kaczy_interes 19.08.06, 07:03 Wspaniały przypadek tzw. osobowości dyssocjalnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extrafresh Lepper, ty kasztanie! 19.08.06, 07:25 Placisz abonament!?!? I reszta zwiazkowych kasztanow tez?!? Przyniescie potwierdzenia zaplaty to dopiero macie glos, kmioty!!! Jola z D. tez! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Pan Premier Lepper poprowadzi manifestację 19.08.06, 08:13 antyrządową. W jej ramach Pan Prezes Wildstein spracowaną, chłopską ręką dostanie wp...l na gołą d...ę. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle niedziela jest od modlitwy, a nie od TV! 19.08.06, 08:59 docelowy schemat: w niedzielę w telewizji tylko transmisje ze mszy! a która stacja się nie zastosuje, to zobaczymy czy można jej przedłużyć koncesję! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I słusznie - wyzwanie nowych czasów to 19.08.06, 09:39 rekatolizacja naszego ukomuchowanego przez PRL Narodu. pavle napisał: > docelowy schemat: w niedzielę w telewizji tylko transmisje ze mszy! a która sta > cja się nie zastosuje, to zobaczymy czy można jej przedłużyć koncesję! Odpowiedz Link Zgłoś
m635 35 tys??? Hiena Gronkiewicz tyle na waciki wydaje 19.08.06, 09:55 To się POpisali hojnością... 35 tysięcy od partii liberalnej, w której szeregach są najbogatsi ludzie w Polsce? Nawet czerwone kanalie z SLD dały 3 razy więcej. Wstyd panie Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
patman A ile ty dałeś, że oceniasz innych? 19.08.06, 10:13 A ile ty dałeś, że oceniasz innych? To po pierwsze. Po drugie: pomoc dla rolników poszkodowanych przez klęski? Po wielkiej powodzi z 97 roku, ci, których woda nawet nie drasnęła, dostali pralki, lodówki. Chcesz się podzielić pieniędzmi z cwaniaczkami, to rozdaj je pod budką z piwem. Po trzecie. Dlaczego tylko wspomagać ofiary zdarzeń, które dotykają wielu; jakoś nie słychać by ci, którzy tak hojnie obdarowują rolników, wsparli materialnie jakieś ofiary pożaru domu jednorodzinnego czy wypadku drogowego. Wszystko to ma tylko wydźwięk propagandowy: patrzcie, pomagamy ofiarom klęski; dodajmy - klęski, którą raczyły zająć się media. Pomoc dla ofiar indywidualnych tragedii jest mało medialna, nie opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Za potop i Arkę Noego do dzisiaj nagradzaj jego 19.08.06, 18:36 Potrzeba dwóch, aby myśleć, a pomiędzy nimi Polska jak przedziałek. Można myśleć i przedziałkiem , ale to się specjalnie nazywa... Piękne to stworzone w TV SSram? www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Świnie, z Polski szambo, a z kościoła robią chlew! Dla nich to szambo brzmi jak poezja, więc im nie żałuję! Szamboobrona, dwururka PiSdurka i ambona! Jednojajowi max IQ po pięćdziesiąt, pojął matoł co ma najwyżej sześćdziesiąt. Choć jako wice siedzi głęboko w d upie, że może powiedzieć czy miał rydza w zupie, on nie chce być ich półkul IQ przedziałem, zbyt groźne wzruszenie i wyleci z kałem. On z gnojowicą podłączył się układem w szambo, nie po to by wylecieć zadem. Szambo dla niego przyjaźniejsze, rzecz swojska, przynajmniej stolica pachnie tak jak wioska. Jeszcze telewizja zbyt intelektualnie, mogą bekać, pierdzieć to będzie normalnie! Dla moherów i Solidarności jest gołąbkiem pokoju, a dla mnie ze swoim leppem jest głąbem w gnoju! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 m635.. powiedz, ile ty dałeś? 19.08.06, 10:16 napewno nic!... Zadna partia,nie jest zobowiązana do tego typu pomocy!..mogą, nie musza.. gorzej, gdy polityk, obiecuje,jak to zrobił Marcinkiewicz przed kamerami...gdy kamery zostały wyłączone, odwrócił sie plecami! Leper i jemu podobni,pomagają i obiecują przy włączonych kamerach!... ktoś,kto ma dobre intencje, robi to po cichu, nie na pokaz! Odpowiedz Link Zgłoś
cuba_libre007 Re: m635.. powiedz, ile ty dałeś? 19.08.06, 12:58 pierot6 napisał: > napewno nic!... Zadna partia,nie jest zobowiązana do tego typu pomocy!..mogą, > > nie musza.. gorzej, gdy polityk, obiecuje,jak to zrobił Marcinkiewicz przed > kamerami...gdy kamery zostały wyłączone, odwrócił sie plecami! Leper i jemu > podobni,pomagają i obiecują przy włączonych kamerach!... ktoś,kto ma dobre > intencje, robi to po cichu, nie na pokaz! Przede wszystkim radzę oglądać dokladniej wiadomości z kraju, bo mam wrażenie, że chodzi o ulubionego min. Dorna, syna narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_d Re: 35 tys??? Hiena Gronkiewicz tyle na waciki wy 20.08.06, 21:33 A czyje pieniądze rozdaje Lepper. Te co dostaje partia z budzetu. Zabierają ile chcą. Płacą sobie ile chcą. podatków nie płacą. Przy okazii regulują własne długi. Jeszcze muszą biedaczki kraść prąd. A w biurach poselskich dorabiają całe rodziny. Wszystko za to że naiwnemu elektoratowi obiecują gruszki na wierzbie. Zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 ***Samoobrona naprawia Ojczyznę i pomaga***** 21.08.06, 13:19 PO SLD już qamj pomogło a oto wyniki ich działalności. Armia głodnych obywateli W Polsce w biedzie żyje 23 mln osób, a 5 mln męczy się w skrajnym ubóstwie. To dane Głównego Urzędu Statystycznego, które opierają się na ustawowej granicy ubóstwa. Wynosi ona 1226 zł miesięcznie na czteroosobową rodzinę. Wypada 10 zł dziennie na głowę. Takie dochody ma ok. 7,7 mln Polaków. Pięciomilionowa armia żyjąca poniżej tej granicy nie ma nawet 10 zł - alarmuje dziennik. - Problem w narastającej nierówności społecznej. Są ludzie, którym świetnie się powodzi i ci, którym nie starcza na chleb. Oczywiście, taki podział był zawsze, ale pogłębił się w okresie transformacji. Dziś te dysproporcje są już zbyt duże. A wciąż rosną - mówi prof. Maria Jarosz, socjolog. Z jej badań wynika, że na jednego bogatego w Polsce przypada już 300 biednych! W niektórych rejonach wskaźnik bezrobocia sięga nawet 90% Najbardziej przez ubóstwo poszkodowane są dzieci. Zdarzają się przypadki omdleń z głodu podczas lekcji, czy zjadania resztek śniadań przyniesionych przez innych uczniów. Niektóre dzieci przyznają, że jedynym ich powodem chodzenia do szkoły jest talerz gorącej zupy, którą tam dostają. Małgorzata Śledziewska z Polskiej Akcji Humanitarnej podaje, że w roku szkolnym 2004/2005 liczba szkół objętych dożywianiem wzrosła z 67 do 125, zaś liczba dożywianych dzieci z 2,1 tys. do 4,8 tys. Biedę dobrze zna też Polski Komitet Pomocy Społecznej. - Pomagamy rocznie ponad 320 tys. osób. Nie wszystkie z nich głodują, ale na pewno nie dojadają - mówi dyrektorka PKPS Ewa Kuruliszwili. Z jej obserwacji wynika, że bieda nie ogranicza się już tylko do wsi i małych miasteczek. Głodni chodzą mieszkańcy Krakowa, Warszawy, Olsztyna i wielu innych miast. - Problem głodu nie zniknie, póki nie uporamy się z rosnącym bezrobociem. Często zdarza się, że w rodzinie pracy nie ma nikt. Najbardziej niepokojące jest jednak to, że bezrobocie i bieda przechodzi z pokolenia na pokolenie. Jeśli ktoś urodzi się w ubogiej rodzinie i w nieodpowiednim miejscu, np. na ścianie wschodniej, nie ma szans na normalne życie - podsumowuje prof. Jarosz.(PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
szarzynski Re: niedziela jest od modlitwy, a nie od TV! 19.08.06, 12:32 a co z niedzielna orange extraklasa? zamiast ogloszen duszpasterskich skroty? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Żadna tam "Orange Extraklasa"! Tera mamy "Black 19.08.06, 12:35 Extraklasę"... szarzynski napisał: > a co z niedzielna orange extraklasa? zamiast ogloszen duszpasterskich skroty? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 07:33 Samismy tego chcieli. A cep potrafi......uderzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 07:51 Towarzyszko Jolu!!! Wytłumaczcie ludziom,że Pan Przewodniczący nie założył pralni, a pieniądze pochodzą z naszych skladek.Wy towarzyszko jesteście jeszcze mloda, ale na majątek Partii składali sie i tow.Bierut, i tow.Nowotko, i tow.Gomułka, a mlodszych tow.Bryczkowski, tow.Poręba i wielu zacnych towarzyszy. A Pan Przewodniczący tylko realizuje program naszej Partii. I jeszcze jedno, tow.Lepper nie pierze w pralni, tylko wymienia na nowe w polskojęzycznych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
modelorz Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 09:26 Heh, w Rybniku była kiedyś ulica Nowotki, ale za AWS została przemianowana na "Szczęść Boże" :))) sorry za OT pzdr, modelorz Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Lepper, po prostu człowiek 19.08.06, 08:23 Ile trzeba miec ubytków w mózgu,żeby krytykowac Leppera że zawiózł pare groszy potrzebujacym.Niech kazdy polityk wywiąże sie choć w 1% z obietnic. Dzięki Enrju L. Jesteś chłop z jajami :) Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Lepper, po prostu człowiek 19.08.06, 08:52 slavik222 napisał: > Ile trzeba miec ubytków w mózgu,żeby krytykowac Leppera że zawiózł pare groszy potrzebujacym.Niech kazdy polityk wywiąże sie choć w 1% z obietnic. > Dzięki Enrju L. > Jesteś chłop z jajami :) A ile trzeba mieć ubytków w mózgu, żeby nie rozumieć, że kiedy wicepremier jedzie z wizytą, to nie jest wtedy przewodniczącym partii (no proszę, jednak przeszło mi przez klawiaturę nazwanie tej bandy partią...)? Jak chcieli te 100 tys. dać z rozgłosem, to niech zorganizują konferencję prasową, a nie wykorzystują do tego rządowe okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Lepper, po prostu człowiek 19.08.06, 11:15 A ja jestem ze wsi i mnie gó.. obchodzi kurtuazja tylko efekt. Krowy maja byc nakarmione, wydojone a mleko odstawione.Jak jest robota to trzeba robic.Jak sasiada dopadnie nieszczescie to trzeba mu pomoc. Gadaniem krowy nie nakarmisz,szkód nie naprawisz. A czy on premier czy przewodniczacy partii,czy robi to w ramach kampanii to nie ma dla mnie znaczenia. Lepiej,ze kase dostali to potrzebujacy ludzie niz gdyby warszawskie polityki to przepily czy daly na wycieczki zagraniczne. Ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
jolka_z_dywit widoć od rozu żeś ze wsi 19.08.06, 19:49 nakarm krowy i wydój. Na ty się znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
fiori1 Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 08:45 zyjemy w wolnym kraju demokracja , kazdy moze walczyc o swoje i mowic co mysli . Wolnosc , wiec nie widze nic zlego w reakcji Leppera. Nauczmy sie demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 08:48 Nie lubie tego zydowskiego sprzedawczyka wildsteina. Ale juz chyba najwyzsza pora zrobic porzadek z tym watazka leperem. Do cholery jak dlugo ten burak bedzie uprawial dyktature Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 09:36 Przeciez jakl czytam te Wasze wypociny to zachodzę do glowy i pytam Ludzie czy juz calkowicie jesteście STRACENCAMI W TYM KRAJU.Odbijcie sie od dna i pomyslcie że leper 1-ej zlotówki nie rozdaje ze SWOICH PIENIEDZY UZYSKANYCH Z GOSPODARSTWA,2-, JEGO RODZINA NAWET NIE NAKARMI GLODNEGO BEZDOMNEGO CZLOWIEKA/mieszkamy to wiemy/.A wy popieracie takie szambo jak leper ktory rozdaje na lewo i prawo nasze pieniadze dla własnych korzysci,kredytow nie spłaca ,wystapil o umorzenie a polacy za tego WARCHOLA ZAPLACA, ROLNICY SA NA UTRZYMANIU WSZYSTKICH PRACYJACYCH LUDZI NIE PLACA PODATKOW ZA SZKOLY ZA UCZELNIE I nie potrafia powiedziec d z i e k u j e m y.dosc tego lekcewazenia tych co na nich pracuja, wesela na 400 osob a po JALMUZNE DO KASY PANSTWOWEJ.SZKODA SLOW NA TEN RZAD ZLODZIEJI KLAMCOW I DARMOZJADOW ZA RECE POLACY UCZCIWI I PRACYJACY KONIEC WYZYSKU PRZEZ WARCHOLOW PIS,LPR,SAMOOBRONY Odpowiedz Link Zgłoś
fiszek2 Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 12:04 alez z Ciebie p....t! sprzedawczyk?!!?! komu sie sprzedał? za ile? nie zansz go to sie nie wtracaj Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax az cale 100tys. dala najbogatsza partia w Polsce? 19.08.06, 08:51 To sobie ladna i tania kampanie ten Leper potrafil zorganizowac ;) Gratuluje naiwnosci tym, ktorzy mysla ze Lepercio z dobroci serca ta kase daje - "bo z niego taki dobry czlowiek" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modelorz Re: az cale 100tys. dala najbogatsza partia w Pol 19.08.06, 09:30 Najbogatsza? Tzn., że jak ja mam mieszkanie na kredyt i niespłacone auto to dysponuję jakimś tam majątkiem? Nistety mój majątek ma wartość raczej ujemną, podobnie jak zadłużonej po uszy Samoobrony. pzdr, modelorz Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax Re: az cale 100tys. dala najbogatsza partia w Pol 19.08.06, 09:48 A jednak to prawda www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1424377 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8276951,wiadomosc.html Poszukaj w necie ile ta "dobra parta" Rydzykowi pieniedzy przekazala...tego to musialo niezle podtopic... Co do rzekomego zadluzenia jej dzialaczy to wg. ich wypowiedzi oni nie maja dlugow, oni nie robia dlugow, oni pozyczaja i kiedys moze oddadza... tylko takie ofiary losu jak ty i ja maja mieszkanie na kredyt, samochod na kredyt i jeszcze pare rzeczy na kredyt ktory MUSIMY SPLACIC, ale nie dzialacze samoobrony. ONi jak sama nazwa wskazuje potrafia siebie samych skutecznie bronic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gapmir Pytanie do AGB Nielsen Media Research 19.08.06, 08:54 Czybysmy byli bez swojej wiedzy inwigilowani? W jaki sposób firma badawcza uzyskała informację, że program oglądało 878 104 osoby? Nie przypominam sobie, żeby ktoś mnie pytał czy oglądałem ten program więc skąd wiedzą, że nie jest to 878 105? Chyba trochę przegieli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarooll Re: Pytanie do AGB Nielsen Media Research 19.08.06, 10:01 widac zdawales mature giertycha, skoro nie wiesz co to sa badania statystyczne i w jaki sposob sie przeprowadza pomiary ogladalnosci program TV... Odpowiedz Link Zgłoś
gapmir Re: Pytanie do AGB Nielsen Media Research 19.08.06, 11:08 Wiem co to są badania statystyczne. Ale w wyniku tych badań uzyskuje się procent oglądalności. Przekładanie go na konkretną liczbę z dokładnością do jednej osoby jest bzdurą i zwykłym kłamstwem. Ps. Kiedy ja zdawałem maturę to Giertych jeszcze uważał się za prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Pytanie do AGB Nielsen Media Research 19.08.06, 12:36 Przekładanie na konkretną liczbe nie jest bzdurą i zwykłym kłamstwem. Przeciez ta "konkretna liczba" powstaje z prostego przemnorzenia "pocentów". Dlaczego wiec "procety" miały by byc ok a "liczba" nie ? Inna sprawa ze przy podawaniu wyników zawsze powinno sie podawac błąd czego najczesciej "media" nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
gapmir Re: Pytanie do AGB Nielsen Media Research 19.08.06, 13:02 Zgadzam się. Tak naprawdę chodzi mi o to, że tak ogólną i niepewną informację powinno się przedstawiać jako ok.800 tys a nie liczbę z dokładnością do jednej osoby. Procent pokazuje skalę i dlatego jest dobry. Konkretna liczba przekazuje informację: mamy to dokładnie policzone. A to już nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Pytanie do AGB Nielsen Media Research 19.08.06, 17:39 To jak pytamy AGB to ja też zapytam: jaka jest oglądalnośc programu "Między ziemią, a niebem", jaka jest oglądalnośc transmisji z Watykanu, czy jest jakaś przyczyna, dla której owych danych nigdzie znaleźć nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 09:12 I tak trzymać panie Lepper. Zamiast dać zarobić wytwórcom kapitalistycznych śmieci (reklamy i łże media które robily wodę z mozgu Polakom przez ostatnich kilkanaście lat) lepiej przeznaczyć kasę dla potrzebujących. Za lansowanie podatku obrotowego też się nalezą brawa. A jak PIS nie zrobi porządku z Ministerstwem Finansów tak jak z WSI to chyba przerzucę swój głos na pana. Zamiast upraszczać system podatkowy to zatrudniają jakichś Barszczów z firmy Yung coś tam w ktorej interesie jest jak najbardziej skomplikowanie systemu podatkowego i objęcie nim jak najwięcej osób. Łże media przez ostatnie kilkanaście lat zawyżały średnią zarabianą przez Polaków dwa razy. Pewnie rano zniknie ten post zniknie bo nie może być ktoś pierwszy niezgodny z linią polityczną łże gazety Odpowiedz Link Zgłoś
modelorz Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 09:34 Post nie zniknął ponieważ prowokacja jest nazbyt oczywista :) Musisz podszlifować warsztat literacki. Prowokacje muszą być subtelne, byle burak nie zajarzy i zacznie się zabawa ;) pzdr, modelorz Odpowiedz Link Zgłoś
evito demokracja 19.08.06, 09:37 ja nie wiem takie wzajemne opluwanie nauczcie sie demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
szarzynski Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 12:49 moze suptelna prowokacja w dobrym literackim stylu to... Litwo ojczyzno moja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ozby podziękowania dla szarego człowieka 19.08.06, 09:39 Szary człowieku, który marzysz by być prześladowanym, który marzysz by ktoś się bał twoich słów i uswał to, co napiszesz. Dziekuję, że mnie rozśmieszyłeś. Czy ten post ma zniknąć rano, o szarówce? Około 4 - 5 gdy gdy wszyscy śpią? A może wolałbyć czas największej oglądalności, wolałbyś zostać bojownikiem, który bezkompromisowo niszczy zakłamane łże elity? Dobra, a teraz poważnie: myślenie wymaga samodzielności, odwagi i pewnych umiejętności poznawczych. Jako psycholog niestety nie mogę nazwać twojego tekstu objawem myślenia. Nazywasz siebie myślącym by zrekompenoswać sobie poczucie niskiej wartości. Życzę ci być zaczął myśleć i przestał byc szarym człowiekiem. Powielanie wodzów, uciekanie od samodzielności nie jest zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: podziękowania dla szarego człowieka 19.08.06, 11:56 Jednak zniknął. Bo w nocy byłem pierwszy. Dlaczego rano robi się reset, tzn na nowo zakłada się listę dyskusyjną. Chociaż istnieje stara. Ja nie marzę być prześladowany a tym bardziej aby ktoś sie bał moich słów.Nie jestem megalomanem. Mam swoje poglądy niezgodne z linią polityczną gazety i korzystam z okazji aby je wyrazić. A myślący dlatego że bardzo wiele wypowiedzi zawartych tutaj są powieleniem tego co gazetka stara się wtłoczyć nam do głowy. Np. ile razy podawano nam jaka jest średnia płaca która miała się nijak do rzeczywistości, a wczoraj był artykulik ktory podawał że w rzeczywitości ta srednia płaca polaków wynosi 1200 zł brutto. Szkoda że bardzo szybko zniknął. Ciekawe że jak byłem młodszy też uległem głoszonej tutaj propagandzie która ma się nijak do rzeczywistości, a ma za zadanie kształtować opinie społeczeństwa zgodnej z interesem małej grupki osób. Gazeta jest bardzo wybiórcza a po ostatnich wyborach to prawie ci dziennikarze dostają histerii, albo próbują taką wywołać u czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka_z_dywit to nawet ja wiem, jak się średnią liczy, a Ty nie? 19.08.06, 20:14 Andrzej Lepper i samoobrona trochę tą średnią poprostu zawyżają, od kiedy kredyty zaczęły się do zarobków wliczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: to nawet ja wiem, jak się średnią liczy, a Ty 20.08.06, 21:32 i co Jendrek zrobi? Wysypie buraki przed brama? To was w Sejmie braknie! Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Lepper bandyto, twoje miejsce jest w pierdlu ! ! ! 19.08.06, 09:39 I trafisz tam predzej czy pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Lepper bandyto, twoje miejsce jest w pierdlu 20.08.06, 21:34 masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
irini Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 10:13 Jest to jedeyny polityk, który potrafi coś skutecznie przeprowadzić. Bardzo żałuje, że rolnicy nie słuchają radia BIS, w którym przeprowadzono cięcia personalne, a część załogi sama odeszła. Pogrzeb radia BIS w biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl To nie Lepper grozi, on ostrzega 19.08.06, 10:55 irini napisała: > Jest to jedeyny polityk, który potrafi coś skutecznie przeprowadzić. Bardzo > żałuje, że rolnicy nie słuchają radia BIS,......... Dlatego, że my nie słuchamy programów rolniczych! Lecz my tzw. inteligencja w szerokim znaczeniu, obecnie nic nie potrafimy wywalczyć. Tak jest z BISem, Prosto w oczy itp. Mimo że znam wieś z krótkich wakacyjnych pobytów i opowiadań to popieram ich stanowisko "w całej rozciągłosci". Tylko jakiś 25 letni partyjny doradca Prezesa mógł mu podsunąć ten pomysł z przesunięciem. Tylko dlatego że przez 10 lat musiał sam pasać gęsi i karmić świnki. A teraz chce się odciąć od tego elementu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarzynski Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 13:08 Znam kilku rolnikow ktorzy nie sluchaja radia bis ani w dzien ani w nocy, kiedys sluchali RWE. Teraz nie boja sie konfrontacji z zachodnia europa, maja dochodowe gospodarstwa (nie czytaj - dzialki), dobry sprzet, dobrze oplacanych, sumiennych - niepijacych pracownikow. Nie maja jednego, nie maja dziury w glowie z powietrzem. To w miare mlodzi ludzie ktozy wiedza jak sporzytkowac dzien, nie chca benefitow od kaczora - robia swoje i juz. Zaden z nich gnojuwki na droge nie wyzuci bo wie ze przyda sie w gospodarstwie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: -> Czy Zbigniew ZIobro jest Sprawca makab 19.08.06, 10:19 z tego artykułu wynika, że jest winien!..Poooooliiicja! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 10:35 kaczy_interes napisał: > Wspaniały przypadek tzw. osobowości dyssocjalnej. asocjacyjni są koalicjanci ale w sprzyjających warunkach, jakie stworzyli im wyborcy. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza News dla zwolenników "ewolucji"Leppera 19.08.06, 10:39 Ileż to się ostatnio mówiło że z Leppera zrobił się mąż stanu.Mamy przed sobą nadal watażkę rozsypującego zboże tyle że w dobrze skrojonym garniturze a nie tureckim swetrze.Słomy z gumofilców pozbyć się trudniej niż niektórym by się wydawało.Drodzy państwo WICEPREMIER grozi okupacją TV? Czy my żyjemy w Botswanie czy w Europie XXI wieku?Przecież to idzie w świat?Jak mam to wytłumaczyć koledze np z Holandii,poniżej jakiegokolwiek standardu.Zdecydowanie pójde na wybory, już nie z obowiązku, ze wstydu, poprostu ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: News dla zwolenników "ewolucji"Leppera 19.08.06, 11:13 heyoza napisał: > Drodzy państwo WICEPREMIER grozi okupacją TV? Czy my żyjemy w Botswanie > czy w Europie XXI wieku?Przecież to idzie w świat? Siemanko kolego! Nie podniecaj się tym tak bardzo bo i tak nie osiągniesz orgazmu. Przedstawiasz całą masę argumentów przeciw,które są w tym momencie zwykłym biciem piany. Bo chcesz zaistnieć. Nawet na rynku holenderskim zamiast rozmawiać z nimi o tulipanach! Lepper nie grozi lecz przekazał informacje że rolnicy są niezadowoleni z tego faktu i mogą się zjawić w gabinetach TVP. I słusznie! Bo tylko oni i ich "przywódcy" są w stanie coś wywalczyć. Klasa robotnicza jest już przegrana a z inteligencją przestano się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Lepper gra w otwarte karty.Nie plecie,że partie 19.08.06, 11:01 nie mieszają się do TVP,bo się mieszają się permanentnie.A burak mówi otwarcie,że wtargnie do gabinetu Wildsteina,uwięzi go w wychodku a sam ustali program telewizyjny.A co!Tak samo z powodzianami.Nie będzie się bawił w jakieś wnioski poszkodowanych,jakieś przelewy,jakieś banki Balcerowicza.Wyjmuje walizkę z forsą i wypłaca "z ręki do ręki".On jest do tego przyzwyczajony.Tylko w rozliczeniach wewnątrzpartyjnych nie ma kamer telewizyjnych.Także samo z dzieciakami.Potrzebują malowanki to im damy ,jeszcze z godłem Samoobrony,żeby pamiętały,i jak dorosną ,wiedziały jak zagłosować albo namówić rodziców,wujka i ciocie,na kogo mają głosować.Trzeba przyznać,że takiego wicepremiera jeszcze Polska nie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
roztropek1 Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 11:05 to media wyniosły tę miernotę na piedestał i obowiązkiem mediów jest ją stamtąd strącić. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 SBsamoobrona, bogaci i wyrokowcy! 19.08.06, 11:10 razem do kupy,mają37 wyroków!.. liderem oczywiście jest Leper, jak na wodza przystało! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Lepper grozi Wildsteinowi okupacją-prosze live ! 19.08.06, 11:15 i zeby pokazali nam to w TV na zywo!Bedzie sie z czego posmiac bo takie nudy ostatnio! Odpowiedz Link Zgłoś
pitbul48 Re: A co prawdy się Boicie w SO 19.08.06, 11:41 W Głosie Wybrzeża z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona. I dalej czytamy: To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Pan Prezes-Premier J. K. wychodzi tutaj z 19.08.06, 11:53 pragmatycznego założenia: "My wiemy, że to sk..syn, ale to NASZ sk..syn!". Co prawda założenie owo może mu wyjść bokiem, jako że omawiany podmiot (nie liryczny) jest przede wszystkim SWOI sk..synem i gra pod SIEBIE, a nie pod Pana Prezesa-Premiera :-)). Miejmy wszelako nadzieję, że pragmatyzm Pana Prezesa-Premiera jest do tego stopnia głęboki, że bardzo po cichu ale i bardzo dokładnie zbiera tak mocne kwity na rzeczony podmiot (nie liryczny), że w przypadku jego zbyt groźnej dla Ukochanego Kraju emancypacji zostanie up...y skutecznie i raz na zawsze :-))... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Pan Prezes-Premier J. K. wychodzi tutaj z 19.08.06, 20:19 uchachany napisał: > ......że w przypadku jego zbyt groźnej dla Ukochanego Kraju emancypacji > zostanie up...y skutecznie i raz na zawsze :-))... Zgadzam się z tym w całej rozciągłości, bo nawet w miesięczniku "Działkowiec" przeczytałem że burak [czerwony i cukrowy] nie może rosnąć obok ziemniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Więc agrotechniczna szopka 19.08.06, 21:00 się szykuje w Łonie Władzy: zmoże burak w nim kartofla - czy kartofel go usadzi...? jasiek.pl napisał: > > Zgadzam się z tym w całej rozciągłości, bo nawet w miesięczniku "Działkowiec" > przeczytałem że burak [czerwony i cukrowy] nie może rosnąć obok ziemniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: A co prawdy się Boicie w SO 19.08.06, 12:15 pitbul48 napisał: > W Głosie Wybrzeża z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem > posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: Samoobrona jest tworem byłych > oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw > bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB > założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona. I dalej czytamy: To formacja używana > do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w > kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy > nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania > rowów. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: > Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam > dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię. > No i "walczy" - ze śmiechu można umrzeć, gdyby nie bylo to takie smutne. Szkoda, że te dowody gdzieś sie zapodziały... Chyba tam, gdzie sumienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ee, Pan Prezes-Premier nie jest aż taką fujarą, 19.08.06, 12:22 żeby czegoś cichcem na Pana Przewodniczącego-Premiera nie szykować :-)). Jak się kumplujesz z rotweilerem, to tak na wszelki wypadek dobrze jest na podorędziu jakiś pojemniczek z gazem czy łatwodostępny sprężynowiec trzymać :- ))... veritas11 napisał: > pitbul48 napisał: > > ..... > > W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził > : > > Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam > > dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawi > ę. > > > > No i "walczy" - ze śmiechu można umrzeć, gdyby nie bylo to takie smutne. > Szkoda, że te dowody gdzieś sie zapodziały... Chyba tam, gdzie sumienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmirko Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 11:54 Mam pytanie czy pan Leper zapłacił podatek od darowizny tzn 100000zł , a jeśli nie on to obdarowani. Samoobrona nie jest organizacją typu PCK hmmmm . Pytanie do urzedników! z poważaniem Mirek Loranc Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 12:11 kaczy_interes napisał: > Wspaniały przypadek tzw. osobowości dyssocjalnej; A o dywergencji i myśleniu dywergencyjnym,-słyszał(...)??? A! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Chciałabym to zobaczyć...... 19.08.06, 12:44 Wspaniałe widowisko szykuje Lepper... coś wreszcie działoby się w tej telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawcz02 Re: Chciałabym to zobaczyć...... 19.08.06, 18:08 Lepper ma racje. Wildstein do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Jolka, zacytuję twoich guru... 19.08.06, 12:55 "Spieprzaj babo, bo w pysk" ! Jakaś Ty przeraźliwie głupia... Zacytuje jeszcze Shreka "krowy doić" ! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kto chce mocno stać na roli, 19.08.06, 13:01 jak też i być postępowy - budżet państwa umie doić, a nie jakieś durne krowy! q_vw napisał: > "Spieprzaj babo, bo w pysk" ! Jakaś Ty przeraźliwie głupia... Zacytuje jeszcze > Shreka "krowy doić" ! Odpowiedz Link Zgłoś
warmonger Lepper to przestępca 19.08.06, 13:42 A dziwicie się, ludzie? Lepper to przestępca skazany cztery razy prawomocnym wyrokiem, nic dziwnego że stosuje wobec Wildsteina przestępczą metodę (szantaż). Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Re: Lepper to przestępca-wicepremier! 19.08.06, 14:05 dzięki Kaczyńskim!.. to oni wspierają przestępców! Odpowiedz Link Zgłoś
warmonger Re: Lepper to przestępca-wicepremier! 19.08.06, 18:09 PiS mianowal leppera wicepremierem. PiS zrobil tak, bo PiS to organizacja przestepcza. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Lepper grozi Wildsteinowi okupacją 19.08.06, 15:00 Dupe zostanie dupkiem warchołem zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś