amanasunta53 Już się bzdyczy ,,autorytet''! Nasza ,,ikona '' .. 22.08.06, 11:45 kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Re: Już się bzdyczy ,,autorytet''! Nasza ,,ikona 22.08.06, 12:01 Nie wiem skąd się wziąłeś, ale musiało być bolesne z tobą się wychowywać, prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Fakt, bawiliśmy sie w innych piaskownicach... 22.08.06, 12:31 i do innych szkół chodziliśmy.Sorry,Ty sie nigdy nie bawiłeś,ponuraku. darthtm napisał: > Nie wiem skąd się wziąłeś, ale musiało być bolesne z tobą się wychowywać, > prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm I chwała! 22.08.06, 15:20 amanasunta53 napisał: > i do innych szkół chodziliśmy.Sorry,Ty sie nigdy nie bawiłeś,ponuraku. > darthtm napisał: No ja owszem na szczęście cię nie spotkałem na żywo. Taki forumowy kontakt już mi wystarczył. Masz bogaty zasób słownictwa i ciekawe wnioski wyciągasz. Ogólnie szczyt moich marzeń. Dlatego kłaniam się uniżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Kultura Balcerowicza poraża,padam na twarz 22.08.06, 11:47 Arbiter elegantiare.Buhahahahahahhahahha. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 amanasunta53.. ty prostacki idioto! 22.08.06, 11:49 najłatwiej być świnią, to pokazujesz!.. merytorycznie, baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ty jesteś kultura i sztuak w jednym,bo... 22.08.06, 11:52 tles01 napisał: > najłatwiej być świnią, to pokazujesz!.. merytorycznie, baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 sorry sztuka 22.08.06, 11:52 sorry sztuka > > > tles01 napisał: > > > najłatwiej być świnią, to pokazujesz!.. merytorycznie, baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 bo czytając taką sztukę jak Ty trudno zachować .. 22.08.06, 11:53 kulturę chamie zbuntowany! amanasunta53 napisał: > sorry sztuka > > > > > > > tles01 napisał: > > > > > najłatwiej być świnią, to pokazujesz!.. merytorycznie, baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 do wyznawców Rydzyka i Lepera ! 22.08.06, 12:02 szlag was trafi, i to niedługo!..hi,hi,hi,Kaczyńskich tyż! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 ..powiedziała z paszczy kota Pusia obrażona mysz. 22.08.06, 12:14 Kot Pusio to kot Pana Premiera. zgodnik1 napisał: > szlag was trafi, i to niedługo!..hi,hi,hi,Kaczyńskich tyż! ................................... Dowalić kaczorom. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: Kultura Balcerowicza poraża,padam na ryj.. 22.08.06, 11:51 ty nie masz twarzy, twarz mają ludzie przyzwoici! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Witam kolejnego ,,kulturalnego''a o ... 22.08.06, 11:59 mojej przyzwoitości to co Ty wiesz ,,przyzwoity człowieku''? zgodnik1 napisał: > ty nie masz twarzy, twarz mają ludzie przyzwoici! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: Witam kolejnego ,,kulturalnego''a o ... 22.08.06, 12:04 na twją chorobe nie ma leku.... głupiś człeku! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Panie doktorze,dziękuję za poradę.Ile mam ... 22.08.06, 12:16 szanownemu ,,bokiem''zapłacić. zgodnik1 napisał: > na twją chorobe nie ma leku.... głupiś człeku! Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 O granicach podlosci to Balcerowicz cos wie. 22.08.06, 11:50 Jego zyciorys i dzialnosc polityczna o tym swiadcza. Po Balcerowiczu pora na GWnianego jentelektualiste Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 ak813. może napiszesz,o czy pieprzysz? 22.08.06, 11:55 merytorycznie, baranie!.. napisz co złego zrobił Balcerowicz, fakty!.. tylko prawdziwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Balcerowicz to złodziej i musi odejść 22.08.06, 11:58 doprowadził wraz z całym SLD do zniszczenia kraju Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Nieomylny i niedotykalny przekroczyl granice 22.08.06, 12:01 podlości. Pewne zasady udzialu w biznesie i polityce dotyczą każdego ale nie Balcerowicza. On przecież jest z zalożenia uczciwy ponad wszelkie podejrzenie. Dlatego jemu i jego żonie wolno więcej... To jest idea GW, TOK_FM i samego bylego szefa UW. Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Patrzcie, następny układowiec! 22.08.06, 12:03 wlodzimierz.ilicz napisał: > podlości. > Pewne zasady udzialu w biznesie i polityce dotyczą każdego ale nie > Balcerowicza. On przecież jest z zalożenia uczciwy ponad wszelkie podejrzenie. > Dlatego jemu i jego żonie wolno więcej... > To jest idea GW, TOK_FM i samego bylego szefa UW. Jasne, że nikt nie jest poza krytyką. Ale merytoryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Definicja,,europejska''cyt. 22.08.06, 12:20 Krytyka merytoryczna to taka która chwali ,,naszych''(,,cywilizowanych,europejskich,wolnorynkowych'')a gani ,,onych''( PiS LPR Samoobrone,Rydzyka ect ect) . darthtm napisał: > wlodzimierz.ilicz napisał: > > > podlości. > > Pewne zasady udzialu w biznesie i polityce dotyczą każdego ale nie > > Balcerowicza. On przecież jest z zalożenia uczciwy ponad wszelkie > podejrzenie. > > Dlatego jemu i jego żonie wolno więcej... > > To jest idea GW, TOK_FM i samego bylego szefa UW. > > Jasne, że nikt nie jest poza krytyką. Ale merytoryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
autorr Do Wszystkich o amanasutra53!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . 22.08.06, 12:31 To jest czlowiek PISu!! Dziala pod roznymi nickami!! Adres IP jest na czarnej liscie forum!!! !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Czarna lista forum?W demokratycznej GW.... 22.08.06, 12:33 autorr napisał: > To jest czlowiek PISu!! Dziala pod roznymi nickami!! Adres IP jest na czarnej > liscie forum!!! !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
autorr Re: Czarna lista forum?W demokratycznej GW.... 22.08.06, 12:34 nie chce mi sie gadac z toba marionetko PISu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Michnik mądrzejszy od Ciebie ,świnko ... 22.08.06, 12:35 świnko opetana( pomysł o jakiej przypowieści ewangelicznej piszę?) amanasunta53 napisał: > autorr napisał: > > > To jest czlowiek PISu!! Dziala pod roznymi nickami!! Adres IP jest na cza > rnej > > liscie forum!!! !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak127 uwazajcie na amanasuna53!!!! 22.08.06, 12:39 faktycznie jest jej IP!!!!!!!!!!!! uwazajcie ludzie nie ma nawet co z nia dyskutowac - to prowokator, ma robic szum na forum!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nie róbcie ,,szum(chyba szumu?)na forum''... 22.08.06, 12:44 Co kuraczk127 uważa?Rączki rączki Kloss.... kurczak127 napisał: > faktycznie jest jej IP!!!!!!!!!!!! uwazajcie ludzie nie ma nawet co z nia > dyskutowac - to prowokator, ma robic szum na forum!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak127 ciekawe za ile sie im sprzedalas! 22.08.06, 12:47 daja Ci pieniazki w kopercie??? opowiadaj bajki dalej UB-ku. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Do UB nie przyjmowali przedszkolaków 22.08.06, 12:50 tylko kurczaków(127 ,,tyż''-jak pisał IP ,,wieloimienny''). W 1989 miałam 5 lat. kurczak127 napisał: > daja Ci pieniazki w kopercie??? opowiadaj bajki dalej UB-ku. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak127 Re: Do UB nie przyjmowali przedszkolaków 22.08.06, 12:53 5 lat to wystarczajaco duzo zeby nauczyc cie ze biale jest czarne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nie było w przedszkolu takiej indoktrynacji.. 22.08.06, 12:59 To już ,chyba, w Twoich czasach. ,,Mówimy partia a myslimy Lenin,myslimy Lenin a mówimy partia''.Nie zakreciłą Ci się lezka w oku kurczaczku? kurczak127 napisał: > 5 lat to wystarczajaco duzo zeby nauczyc cie ze biale jest czarne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak127 nie wciskaj mi kitu o Leninie bo to nie moja opcja 22.08.06, 13:03 nic sie nie boj informacje o Tobie juz plyna do mnie strumieniami z twojego komputera. hahahahahhhaahahahah!!!!!!!!!!!!!! ile cie daja za siedzenie na forum i pisanie bredni?? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Przeskanuj sobie dysk,dobra rada buhahahahha! 22.08.06, 13:06 kurczak127 napisał: > nic sie nie boj informacje o Tobie juz plyna do mnie strumieniami z twojego > komputera. hahahahahhhaahahahah!!!!!!!!!!!!!! > > ile cie daja za siedzenie na forum i pisanie bredni?? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak127 niedenerwoj sie UB-ku !!!! 22.08.06, 13:09 przeciez za sprzedawanie sie nikomu nic nie grozi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 I le cie daja za siedzenie na forum i pisanie ... 22.08.06, 13:15 bredni oraz rzucanie inwektyw? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak127 powolaj komisje sledcza i mnie sprawdz!! 22.08.06, 13:16 brednie i rzucanie inwektyw???? czy ty widzisz co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Czy wiesz co znaczy w jęż.polskim słowo... 22.08.06, 13:27 inwektywa? Wyjaśniam. nwektywa obelga, zniewaga słowna, obrażający zarzut. Etym. - późn.łac. investivus 'łający' z łac. invehere 'wnosić; wjeżdżać; łajać, złorzeczyć'; zob. in- 2; vehere, zob. wehikuł. ,,Słownik Języka Polskiego ''prof.Wł.Kopalińskiego. kurczak127 napisał: > brednie i rzucanie inwektyw???? czy ty widzisz co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Nie ,,sie''tylko Ciebie.Cięzki przypadek ale lubię 22.08.06, 13:35 wyzwania! kurczak127 napisał: > idz sie lecz marjonetko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
autorr nie opwoiadaj pie..bo wiem kim jestes!!! 22.08.06, 12:42 ja dupy nikomu nie lize Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Kim jestem? 22.08.06, 12:45 autorr napisał: > ja dupy nikomu nie lize Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 I pijakiem bo każdy sprzedawczyk to pijak! 22.08.06, 12:51 Buahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhaha autorr napisał: > ja dupy nikomu nie lize Odpowiedz Link Zgłoś
autorr Re: I pijakiem bo każdy sprzedawczyk to pijak! 22.08.06, 12:54 pozostaje Ci sie tylko smiac ale idz lepiej i spojrzyj w lustro! zobaczysz jak wyglada twarz kupionego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Kto mnie kupił? 22.08.06, 13:00 autorr napisał: > pozostaje Ci sie tylko smiac ale idz lepiej i spojrzyj w lustro! zobaczysz jak > wyglada twarz kupionego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
autorr teraz ze nie bierzesz!!! buhahahahahah!!! 22.08.06, 13:05 moze powolac chcesz, komisje sledcza do zbadania czy bierzesz czy tez nie! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Już nie biorę ,jestem na detoksie ! 22.08.06, 13:28 autorr napisał: > moze powolac chcesz, komisje sledcza do zbadania czy bierzesz czy tez nie! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 uzupełniam wypowiedż..,,po III RP''. 22.08.06, 13:36 autorr napisał: > buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
autorr no i po co uzupelniasz! 22.08.06, 15:26 wez sie lepiej za lekcje bo niedlugo szkola! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Balcerowicz: Przekroczono granice podłości ale 22.08.06, 12:03 Ktos co dostal wladze prawie absolutna powinien byc kontrolowany i to jest sprawa oczywista. Natomiast to czy kontrola czegos sie dopatrzy to inna sprawa. Wiadomo ze opiekowanie sie bardzo duzymi pieniedzmi i to nie swoimi powoduje emocje nie zawsze zdrowe. Niedawny przyklad pani obslugujacej duze konta klientow gdzies na kresach wschodnich wykazal ze jest potrzebny nadzor i to nie ustajacy nad ludzmi pracujacymi w tak trudnych warunkach. Chec posiadania czegos co daje takie mozliwosci zyciowe jest calkowicie zdrowe natomiast niestety podlega karze kilkuletniego wiezienia. Jest wiec nie zasadne oburzanie sie Leszka B. na wszystkich co maja zdanie podobne do mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel33 Re: Balcerowicz: Przekroczono granice podłości al 22.08.06, 12:28 Nadzór owszem - ale nie dostrzegasz pewnego zagrożenia. RPP tak długo dobrze sprawuje swoje funkcje dopóki nie ulegnie naciskowi rządu. Wiadomo jakie są cele rządu - dać ludziom jak najwięcej się da i to jest ok. Ale musi on to robić w pewnych ramach. Jeżeli teraz partia rządząca powołuje komisję śledczą bez wyraźnej przyczyny to zaczyna nacisk na RPP - jeśli nie ulegniecie to się dobierzemy wam do tyłka. W tym momencie co słabsi członkowie rady zaczynąją podejmować decyzje zgodne z interesem rządu. Wtedy pieniądz na pewno straci na wartości. Ale skutki tego odczują dopiero następne rządy bo ten będzie tylko 4 lata!!! Czyli interes obecnego rządu będzie zrealizowany. A ludzie i gospodarka będą płacić za to długie lata!!! Dlatego wprowadzono taką niezależność rady i uważam, że trzeba jej bronić za wszelką cenę! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slwy Re: Balcerowicz: Przekroczono granice podłości 22.08.06, 12:32 smieszni jestescie. wbilo sie wam w te zakute lby dawno temu ze "balcerowicz musi odejsc" i do dzisiaj za andrzejem wolacie to samo w kolko... ale nie zal mi was lby zakute z ciemnogrodu. zal mi normalnych ludzi ktorzy beda zyc w tym gownianym kraju komisji bankowej do wszystkiego i panem wszechpremieremprezesem, ktory chce miec cala polske pod kontrola. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamie12 Ubecja i GW przekracają granice podłości codzienni 22.08.06, 12:32 wtedy jest cacy Odpowiedz Link Zgłoś
i.12 Re: Ubecja 22.08.06, 12:42 czy mówiąc o ubecji - mowa o dzisiejszych ubekach kaczyńskiego i macierewicza? innej ubecji przecież już od kilku-nastu lat nie ma (jest na przyspieszonej emeryturze: nikt nie zauważył?) 20-parę lat temu uczono nas ekonomii: u nas jest lepiej bo jak porównać cenę szneki z glancem w Poznaniu i Wiedniu to tutaj możemy kupić więcej! taki sposób myślenia jest widoczny u dzisiejszych koalicjantów pisu: a wyrasta i znajduje oparcie w lipnych pracach naukowych których sedno zawarto w gęstych cytatach Marksa-Engelsa-Lenina (prace Kaczyńskiego - np) Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamie12 Re: Ubecja 22.08.06, 13:49 Podle kłamiesz, wskaż te "gęste" cytaty w pracach Kaczynskiego z Marksa i Engelsa podła kanalio bez czci i wairy (podaj tytuł, stronę itd). A ubecji jest pełno szczehgolnie w PZPR (SLD)i w jej tubie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
lion84 Przekroczono granice podłości 22.08.06, 12:33 Reka, noga i nawet nosem jeski sobie ktos zarzyczy podpisuje sie pod slowami Profesora Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Reką nogą kokonem i ..ogonem.... 22.08.06, 12:41 któym to ogonem dzwonie na mszę po przebraniu w ornat. lion84 napisał: > Reka, noga i nawet nosem jeski sobie ktos zarzyczy podpisuje sie pod slowami > Profesora Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ulubienieclosu Szczyt bezczelności Balcerowicza 22.08.06, 12:45 "Jestem mimo wszystko zaskoczony skalą destrukcji, jaka odbywa się w stosunku do ustrojowych zdobyczy Polski". To niewiarygodne!! Powiedział to Balcerowicz, byly kierownik instytutu d/s ekonomii przy KC PZPR...Nastepny farbowany lisek... Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_moc Balcerowicz: Przekroczono granice podłości 22.08.06, 12:45 Zastanawia mnie dlaczego pan Balcerowicz się tak denerwuje. Przecież go jeszcze nikt z Komisji o nic nie spytał. Powinien założyć, że będzie odpowiadał na każde pytanie zgodnie z prawdą a wtedy na przyklad na pytanie: - czy jest pan wielbłądem, ze spokojem powinien odpowiedzieć :- nie nie jestem . To przecież elementarna zasada odpowiedzi. Dlaczego się więc pan Balcerowicz denerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
i.12 Re: Balcerowicz: Przekroczono granice podłości 22.08.06, 12:53 spróbuj pogadać z pospolitością naszych ulic i dzisiejszych sal sejmowych - dno świadomości społecznej - w końcu tak nazwano nas kiedyś i tak jak kiedyś: herbowi z pospólstwem sprzedali nas zaborcom tak dziasiaj Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Cwaniaczek Balcerowicz jeszcze pokaże na co gostać 22.08.06, 12:48 Brzydzi mnie ten cwaniak !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lion84 Re: Cwaniaczek Balcerowicz jeszcze pokaże na co g 22.08.06, 12:50 Brzydzi mnie twoja wypowiedz bo zero w niej odniesienia do omawianej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
roland12 ludzie kupcie se euro i dolary poki sa takie tanie 22.08.06, 12:55 jak teraz,ba jak Balcera braknie a spece od widel i motyki za ekonomie sie zabiora to dolarki po 4 albo po 5 a euro po 5 albo 6 zlociszow bedzie i sie niektorym ( tym glownie co kredyty w walucie maja ) dziwnie zrobi. Jak to prawda co Balcerowicz tu mowi to ten efekt dluzszej reakcji nastapi gdzies na wiosne 2007 albo pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
le5iu Przekroczono granice podłości 22.08.06, 13:11 Wszyscy poczujemy IV RP na własnej skórze za 3-4 lata, jak żniwa miną, zapazy się skończą a okaże się że nic nie zasiano - tak parafrazując Balcerka. Wstyd... To kiedy wychodzimy na ulicę, koledzy intelektualiści? Odpowiedz Link Zgłoś
weigela Re: Przekroczono granice podłości 22.08.06, 13:22 Popieram. Tego cyrku nie da się już wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
mkjbusiness Musimy wesprzeć Balcerowicza 22.08.06, 13:14 Jeśli nie powstanie jakaś zorganizowana grupa społeczna podobna do Frontu Ludowego w latach 30 XX wieku walcząca z faszyzmem to niestety słowa Prof. Balcerowicza o zniszczeniu kraju i społeczeństwa będą prorocze. Naprawdę jest groźnie. Niekopetencja, chamstwo, bezczelność, kłamstwo pod przykrywką budowy IV Rzeczpospolitej, brak dumy z naszych osiągnięć w ostanich latach a nawet ich pogarda - przerażenie ogarnia. Ale przezyliśmy potop szwecki przeżyjemy i Pisowski Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A to dobre!,,Front ludowy''agentura tow. Joe 22.08.06, 13:18 stworzona przez ,,polską partię ''o nazwie KPP w latach 30-tych w II RP. Gaszenie ognia benzyną! mkjbusiness napisał: > Jeśli nie powstanie jakaś zorganizowana grupa społeczna podobna do Frontu > Ludowego w latach 30 XX wieku walcząca z faszyzmem to niestety słowa Prof. > Balcerowicza o zniszczeniu kraju i społeczeństwa będą prorocze. Naprawdę jest > groźnie. Niekopetencja, chamstwo, bezczelność, kłamstwo pod przykrywką budowy > IV Rzeczpospolitej, brak dumy z naszych osiągnięć w ostanich latach a nawet ich > > pogarda - przerażenie ogarnia. Ale przezyliśmy potop szwecki przeżyjemy i > Pisowski Odpowiedz Link Zgłoś
roland12 front ludowy to juz byl i to nie tak dawno,FJN w 22.08.06, 13:28 PRL,PRON w stanie woj., to my juz cwiczyly towarzysze, moze jakies nowe pomysly- np.caly narod przestaje wypelniac PIT i przesylac skladki do ZUS - to by bylo skuteczniejsze, tylko ja nie wiem jak caly narod do tego przekonac. Na razie ,prywatnie, przestalem dokonywac tych zaszczytnych czynnosci i od razu mi sie poprawilo. A jak to zrobilem to wam nie powiem choc to jest legalne- zgadnijcie? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Musimy wesprzeć Balcerowicza 22.08.06, 13:28 A po co? Pora na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz8 dlaczegfo polacy grzebią w smietnikach? 22.08.06, 13:20 i kogo rządy monetarne do tego doprowadziły że 10 % społeczeństwa zyje w luksusie a reszta z dnia na dzień.Wszyskich łapówkarzy do paki do kamieniołomów, i obojetnie czy to pis , sld , psl , samoobrona czy lpr.... Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Bo są niezaradni. Komuna ich zdeprawowała bo 22.08.06, 14:56 podstawiał wszystko pod nos. Ale skończyło się, trzeba zakasać rękawy do roboty a nie płakać nad swoim losem. Balcerowicz jest najlepszym przykładem geniuszu polskiej myśli ekonomicznej. Jeśli jemu się udało, innym też się uda. Trzeba chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: dlaczegfo polacy grzebią w smietnikach? 22.08.06, 17:21 zamiast grzebac w smietniku, wez sie do roboty. "czy sie stoi czy sie lezy..." umarlo na szczescie smiercia przyspieszona. I chwala Balcerowiczowi za to Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: jak można ?? przecież to Święty Człowiek ???? 22.08.06, 13:38 Od 16 lat w Polsce toczy się batalia o prawdę, kto był katem, a kto ofiarą, kto niezłomnym (choć często zapomnianym) bohaterem, a kto fałszywie wykreowanym "Autorytetem", komu zależało na Polsce, a komu na samym sobie. Ale trzeba byc wyjatkowym szubrawcem, lub bylam konfidentem zeby wygadywac takie rzeczy. Ostatnie wybory zostały przeprowadzone zgodnie z ordynacją, a rząd utworzono zgodnie z konstytucją. Balcerowicz robi za idola, jest geniuszem znad Wisły? (był kiedys taki geniusz z Karpat – N. Czauczesku)W Polsce ekonomicznie dobrobytowo, prócz tych kilkunastu milionów ludzi, którzy przed końcem każdego miesiąca nie mają czym karmić swych dzieci, bezrobocie wieksze jak w Albani a korupcja na poziomie Nigerii ale przecież to tłuszcza, pan prezes nie musi sobie zawracać tym zadu. Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo Panie Leszku niech Pan zajrzy do ustawy o NBP 22.08.06, 13:41 Stawanie przed komisjami sejmowymi to Pan jako prezesa NBP psi obowiazek i prosze mi tu nie bredzic, ze to Polski standard wystarczy zajrzec na strone FED czy Bank of England i jest tam tak samo. Na tym polega demokracja Pani Paradowska i Panie Balcerowicz, kazda osoba publiczna moze byc rozliczona z twog co robi przez naod, a reprezentantem narodu jest Sejm. Widac Panstwo zapomnieli, ze czasu komuny, kiedy funkcjonariusze panstowi stali ponad prawe minely. A skoro sie to wam nie podoba to wracajcie tam gdzie byliscie za czasow komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
darl Balcerowicz nie akceptuje demokracji 22.08.06, 13:50 Balcerowicz nie akceptuje demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
tsy O co ten krzyk? 22.08.06, 13:58 To (zdaje się) są fakty: 1) Małżonka Pana Profesora Balcerowicza "rządzi" w Fundacji CASE 2) Fundacja była dotowana przez banki 3) Pan Profesor Balcerowicz kieruje Nadzorem Bankowym 4) Komisja chce sprawdzić czy nie występuje tu konflikt interesów Kto z forumowiczów jest pewien, że konflikt ten nie występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: O co ten krzyk? 22.08.06, 14:30 Pewnie występuje. Niech komisja to wyjaśni i rozprawi się z tym panem. www.frant.tivi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: O co ten krzyk? 22.08.06, 16:03 Problem nie w sprawdzaniu, tylko w tym, ze: a/ komisja byla powolana do czego innego b/ wiekszosc komisji (w tym przewodniczacy) juz wiedza jaki ma byc wynik sprawdzania a maja tylko znalesc dowody (przewodiniczacy sam to powiedzial wczoraj w TVN24) Odpowiedz Link Zgłoś
maniana_35 Balcerowicz: Przekroczono granice podłości 22.08.06, 13:59 Szef "banku Centralnego" swoich adwersarzy nazywa układem rządzącym i obraża się gdy mówią o "fundacji Balcerowiczów" ale to i tak dobrze bo inni to wszystko przypisują "braciom Kaczyńskim" i Partię i Rząd i wszystko co stało się po wyborach ich zdaniem złych i nie takich jak było w sondażach.Ciekawe do jakiego układu należy Pan Profesor? Odpowiedz Link Zgłoś
kompost444 Balcerowicz: jestem bufonem 22.08.06, 14:00 Wszystko i wszystkich mam w d... Nikt mi nic nie zrobi, więc mogę łgać ile wlezie. Na finansach sie nie znałem i nie znam, a inflację każdy głupi by zdusił, bo wystarczyło zabrać ludziom pieniądze, co właśnie zrobiłem. Głupki mieli zebrane na mieszkanie, a po mojej "reformie" okazało się, że mają na 1 metr kwadratowy. MIeli zebrane pieniądze na samochód, a po mojej reformie wystarczyło raptem na powietrze do opon. Sam oczywiście zrobiłem parę ruchów finansowych, raz kupiłem dolary, a później złotówki. Później dorobiłem na kombinacjach giełdowych razem z Olkiem. Teraz to możecie mi skoczyć, gnojki jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Balcerowicz: jestem bufonem 22.08.06, 14:07 Czy 'kompost444'- cierpi na urojenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kompost444 Re: Balcerowicz: jestem bufonem 22.08.06, 14:13 Nie dziecinko, ale mam pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: i dodam.. 22.08.06, 14:08 a jak sie balcerowicz zatnie w sobie to i jeszcze wieksza szkode ludziom wyrzadzi. Jaka , a no zorganizuje i napusci zydkow. Wtedy jak jankiel zagra to Polacy zatancza juz..nie oberka. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: i dodam.. 22.08.06, 14:37 polonski napisał: > a jak sie balcerowicz zatnie w sobie to i jeszcze wieksza szkode ludziom > wyrzadzi. > Jaka , a no zorganizuje i napusci zydkow. Wtedy jak jankiel zagra to Polacy > zatancza juz..nie oberka. ------------------------------------------------------------------------------- Ludzie,co za 'bzdety'wypisujecie? Upały się juz skończyły:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: i dodam.. 22.08.06, 16:02 polonski napisał: > a jak sie balcerowicz zatnie w sobie to i jeszcze wieksza szkode ludziom > wyrzadzi. > Jaka , a no zorganizuje i napusci zydkow. Wtedy jak jankiel zagra to Polacy > zatancza juz..nie oberka. Ciekawe co ty w tym momencie będziesz robił ??? Zatniesz się i wytniesz ... mazura ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Balcerowicz: jestem bufonem 22.08.06, 16:00 kompost444 napisał: > Wszystko i wszystkich mam w d... Nikt mi nic nie zrobi, więc mogę łgać ile > wlezie. Na finansach sie nie znałem i nie znam, a inflację każdy głupi by > zdusił, bo wystarczyło zabrać ludziom pieniądze, co właśnie zrobiłem. Głupki > mieli zebrane na mieszkanie, a po mojej "reformie" okazało się, że mają na 1 > metr kwadratowy. MIeli zebrane pieniądze na samochód, a po mojej reformie > wystarczyło raptem na powietrze do opon. Sam oczywiście zrobiłem parę ruchów > finansowych, raz kupiłem dolary, a później złotówki. Później dorobiłem na > kombinacjach giełdowych razem z Olkiem. Teraz to możecie mi skoczyć, gnojki > jedne. kompost, czyli gnój.... Kompost: jestem gnojem....!! Niezłe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: Balcerowicz: jestem bufonem 22.08.06, 16:15 sclavus napisał: kompost444 napisał: > > > Wszystko i wszystkich mam w d... Nikt mi nic nie zrobi, więc mogę łgać il > e > > wlezie. Na finansach sie nie znałem i nie znam, a inflację każdy głupi by > > > zdusił, bo wystarczyło zabrać ludziom pieniądze, co właśnie zrobiłem. Głu > pki > > mieli zebrane na mieszkanie, a po mojej "reformie" okazało się, że mają n > a 1 > > metr kwadratowy. MIeli zebrane pieniądze na samochód, a po mojej reformie > > > wystarczyło raptem na powietrze do opon. Sam oczywiście zrobiłem parę ruc > hów > > finansowych, raz kupiłem dolary, a później złotówki. Później dorobiłem na > > > kombinacjach giełdowych razem z Olkiem. Teraz to możecie mi skoczyć, gnoj > ki > > jedne. > > kompost, czyli gnój.... > Kompost: jestem gnojem....!! Niezłe :)) Nic dodać nic ująć. Kompost opisał to czym jest. Nie rozumiejąc nic z otaczjącej go rzeczywistości. Biedak pomimo tych dolarów i zlotówek Odpowiedz Link Zgłoś
akors2 Sam jesteś zakałą i to bez nazwiska!!!! 22.08.06, 14:43 biedny balcerek - na spowiednika wział sobie ta qrve paradowską - czerwone bydło!:P Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Ależ ten debil gorączkuje się. Niech zażyje środki 22.08.06, 14:45 uspokajające, które na Sobieskiego regularnie przepisują mu lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Balcerowicz: Przekroczono granice podłości 22.08.06, 14:49 Precz z tym pissowskim bagnem, zlodziejska samoobrona, nacjoalistycznymi tepakami z ligi polskich durniow. Dostali psychopaci zabawke do reki jaka jest Polska. A chamy, polglupy i prol o tym zdecydowali w wyborach. Gdzie byli inni normalni Polacy, dlaczego na to pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Demokracja ma żelazne reguły. Wstydzę się za 22.08.06, 14:54 ten skandaliczny wybór, ale go szanuję gdyż takie są prawa demokracji. Normalni Polacy wyjeżdżają z tego bagna. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Balcerowicz: Przekroczono granice podłości 22.08.06, 14:58 no cóz wszak 17 lat zostało zmarnowanych, i wcale nie jest dziwne że ludzie takiego pokroju dostają sie do władzy. Te 17 lat to także rzady Pana i Pana kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś