mark.parker "Aktyw robotniczy" kurdupla 01.10.06, 22:19 zebrał się w stoczni, bezczeszcząc miejsce walki o demokrację. Jedyni zomowcy w PRL-bis to pałkarze nazi-jaczejki z różnymi wierzejskimi, skonfundowaną ukrytką Bosakiem i jego siostrą "Lojalką" K oraz maciorą-wicem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: "Aktyw robotniczy" kurdupla 01.10.06, 22:24 brakowało tylko okrzyku-towarzysze i towarzyszki Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: "Aktyw robotniczy" kurdupla 02.10.06, 13:29 mark.parker napisał: > zebrał się w stoczni, bezczeszcząc miejsce walki o demokrację. Jedyni zomowcy w > PRL-bis to pałkarze nazi-jaczejki z różnymi wierzejskimi, skonfundowaną ukrytką > Bosakiem i jego siostrą "Lojalką" K oraz maciorą-wicem na czele. O, a owe wiece robotnicze po wydarzeniach marcowych w 1968 roku. Witaj PRL! (bez entuzjazmu) Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Kto ma jeszcze wątpliwości, że to chory człowiek? 01.10.06, 22:23 Bracia Kaczyńscy są żadkim przypadkiem zapadnięcia bliźniaków na chorobę umysłową, objawiającą się maniami prześladowczymi i paranoją. Po bełkocie wydanym w Gdańsku w dniu 1.10.2006 nie można mieć pod tym względem żadnych wątpliwości. Te ostre psychozy doprowadzą jedynie do tego, że obaj bracia posuną się do zbrodni przeciw ludości własnego kraju, podobnie jak inni dwaj szaleńcy: Hitler czy Stalin. Szaleńcy dzierżący władzę ZAWSZE popełniają masowe zbrodnie. Tak było za Nerona i tak będzie za nepotów Kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kto ma jeszcze wątpliwości, że to chory człow 02.10.06, 13:34 w.zboralski napisał: > Bracia Kaczyńscy są żadkim przypadkiem zapadnięcia bliźniaków na chorobę > umysłową, objawiającą się maniami prześladowczymi i paranoją. Po bełkocie > wydanym w Gdańsku w dniu 1.10.2006 nie można mieć pod tym względem żadnych > wątpliwości. Te ostre psychozy doprowadzą jedynie do tego, że obaj bracia > posuną się do zbrodni przeciw ludości własnego kraju, podobnie jak inni dwaj > szaleńcy: Hitler czy Stalin. Szaleńcy dzierżący władzę ZAWSZE popełniają masowe > > zbrodnie. Tak było za Nerona i tak będzie za nepotów Kaczyńskich... Tak to jest, gdy mały, zakompleksiony człowieczek przypadkiem znajdzie się na samej górze, gdzie z przerażeniem odkrywa własne braki, a przy pomyśleniu że setki, tysiące ludzi czeka na jego najmniejszy faux pas, musi go ogarniać panika. Dlatego zawsze stara się znaleźć jakiegoś winnego: a to żydzi, a to imperialiści i zaplute karły reakcji, a to tajemniczy "układ" wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrns Najbardziej przerażające jest to 01.10.06, 22:24 że on w te wszystkie bzdury, które wygaduje, szczerze wierzy! Słuchałem dzisiaj tej przemowy i nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że mówi biedny, chory człowiek, którego miejsce jest zupełnie gdzie indziej niż w rządzie europejskiego państwa. Nie piszę tego złośliwie, bo zachorować każdy może. Ale dla bezpieczeństwa kraju osoby zamierzające objąć jakąś ważną funkcję powinny być badane - przecież taki wymóg badań lekarskich jest stawiany przez każdego pracodawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Re: Najbardziej przerażające jest to 01.10.06, 22:27 Nic przerazajacego, typowy przebieg choroby. On wierzy bo mu glosy tak mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Najbardziej przerażające jest to 01.10.06, 22:29 poproszę o diagnozy wcześniejsze. Zaczynając od 1989. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrns Re: Najbardziej przerażające jest to 01.10.06, 22:30 Przerażające jest to, że chory człowiek ma nad nami władzę. W historii mamy wiele przykładów, do czego to prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Najbardziej przerażające jest to 01.10.06, 22:32 czy chodzi ci o spotkanie Lepper - tusk 15.09.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Najbardziej przerażające jest to 01.10.06, 22:27 postaraj się tą wirę odnieśc do wszytkich. Ciekawe co by z tego wszyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Najbardziej przerażające jest to, 01.10.06, 22:28 ze zpuelnie sie zagubilam. Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego na wiecu: "dobro dla ogromnej większości narodu, dla miażdżącej większości narodu." Czym sie rozni "ogromna wiekszosc" od "miażdżącej większości"? Wydaje mi sie (ale nie jestem pewna) ta miazdzaca wiekszosc posiada czolgi. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Najbardziej przerażające jest to, 01.10.06, 22:30 odyłam do kryteriów oceniania pracy pisemnej. Zapoznaj się wtedy zrozumiesz,że nie popełnił błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Najbardziej przerażające jest to, 01.10.06, 22:48 waldam napisał: > odyłam do kryteriów oceniania pracy pisemnej. Zapoznaj się wtedy zrozumiesz,że > nie popełnił błędu. Przeciez premier nie pisze przemowien. Skad wiec Twoje kryterium??? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Najbardziej przerażające jest to, 01.10.06, 22:51 chodziło o powtórzenia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Najbardziej przerażające jest to 01.10.06, 23:13 fundamentalna wiara we własną słuszność podparta zasadą "cel uświęca środki" i niedpuszczanie do dialogo z innymi... no nic dobrego z tego wyjść nie mozę i mam nadzieje ze się myle... Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Olejniczak najbardziej tępy z wodzów SLD 01.10.06, 22:28 chociaż to cieszy że wodzem SLD jest wyjatkowy tepak ,gdzie te czasy kiedy trzeba bylo stawiac czolo Olinkowi-swinia bo swinia ale inteligentna Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 czy psychiatra może zbadać Kaczyńskich? 01.10.06, 22:29 Może w końcu któryś psychiatra zbada ich dla dobra naszego kraju. To są chorzy psychicznie ludzie !!!!!! Naprawdę te niektóre wpisy to bardzio ciekwy materiał dla psychiatrów i etyków. Chiałbym przypomnieć, że: * wiceminister sprawiedliwośc Kryże - za PRLu sądził i wsadzał do więzienia studnetów za manifestacje antykomunistyczne (wsadził min. Bronisława Komorowskiego) * minister ds spesłużb Wasserman Dżakuzi - PRLowski prokurator * minister skarbu państwa W. Jasiński należał do PZPRu * rodzice Edgara Gosiweskiego należeli do PZPRu * komuna tak gnębiła Kaczorów, że w latach '50 dała ich rodzicom działkę na warszawskim Żoliborzu, a w latach '70 bez problemu na tej działce postawili sobie dom. Więc patrzcie najpierw na swoje zaPiSioczone podwórko a później oczerniajcie inncyh. Odpowiedz Link Zgłoś
fkgrl No to Kaczyński dowalił... 01.10.06, 22:30 Jakim prawem określa mnie i moją rodzinę, i moich znajomych jako tych którzy stali po tej samej stronie co ZOMO? Co za "oni". To może wszyscy "my", którzy nie rzyczą sobie post-komunistycznej i socjalistycznej Polski? To, że jestem przeciwny jego polityce, retoryce i ekspresji politycznej to chyba nie czyni ze mnie ZOMOwca? Ponadto, ja spędzam dzisiaj w koncernach po kilka miesięcy/lat i nie jestem w stanei do końca określić kto i jak do końca działa. A on w kilka tygodni "obczaił" "całą sprawę"? To ciekawe... Może z czyjąś pomocą? Panie Kaczyński... Trochę rozwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: No to Kaczyński dowalił... 01.10.06, 23:05 Chłopie !!! Pomyśl on nie mówił o Tobie !!! Zastanów sie kogo miał na mysli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: No to Kaczyński dowalił... 02.10.06, 13:45 wibednar napisał: > Chłopie !!! > Pomyśl on nie mówił o Tobie !!! > Zastanów sie kogo miał na mysli !!! A dlaczego nie wyjaśnił wprost, kogo ma na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar argumenty Pana Millera !!! 01.10.06, 22:31 Ludzie !! Pan Premier Miller stwierdził, że jeżeli w referendum wyborcy popierli wejscie do Unii, tym samym poparli jego rząd. Teraz Pan Olejniczak podobnie mówi. Wypowieź na temat części polityków odnosi do obywateli. Panie Olejniczak, do polityków społeczeństwo nie ma zaufania, czy to znaczy że nie ma zaufania do wyborców którzy na tych polityków głosowali?? Panie Olejniczak, jesteś Pan żałosny, co nie znaczy, że Pana zwolenników oceniam tak jak Pana!! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: argumenty Pana Millera !!! 01.10.06, 22:36 Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego: "Nam niepotrzebne są ostre słowa, nam potrzebna jest prawda." Ostre slowa potrafia zranic. Prawda moze "zmiażdżc". Odpowiedz Link Zgłoś
fkgrl No no no... 01.10.06, 22:35 Choć nie jestem wyborcą SLD, ani Pana Borowskiego (którego nota bene szanuję za trzeźwość jego wypowiedzi i otwartość na teraźniejszość), to jednak w tym miejscu chyba zbiegają sie nasze refleksje. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: No no no... 01.10.06, 22:46 Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego na wiecu "Nikt, kto ma oczy i ma uszy nie może powiedzieć, że w Polsce sytuacja wygląda inaczej niż mówiliśmy." Prawda. Moja papuga ma oczy, uszy i mowi. Ale premierowi zaprzeczyc nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: No no no... 01.10.06, 22:58 a nie mowil czasem: "za komuchow robotnik polski nie mial nic, teraz ma dwa razy wiecej.."? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Jarek popełnia błąd...wielki błąd. 01.10.06, 22:40 Zamiast wyrzucić na zbity pysk dwóch facetów, którzy dajac się podpuscić Begerowej zszargali dobre imię PiS, Jarek idzie, zapewne za namową takich Kurskich, w zaparte. Wpadkę z nagraniami można było w bardzo dobry sposób wykorzystać dla zmiany wizerunku PiS, być może doprowadzić do początku pojednania PiS z PO. A tak znów słyszę, że "KTO NIE Z NAMI, TEN PRZECIW NAM..." Jarek! Nie tędy droga! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Równia pochyła. 01.10.06, 22:46 Kto by się spodziewał, że tak szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:04 mietowe_loczki napisała: "Równia pochyła" Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:05 mietowe_loczki napisała: Fizyka. waldam napisał: Filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Równia pochyła. 01.10.06, 22:58 A jak myślisz, po której porusza się PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:00 chyba z tarciem. Choć można się spytać czy w lewo czy w prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:02 W dół. Bez zawijasów i opóźniania. Według wzoru i wszelkich praw fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:03 zauważ, że jest w nim wiele składowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:04 Po co utrudniasz? Co Ci zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:11 Żeby mi to było przedostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:13 przewidziałaś z tym razem. Gratul.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:14 waldam napisał: > Gratul.......... Nie skończył. Dopadli go. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:16 A myślałam, że to WSI spokojna, WSI wesoła. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:21 pomyliło mi się. myślałem, że to Adam M a tu niespodzianka. dawidbiel.wordpress.com/2006/08/28/wsi-spokojna-wsi-wesola/ Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:20 myślałem, że to Adam M a tu niespodzianka. dawidbiel.wordpress.com/2006/08/28/wsi-spokojna-wsi-wesola/ Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Równia pochyła. 01.10.06, 23:32 pomylił mi się twój post. Co do WSI to chyba nie jest Mickieczowska. Raczej przypomina " LIST"( mam nagranie - tytułu nie jestem pewien) - korespondencja między ojem a synem Kaczmarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Organizowanie reżyserowanej klaki - to klęska. 01.10.06, 22:54 Zapewne autor tej farsy Jacek Kurski liczy na to, że "ciemny lud" to kupi... Ja sie jednak obawiam, że tym razem NIE KUPI. PS. W Budapeszcie znów demonstracje... Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Organizowanie reżyserowanej klaki - to klęska 01.10.06, 22:58 Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego na wiecu "nie trzeba wielkich badań, wystarczy rozejrzeć się wokół siebie, wystarczy zadać sobie pytanie - kto korzysta a kto traci. Wystarczy przyjrzeć się życiorysom" Nie trzeba nawet malych badan. Gospodarke pchniemy do przodu dzieki "przygladaniu sie zycioRysom". Na Rysach zmajstrowac gabinet premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Organizowanie reżyserowanej klaki - to klęska 02.10.06, 13:42 aspirata napisała: > Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego na wiecu > > "nie trzeba wielkich badań, wystarczy rozejrzeć się wokół siebie, wystarczy > zadać sobie pytanie - kto korzysta a kto traci. Wystarczy przyjrzeć się życiory > som" > > Nie trzeba nawet malych badan. Gospodarke pchniemy do przodu dzieki > "przygladaniu sie zycioRysom". > > Na Rysach zmajstrowac gabinet premiera. Lepiej na Lodowym w Słowackich Tatrach. Byłem tam wczoraj - wejść trudno, zleźć jeszcze trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wibednar Re: Organizowanie reżyserowanej klaki - to klęska 01.10.06, 23:01 marzenia co?? Politycy PO, Samoobrony i SLD dla cofnięcia reform są gotowe wprowadzić kraj na skraj wojny domowej. NIE ZNACZY TO, ŻE WASI WYBORCY I LUDZIE NIEZADOWOLENI Z PISu TEŻ TEGO CHCĄ !!! Niestety na Waszą demostracje pod sejm przyszło kilka osób a nie kilka tysięcy Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Facet, jakich reform? 01.10.06, 23:05 Miały być niższe podatki (dwa progi zamiast trzech) I CO? Miało być tanie i przyjazne państwo.. I CO? Miało być 3 miliony mieszkań... I CO? Jak na razie same puste obietnice i działania wybitnie propagandowe. Okres, kiedy PiS miał większość w sejmie został zmarnowany. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Marzenia pustej (bo jeszcze nie scietej) lepetynki 01.10.06, 22:58 mietowe_loczki napisała: > Kto by się spodziewał, że tak szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Marzenia pustej (bo jeszcze nie scietej) lepe 01.10.06, 23:02 czyba niedoświadczonej? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Marzenia pustej (bo jeszcze nie scietej) lepe 01.10.06, 23:02 Obawiam się, że pójdzie szybko...ja sie tez spodziewałem wyrzucenia Leppera, ale gdzieś na wiosnę. Ale numerek Mojzesowicza i Lipińskiego to był szok. Byłem pewien, że Jarek obu panów wywali z Rządu i z PiS. Byłby to zresztą świetny manewr. Ta dzisiejsza w pełni reżyserowana inscenizacja "poparcia" (wstęp mieli tylko zaufani klakierzy) to wyraz bezsilności i wielki błąd. Tym czasem w Budapeszcie znów gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Marzenia pustej (bo jeszcze nie scietej) lepe 01.10.06, 23:07 silesius.monachijski0 napisał: > mietowe_loczki napisała: > > > Kto by się spodziewał, że tak szybko :) ------ refleksja starej,przepełnionej szambiarki. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Olejniczak ! Ciebie 80% społeczeństwa nie popiera 01.10.06, 23:01 więc się za nich nie wypowiadaj .... komuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Olejniczak ! Ciebie 80% społeczeństwa nie po 01.10.06, 23:05 tego GWciarze nie byli w stanie zauważyć? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Olejniczak ! Ciebie 80% społeczeństwa nie po 01.10.06, 23:10 To autentyczny niereżyserowany spęd,świadczą o tym zastępy stoczniowców z ciupagami z podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Olejniczak ! Ciebie 80% społeczeństwa nie po 01.10.06, 23:16 odnieś się do tematu wątku Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Olejniczak ! Ciebie 80% społeczeństwa nie po 01.10.06, 23:20 Co ci nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Olejniczak ! Ciebie 80% społeczeństwa nie po 01.10.06, 23:24 vinc0 napisał: > Co ci nie pasuje? manipulacja tytułem "bijąca po oczach" . " Wybióczość jaśnie misyjnie oświecona" Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Strach jest winny! 01.10.06, 23:10 Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego na wiecu: "strach przed tymi zmianami, które mają nastąpić w najbliższych miesiącach, niech przykładem będzie zmiana szefa Banku Narodowego, Narodowego Banku Polski, (strach) spowodował to wszystko, co dziś widzimy." No nareszcie zostalo wyjasnione. Nie Leszek Balcerowicz jest winny lecz sam Strach. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Strach jest winny! 01.10.06, 23:13 "strach przed tymi zmianami, które mają nastąpić w najbliższych miesiącach, niech przykładem będzie zmiana szefa Banku Narodowego, Narodowego Banku Polski, (strach) spowodował to wszystko, co dziś widzimy." Ponownie zle zrozumialam. Przepraszam. To zmiana szefa Banku Narodowego, ktora ma nastapic, spowodowala to, co obecnie widzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Strach jest winny! 01.10.06, 23:16 > No nareszcie zostalo wyjasnione. Nie Leszek Balcerowicz jest winny lecz sam Strach. Leszek Strach? Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Strach jest winny! 01.10.06, 23:32 helmut.berlin napisał: > > No nareszcie zostalo wyjasnione. Nie Leszek Balcerowicz jest winny lecz s > am > Strach. > > Leszek Strach? Jesli to ten, ktory semantyka wyjasnia polityczne pod--tkniecia, to chyba chodzi o tego naukowca, ktorego masz na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Strach jest winny! 02.10.06, 13:50 helmut.berlin napisał: > > No nareszcie zostalo wyjasnione. Nie Leszek Balcerowicz jest winny lecz s > am > Strach. > > Leszek Strach? Wszyscy o nazwisku "Strach" - wystąp! Odpowiedz Link Zgłoś
terence czy mam zacząć się bać? 01.10.06, 23:09 skoro jestem liberałem, łże-elitą, wykształciuchem, a teraz nawet i zomowcem? mam w dupie Olejniczaka zdanie o PiSie, mam swoje własne i cały czas mam nadzieje i sądze ze więcej ludzi nie lubi lub chociaż nie ufa pisowi niż jest jego fanatycznymi zwolennikami i przy następne okazji zmeiceni zostaną na historii zakręcie... prawo i sprawiedliwość macie w nazwie i w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: czy mam zacząć się bać? 01.10.06, 23:47 > skoro jestem liberałem, łże-elitą, wykształciuchem, a teraz nawet i zomowcem? witaj w klubie:) arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Olejniczak to Chuck Norris polskiej polityki 01.10.06, 23:13 Jest lepszy od Leppera i Tuska razem wzietych Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Olejniczak to Chuck Norris polskiej polityki 01.10.06, 23:25 a nie endriu golota? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Olejniczak to Chuck Norris polskiej polityki 01.10.06, 23:46 w sumie to "wsio rawno"; grunt, ze to glab nieslychany waldam napisał: > a nie endriu golota? Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Nawet 85% 01.10.06, 23:42 Wziąwszy pod uwagę wynik wyborczy PiS (plus LPR) i frekwencję w ostatnich wyborach, to Jarosław Kaczyński - premier Rzeczyspospolitej - uważa jakieś 85% dorosłych Polaków za ZOMO-wców. Przypominam, że była to formacja milicyjna o wyjątkowo wrednej reputacji, która biła pałami ludzi takich jak Jarek Kaczyński i Bronisław Wildstein, ale również Donald Tusk, Władysław Frasyniuk, Jacek Kuroń, Bronisław Komorowski, Andrzej Celiński, Adam Michnik, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Nawet 85% 01.10.06, 23:45 > Przypominam, że była to formacja milicyjna o wyjątkowo wrednej reputacji byla ale sie zbyla, bo teraz jest IV RP i kto nie z pisem ten zomowiec, nawet jak sie urodził gdy zomo juz nie bylo...ot IV RP...Barej wysiada arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Biedakowi sie pomylilo! 01.10.06, 23:55 To mialo byc, ze czerwoni ukradli 80% majatku narodowego w czasie zlodziejskiej prywatyzacji. Potem jakos Olejniczakowi sie pomylilo ... i mamy zomowcow ... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Nie martw sie, pani pielegniarka cie utuli 01.10.06, 23:58 ale wracaj na sale! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Nie martw sie, pani pielegniarka cie utuli 02.10.06, 00:55 dyzurny.psychiatra napisał: > ale wracaj na sale! A ciebie, "psychiatro", z moskiewskiej Lubianki tu przyslano???! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Re: Nie martw sie, pani pielegniarka cie utuli 02.10.06, 10:28 > A ciebie, "psychiatro", z moskiewskiej Lubianki tu przyslano???! Nie bedziesz mial tej przyjemnosci wrocic do "swoich", leczenie odbedzie sie w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: dyzurny.psychiatra 02.10.06, 15:41 dyzurny.psychiatra napisał: > > A ciebie, "psychiatro", z moskiewskiej Lubianki tu przyslano???! > > Nie bedziesz mial tej przyjemnosci wrocic do "swoich", leczenie odbedzie sie w > kraju! Wracaj do Lubianki, czerwony psycholu skonczony! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Olejniczakowi pomylilo sie z rodzina 02.10.06, 00:01 Zomowcem byl dziadek, byl ojciec, byl brat u wujek; tylko wojtus sie na "pale" nie zalapal; wiec mu te 80 % wyszlo; pewnie po nocach mu sie pala i kask zomowca snia wet3 napisał: > To mialo byc, ze czerwoni ukradli 80% majatku narodowego w czasie zlodziejskiej > > prywatyzacji. Potem jakos Olejniczakowi sie pomylilo ... i mamy zomowcow ... Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Biedakowi sie pomylilo! 02.10.06, 00:15 > To mialo byc, ze czerwoni ukradli 80% majatku narodowego w czasie zlodziejskiej > prywatyzacji. Potem jakos Olejniczakowi sie pomylilo ... i mamy zomowcow ... Olejniczak mnie specjalnie nie obchodzi. Na SLD nigdy nie głosowałem i głosował nie będę, ocenę PRL też mam zdecydowanie negatywną. Martwi mnie Kaczyński, który od ZOMO-wców wyzywa wszystkich - lewicę, prawicę, kolegów z solidarnościowej opozycji, politycznych przeciwników, zwyczajnych ludzi - którzy są przeciwko niemu. To już nie grubymi nićmi szyte teorie o układze obejmującym PO, SLD, TVN i Suddeutsche Zeitung, ale zwyczajna potwarz, na dodatek dziwacznie paniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Biedakowi sie pomylilo! 02.10.06, 01:53 to się coraz bardziej pogarsza... Rzucane oszczerstwa i potwarze stają się coraz bardziej absurdalne... Aż czekam na "spiski żydowskie" czy Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Biedakowi sie pomylilo! 02.10.06, 00:19 przecież najwięcej rozprzedal niemiaszkom min. Lewandowski a on był z DOBREJ opcji politycznej nie SLD, sprawdż co kto komu i za jakie grosze sprzedal albo oddał, w ramach reprywatyzacji. Do tej pory ch.........a mnie trafia jak słyszę , że jakiś spadkobierca domaga się zwrotu infrastruktury w Warszawie. Za budynki to niech im Niemcy zapłacą , bo oni je spalili , a my/z podatków czyli budżetu / to możemy najwyżej za ziemię. Nagle sie obudzili? Może jeszcze mamy zapłacić za to ,że smieliśmy odbudować co się dalo, gdy "posiadacze "d.......y grzali w USA lub innych obcych krajach a tu idioci zasuwali i odbudowali to ,co im KULTURALNY Niemiecki naród spalił. No ale prawicowe majątki są na zachodnich kontach a tu płaci podatki emerycka mochairowa durnota , pielęgniarki i nauczyciele to można ich ograbić do cna. Oni nie górnicy z łańcuchem pod sejm nie pójdą, za malo prymitywni to można ich wyzuć ze wszystkiego , nawet z godności. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Biedakowi sie pomylilo! 02.10.06, 01:55 pewnie, ty wiesz lepiej, co miało być od samych zainteresowanych :)) Białe myszki ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Kaczynscy, skozystajcie z okazji i zamilknijcie 02.10.06, 00:00 Z kazdym zdaniem dolujecie swoj PiS. Nie wystarczy mowic co sie wie. Zawsze lepiej wieziec co sie mowi. Z drugiej strony forumowicze maja zabawe jak rzadko sadzac po ilosci wpisow. Wielkie brawa dla Gazety Wyborczej za te fora. Bylo by tak smutno bez Gazety, nie mowiac o obronie demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 80% Polaków popiera SLD+dodatki lub PO? 02.10.06, 00:15 Ile ten Olejniczak ma lat?JUż go ,ledwo po trzydzistce,skleroza walnęła?Biedne SLD biedna ,,lewica''.Krokodyle łzy leją sie na moją klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: 80% Polaków popiera SLD+dodatki lub PO? 02.10.06, 00:19 a ile ty masz lat, ze wszystkie rozumy zjadlas? Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Wreszcie bolszewi powiedziano prawdę 02.10.06, 00:23 Brawo PIS!brawo premier ! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Wreszcie bolszewi powiedziano prawdę 02.10.06, 00:30 enedue3 napisał: > Brawo PIS!brawo premier ! TYTUŁY POZOSTAŁYCH CZĘŚCI PRZEMÓWIENIA Gomulki: Mickiewicz nie był i nie będzie sztandarem reakcji Wsteczne cele i oszukańcze hasła Brudne metody prowokacji Wyjaśnić całemu narodowi, o co toczy się walka Polityczna mądrość narodu polskiego Sojusz z ZSRR (PiS) – nakazem patriotyzmu i internacjonalizmu ('europeizmu') Odpowiedzialność wychowawców młodzieży Jedynym miernikiem oceny każdego obywatela – jego postawa wobec narodu i socjalizmu (koalicji PiS)." Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Wreszcie bolszewi powiedziano prawdę 02.10.06, 00:36 TYTUŁY POZOSTAŁYCH CZĘŚCI PRZEMÓWIENIA Gomulki: "Mickiewicz nie był i nie będzie sztandarem reakcji" Skoro jedna Rodzina, to z Rodzina Radia Maryja. (Wierzejski pisal: wiec w Stoczni to picknik rodzinny). Pamietasz Skalke, pochowek Milosza? Pamietasz reakcje RM? Jan Pawel II interweniowal. I PiS sie w RM reklamuje? I PiS reklamuje sie oszczercami Milosza??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: aspirata 02.10.06, 01:02 Nie wiem cz ty jestes az tak beznadziejnie glupia czy tez nieskonczenie zla, czy jedno i drugie razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: aspirata 02.10.06, 06:44 Nieskończenie głupi i totalnie otumaniony to jesteś ty wet3 pisofilu Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: aspirata 02.10.06, 20:12 zaciekawiony4 napisał: > Nieskończenie głupi i totalnie otumaniony to jesteś ty wet3 pisofilu Cz Ty rozumiesz slowa: "ironia" "parodia" "groteska"? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: aspirata 02.10.06, 20:18 on komentowal wet3, ktory zadnej ironii, parodii czy groteski nie rozumie. Moze tyle, ze sam jest groteska zwolennika PISu. W sumie oddaje im niedzwiedzia przysluge, gloszac tutaj swoje faszystowskiem parole. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: aspirata 02.10.06, 21:49 helmut.berlin napisał: > on komentowal wet3, ktory zadnej ironii, parodii czy groteski nie rozumie. Moze > tyle, ze sam jest groteska zwolennika PISu. W sumie oddaje im niedzwiedzia > przysluge, gloszac tutaj swoje faszystowskiem parole. Twoja fascynycja faszyzmem i Adolfem jest nie do przeoczenia szwabski kartofflu bolszewicki parch.....fe Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: aspirata 02.10.06, 22:05 > Twoja fascynycja faszyzmem i Adolfem jest nie do przeoczenia szwabski kartofflu > bolszewicki parch.....fe Widze, ze trzecia zmiana "dyzurnych" ma problemy z polszczyzna. Jaki pan taki kram! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: helmut - szwab 02.10.06, 23:32 helmut.berlin napisał: > > Twoja fascynycja faszyzmem i Adolfem jest nie do przeoczenia szwabski kar > tofflu > > bolszewicki parch.....fe > > Widze, ze trzecia zmiana "dyzurnych" ma problemy z polszczyzna. Jaki pan taki k > ram! Widze, ze czerwoni folksdojcze zaczynaja byc odpoznawani. Wsadz nos w sos a zeby w otreby. Heil Hitler - szwabie! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin odpoznawani? 02.10.06, 23:40 > Widze, ze czerwoni folksdojcze zaczynaja byc odpoznawani. Wsadz nos w sos a > zeby w otreby. Heil Hitler - szwabie! Milicjant zawsze pozostanie w duszy milicjantem, a slownictwo (albo raczej jego brak) zawsze go zdradzi. Nie mowiac o kretynskich neologizmach takich jak "czerwoni folksdojcze". Glosy sa natarczywe..?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofzchojnic Precz z Premierem!!! 02.10.06, 00:51 Wypowiedz Premiera obraza wiekszosc Polakow, nie ma nawet sensu z nia polemizowac. Ten Pan musi odejsc, dla dobra Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Kaczor ma niestety racje 02.10.06, 02:57 Zobaczcie jak dzis wspaniale maja sie : Walesa Michnik Celinski i wielu wileu tzw opozycjonistow z tamtego okresu + jak sie maja wszyscy sekretarzowie PZPR od szczebla miejskiego wzwyz. Wszyscy doskonale ustawieni, piekne domy ( posiadlosci ), drogie samochody, garnitury od najdrozszych krawcow, tak - oni sa tam gdzie byla czerwona burzuazja lat 70-tych i 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi122 O tych kozich bopkach 02.10.06, 00:56 Czy w tymkraju niema ludzi ktorzy mogliby zrobic cos z tymi kozimi bobkami przecerz teraz jestesmy posmiewiskiem calego swiata.Mieszkam od 7-miu lat w USA dziekuje Bogu ze jestem tutaj bo nie wyobrazam sobie zycia terazw moim kraju a kiedys chcialym wrocic do domu.Ale teraz nie widze takiej mozlwosci dopuki te niedorostki beda zadzic w tym kraju.To co oni wyprawiaja to wola o pomste do nieba.Czy niemozna zwolac zgromadzenia narodowego i skonczyc z tymi kozimi bobkami.I to by bylo na tyle,bo szkoda mi zdrowia gdyz bardzo sie denerwuje jak mysle o tych pryszczach na zdrowej skorze naodu polskiego. Fredi Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: O tych kozich bopkach 02.10.06, 01:07 kozie bopki? Wydaje mi sie to bardzo odpowiednie okreslenie na Prezydenta Polski i Premiera. Kozie bobeczki brzmi jeszcze lepiej. Kozie bopki! Nie wytrzymam... Odpowiedz Link Zgłoś
critto PiS=Paranoja i Schizofrenia :((( 02.10.06, 01:03 oskarżanie każdego przeciwnika PiS-u o przynależność do 'układu', 'łże-elit', 'lumpenliberałów', 'szarej sieci', 'agentury WSI' itd. oraz zarzuty wobec wszystkich, którzy się z tym nie zgadzają o przynależność do 'sprzysiężenia' przeciw PiS-owi i 'naprawie Polski' wygląda jak typowe objawy kliniczne schizofrenii paranoidalnej. Zaznaczam, że mówię to jako laik, NIE jestem psychiatrą ani psychologiem; czytałem sporo o tych sprawach. Teraz do listy zarzutów, czyli PiS-owskich życzeń i zażaleń, dołączyło posądzenie o przynależność do ZOMO... No pięknie, ja w roku 1989 miałem 12 lat, a PiS-u NIE ZNOSZĘ. Więc pewnie należałem do ZOMO ;))) tylko ciekawe, jak mnie przyjęli?? Bo wydaje mi się, że aby wstąpić do milicji trzeba było mieć 18 lat, do wojska - bodajże 16 czy 17 (ochotniczo, przymusowo osoby niestudiujące brali tak jak teraz, w 19. roku życia, po przymusowej rejestracji w 18. roku życia)... Więc jak, Panie Premierze Kaczyński, jestem ZOMO-wcem czy nie??? ;)) Jak to śpiewał satyryk: "Gdy byłem małym chłopcem chciałem być ZOMO-wcem, I miałem pałkę i z gazety hełm I sześciu ołowianych robotników Co przelewali w moich bojach krew, krew, krew..." Hehehehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franek.dziennikarz-9 [...] 02.10.06, 01:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: PO + SLD == ZOMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.10.06, 01:19 franek.dziennikarz-9 napisał: > PO-SLD to organizacja przestępcza > - kontynuacja zbrodniczej PZPR > agenci moskwy i berlina ! Franku. Wyluzj. Obecny rzad parodiuje PRL: www.polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Parodia_Gomulki.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff przykro mi ze nowa ekipa zastala koryto juz puste. 02.10.06, 01:14 Mnie by to tez bardzo zdenerwowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 "Zomowcy Kaczyńskiego to 80% społeczeństwa" 02.10.06, 01:25 Znów te komunistyczne pieski zaczynaja ujadac!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: "Zomowcy Kaczyńskiego to 80% społeczeństwa" 02.10.06, 01:28 zwiatrem1 napisała: > Znów te komunistyczne pieski zaczynaja ujadac!!!!!!!!!! Gomulka ujadal. Powstala parodia: www.polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Parodia_Gomulki.mp3 Dzis nasz rzad nie ujada. Parodiuje. Ty tez. Parodiujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia dziecino co ty wiesz o Gomułce ? piszesz co 02.10.06, 02:19 przeczytasz w zawszonej prasie...masz jedną akcję Orlenu i jesteś poważną liberalnom przedsiąbiorcom.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwer54 Bo jeśli cel uświęca środki 02.10.06, 01:35 Bo jeśli cel uświęca środki A ludzie dla was to przedmioty To z was są zwykłe tępe młotki Chamy, prostaki i jełopy! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Zomowiec Olej-nicok - Pała z Matmy :))))))))) 02.10.06, 02:24 renata-kapusnica7 napisała: > SLD-owcy to organizacja przestępcza, > która musi być zakazana !!!! wieje elpeerem na mile... ale smrodek... Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe 80% Polakow popiera PiS i Kaczynskich 02.10.06, 02:32 Sojusz Lewizny jak zwykle klamie. Odpowiedz Link Zgłoś