sugarbox 27.09.06, 16:57 Ciekawe czy dojdzie teraz do 90% niezadowolenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek83lbn Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:01 Wybory albo Węgry przystap do BAS i powiedz klamstwu NIE arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:20 Dzwniła dziś jakaś pani z sondażem, ale chciała aż 5 minut mojego czasu, a tyle to nie mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Eh, jest lepiej oceniany niz Merkel, Blaira i 27.09.06, 17:35 wegierski i czeski. W sumie dobrze. Jak sie pomyslec z jaka potworna zadyma czerwonych faszystow mamy bez przerwy docznienia. Rozmowa zostala nagrana, ale przeciez dokladnie tak wygladaja negocjacje miedzypartyjne czy tez miedzy klubowe. Lepszego przyklady antypolskiej zadymy czerowono-brazowego ukladu, SLD + herr Tusk, nowy uklad Molotow-Ribbentrop, predko nie zobaczymy. Chociaz kto wie, te kanalie sa bardzo pomyslowe jezeli chodzi o bronienie postkomunistycznych, antypolskich patatlogii. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Eh, jest lepiej oceniany niz Merkel, Blaira i 27.09.06, 18:26 fritz.fritz napisał: > wegierski i czeski. > > W sumie dobrze. > Jak sie pomyslec z jaka potworna zadyma czerwonych faszystow mamy bez przerwy > do cznienia. > > Rozmowa zostala nagrana, ale przeciez dokladnie tak wygladaja negocjacje > miedzypartyjne czy tez miedzy klubowe. > > Lepszego przyklady antypolskiej zadymy czerowono-brazowego ukladu, SLD + herr > Tusk, nowy uklad Molotow-Ribbentrop, predko nie zobaczymy. > > Chociaz kto wie, te kanalie sa bardzo pomyslowe jezeli chodzi o bronienie > postkomunistycznych, antypolskich patatlogii. > Wszystko sie razem zbieglo: i obrona WSI, i kampania wyborcza. Towarzysze dwoja sie i troja, zeby juz nie tyle wygrac, bo na to nikt rozsadny nie liczy, ale zeby uratowac choc czesc krwioobiegu agentury, ktorej sa czescia. Tuske sie slini i sili, Borowski sie sciska z Niesiolowskim i Olejniczak z Napier(...)alskim takze napier(...)alaja na PiS, na Rzad, na Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Pomyśleć, ze bez Leppera rządowi jeszcze spadło 27.09.06, 18:39 Życie to potrafi płatać figle... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Szambo bez gnojowicy jest tylko z ekstrementami 27.09.06, 22:18 Szambo bez Leppa jak bez gnojowicy, jest tylko z ekstrementami stałymi od 17 lat. Jedni poszli z Solidarnością dla lepszej przyszłości solidarnie, inni jak kaczory i komuna poszli się nachapać solidarnie! Co z odpowiedzialnością za użycie Hitlera w kampanii wyborczej urzedujących Kaczyńskich. Teraz wszedł w kampanię Stalin Macierewicza i J. Kaczyńskiego, wiadomo poprzez sugestię na Olechowskiego itp. uderzyć w gusty wyborców! Jest taki zapis o zakazie rozpowszechniania symboli nazistowskich. W kampanii wyborczej polskiej niestety zostało to zrobione. Domagam się jasnego stanowiska w tej sprawie. Tylko wstawić Benedykta XVI jak przyjdzie im taka potrzeba! Zobacz , to powinno być karane, powinno być surowo karane z wyrzuceniem prezydenta i premiera za wykorzystywanie nazistowskich symboli w polskich wyborach! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Teraz Waffen-SS "Frundsberg" w Dreźnie i dwa miesiące służby Guentera Grassa! Dlaczego te szmaciaki o dziadku Tusku nie nakręcili jak wiał do Wojska Polskiego na zachodzie? Zamazali dobrą pamięć o nim umieszczając w filmiku Hitlera jego siepacza? Sponiewierali posłów opozycji przedstawiając ich w obecności Hitlera. Dlatego, że są szmaciaki, mamę tak szanują , a cudzego dziadka nie. Spieprzaj dziadu Ci powie! Na niwie walki z żydami(pazernymi) to Pajacowanie i Spółkowanie ma takie osiągnięcie, że cywilizuje Samoobronę, stając się jej zwierciadłem! Lepper chudnie, zaś oni się niemiłosiernie upaśli. Takie opasy Samoobrony, pewnie lubią wieprzowinę. Nie urośnie za Tuska na świnię półtuszka. Oczywiście też kacza i leppiejoprostacza! Czarna zawiesina! Patrz jak jestem wypasiony, w życiu miałem już trzy żony. Dzieci mamy ze trzy kopy. My od poczynania chłopy. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, bo chcę składek wciąż z ambony. Kombinować muszę z seksem, co nie wieje mi z refleksem. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak siedzę obok laski, cała sala krawat w paski. Głośno szczeka Marek Burek na czerwonych parę skórek. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Patrz jak jestem wypasiony, a po co mi jakieś żony. Złodziej to wieczna dziewica, teraz, zawsze ma dziedzica. Bo my żydzie jemy wieprze. Ty jedz g-wno, tobie lepsze! Niespasiony, mądry taki, takie tylko są Żydziaki. Bo to przez nich Kaśka w ciąży, jej mąż za mną z nożem krąży. Za to żydzie cię wypieprzę, żyć u obcych tobie lepsze! (ref.)Pasą się, pasą na tej biednej Polsce nazikatolicje pogrom zwiastujące. Kłamią i kłamią przeróżniaste szuje, z takimi dobra w Polsce nie zbuduje! Sam płonę ze wstydu i odpalę jak pożoga! Odpowiedz Link Zgłoś
manicstreetpreachers Re:Szambo bez gnojowicy jest tylko z ekstrementam 27.09.06, 23:13 Jeśli to tak sam z siebie to gratuluje przenikliwości w rozszyfrowywaniu zawiłości polskiej sceny politycznej i talentu literackiego. No ale z tym wermahtem sam sobie zaprzeczasz. Who do you think, you are Elvis or something. <<<domagam się>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
sesimbra Re: Won, debilny matole 28.09.06, 03:42 ja czytam, Ty nie potrafisz. Stad cala Twoja zlosc, swinio. Lub tylko piernales niechcacy, co nie uchodzi nawet i swin. Tak czy owak, rznac durnia juz niedlugo - bedziesz. Czas poczuj ryjem u chlewa, rydzyk karmy nie dorzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Eh, jest lepiej oceniany niz Merkel, Blaira i 28.09.06, 01:55 U&waga! miedzynarodowy, bolszewicki proletariat dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
american.dream Re: Eh, jest lepiej oceniany niz Merkel, Blaira i 28.09.06, 00:49 > Chociaz kto wie, te kanalie sa bardzo pomyslowe jezeli chodzi o bronienie > postkomunistycznych, antypolskich patatlogii. Patat-logii (kartopflarstwa) chyba nie bronia Odpowiedz Link Zgłoś
nad_morzem Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:02 W Polsce może dojść nawet do 139% niezadowolenia, tak już u nas jest, bez względu na rządzącą opcję. Niezadowolenie to powoduje, że żaden rząd nie miał szansy do tej pory rządzić normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:02 Przecież to łżesondaż. Jakby przeprowadzić prawdziwy to by 70% popierało :). Odpowiedz Link Zgłoś
zyks 70% ?! 170, albo i 270 !Ale Kurski i Bielan muszą 27.09.06, 17:09 to robić ... Odpowiedz Link Zgłoś
deskowy Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:11 nastapila tragedia na polskiej scenie politycznej na skale nienotowana dotychczas,mozna ja okreslic kilku krotkimi slowy:chamstwo,koltuneria,totalne zdemoralizowanie zarowno ekipy przy wladzy jak i tzw.opozycji,przekupstwo,afery,mafijnosc,korupcja,matactwo,straszny wstyd,wytykaja nas palcami w calym cywilizowanym swiecie,pzdr.deskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Dostrzegam demagogię i ukryty zamiar.Nie zrównuj 27.09.06, 17:15 tych nieszczęsnych popapranców z w miarę normalnymi ludźmi. Różnice widać gołym okiem, bez ukrytych kamer :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Oba Kaczory: nie orędzia, ale seppuku w Majewski S 27.09.06, 17:06 how, na żywo, o 20:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_x I co z tego? 27.09.06, 17:07 Kaczyńscy i ich wierne przydupasy specjalnej troski będą się kurczowo trzymać stołków nawet, gdy popracie dla ich nieudacznictwa sięgnie zera. Zresztą zawsze można powiedzieć, że sondaże tworzy układ i są one nieprawdziwe... Jak pozbyć się tych ćwoków? Prośba o pomysły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Spoko, juz niedługo.Ale jak postawisz namiot pod S 27.09.06, 17:11 ejmem lub/i pójdziesz na demonstrację, to napewno nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush No jak to ? Przeciez to tacy prawi i sprawiedliwi. 27.09.06, 17:09 No jak to ? Przeciez to tacy prawi i sprawiedliwi ! Przeciez to nigdy w zyciu Poruta i Sromota ! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: No jak to ? Przeciez to tacy prawi i sprawied 27.09.06, 17:29 Jak sie pozbyc ich? Wysylac kartki pocztowe do Sejmu z napisem: "PiSowi: NIE! " Jak zobacza ich kilka milionow,to ustapia. A moze tez nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A rzad mianowanca Belki jak byl popierany? 27.09.06, 17:16 A rzad mianowanca Belki jak byl popierany? Moze o tym ktos namisze, 8 % poparcia, slownie o s i e m. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin a ty dalej marudzisz, co to kogo obchodzi... 27.09.06, 17:30 co bylo kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:18 Nie dojdzie. Te 30% to zwolennicy i słuchacze moherowego radyja, oglądacze moherowej telewizyji i osoby nie potrafiące samodzielnie myśleć. Im wystarczą slogany typu "Bóg, honor, ojczyzna" oraz obraz rozradowanego Ojdyra. Kazał iść do wyborów, i głosować na jedynie słuszną partię - to bezmózgi prosto z kościoła polazły i zagłosowały, jak chciał Rydzyk i jemu podobna czarna sotnia. Co prawda, zegar biologiczny tyka, ale tworzone są nowe zastępy katoogłupionych ludków (przykład: Wierzejski), którzy wszelkie dowody na totalną degrengoladę polityczną pisiorów będą zwalały na : układ, komuchów, masonów, żydów, liberałów itd, itp. Tylko i wyłącznie ROZDZIELENIE kościoła i religii od państwa, oraz rozliczenie rządów od 1089 roku z podjętych decyzji może spowodować zatrzymanie powolnego rozkładu państwa. Powinno teraz wejść do rządzenia całkowicie nowe (w sensie zasobów ludzkich i polityki) ugrupowanie nie powiązane z całą tą hołotą od 1989 roku. --- Całkiem subiektywnie proponuję koalicję Racji Polskiej Lewicy (dla niezaznajomionych: dawniej Antyklerykalnej Partii Postępu "Racja" oraz Polskiej Partii Pracy (dla niezaznajomionych: tej od Pana Daniela Podrzyckiego. Jeżeli ktoś z przydupasów byłych oraz obecnego katoreżimu poczuł się urażony: 1. To był tylko skrót myślowy (autor: Macierewicz) 2. Jak chce stwierdzić niewinność, to niech sam to udowodni (autor: Rydzyk) Tak więc nie można mnie skarżyć sądownie... --- --- Niechaj będzie powalony. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:25 Stary, mądrze prawisz... W zupełności się zgadzam z tym co napisałeś. Jestem zwolennikiem "Racji" i mam nadzieję, że kiedyś dojdzie do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:29 Mam tą nadzieję od początku jej powstania! Nie wiem kto, ale Ktoś z forumowiczów gazety miał sygnaturkę: cyt. "Ludu Polan powstań z kolan" To chyba też nasz sympatyk, albo członek partii? Pozdrawiam Ciebie oraz owego forumowicza. Morszuk Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Prawie 70 proc. Polaków poprze PIS 27.09.06, 21:14 We wcześniejszych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:31 morszuk: od r.1089 ? to trzeba w katakumbach proces przeprowadzic !? Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:33 Jesteś spóźniony - wyjaśnienie poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:36 Morszczuku, Czy bylbys uprzejmy podac kilka szczegolow nt. Racji Polskiej Lewicy, albo odeslac mnie we wlasciwym kierunku (web)? Z gory dziekuje, joanna Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:42 Oczywiście Joasiu (o ile mogę tak napisać) Podaję Ci internetowy adres "Racji": www.racja.org.pl/ oraz tylko informacyjnie stronę PPP: www.partiapracy.pl/ Obie organizacje mają wspólne cele i obszary działania, oczywiście nie wszystkie. Jezeli możesz, to zaznajomij się z obydwoma. Życzę miłej i owocnej lektury. Morszuk --- A tak na marginesie, to jestem MORSZUK, a nie Morszczuk. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 18:04 Dzieki. I przepraszam za blad (w imieniu). To moze byc denerwujace, zdaje sobie sprawe. "Joasia" jest OK. Prawie zapomniane, ale niezupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 18:25 Jest mi przyjemnie, jesli sprawiłem Ci tym jakąkolwiek (nawet najmniejszą) radość. Morszuk Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:21 Prepraszam za literówkę w środku tekstu dotyczącą daty - oczywiście zamiast 1089 powinno być 1989. Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: to raczej grzybki 27.09.06, 17:27 halucynogenenne u niektorych dzialaja i po-zuja na prawdomownych jaja jajaja jajaja Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph wyniki sondaży a wyborów - wyborcy PiS 27.09.06, 17:27 Dobre zdanie ma 23% a głosuje 29%. Gdzie ta rozbieżność?!? Niestety do grupy wyborców PiS należą ludzie którzy albo pochodzą z tzw. moheru albo są tzw. elektoratem cichym. Czyli ludzie którzy nigdzie się nie udzielają, nie prowadzą aktywnego trybu życia (co nawet zgadza się z postawą roszczeniową), wobec tego nie są uwzględniani w sondażach. I przy frekwencji około 50% w wyborach oznacza to dodatkowe kilka procent zysku dla PiS względem sondaży. A niestety opozycja chyba mimo wszystko nie jest na tyle dojrzała i nie dostrzega tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Skąd te 23%? Ślepi i głusi? Zwolennicy urody Jarka 27.09.06, 17:30 Jak można przez tyle czasu nie zorientować się w cynicznych i bezczelnych manipulacjach PiS? Jest jeszcze dużo w tym kraju do zrobienia. Nie Pozwól aby rządziły tobą ogłupiałe, nienawistne 23%. Pomóż budować cyberdemokrcaję. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Po gonieniu króliczka, wyganianie kaczek :-( 27.09.06, 17:38 > Nie Pozwól aby rządziły tobą ogłupiałe, nienawistne 23%. > Pomóż budować cyberdemokrcaję Wszystko bardzo pięknie tylko że nasi politycy bardziej myślą nieuczciwie czytaj o np. wprowadzeniu okręgów jednomandatowych. Nikt nie myśli o ugruntowaniu demokracji bezpośredniej czyli np o umożliwieniu głosowania przez internet, pocztą :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sesimbra Re: Skąd te 23%? Ślepi i głusi? Zwolennicy urody 28.09.06, 03:49 jadlospis zrobili u katolickiej nazi-wscieklicy. Zrec tam tylko wszech- rydzykowe pomyje daja, nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
wjb4 Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 17:40 Psia krew! 0,7 * 38 000 000 obywateli w tym przeklętym "układzie"! I co tu z nimi robić? Odpowiedz Link Zgłoś
msvip jakie działania oceniano?? 27.09.06, 17:48 a czy premier ,rząd i prezydent coś qr*a zrobili w czasie tego roku???? no , poza ośmieszeniem nas w Europie,skłóceniem z Niemcami i stołkomanią?? Wyborcom PISu gratulujemy premiera,prezydenta i rządu!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jak się czuje gość... 27.09.06, 17:58 Jak się musi czuć gość, którego ponad 26 mln ludzi uważa za nieudacznika? Czy też spływa to po nim, jak po kaczce? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Jak się czuje gość... 27.09.06, 18:25 Splywa, splywa. Musi splywac, bo organizm sie broni. Kilka dni temu Stephen Harper (premier Kanady) wyrazil opinie w ONZ, ze nieprawda jest, jakoby wiekszosc Kanadyjczykow byla przeciwko udzialowi zolnierzy (kanadyjskich) w afganskiej "misji stabilizacyjnej". Cokolwiek pokazuja sondaze, twierdzil Harper, jest zluda. On (Harper) wie lepiej, bo z Kanadyjczykami rozmawia i oni sa bardziej otwarci w tych rozmowach, niz w owych sondazach. Wydaje mi sie, ze jest to ten sam syndrom. Cierpi na to wiecej przywodcow - prawdopodobnie pomaga im to przetrwac w lepszym zdrowiu... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jak się czuje gość... 27.09.06, 18:39 joanna_can napisała: On (Harper) wie lepiej, bo z > Kanadyjczykami rozmawia i oni sa bardziej otwarci w tych rozmowach, niz w owych > > sondazach. Wydaje mi sie, ze jest to ten sam syndrom. *************************************** Harper musi być bardzo obrotny, skoro na codzień rozmawia z 32 mln osób. Jeżeli weźmiemy pod uwagę obszar Kanady, to musi być obrotny do kwadratu. Szef sąsiedniego państwa jest pod tym względem bardziej pragmatyczny: rozmawia z Bogiem. Wcześniej słuchał również Rove'a i często mu się myliło, kto co powiedział. Spora część polityków to elita elit... zakładów psychiatrycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Jak się czuje gość... 27.09.06, 19:03 Bushowi rozmowa z Bogiem przychodzi o tyle latwo, ze jest bodajze jakims potomkiem Chrystusa (te sprawe jeszcze badaja, ale sa rzetelne przeslanki). W tym sensie jest wiec na pewno bardziej pragmatyczny niz Harper, ktory chyba rzeczywiscie ogranicza sie do wiary tylko. Pozdrowienia z Kanady (lubie ten kraj)! Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Jak się czuje gość... 27.09.06, 18:29 Władza ma przecież zawsze rację. Teraz Bareja, gdyby żył to miałby jeszcze lepszy materiał do komedii, niż za czasów PRL. Ja proponuję to poza służbami specjalnymi, zwalić też na plamy na Słońcu, Kosmitów, którzy też już nie lubią Polaków A to przecież był tylko wypadek przy pracy, brak czujności rewolucyjnej. Od tej pory wszystkie rozmowy PIS będzie prowadził w sprawdzonej toalecie w hotelu poselskim przy spuszczanej wodzie w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jak się czuje gość... 27.09.06, 18:43 pshemon napisał: > Ja proponuję to poza służbami specjalnymi, zwalić też na plamy na Słońcu, > Kosmitów, którzy też już nie lubią Polaków ******************************** Okresowa aktywność Słońca ma się ku końcowi, tak więc trzeba się śpieszyć. Istnienie kosmitów nie udowodniono. Pozostają tradycyjne przyczyny wszelkich dolegliwości czwartoligowych polityków: Żydzi, masoni i cykliści. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianka13 O LUDZIE, to totalna kleska naszej wladzy i... 27.09.06, 18:45 co tu duzo gadac...PEWNIE I KOSMICI MAJA Z NAS NIEZLY UBAW!! rozmawialam z kilkoma znajomymi z Europy, oni sie z nas juz nie smieja, po prostu dziwia sie, ze jeszcze ktos w Polsce zostal..!Bo mowia, ze u nich na ulicach tyle wspanialych Polek i Polakow,przyjezdzaja i nie chca wracac...i co sie dziwic...?!! WSTYD i koniec! Jak to wytlumaczyc dzieciom..? moze gdyby tak Bog stracil wreszcie cierpliwosc..? Armagedon POGODZILBY WSZYSTKICH I TYCH Z PRAWEJ , Z LEWEJ , U GORY, NA DOLE czarnych , bialych, zoltych, zielonych...czerwonych..itp itd Zle czasy nadeszly niestety dla nas zyjacych tu i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin klamie, czy nie???? 27.09.06, 18:53 Zgadka matematyczna: czy prezydent klamie? Uczestniczący w konferencji prezydent RP Lech Kaczyński przyznał, że był nałogowym palaczem przez 12 lat. "Paliłem bardzo dużo. Mówiono, że odpalałem jednego papierosa od drugiego. Przestałem - 12 lat już nie palę. (...) Zacząłem mając lat 17, a miałem już blisko 46, jak skończyłem" - powiedział prezydent. "Mój przykład mówi, że nawet po bardzo wielu latach rzucić można" - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: klamie, czy nie???? 27.09.06, 19:17 pawel_berlin napisał: > Zgadka matematyczna: czy prezydent klamie? > > Uczestniczący w konferencji prezydent RP Lech Kaczyński przyznał, że był > nałogowym palaczem przez 12 lat. "Paliłem bardzo dużo. Mówiono, że odpalałem > jednego papierosa od drugiego. Przestałem - 12 lat już nie palę. (...) Zacząłem > > mając lat 17, a miałem już blisko 46, jak skończyłem" - powiedział > prezydent. "Mój przykład mówi, że nawet po bardzo wielu latach rzucić można" - > dodał. Mówi prawdę, tylko nie wiadomo co. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: klamie, czy nie???? 27.09.06, 19:26 Palił nałogowo papierosy przez 12lat, i porzucił nałóg. 46-17=29 Pozostanę bez zbędnego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: klamie, czy nie???? 27.09.06, 19:32 a ja tak bardzo staralem sie znalezc "podwojne dno" w tej zagadce i zrozumiec Pana Prezydenta..... Jednak pan Kaczynski ma z Panem Walesa cos wspolnego.....zamilowanie do matematyki i logiki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 18:53 Ten rzad nalezy wymienic jak najszybciej.To jest polskie nieszczescie.Ludzie chorzy do lecznicy anie do rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
kryster Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 19:11 a te pozostale 30% to napewno moherowe berety Odpowiedz Link Zgłoś
mw1969 Skończmy z kaczo-talibanem, obywatele, bo... 27.09.06, 19:31 ... w tym do imentu skoorwiałym państwie coraz gorzej się porządnym ludziom żyje! Przydałaby się "opcja wegierska" - byle bez aktów wandalizmu i niepotrzebnych zadym, Panie i Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
teh_destroyer Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 20:40 zasluzyli sobie na to. po prostu stara kadra musi odejsc i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Typowe myślenie życzeniowe, 27.09.06, 21:12 Sondaże jak przed wyborami. Podwójna klęska wyborcza niezgodna z sondażami. Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Prawie 70 proc. Polaków źle ocenia rząd 27.09.06, 20:46 A który oceniali pozytywnie po roku działania. Odpowiedz Link Zgłoś