zwiatrem1 Sekielski i Morozowski: To był nasz pomysł 27.09.06, 14:42 Brawo panowie z TVN, swietna rezyserka!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ultravox Re: Sekielski i Morozowski: To był nasz pomysł 27.09.06, 14:50 ..." i cały plan w PISdu!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Sekielski i Morozowski: To był nasz pomysł 27.09.06, 16:41 TVN rozwalil IV RP:)))))))))))) Brawo panowie, brawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_klamie Ataki ubecji i GW na PiS - klasyka łajdactwa 27.09.06, 14:57 jak mordowali księży to się im podobało, kłamliwe kanalie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Ataki ubecji i GW na PiS - klasyka łajdactwa 27.09.06, 15:03 Nie można odnaleźć "galba" - no właśnie, gdzie oaza mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Ataki ubecji i GW na PiS - klasyka łajdactwa 27.09.06, 15:57 Nie ma go poszedł na zebranie szturmowe Mlodzieży Wszechpolskiej,kupują benzynę na ognisko w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A Lepper siedzi i zawija papierki.... 27.09.06, 15:00 Czeka...na rozwój wypadków.Cwana bestia. Odpowiedz Link Zgłoś
dlart Posłuchacie, co mowi Gosiewski 27.09.06, 15:05 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3647196.html Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Wyborcy myślą! 27.09.06, 15:11 Jeżeli wszystkim nawiedzonym od kleru KK do działaczy PIS szczebla powiatowego myślą że chodzi o zwykłą politykę to znaczy gonienie króliczka to mylą się! Chodzi o przegonienie kaczek i tych co myślą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Cyba ze panowie Sekielski i Morozowski 27.09.06, 15:07 sami sa agentami sluzb specjalnych. Skad my mamy to wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Re: Cyba ze panowie Sekielski i Morozowski 27.09.06, 15:10 a tak w ogóle to JA zleciłam to nagranie Siekielskiemu i Morozowskiemu, ale nie moge powiedzić dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia dziennikarzyny wzięły się za politykę... 27.09.06, 15:09 Pawka Morozow wredna bestia... Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: polityczne kurduple z PiS-u. 27.09.06, 15:26 halfliner napisał: > pozdr A ty pewnie masz dwa metry.Wnioskuję to po tym że krew ci do mózgu nie dopływa i tylko stać cię na takie długie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Czy nagrywanie bez uprzedzenia nie jest przesteps 27.09.06, 15:13 twem ??????? Oczywiscie,ze Beger ktos musial"pomagac"sama nie miala by mozliwosci nawet to sprzedac. Pytanie Czy wolno na teren sejmu wnosic sprzet do nagrywania , bez oficjalnej zgody strazy marszalkowskiej??????? Przeciez tam moga byc omawiane wazne sprawy i tajemnice panstwowe, a jesli tak latwo to mozna bylo nagrywac to ladny interes. Druga sprawa To w niektorych krajach jak np USA nagrywanie jest dozwolone tylko za ZGODA I WIEDZA !nagrywanego.Musi sam do mikrofonu powiedziec formulke ze zgadza sie. We wszystkich innych wypadkach moze to zrobic tylko policja, sluzby specjalne i potrzebne jest zezwolenie sadu. Dokladnie tego nie znam ale wiem ze nagrywanie bez uprzedzenia jest tam nawet jakims przestepstwem ! A ciekawe jak w Polsce te sprawy sie maja ?,Czy przyszly juz jakies regulacje z ukochanej uni ?:) MEDIA I DZIENNIKARZE WCALE NIE SA WOLNI OD STARYCH UKLADOW !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: WĘGRY BIS!!! 27.09.06, 15:23 Leć baranie pod sejm tam już koczują lewackie bojówki. Odpowiedz Link Zgłoś
umbertol Re: WĘGRY BIS!!! 27.09.06, 15:28 czy Twój NICK wskazuje na Twoje upodobania do grzebania w d...? W ten sposób do niczego nie dojdziesz. Czy Twoja mama wie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: WĘGRY BIS!!! 27.09.06, 15:44 umbertol napisał: > czy Twój NICK wskazuje na Twoje upodobania do grzebania w d...? > W ten sposób do niczego nie dojdziesz. Czy Twoja mama wie o tym? Nie to od mojego nazwiska. Czy twoja mama nie mówiła ci że naśmiewanie się z nicka jest brzydkie i nie na miejscu.? Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Taaa, dobe sobie ... "Wasz pomysł sługusy jedne !! 27.09.06, 15:29 Pomijając zatrważającą głupotę PiS (bo inaczej nie sposób określić jakichkolwiek kontaktów - choćby prywatnych - z takim przypadkiem low life jakim jest Beger) to w życiu nie uwierzę, że ten Flip z Flapem z TVN sami wpadli na ten pomysł. O, tak lotni to oni nie są. To, że TVN jest tubą propoagandową oPOzycji powszechnie wiadomo i nie ma co udawać, że za tą prowokacją nie stoją żadne względy moralne. Ot pacynka Beger z poduszczenia marionetek Sekielskiego i Morozowskiego zrealizowała plan. Szkoda tylko, że PiS wywrócił się na tak miekkim gó..nie. Ale jak ktoś wchodzi do obory to musi sie liczyć z konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson Re: Czy nagrywanie bez uprzedzenia nie jest prze 27.09.06, 15:40 Uwielbiam eleltorat Pisow, nie roznia sie w rozumowaniu sldowskiego. Rozumowanie proste - bardziej dokladnie prostackie : cokolwiek slozy nam jest dobre cokolwiek sluzy innym jest zle. Tluszcz nie rozumie, ze aby demokracja slozyla obywatelowi a nie polityczn- gospodarczym mafia, musz byc przestrzegane podstawowe standarty demokracji. No ale tluszcza lubi latwe rozwiazania..... Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Czy nagrywanie bez uprzedzenia nie jest prze 27.09.06, 16:00 trygresson napisał: > Uwielbiam eleltorat Pisow, nie roznia sie w rozumowaniu sldowskiego. > Rozumowanie proste - bardziej dokladnie prostackie : cokolwiek slozy nam jest > dobre cokolwiek sluzy innym jest zle. > Tluszcz nie rozumie, ze aby demokracja slozyla obywatelowi a nie polityczn- > gospodarczym mafia, musz byc przestrzegane podstawowe standarty demokracji. No > ale tluszcza lubi latwe rozwiazania..... T:Jakiekolwiek sa twoje poglady ,nie zapominaj ze drugi ma prawo do wlasnych , a ty sam nie jestes alfa i omega. A co do nagran to jednak sa jakies regulacje i rozwiazania prawne nawet w takich demokracjach jak USA.Minister Sikorski cos by o tym wiedzial,bo ja ciagle za malo. Robi sie to wlasnie po to zeby unikac takich swinskich podchodow. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem a jakie to ma znaczenie 27.09.06, 18:14 moze jest a moze nie. To teraz jest bez znaczenia, bo nagranie juz jest. O czym ty chcesz wogole dyskutowac? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: a jakie to ma znaczenie -a no ma 27.09.06, 20:49 nick_othem napisał: > moze jest a moze nie. To teraz jest bez znaczenia, bo nagranie juz jest. O czym > ty chcesz wogole dyskutowac? T:O tym co bdedzie ,o regulacjach na przyszlosc. A jesli ktos(niezaleznie kto to jest!) zlamal prawo jeszcze wczorej to niech tez za to odpowie. Znalezli gnojare i dwoch komikow (Flipa o Flapa)do wykonania brudnej roboty. Takie nagrywanie kogos bez wiedzy to wyjatkowo ubeckie i dyktatorskie metody, smierdzace minina epoka,i az wstyd ze to PO takie cos popiera. Ludzie nie zdaja sobie sprawy co to znaczy nagrac kogos bez wiedzy i publikowac. Nawet jak robia z kims wywiad w gazetach to potrzebny jest podpis do autoryzacji.Czsto widzimy w prasie dopisek :"Nie chce sie ujawnic itp", a co dopiero nagrac kogos po kryjomu i robic sobie z tego hucpe. Prawdopodobnie w Ameryce to taka Berger i komiki mieli by niezly proces za straty moralne. Musimy sie jeszcze troche nauczyc demokracji i poszanowania czyjejs prywatnosci oraz osobowosci. Takie cos moze robic tylko policja ,sluzby i to byc moze za zgda sadu. Komuna wybila na naszej swiadomosi straszliwe pietno; "MYSLIMY SOBIE ZE DO CZYJEGO DOMU MOZNA WLAZIC Z BUCIORAMI ! " Az wstyd ze takie PO tego nie rozumie,gdyby byli tym do czego maja pretesje to by sie od tego juz wyraznego swinstwa po prostu odcieli. A tym co JEST niech dykutuje komisja sejmowa,a nie warcholy pod sejmem. Pytales sie czy oni wogule chca dyskutowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Ojcze Dyrektorze, Panie Marszałku, Wysoka Izbo! 27.09.06, 15:20 'Powinno się wyjaśnić, kto i jak wniósł kamerę na teren Sejmu'. Tak, panie posłanki i panowie posłowie - kamery przemysłowe umożliwiły złapanie złodzieja? Trzeba sprawdzić, kto je kupił, za czyje pieniądze i kto za tym stał. Michnik nagrał Rywina? Trzeba wyjaśnić, czy dyktafon nie pochodzi z przemytu. Ministrze Ziobro, ministrze Dorn - do dzieła! Prezes w potrzebie! --- A galba dalej z uczuciem masował stopy Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: A czyja jest TVN 27.09.06, 15:24 Benficjenta Okrągłego Stołu.Przechrzty z lat 80-tych. prokto napisała: > jak nie postkomucha Waltera Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: A czyja jest TVN 27.09.06, 15:28 Już cała rodzinka Kwacha tam się produkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy i co w związku z tym...? 27.09.06, 15:44 czy to oznacza, że Lipiński nie przeprowadził kompromitującej PiS rozmowy z Beger...? Prawie Sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: i co w związku z tym...? 27.09.06, 15:48 ci co to widzieli, zapewne widzieli coś innego niz było w rzeczywistości, w kontekscie zmian przeprowadzonych w celu konsultacji, jak pewnie powie Gosiewski. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: i co w związku z tym...? 27.09.06, 16:05 piss_on_pis napisał: > ci co to widzieli, zapewne widzieli coś innego niz było w rzeczywistości, w > kontekscie zmian przeprowadzonych w celu konsultacji, jak pewnie powie Gosiewsk > i. A ciebie debilu to osr.. trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Typowa prowokacja 27.09.06, 15:31 Przeciez to proste ze PiS musi zdobyc poslow dla wiekszosci w Sejmie.Tak dzieje sie w kazdym demokratycznym kraju.Beger zatelefonowala do Lipinskiego.Niby ze chce przejsc na strone PiS.Pozniej kontakt z TVN.Pozniej wyrywki z rozmowy.I to wlasnie to.Czy staly za tym sluzby?Wykluczyc nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy nie kompromituj sie głąbie... 27.09.06, 15:37 ... Prawie Sprawiedliwość a jak ciemny lud tego nie kupi...? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: nie kompromituj sie głąbie... 27.09.06, 15:41 Jestes komunistyczna wycieraczka? Daj nogi wytrzec tez innym. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy pomyśl czasem...to nie boli 27.09.06, 15:45 wyznawco moralności Kalego... żałosny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis spluwaczko mądrych i sprawiedliwych inaczej 27.09.06, 15:47 daj sobie jeszcze raz splunąć w pysk i uśmiechnij się przy tym jak zwykle radośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson Re: Typowa prowokacja 27.09.06, 15:50 presentation1 napisał: Masz niedorozwoj szarej komorki mozgowej. Gdyby ta historia przytrafila sie w kraju z rzeczywiscie NIEZALEZNYM sadownictwem, to jakakolwiek sugestia, ze politycy moga sterowac sadownictwem wiazalaby sie z calkowita anihilacja tej partii. Ale drogi d....pku zyjesz w kraju gdzie czerwone i czrne bany robia obywatela w glupa jak chca. Ponadto sam styl prowadzenia tych "negocjacji" swiadczy o tym , ze Pissy to go..no nie mniejsze od komuny. I tak jak oni skoncza. > Przeciez to proste ze PiS musi zdobyc poslow dla wiekszosci w Sejmie.Tak dzieje > > sie w kazdym demokratycznym kraju.Beger zatelefonowala do Lipinskiego.Niby ze > chce przejsc na strone PiS.Pozniej kontakt z TVN.Pozniej wyrywki z rozmowy.I to > > wlasnie to.Czy staly za tym sluzby?Wykluczyc nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
ala544 Moje zdanie 27.09.06, 15:57 Nie jestem zwolennikiem PIS-u.Rozumiem intencje dziennikarzy, ma być ciekawie, trzeba namieszać , zeby była oglądalność i ma byc zrozumiałe dla mas. W koncu chodzi o kasę i nic więcej.Od dziecka wiem że polityka smierdzi a politycy kłamią,ale nie spodziewałam się,że dziennikarze sięgną po Begerową w roli głównej.Jej sie nie dziwię. bo to prymitywna istota ale prowadzących program uważałam za inteligentniejszych.Szkoda tej naszej Polski, nikomu się o Nią nie rozchodzi, tylko stołki i kasa sie liczą!!! Oj szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Re: Moje zdanie 27.09.06, 16:06 Misterny wywod uderza wprost nieodgadniona przenikliwoscia. Racja! wszystko trzeba kryc pod dywanem! Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Moje zdanie 27.09.06, 16:14 > ale nie spodziewałam się,że dziennikarze sięgną po Begerową w roli > głównej.Jej sie nie dziwię. bo to prymitywna istota ale prowadzących > program uważałam za inteligentniejszych. Dziwne, jest to, że dziwisz się dziennikarzom, a nie dziwisz się, że partia, która ma w nazwie prawo i sprawiedliwość, tak bardzo zabiegała o posłankę Beger. A dziennikarze i policja często wykorzystuje informacje pozyskane od ciemnych typków, bo to cenne źródło. Taka jest rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Moje zdanie 27.09.06, 22:21 ala544 napisała: > Nie jestem zwolennikiem PIS-u.Rozumiem intencje dziennikarzy, ma być ciekawie, > trzeba namieszać , zeby była oglądalność i ma byc zrozumiałe dla mas. W koncu > chodzi o kasę i nic więcej.Od dziecka wiem że polityka smierdzi a politycy > kłamią,ale nie spodziewałam się,że dziennikarze sięgną po Begerową w roli > głównej.Jej sie nie dziwię. bo to prymitywna istota ale prowadzących program > uważałam za inteligentniejszych.Szkoda tej naszej Polski, nikomu się o Nią nie > rozchodzi, tylko stołki i kasa sie liczą!!! Oj szkoda. Moje zdanie jest prawie identyczne ! Dodam jedynie, że moim skromnym zdaniem wybór TVN to nie był przypadek.. Delikatnie to określę - oni reprezentują podobny ,,poziom'' ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 I co ten Sekielski z Morozowskim narobili? 27.09.06, 16:08 Przecież w ten sposób mogą doprowadzić do obalenia najlepszego rządu w historii I, II, III i IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: I co ten Sekielski z Morozowskim narobili? 27.09.06, 16:14 Oni walczą o ten najlepszy z ,,premierem z Krakowa''.Bo ,,prezydent Tusk'' to dopiero za kilka lat. Będzie pieknie....Walter wróci do TVP i połączy ją z TVN.A Rydzykowi się koncesje zabierze.Całą władza w ręce rad( polityki pieniężnej z Ekonomistą Wszechczasów, kadencja dozywotnia) arek64 napisał: > Przecież w ten sposób mogą doprowadzić do obalenia najlepszego rządu w historii > > I, II, III i IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: I co ten Sekielski z Morozowskim narobili? 27.09.06, 16:17 > Oni walczą o ten najlepszy z ,,premierem z Krakowa'' Coś mi się wydaje, że oni sobie także zdają sprawę z tego, że lepszego rządu niż PiSu, to być nie może. Może oni sobie jaja robią, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
j.g.k Mali ludzie i ich sprawki 27.09.06, 16:24 Wydaje mi sie komentowanie zdarzenia nie ma asolutnie sensu. To tym malym ludziom zalezy by utopic publiczna kompromitacje w morzu szczegolowej dyskusji. I tak duze czesc naszego narodu nie stara sie zrozumiec rzeczywistosci. Jezeli musza juz wysilic swoj mozg przelaczaj natychmiasttv na inny program . Istotne jest jak do tej ciemnoty dotrzec z oczywistymi faktami. Praca od podstaw? Zanim beda jakies efekty juz nie bedzie nas na mapie europy. Moze jednak prawa wyborcze powinny byc uzaleznione od jakiegos egzaminu, albo moze badania psychologicznego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy35 Sekielski i Morozowski mowia ze to ich pomysl a 27.09.06, 16:31 Begeer dzisiaj w radiu tokfm mowila ze to jej wiec kto mowi PRAWDE??? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Sekielski i Morozowski mowia ze to ich pomysl 27.09.06, 16:35 Jarosław Kurski: Adam Michnik panią zainspirował? Renata Beger: Tak skutecznie nagrał bełkot Lwa Rywina, że ja nad tym bełkotem pracowałam i ta praca przygotowała mnie do takiej akcji, nic innego. Jarosław Kurski: Czekała pani na swój czas? Renata Beger: Myślę, że tak, każdy ma swój czas i albo wykorzysta w pozytywnym tego słowa znaczeniu, albo nie. Ja biłam się ze swoimi myślami prawie dobę, co mam zrobić, w jaki sposób mam to zrobić, i udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Sekielski i Morozowski mowia ze to ich pomysl 27.09.06, 22:35 gamon0 napisał: > Jarosław Kurski: Czekała pani na swój czas? > > Renata Beger: Myślę, że tak, każdy ma swój czas i albo wykorzysta w pozytywnym > tego słowa > znaczeniu, albo nie. Ja biłam się ze swoimi myślami prawie dobę... A ja naiwny widząc ją dzisiaj myślałem, że ktoś(!) ją napadł !..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melsztynska Re: Sekielski i Morozowski mowia ze to ich pomysl 27.09.06, 17:00 bo dobry pomysł miewa wielu ojców - ergo, może mieć dwóch i jedną matkę Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Sekielski i Morozowski mowia ze to ich pomysl 27.09.06, 22:30 jerzy35 napisał: > Begeer dzisiaj w radiu tokfm mowila ze to jej wiec kto mowi PRAWDE??? > Natomiast w TVP1, że ,,zeszły się dwie drogi'' ?!.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Cos w tym jest 27.09.06, 16:37 nalezy rowniez zbadac czy elektrownia ktora dostarczyla prad nie zostala zbudowana wedlug sowieckich planow a turbiny nie byly przypadkiem niemieckiego pochodzenia. Trzeba byc czujnym... Odpowiedz Link Zgłoś
rudniand TVN gratulacje ! 27.09.06, 16:46 Osiągnęliście już poziom TVP Kwiatkowskiego - duża w tym zresztą zasługa szefów TVN którzy przejmują z TVP kwiat polskiego dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: TVN gratulacje ! 27.09.06, 22:43 rudniand napisał: > Osiągnęliście już poziom TVP Kwiatkowskiego - duża w tym zresztą zasługa szefów > > TVN którzy przejmują z TVP kwiat polskiego dziennikarstwa. A'propos.. W dzisiejszej ,,Kropce nad i'' Olejnik pokazała cała swoją ,,cieniznę'' ! Zwykłe chamstwo i prostactwo ! Nadaje się tylko do TVN ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek-ob-lesny brawo :) 27.09.06, 16:48 zeby renia razem z tvn taki numer na stare lata wykrecila?! trzeba byc totalnym spisuarczonym idiota zeby poprzez swa pazernosc na wladze dac sie tak podejsc :D zaiste powiadam wam - swiat sie konczy :) niemniej gratulacje - wroga najlepiej zwalczac jego metodami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melsztynska Re: brawo :) i o metodach wroga 27.09.06, 17:23 to może i języka wroga nie lekceważyć?...łapię sie coraz częściej, że przejmuję (w cytatach co najmniej) tę ich obleśną frazeologię lat 60tych i stanu wojennego... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Przecież tu nie ma nic dziwnego !! 27.09.06, 17:24 Lipiński przychodzi do Beger i jej tłumaczy a ona go próbuje podejść. A wszystko z inicjatywy Siekielskiego i Morozowskiego, dodajmy że to już nie jest nawet dziennikarstwo, (zastanawiam się czy w Polsce jeszcze ktoś rozumie czym jest dziennikarstwo), to jest szukanie sensacji i rozdmuchiwanie faktów. Gdzie tu jest jakaś propozycja korupcyjna ?? Przecież on normalnie rozmawia i tłumaczy co może zrobić sejm w sprawie weksli jego zdaniem i jakie jest stanowisko ministra sprawiedliwości z jego partii. Odpowiedz Link Zgłoś
najdd BRAWO :))))))) 27.09.06, 17:26 W KOŃCU KTOŚ DOSRAŁ TYM POJEBO... Z PIS! TYLKO JESZCZE NASZEGO KOCHANEGO PREZYDENTA PRZYDAŁO BY SIE WYDYMA....:)! Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Antypolska Hucpa w TVN 27.09.06, 17:31 PO-stkomunisci, SLD i agenci obcych wywiadow w jednej koalicji przeciwko Polskiej racji stanu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: Antypolska Hucpa w TVN 27.09.06, 19:08 woodbridge napisał: > PO-stkomunisci, SLD i agenci obcych wywiadow w jednej koalicji przeciwko > Polskiej racji stanu !!! i jeszcze 70% Polaków także przeciw kaczej racji stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret Prowokacja służb 27.09.06, 17:31 W kaczolandzie (IV Kaczypospolita) każdy posiadacz kamery i magnetofonu może być uznany za relikt postkomunistycznych służb specjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Tez naleze do ukladu! 27.09.06, 17:34 gdybym mial mozliwosc zdobycia swietnego materialu dziennikarskiego, tez bym nagral Pissmanow. Czy to oznacza ze tez naleze do ukladu w oczach tych paranoikow? Odpowiedz Link Zgłoś
ingman PIS to łże-elity??? 27.09.06, 17:41 Nie no, po prostu to już urąga zdrowemu rozsądkowi. Nie było korupcji? To dlaczego proponowano Beger załatwienie kłopotów z wymiarem sprawiedliwości? Panowie PiSowcy - teraz w żywe oczy łżecie wyborcom, że to tylko "nieestetyczne" procesy demokratyczne. A może jeszcze społeczeństwo zapłaci za weksle??? Odeszła jedna banda, przyszła druga... Won z sejmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Nagrali Renię w sypialni. 27.09.06, 18:05 A powinni w oborze przy czochraczu, byłoby bardziej wiarygodnie. Nikt chyba nie uwierzy, że to profesjonaliści zrobili nagranie w sypialni. Ciekawe jak wygląda cały film, bo Renia jest taka sexxxi. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Jakie to ku..ki 27.09.06, 18:07 No i widzisz Jurek jakie proste,jako starsz zakrystowy dziewictwo Maryji pojąłeś a takich prostych rzeczy poją nie potrafisz i znowu snujesz jakieś podejrzenia: komuna,przeciwnicy przemian,służby specjalne -idż się leczyć i całe twoje ugrupowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Jedzie mi czolg w oku ?? 27.09.06, 18:17 "Sekielski i Morozowski ujawnili, że nagranie było ich pomysłem."... ======================================================================= Mowiac krotko: "Srali muchi byndzie wiosna".. - I dlatego WIEDZIELI do KOGO sie zglosic i dlatego przeslawna Renia Beger.. - "najinteligentniejsza" z poslanek, zorganizowala olbrzymia prowokacje bez wiedzy WLADZ, czyli bez wiedzy "Endrju" Leppera - tez wzoru uczciwosci i etyki, oraz bez wiedzy komuszka Maksymiuka i bez wiedzy "Maryski" ROKITY??? - Aha.. Jedzie mi czolg w oku????? Odpowiedz Link Zgłoś