i krajowej (patrz słynny pokaz Ziobry z niszczarką, którego celem była obrona Kurskiego, który trochę się był zapędził - jego rewelacje dotyczące "afery billboardowej" okazały się być wyssane z palca), dążenie do przejęcia możliwie jak największej władzy przez jedna partię (w tym ograniczanie niezawisłości sądów i trybunału konstytucyjnego, zmiana ordynacji wyborczej pod koalicjantów i nadchodzące wybory samorządowe) i chęć narzucenia wszystkim "jedynej słusznej ideologii", zupełny brak wizji polityki zagranicznej i pozycji Polski w UE (nie widzę nawet chęci walki o lepszą pozycję w UE), żadnych pomysłów związanych z rozwojem gospodarki i tworzeniem miejsc pracy. Co zrobił PiS przez ten czas? Gdzie są ustawy i rozporządzenia mogące wspomagać wzrost PKB i zmniejszenie bezrobocia w najbliższej przyszłości? Zwolennicy PiS oczywiście i tak będą wniebowzięci - nawet jak PiS wprowadzi zakaz wychodzenia z domu po 22 :) Oni wiedzą, że to wszystko dla ich dobra :) A kiedy PiS znacjonalizuje większość firm, pozamyka wszystkich podejrzanych i pozbędzie się z kraju wszystkich młodych ludzi - wierni fani PiSu z uśmiechem zapłacą 70% podatek dochodowy (bo każdy pracujący będzie miał wtedy na utrzymaniu 5 emerytów, a z pracą będzie ciężko, bo państwowe w większości firmy będą obsadzone przez koalicjantów :) Od razu uprzedzam ataki - nie jestem "agentem PO" ani "komuchem" i zamierzam krytykować zawsze i wszędzie każdą partię, która będzie szła w ślady PiS, a wcześniej SLD, AWS it.... Mam 29 lat i cenię sobie zdroworozsądkowe podejście do wszelkich aspektów życia, wiedzę i elementarną chociaż uczciwość. I dlatego budzi we mnie sprzeciw, gdy widzę, że im ktoś więcej na początku obiecuje, im bardziej mieni się byś prawym i sprawiedliwym, tym mocniej zaprzecza potem temu wszystkiemu w praktyce. Czekam na merytoryczne odpowiedzi. P.S. Ludziom uważającym wszystkich myślących inaczej, niż Wódz Jarek, za agentów PO lub komuchów, mających problemem z przyswajaniem faktów tudzież logicznym myśleniem oraz tych sądzących, że zamknięcie wszystkich przestępców uzdrowi gospodarkę, zapewni wszystkim prace i dwa razy wyższe pensje odsyłam na mniej liberalne forum, które na pewno z życzliwością wysłucha ich opinii i wyznania wiary: www.pis.org.pl/main.php :) Odpowiedz Link Zgłoś
karibu4 ********Akcja STOP histerii - co wy na to????????? 10.08.06, 16:16 ********Akcja STOP histerii - co wy na to????????? stop-histerii.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Akcja STOP histerii-co wy na to?Zielone obłędu? 10.08.06, 18:34 Czekanie czy szczekanie? Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei, że przestanę szczekać na swoich złodziei. Trop układu wydłuża oczekiwanie, oprócz czekania dodaje szczekanie. Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości, bo zbyt małą rentę, zżera rosół z kości. Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę, teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę. Im czarne jest białe, a białe jest czarne, chyba się zapłaczę na me życie marne. Leków nie kupuję, tylko waleriana, aby to wytrzymać biorę czasem z rana. Jak już się nasłucham ojca dobrodzieja ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja, za datki na potrzeby trafić do nieba, pomimo braku grosza i w domu chleba, to już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała, wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, jak uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Kronopio77 trzymaj tak dalej!!!! :))) 10.08.06, 16:36 Kronopio77 powinienes czesciej wklejac ten post:) im czesciej tym lepiej! Chocby nawet po to zeby uzmyslowic tym wszechobecnym betonom i pro-pisowcom co sie tak wlasciwie dzieje w naszej kochanej Polsce;) To wszystko powinno sie notowac i tak czesto obwieszczac, az ludzie zaczna to wszytsko po prostu pamietac. A wiadomo jak im rzadziej cos slychac, to idzie w niepamiec. A poza tym dodal bym tutaj jeszcze kilka innych "niuansow", w stylu walki politycznej PIS w stosunku do innych partii, czyli podkladania swin i donosow do prokuratury na innych kandydatow niz na "jedynie slusznych", nie wspominajac o "propozycji do nie do odrzucenia" dla bezpartyjnego prezydenta Katowic (jesli nie wystapisz w wyborach z ramienia PIS´ dy to kurek zamykamy!) GNIDY pisuarowe!!! Ja tez pamietam i notuje skrupulatnie - i tez postaram sie wkrotce wszystkie te szachrajstwa/bandytyzm opublikowac na forum;) Pozdrawiam kronopio77 i wszystkich anytpisuarow;)) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Już można poszczekać i obsikać dziadka T..???? 10.08.06, 21:04 Oczekuję traktatu o nienawiści chrześcijańskiej! Czekanie i szczekanie! Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei, że przestanę szczekać na swoich złodziei. Trop układu wydłuża oczekiwanie, oprócz czekania dodaje szczekanie. Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości, bo zbyt małą rentę, zżera rosół z kości. Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę, teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę. Im czarne jest białe, a białe jest czarne, chyba się zapłaczę na me życie marne. Leków nie kupuję, tylko waleriana, aby to wytrzymać biorę czasem z rana. Jak już nasłucham się ojca dobrodzieja ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja, za datki dla niego mam trafić do nieba, pomimo braku grosza i w domu chleba. Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała, wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Już można poszczekać i obsikać dziadka T..??? 10.08.06, 21:27 almagus napisał: > Oczekuję traktatu o nienawiści chrześcijańskiej! > > Czekanie i szczekanie! > > Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, > wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. > Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei... > > „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, > głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Próbuj almagus, próbuj, może pójdziesz w ślady Wisławy S. Póki co dedykuję Ci poniższy czterowiersz: Raz słowik śliczne pienia wywodził na żerdzi, A obok usiadł śmierdziel, wypiął się i śmierdzi. Przestań - błaga go słowik - bo mnie tu szlag trafi. Trudno - odrzekł śmierdziel - każdy robi co potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Już można poszczekać i obsikać dziadka T..??? 10.08.06, 22:28 hsawicka napisała: > almagus napisał: > > > Oczekuję traktatu o nienawiści chrześcijańskiej! > > > > Czekanie i szczekanie! > > > > Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, > > wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. > > Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei... > > > > „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, > > głosuj na mnie „yes, yes, yes”! > > Próbuj almagus, próbuj, może pójdziesz w ślady Wisławy S. Póki co dedykuję Ci > poniższy czterowiersz: > > Raz słowik śliczne pienia wywodził na żerdzi, > A obok usiadł śmierdziel, wypiął się i śmierdzi. > Przestań - błaga go słowik - bo mnie tu szlag trafi. > Trudno - odrzekł śmierdziel - każdy robi co potrafi. Słowik made in China, to jest moja kpina! Śmierdziel swojski hoduje glona, a naziwa się szamboobrona! > Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 19:15 Nie byłam i nie jestem a) komuchem b) radiomaryjną c) ukończyłam studia w 1961 roku, a wiec jestem Matuzalem - ale - MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ - z PIs-em trzeba skończyć, bo on skończy nas tak, jak robiła to komuna. Vide - bratanie z Lepperem i , żeby sie nie wyrażać," niedorobionym" Giertychem. Inteligencja za mego życia zawsze była "ta głupia" i dostawała popalić od wszystkich rządów ( może z wyjątkiem Mazowieckiego). A wygląda na to, ze właśnie zabraknie 8 mld i oczywiście, ani lekarze, ani inna inteligencja nic nie dostanie, najwyżej w łeb... Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 20:44 aleksandra991 napisała: > Nie byłam i nie jestem a) komuchem b) radiomaryjną c) ukończyłam studia w 1961 > z PIs-em trzeba > skończyć, bo on skończy nas tak, jak robiła to komuna. Komuna to Was Żydopolaków tylko w pewnym okresie próbowała skończyć. Fakt, teraz macie coraz trudniej, wpływy Michnika gwałtownie zmalały, podobnie Geremka, Śpiewak śpiewa coraz słabiej. a o Mazowieckim można tylko powspominać. Filosemicka PD znalazła się tam, gdzie jej miejsce - na marginesie życia politycznego. Jak zatem zamierzacie skończyc z PiSem? Tu się nie da tak jak z Libanem. To tylko Wasze koszerne marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 21:23 Duch Hanki Sawickiej odezwał się w innym ciele! Wyobraź sobie, że moje "koszerne" marzenia są marzeniem inteligencji. Ja wiem, że wszechpolska dąży podobnie jak zaborcy do ogłupienia narodu, o czym świadczy chociażby posunięcie Romeczka G., bo głupkami łatwiej manipulować. Inteligencja zawsze była w mniejszości, bo jest jej generalnie mniej, niz niedouków!Mojego Ojca zamordowano w Katyniu, miał 36 lat, był adiunktem na UAM. Wybito starą inteligencję, zaszczuto nową w okresie stalinizmu i potem. A teraz niszczy nas PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 21:43 aleksandra991 napisała: > Wyobraź sobie, że moje "koszerne" marzenia są marzeniem inteligencji. Jakiej inteligencji? Takiej, dla której autorytetami są Michnik i zaprzyjaźnieni z nim Jaruzelski, Kiszczak, Urban, Kwaśniewski, który nie był w stanie samodzielnie utrzymać się na nogach przy grobach pomordowanych polskich żołnierzy. Może nie pisałabyś takich głupot, gdyby Twój ojciec przeżył i wychował Cię w duchu patriotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 22:43 hsawicka napisała: > aleksandra991 napisała: > > > Wyobraź sobie, że moje "koszerne" marzenia są marzeniem inteligencji. > > Jakiej inteligencji? Takiej, dla której autorytetami są Michnik i > zaprzyjaźnieni z nim Jaruzelski, Kiszczak, Urban, Kwaśniewski, który nie był w > stanie samodzielnie utrzymać się na nogach przy grobach pomordowanych polskich > żołnierzy. Może nie pisałabyś takich głupot, gdyby Twój ojciec przeżył i > wychował Cię w duchu patriotyzmu. Nie płacz, tylko rodź dzieci! Robienie dzieci to nie jest robota! Do gnojowicy wsadzili pluszaka, a na jego łebku dużego wszaka! Prowadzą eksperyment jak Mengele na wolnej Polski jeszcze zdrowym ciele. Już zaszczepili, usadzili się w większości, przeciw ospie, nie, dla wadzy trwałości! Leją gnojowicę, tworzą pluszaki, a na pluszakach mnożą im się wszaki. Wyrusza w urzędy wszaków szyk zajadły, to jakby pchły i plagi nas dopadły. Mamy obok Białorusi kraj wszaków, które przylgnęły do nas jak bydlaków! Rusza hodowla, dać do szkoły wszaka, niech zrobią z ucznia nam nazibydlaka. Niech dla pedała będzie kara śmierci, kto krzywo patrzy, oczko się wywierci! Gdzie jest Grom na PiSiORnik? Wybudujmy w Toruniu PiSiORa pomnik. Zróbmy z PiSiORa do pomnika odgromnik, jeśli nad Polakami Bóg się ciut zlituje, to w odgromnik PiSiORnik gromem przyładuje! Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 22:58 almagus napisał: > Do gnojowicy wsadzili pluszaka, > a na jego łebku dużego wszaka! > Prowadzą eksperyment jak Mengele > na wolnej Polski jeszcze zdrowym ciele. > Już zaszczepili, usadzili się w większości, > przeciw ospie, nie, dla wadzy trwałości! > Leją gnojowicę, tworzą pluszaki, > a na pluszakach mnożą im się wszaki. > Wyrusza w urzędy wszaków szyk zajadły, > to jakby pchły i plagi nas dopadły. > Mamy obok Białorusi kraj wszaków, > które przylgnęły do nas jak bydlaków! > Rusza hodowla, dać do szkoły wszaka, > niech zrobią z ucznia nam nazibydlaka. > Niech dla pedała będzie kara śmierci, > kto krzywo patrzy, oczko się wywierci! > > Gdzie jest Grom na PiSiORnik? > > Wybudujmy w Toruniu PiSiORa pomnik. > Zróbmy z PiSiORa do pomnika odgromnik, > jeśli nad Polakami Bóg się ciut zlituje, > to w odgromnik PiSiORnik gromem przyładuje! Pięknie wpisujesz się almagus w nurt tzw. poezji klozetowej. W Twojej twórczości zauważyłem nutę sympatii dla mniejszości homoseksualnych. Zatem dedykuję Ci poniższy wiersz: Czasza niebios jasna i czysta, Świerszcze grają w lnie i peluszce, Rolnik-homoseksualista Przysiadł sobie na chwilę przy dróżce. To on pierwszy się zdecydował, Przedtem tego nie było na wiosce... Ech, dziedzina trudna i nowa, Ech, niełatwo wprowadzać postęp... Nie wydzierży, kto mdły i słaby, Nie wprowadzi tutaj Europy, Gdy w dodatku ciągnie go do baby, A powinno go ciągnąć na chłopy! Zniechęcony jest i rozbity - Ot, jak wczoraj mrugnął na Michałka, To Michałek, cholerny prymityw, Mu odmrugnął i w krzyk: - Jest gorzałka? Gdy zaś Wojtka pogładził w przelocie, W oczy mu przy tym patrząc łagodnie, Wojtek zaraz na niego: - Ty młocie, Ręce sobie wycieraj w spodnie! Z Jaśkiem także nie wyszła rozmowa - Przez godzinę gadał do miernoty, Że tendencja ogólnoświatowa, A ten naraz: - Ty, pożycz sto złotych! Henio, bydlę płochliwe i durne, Usłyszawszy o tych nowych stylach Jęknął: - Nigdy! Jaż od tego umrę! I do lasu dał natychmiast dyla... ...wiejski dzionek zakwitał szeroko, Rolnik w sobie żal i gorycz zdusił, Splunął, mruknął: - Kit wam wszystkim w oko! Po czym z ulgą pobiegł. Do Magdusi. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 11.08.06, 00:05 Bliżej życia i szamba. Pisiu, Pisiu. Pewnie masz nie tylko dyplom psychola, ale też wykształcenie parafialne, o czym swiadczą zwiotczałe poglądy? Tylko sztuczne nie więdnie i ma piękne kolory, do tego woń kadzidła! Sam się napraszasz. Och Tyyy…))))) Ja się po mszy kłaniam nisko, tak natchniony zrobię wszystko…)))) A czy Taki się odkłoni, choć Nasz Dziennik trzyma w dłoni? Stanął jak buddyjska stupa, zapatrzony na biskupa. Bo gdy chłop za chłopem goni , jako znak ma Dziennik w dłoni…)))) A gdy baba za nim goni , to do buzi i do dłoni…))) ta Naszdzieja dobrodzieja…))) Taaaaaaaaaak…???? To do buzi i do ręki może oddasz swoje wdzięki??? Ale najpierw duże datki zanim z siebie zdejmiesz szatki. W każdej spółce z celibatem mają wanny z automatem, zbyt to małe becikowe by zaprzątać sobie głowę, w wasserwannie są otworki, by masować wam PiSiorki, są bąbelki, ozonator, może to onanizator? I urośli na ogóry, więc potrzebne im są rury! I iloczyn z wielorazu, więc dodali jeszcze gazu! Ciągnie księżulo i radyja deerektor, kościelny, ministrant jakby był ejektor. Wyssie, poda konto, jak własnego sprawi, wśród stada baranów żyje i się bawi! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 22:38 Och tyyyyyyyyyyyy jezuitopolska od umiejętności czytania i podpisania się, gdzie ci żydzi, z małej żyd to znaczy tyle co jezuitopolak, mały zawistny, pazerny kurdupel. On tak ma i oni tak mają, a po fermencie dopiero ma, że mu się ojcowie mylą! Dyszy katolik pełen zawiści, gdzie „łżeelity”, gdzie ateiści? Krótkie spodenki trzymają szelki, Żydów, komuchów ja na plasterki! Brat ma konika, inaczej świra, a ja polityk co łże, nie tyra. Jesce s podfórka doszli chłopaki, wsystkich pobijem, wsadzim do paki. Wszystkiemu winne są Wałęsiaki, my solidarni, oni wapniaki! Z SamooPiSa kawałek zucha, prawie jak Rydyk i Burczymucha, wypatrzy w chlebie Żyda, komucha, żyto, „żydniego” ma dla nich ducha. Woj SamooPiS wypatrzy Żyda, gdzie, w oponencie, czysta ohyda! Dorzuci jemu jeszcze komucha, niech „ciemny moher” tego posłucha! Jak dobrze mi rzygnąć jest przez er zet, na „żydnie”, na żet życie jak klozet! Nie przyjmę chleba od oszołoma, który kojarzy, że chleba kroma, chleba żytniego i powszedniego, ma coś z „żydnią” macą wspólnego! Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL, to zmądrzałbym i przerwałbym jakoś ten ból! Będzie dobrze jak ten bunt przeminie i zaznam błogiego spokoju oraz satysfakcji z bycia Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_nameless Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 22:59 Witam, skomentuje tylko w ten sposob, czemu normalnych ludzi widzacych i rozumiejacych co sie dzieje jest tak malo??? Naprawde nie pozostaje nam nic innego jak ewakuacja? Nameless. Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Oto kilka obietnic i "dokonań" PiSu: 10.08.06, 23:09 the_nameless napisał: > Witam, > > skomentuje tylko w ten sposob, czemu normalnych ludzi widzacych i > rozumiejacych co sie dzieje jest tak malo??? Naprawde nie pozostaje nam nic > innego jak ewakuacja? > > Nameless. Fakt, coraz mniej. Wasz słynny cadyk Widzący z Lublina już dawno nie żyje. Ewakuacja, to chyba najlepszy pomysł. Może by tak na Madagaskar? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: To jest nie fair! 10.08.06, 15:35 Ale oby dwie do dupy nie podobne ;-) -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 A propos... 10.08.06, 16:57 ___ Mądrość dedykowana braciom Kaczyńskim: Dwa półd*pki tworzą jedną d*pę, ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 A czyją moze: 10.08.06, 16:16 A czyja twarz maja miec w kampanii Gronkiewicz? jej twarz juz jest w hospicjach.. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Zachodzi pytanie... 10.08.06, 14:17 rbrbr napisał: > Czy ciemny lud znowu to kupi? ... a jużci, że kupi, parę zgrabnych hasełek, porykiwań wodza, ataków radyja, oplucia liberałów... Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: Zachodzi pytanie... 10.08.06, 15:00 Oczywiście, że lud to kupi. PIS wygra wybory samorządowe ponieważ mądrzy biorą życie we własne ręce i nie pozwolą aby miernota typu Kaczyński dawał im śmierdzące śledzie czym są te socjalne obiecanki. I oświecony lud ma już dość tych "intelektualnych karykatur". Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ciemny lud wszystko kupi z ambony. 10.08.06, 14:50 Biedny ciemny ludu. Nic nie zawiniłeś, poza tym, że wierzysz takim PiSowskim oszołomom. Dlatego biedni poniosą najgorsze konsekwencje czynów PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Warszawa ma Wiejską z czasów gnojowicy,teraz tylko 10.08.06, 15:57 Warszawa ma Wiejską z czasów gnojowicy, teraz tylko po zapachu przywrócić rynsztoki i szamba! PiS lubi cofać się do patriotycznych wzorów Jezuitopolonii! Przypominam Jezuitopolonia stanęła w poprzek Komisji Edukacji Narodowej i była za Targowicą! Niestety Marionetkowicze są ze Zjednoczenia Chrześcijańskonarodowego i to oni poprzez agenturę SB przyczynili się wrzawą o konkordat,i aborcję do wyboru SDRP i następnie SLD. Wprowadzili nas w układ czerwony złodziej - czarny złodziej! To jest wybór? Układ Warszawski IV kategorii RP! Ma Warszawa prezydenko, robi jaja nam na miękko! Jam namiestnik jest przeciera, co miał zawiść jak cholera. Uśmiech mi nie schodzi z gęby, wy szczerbaci Ja mam zęby. „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, Ja tu rządzę „yes, yes, yes”! Utrzymam się przy parafii, tam jest rada na wzór mafii. Polityczne ma to cele, jak mieć Polskę przy kościele! Byle zaspokoić księdza, choć w około tylko nędza! „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, My rządzimy „yes, yes, yes”! Bezdomnego stać na zęby? byle co miał on do gęby. Wpadli więc na pomysł taki, ze odrosną nam mleczaki. Dadzą czasem mleczną zupkę, ale częściej kopną w pupkę. „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, dam ci kopa „yes, yes, yes”! Poszczuje cię Irasiadem, On jest Panem, a ty dziadem. Planuj nędzę z ukochaną, nie otoczysz gniazdko ścianą. Ni roboty, ni mieszkania, straszne te oczekiwania. „Spadaj dziadu, gryzł cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Odpowiedz Link Zgłoś
braad znalazłem nowe twarze na plakaty PiS 10.08.06, 14:22 www.fotofokus.akademiawiedzy.com/?p=productsMore&iProduct=87 Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: znalazłem nowe twarze na plakaty PiS 10.08.06, 14:28 braad napisał: > www.fotofokus.akademiawiedzy.com/?p=productsMore&iProduct=87 Niezłe !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
braad Poszukajmy sondaży zaufania nt Jarosława 10.08.06, 14:35 mam na razie jeden: www.pbsdga.pl/x.php?x=389/Zmiana-premiera.html zapowiada się dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: znalazłem nowe twarze na plakaty PiS 10.08.06, 14:51 Wystarczy Gosiewski i Cymański. Odpowiedz Link Zgłoś
bziq2 Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 21:55 Przyznaję się, nie jestem cierpliwym człowiekiem i nie wiem, co napiszą/napisali następni. Ważne, że oplułam monitor, gdy przeczyałam o fiu fiu:). I o tym doskonałym modelu. Podobno już wszystkich przeciwników jedynie słusznej partii sPISują i odnotowują. Żeby mieć jakieś teczki. Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 22:06 bziq2 napisała: > Podobno już wszystkich przeciwników jedynie słusznej partii sPISują i > odnotowują. Żeby mieć jakieś teczki. Podobno już sprowadzają z Izraela samoprzylepne gumowe napletki, bo "ci faszyści" z PiSu podobno będą sprawdzać. Kup sobie bziq2 jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społecznym 10.08.06, 14:01 J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społecznym i to pomimo nachalnej, ohydnej nagonki medialnej lansowanej przez znane ze swej otwartej wrogości do tradycji narodowej, patriotyzmy i katolicyzmu media. Ale dzięki Bogu ludzie wiedzą swoje i w tysiąckrotnie bardziej ufają J. Kaczyńskiemy niż wyliniałym pseudoautorytetom moralnym III RP. - - - - - - - - Jarosław Kaczyński o czarnej kampanii medialnej przeciw PiS: - O nas muszą pisać źle, bo inaczej, to się wypadnie z głównego nurtu. Jeden to uzasadnia swoimi ambicjami zawodowymi, drugi szczerze: kredyt na mieszkanie zaciągnąłem, dziecko mi się urodziło, co ja mogę zrobić itd. A kto dyktuje ten nurt? - W istocie wydawcy, wpływowe, potężne kręgi. W dużej mierze ciągle "Gazeta Wyborcza", która ma konkurentów wprawdzie, ale uczciwie mówiąc - wart Pac pałaca, a pałac Paca. Wywiad prasowy Nasz Dziennik 01/07/2006 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060701&id=my11.txt Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 14:09 tak tak, towarzyszu, wierzcie w świat, którego nie ma, ot łże-PiS... Tworzycie etatystyczne państwo oddalając konieczną modernizację Polski, a tymczasem Polacy wyjeżdżają za pracą do liberalnych krajów... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społecznym 10.08.06, 14:28 > tworzycie etatystyczne państwo To komuchy i rozowe hieny z UW tworzyly etatyzm. PiS jedynie w niewystarczajacym stopniu go demontuje. > oddalając konieczną modernizację Polski Bzdura totalna. Wzrost inwestycji w gospodarce narodowej wyniesie w tym roku 10,6% i jest to jeden z najwyzszych wynikow w calej tej sklerotycznej UE. I jak tu mowic ze PiS oddala modernizacje? Sprawdz jak wygladaly inwestycje za czasow twojego ulubienca Belki. > a tymczasem Polacy wyjeżdżają za pracą do liberalnych krajów... Spokojnie, jeszcze ebda wracac. PiS rzadzi dopiero od 9 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Ci idioci z PiSu nie tylko podnoszą podatki 10.08.06, 14:41 oni w dodatku wprowadzają nowe, typu VAT od umów zleceń i o dzieło - a ty piszesz, że likwidują etatyzm ? Współczuję ci Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Zdelegalizowac SLD ! 10.08.06, 14:43 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3539796.html Odpowiedz Link Zgłoś
braad to byłoby ścięcie gałęzi na której sie siedzi 10.08.06, 14:47 Gdyby nie naprawienie gospodarki przez SLD PiS nie miałby tak dobrych notować, ba nie przejąłby władzy. Poza tym po PiS ktoś w gospodarce będzie musiał pozamiatać, aby mieli jeszcze przejąć władzę, oczywiście pod nowym szyldem (PC, AWS, PiS, Ruch IV RP ???) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier SLD uzdrawiacz gospodarki, hahahahahahahahahahaha 10.08.06, 14:50 Chyba kolega uczyl sie ekonomii na WUML. Odpowiedz Link Zgłoś
braad Cóż każda sójka swój ogonek chwali 10.08.06, 14:58 i swoją Alma mater (ja akurat nie WUML, a UMCS i KUL) zobacz wskaźniki gopsodarcze przed i po rządach SLD (1993 i 2001 oraz 1997 i 2005) Obecnie jest tak dobra koniuktura i szansa na pieniądze z UE, że wzrost gospodarczy poniżej 7% to porażka polityki gospodarczej (obecnie zaleta PiS w gospodarcce jest to, że nic nie robi tzn nie psuje, brak jakichkolwiek ustaw) I co napiszesz, że jak fakty nie zgadzają się z Twoją wizją świata, to tym gorzej dla faktów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Cóż każda sójka swój ogonek chwali 10.08.06, 15:00 Oczywiście, że rządy PiSu wspomagają gospodarkę. Roman Giertych napędza klientów prywatnym uczelniom. Andrzej Lepper - punktom skupu groszku. A Zbigniew Religa załatwia wzrost obrotu firmom ubezpieczeniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier sztuczny swiat czytelnika Wybiorczej 10.08.06, 15:12 Jakbym wczorajsza Wybiorcza czytal. Ta sama logika, za SLD bylo dobrze (bzdury), dzieki pieniadzom z UE mamy to czy tamto (kolejna bzdura, placimy gigntyczne skladki a saldo, do ktorego nikt nie wlicza olbrzymich kosztow przystosowawczych) wynosi ledwie 2 mld PLN, no po prostu sztuczny swiat czytelnika Wybiorczej o sformatowanym umysle, bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: sztuczny swiat czytelnika Wybiorczej 10.08.06, 15:22 junkier napisał: > Jakbym wczorajsza Wybiorcza czytal. Ta sama logika, za SLD bylo dobrze > (bzdury), dzieki pieniadzom z UE mamy to czy tamto (kolejna bzdura, placimy > gigntyczne skladki a saldo, do ktorego nikt nie wlicza olbrzymich kosztow > przystosowawczych) wynosi ledwie 2 mld PLN, no po prostu sztuczny swiat > czytelnika Wybiorczej o sformatowanym umysle, bez obrazy. No nie wiem junkier kto tu ma klopoty z logika, PiS w poprzedniej kadecji sejmu tworzylo koalicje parlametarna z SLD (i nie PiSdziel tutaj o jakiejs wyimaginowanej nagonce Wybiorczej na PiS), przeglosowujac razem najgorsze i najdrozsze ustawy, nastepnie to PiS z kaczynskimi na czele bylo przeciwne przystapienu Polski do UE, a co do pieniedzy, to masz racje, dziki kaczynskim i PiS bedziemu musieli slono doplacic do calego interesu Unijnego, bo przeciez te miernoty nie potrafia nawet wykorzystac pieniedzy ktore Unia nam daje. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Junkier studiował na KUL - Kaszubski Uniwersytet 10.08.06, 15:04 Ludowy ==== Jeden Kaczyński będzie twarzą, a drugi d..... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zdelegalizowac SLD ! 10.08.06, 14:52 Junkier, SLD chcecie delegalizowac PiSdzieta? Jak to tak, przeciez SLD z PiS tworzylo niezniszczalna koalicje parlametarna w poprzedniej kadecji sejmu, czy to znaczy, ze za kilka miesiecy zaczniecie wykrzykiwac o delegalizacji Samoobrony i LPR??? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Zdelegalizowac SLD ! 10.08.06, 14:54 kralik111 napisał: > Junkier, SLD chcecie delegalizowac PiSdzieta? Jak to tak, przeciez SLD z PiS > tworzylo niezniszczalna koalicje parlametarna w poprzedniej kadecji sejmu, czy > to znaczy, ze za kilka miesiecy zaczniecie wykrzykiwac o delegalizacji > Samoobrony i LPR??? obowiązuje teraz SZAMBOOBRONA Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Ci idioci z PiSu nie tylko podnoszą podatki 10.08.06, 18:54 Inteligencja niepokorna, więc trzeba ją ukarać - nie rozumiesz? A z tą twarzą, to przesada, raczej....(nie chce sie wyrażać!) Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:17 Junkier, a rozumiesz znaczenie słowa etatyzm ? Obawiam się, że nie, skoro nie widzisz związków z programem PiS. "Gospodarka narodowa" to właśnie jest etatyzm... co to znaczy inwestycje w taką gospodarkę ?! Kto i z czego ?! Zapoewne podszywasz pod to prywatne firmy, polskie i zagraniczne... Bez uproszczenia i odbiurokratyzowania nie skorzystamy z unijnych środków pomocowych. Daj nam Boże, żebyśmy byli na etapie "sklerotycznych gospodarek unijnych", naprawdę... Belka nie był nigdy moim ulubieńcem, nie mam lewicowych ani socjalnych poglądów, w przeciwnieństwie do PiS, was niewiele różni od SLD. Właśnie... rządzicie prawie rok, a programu jak nie było, tak nie ma, mamy tylko kolejne igrzyska, a o gospodarce cisza. I jak się dziwić, że emigracja narasta... Odnieś się do tego, że Polacy emigrują do liberalnych krajów o liberalnej gospodarce... łapiesz sens ? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:19 Spokojnie, czlowieku, nie mow o etatyzmie w kraju w ktorym 75% PKB jest wytwarzane przez sektor prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:34 junkier napisał: > Spokojnie, czlowieku, nie mow o etatyzmie w kraju w ktorym 75% PKB jest > wytwarzane przez sektor prywatny. Ależ PiS własnie buduje etatyzm... temu się nie da zaprzeczyć, chyba, że "białe jest białe, a czarne jest czarne"... A oto definicja etatyzmu: "polityka gospodarcza państwa polegająca na zakładaniu przedsiębiorstw państwowych, tworzeniu udziałów państwa w przedsięnbiorstwach prywatnych, a także na regulowaniu życia gospodarczego za pomocą środków administracyjnych; interwencjonizm". I zastanów się ile z tego propaguje PiS, a potem odpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:37 Nie przesadzaj. W USA tez sa regulacje panstwowo-administracyjne. Z tym ze ja naprawde nie mam z czego sie tlumaczyc. Zawsze popieralem program gospodarczy Centrum im. Adama Smitha i nic sie w tej kwestii nie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 17:58 junkier napisał: > Nie przesadzaj. W USA tez sa regulacje panstwowo-administracyjne. Z tym ze ja > naprawde nie mam z czego sie tlumaczyc. Zawsze popieralem program gospodarczy > Centrum im. Adama Smitha i nic sie w tej kwestii nie zmienilo. Zaskakujesz mnie, potrafisz czasem spokojnie i racjonalnie odpisywać... :) Ty jak Ty, nie jesteś Kaczyńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:20 > co to znaczy inwestycje w taką gospodarkę ?! Wydawanie 4-5 mld złotych (co najmniej!) rocznie na działalność związków zawodowych, wypłacanie premii z ujemnych zysków i windowanie cen na idiotyczny poziom (porównaj ceny węgla polskich kopalń ze zbliżonym jakościowo surowcem na giełdzie w USA). Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek NSDAP tez wygrala wybory.... 10.08.06, 14:10 a partia narodowo-socjalistyczna Kaczynskich idzie ich sladem. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Już rozpocząłem akcję zniechęcania ludzi do PiS 10.08.06, 14:15 i jak widzę, ludzie w większości kiwają głowami, że mam rację. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społecznym 10.08.06, 14:37 Aha, czyli partie prawicowe nie moga juz wygrywac wyborow bo zaraz jakis duren przyczepi sie ze ida saldem adolfa... Co za idiotyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
braad i co z tego 10.08.06, 16:00 Dyktatorzy cieszą si jeszcze wieszym. A powoli dąży dopełni władzy. Nie będzie to władza nazistowska, faszytowska, czy dyktatorska. Ale bedzie dążyć do takiej władzy jaką maja komuniści w Chinach, czy coćby Putin... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Putin, co by o nim nie mowic, dokonal jednej znako 10.08.06, 16:02 Putin, co by o nim nie mowic, dokonal jednej znakomitej rzeczy: nalozyl kaganiec na rozne NGO bedace w 99% ekspozyturami obcych wplywow. W Polsce tez trzeba przyjrzec sie bardzo, bardzo roznym organizacyjkom sponsorowanym przez Sorosa et consortes. Pomijam fakt ze przecietny Rosjanin o niebo lepiej ocenia obecne rzady Putina od rozprzenia z czasow "demokratow" i "uczciwych" w stylu Chodorkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Putin, co by o nim nie mowic, dokonal jednej 10.08.06, 16:04 Hehehe, na pewno najlepsze notowania ma "uczciwy" Abramowicz, niszczyciel czukockiego budżetu i przy okazji autor najbardziej bezczelnego fiskalnego przekrętu o jakim słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
magia34 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 17:29 ostanio miał nawet 3% poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 17:46 magia34 napisała: > ostanio miał nawet 3% poparcia Chyba w siedzibie SLD na Rozbrat. Odpowiedz Link Zgłoś
braad tam chyba miał większą 10.08.06, 17:49 popularność. To wymarzony przeciwnik. Sam siebie ośmiesza..... Wystarczy tylko komentować. I nikt mu nie wmówi że białe jest białe..... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: NSDAP tez wygrala wybory.... 10.08.06, 14:52 lesio.kaczorek napisał: > a partia narodowo-socjalistyczna Kaczynskich idzie ich sladem. I tak to się ma skończyć ?. Nacjonalizmem ?. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Czy Kaczyński cieszy się dużym poparciem??????? 10.08.06, 14:19 Wybranie jego "twarzy" powinno być zabronione, ponieważ jest jeszcze jedna identyczna twarz, która nie powinna być używana do jakiekolwiek propagandy politycznej. Wg mnie, to jest łamanie Konstytucji.... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społecznym 10.08.06, 14:24 Tak bzdurnego argumentu dawno nie czytalem. Niezaleznie od absurdalnosci calego wywodu nie ma czegos takiego jak dwie idealne twarze. Chyba ze ktos ma problemy z oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 14:31 junkier ty juz przechodzisz sam siebie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 14:25 junkier napisał: > J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społecznym i to pomimo nachalnej, > ohydnej nagonki medialnej lansowanej przez znane ze swej otwartej wrogości do > tradycji narodowej, patriotyzmy i katolicyzmu media. > > Ale dzięki Bogu ludzie wiedzą swoje i w tysiąckrotnie bardziej ufają J. > Kaczyńskiemy niż wyliniałym pseudoautorytetom moralnym III RP. > Jarosław Kaczyński o czarnej kampanii medialnej przeciw PiS: > - O nas muszą pisać źle, bo inaczej, to się wypadnie z głównego nurtu. Jeden to uzasadnia swoimi ambicjami zawodowymi, drugi szczerze: kredyt na mieszkanie > zaciągnąłem, dziecko mi się urodziło, co ja mogę zrobić itd. > > Wywiad prasowy Nasz Dziennik 01/07/2006 > <a href="www.naszdziennik.pl/index.php? Chciałby móc uwierzyć, że ty wierzysz w to co piszesz.... i jakoś nie mogą... Nie da się... Żeby takie rzeczy wypisywać, trzeba mieć co najmniej 2,50 PLN od wiersza... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 14:32 Na platnych uslugach to moze sam jestes. A J. Kaczynski jest najlepszym premierem Polski, facet ogarnia calosc, przerasta o glowe mase prymitywnych krytykow ktorych glownym "argumentem" sa inwektywy no i jest przy tym niebywale elastyczny. Mam nadzieje, ze projekt PiS przejecia wladzy w Polsce na dlugie lata, wzorem bawarskiej CSU, powiedzie sie w pelni. - - - - - - "Jeśli chodzi o relacje międzynarodowe, to pierwszy okres mojej kadencji będzie niełatwy. Nasi partnerzy muszą oswoić się ze świadomością, że Polska zacznie uprawiać twardą politykę zagraniczną. Nic nas nie skłoni by wracać na te tory, które wprawdzie zawiodły nas do NATO i Unii Europejskiej, ale nie dały nam w tych strukturach pozycji pozwalających na realizację najgłębszych interesów narodowych. Mówiąc krótko, albo Polska jest krajem suwerennym i w 1989 r. odzyskała niepodległość, albo nie jest. Nie musimy pytać redaktorów różnych gazet kto ma rządzić". Jarosław Kaczyński, wywiad dla tygodnika OZON nr 28/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
braad Co J kaczyński zbudował?? 10.08.06, 14:42 Jest juz ponad 15 lat na scenie politycznej. Jest doskonałym taktykiem, kto wie czy nie najlepszym wśród polityków, ale beznadziejnym strategiem. Wg mnie dzieje się tak z 2 powodów: - na krótka metę można każdego oszukać - jego wizja świata nie pozwala mu na trzźwe spojrzenie. Poza tym wolę innym sposób uprawiania polityki niż doraźne gierki i intrygi. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Co J kaczyński zbudował?? 10.08.06, 14:44 Co zbudował? Koalicję strachu. Strachu przed wyciągnięciem niewygodnych spraw (SamooBrona) i nowymi wyborami (LPR). PiS jest tak bezczelny, że nawet po wejściu w tę koalicję nadal trzyma na swej stronie teksty sugerujące związku SamooBrony z WSI i Leppera z rosyjskim wywiadem. Tak wygląda "moralna" polityka, "prawo" oraz "sprawiedliwość". Tacy ludzie chcą uzdrawiać Polskę. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A co robia twoi idole z SLD? Znowu zlecaja sondaz 10.08.06, 14:49 A co robia twoi idole z SLD? Znowu zlecaja sondaz czy na nieszczesciu ludzkim da sie zaszkodzic PiSowi. A PeDe, zastanawia sie jakie kolejne oszczerstwa i antypolskie bluzgi lansowac w Parlamencie Europejskim? Jakie te partyjki, ktore sprzedalyby Polske bez mrugniecia okiem, maja w ogole prawo krytykowac polskich patriotow z PiS i LPR??? Wedlug mnie nie maja zadnego! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: A co robia twoi idole z SLD? Znowu zlecaja so 10.08.06, 14:54 > A co robia twoi idole z SLD? Kolejny oszołom wie lepiej ode mnie kto jest moim idolem. Jakżeż typowe dla fanatyków. > polskich patriotow z [...] LPR??? Tow. Macieja Giertycha? Który popierał wprowadzenie stanu wojennego i ubolewał nad wyjściem wojsk radzieckich? Tow. Ryszarda Bendera? Członka Rady Konsultacyjnej przy Jaruzelskim? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: A co robia twoi idole z SLD? Znowu zlecaja so 10.08.06, 16:31 Jak cię czytamm Junkier, to mam wrażenie, że jesteś emerytem poważnie cierpiącym na tzw. "uwiąd starczy", bo walisz takimi sloganami i ogólnikami, które najchętniej łapią właśnie ludzie w podeszłym wieku, ponieważ ich umysł już zatracił zdolność analitycznego, samodzielnego myślenia. Dowód? proszę: "twoi idole z SCD", dalej:"czy na nieszczesciu ludzkim da sie zaszkodzic PiSowi" (prawie jak Gomółka), dalej:"oszczerstwa i antypolskie bluzgi" (jakiś konkret?), dalej: "sprzedalyby Polske bez mrugniecia okiem" (konkret jakiś?, ale oczywiście osłoną przed wybronieniem się jest tu cząstka "..by"), dalej: "polskich patriotow z PiS i LPR" (typowe zawłaszczanie poczucia patriotyzmu przez owych "członków", tak jakby nie można byłoby być patriotą nienależąc do PiS czy LPR). Podsumowując: PiS wmówił cie że nie musisz mysleć, bo to Prezes jest od myślenia. A nic bardziej błędnego... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie ogarniasz calosci, w przeciwienstwie do Prezes 10.08.06, 14:46 Nie ogarniasz calosci, w przeciwienstwie do Prezesa J. Kaczynskiego. Powtarzasz wyswiechtane slogany jego wrogow z prasy polskojezycznej. J. Kaczynski ma wizje budowy Polski jako panstwa narodowego i antykomunistycznego, w opozycji do socjalizmu pustoszacego spoleczenstwa Europy Zach. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_komentator Dobre, nawet bardzo :-) 10.08.06, 14:50 Choć z drugiej strony naśmiewanie się z kaleki nie jest powodem do dumy... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie ogarniasz calosci, w przeciwienstwie do P 10.08.06, 15:16 junkier napisał: > Nie ogarniasz calosci, w przeciwienstwie do Prezesa J. Kaczynskiego. Powtarzasz > > wyswiechtane slogany jego wrogow z prasy polskojezycznej. > > J. Kaczynski ma wizje budowy Polski jako panstwa narodowego i > antykomunistycznego, w opozycji do socjalizmu pustoszacego spoleczenstwa Europy > > Zach. Jezeli junkier j.kaczynski ma wizje Polski antykomunistycznej, to dlaczego wdraza w zycie wszystkie najgorsze komunistyczne rozwiazania polityczno- spoleczno-ekonomiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Nie ogarniasz calosci, w przeciwienstwie do P 10.08.06, 15:33 Jeśli Premier J.K ma wizję to niech się czym prędzej uda do lekarza i zacznie intensywnie leczyć. Jeszcze nic straconego, z tego się można wyleczyć (zamiast obrzydzać życie całemu spoleczeństwu). Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:06 nieee jemu nikt nie placi, niemozliwe, kazdy pracujacy na jakas dume a on sie jej calkiem wyzbyl i w d.. wlazi pisiorom. Chory pewnie biedak, albo cegla na glowe spadla...inaczej tego wytlumaczyc nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:09 A to odpowiedź na te bełkoty quasi premiera: Oczywiście, że ciemny lud kupi tę gębę. PIS wygra wybory samorządowe ponieważ mądrzy biorą życie we własne ręce i nie pozwolą aby miernota typu Kaczyński dawał im śmierdzące śledzie czym są te socjalne obiecanki. I oświecony lud ma już dość tych "intelektualnych karykatur". junkier napisał: > Na platnych uslugach to moze sam jestes. > > A J. Kaczynski jest najlepszym premierem Polski, facet ogarnia calosc, > przerasta o glowe mase prymitywnych krytykow ktorych glownym "argumentem" sa > inwektywy no i jest przy tym niebywale elastyczny. Mam nadzieje, ze projekt PiS > > przejecia wladzy w Polsce na dlugie lata, wzorem bawarskiej CSU, powiedzie sie > w pelni. > > > - - - - - - > "Jeśli chodzi o relacje międzynarodowe, to pierwszy okres mojej kadencji będzie > > niełatwy. Nasi partnerzy muszą oswoić się ze świadomością, że Polska zacznie > uprawiać twardą politykę zagraniczną. Nic nas nie skłoni by wracać na te tory, > które wprawdzie zawiodły nas do NATO i Unii Europejskiej, ale nie dały nam w > tych strukturach pozycji pozwalających na realizację najgłębszych interesów > narodowych. > > Mówiąc krótko, albo Polska jest krajem suwerennym i w 1989 r. odzyskała > niepodległość, albo nie jest. Nie musimy pytać redaktorów różnych gazet kto ma > rządzić". > > Jarosław Kaczyński, wywiad dla tygodnika OZON nr 28/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:13 Z faktu ze czytasz Wybiorcza wnioskujesz zes madry i do tych madrych sie zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:25 junkier napisał: > Z faktu ze czytasz Wybiorcza wnioskujesz zes madry i do tych madrych sie > zaliczasz? junkier wszyscy czytamy Wyborcza, ty tez, przeciez calymi dniami ja oblegasz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:51 Z ta roznica ze ja potrafie czytac selektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:53 junkier napisał: > Z ta roznica ze ja potrafie czytac selektywnie. BUAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAAHAHAHAHAAHAAH Tylko tyle cie nauczyli w podstawowce junkier, selektywnosci? A wiesz co to chociaz znaczy???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braad czytanie selektywne GW 10.08.06, 15:53 to można zauważyć. Za to Nasz Dziennik zapewnie czytasz bez selecji, od deski do deski..... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czytanie selektywne GW 10.08.06, 15:57 braad napisał: > to można zauważyć. Za to Nasz Dziennik zapewnie czytasz bez selecji, od deski > do deski..... Nie to nie o taka selekcje junkierowi chodzi, jego nauczyli w podstawowce czytac same samogloski, stad ta jego umiejetnosc selektywego pojmowania swiata i rzeczywistosci ;))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: czytanie selektywne GW 10.08.06, 16:04 Sam widzisz jaki poziom prymitywizmu reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czytanie selektywne GW 10.08.06, 16:08 junkier napisał: > Sam widzisz jaki poziom prymitywizmu reprezentujesz. "selektywnosc" "prymitywizm" czy takich "intelgietkich" slowek ucza was na szkoleniach propagandy PiS??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:54 A moze bys tak "selektywnie" odpowiedzial na kilka zadanych ci powyzej i ponizej merytorycznych, nieselektywnych pytan, junkier ? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:00 Ostatnio krucho z czasem i nie na wszystkie pytania jestem w stanie odpowiedziec. Pytania jawnie prowokacyjne czy tendencyjne pomijam bo inaczej byc nie moze. A co do Polityki i GW, to zawsze zachowuje podejrzliwosc. I powtarzam, potrafie czytac je selektywnie, baaaardzo selektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:06 junkier napisał: > Ostatnio krucho z czasem i nie na wszystkie pytania jestem w stanie > odpowiedziec. Pytania jawnie prowokacyjne czy tendencyjne pomijam bo inaczej > byc nie moze. > > A co do Polityki i GW, to zawsze zachowuje podejrzliwosc. I powtarzam, potrafie > > czytac je selektywnie, baaaardzo selektywnie Junkier po raz kolejny zapytam sie merytorycznie, jaka afery wykryta przez PiS zakonczyla sie w sadzie i jak to jest z tymi podatkami kore PiS wraz z SLD swoim koalicjantem w poprzedniej kadecji sejmu, przeglosowalo wbrewwoli rzadu Belki???????? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:08 Do spóły z górniczymi emeryturami. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:13 W sadzei? Wladza sadownicza ponoc niezalezna, tak gardlowaliscie przeciw recznemu sterowaniu! PiS mozna rozliczac glownie z postepowan policyjnych i spraw kierowanych do prokuratury, to chyba jasne, pod warunkiem ze zachwuje sie elementarna uczciwosc intelektualna. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:14 Zawsze można uprościć procedury. Co więcej: trzeba. Aha, a jak sprawa z postawieniem Millera przed TS? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński cieszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:17 junkier napisał: > W sadzei? Wladza sadownicza ponoc niezalezna, tak gardlowaliscie przeciw > recznemu sterowaniu! > > PiS mozna rozliczac glownie z postepowan policyjnych i spraw kierowanych do > prokuratury, to chyba jasne, pod warunkiem ze zachwuje sie elementarna > uczciwosc intelektualna. W sposob uczciwy i intelektualny ponowie junkier pytanie, ktora z afer zakonczyla sie sprawa sadowa, bo jezeli zadna to nie moze byc mowy o tym, ze PiS rozwiazalo jakakolwiek afere, no i jak to jest z ta koalicja z SLD??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 14:55 a to nie lepiej zeby ten PiS w koncu cos dobrego zrobil, zamiast plakac ze o nich zle niedobre gazety pisza? Nigdy nie bylo tylu afer i przekretow co do tej pory, wszystko "naprawiaja" tylko ze naprawic nie potrafia i zamiast cos w koncu dobrze do konca zrobic to rozwalaja koleja rzecz . Podaj przyklady sukcesow jakie odniosla ta koalicja, bo tych co juz zepsula i zepsuc zamierza w imie jedynej slusznej prawdy gloszonej przez nieomylnego wodza to mozna referat napisac. I prosze nie mylic oczu ta propagandowa papka ktora nas racza politycy tylko konkretami. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 14:59 obywatelkax napisała: > a to nie lepiej zeby ten PiS w koncu cos dobrego zrobil, zamiast plakac ze o > nich zle niedobre gazety pisza? > > Nigdy nie bylo tylu afer i przekretow co do tej pory, wszystko "naprawiaja" > tylko ze naprawic nie potrafia i zamiast cos w koncu dobrze do konca zrobic to > rozwalaja koleja rzecz . > Podaj przyklady sukcesow jakie odniosla ta koalicja, bo tych co juz zepsula i > zepsuc zamierza w imie jedynej slusznej prawdy gloszonej przez nieomylnego wodz > a > to mozna referat napisac. I prosze nie mylic oczu ta propagandowa papka ktora > nas racza politycy tylko konkretami. Daj Boże Alkaida nam pomoże > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:10 Glupi jestes i tyle. Walisz jakimis ogolnikami typu "nigdy tyle afer nie bylo". Jakich afer pytam sie, konkrety! Mozna powiedziec tak: nigdy tylu afer nie bylo WYKRYTYCH, dzieki determinacji i pracy resoirtow min. Ziobra i Dorna. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:12 > Mozna powiedziec tak: nigdy tylu afer nie bylo WYKRYTYCH, dzieki determinacji i > pracy resoirtow min. Ziobra i Dorna. Możesz wyliczyć te afery? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:17 Proba wystawienia "Masy", mafia paliwowa, korupcja przy zamowieniach dla Policji, osocze (Kwachu & Kaczmar), korupcja w min. finansow, sprawa "Rudiego", lewe zwolnienia dla gangsterow, korupcja w polskiej pilce, itp. itd. Nie chce mi s grzebac wstecz w prasie bo bylo tego calkiem sporo jak na 9 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:21 > mafia paliwowa, korupcja w polskiej pilce O tym wiadomo od baaaardzo dawna. Nie wiem jak w innych wypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:32 junkier napisał: > Proba wystawienia "Masy", mafia paliwowa, korupcja przy zamowieniach dla > Policji, osocze (Kwachu & Kaczmar), korupcja w min. finansow, sprawa "Rudiego", > > lewe zwolnienia dla gangsterow, korupcja w polskiej pilce, itp. itd. Nie chce > mi s grzebac wstecz w prasie bo bylo tego calkiem sporo jak na 9 m-cy. I co to jest junkier? Miales podac konkretne afery ktore rezpracowalo PiS a nie wspoltworzylo, a ktora z nich zakonczyla sie w sadzie???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:14 jakie afery wykryl PiS? konkrety prosze co dobrego zrobil PiS? Konkrety prosze Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:23 no to ci dopiero konkret ;) Gratuluje inteligencji i kultury osobistej, ale czego sie mozna spodziewac? Jaki pan taki kram.... >>>>Glupi jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:30 junkier napisał: > Glupi jestes i tyle. Walisz jakimis ogolnikami typu "nigdy tyle afer nie bylo". > > Jakich afer pytam sie, konkrety! > > Mozna powiedziec tak: nigdy tylu afer nie bylo WYKRYTYCH, dzieki determinacji i > > pracy resoirtow min. Ziobra i Dorna. junkier, prosze tutaj nam szybciutko podac konkretne przyklady "afer" ktore wykrylo PiS, tylko nie podawaj jakis tam podejrzen, konkrety junkier, konkrety ktore zakonczyly sie procesami sadowymi. P.S. Nie mowie tu o aferze FOZZ czy Telergaf, sprawa bilbordow tez byla nagloscniona przez PiS, ale jak sie okazalo dotyczyla ona prezydecina kaczynskiego, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:11 Jedyne co wychodzi dobrze Kaczyńskiemu to ostra masturbacja. obywatelkax napisała: > a to nie lepiej zeby ten PiS w koncu cos dobrego zrobil, zamiast plakac ze o > nich zle niedobre gazety pisza? > > Nigdy nie bylo tylu afer i przekretow co do tej pory, wszystko "naprawiaja" > tylko ze naprawic nie potrafia i zamiast cos w koncu dobrze do konca zrobic to > rozwalaja koleja rzecz . > Podaj przyklady sukcesow jakie odniosla ta koalicja, bo tych co juz zepsula i > zepsuc zamierza w imie jedynej slusznej prawdy gloszonej przez nieomylnego wodz > a > to mozna referat napisac. I prosze nie mylic oczu ta propagandowa papka ktora > nas racza politycy tylko konkretami. > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:15 Prostak, cham i prymityw jestes, i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:25 oj, oj, oj...uważaj syneczku bo ciebie nie obrażałem ani pana premiera. Ale widzę, że zabolało... A czy to taki wstyd całe życie się masturbować? Czy nie rozumiesz że uregulowane życie płciowe jest podstawą zdrowia psychicznego. W innym przypadku zaczynają się problemy osobowościowe. Właśnie w tym tkwi problem pana premiera. Ma problem z samym sobą. Ale dlaczego przez niego maja cierpieć inni. Są ludzie jak np. Junkier którzy miernotę uważają za męża stanu i są tacy, którzy mają owego pana "głęboko w środku gdzieś"... junkier napisał: > Prostak, cham i prymityw jestes, i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:55 To jest forum polityczne. Chcesz rozprawiac o sprawach obcowania plciowego to przenies sie na Cosmopolitan z ta swoja tania psycho-seksuologia. Fakt, ze ty akurat patrzysz na swiat przez pryzmat rozporka nie swiadczy o tym, ze robia tak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:03 junkier napisał: > To jest forum polityczne. Chcesz rozprawiac o sprawach obcowania plciowego to > przenies sie na Cosmopolitan z ta swoja tania psycho-seksuologia. Fakt, ze ty > akurat patrzysz na swiat przez pryzmat rozporka nie swiadczy o tym, ze robia > tak wszyscy. junkier biedaku, to nie jest forum polityczne, to jest forum Gazety Wyborczej i obejmuje ono rowniez obyczajowosc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek702 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:04 Ty nazywasz to forum politycznym? To jest polski hyde park. Każdy plecie co mu do głowy wejdzie. Ani ciebie ani tobie podobnym nie można traktować poważnie. Kaczyński (już nie wiem który) powiedział, że seks nie jest kwintesencją życia. Bredził, życie zaczyna się od rozporka i jest to najważniejszy moment w życiu każdego z nas. Nie uwazasz? Gdyby nie ten rozporek dziś tu tych pseudo- intelektualno-politycznych wywodów nie siałbyś. Wniosek jest następujący - rozporek jest jutrzenką życia. junkier napisał: > To jest forum polityczne. Chcesz rozprawiac o sprawach obcowania plciowego to > przenies sie na Cosmopolitan z ta swoja tania psycho-seksuologia. Fakt, ze ty > akurat patrzysz na swiat przez pryzmat rozporka nie swiadczy o tym, ze robia > tak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:06 Dokładnie panowie. Nie będę powtarzał trafnych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:09 Chcesz sprowadzac zycie do fizjologii to to rob, jeno nie zmuszaj innych zeby przyjmowali taka optyke prymitywizmu i trywialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:12 junkier napisał: > Chcesz sprowadzac zycie do fizjologii to to rob, jeno nie zmuszaj innych zeby > przyjmowali taka optyke prymitywizmu i trywialnosci. junkier , prymitywizmem i trywialnoscia mozna nazwac onanizm, ktorego PiS jest mistrzem, natomiest sexjest miloscia, ktorej PiS nie rozumie ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:18 Rozumiem że jako wybitny praktyk w tej dziedzinie oceniasz innych. Nie mogę tego skomentować, mogę jedynie powtórzyć że sprowadzanie polityki do jakiejś żenującej taniej psycho-seksuologii świadczy o kompletnym braku merytorycznych argumentów i o pustce intelektualnej. Oraz o elementarnym braku wychowania, bo takowym jest z pewnością nachalne narzucanie komukolwiek dyskusji o sprawach, które zawsze w obrębie zachodniej cywilizacji łacińskiej były uważane za intymne i nie podlegające publicznemu roztrząsaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:22 junkier napisał: > Rozumiem że jako wybitny praktyk w tej dziedzinie oceniasz innych. Nie mogę > tego skomentować, mogę jedynie powtórzyć że sprowadzanie polityki do jakiejś > żenującej taniej psycho-seksuologii świadczy o kompletnym braku merytorycznych > argumentów i o pustce intelektualnej. > > Oraz o elementarnym braku wychowania, bo takowym jest z pewnością nachalne > narzucanie komukolwiek dyskusji o sprawach, które zawsze w obrębie zachodniej > cywilizacji łacińskiej były uważane za intymne i nie podlegające publicznemu > roztrząsaniu. OK junkier, ciebie powaznego polityka nie dotycza sprawy ludzkie, porozmawiajmy zatem o podatkach i aferach, oraz o koalicji parlametarnej SLD-PiS, ktorej owocami sa obecne podatki, i jescze cala masa calkowicie bzdurnych ustaw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:24 Pustce intelektualnej? Ostro grasz! Uważasz, że intelektu nie można łączyć z seksualnością człowieka, jego fizjologią? Masz niezwykle ciekawe poglądy...Widzę, że musisz jeszcze sporo poznać tematów w swoim życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:25 Pomijając już fakt, że junkier postawił znak równości między seksualnością oraz fizjologią. Interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:26 adas313 napisał: > Pomijając już fakt, że junkier postawił znak równości między seksualnością oraz > fizjologią. > Interesujące. TAk bardzo interesujace, ale czego mozna sie zpodziewac po PiSumysle? ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:29 Niestety junkier nie rozumie czym jest determinizm. Zwłaszcza gdy analizuje się postępowanie ludzi. Pomijam już fakt, że wszystko u niego jest fizjologią. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:30 Nie stawialem zadnego znaku rownosci. Po prostu zasygnalizowalem ze nie mam ochoty roztrzasac na forum politycznym kwestii, ktore naleza do sfery intymno- osobistych spraw czlowieka. Jest chyba pewna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:32 Junkier ale niestety w przypaku pana premiera należy to uwzględnić. Jednostka asocjacyjna, wyalienowana, mściwa, gotowa wejść w pakt z diabłem w celu prywatnej wendety nie powinna piastować w normalnym pańswtie żadnych stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:33 junkier napisał: > Nie stawialem zadnego znaku rownosci. Po prostu zasygnalizowalem ze nie mam > ochoty roztrzasac na forum politycznym kwestii, ktore naleza do sfery intymno- > osobistych spraw czlowieka. Jest chyba pewna roznica. Wiec nie rob tego junkier, zamiast tego odpowiedz lepiej na merytoryczne pytania ktore byly ci zadane, ale ty nie odpowiadasz i nie odpowiesz, bo albo nie masz nic do powiedzenia, albo glupi jak but jestes :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:14 No junkier, doczekamy sie wkoncu odpowiedzi na poprzednie merytoryczne pytanie dotyczace afer i podatkow, czy tez poprzedniej koalicji parlametarnej SLD- PiS ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:15 No niestety życie jest fizjologią...żyjemy dzięki czynnościom fizjologicznym. Poznaj czym są komórki, odżywianie komórkowe, mitochondria, kwas dezoksyrybonukleinowy, etc, etc. Zrozumiesz wtedy wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:18 Właśnie Junkier przejdźmy do meritum sprawy i odłóżmy na tę krótką chwilę spory nt fizjologii. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 16:43 A meritum sprawy jest takie ze PiS wraz z przybudowkami (LPR, czesc PSL, no i oczywiscie UPR) to niekwestionowany lider polityczny w Polsce. Narodowa prawica triumfuje! Odpowiedz Link Zgłoś
franiicee A CO Z KOTEM? 10.08.06, 19:03 Mialam nadzieje, ze nowa twarza PiS zostanie KOT JARKA:-) Czy ktos wie jak to biedne zwierze sie wabi? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 15:41 junkier napisał: > Jarosław Kaczyński o czarnej kampanii medialnej przeciw PiS: > > - O nas muszą pisać źle, bo inaczej, to się wypadnie z głównego nurtu. Jeden to > > uzasadnia swoimi ambicjami zawodowymi, drugi szczerze: kredyt na mieszkanie > zaciągnąłem, dziecko mi się urodziło, co ja mogę zrobić itd. > > A kto dyktuje ten nurt? > > - W istocie wydawcy, wpływowe, potężne kręgi. W dużej mierze ciągle "Gazeta > Wyborcza", która ma konkurentów wprawdzie, ale uczciwie mówiąc - wart Pac > pałaca, a pałac Paca. > > Wywiad prasowy Nasz Dziennik 01/07/2006 > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060701&id=my11.txt Myślę , że jednak nie wart Pajac Pałaca, ani brat Pajaca drugiego Pałaca. Poparcie społeczne antyinteligenckiej części społeczeństwa możę na trochę wystarczy do gierek parlamentarnych, ale błazny w końcu się zbłaźnią ( z takimi "orłami" oszołomstwa jak Macierewicze, Wassermany, Ziobry, Dorny, Gosiewskie, Lepery, Giertychy inaczej być nie może). Ciemny naród jeszcze to kupuje, ale jak długo można być tak ciemnym?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 17:02 junkier napisał: > J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społecznym i to pomimo nachalnej, > ohydnej nagonki medialnej lansowanej przez znane ze swej otwartej wrogości do > tradycji narodowej, patriotyzmy i katolicyzmu media. Taaa.... junkier znow sie najaral trawy, bo gada od rzeczy, albo celowo tak pisze zeby wzbudzic kontrowersje i po prostu wszytskich podpuscic... buahahaa. Slowem Junkier - PROWOKATOR!!! ...no bo chyba nie jest tak debilnie glupi, zeby wierzyc w te wszystkie bzdury, ktore wypisuje... ;))) Pozdrawiam Junkiera!!! ;) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 17:10 Antykwakwa, mam nadzieje ze rozumiesz ze nie kazdy musi podzielac lewicowa wizje swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 17:18 junkier napisał: > Antykwakwa, mam nadzieje ze rozumiesz ze nie kazdy musi podzielac lewicowa > wizje swiata. oczywiscie lewicowych wizji swiata nie popieram, ale oszolomskich w stylu naszych milosciwie panujacych tak samo nie! Wybacz ale to co proponuje PIS nie ma nic wspolnego z "prawem" juz nie wspomne o "sprawiedliwosci" (nie bede sie wglebiac w temat, bo juz wielokrotniue pisalem). Ale oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie, wiec nic nie stoi na przeszkodzie zebys bronil swoich racji;) Pozdrawiam serdecznie;)) ...i czekam na fakty, co tak naprawde moglo by przemawiac za PIS i bucami Kaczynskimi;) ???? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 10.08.06, 17:29 1) J. Kaczynski to przywodca majacy jasna wizje Panstwa narodowego, osadzonego w tradycji poznej II RP. W ktorym Polacy beda dumni ze swej tradycji, osiagniec i hostorii, ktora ideolodzy z III RP chcieliby sprowadzic do Jedwabnego, Kielc i przepraszania wszystkich za wszystko. 2) Kaczynski neguje pseudoliberalny model demokracji zachodniej, w ktorym jest rzekoma wolnosc a w rzeczywistosci panuje quasi-dyktatura poprawnosci politycznej nad ktora czuwa serwilistyczna prasa znajdujaca sie w wiadomych rekach, gdzie rzeczywistej debaty nei ma jest za to terror roznych pseudospontanicznych "milosci", a to do dewiantow, a to do innowiercow, a to do ateistow, a to do kogo tam jeszcze, 3) Kaczynscy nie pozwola na walke z Kosciolem w Poslce dobo wiedza ze Kosciol jest z polskoscia nierozerwalnie zwiazany, 4) J. Kaczynski nie zgadza sie na asymetrie w Polityce zagr. Pomijam argument "buc" bo to zaden argument. Polityka ceni sie za osiagniecia a nie za to ze sie przymila a nic dobrego z tego nie wynika, jak Kwachu . Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa To tylko ideologia!!! 11.08.06, 10:43 junkier napisał: > 1) > 2) > 3) > 4) Te punkty moj kochany to tylko teoria i ideologia, a nie namacalne rzeczy, ktore mogly by w rzeczywisty sposob naprawic, polepszyc i rozbudowac byt ludzi w IV RP oraz samego kraju. A ideologia i teoria jeszcze nikt dobrego kraju nie zbudowal. Wiec twoje argumenty sa niczym wyjete z rekawa kiepskich dyktatorow;) Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: J. Kaczyński ceiszy się dużym poparciem społe 11.08.06, 10:44 junkier napisał: > Pomijam argument "buc" bo to zaden argument. A buc to nie byl zaden argument, tylko... fakt;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Nasz Dziennik to alternatywne zrodlo informacji 11.08.06, 00:13 alternatywne w stosunku do prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 14:16 Twarzą i d... Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 14:21 I znowu daje o sobie znac zatrwazajacy brak kadr u pisiorkow. Nawet twarzy odpowiedniej do reprezentowania partii nie maja... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 hehehe...no to siup w ten głupi dziób... 10.08.06, 14:24 mają modela jak u Kiepskich, śmiszny ten pisuar jest... Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Pierwszy Wpis Obraża Organ IV RP !!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 14:27 moderatorzy powinni go szybko skasowac :))) --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Ludzkie-tarcze-przyklad.html Odpowiedz Link Zgłoś
empi64 Re: Pierwszy Wpis Obraża Organ IV RP !!!!!!!!!!!! 10.08.06, 14:29 Jakbym miał taką twarz to bym na niej siedział. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pierwszy Wpis Obraża Organ IV RP !!!!!!!!!!!! 10.08.06, 14:30 alkud napisał: > moderatorzy > powinni > go > szybko > skasowac :))) > > --- > religiapokoju.blox.pl/2006/08/Ludzkie-tarcze-przyklad.html ... jesteś bardzo delikatnym człowiekiem, nazywając "to" organem.... Znam wielu, którzy nazywają "to" o wiele prościej.... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Co to za organ? nawet wygladu nie ma na organ 10.08.06, 14:55 pewnie myślisz o tym kurduplu od PiSdzielców ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Pierwszy Wpis Obraża Organ IV RP !!!!!!!!!!!! 10.08.06, 15:52 alkud napisał: > moderatorzy powinni go szybko skasowac :))) > A ja ten Organ IV RP plus drugi taki sam mam cholernie głęboko, tam gdzie słońce nie dochodzi i to nie od dziś, tylko od bardzo dawna, kiedy to nie był żaden organ tylko zwykły, zakompleksiony oszołom, i kiedy można było imiennie sobie nimi podetrzeć. Rabellais nie miał racji, gdy pisał, że największą frajdą na świecie jest podetrzeć się żywą gęsią !! Znam frajdę jeszcze większą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Pierwszy Wpis Obraża Organ IV RP !!!!!!!!!!!! 10.08.06, 15:59 alkud napisał: > moderatorzy > powinni > go > szybko > skasowac :))) Istnienie takiego pożal się Boże organu obraża moją inteligencję !!!!!!!!! A ponieważ wśród znanych mi osób nie ma nikogo , kto by głosował na tą P(I) Siarnię, to czasami myśle, zę to są kosmici!!!!!!!!!!!! I czekam aż odlecą na swojego Marsa czy Wenerę!!!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
vontrompka plakaty 10.08.06, 14:28 aha... to dlatego na wszystkich plakatach PiS ludzie ukrywają twarze... to jakiś koszmar - panienka z rozwianym włosem się odwróci i łypnie oczkiem Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 14:34 Usłyszawszy hasło "biżej ludzi", postanowiłem omijać autorów hasła szerokim łukiem i utrzymyawć na odległość kija! Autor: Doświadczony wyborca Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kampania PiS-u nie ma twarzy - Maryja (Radio) 10.08.06, 14:34 I na tym polega. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Raczej bliżej kieszeni ludzi 10.08.06, 14:39 Zastanawiam się jakie jeszcze podatki wprowadzą Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 14:41 Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie. I jest to prorodzinny i prokapitalotworczy ruch, na ktore nigdy nie zdecydowalyby sie komuchy z SLD i ich sojusznicy z b. UW/PeDe, ktorzy mieli najwiekszy wplyw na chore udtawodawstwo podatkowe w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 15:45 junkier napisał: > Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie. I jest to prorodzinny i > prokapitalotworczy ruch, na ktore nigdy nie zdecydowalyby sie komuchy z SLD i > ich sojusznicy z b. UW/PeDe, ktorzy mieli najwiekszy wplyw na chore > udtawodawstwo podatkowe w tym kraju. Z cala odpowiedzialnoscia junkier moge cie nazwac klamliwa bura suka, poniewaz lzesz PiSdaczku, obecny krztalt podatkow zawdzieczamy nikomu innemu jak wlasnie koalicji SLD-PiS bo to te dwie partie przeglosowaly w poprzedniej kadecji sejmu te podatki ktore nam teraz tak zycie utrudniaja, podobnie zreszta jak rowniez ustawa o finansowaniu partii politycznych z kieszen podatnikow jak sam widzisz junkier, kazde twoje slowo mija sie z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 16:31 Nie klam, zawsze bylem przeciw finansowaniu partii z budzetu. W przeciwienstwei do twoich idoli z UW/PeDe co to teraz "centrolew" chca zakladac. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 16:36 junkier napisał: > Nie klam, zawsze bylem przeciw finansowaniu partii z budzetu. W przeciwienstwei > > do twoich idoli z UW/PeDe co to teraz "centrolew" chca zakladac. junkier, klamliwa bura suko, ta ustawe przeglosowalo PiS wraz z SLD, i nie staraj sie z tego wylgac, bo bardzo latwo to udowodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 16:38 Junkier jest przeciw. PiS jest za. PiS to nie Junkier, a więc i Ty i Junkier możecie pisać prawdę. (Tylko czemu Junkier tak lubi PiS?). Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 16:39 K...wa nie potrafisz zrozumiec ze ja osobiscie nie popieram finansowania partii z budzetu? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 16:43 junkier napisał: > K...wa nie potrafisz zrozumiec ze ja osobiscie nie popieram finansowania partii > > z budzetu? No ale k...wa z tego wynika, ze ty niczego nie popierasz co popiera PiS, wiec dlaczego k...wa popierasz PiS, czy moze dlatego ,ze j.kaczynski jest w twoim typie...? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 16:48 Te twoje prymitywne aluzje kompromituje ciebie, nie J. Kaczynskiego, to jasne. A z popierania PiSu tlumaczyc sie nie zamierzam bo to akurat poczytuje sobie za honor a nie za cos z czego mialbym sie tlumaczyc albo uspraweidliwiac. A tak w ogole to nie dziwie sie ze nie rozumiesz pojecia rachunek zyskow i strat. Bo niby skad? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zlikwiduja podatek spadkowy w I grupie 10.08.06, 19:09 Junkier ja tylko cytuje twoje wlasne slowa, wiec nie wciskaj mi jakies prymitywna aluzje bo sam przez to wychodzisz na prymitywa i glupka, aco do twojego poparcia PiS i honoru, to masz racja nie moja to sprawa, i nie wnikam dlaczego ich popierasz, sam przeciez w kazdym poscie piszesz, ze nie popierasz rzwiazan ktore proponuje albo wdraza PiS, wiec jak to jest junkier z toba i miloscia di j.kaczynskiego??? No i jeszcze jedno, jak ty rozumujesz pojecie rachunku zysku i strat, ja junkier prowadze spora firme i rocznie odprowadzam wiecej podatku niz ty zarabiasz przez jakies 10 lat, wiec nie PiSdziel mi tutaj PiSsmutkow o zysku i stracie bo na PiSdzielczej polityce bardzo duzo trace. ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Maska 10.08.06, 14:48 To nie jest twarz tylko maska tego Pisiora. Wstyd miec taką twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
grupa3majacawladze Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 14:50 albo zakaczoną mordą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 14:52 jednym słowem buraki i kartofle - poparcie wsi pewne . A co na to SZAMBOOBRONA ? Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Kaczyński TWARZĄ ?!?!? 10.08.06, 14:56 Wszystkie żaby w bajorach rechocząc pękają ze śmiechu.... ===== Nie spoczniemy, póki choć jeden Kaczyński nie będzie potrafił poprawnie zaśpiewać polskiego Hymnu Narodowego Odpowiedz Link Zgłoś
tiopental Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 15:10 Ja bym proponował Edgara, Kamińskiego, Bielana oraz Dorna. :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 15:18 A ja bym zaproponował jednak pyszczek kota Jarka. Myślę,że jest to najsympatyczniejsze pyszczydło w PiSie. Choć niestety nie widziałem jego fotki, jestem o tym przekonany w 100%. ================================ PiS = Prostytucja i SYFILIZACJA Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 15:18 Proponuje specjalistom PiS od PR aby zainteresowali się stylizowanej na logo częścią ciała na 4 litery, która rzadko ogląda słońce. Będzie przynajmniej zgodne z prawdą, co pokaże PiS jak wygra te wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Silek, gdzie jesteś? Taśtaśtaś, to ja, twoj Pan! 10.08.06, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: Silek, gdzie jesteś? Taśtaśtaś, to ja, twoj P 10.08.06, 15:40 nie bój nie bój;) zaraz przyjdzie ten pieszczoszek eskadry;D www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 fajnie bede mógł sobie popluć troche 10.08.06, 15:35 dzie z taką twarzą do wyborów! sprzedawczyk i chorągiewka na wietrze ten nasz "wielki" premier www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Kaczyński twarzą kampanii samorządowej PiS 10.08.06, 15:57 Bliżej ludzi... CBA juz powstało. Wielki Brat zajmie się nami dokładnie, skrupulatnie, niczego nie pominie. Odpowiedz Link Zgłoś