maxman01 Andrzej Gwiazda i Joanna Duda Gwiazda zagineli 16.08.06, 14:55 Znalazlem to na forum "Wprost" nie wiem czy to prawda.. ale moze konieczna jest pomoc? Oto treść wiadomości jaką otrzymaiśmy pocztą elektroniczną: ANDRZEJ GWIAZDA I JOANNA DUDA GWIAZDA ZAGINĘLI. Wyjechali z Gdańska 18 lipca br. do siostry Joanny do Krakowa. Następnego dnia wybrali się na 2- tygodniową pieszą wędrówkę w Bieszczady ukraińskie. Ich trasa wiodła z Krakowa autobusem (20 godz, jazdy) do miejscowości bliżej nie ustalonej - nie podali dokładnej trasy. Mogły to byc: KOŁCZAWA w dolinie Terebli albo Krasne, KALINY w dolinie Tereszawa, KWASY w dolinie Cisy. Prawdopodobnie poszli w pasmo CZARNOHORY (tam jeszcze nigdy nie byli). Pasmo Czarnohorskie kończy się na Pop Iwan na południe od Howerli, z Howerli można iść dawną granicą Polski na przełęcz Legionów i na Sywulę. Z Sywuli schodzi się do Osmołody ale można też iść dalej (dawną granicą Polski) na Busztuł i dalej na Popadię, z której schodzi się do również do Osmołody. Wszystkie te EWENTUALNE trasy leżą w obszarze, na którym oni jeszcze nie byli. Jest to piesza wyprawa z plecakami i namiotem - NIE ZABRALI ZE SOBĄ KOMÓRKI. Przypominam, że Andrzej Gwiazda miał ostatnio poważne kłopoty ze zdrowiem. Informację otrzymałam od siostry Joanny - Lidii Groblickiej zamieszkałej w Adelaide AUSTRALIA, tel 61 (8) 82 51 28 14, mob. 0405 011 559. Lidia otrzymała informacje od siostry Joanny - Iwony Dudy z Nowego Sącza, tel. 48 (18) 4423 132, mob. 600 584 038 oraz brata Joanny - Oktawiana Dudy z Nowego Sącza, tel. 48 (18) 4415 063, mob. 505 015 144. O POMOC PROSI: Krystyna Ruchniewicz- Misiak, zam w Adelaide AUSTRALIA, tel.61 (8) 8370 2367 email: misiak@netexpress.com.au Odpowiedz Link Zgłoś
ps10 Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 15:08 poprosił żeby nie wzywać - kampania wyborcza poprosiłby żeby wzywać - też kampania wyborcza nic by nie zrobił - kampania oczywista (przecież mógł poprosić, krętacz jeden) Odpowiedz Link Zgłoś
mpkaras Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 15:10 A tak coś zrobił, i jest o czym gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 15:10 Uważam, że takie posunięcie jest nie fair - niezależnie od kandydowania - jeżeli są jakieś zarzuty, to należy je sprawdzić . Bo znów będzie tak, jak z Panią Gilowską. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 te wszystkie komisje, i inne debilizmy to jest pic 16.08.06, 15:14 na wode fotomontaz!!!!!! przeciez ta od rywina nic nie zrobila!!!!!! tylko jeden pionek siedzi w kiciu, a ci co za tym stali!! ich nie ma!!! bo wybelkotano ze grupa trzymajaca narod za jaja nie istnieje! a to ci :P Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: te wszystkie komisje, i inne debilizmy to jes 16.08.06, 15:17 To juz nie jest grupa : to cale stado . Tylu swin przy korycie co teraz , Polska jeszcze nie widziala . Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 dlatego osoby powyzej 30 roku zycia, powinny 16.08.06, 15:24 miec zakaz pracy jako politycy!! tzn rocznik 1975 zakaz i juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mpkaras Re: dlatego osoby powyzej 30 roku zycia, powinny 16.08.06, 15:28 Bo są post. Albo postkomunistami, albo postantykomunistami. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: dlatego osoby powyzej 30 roku zycia, powinny 16.08.06, 15:29 Kiciusiu, bredzisz! Kto pracuje rzetelnie, ten nie pajacuje w partiach, bo nie ma na to czasu! I to nie zależy od wieku! I tak było zawsze - jedni robili za mrówki, a drudzy spijali śmietankę... I te mrówki powinny umieć wybrać ludzi, którzy będą umieli ORGANIZOWAĆ, a nie wałkonić się, tak, jak to sie zwykle dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dlatego osoby powyzej 30 roku zycia, powinny 16.08.06, 15:34 wiek, ma tu znaczenie, bo to juz pokolenia ktore nie sa obciazone solidarnoscia czy partia!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 precz ze starymi dziadami 16.08.06, 15:35 (po 30) ktorzy niszcza Polske w sejmie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mpkaras Re: precz ze starymi dziadami 16.08.06, 15:36 Prawda. Nie tylko to. Trzymają się stołków, dali by młodzieży działać. Na emeryturę ch..ki. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 wlasnie 16.08.06, 15:39 i jak nic innego nie potrafia, to niech zmiataja pracowac w hipermarketach, moga tez udac sie na emigracje!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 15:15 Gdy stawka jest o koryto nie gra sie fair . Marionetkiewicz zna te zasady : zbyt dlugo przebywl w towarzystwie kartofli , by ich nie znac . Odpowiedz Link Zgłoś
greg958 Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 15:17 fałszywy kazimierz - jakże trzeba byc bezczelnym i pozbawionym skrupułów cynikiem aby w todze szlachetnego plesc takie bzdury!! przecież to jawne, oficjalne wykrzykiwanie - patrzcie, moi kontrkandydaci są podejrzani, interesuje się nimi komisja śledcza, a ja jestem czyaty!!! cynizm tego pana jest równy jego bezczelności!!! i on śmie mówic o sobie - katolik!!! ale jest nadzieja na sprawiedliwośc - będzie osądzony za to co wyczynia tu, teraz - zapłata będzie trwała zaś wiecznośc..... czy on nie zdaje sobie z tego sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 Jesjesowicz-Pajacewicz Kaziu z Gorzowa 16.08.06, 15:21 probuje starych warszawiakow brac pod siusiu. Zaglupi jest na to ten pisowski cienias, jak mawia jego syn. Odpowiedz Link Zgłoś
picker63 Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 15:21 Kurski mógłby się od niego uczyć.Jakiż on grzeczny a efekt ten sam:ludzie obrzucani błotem- wcześniej Gilowska teraz Waltz.Precz z tą obłudą przykrytą krzywym uśmieszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars My w Wawie wiemy co to jest mialki PR bo to nie 16.08.06, 15:28 cimnogrod. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: dvorianin.. do chlewu, bydlaku !!!! 16.08.06, 16:20 NIe brudź sobie rąk dworianinem. Szambo ma swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Odpowiedź Gronkowca... 16.08.06, 15:42 ...to też kampania... P.S. I znów GW zmienia tytuły w trakcie komentowania artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 zakłamany"kołtun"Kazimierz... 16.08.06, 15:48 oszust i kłamca... przed kamerami obieca wszystko!..tak jak ofiarom katastrofy w Katowicach... zakłamane bydle... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa co za język typowy dla UW i Kolegów z SB 16.08.06, 16:29 pamiętam jak na początku lat 90 ci którzy myśla że są elitą tez wszystkich wyzywali od ciemnogrodu, oszołomów, zascianka, kołtunów podobnie zresztą jak komuniści w PRL nazywalim opozycję. Widzę że czerpiesz garściami od swoich idoli. Pamiętaj tylko jak skończyła UW. tles01 napisał: > oszust i kłamca... przed kamerami obieca wszystko!..tak jak ofiarom katastrofy > > w Katowicach... zakłamane bydle... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: co za język typowy dla UW i Kolegów z SB 16.08.06, 16:49 Premier, zwroc laskawie uwage na to, ze to wy, PiSdoglowi na co dzien ublizacie wszystkim tym, ktorzy nie sa z wami, rowniez zwroc uwage na fakt, ze ogromna liczba bylych PZPR-owcow i ESbekow sa przychowywani pod parasolem PiS i SO, zauwaz rowniez, ze kacztnscy donosili do SB na swoich koegow z Solidarnosci, wiec badz tak dobry i przestan juz szczekac i burosuczyc, lzac przytym jak najety ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: co za język typowy dla UW i Kolegów z SB 17.08.06, 05:43 Do szkoły kralik111,ale już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: premier.z.krakowa 16.08.06, 18:22 premier.z.krakowa napisała: > pamiętam jak na początku lat 90 ci którzy myśla że są elitą tez wszystkich wyzy > wali od ciemnogrodu, oszołomów, zascianka, kołtunów podobnie zresztą jak komuni > ści w PRL nazywalim opozycję. > Widzę że czerpiesz garściami od swoich idoli. Pamiętaj tylko jak skończyła UW. > > > tles01 napisał: > > > oszust i kłamca... przed kamerami obieca wszystko!..tak jak ofiarom kata > strofy > > > > w Katowicach... zakłamane bydle... Masz 100% racji! "tles01" to wredny czerwony klon probujacy siac zamieszanie. Wszystkich, ktorzy nie zgadzaja sie z jego durnymi wywodami oskarza natychmiast o wspolprace lub czlonkostwo SB. Pojawil sie jakis czas po "tales1" - forumowiczu, ktory prezentuje bardzo wysoki poziom. Podobnych klonow mamy pelno. Najsmieszniejszymi klonami sa probujacy podszywac sie pod "silesius.monachijski0". Najwredniejsza jest zas "pogromca_gamonia" z ktorej pyska sciekaja tony laciny kuchennej. Jednak admin uwaza, ze to jest w porzadku - co dyskwalifikuje go natychmiast! Gdy widze "tlesa01" to pisze od razu: uwaga! Wsciekly pies! A przed "pogromca_gamonia" ostrzegam: uwaga! Bura suka! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 15:47 "Kazimierz Marcinkiewicz apeluje o równe szanse w wyścigu o fotel prezydenta Warszawy." PiS, jak Hitler i Stalin, uważa, że "równe szanse" to tylko takie, które mają tylko oni. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: w jego twarzy, jest tyle prostoty, co 16.08.06, 15:48 i fałszu (jakiejś takiej "lisiej" przebiegłości). Bardzo mi przypomina wyraz twarzy Rydzyka, Cymańskiego, Sobeckiej i innych Giertychów. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: w jego twarzy, jest tyle prostoty, co 17.08.06, 05:40 Myślę, że jeśli chodzi o cyniczną wprost obłudę to takie lica jak życińskiego,czajkowskiego,geremka,siwca,kwaśniewskiego,borowskiego czy pani waltzowej, żeby wymienić pierwszych z brzegu, tudzież im podobnych, znacznie przerastają te wymienione przez ciebie,jerzy.kosecki,nieprawdaż??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 15:51 Przeciez teraz Zawisza bedzie mogl wziac ja w magiel, i tak jej skore przetrzepac, ze az milo bedzie patrzec; zamiast glupia sprytnie przyjac propozycje Marcinkiwicza, i tym samym postawic Zawisze w trudnej sytuacji, to ta stuknieta hiena sama pod soba dolki kopie; chyba pekne ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 15:58 > Przeciez teraz Zawisza bedzie mogl wziac ja w magiel, Haha... dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: adas313 16.08.06, 18:28 adas313 napisał: > > Przeciez teraz Zawisza bedzie mogl wziac ja w magiel, > > Haha... dobre. Podobno ktos kiedys napisal: "Nic mnie juz nie wabi, nic mnie juz nie neci odkad cioci Stasi (Hance) biust sie w magiel wkrecil"! Kto to "popelnil"? Wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tles01 - czerwony klon 16.08.06, 18:36 Uwaga! Wsciekly pies. Omijac z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 16:09 Eeeeee, Ty Silesius nic nie rozumiesz chyba. Przeciez sama mowi, ze komisja nie może znaleźć na nią haka. Poza tym mowi sama: "Mam nadzieję, że będę miała okazję przedstawić społeczeństwu to wszystko, co osiągnęliśmy. Dzięki działalności NBP i wtedy, gdy ja byłam prezesem, mamy mocnego złotego, przeprowadziłam denominację, a Polacy nie trzymają już w pieniędzy w materacach, lecz bankach, bo polski system bankowy jest bezpieczny" Ciekawe, co na to Balcerowicz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 16:43 Balcerowicz pewnie zapisal sie juz na kurs tanca, zeby przed komisja moc zatanczyc, tak jak chcial to kiedys zrobic jego niegdysiejszy mentor, niejaki kwasniewski aleksander czat-man napisał: > Eeeeee, Ty Silesius nic nie rozumiesz chyba. Przeciez sama mowi, > ze komisja nie może znaleźć na nią haka. Poza tym mowi sama: > > "Mam nadzieję, że będę miała okazję przedstawić społeczeństwu > to wszystko, co osiągnęliśmy. Dzięki działalności NBP i wtedy, > gdy ja byłam prezesem, mamy mocnego złotego, przeprowadziłam > denominację, a Polacy nie trzymają już w pieniędzy w materacach, > lecz bankach, bo polski system bankowy jest bezpieczny" > > Ciekawe, co na to Balcerowicz? > > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 16:52 silesius.monachijski0 napisał: > Balcerowicz pewnie zapisal sie juz na kurs tanca, zeby przed komisja moc > zatanczyc, tak jak chcial to kiedys zrobic jego niegdysiejszy mentor, niejaki > kwasniewski aleksander Ciekawe, jaki taniec odstawi? Taniec wojenny? Ciekawe, czy zakonczy krokiem marszowym. W panstwie prawa tez mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 17:30 zatanczy kankana razem z walcowa czat-man napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > Balcerowicz pewnie zapisal sie juz na kurs tanca, zeby przed komisja moc > > zatanczyc, tak jak chcial to kiedys zrobic jego niegdysiejszy mentor, nie > jaki > > kwasniewski aleksander > > Ciekawe, jaki taniec odstawi? Taniec wojenny? Ciekawe, czy zakonczy krokiem > marszowym. W panstwie prawa tez mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 18:34 a co ty znow masz do Balcerowicza silesius???? To ze na pewno cos wymajsterkuja na niego to jasne bo przeciez nienawisc do intelektualistow i ludzi sukcesu to specjalnosc PiS Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: silesius.monachijski0 16.08.06, 18:34 Caesc! Na wakacjach byles? Czekam na ten magiel. Marcinkiewicz wymagluje ja niezle w wyborach. Po wyborach wygladala bedzie jakby traktor po niej przejechal! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: silesius.monachijski0 16.08.06, 18:37 mowisz ze tanjni nieznani sprawcy z PiSu i bandziorki z LPR cosj jes zrobia....? Ale przeciez to nie PRL? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: silesius.monachijski0 17.08.06, 00:16 czesc! byli u mnie z wizyta krakowscy przyjaciele (zreszta jeden "krakus" jeszcze sie ostal do konca sierpnia w Monachium); wiele pozwiedzalismy: piekne barokowe koscioly w Wieskirche i Ettal; poza tym miasteczko Oberammergau (znane z wystawianej co 10 lat Pasji)oraz zamki ludwika II w Lindau i Neuschwanstein, poza tym Pinakoteke, koscioly monachijskie, festyn w Olimpiaparku etc; przywiezli mi wspanialy prezent: film "Zakochany Aniol" (II czesc Aniola w Krakowie); nie starczylo czasu na forum wet3 napisał: > Caesc! Na wakacjach byles? Czekam na ten magiel. Marcinkiewicz wymagluje ja > niezle w wyborach. Po wyborach wygladala bedzie jakby traktor po niej > przejechal! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A inna sprawa, że HGW bystrością nie grzeszy: 16.08.06, 18:37 jej powołanie na szefa NBP przez Wałęsę było wszak skutkiem szczerej pobożności objawiającej się w aktywnym uczestnictwie w Ruchu Odnowy w Duchu Świętym (i bodaj czy Panu Prezydentowi Wałęsie nie podpowiedziała tu czegoś Jego Matka Boska w Klapie). Onaż pobożność była potwierdzona nawet w wywiadach, w których HGW wspominała, że Ducha Święty nieraz podpowiada jej posunięcia zawodowe. Czemuż więc mając tak piękna kartę kombatanctwa katolickiego w odpowiedziej chwili nie rewokowała i z wiary lumpenliberalnej nie skonwertowała na wiarę katolicko-toruńską? Obdarzona już swego czasu poparciem Ducha Świętego mogła nawet zamierzyć się na uzyskanie poparcia samego Ojca Dyrektora - a wtedy jej kariera w PiSie byłaby zagwarantowana! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Bullteriery traca wech 16.08.06, 16:10 Dziadka w wermachcie nawet zawisza jej nie wynajdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 16:30 Jak ktoś głupi może coś sprytnie przyjąć? Chyba przez pomyłkę :))) Ale bedą jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nie wiedzialem, ze Walcowa jest taka glupia 16.08.06, 16:54 silesius.monachijski0 napisał: > Przeciez teraz Zawisza bedzie mogl wziac ja w magiel, i tak jej skore > przetrzepac, ze az milo bedzie patrzec; zamiast glupia sprytnie przyjac > propozycje Marcinkiwicza, i tym samym postawic Zawisze w trudnej sytuacji, to > ta stuknieta hiena sama pod soba dolki kopie; chyba pekne ze smiechu Sil, my wszyscy pekamy ze smmiechu za kazdym razem jak ty sie pojawiasz na forum GW, poniewaz przypomina nam to jak L.Kaczynski "prezydet" wasz, udekorowal Jaruzelskiego medalem panstwowym, idz ty lepiej folksdojczu na inne forum, bo swoja osoba ublizasz PiS, partii tobie tak bliskiej sercu a zarazem partii na ktora niedy nie glosowales i glosowac nie bedziesz, bo to jest dla Polakoww, nie dla Niemcow (folksdojczy) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A jakąż to propozycję złożył Marcinkiewicz 16.08.06, 18:17 Waltzowej, żeby mogła ją ona przyjmować lub odrzucać, hę...? Chyba jest mowa o apelu (prośbie) Marcinkiewicza (" Marcinkiewicz zamierza poprosić szefa komisji śledczej oraz marszałka Sejmu, aby nie wzywano przed oblicze śledczych jego kontrkandydatów w kampanii. do komisji o nieprzesłuchiwanie Waltzowej w czasie kampanii wyborczej,...") wobec swych partyjnych towarzyszy, a nie o jakiejś propozycji Marcinkiewicza WOBEC Waltzowej, nieprawdaż? Czy fucha politruka PiSu nakłada na absolwenta filozofii demonstrowanie analfabetyzmu funkcjonalnego...? silesius.monachijski0 napisał: > Przeciez teraz Zawisza bedzie mogl wziac ja w magiel, i tak jej skore > przetrzepac, ze az milo bedzie patrzec; zamiast glupia sprytnie przyjac > propozycje Marcinkiwicza, i tym samym postawic Zawisze w trudnej sytuacji, to > ta stuknieta hiena sama pod soba dolki kopie; chyba pekne ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Wszyscy - tylko nie Waltz 16.08.06, 16:15 Ta pani już dostatecznie dużo zrobia złego. Niech ona zejdzie z planu tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wszyscy - tylko nie Waltz 16.08.06, 16:19 Najwyraźniej brak jej samokrytycyzmu, pcha się na pierwszy plan :))) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa jak zwykle marudom i wiecznie niezadowolonym z PO 16.08.06, 16:25 nigdy nie dogodzisz. Tym zawsze wszystko sięnie podoba. Wspólczuje rodzinom polityków PO. MArudy i nieudacznicy. Ta partia powinna się nazywać MIN Marudy i Nieudacznicy a nie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jak zwykle marudom i wiecznie niezadowolonym 16.08.06, 17:03 premier.z.krakowa napisała: > nigdy nie dogodzisz. Tym zawsze wszystko sięnie podoba. Wspólczuje rodzinom po > lityków PO. > MArudy i nieudacznicy. > Ta partia powinna się nazywać MIN Marudy i Nieudacznicy a nie PO. Czy masz jeszcze cos do poszczekanie, PiSdoglowy? Jakos to takie dretwe, nawet nie masz na tyle intelektu, zeby dobrze ublizyc czy . :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Powołają źle,nie powołają jeszcze gorzej ,to... 16.08.06, 16:26 może odrazu,bez wyroku,na infamię z Warszawy do Gorzowa Wlkp.Będzie nieoczekiwana zamiana miejsc.I do Brukseli bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Polska chce Marcinkiewicza na prezydenta Warszawy 16.08.06, 16:37 Znaczna część społeczeństwa Polskiego, z różnych miast chce aby prezydentem Warszawy został właśnie Marcinkiewicz (były takie rankingi tworzone kiedy ogłosił odejście z funkcji Premiera). Dziwne, że już teraz zapomina się zapytać w sondażach reszty kraju, kogo chcą obrać prezydentem Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Przedstawicielu społeczeństwa "Polskiego" 16.08.06, 16:40 stosuj w praktyce VI Przykazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Zapytajmy społeczenstwo kto ma byc prezydentem War 17.08.06, 10:21 To w koncu stolica, ktora zbiera pieniadze z calego kraju i rozdziela fundusze unijne. Wiec wtracac sie w dzialania innych regionow lubi, ale na odwrot to juz nie? Caly kraj budowal swoja stolice i niestety tak najwyrazniej jest do dzis. Mamy wiec prawo, a nawet obowiazek wybierac i miec wplyw wyboru prezydenta stolicy. A wg wiekszosci spoleczenstwa Polski, prezydentem ma zostac Pan Marcinkiewicz. I tak tez sie stanie. Niewiele tu zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Marcinkiewicz do komisji: nie wzywajcie Waltz 16.08.06, 16:48 Podczas przesluchania wyszłaby obronną ręką i zapędziłaby w kozi róg fachowców komisyjnych. Medialnie byłoby to szkodliwe dla Kazimierza Krótkotrwałego. Fachowiec - co udowodniono podczas przesłuchania kontra Kazimierz Krótkotrwały, którego atuty ograniczają się do umiejętności planowania i marzenia, że potem któś lub cóś sprawi aby się to samo zrobiło. Plan trzyletni wykonamy choćbyśmy mieli go robić 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Porzygać się można na tę "szlachetność" Kazia 16.08.06, 17:08 I jeszcze ta PiSowska służalczość każąca komisarza tytułować "prezydentem", mimo że nikt go nigdy nie wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
bogalfa Szlachetność aż do mdłości: istny Kaziutek! 17.08.06, 08:55 A jeżeli już taki szlachetny, to może powinien wycofać swoją kandydaturę? No bo to nieładnie chcieć żeby kontr-kandydat przegrał. I to jeszcze kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś