el_bigos 20.08.06, 19:45 ciekawe ilu pijanych policjantów codziennie jest puszczanych wolno przez drogówkę w ramach "solidarności w zawodzie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekny_romanek co za bezmozgi - brak slow 20.08.06, 19:52 no ale przynajmniej wyleca ze sluzby. Gdyby to byla czarna mafia to co najwyzej zostaliby przeniesieni do innej parafii :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
maxgaska Re: co za bezmozgi - brak slow 20.08.06, 23:41 zgadzam się w 100%-tach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Grunt, że policjant nie może już czuć się bezkarny 21.08.06, 00:31 A to, ilu koledzy wybronią, to inna sprawa. W policji od zawsze (czyli od milicji) panuje mafijna solidarność zawodowa. Póki tego sami nie zmienią, puty na szacunek społeczny będą zasługiwali mniej niż panienki spod latarni. Ale może właśnie zaczynają to zmieniać? Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 To byli znani forumowicze: k(s)ralik i zgodnik 20.08.06, 19:52 zawsze za duzo wypija, i jakies glupstwo popelnia Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Za kraty z nim 20.08.06, 19:53 Nawet nie wiedzą, co stracili swoją głupotą... A teraz będą szukać roboty z wyrokiem na karku... Odpowiedz Link Zgłoś
beec Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 20.08.06, 19:58 Nie widzę informacji o zarekwirowaniu auta .. w ŻADNYM !!! z opisanych przypadków, ani też o tym, że ktokolwiek został zatrzymany ! Odpowiedz Link Zgłoś
kszafra29 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 02:46 przepraszam, wyraznie podano, ze nad jednym z przypadkow byl tzw. nadzor Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Ile stracili... 20.08.06, 20:02 Wielu młodych ludzi chce do Policji to z przyczyn losowych nie może a takie debile blokują etat po to, aby za chwilę zostać wyrzuconym z Policji. Nie wiedzą, co stracili. Pewną robotę aż do emerytury, mundurówki, trzynastki, dodatki pieniężne za byle co (za tzw. malowanie itp.)a teraz będą zapieprzać ma budowie o ile ktoś ich weźmie do roboty z wyrokiem na karku... Robota w Policji jest pewna do samej emerytury (o ile nie podpadniesz) a w prywatnej firmie nie znasz dnia ani godziny a będziesz musiał szukać innej roboty. TYLE STRACILI. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
keisser Re: Ile stracili... 21.08.06, 00:27 pieprzysz jak potłuczony, sam spóbuj tej PEWNEJ roboty Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy Ile stracili... 20.08.06, 20:04 Wielu młodych ludzi chce do Policji to z przyczyn losowych nie może a takie debile blokują etat po to, aby za chwilę zostać wyrzuconym z Policji. Nie wiedzą, co stracili. Pewną robotę aż do emerytury, mundurówki, trzynastki, dodatki pieniężne za byle co (za tzw. malowanie itp.)a teraz będą zapieprzać ma budowie o ile ktoś ich weźmie do roboty z wyrokiem na karku... Robota w Policji jest pewna do samej emerytury (o ile nie podpadniesz) a w prywatnej firmie nie znasz dnia ani godziny a będziesz musiał szukać innej roboty. TYLE STRACILI. I dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 20.08.06, 20:13 Zabijają,biją,piją,powodują wypadki,współpracuja z wiadomymi,fałszują,preparują, ile tego jeszcze bedzie w tej świętej pielgrzymującej policji?Gdzie ci kapelani wychowawcy?A może to przykład idzie z góry? Odpowiedz Link Zgłoś
kszafra29 Re: Debili eliminować z policji. 21.08.06, 03:05 zgoda , ale nie tylko z policji, rowniez z innych resortow czy wladzy panstwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nslaw Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypadek 20.08.06, 20:31 Składam gratulacje P.P. Ziobro, Wassermanowi i Dornowi za ich pomysły. Szanowni panowie najpierw weżscie się za tych co mają pilnować porządku. Radiowozy, którymi jeździli powinny przejść na cel dobroczynny. A panowie z LPR powinni zainteresować się kto z nimi jeździł tymi radiowozami. Odpowiedz Link Zgłoś
kszafra29 Re: Pijani policjanci ... 21.08.06, 03:18 moja odpowiedz byla na post Pana przedmowcy, a z Panem zgadzam sie calkowicie, rowniez co do nadania "okreslenia" Odpowiedz Link Zgłoś
kszafra29 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 03:11 przepraszam, ale w artykule dziennikarskim wyraznie jest powiedziane, ze jede z polocjantow prowadzil audi a w drugim przypadku byl samochod wosvagen polo, Sadze, ze ani ten pierwszy ani ten drugi nie byl radiowozem. Moja uwaga jest czysto merytoryczna nie tlumaczaca sedna sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nnxx To PISowscy policjanci też piją ?????? 20.08.06, 21:07 TO Nieprawdopodobne w IV RP !!!!!!!!! ---------------- Bezprawie i Niesprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
kszafra29 Re: To PISowscy policjanci też piją ?????? 21.08.06, 03:20 po co mieszac tutaj polityke. Czy w innych rzeczpospolitych bylo inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: To PISowscy policjanci też piją ?????? 21.08.06, 04:00 nnxx napisał: > TO Nieprawdopodobne w IV RP !!!!!!!!! Zaraz się okaże, że winne są łże-alkomaty :))))))))))))))))))) > > ---------------- > > Bezprawie i Niesprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
bobik_r Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypadek 20.08.06, 21:20 Spoko nic im nie zrobią. Warunkiem zwolnienia jest udowodnienie winy...... Przewaznie winy się nieudowodni.... - stary numer. Przykład: rok temu 2 nawalonych policjantów z Ożarowa (woj świetokrzyskie) spowodowało wypadek, uciekali z miejsca zdarzenia, uciekli ze szpitala. Nic im nie zrobiono, pracują w policji. Powód: brak udowodnienia winy - żaden z nich nie przyznał się do prowadzenia pojazdu. Niewazni świadkowie, niewazne odciski palców na kierownicy. PIJANY POLICJANT JEST BEZKARNY. TAKIE MAMY PRAWO. no to po małym i w droge.... Odpowiedz Link Zgłoś
york222 do pudla z psami 20.08.06, 22:06 to zgraja motlochu i wyprane mozgi.widziales kiedys normalnego kundla z policji .........ja nie .co im robia jakie sa lekarstwa i jak ja wspaniale .ze robia z ich mozgow tak piekne fantazje.podziwiam policjantow za to ze ................wspaniale umia sie wtopic w sopleczenstwo brawo policja Odpowiedz Link Zgłoś
keisser Re: do pudla z psami 21.08.06, 00:28 czego się naćpałeś York222, bo nie można cię zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: do pudla z psami 21.08.06, 03:01 > czego się naćpałeś York222, bo nie można cię zrozumieć Dziwne, ja nie miałem najmniejszego problemu ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Niedlugo beda strzelac! odwiedz, www.gs-arts.nl 20.08.06, 23:33 Niedlugo beda strzelac! odwiedz, www.gs-arts.nl po pijanemu Odpowiedz Link Zgłoś
maxgaska Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 20.08.06, 23:36 Zgadzam się, lecz chodź nie jestem policjantem i nie solidaryuje się z nimi to jednak zanam paru (upierdliwych) choć bardzo uczciwych. Policjant też człowiek pić może, ale wsiadanie za kółko to dla mnie głupota:( Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Mam alergię na psów. 21.08.06, 00:46 el_bigos napisał: > ciekawe ilu pijanych policjantów codziennie jest puszczanych wolno przez > drogówkę w ramach "solidarności w zawodzie" Od ch..a. Znałem kiedyś gościa, co został psem TYLKO po to, aby móc jeździć samochodem po kielichu. Nikt normalny nie zostaje psem. To robota dla frustratów i tchórzy, którzy pałą, klamką i blachą muszą dodawać sobie odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 01:16 > ciekawe ilu pijanych policjantów codziennie jest puszczanych wolno przez > drogówkę w ramach "solidarności w zawodzie" jak to ilu? Przeczytaj ponizszy wątek z policyjnego forum internetowego. Wlos sie jezy na glowie. Oni uwazaja jazde po pijanemu uprawianą (nagminnie) przez swoich kolegow po fachu za cos absolutnie OK. I jakim prawem takie smiecie probuja mnie karac za przekroczenie dop. predk. o 20 km/h?? www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=618 Odpowiedz Link Zgłoś
kszafra29 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 03:30 Rzeczywiscie posty sa do "jezenia sie wlosow", ale sadze, ze wiekszosc to chyba czyste "gadulstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 16:51 Te psy z tego forum to jakaś banda niewyżytych, prymitywnych gó..arzy! Można ich dawać w szkole za przykład jakim NIE należy być człowiekiem. Potwierdza to tylko moja opinię, że NIKT NORMALNY NIE ZOSTAJE PSEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta No ale pewno jechali powoli 21.08.06, 04:04 Jak sobie czlowiek popije to tylko powinien jezdzic powoli i na wygaszonych swiatlach zeby nie oslepiac. No dobra. Wiem ze w Polsce jest mlode pokolenie policji. Wiem bo na wakacjach w Polsce (odwiedzam kraj raz na kilka lat) sam sie z nimi zetknalem. Czy jeszcze nie dalo sie wytepic kandydatow o pijackim podejsciu do spraw , czy wciacz policja pozwala na korupcje, pijanstwo i przestepcze wystepki? To jak jest z tym? Milicja PRL czy tylko zmiana nazwy? Zeby tylkko nikt nie pomyslal ze chodzi mi o "tworcza dzialanosc" LPR i PiS, bo nie wierze ze tam sa sami swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
janek_bystry Czy lubicie kartofle w mundurkach??? 21.08.06, 07:17 potrawę, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf Policja tańczy!! 21.08.06, 07:25 kolejny raz polska policja sie nie popisala-najpierw strzelaja do niewinnych motocyklistow, aresztuja artystow zamiast bandytow, powoduja po pijanemu wypadki drogowe.No ale nic dziwnego-ciezko pewnie wprowadzic dla nich dyscypline skoro hasaja z Mandaryna w "Let's dance" zrelaksuj sie na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś