aaronbund Gawryluk sie przed nimi płaszczy,a oni ją mają za 14.09.06, 09:04 nic, dobrze jej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 sPiSek u wildsztajna - niemożliwe!!!! 14.09.06, 09:05 to po co odsyskaliśmy TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Drogi PIS-ie 14.09.06, 09:10 zrób wybory do sejmu teraz.... lepszych notowań już nie będziecie mieli, a moglibyście pozbyć się Giertycha, który was najbardziej kompromituje... To miło tak wiecznie się tłumaczyć? I tak już przejeliście jego elektorat, więc po cholerę trzymać go dalej w rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:08 Z jednej strony Dorn ma rację - fotka z Giertychem w życiu nie pomoże. A z drugiej widać jaka to "koalicja" i do czego służy. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Foch z dąsem PiSda puściła buehehehe 14.09.06, 09:10 Obrażasz się misiaczku na swoich przygłupków????? Toś ty taki sam przecież! :D Odpowiedz Link Zgłoś
xapur Pani Gawryluk nie powinna prowadzić takich progr.. 14.09.06, 09:11 Witamy w powtórce z rozrywki. PRL BIS ?! Akurat nie przepadam za tą panią i uważam, że niespecjalnie się nadaje do tego typu programów, niemniej jeśli faktycznie Dorn rzucił coś takiego to znaczy, że czołowi ludzie PiSuaru są zwykłym dnem. Co zresztą nie jest chyba dla nikogo wielką nowiną, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:13 Czy DORN to skrót od DO Roboty Nieroby? Odpowiedz Link Zgłoś
akubny Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:17 To jest logika wydarzen. Giertycha pakuja na najwazniejszego nauczyciela naszych dzieci, ale sami nie wchodza do studia z takim, bo nie da sie z nim gadac. Juz za to nalezaloby pisowcow pówiesic za jaja. Dzieci w tym panstwie (moralow i lze-sprawiedliwosci) traktuje sie instrumentalnie. Ryby i dzieci glosu nie maja. Dorn ma, moze wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:19 Oni nie mają jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:25 Teraz widac jak ta koalicja jest spójna i jednomyslna. Tylko czemu w ogole powstała. Gdzie podział się honor i odpowiedzialnośc za losy kraju tego sprawiedliego i prawego PIS-u.Jak można było się tak zeszmacić tylko dla możliwości sprawowania władzy, robienia czystek i gnębienia niewygodnych autorytetów.Bo dobra kraju ani w polityce wewn. ani zagranicznej tu nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki łże układy, wykształciuchy sa wszedzie !! 14.09.06, 09:26 Moze myslal ze to Maciej Giertych??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo co za różnica dorn, lepper czy giertych? 14.09.06, 09:31 Wszyscy reprezentuja ten sam poziom moralny i intelektualny. Wszyscy nadaja się do wywalenia z sejmu i rządu Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo a dorn jest wyjątkowo obleśną postacią 14.09.06, 09:32 rzygać się chce jak sie go widzi i słyszy Odpowiedz Link Zgłoś
kaza40 Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:37 pan Dorn zapomniał że cała koalicja jest złem koniecznym Odpowiedz Link Zgłoś
replique A to się wyrabia! 14.09.06, 09:43 Jak się robi, to się robi... A ile się jeszcvze porobi? Nie znaczy to, że od razu polubiłem Dorna - ale jakiś plusik mu się przypałętał. Może i Lepper jest prorokiem? - Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 09:50 Jak nie dostane pieniedzy mowi Giertych i Lepper to wychodze z koalicji... i tak wlasnie wyglada rzadzeniem krajemi w wykonaniu polskich politykow... Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Wolne media w TVPis - wolne żarty. 14.09.06, 10:03 Przykład. W Wiadomościch czyli Dzienniku Telewizyjnym wczoraj: 1) brak jakiejkolwiek informacji o tarciach w koalicji i gadania Leppera o wyborach na wiosnę 2) brak jakiejkolwiek informacji o buncie dziennikarzy Radia Merkury Tak wygląda TVPis. Propaganda na okrągło. Najlepiej byłoby gdyby Polsat lub TVN przesuneli program informacyjny na 19:30. Dziennik TVPiS dostałby w du...ę. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Wolne media w TVPis - wolne żarty. 14.09.06, 10:16 Lepiej żeby nie przesuwali, bo dzięki temu każdy może sobie obejrzeć jedno i drugie i wyrobić własne zdanie o zasadach filtrowania informacji w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
omelgrom Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 10:15 Pochwalam, ale byłbym szczęśliwszy gdyby dotyczyło to rządu a nie tylko audycji Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Najwidoczniej 14.09.06, 10:19 oni sie soba brzydza. A swoja droga to po co Dorn przyjechal na Woronicza? Zby oswiadczyc, ze do studia nie wejdzie? Typowy przyklad PBP (Polskie Badziewie Politykierskie). Odpowiedz Link Zgłoś
ps01 Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 10:20 > koalicja z PiSem to jest zło konieczne Ta koalicja to rzeczywiscie jest zło, ale wcale nie konieczne! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 10:28 A dobro Polski????? Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Ludwiś zabrał swoje zabawki i opuścił piaskownicę. 14.09.06, 10:29 Żenujące. Jak dziecko, jak dziecko.... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Ludwiś zabrał swoje zabawki i opuścił piaskow 14.09.06, 11:25 Ten caly rzad jest zenujacy... Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw384 Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 10:30 To nie były imieniny u kolegi, polityk musi czasem dyskutować i z wrogiem. Pytanie jest takie: Czy Pan vicepremier to polityk, czy prawie polityk. buku Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiprecz Re: Dorn w TVP: jak jest Giertych, to ja wychodzę 14.09.06, 10:38 a ja bym wyszedl widzac jednego i drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
evaoko Ludwik weź Gawryluk w kamasze, skończy się twój 14.09.06, 10:42 problem i nasz też Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak666 Jaja jak berety 14.09.06, 10:45 Koalicjant to dla niego nie jest partner do rozmowy. Co za debile. Odpowiedz Link Zgłoś