chardonnay 27.09.06, 20:51 Czas skonczyc z kaczolandem i rzadami czarnych .Teraz POLSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek230 14 grudnia 1981 na UW pojawily sie napisy "HANBA" 27.09.06, 20:55 Teraz tez powinny sie pojawic. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Już 07,10,2006 podda się fermentacji tę nazika 27.09.06, 21:13 Już 07,10,2006 podda się fermentacji tę nazikatolicką gnojowicę. Zobaczy się jak kryptopedały ojca deerektora z pałą jak ten dupowcisk poszeklu doskoczą , aby pałować w imię boga penisa! Nie wierzycie , że to takie ścierwa, że Stalin i Hitler by ich nawet nie chciał, to papatrzcie jak go-wnem pokropią te maryjne fachury: www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Swinie z kościoła robią chlew , a z państwa zakrapiany burdel spaśniaków! Oceń jakie strony odwiedza PiS z napisem Got Mit Uns! A tu Tusk i wcale im się nie dziwię, lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć! Wiedział warchoł, co robi biorąc buraka i wszaka do rzadu i puszczając z miernotami faszystowskimi rydzyka ten filmik: Tak go boli billboard SLD o kaczkach, a sam dziadka w grobie nie uszanował, Hitlera uczepił uczciwym ludziom. Hiena i szmata to mało! Nasz Mengele to 2x KaczymenGeLe! Do gnojowicy wsadzili pluszaka, a na jego łebku dużego wszaka! Prowadzą eksperyment jak Mengele na wolnej Polski jeszcze zdrowym ciele. Już zaszczepili, usadzili się w większości, przeciw ospie, nie, dla wadzy trwałości! Leją gnojowicę, tworzą pluszaki, a na pluszakach mnożą im się wszaki. Wyrusza w urzędy wszaków szyk zajadły, to jakby pchły i plagi nas dopadły. Mamy obok Białorusi kraj wszaków, które przylgnęły do nas jak bydlaków! Rusza hodowla, dać do szkoły wszaka, niech zrobią z ucznia nam nazibydlaka. Niech dla pedała będzie kara śmierci, kto krzywo patrzy, oczko się wywierci! Gdzie jest Grom na PiSiORnik? Wybudujmy w Toruniu PiSiORa pomnik. Zróbmy z PiSiORa do pomnika odgromnik, jeśli nad Polakami Bóg się ciut zlituje, to w odgromnik PiSiORnik gromem przyładuje! Odpowiedz Link Zgłoś
witek-kwitek881 [...] 27.09.06, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dwalczyk Re: +++++++Hehe! Nowy Łżesondaż Tusko-SB-cji ++++ 27.09.06, 22:28 > SMG/KRC ???? co to za esbeckie G....? odpowiedź: www.smgkrc.pl Instytut badania rynku i opinii publicznej - nie znam aktualnych danych, ale 2 lata temu pod względem zysków był chyba największy w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
posik Hehe! Nowy Łżesondaż Tusko-SB-cji ++++ 27.09.06, 23:02 > > SMG/KRC ???? co to za esbeckie G....? > > odpowiedź: > www.smgkrc.pl > > Instytut badania rynku i opinii publicznej - nie znam aktualnych danych, ale 2 > lata temu pod względem zysków był chyba największy w Polsce:) To dobra firma - jeśli będziesz gadał ja ci każą to dostajesz w kopercie do 50,- zł za jedną opinię ale wtedy nagrywają dla zleceniodawcy z ukrytej kamery. Dla ułatwienia żebyś zarobił forsę wcześniej mówią ci jak masz odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
serwus.serwis Hehe! Nowy Łżesondaż Tusko-SB-cji ++++ 28.09.06, 00:14 Sondaz telefoniczny czy internetowy, bo nie ma informacji o metodzie? Przez niedopatrzenie czy celowo? Odpowiedz Link Zgłoś
donkowalski pikieta 28.09.06, 00:50 Jutro (28IX06), pod Urzędem Rady Ministrów, na alejach Ujazdowskich 1-3. godzina 18:00 Pikieta sprzeciwu wobec medialnej nagonce na obecny rząd oraz seansom nienawiści wobec zwolenników odnowy życia publicznego w Polsce. Przynieście transparenty – nie agresywne, ale dowcipne i budujące., Odpowiedz Link Zgłoś
donkowalski Re: pikieta 28.09.06, 00:51 Jutro (28IX06), pod Urzędem Rady Ministrów, na alejach Ujazdowskich 1-3. godzina 18:00 Pikieta sprzeciwu wobec medialnej nagonce na obecny rząd oraz seansom nienawiści wobec zwolenników odnowy życia publicznego w Polsce. Przynieście transparenty – nie agresywne, ale dowcipne i budujące./ Odpowiedz Link Zgłoś
wd_07 Re: pikieta 28.09.06, 00:53 donkowalski napisał: > Jutro (28IX06), pod Urzędem Rady Ministrów, na alejach Ujazdowskich 1-3. > godzina 18:00 > Pikieta sprzeciwu wobec medialnej nagonce na obecny rząd oraz seansom > nienawiści wobec zwolenników odnowy życia publicznego w Polsce. Przynieście > transparenty – nie agresywne, ale dowcipne i budujące./ PS: Weźcie pałki i coś do rzucania... no wiecie tak jak na paradę równości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czy ktos jeszcze wierzy lze-sondazom ??????? 28.09.06, 00:58 Podoba mi sie ten Tusk z twarza Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
dlanod-ksut [...] 28.09.06, 02:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 Większość tzn. Helenke "Łuczywo"i Aaron "Michnik" 28.09.06, 08:37 Helenke Chaber i Aaron Schechter zapewnią większośc bo są z narodu Wybranego a Wy dzika słowianska hołoto macie ich słuchać jak mówią przez Gó..! Odpowiedz Link Zgłoś
macko4 To ciekawe!!!!! kilka tysięcy Żydów rządzi Polską! 28.09.06, 16:24 Opanuj się człowieku! Sami pozbyliśmy się Żydów! Getta ławkowe, szmalcownicy, Kielce, rok 68. Ilu moglo ich zostać? I dlaczego zawsze w tym kraju Żyd jest słowem obraźliwym? Odpowiedz Link Zgłoś
robert.borecki [...] 28.09.06, 02:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 ktos jeszcze wierzy 28.09.06, 07:35 Dla Ciebie: "Pana Premiera Leppera" pisiorku - bądź co bądź bracia K. publicznie podawali mu rękę powierzając najwyższe urzędy. Odpowiedz Link Zgłoś
donkowalski Re: pikieta 28.09.06, 00:51 Jutro (28IX06), pod Urzędem Rady Ministrów, na alejach Ujazdowskich 1-3. godzina 18:00 Pikieta sprzeciwu wobec medialnej nagonce na obecny rząd oraz seansom nienawiści wobec zwolenników odnowy życia publicznego w Polsce. Przynieście transparenty – nie agresywne, ale dowcipne i budujące. , Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 ten almagus to jakieś żydościerwo chyba jest 27.09.06, 22:09 chyba ten almagus to jakieś ścierwo jest co opowiada banialuki wyssane z mlekiem suki Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 20:59 przecież to staje się żałosne ! premier nasz drogi przemawiał jak za czasów prl . partia nasza - itd . jak tak ma wyglądać naprawa i stabilizacja to chyba czas umierać albo uciekać . jest mi wstyd za premiera/sejm/senat/prezydenta . na swój sposób i możliwości " walczyłem " z komuną i co mam teraz powiedzieć mojej córce - że o coś takiego chodziło ? to wszystko skończy się dokładnie jak na węgrzech . smutne Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk obawiam sie, 27.09.06, 20:59 ze kompromitacja kaczynskich nie jest jeszcze odpowiednio duza, ze agresywna kampania PiS zdobedzie 25% a PO 28% i sytuacje niewie sie zmieni, nowi bojownicy o demokracje, Begerowa i Lepper dostana z 15% i chamy znow sie dogadaja z warcholami.. kaczynscy powinni tak dluga rzadzic, az polska gospodarka sie zawali, inflacja wzrosnie do 200% i wypieprza nas z EU, wtedy moze Polacy zaczna myslec i cos sie w naszym kraju zmieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: obawiam sie, 27.09.06, 21:04 ty masz nadzieję, że wyrzucą nas z UE za cokolwiek skoro nie wyrzucli nas za prześladowanie gejów? Odpowiedz Link Zgłoś
telegraf1990 Re: obawiam sie, 27.09.06, 21:04 > kaczynscy powinni tak dluga rzadzic, az polska gospodarka sie zawali, inflacja > wzrosnie do 200% i wypieprza nas z EU, wtedy moze Polacy zaczna myslec i cos si > e > w naszym kraju zmieni.. wtedy to i publiczny licz by juz nawet nic nie dal Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: obawiam sie, 27.09.06, 21:14 tmkmk napisał: > ze kompromitacja kaczynskich nie jest jeszcze odpowiednio duza, > ze agresywna kampania PiS zdobedzie 25% a PO 28% i sytuacje niewie sie zmieni, > nowi bojownicy o demokracje, Begerowa i Lepper dostana z 15% i chamy znow sie > dogadaja z warcholami.. > > kaczynscy powinni tak dluga rzadzic, az polska gospodarka sie zawali, inflacja > wzrosnie do 200% i wypieprza nas z EU, wtedy moze Polacy zaczna myslec i cos si > e > w naszym kraju zmieni.. już wiem czemu popierasz PiS, żeby polska gospodarka się zawaliła, a tu jest na odwrót, landrynko:) Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: obawiam sie, 27.09.06, 21:59 Wzrost gospodarczy mamy najgorszy z nowych państ UE, wzrost produkcji zacząl spadać, zadłużenie państwa cały czas rośnie o grube miliardy, absorcja srodków unijnych jest tragicznie niska. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
tpepe Re: obawiam sie, 27.09.06, 23:53 ..a niezly stan gospodarki to resztka zaslug znienawidzonego Belki. Ale sprawy ida, towarzysze, w dobrym kierunku i wkrotce dogonimu USA Odpowiedz Link Zgłoś
macko4 Re: obawiam sie, 28.09.06, 16:15 "wkrotce dogonimu USA" - pisowania oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Re: obawiam sie, ze to co sie dzieje jest proba za 27.09.06, 22:13 Obawiam sie, ze to co sie dzieje jest proba zamachu stanu bardzo prymitywna i nieudolna. To co wypisuja dziennikarze GW tutaj swiadczy o jej zaangazowaniu w ta brudna sprawe. Mala sprawe przedstawia sie jako wielki problem moralnosci politycznej. Jezeli kierownik jakiejs firmy mowi: "dam Ci tysiac wiecej przychodz pracowac do mojej firmy" to tez skandal. Nie panowie to jest normalna rzecz poprawna moralnie. Lepiej bylo by gdyby GW zajela sie informacja spoleczenstwa, a te brudne sprawy i stronnicze komentarze zostawila brukowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 O! 28.09.06, 07:52 I właśnie ludzi którzy myslą tak jak Ty nie chcę widzieć u władzy w moim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 21:04 nie tak dawno temu juz slyszelismy jak te sondaze powstaja i jakie pomylki przechodza.... Odpowiedz Link Zgłoś
telegraf1990 Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 21:09 pc486 napisał: > nie tak dawno temu juz slyszelismy jak te sondaze powstaja i jakie pomylki > przechodza.... jeszcze pare dni i zobaczysz te osoby na ulicy glosno popierajace wyniki z sondazow w ktorych braly udzial, wszystkie znaki na niebie na to wskazuja Odpowiedz Link Zgłoś
macko4 Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 28.09.06, 16:19 Ciekawe... Ale tutaj wiele się nie zmieni. Po prostu inne świnie będą przy korycie!!!! Jedynym rozwiązaniem jest jeszcze 2 lata rządów PiS-iorków wraz z Ligą Pie..nia od Rzeczy. Wtedy te świnie skompromitują się bardziej niż SLD i AWS razem wzięci. I może wtedy na dobre znikną z horyzontu. Może... A Posłanka Qrwik jako ostoja moralności w tym kraju...????? I straszno, i śmieszno. Odpowiedz Link Zgłoś
antek-bystry Lipiński zrobił dobrą minę do złej gry, co widać 27.09.06, 21:09 na załączonym obrazku Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.gui Ale Kabaret :D 27.09.06, 21:14 najlepszy był Komorowski w "Teraz MY" :D prawie się popłakał chłopaczyna... jakby dziś się dowiedział jak wygląda Polityka w systemie demokracji parlamentarnej! niezły był też "zszokowany" Borowik :] dzięki za świetny kabaret jesteście najlepsi :D buhahahaha -- CAPITALI$M Odpowiedz Link Zgłoś
popapruch kolaboracja PO z PZPR 27.09.06, 21:14 www.youtube.com/watch?v=r_Xp9tDiTqc Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Większość Polaków należy do UKŁADU!!! 27.09.06, 21:23 Ale Ukochany Przywódca i Jego Brat rozprawią się z UKŁADEM zdecydowanie i bez żadnej litości! Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.gui Re: Większość Polaków należy do UKŁADU!!! 27.09.06, 21:30 > Ale Ukochany Przywódca i Jego Brat rozprawią się z UKŁADEM zdecydowanie i bez ż > adnej litości! nie trafiona ironia to UKŁAD rozprawia się włąśnie z Twoim(?) "Ukochany Przywódca i Jego Bratem" ale to małe piwo, bo co proponował Kaczyński? nowy ukłąd z tą różnicą że z jego ludzmi :-/ nam są potrzebni politycy którzy zniszczą cały ten Socjalityczno/Solidarny SYSTEM i dadzą ludziom kapitalizm i wolność osobistą!!! -- CAPITALI$M Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Większość Polaków należy do UKŁADU!!! 28.09.06, 05:15 buhaj_z_rogiem napisał: ... > "Wielu z tych, co się dotychczas śmiali, już się nie śmieje. A tym, którzy się > jeszcze śmieją, już wkrótce nie będzie do śmiechu". (Adolf Hitler) Czy to aby na pewno nie są słowa Jarka "Lojaki" Kwaczyńskiego - bo pasują do tej kartoflanej gęby jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
redandyellow Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 21:33 Ale w tym kraju nie liczy sie to czego chca Polacy. Liczy sie to czego chce PiS. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 21:45 Ten burdel już dawno powinien się rozsypac,świat się z nas śmieje na każdym kroku.Zamiast zajmowac się sprawami ważnymi dla gospodarki to jak na razie słycha tylko o idiotycznych pomysłach Gierycha czy Leppera,ważniejszy jest IPN i rozliczenia z dawnymi agentami niż sprawy narodu.Co mnie do k...y nędzy obchodzi jaki klecha donosił na Jankowskiego do SB?,i inne tego typu bzdety?.Kaczory otrząśnijcie się ze swoich majaków,ustąpcie albo zacznijcie myśle o nas obywatelach tego nieszczęsnego kraju zanim pozostaną w nim sami emeryci. Odpowiedz Link Zgłoś
bezatu7 Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 21:50 większość ta wywodzi się z GW. Ot i cała prawda. Zamach stanu tak jak kiedyś z z rządem Pana Olszewskiego. pamiętacie kto w nim uczestniczył? Lechu Donald, Tadek, drugi Leszek. Była to największa kompromitacja wolnej i demokratycznej Polski. Dzisiaj mamy to samo, nawet tych samych aktorów jak Donald oraz Wojtek i Andrzej z PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 21:56 chardonnay napisał: > Czas skonczyc z kaczolandem i rzadami czarnych .Teraz POLSKA ! Ja też jastem za rozwiązaniem sejmu. Zagłosuję znowu na PIS.POpaki mogą się przeliczyć.Znam kilku gości którzy głosowali na PO przeciw SLD,ale teraz będą głosować na "odnowioną" lewicę.Ubędzie PO trochę elektoratu i bardzo dobrze zadufanym cieniasom.Yes , Yes,Yessss Odpowiedz Link Zgłoś
eremika czyżby...??? 27.09.06, 22:05 W latach pięćdziesiątych zwalczano wroga klasowego imperialistę, kułaka; teraz doczynienia mamy z walką z łże elitami centrolewicą prowokatorami... Dobrze się nauczyły dwa kurduple... szkoda że jeden z nich( może zapasowy) hymnu zaśpiewać nie umie - taki patryota. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Oto jak media manipulują Polakami !!!!!!!!!! 27.09.06, 21:59 trzymam kciuki za PiS i zawsze będę na nich głosować, i żadne media nie wpłyną na moją decyzję i to nie tylko moją - wiem to !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Pamiętaj!!! 27.09.06, 22:11 Na PiS można głosować nie tylko w okręgach wyborczych. również w miejskich szaletach!!! Moczem! Odpowiedz Link Zgłoś
michal-jezynski [...] 27.09.06, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_kartofel_kaczynski Wyprowadzę na ulice wojsko 27.09.06, 22:02 by broniło władzy mojej i mojego brata. Będziemy strzelać do demonstrantów jak Bierut, Gomułka i Jaruzelski. My jesteśmy wybrani przez naród, my jesteśmy przewodnią siłą narodu, nie ulegniemy prowokacjom, nie oddamy władzy bez walki. Tak nam dopopmóż Bóg ! Honor i Ojczyzna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Wyprowadzę na ulice wojsko 27.09.06, 22:07 lech_kartofel_kaczynski napisał: > by broniło władzy mojej i mojego brata. Będziemy strzelać do demonstrantów jak > Bierut, Gomułka i Jaruzelski. My jesteśmy wybrani przez naród, my jesteśmy > przewodnią siłą narodu, nie ulegniemy prowokacjom, nie oddamy władzy bez walki. > > Tak nam dopopmóż Bóg ! Honor i Ojczyzna ! Z jednym się zgodzę "jesteśmy wybrani przez naród". Reszta to brednie. Mniej się onanizuj politycznie.(to takie nowe pojęcie) Odpowiedz Link Zgłoś
lech_kartofel_kaczynski Re: Wyprowadzę na ulice wojsko 27.09.06, 22:18 onanizm polityczny obserwujemy właśnie w wykonaniu homosia Jarka, onanizm działa podobno źle na oczy, on ślepo brnie dalej w swym zakłamaniu. Oni już księśyc próbowali ukraść, dwa typki spod ciemnej gwiazdy, oszuści :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Wyprowadzę na ulice wojsko 27.09.06, 22:25 lech_kartofel_kaczynski napisał: > onanizm polityczny obserwujemy właśnie w wykonaniu homosia Jarka, onanizm > działa podobno źle na oczy, on ślepo brnie dalej w swym zakłamaniu. Oni już > księśyc próbowali ukraść, dwa typki spod ciemnej gwiazdy, oszuści :-) Przykro mi ale samogwałcisz swój mózg chlopcze.Masz coś przeciw homosiom postęPOwy człowieku?!TO SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś
blindlemon Re: Wyprowadzę na ulice wojsko 27.09.06, 23:04 POgodźcie się... PiSane Polsce jest samoobesranie. Niezaleznie od kierunku politycznego idzie konsekwentnie na DNO stosunków międzynarodowych, bo w genach mamy zapisane kłótnie, swary, liberum veto i fantazję ułańską. To koniec. Pogódźcie się z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
macko4 Re: Wyprowadzę na ulice wojsko 28.09.06, 16:27 I dlatego trzeba stąd spie..ć! Ja nie zawdzięczam nic temu krajowi i przejmuję się nim tyle, ile on mną. Świnie zawsze walczą o koryto. Jak się nażrą, to może zadbają o innych. A ile jeszcze stołków to rozdania????? Nie zdążą przez resztę kadencji zająć się niczym innym. Tak bylo ze wszystkimi rządami i będzie po wieki wieków... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9643 Kto mieczem wojuje.... 27.09.06, 22:03 Pozdrawiam wszystkich internautow! Pamietam ze pare dni temu PO przestrzegalo Wlascicieli Polski (rzadzacych) przed mozliwoscia zamieszek podobnych do tych na Wegrzech. Obawiam sie ze to sie juz zaczelo. Z jednej strony konfrontacja nie jest zadnym rozwiazaniem ale odwracanie glowy i udawanie ze wszystko jest Ok tez nim nie jest. Pan kaczynski premier gral na nerwach Polakw juz od dluzszego czasu ale teraz "przeciagnal strune" To ze w polityce sie handluje i jest to tolerowane wcale nie jest moze niczym nowym ale partia ktora wziela na siebie zadanie oczyszczanie polityki z szarej strefy okazuje sie ze sama w niej tkwii to po uszy. Panie kaczynski! Prosze sie juz wiecej nie kompromitowac i wlasnej Ojczyzny wraz z milionami pana wyborcow i milionami obywateli tego KRAJU! Ps. Kto mieczem wojuje od miecza ginie! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Kto mieczem wojuje.... 27.09.06, 22:09 Twoje pozdrowienia to wsadź sobie ....Gdzie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Re: Kto mieczem wojuje.... 27.09.06, 22:12 prokto napisała: > Twoje pozdrowienia to wsadź sobie ....Gdzie chcesz. Ja chcę wsadzić je tobie w tissura ani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Kto mieczem wojuje.... 27.09.06, 22:18 eremika napisał: > prokto napisała: > > > Twoje pozdrowienia to wsadź sobie ....Gdzie chcesz. > > Ja chcę wsadzić je tobie w tissura ani!!! I Don't Know Chcieć a móc to jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9643 Re: Kto mieczem wojuje.... 27.09.06, 22:14 prokto napisała: > Twoje pozdrowienia to wsadź sobie ....Gdzie chcesz. Czy w polsce mozna kogos obrazic pozdrowieniami!??? Pozdr..... Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Kto mieczem wojuje.... 27.09.06, 22:20 andrzej9643 napisał: > prokto napisała: > > > Twoje pozdrowienia to wsadź sobie ....Gdzie chcesz. > Czy w polsce mozna kogos obrazic pozdrowieniami!??? > > Pozdr..... Okazuje się że tak. Pozdr.... Odpowiedz Link Zgłoś
blindlemon Re: Kto mieczem wojuje.... 27.09.06, 23:09 prokto...czy ty czasem za dużo w gó..e się nie babrzesz...taki masz jakiś nick sugerująco-kojarzący :D:D:D Aha, Mam dość trafiania na Twoje obraźliwe posty, więc POZDRAWIAM SERDECZNIE! :* w sam środek Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 abba15.. ty SB-cki gnoju!.. masz dyżur? 27.09.06, 23:43 myślisz ,łajzo,że jak zmieniasz nick, to jesteś niewidzialny?..won do chlewu, SB-cki prowokatorze! Odpowiedz Link Zgłoś
michal-jezynski [...] 27.09.06, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9643 Re: Brednie i bzdury 27.09.06, 22:27 michal-jezynski napisał: > cos mi sie popie...dolilo czy pracujesz nad tekstem dla np. premiera... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Brednie i bzdury 27.09.06, 23:17 chodzi chyba o czat prezydenta: www.starsclub.pl/pg_zdjecia.php?idf=567 Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik raczej Pitolenie i Smęty 27.09.06, 22:22 guma.donald napisała: > ............ Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 22:20 taki sondaz przeprowadzony w ekspresowym tempie to typowa manipulacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Większość Polaków chce PiS 27.09.06, 22:28 a nie chce PO & Co a to co sie wydaje wybiorczej to malo kogo obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Re: Większość Polaków chce PiS 27.09.06, 22:31 o90 napisał: > a nie chce PO & Co > > a to co sie wydaje wybiorczej to malo kogo obchodzi zgadzam się .Sr.. na centrolew.PIS i tak wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-jezynski [...] 27.09.06, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski ... chce PiS... wysłać do pracy np. w Londynie :D 28.09.06, 05:09 Byle nie w Polsce - bo za biedni jeszcze jesteśmy na takie głupie rządy. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Kaczystan = chamska dyktatura kartofli 27.09.06, 22:47 Żenujący bliźniacy Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: Kaczystan = chamska dyktatura kartofli 27.09.06, 23:06 oj nieładnie, nieładnie!!!. Czy Ty nie możesz sam od siebie coś, a nie tylko to co media wkładają nam do głowy? Aha, lubisz gotowce - OK, rozumiem, bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.gui Re: Kaczystan = chamska dyktatura kartofli 27.09.06, 23:21 dyktaturę? a ja głupi myślałem, że mamy demokrację* *demokracja - chamska dyktatura głupiego ludu, który zagłosuje na pierwszego lepszego socjaliste (np. Miller/Kaczyński/Tusk/Lepper) -- ONLY CAPITALI$M Odpowiedz Link Zgłoś
komentator4 Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 23:26 Gazeta zapomniała dodać swojego stałego komentarza: Za rozwiązaniem Sejmu są ludzie z wyższym wykształceniem, młodzi (przed 40tką), aktywni zawodowo, mieszkańcy dużych miast, zarabiający powyżej średniej krajowej. Przeciwko rozwiązaniu Sejmu są ludzie z wykształceniem podstawowym, starsi i emeryci, bezrobotni, mieszkańcy wsi i małych miasteczek, o zarobkach poniżej średniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Kaczyńscy, to obelga dla patriotów! 27.09.06, 23:45 to obelga dla Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 23:45 Pobozne zyczenie! Skoro na tym forum tylko 55% jest za rozwiazaniem, a 45% przeciw, to w skali krajowej wyglada jak 20% za a 80% przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 wet3.. spieprzaj!..to forum dla ludzi! 27.09.06, 23:48 won do chlewu, bolszewicki pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wet3.. spieprzaj!..to forum dla ludzi! 28.09.06, 00:35 tles01 napisał: > won do chlewu, bolszewicki pajacu! Uwaga! tles01 wsciekly pies! Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 27.09.06, 23:55 wet a skąd ty bierzesz takie przedziwne proporcje? wet3 napisał: > Pobozne zyczenie! Skoro na tym forum tylko 55% jest za rozwiazaniem, a 45% > przeciw, to w skali krajowej wyglada jak 20% za a 80% przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
american.dream Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 28.09.06, 00:17 jak to skad, studiowal na WUMLu Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.so Re: Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 28.09.06, 02:08 american.dream napisał: > jak to skad, studiowal na WUMLu Ty natomiast od dawna studiujesz kiblologie w sraczach w Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 UWAGA ! Bolszewia w natarciu z GW na czele 28.09.06, 00:17 Niestety zmienił sie układ, prezydent jest nasz:))a nie jakiś tam TW Bolek. Proszę zwrócić uwagę na fakt iż przewrotu dokonać chcą ci sami ludzie , z 1992 roku, z Tuskiem , Niesiołowskim, jedyna słuszną gazeta GW na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik Re: UWAGA ! Bolszewia w natarciu z GW na czele 28.09.06, 00:35 rzeczywiście nawet podczas dzisiejszej konferencji było co nieco o tym, jak to źli źli źli przeszkadzają w budowaniu nowego układu enedue3 napisał: > Niestety zmienił sie układ, prezydent jest nasz:))a nie jakiś tam TW Bolek. > Proszę zwrócić uwagę na fakt iż przewrotu dokonać chcą ci sami ludzie , z 1992 > > roku, z Tuskiem , Niesiołowskim, jedyna słuszną gazeta GW na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re:CO to ma byc, u k...y?????????? 28.09.06, 00:15 Bonanza? DYNASTIA?? Rozwiazaccw..i, co ciagna i kupcza za wspolne, narodowe grosze!! Do LOPATY, pseudozasrancy!!! Prawo jak kaftanik, a sprawiedliwosc jak kartofelek!!!! Wypie..c zioberka, giertyszki i inne h..e!!!!!!!!Jarku, ty tez! Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Większość Polaków chce rozwiązania Sejmu 28.09.06, 00:33 Chlopczyku co ty wiesz o czarnych i czerwonych, otrzyj sobie mleko z brody... a potem coskolwiek powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e widac to przed...sejmem ...))) 28.09.06, 00:39 ...tak jak naglasnia nieliczna bojowke lewacka...tak samo robi sie dziaiaj...sondaze Odpowiedz Link Zgłoś