Dodaj do ulubionych

Regulamin IV RP

• jerzy30 konstytucja rodem z III Rzeszy sowieckiej 18.08.06, 20:01
      poplatanie nacjonalizmu, klerykalizmu i faszyzmu, ksenofobii,
    • rtd5rtd [...] 18.08.06, 20:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • heluvald Boga i tak nie ma 18.08.06, 20:20
        więc goowno im da że sobie go wymyślą i wpiszą do jakiejś książeczki. Ja tam
        wierzę w Gumisie xD i jestemz tego dumna xD
        • gekon1979 no nie wiem, czy tak mozna rzucac w tej tematyce 18.08.06, 20:47
          tak smiale sady ;)
          • util Re: no nie wiem, czy tak mozna rzucac w tej temat 18.08.06, 21:18
            gekon1979 napisał:

> tak smiale sady ;)

Co więcej, mniemam, iż nie został przeprowadzony dowód na istnienie Gumisi. Dalsza dyskusja w tym wypadku staje się bezzasadna, aczkolwiek interesująca z czysto akademickiego punktu widzenia.

Uważam mimo to, że szanowny przedmówca choć w radykalny, to atrakcyjny w formie sposób, sięgnął do meritum sprawy.

Pozdro ;)
            • heluvald Re: no nie wiem, czy tak mozna rzucac w tej temat 18.08.06, 22:07
              Szanowny Utilu!!! Największym osiągnięciem Gumisiów byo przekonanie ludzi, że
              nie istnieją:)))))
              Również pozdrawiam;)
          • heluvald Re: no nie wiem, czy tak mozna rzucac w tej temat 18.08.06, 22:08
            Szanowny Gekon niech wybaczy śmiale sądy: jam niereformowalna i cichość
            niewieścia mi nie smakuje:P
        • znudzilsiekalboj 966 18.08.06, 21:41
          To nie o to chodzi, czy jest, czy go nie ma, ale o to, kto jest jego jedynym depozytariuszem. Polski konserwatyzm w wykonaniu Kaczyńskich to tandeta.
      • olund Re: Koorwa oni sa jebnieci w tej gazecie. zamiast 18.08.06, 20:37
        A ja się boję coraz bardziej, bo mi IV RP zaczyna III Rzesze przypominać.
        Ale mimo strachu pujdę mężnie na barykady!
        • jan_r_k "pujdę mężnie na barykady!" 18.08.06, 23:56
          olund napisała:
          > A ja się boję coraz bardziej, bo mi IV RP zaczyna III Rzesze przypominać.
          > Ale mimo strachu pujdę mężnie na barykady!

Dziewuszko - skończ najpierw chociaż trzy klasy podstawówki!

Jan K.
    • bonarossa Jestem ateistą dla mnie jakikolwiek bóg to folklor 18.08.06, 20:39
      Moim zdaniem dawno temu ktos kto miał łeb do interesu wymyślił sposób żeby
      zapewnić sobie do końca swoich dni utrzymanie bez konieczności pracy.
      Ludziska boja się umrzeć w całości więc myślą ,że jak dadzą co tydzień parę
      złotych to ich to minie.
      Swoja drogą zauważyłem ,że większość traktuje swojego Boga jako kogoś kto
      cierpi na demencję starczą, bo przez całe zycie grzeszą na potęge a na starość
      kiedy czują na karku śmierć przechodzą w dewocji wszelkie granice.
      Zwłaszcza kobiety, na miejscu Boga chyba bym sie zdenerwował na takiego oszusta
      i dopiero dał mu popalić.
      • heluvald Re: Jestem ateistą dla mnie jakikolwiek bóg to fo 18.08.06, 22:10
        hehe sorry koleś, ale moje przyjaciólki to w większości ateistki a koledzy dewoci:D
    • kinskyart Tacy jak ty zawsze na coś czekają. 18.08.06, 20:39
      A my już daleko w przodzie. Duża część Polski. Niestety potrwa trochę zanim
      wymrze bogoojczyźniany napędzany jedynie resentymentem elektorat różnych PiSów
      i LPRów. Na szczęście MY nie czekamy, MY żyjemy :)
    • benek231 Panstwo krypto-wyznaniowe zastapione zostanie... 18.08.06, 20:40
      panstwem wyznaniowym - bez watpienia.

Taki wlasnie byl plan postepowego papieza JP2 i jego polskich biskupow.
      • benek231 W nowej i lepszej Polsce parafialnosc bedzie obowi 18.08.06, 20:55
        obowiazkowa a kazdej rodzinie przydzielony zostanie ksiadz rodzinny, ktory stac
        bedzie na strazy katolickiej moralnosci. Tuz przy lozu rodzicow stac bedzie i
        pilnowac czy nie kopuluja z przerywaniem badz z uzyciem srodkow
        antykoncepcyjnych. Dogladac tez bedzie dzieciecych raczek na kolderkach.
        Przesadzam?
        Hehe, religia katolicka nie zna granic oglupienia parafian. Wszystko przed
        namio - moi drodzy.
        • benek231 A Glempizm-Wojtylizm obowiazkowym przedmiotem 18.08.06, 23:06
          w szkolach srednich zostanie ustanowiony. No ale... czyz nie po to pozwalamy
          klerowi na okredanie nas by nie sprawili nam w podziece postronka(?)
    • premier.z.krakowa obsesje to ma autor tego artykuliku i to widać 18.08.06, 20:46
      Po przeczytaniu nalezy stwierdzić idź pan się leczyć do psychiatry.
      • yhy_yhy spieprzaj dziadu 18.08.06, 20:56
        powodzenia
      • zaciekawiony4 Re: obsesje to ma autor tego artykuliku i to wida 18.08.06, 20:59
        Z psychiatry powinieneś ty premierze skorzystać i to szybko, bo niedługo będzie
        za późno.
      • wikal Re: obsesje to ma autor tego artykuliku i to wida 18.08.06, 21:39
        premier.z.krakowa napisała:

> Po przeczytaniu nalezy stwierdzić idź pan się leczyć do psychiatry.
        >
        > A z czego ma sie leczyć? Chyba z tego, że potrafi czytać ze zrozumieniem,
        czego ponoc 60% Polaków nie potrafi. Ty chyba też. W którym miejscu autor
        artykułu napisał coś głupiego albo nieprawdziwego?
    • gekon1979 moga sobie tej makulatury naprodukowac wiele 18.08.06, 20:46
      sa za slabi, i zamalutcy, zeby zmienic konstytucje ;)
      nawet razem, z najemnikami z LPR i SO nie maja wystarczajacej sily
      • premier.z.krakowa kiedy analiza bełkotu płynącego z traktatu 18.08.06, 20:48
        konstytucyjnego UE?

gekon1979 napisał:

> sa za slabi, i zamalutcy, zeby zmienic konstytucje ;)
        > nawet razem, z najemnikami z LPR i SO nie maja wystarczajacej sily
        • gekon1979 tej analizy i oceny, dokonali juz Francuzi i Hole 18.08.06, 20:49
          ndrzy, wiecej juz nikt sie nad tym trupem wypowiadac nie musi

img67.imageshack.us/my.php?image=antyunia2ox4.jpg
        • heluvald Re: Według Pana są takie momenty, 18.08.06, 22:22
          gdy władza zmuszona jest strzelać do obywateli?
          Michnik: Tak. Tak uważam.>

Też tak uważam. Na przyklad jak tlum górników idzie Nowym Śiwatem i rzuca we
          mnie petardami w pijackim szale. Zdarzylo mi się to przeżyć, więc slowa Andrzeja
          Michnika nawet wyrwane z kontekstu maja dla mnie sens.
      • nick3 Cała nadzieja w Mniejszości Niemieckiej:) 18.08.06, 20:56
        Oni, jeśli się nie mylę, są "języczkiem u wagi":)
        • gekon1979 to tez za malo, zreszta niedlugo prostytuty konsty 18.08.06, 20:58
          tuty, nie beda mialy wiekszego znacznia
          nadejdzie bowiem czas topora, krwi, stali i ognia!!
          i narodzi sie prawidziwy nowy porzadek, a nie dyrdymaly pod publiczke!!
          • heluvald Re:nadejdzie bowiem czas topora, krwi, stali i ogn 18.08.06, 22:14
            :( święta Anielko:( strach się bać:(
          • dem-leftist Re: to tez za malo, zreszta niedlugo prostytuty k 19.08.06, 12:02
            gekon1979 napisał:

> tuty, nie beda mialy wiekszego znacznia
            > nadejdzie bowiem czas topora, krwi, stali i ognia!!
            > i narodzi sie prawidziwy nowy porzadek, a nie dyrdymaly pod publiczke!!

generalnie to ty masz zdrowo w bani nasrane...
      • wikal Re: moga sobie tej makulatury naprodukowac wiele 18.08.06, 21:44
        gekon1979 napisał:

> sa za slabi, i zamalutcy, zeby zmienic konstytucje ;)
        > nawet razem, z najemnikami z LPR i SO nie maja wystarczajacej sily
        Ale już niedługo mogą mieć! Wystarczy, że ludzie nie pójda na wybory jak
        ostatnio. Przecież de facto kwaczarnia zdobyła ok. 12% głosów uprawnionych do
        ich oddania. A kaczogęsi sie jakby zdobyła 80%. Następnym razem zdobędą 5% przy
        20% frekwencji, a powiedzą, że głosował na nich cały naród. Co mądrzejsi
        uciekną z kraju, przeciwników się wykończy, a zostaną sami nasi. I będzie cudny
        europejski Iran - kara śmierci za aborcję, 25 lat za cudzołóstwo, grzywny za
        opuszczanie mszy. Może brzmi abstrakcyjnie, ale ale kacza bolszewia do
        wszystkiego jest zdolna.
      • heluvald Re: moga sobie tej makulatury naprodukowac wiele 18.08.06, 22:12
        a na cholerę im sila, wystarczy że w referendum babcie zaglosują za
        konstytucją.A silę maja swoja drogą. Wojsko i Milicję:P
    • slavik222 Bóg,Honor i Ojczyzna-powrót do tradycji 18.08.06, 20:51
      Ciesze sie,że po tylu latach komunistycznnego zaklamania wracamy do pieknej
      polskiej tradycji.
      A tak na marginesie w W.Brytani sa ludzie roznych wyznan,bezwyznaniowcy i
      nikomu tradycja i glowakosciola anglikanskiego Królowa Elżbieta nie przeszkadza.
      • madzia.buczek popieram tego pana! 18.08.06, 20:51

• e.v.q.a Re: Bóg,Honor i Ojczyzna-powrót do tradycji 18.08.06, 20:56
        ale czy ta Krolowa wygaduje publicznie takie herezje (nie mowiac o usilnych
        probach wprowadzenia ich w zycie!) jak nasze obie naczelne kaczki? nie
        przypominam sobie i to jest ta podstawowa roznica.
      • kawa_i co za ciemnota... 18.08.06, 22:21
        ...aż się uśmiechnąłem. nie porównuj GB do Polski, tam panuje demokratyczna
        wolność, kapitalistyczna gospodarka rynkowa a co za tym idzie dobrobyt i
        generalnie zadowolenie społeczne. slavik, jesteś po prostu niemądry a tacy
        ludzie to właśnie ci prawdziwi polacy, którzy zawsze będą zerem. mimo wszystko
        życzę szczęścia w życiu, przyda ci się bardzo.
      • heluvald Re: Bóg,Honor i Ojczyzna-powrót do tradycji 18.08.06, 22:26
        Tradycję to mielismy jak nasi przodkowie wyznawali Światowida i wierzyli w
        święte dęby. Tradycje zniszczylo chrześcijaństwo jak u Azteków. Dlatego ta nasz
        tradycja pożal sie boże, to taka żalosna kalka czegoś nie naszego.A co do
        Honoru... Przecież Polacy honoru nie mają:P
        • fervex.adult Re: Bóg,Honor i Ojczyzna-powrót do tradycji 18.08.06, 22:43
          Czy drzewa do nas mowia?
          • heluvald Re: Bóg,Honor i Ojczyzna-powrót do tradycji 18.08.06, 22:46
            Do mnie mówią. Swoim pięknem. W przeciwieństwie do idei "boga", która do mnie
            absolutnie nie przemawia xD.
      • adam81w zakaz glosowania dla kobiet , niewolnictwo = trady 18.08.06, 23:28
        cja . nie wmawiajcie ze kazda tradycja to dobro
    • e.v.q.a IV RP czyli uciekaj poki mozesz! 18.08.06, 20:54
      gdy to sie czyta to nawet niewierzacym rwie sie z gardel 'Boze uchowaj!'.
      kaczkom sie w palach poprzewracalo, a co gorsze spoleczenstwo jak widac glupieje
      razem z nimi.
      jeszcze troche i w tym kraju zostana same moherowe kaczki. tylko kto na nie
      bedzie zarabial? moherowe kaczatka?
    • galan12 jacy wyborcy takie "elyty"-watykan czeka na was 18.08.06, 21:03
      jacy wyborcy takie "elyty"-watykan czeka na was
      • wojtek1963 usunac prezydenta i premierzyne 18.08.06, 21:07
        i to szybko
        • wojtek1963 Re: usunac prezydenta i premierzyne 18.08.06, 21:08
          pokijeszcze jest co ratowac, obsesja sie dopiero rozkreca
      • browiec1 Re: jacy wyborcy takie "elyty"-watykan czeka na w 18.08.06, 21:09
        Ja pier... Niestety nie jest to artykul do gazety ogorkowej. Co do Watykanu:
        oni ( jak i,niestety, mniejsza czesc plskich ksiezy)sa o wiele normalniejsi i
        przynajmniej takich bredni nie wypisuja i nie wygadduja jak szczesliwie nam
        panujaca i kochana przez wszystkich (sluchaczy RM:) WLADZA (tak, duza litera
        trzeba to pisac:)) I ciekawe jak maja sie do tego te cale akcje majace na celu
        zachecanie Polakow do powkotu do kraju... Kurde, niegdy nie myslalem ze moze
        byc cos gorszego od komuchow. A jednak nigdy nie jesat tak zle zeby nie moglo
        byc gorzej. No i ciekawi mnie czy to ta "oryginalna" Buczek. Jesli tak to ona
        przeciez smiertelnie grzeszy przebywajac na portalu zydo-masonskiej Gazety
        Wyborczej:))) Pozdro dla samodzielnie myslacych.
    • galan12 watykan czeka na ciebie i ciepłe "braciszki" 18.08.06, 21:06
      watykan czeka na ciebie i ciepłe "braciszki"
    • nesser Co tu duzo gadac? 18.08.06, 21:08
      Powiem krótko.: Ja pie..!

Jako młody człowiek, który na każdym kroku deklaruje chęć pozostania w Polsce, powoli zaczynam mieć podobne wątpliwości co autor komentowanego artykułu. Niedługo w Polsce zostaną tylko dewoty i politycy. Az mi sie pieść zaciska!
      • wojtek1963 Re: Co tu duzo gadac? 18.08.06, 21:09
        kolego ,to super ze jeszcze sa tacy jak ty ale niedlugo sie okaze ze bedzie ci
        trudniej zyc niz za komuny
        • browiec1 Re: Co tu duzo gadac? 18.08.06, 21:11
          No koledzy widze maja takie same poglady jak ja:)) Jakbym to sam napisal.
          Cieszy mnie ze jeszcze (ale jak dlugo?)nas paru w tym zascianku europy (lub jak
          wola niektorzy Przedmurzu Chrzescijanstwa:)) zostalo. Pozdro.
          • krystyna_zgazowni Co nas nie zabije to nas umocni 18.08.06, 21:45
            Kto przezyje ten hardcore - to bedzie umocniony po wieki - zostana prawdziwi
            Polacy - w znoju , w niepogodzie i w trudnej sytuacji sie ich pozna ! Ostatni
            zgasi swiatlo - slyszalam taka maksyme - tylko czy bedzie jeszcze swiatlo ?
            • krystyna_z_gazowni A przedostatni zostawia odkręcone kurki gazu 19.08.06, 09:48
              A ja wyjeżdżam do Londynu i tam będę pracować w gazowni.
              Do mojego idola będę dzwonić na jego pocztę głosową z nowej komórki na podwórku.
              Amen.
              PS Pozdrawiam Dudka mimo że puścił dwa gole.
              Marzę aby strzelił parę goli w meczu ze mną.
          • jooro Re: Co tu duzo gadac? 18.08.06, 22:37
            z przyjemnością dołączam...
    • pitbrat Regulamin IV RP 18.08.06, 21:18
      I pomyśleć, że za rządów SLD myślałem, że gorzej być nie może :P...
    • patman Napisano:ojciec przeciw synowi, a syn przeciw ojcu 18.08.06, 21:21
      Kaczki ostro pogrywają, byle tylko utrzymać się przy władzy. Cel uświęca środki, więc kolejne ich posunięcia skierowane są na podzielenie społeczeństwa na dwa wrogie obozy, które będą sobie oczy wydrapywać. Przecież tego nawet komuniści nie czynili.
      Wyważona pod względem światopoglądowym konstytucja, która dobrze godziła ze sobą interesy wierzących i niewierzących, ma zostać zastąpiona regulaminem poddaności wobec dominującej religii, dzięki czemu wszystko zostanie "umoralnione"; niektórym wyznawcom PiSu wydaje się, że dzięki temu bozia się zlituje nad uciemiężonym, wyzyskiwanym ludem i ześle mannę z nieba. Oni już pojedli. Zamiast tego będziemy mieli dwa narody, żyjące obok siebie, coraz bardziej nienawistne wobec siebie, które skoczą sobie do gardeł, gdy załamie się gospodarka.
      Wygląda na to, że władcy IV Rzeszypospolitej chcą nam zgotować drugi Irak.
      • piotr7777 Re: proste pytanie - czy Polak niewierzący bądż 18.08.06, 21:24
        ...innowierca (niekatolik) bądź bezwyzaniowy to pełnowartościowy Polak?
        Śmiem twierdzić, że w IV RP na pewno nie i nie obalicie tej tezy.
    • wikal Re: Regulamin IV RP 18.08.06, 21:24
      Przeczytałeś w ogóle ten tekst ze zrozumieniem? Bo twoja wypowiedź to jest
      dopiero wylew jadu, kompleksów i obsesji! Typowy obywatel klechistanu zwanego
      elegancko IV RP. My, czyli "ci inni", też przeczekamy. Kaczorów, ich
      bezmyślnych klakierów i nudne już obsesje.
    • fnoll nie dziwi mnie ten zaściankowy regulamin 18.08.06, 21:45
      skoro Kaczyńscy nawet po angielsku nie potrafią... ich ideałem jest zapewne
      franksistowska Hiszpania - biedna, ale silną ręką rządzona i "właściwa
      ideologicznie" - cóż, historia pokazuje, że to właśnie młode demokracje, do
      których należymy, mają taki etap zwrotu ku autorytaryzmowi

IVRP to PRL "po katolicku"

biorąc za dobrą monetę słowa prezydenta zachowam jednak optymizm, a więc wiarę,
      że ta "moherowa rewolucja" wygaśnie, nim zmiecie demokrację...
    • gekon1979 a to inna piosenka, ;) 18.08.06, 21:48
      52 Dębiec » Powiem

Zabrać wolności rozmiar odpowiedzialności nie ma winnych i nie może być innych od nas istnienie innych od nas nie ma przecierz podstaw bedą nielegalni palcami wytykani gref stoi na straży by nikt sie nie odwazył muwić wprost o rzeczach które są homoseksualizm to nie jest choroba aborcja nielegalna i tak da sie ją wykonać burdele są i każdy to wie lecz legalizować prostytucji tutaj nie da sie budżet lepiej łatać z kieszeni podatnika za te pieniądze była by tu Ameryka.
      Zabrać innym przecierz sobie nikt nie weźmie weź mnie ze soba ja też chce mieć nieźle mieć służbowe auta jak panowie posłowie czytać gazete sobie w ławie sejmowej kupić sobie za pieniądze państwowe nowe dębowe meble urzędowe mieć diete a nie być na diecie być radnym a nie być nieporadnym być ważnym ale nie zbyt odważnym myśleć indywidualnie tylko nie formalnie tak jest bezpiecznie i tak jest bezkarnie oportuniści i konformiści odnoszą korzyści bo są w oczach czyści wybudować pomnik najlepiej papierzowi trzeba byc mądrym każdy mądry tak zrobi o kościele jak o zmarłym muwic tylko dobrze dziewiećdziesiąt procent ludzi może cie poprze indywidualność jest jak choroba indywidualność jest tutaj tępiona jedynie słuszna ideologia i słuszne wyznania jedyn jedynie słuszny kościół zlituj sie nad nami panie ksiądz jest bezkarny ksiądz jest święty wrogowie radia Maryja niech bedą przeklęci dziecko głoduje nowy kościół sie buduje dziecko głoduje pan premier współczuje niech umiera proboszcz skasuje za pochówek niedrogo pogrzeb w promocji to nowość trzy msze liczone za zmarłego w pakiecie abonament jakby było mało tego trzy lata darmowego spoczynku wiecznego każdy wie że każdy bierze w ręke każdy wierzący ma to na względzie dla każdego w rządzie to jasne jak słońce w każdym gabiniecie u każdego senatora w każdym urzędzie nadeszła już pora i w każdej kościelnej kancelarii parafalnej zamontujmy wszystkim kasy fiskalne.
      Powiem liberalizm kiedy przy mnie odpalić to zioło kiedy zniknie stąd zomo powiem że żyje w świeckim państwie kiedy stąd znikną wpływy Watykańskie powiem logika gdy zamiast pomnika zobacze na ulicach że nikt już nie zdycha powiem demokracja gdy demost bedzie miała ją faktycznie nie teoretycznie taa powiem że prawda tutaj sie liczy kiedy z muwnicy znikną obłudnicy powiem że żyje w państwie prawa kiedy ich wszystkich uda sie skazać powiem że przemoc kończy przemowy kiedy z Polski znikną święte krowy powiem że słowa mają tutaj wartość kiedy karalność obejmie podwujną moralność.
      Państo policyjne państwo wyznaniowe masz tu wolność słowa lecz uważaj na swą mowe.

www.youtube.com/watch?v=4FhklJ7qjvo a tu link do teledysku, :D
    • jarek.gurtowski Cesarstwo Rzymskie Narodu Polskiego - ha ha ha 18.08.06, 22:16
      Ale na czele nie cesarz a Wielki Mo(n)goł
    • mannaznieba4 kto nie chce zyc w RPmoże wyjechać mamy EU 18.08.06, 22:16
      co ten sandurski plecie! IV RP będzie taka jaka jaką polacy określą .
      nie sejma ani senat tylko polskie społeczeństwo właśnie w wyborach samorządowych
      • fervex.adult A czemu ja mam wyjezdzac z domu i czemu chcesz 18.08.06, 22:39
        o tym decydowac Ty? Odwal sie ode mnie.
        • adam81w Niech kaczory wyjada w 18.08.06, 23:26
          juz za wielu porzadnych ludzi wyjechalo
    • jarek.gurtowski Pieniądz nie śmierdzi a władza uzależnia... 18.08.06, 22:17
      drewniane łby
    • fotomik Re: Regulamin IV RP 18.08.06, 22:21
      Do gw_ORGANtw:
      A może uruchomiłbyś swój "organ" - oczywiście jeśli ci całkiem nie zgnił - i
      przeczytał chociaż kilka stron "DZIEłA", o którym mowa w artykule. Nie trzeba
      wcale intensywnie myśleć lecz ciut, ciut zajarzyć - jak to mawiają blokersi.
    • k0pytko Kolejna histeria 18.08.06, 22:22
      Pamiętam histerię wokół konstytucji 1997 - Krzaklewski i Radio Maryja krzyczały
      Targowica! Zdrada! Hańba!
      Najwyraźniej role się odwróciły i teraz szykuje się kolejna histeria.
      Najbardziej bawi mnie, to że najwięcej uwagi poświęca się (ponownie) preambule,
      która jest bez znaczenia i mogłoby jej w ogóle nie być.
      • kawa_i Re: Kolejna histeria 18.08.06, 22:25
        z tym, że "tamta" konstytucja godziła w tradycję i wiarę a ta godzi w wolności
        obywatelskie. to znaczna różnica kolego...
        • k0pytko Re: Kolejna histeria 19.08.06, 08:02
          kawa_i napisał:

> z tym, że "tamta" konstytucja godziła w tradycję i wiarę a ta godzi w wolności
          > obywatelskie. to znaczna różnica kolego...

Czytałeś chociaż konstytucję? Przecież w obecnej też jest odniesienie do Boga i
          do tradycji I i II RP.
      • jooro Re: Kolejna histeria 18.08.06, 22:33
        poza tym jeśli coś co "jest bez znaczenia i mogłoby jej w ogóle nie być"
        odwołuje się do Boga Wszechmogącego, to potem może być już tylko gorzej...

swoją drogą, to ponieważ (mimo wszystko!) nie zamierzam się stąd ruszać, trzeba
        będzie (niestety) "emigrować wewnętrznie" - starsi będą wiedzieć o czym mowa.

nic to - przeczekamy...
    • kawa_i już się cieszę na emigrację:-)! 18.08.06, 22:22
      i nie pójdzie się pisowcy. w następnych wyborach zagłosuję na PO. nara!
    • wojtek2784 Trzeba dmuchać na zimne , UE to neokolonializm... 18.08.06, 22:32
      Globalizm UE jest odmianą systemu totalitarnego w którym obywatele mogą mieć
      prawo chodzenia do domów publicznego , poddania się eutanazji i wypisywania
      e-maili którymi się nikt nie przejmuje. Reszta będzie załatwiana centralnie i
      UE będzie realizowała politykę oligarchii kapitałowej.
    • mat25 Re: Regulamin IV RP 18.08.06, 22:50
      Rozumiem, ze czlowiek niewierzacy nie moze byc uczciwym obywatelem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka