123zly Re: Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popi 22.08.06, 20:00 jola_z_dywit1 napisała: > Idź maro nieczysta! zastąpi cię Leppier złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Niech żyje Lech Wałęsa, kupa miesa 22.08.06, 20:15 signal napisał: > niech żyje ! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 silesius bydle monachijskie...won do chlewu! 22.08.06, 20:30 zboczony SB-cki bydlaku! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: silesius bydle monachijskie...won do chlewu! 22.08.06, 20:38 zmien plyte sb-ku, kolego po fachu "bolka" tles01 napisał: > zboczony SB-cki bydlaku! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: silesius bydle monachijskie...won do chlewu! 22.08.06, 20:53 a ty zaru.. cos w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: silesius bydle monachijskie...won do chlewu! 22.08.06, 21:08 nie rob sobie zludnych nadziei; nie "kocham inaczej", jak ty soulworm napisał: > a ty zaru.. cos w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: silesius bydle monachijskie...won do chlewu! 22.08.06, 21:25 tles01 napisal: <silesius to bydle monachijskie ...won do cjlewu!> Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: silesius bydle monachijskie...won do chlewu! 22.08.06, 21:28 witaj wet3: forumowa lewica zaczyna "szczytowac" bolkowym jezykiem; toz to koryfeusze prawdziwej polszczyzny; chachacha: ale sie z glupkow nasmiewam; podaje im noge, jak bolek onegdaj kwachowi wet3 napisał: > tles01 napisal: <silesius to bydle monachijskie ...won do cjlewu!> > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tles01 - czerwony klon 22.08.06, 21:27 tles01 napisal: <silesius to bydle monachijskie ...won do chlewu!> Uwaga! - Wsiekly pies tles01! Ratuj sie, kto moze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jp74 Przejdzie teraz do SLD! 22.08.06, 20:18 Tam zawsze był i zawsze ich umacniał. Skrajnie nadęty człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 brawo Wałęsa!.. precz z PISokomuną! 22.08.06, 20:29 nowa mutacja czerwonej zarazy...PISOKOMUNA,..braci Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popier.. 22.08.06, 20:36 Wałęsa nie powiedział "... Odszedłem..." lecz "...Odeszłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Wałęsa: Odszedłem z "S" bo ta popieram BBWR:) 22.08.06, 20:37 Przestań Lechu piepszyć. Nigdy nie przekroczysz 1%w żadnych wyborch. Nie znasz słów dziękuje,przepraszam,itd. Jestes egocentrykiem. Zapomniales podziekowac tym wszystkim ktorzy poperali Cie z serca, a nie z wyrachowania jak Michnikowaty,Mazowieckii inne łobuzy. Bez Drzycimskiego zginiesz, a z Wachowskim to możecie sobie opowiadac kawały. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.o Re: Wałęsa: Odszedłem z "S" bo ta popieram BBWR:) 22.08.06, 21:19 Naucz się pisać zgdonie z zasadmi polskiej ortografii i gramatyki. Jak to będziesz umiał to możesz zacząć mysleć o krytykowaniu tak wielkich postaci jak te, które wymieniłeś w swoich wypocinach ... Poziom Twojej wypowiedzi (podobnie jak poziom większości wypowiedzi na tym forum) jest żałosny i mnie - jako wieloletniemu czytelnikowi Wyborczej - robi sie przykro, że także taka hałastra jak Ty wchodzi na strony Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Wałęsa: Odszedłem z "S" bo ta popieram BBWR:) 22.08.06, 21:29 michal.o napisał: > jako > wieloletniemu czytelnikowi Wyborczej... ..należy się status ,,pokrzywdzonego'' !.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t.duszynski Wałęsa:Odszedłem z "S" bo ta popiera BBWR:),michal 22.08.06, 21:36 michal.o napisał: > Naucz się pisać zgdonie z zasadmi polskiej ortografii i gramatyki. Jak to > będziesz umiał to możesz zacząć mysleć o krytykowaniu tak wielkich postaci jak > te, które wymieniłeś w swoich wypocinach ... Poziom Twojej wypowiedzi (podobnie > > jak poziom większości wypowiedzi na tym forum) jest żałosny i mnie - jako > wieloletniemu czytelnikowi Wyborczej - robi sie przykro, że także taka hałastra > > jak Ty wchodzi na strony Gazety. Nie zabieraj glosu w sprawach o ktorych nie masz pojecia. Nie Twoja gazeta,nie dla ciebie robiona,grosza do tego nie dołozyles. Mowimy o gazecie która miala znaczek SOLIDARNOSCi i byla dzielem (wypadkową pracy)ludzi ,,S"-od Gwiazdow do bezimiennych. Nie pytany, nie odpowiadaj jak starsi dyskutuja. Mozesz najwyzej z kwasniewskim zaspiewac i zatanczyc discopolo.. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Gdyby "S" poparła PO lub SLD to by został... 22.08.06, 21:48 Spadaj na drzewo, mały,żałosny, zawistny człowieczku. Zaproś sobie Kwasa na imieniny... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.o Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popier.. 22.08.06, 21:11 Brawo Lechu !! Pełne poparcie. Precz z Kaczkami i wszystkimi sympatykami tych obrzydliwych ptaszysk !! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popi 22.08.06, 21:44 michal.o napisał: > Brawo Lechu !! Pełne poparcie. Precz z Kaczkami i wszystkimi sympatykami tych > obrzydliwych ptaszysk !! CZY TO nie jest infantylne? Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec A moze do SLD? 22.08.06, 21:12 Wedlug tej swojej logiki powinien sie teraz Walesa zapisac do SLD, no bo w SLD nie lubia Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A moze do SLD? 22.08.06, 21:26 zadna to nowosc; na poprzednich imieninach byla cala wierchuszka SLD, z kwachem na czele; Bolek wrocil do zrodel swojego kapowniczego zywota niemiec.niemiec napisał: > Wedlug tej swojej logiki powinien sie teraz Walesa zapisac do SLD, no bo w SLD > nie lubia Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: niemiec.niemiec 22.08.06, 21:32 niemiec.niemiec napisał: > Wedlug tej swojej logiki powinien sie teraz Walesa zapisac do SLD, no bo w SLD > nie lubia Kaczynskich. On do nich zapisal sie najpierw przy pokretnym stole a po raz drugi gdy zaczal zamiatac lewa noga. Po raz trzeci nie musi juz tego robic. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: niemiec.niemiec 22.08.06, 21:38 trzecia noga tez juz raczej nie pozamiata: za stary na to, a na viagre kasy szkoda, kiedy tylu darmozjadow w domu trzeba wyzywic wet3 napisał: > niemiec.niemiec napisał: > > > Wedlug tej swojej logiki powinien sie teraz Walesa zapisac do SLD, no bo > w SLD > > nie lubia Kaczynskich. > > On do nich zapisal sie najpierw przy pokretnym stole a po raz drugi gdy zaczal > zamiatac lewa noga. Po raz trzeci nie musi juz tego robic. Odpowiedz Link Zgłoś
axermann Wałek tys jest tak głupi jak ten płot przez który 22.08.06, 21:28 rzekomo skakałeś Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Wałek tys jest tak głupi jak ten płot przez k 22.08.06, 21:33 axermann napisał: > rzekomo skakałeś I to jeszcze na motorowce! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Walesa............... 22.08.06, 21:31 Zawsze jest przeciw a pozniej Za. Dziwny czlowiek.W jednym gronie z bylym hitlerowcem honorowym obywatelem Gdanska.Byl przeciw ale jest za.W koncu sie zaprzyjazni.Klaun Rzeczypospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Wyrazy szacunku dla pana Lecha 22.08.06, 21:35 Odchodzi z klasa. To nie tylko "S". Coraz wiecej Polakow zaczyna miec odczucie ze to juz nie ich kraj. Powodzenia panie Lechu. Pan ma juz staly pomnik w historii swiatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 BRAWO panie lechu nie ma to tamto 22.08.06, 21:40 ja tez bym sie z debilami nie zadawał a teraz nie ma żadnej solidarności tylko jest "pseudosolidarność"!! www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alazka Bolek - spadaj z łoskotem -zawsze byłeś młotem. 22.08.06, 21:54 Jednego TW, pachołka SB-cji mniej. Szkoda że ta kreatura odchodzi dopiero teraz. Nie mogę na to sztucznie wykreowane osobnicze kuriosum - patrzeć. Brrrry. A kyszszsz ! Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Jaki jest taki jest ale klase ma 22.08.06, 22:09 też bym sie odciął od tej bandy ch..a www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ile klas? Bo są różne wersje życiorysu. 23.08.06, 07:36 Jedna mówi o 7 a inna o 4.Do tego kurs elektryka konserwatora z egzaminem w 3 podejściu. tralala31 napisała: > też bym sie odciął od tej bandy ch..a > www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popier.. 22.08.06, 21:51 Przestałem popierać Wałęsę bo zaprzyjaźnił się z komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
silver76 Re: Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popi 22.08.06, 22:01 też bym na jego miejscu odszedł Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popier.. 22.08.06, 22:05 Gratuluje odwagi.Pokazał Pan prawdziwa twarz i ujawnił swoje oblicze.Narod znacznie wczesniej sie zorientowal i w ponownych wyborach z tej samej orientacji politycznej wolał wybrać innego.Wg mnie Pan już dawno sztucznie podtrzymywał członostwo w Solidarności z która od lat niema nic wspólnego poza symbolem niewatpliwie zasłużonym. Odpowiedz Link Zgłoś
embronks Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popier.. 22.08.06, 22:08 POPIERAM Pana Lecha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Wałęsie włosy wszystkie wypadną, bo siwy jest.... 22.08.06, 22:11 Nie cierpiałem małpy jednej, ale w obecnej sytuacji tak się wszystko pop...., że nawet Lechu to miły facet się wydaje. A gdyby sobie ów wąsacz pomyślał 15 temu, że dwa małe kacze ch.je z kompleksami takie rzeczy będą wyprawiały, a miernoty i popłuczyny które walczyły z systemem smarując własnym gównem pomniki stalina będą go wyzywały od SB-ków i Bolków układowych, to by chyba do końca życia nad jeziorem ryby łowił, a kaczki by dalej z mamusią mieszkały i się nawzajem tasowały..... Odpowiedz Link Zgłoś
solaric Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popier.. 22.08.06, 22:12 L.W. Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Idż do swego ogródka i pobujaj się w fotelu. Te nerwowe podrygi przypominają mi rybę w sieci, która jeszcze żyje, ale nie ma szans na szerokie wody. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor321 Re: Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popi 22.08.06, 22:20 Nareszcie Bolek.Przez 26 lat wystarczajacogo narobiles syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Interesujace 22.08.06, 22:18 Dlaczego Walesa dopiero po osmiu miesiacach nieplacenia skladek zwiazkowych oznajmia o wystapieniu z Solidarnosci? Liczyl na kredyt? A moze takie oswiadczenie w styczniu zaklociloby plan wyjazdow i wypowiedzi na licznych odczytach za granica? Gdzie jest to faktyczne " drugie dno" takiej decyzji? Tlumaczenie poparciem dla PiS to jest zbyt proste, nawet jak na Walese. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella pewnie dlatego ze teraz S reprezentuje robotnikow 22.08.06, 23:16 a nie globalny kapital. I to sie temu kapitalowi nie podoba, a W. jest na jego utrzymaniu, wiec sie wycofal. Wielkli mafijny kapital nienawidzi wszystkich zwiazkow zawodowych i wszedzie je tepi. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: pewnie dlatego ze teraz S reprezentuje robotn 22.08.06, 23:52 orwella napisała: > a nie globalny kapital. I to sie temu kapitalowi nie podoba, a W. jest na jego utrzymaniu, wiec sie wycofal. Wielkli mafijny kapital nienawidzi wszystkich zwiazkow zawodowych i wszedzie je tepi. W tym jest sedno Orwella - konflikt interesow. Szkoda tylko tych 17-tu lat wzajemnego oszukiwania sie i deklaracji w stylu - " nie chcem ale muszem". A moze to i dobrze, jak mowi stare przyslowie: Bolek z wozu- koniom lzej. Odpowiedz Link Zgłoś
jakez5 <<Solidarnosc,, i PIS 22.08.06, 22:22 Nie dziwie sie bo ,,Solidarnosc,, to dzis ,,Soli..dosc,, a PIS to PIC . Tylko kto do tego tez doprowadzil ??? Cos pamiec szwankuje Panie Prezydencie . Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popier.. 22.08.06, 22:26 Jakie IQ musi mieć ten kliniczny przykład polskiego warchoła,że niczego się nie uczy pomimo obracania się przez wiele lat wśród mądrzejszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper ja odszedłem juz dawno, bo wałęsa obraził nas 22.08.06, 22:28 i to on wykreował blixniaków, niech powie wszystko i przeprosi.Inaczej nie ma znaczenia co zrobi.Niech powie dlaczego nie chciał ale musiał, takim prostym jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 Re: ja odszedłem juz dawno, bo wałęsa obraził nas 22.08.06, 23:11 a.k.traper napisał: > i to on wykreował blixniaków, niech powie wszystko i przeprosi.Inaczej nie ma > znaczenia co zrobi.Niech powie dlaczego nie chciał ale musiał, takim prostym > jezykiem. =========================================== Nieprawda - to Kaczyńscy zrobili z wałęsy prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popi 22.08.06, 22:33 Brawo Wałęsa! "Solidarność" dawno już wzięła rozbrat ze swymi ideałami, odkąd na jej czele stanęli przypadkowi ludzie w rodzaju "Duce" Krzaklewskiego i poplecznicy nazireżimu Kaczyńskich. Wałęsa słusznie ocenił swego czasu Kaczyńskich i jest w tym konsekwentny - w przeciwieństwie do Kaczyńskich, którzy mieli kiedyś Leppera za bandytę, a teraz uwielbiają się z nim gzić w jednym śmierdzącym barłogu. Szuje żądne władzy absolutnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kloszu Re: Wałęsa: Odszedłem z "Solidarności" bo ta popi 22.08.06, 22:38 Jakoś to premier AWSu Buzek (więcej spie..ć się nie da) jest teraz europosłem PO a nie PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak30 _Wałęsa odszedł z "Solidarności" = i dobrze. 22.08.06, 23:08 niech jeszcze przestanie pieprzyc żeto jego związek -w tamtym czasie dobrym zyjściem był jego wybór na przewodniczącego -ale związek tworzył kto inny , a jednymi z tych co "s" naprawdę czyli i prowadzili byli Kaczyńscy . -ale zrobili duży błąd zrobili Wałęsę prezydentem - a jemu odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Buahahaha!! Zapomniales dodac ze Kaczki zarowke 22.08.06, 23:21 odkryli. Buahahahaha! ! ! Blizniakom kury szczac prowadzac a nie polityke robic.... Wez sie kmiotku ogarnij troszku, moze warto ruszyc glowka ale samemu? Odpowiedz Link Zgłoś