Dodaj do ulubionych

Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypadek

20.08.06, 19:45
ciekawe ilu pijanych policjantów codziennie jest puszczanych wolno przez
drogówkę w ramach "solidarności w zawodzie"
Obserwuj wątek
    • piekny_romanek co za bezmozgi - brak slow 20.08.06, 19:52
      no ale przynajmniej wyleca ze sluzby. Gdyby to byla czarna mafia to co najwyzej
      zostaliby przeniesieni do innej parafii :PPP
      • maxgaska Re: co za bezmozgi - brak slow 20.08.06, 23:41
        zgadzam się w 100%-tach!!!
        • jwojnar Grunt, że policjant nie może już czuć się bezkarny 21.08.06, 00:31
          A to, ilu koledzy wybronią, to inna sprawa. W policji od zawsze (czyli od
          milicji) panuje mafijna solidarność zawodowa. Póki tego sami nie zmienią, puty
          na szacunek społeczny będą zasługiwali mniej niż panienki spod latarni. Ale
          może właśnie zaczynają to zmieniać? Oby.
    • silesius.monachijski0 To byli znani forumowicze: k(s)ralik i zgodnik 20.08.06, 19:52
      zawsze za duzo wypija, i jakies glupstwo popelnia
    • kornaccy Za kraty z nim 20.08.06, 19:53
      Nawet nie wiedzą, co stracili swoją głupotą... A teraz będą szukać roboty z
      wyrokiem na karku...
    • beec Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 20.08.06, 19:58
      Nie widzę informacji o zarekwirowaniu auta .. w ŻADNYM !!! z opisanych
      przypadków, ani też o tym, że ktokolwiek został zatrzymany !
      • kszafra29 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 02:46
        przepraszam, wyraznie podano, ze nad jednym z przypadkow byl tzw. nadzor
    • kornaccy Ile stracili... 20.08.06, 20:02
      Wielu młodych ludzi chce do Policji to z przyczyn losowych nie może a takie
      debile blokują etat po to, aby za chwilę zostać wyrzuconym z Policji. Nie
      wiedzą, co stracili. Pewną robotę aż do emerytury, mundurówki, trzynastki,
      dodatki pieniężne za byle co (za tzw. malowanie itp.)a teraz będą zapieprzać ma
      budowie o ile ktoś ich weźmie do roboty z wyrokiem na karku... Robota w Policji
      jest pewna do samej emerytury (o ile nie podpadniesz) a w prywatnej firmie nie
      znasz dnia ani godziny a będziesz musiał szukać innej roboty. TYLE STRACILI. I
      dobrze.
      • keisser Re: Ile stracili... 21.08.06, 00:27
        pieprzysz jak potłuczony, sam spóbuj tej PEWNEJ roboty
    • kornaccy Ile stracili... 20.08.06, 20:04
      Wielu młodych ludzi chce do Policji to z przyczyn losowych nie może a takie
      debile blokują etat po to, aby za chwilę zostać wyrzuconym z Policji. Nie
      wiedzą, co stracili. Pewną robotę aż do emerytury, mundurówki, trzynastki,
      dodatki pieniężne za byle co (za tzw. malowanie itp.)a teraz będą zapieprzać ma
      budowie o ile ktoś ich weźmie do roboty z wyrokiem na karku... Robota w Policji
      jest pewna do samej emerytury (o ile nie podpadniesz) a w prywatnej firmie nie
      znasz dnia ani godziny a będziesz musiał szukać innej roboty. TYLE STRACILI. I
      dobrze...
    • wanda43 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 20.08.06, 20:13
      Zabijają,biją,piją,powodują wypadki,współpracuja z wiadomymi,fałszują,preparują,
      ile tego jeszcze bedzie w tej świętej pielgrzymującej policji?Gdzie ci kapelani
      wychowawcy?A może to przykład idzie z góry?
    • jacek.69 Debili eliminować z policji. 20.08.06, 20:22

• kszafra29 Re: Debili eliminować z policji. 21.08.06, 03:05
        zgoda , ale nie tylko z policji, rowniez z innych resortow czy wladzy
        panstwowej.
    • nslaw Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypadek 20.08.06, 20:31
      Składam gratulacje P.P. Ziobro, Wassermanowi i Dornowi za ich pomysły. Szanowni
      panowie najpierw weżscie się za tych co mają pilnować porządku. Radiowozy,
      którymi jeździli powinny przejść na cel dobroczynny. A panowie z LPR powinni
      zainteresować się kto z nimi jeździł tymi radiowozami.
      • kosa44 Re: Pijani policjanci ... 20.08.06, 21:07
        Jakie radiowozy miśku ?
        • kszafra29 Re: Pijani policjanci ... 21.08.06, 03:18
          moja odpowiedz byla na post Pana przedmowcy, a z Panem zgadzam sie calkowicie,
          rowniez co do nadania "okreslenia"
      • kszafra29 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 03:11
        przepraszam, ale w artykule dziennikarskim wyraznie jest powiedziane, ze jede z
        polocjantow prowadzil audi a w drugim przypadku byl samochod wosvagen polo,
        Sadze, ze ani ten pierwszy ani ten drugi nie byl radiowozem.
        Moja uwaga jest czysto merytoryczna nie tlumaczaca sedna sprawy.
    • nnxx To PISowscy policjanci też piją ?????? 20.08.06, 21:07
      TO Nieprawdopodobne w IV RP !!!!!!!!!

----------------

Bezprawie i Niesprawiedliwość
      • kszafra29 Re: To PISowscy policjanci też piją ?????? 21.08.06, 03:20
        po co mieszac tutaj polityke. Czy w innych rzeczpospolitych bylo inaczej ?
      • mark.parker Re: To PISowscy policjanci też piją ?????? 21.08.06, 04:00
        nnxx napisał:

> TO Nieprawdopodobne w IV RP !!!!!!!!!

Zaraz się okaże, że winne są łże-alkomaty :)))))))))))))))))))
        >
        > ----------------
        >
        > Bezprawie i Niesprawiedliwość
    • bobik_r Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypadek 20.08.06, 21:20
      Spoko nic im nie zrobią.
      Warunkiem zwolnienia jest udowodnienie winy...... Przewaznie winy się
      nieudowodni.... - stary numer.
      Przykład: rok temu 2 nawalonych policjantów z Ożarowa (woj świetokrzyskie)
      spowodowało wypadek, uciekali z miejsca zdarzenia, uciekli ze szpitala. Nic im
      nie zrobiono, pracują w policji. Powód: brak udowodnienia winy - żaden z nich
      nie przyznał się do prowadzenia pojazdu. Niewazni świadkowie, niewazne odciski
      palców na kierownicy. PIJANY POLICJANT JEST BEZKARNY. TAKIE MAMY PRAWO. no to
      po małym i w droge....
      • york222 do pudla z psami 20.08.06, 22:06
        to zgraja motlochu i wyprane mozgi.widziales kiedys normalnego kundla z
        policji .........ja nie .co im robia jakie sa lekarstwa i jak ja wspaniale .ze
        robia z ich mozgow tak piekne fantazje.podziwiam policjantow za to
        ze ................wspaniale umia sie wtopic w sopleczenstwo brawo policja
        • keisser Re: do pudla z psami 21.08.06, 00:28
          czego się naćpałeś York222, bo nie można cię zrozumieć
          • xenomorph666 Re: do pudla z psami 21.08.06, 03:01
            > czego się naćpałeś York222, bo nie można cię zrozumieć

Dziwne, ja nie miałem najmniejszego problemu ze zrozumieniem.
    • pixelpainter Niedlugo beda strzelac! odwiedz, www.gs-arts.nl 20.08.06, 23:33
      Niedlugo beda strzelac! odwiedz, www.gs-arts.nl
      po pijanemu
    • maxgaska Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 20.08.06, 23:36
      Zgadzam się, lecz chodź nie jestem policjantem i nie solidaryuje się z nimi to
      jednak zanam paru (upierdliwych) choć bardzo uczciwych. Policjant też człowiek
      pić może, ale wsiadanie za kółko to dla mnie głupota:(
    • ppo Mam alergię na psów. 21.08.06, 00:46
      el_bigos napisał:

> ciekawe ilu pijanych policjantów codziennie jest puszczanych wolno przez
      > drogówkę w ramach "solidarności w zawodzie"

Od ch..a. Znałem kiedyś gościa, co został psem TYLKO po to, aby móc jeździć
      samochodem po kielichu. Nikt normalny nie zostaje psem. To robota dla
      frustratów i tchórzy, którzy pałą, klamką i blachą muszą dodawać sobie odwagi.
    • typson Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 01:16
      > ciekawe ilu pijanych policjantów codziennie jest puszczanych wolno przez
      > drogówkę w ramach "solidarności w zawodzie"

jak to ilu? Przeczytaj ponizszy wątek z policyjnego forum internetowego. Wlos
      sie jezy na glowie. Oni uwazaja jazde po pijanemu uprawianą (nagminnie) przez
      swoich kolegow po fachu za cos absolutnie OK. I jakim prawem takie smiecie
      probuja mnie karac za przekroczenie dop. predk. o 20 km/h??

www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=618
      • kszafra29 Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 03:30
        Rzeczywiscie posty sa do "jezenia sie wlosow", ale sadze, ze wiekszosc to chyba
        czyste "gadulstwo"
      • ppo Re: Pijani policjanci spowodowali kolizję i wypad 21.08.06, 16:51
        Te psy z tego forum to jakaś banda niewyżytych, prymitywnych gó..arzy! Można
        ich dawać w szkole za przykład jakim NIE należy być człowiekiem. Potwierdza to
        tylko moja opinię, że NIKT NORMALNY NIE ZOSTAJE PSEM!!!
    • pocalujta_wujta No ale pewno jechali powoli 21.08.06, 04:04
      Jak sobie czlowiek popije to tylko powinien jezdzic powoli i na wygaszonych swiatlach zeby nie
      oslepiac.

No dobra. Wiem ze w Polsce jest mlode pokolenie policji. Wiem bo na wakacjach w Polsce (odwiedzam
      kraj raz na kilka lat) sam sie z nimi zetknalem. Czy jeszcze nie dalo sie wytepic kandydatow o pijackim
      podejsciu do spraw , czy wciacz policja pozwala na korupcje, pijanstwo i przestepcze wystepki? To jak
      jest z tym? Milicja PRL czy tylko zmiana nazwy?

Zeby tylkko nikt nie pomyslal ze chodzi mi o "tworcza dzialanosc" LPR i PiS, bo nie wierze ze tam sa
      sami swieci.
    • janek_bystry Czy lubicie kartofle w mundurkach??? 21.08.06, 07:17
      potrawę, oczywiście
    • rudy_rudolf Policja tańczy!! 21.08.06, 07:25
      kolejny raz polska policja sie nie popisala-najpierw strzelaja do niewinnych
      motocyklistow, aresztuja artystow zamiast bandytow, powoduja po pijanemu wypadki
      drogowe.No ale nic dziwnego-ciezko pewnie wprowadzic dla nich dyscypline skoro
      hasaja z Mandaryna w "Let's dance"

zrelaksuj sie na
      www.asiaq.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka