gatsby007 Kogo to dziwi nie się wpisze 12.09.06, 09:26 mnie niestety ani troszeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby007 Punkty po błędzie przeciwnika 12.09.06, 09:33 PO zyskuje nie dlatego, że proponuje jakieś super rozwiązania,tylko dlatego że PiS nie potrafi poradzić sobie z Leperem i spółką i że nie bierze się za rozwiązywanie realnych problemów TERAŹNIEJSZYCH, tylko zajmuje się głównie jakimiś historycznymi zaszłościami, etc. Ale jestem pewien, że jeśli nawet ludzie PO dojdą do władzy to niewiele się zmieni oprócz tyłków na stołkach. Nadal na nich będą siedzieć zachłanni Polacy, leniwi umysłowo i niebaczni na interesy całego społeczeństwa. Lepper zaś i Giertych powinni ze sceny zniknąć jak śnieg na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - PiS 12.09.06, 09:36 Przed wyborami zawsze wzrasta poparcie dla PO,ale -już to wiemy -nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
september76 Tak spada jak przed ostatnimi wyborami do Sejmu 12.09.06, 09:39 Oj bedzie osmiolatka Kaczynskich, jak nie dwunastka. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Tusk wszędzie wisi i znowu przegra 12.09.06, 09:51 Tusk wszędzie wisi i znowu przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - P 12.09.06, 10:48 Wreszcie Podłość i Surrealizm pada. Koniec z PiSem. Został im Łże-Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronja Re: Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - P 12.09.06, 11:05 alez te wyniki nie obrazuja niczego. kiedy przeprowadzono badanie? w jakiej grupiej osob, jaka byla ich liczebnosc? takie "statystyki" mozna przeprowadzac nawet w swoim wlasnym domu czy szkole i czy to by obrazowalo rzeczywiste odczucie spoleczne? jesli chodzi o statystyki w "gazecie" to zwyczajnie sie im nie wierzy, bo nie sa rzetelne i nei mozna ich sprawdzic. maja za malo informacji. podstaw statystyki ucza ludzi na I czy II roku kazdych studiow Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - P 12.09.06, 14:55 a-ronja napisała: > alez te wyniki nie obrazuja niczego. kiedy przeprowadzono badanie? w jakiej > grupiej osob, jaka byla ich liczebnosc? takie "statystyki" mozna przeprowadzac > nawet w swoim wlasnym domu czy szkole i czy to by obrazowalo rzeczywiste > odczucie spoleczne? > jesli chodzi o statystyki w "gazecie" to zwyczajnie sie im nie wierzy, bo nie s > a > rzetelne i nei mozna ich sprawdzic. maja za malo informacji. > podstaw statystyki ucza ludzi na I czy II roku kazdych studiow > Ale prawie wszędzie statystyka traktowana jest jako przedmiot 3xZ: zakuć, zdać, zapomnieć. Ale to się zemści, bo teraz wiele spraw opiera się na statystyce, jak badanie rynku, sondaże polityczne i społeczne, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ssssssm Tak, a sondaż przeprowadzali chyba dziennikarze wy 12.09.06, 11:05 borczej :0) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - PiS 12.09.06, 11:24 No wreszcie... czyżby zaczeło docierać do ciemnego ludu że jest przez Potwory i Spółke ściemniany... lepiej późno niż wcale... PiS off!! Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba17 Sondaże są niewiarygodne. Dajcie spokój 12.09.06, 11:36 kto w nie uwierzy ? Taki blamaż sondaży podczas ostatnich wyborów i nadal nimi się gra dla manipulowania ludźmi. Moim zdaniem ludzie są bardziej nastawieni na rozliczanie niedwnej i dawnej przeszłości i tyle. A co nam gwarantuje PO, SLD i Demokraci ? Nadal grubą krechę i kontynuację starego w nowych szatach, różowych i unijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Wychodzi na to że ze 2 miliony Polaków to idioci 12.09.06, 11:48 Wychodzi na to że ze 2 miliony Polaków to idioci - skoro wciąż w swoich preferencjach wyborczych pływają między skrajnymi obozami... Moze ktoś mi zdradzi na czym polega fenomen tych ~10% ludzi którzy w poniedziałek deklarują poparcie dla PO, we wtorek na PIS, w środę znów na Po... Albo idiotą jest ten kto robi te sondaże albo ten co je zamawia i publikuje - no bo chyba jednak nie te 2.000.000 dorosłych Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Nie ciesz się tak fragles, nie ciesz 12.09.06, 11:50 > No i szampański humor na cały dzień zagwarantowany. Na pohybel Potworom i > spółka! Zachodzę w głowę skąd to poparcie dla PO, skoro ta partia robi wszystko, by zniechęcić do siebie ludzi. Pewnie jak zwykle - powodowany chęcią wyboru mniejszego zła - poprę PO, ale z przekonaniem, że popieram dzieci błądzące we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Znowu? 12.09.06, 12:58 > To zaczyna wanke wstanke przypominac. To bardzo fajna zabawka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Cenzura wraca i odchodzi?? Jak to jest, ze ... 12.09.06, 13:10 niektore maile znikaja na pare godzin a potem wracaja? Pan major z ABW dostaje do czytania i rejestracji a potem oddaje? Czegos tu nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cenzura wraca i odchodzi?? Jak to jest, ze .. 12.09.06, 13:12 Po prostu - wraca nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
signal PiS przejmie wyborców Samoobrony i LPR 12.09.06, 13:11 to jest plan kaczyńskich . Odpowiedz Link Zgłoś
meller.pl ^^P_L_A_T_F_O_R_M_A^^ 12.09.06, 15:57 Wykopmy kartofle z polskiego rządu! Te miejsca zarezerwowane są dla ludzi PO! Chcedmy zmian, chcemy rozwoju, chcemy przemian! Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Rrrrokita tak się skrzywił na tej fotce, że nawet 12.09.06, 13:41 McDonald patrzy na niego jak na idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
feretron Re: Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - P 12.09.06, 14:04 Pewnie efekt kampanii wizerunkowej PO. Ale nie ukrywam że z olbrzymią satysfakcją przyjme jeśli stanie się to elementem trendu :) Tylko Platforma zagwarantuje spokój i rozwój na odpowiednim poziomie w samorządach Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 To normalka - rewolucja zjada własne dzieci ? 12.09.06, 14:22 Media przyprawiają PiS-owi "gębę". Polsat i TVN robią krecią robotę. Pomyłki PiS-u to Macierewicz i Wildstein. Za dużo mówią do mediów na każdy temat. Także ta pozycja "klienta" w polityce zagranicznej. PRL słuchała jednego pana, PiS słucha innego pana. A gdzie oczekiwana suwerenność decyzji o którą walczyła Solidarność ? Odpowiedz Link Zgłoś
chabergebertwilker Gielda: spadaja akcje Agory 12.09.06, 14:23 Hurra! www.money.pl/gielda/profile/AGORA,AGO,wykresy,notowan,12.html# Odpowiedz Link Zgłoś
ppo "W wyniku prac komisji bankowej nie wzrośnie cena 12.09.06, 14:46 chleba". Nie samym chlebem człowiek żyje, panie Miśkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlowicki Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - PiS 12.09.06, 14:54 a to biuro badawcze jest tak wiarygodne jak w przypadku platformy ? to dziekuje szanownej Gazecie wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - P 12.09.06, 14:56 Ależ skąd. Jest tak wiarygodne jak B. Wildstein. Odpowiedz Link Zgłoś
da_luq Sondaż: Wzrasta poparcie Platformy, spada - PiS 12.09.06, 15:01 hehe znowu AAAAAAAA daaamm Mimimimi chniiiiiik robi sondaż i jego Unia Wolnosci nie przepraszam Po to teraz sie nazywa, swoja droga ciekawe jaka nastepna nazwe bedzie miala Unia W.a wiec PO przegra;) Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Czyżby tanie państwo nie wypaliło?? 12.09.06, 15:24 czy dlatego ze wicepremierzy to zera podniesione do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Czyżby tanie państwo nie wypaliło?? 12.09.06, 15:29 franek9915 napisał: > czy dlatego ze wicepremierzy to zera podniesione do potęgi "Mówią o mnie że jestem zero, A więc widać jestem ceniony. Wszak jednostka to nic, dopiero Zera zmienią ją wam w miliony..." Fragment piosenki z nieodżałowanej audycji radiowej "Trójki" "60 minut na godzinę" Jacka Fedorowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista I jeszcze kawałek tego samego, 12.09.06, 15:41 nieźle przystaje do dzisiejszej rzeczywistości " Duże świństwo za dużą sumę Potem dane, teczka i w akta Mogę zrobić tu każdy numer Jeśli tylko będzie podkładka Mówią o mnie, że jestem zero." Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: I jeszcze kawałek tego samego, 12.09.06, 15:58 cyklista napisała: > nieźle przystaje do dzisiejszej rzeczywistości > > " Duże świństwo za dużą sumę > Potem dane, teczka i w akta > Mogę zrobić tu każdy numer > Jeśli tylko będzie podkładka > Mówią o mnie, że jestem zero." A początek był taki: Jedni lubią bahama yellow Inni lubią w barwach prostotę. A ja szary, w szarym fotelu, Przerabiam szare na złote. I nie powiem, interes kwitnie, Przyznam nawet, gna pełną parą, Bo choć w żadnej nie jestem sitwie To przerabiam wszystkich na szaro. Kotoś mi pokazał, grożąc, pięść, pię, pię! Oj, jeszcze będzie konsekwencja! Ja szara mysz pi, pi Ja szara gęś gę, gę, Ja szara eminencja! A dalsza część tej zwrotki o zerze: Zaświadczy paru sztywnych już, hi, hi, Z mego powodu in absentia Ja szara mysz...itd. Odpowiedz Link Zgłoś