sonn Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 02.10.06, 23:52 Ciekawe czy w sprawie WBR on i jego koledzy równie chętnie odpowiedzieliby na pytania komisji. Po prostu ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
markusm1 jak ich wywalili 2 tysiace z WSI 02.10.06, 23:54 to teraz kazdy ma zajecie pisania na forum i tak wlasnie wygladaja podpisy ataku na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Komorowski? Czy to ten od nielegalnego handlu bron 03.10.06, 00:05 ia? szef MON-u z ramienia AWS-u prowadzace nielegalne interesy z izraelskimi i amrykanskimi firmami, facet, ktory bezpodstaw´nie oskarzyl Szeremietiewa? I takie scierwo polityczne, rynsztok par excellence smie jeszcze zabierac glos? sodoma i gomora Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Komorowski? Czy to ten od nielegalnego handlu 03.10.06, 00:08 silesius.monachijski0 napisał: > ia? szef MON-u z ramienia AWS-u prowadzace nielegalne interesy z izraelskimi i > amrykanskimi firmami, facet, ktory bezpodstaw´nie oskarzyl Szeremietiewa? I > takie scierwo polityczne, rynsztok par excellence smie jeszcze zabierac glos? > sodoma i gomora Ten sam,tylko,ze ścierwo jescze gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Komorowski? Czy to ten od nielegalnego handlu 03.10.06, 00:10 Hi silos, jak tam piekna pani z Frisco? masz wogole czas tutaj pisac? Gdzie byliscie na dinnerze? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Komorowski? Czy to ten od nielegalnego handlu 03.10.06, 00:52 a owszem: kolacyjka byla przepyszna: rybka smazona na szpinaku, zas z wierzchu zapiekany ser; do tego zas ziemniaczki i - oczywiscie chardonnay. . zas dzisiaj rano - dlatego pojde juz spac - mala wedrowka w to przepiekne miejsce: . www.hochrieshuette.de/. dlatego podaruje sobie dalszego "jezdzenia" na tym polglowku i kalesoniarzu Komorowskim; jak to mowia: do polityki trzeba chlopa, a nie kalesony helmut.berlin napisał: > Hi silos, jak tam piekna pani z Frisco? masz wogole czas tutaj pisac? Gdzie > byliscie na dinnerze? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Komorowski? Czy to ten od nielegalnego handlu 03.10.06, 22:33 > a owszem: kolacyjka byla przepyszna: rybka smazona na szpinaku, zas z wierzchu > zapiekany ser; do tego zas ziemniaczki i - oczywiscie chardonnay. Srr na rybie? a jaki to ser? Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 NO przeciez! 03.10.06, 00:14 Idziemy w zaparte, ziobro-ministrze! Dziwi mnie tylko, ze ziobra, dorny czy kaczynskie, tak malo SZACUNKU maja dla Polakow??!Nie wszyscy rodacy maja ZACME, JASKRE i NIEDOSLUCH!Jestescie panowie wielkim GOWNEM Rzeczypospolitej!Powroccie do poprzednich zajec i pasji, pozostawiajac SWIEZY oddech ojczyznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok b.6.1966 - zero kultury 03.10.06, 00:24 rzucasz brzydkimi slowami kobieto, chyba nienawisc zawladnela toba b.6.1966 napisała: > Idziemy w zaparte, ziobro-ministrze! > Dziwi mnie tylko, ze ziobra, dorny czy kaczynskie, tak malo SZACUNKU maja dla > Polakow??!Nie wszyscy rodacy maja ZACME, JASKRE i NIEDOSLUCH!Jestescie panowie > wielkim GOWNEM Rzeczypospolitej!Powroccie do poprzednich zajec i pasji, > pozostawiajac SWIEZY oddech ojczyznie! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: b.6.1966 - zero kultury 03.10.06, 01:00 kaczory_ok napisała: > rzucasz brzydkimi slowami kobieto, chyba nienawisc zawladnela toba > > > b.6.1966 napisała: > > > Idziemy w zaparte, ziobro-ministrze! > > Dziwi mnie tylko, ze ziobra, dorny czy kaczynskie, tak malo SZACUNKU maja > dla > > Polakow??!Nie wszyscy rodacy maja ZACME, JASKRE i NIEDOSLUCH!Jestescie > panowie > > wielkim GOWNEM Rzeczypospolitej!Powroccie do poprzednich zajec i pasji, > > pozostawiajac SWIEZY oddech ojczyznie! Nie doszukuj się kultury u chamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-borejsza Świeży oddech już niedługo... 03.10.06, 00:25 b.6. wex sobie coś na uspokojnie, bo nie doczekasz tego świeżego oddechu dla Ojczyzny. A on właśnie się zaczyna. Jeszcze troszkę i znikną ludzie pokroju Donalda, prezydenta disneyladnu, oraz Jana Premiera z Krakowa Rokity. Komuchy już pospadały, a licze na to, że naród dowie się skąd się wzięły ich wielkie majątki. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Jak ,,czysty,,Bronek terrorystom broń sprzedawał 03.10.06, 00:36 przypomniała Anna Walentynowicz w Gdańsku na wiecu.. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Jerzy-borejsza-----ja jestem spokojna, 03.10.06, 00:35 ale Tobie nerwy zawodza. Problem nie lezy w nazwiskach, tylko w hipokryzji pisuarczykow.Mozna kogos lubiec lub nie, mozna polemizowac, ale nie miozna udawac, ze wszystko jest brylantowe.Nie mozna WCISKAC gowna ludziom, ktorzy dobrze slysza i widza. Nie zakochalam sie w Tusku czy Rokicie, ale DEBILIZMY pisu trudno przemilczec. Polska to tez moja do ciezkiej K...y , Ojczyzna, wiec mam obowiazek zajac stanowisko!A te palanty z pisu, osmieszaja praworzadnosc, kpia z Polakow, I regularnie spowiadaja sie nastepnemu kutasowi po rydzyku, w tv trwam!Zauwazasz moj i nie tylko moj ----problem? Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia ten język dociera do supermarketowych wyborców, 03.10.06, 00:42 których wykarmiliśmy własną krwią,mlekiem,miodem itd. Nie można pogniewać się na własny naród , zwłaszcza że został haniebnie wykorzystany przez lumpenliberałów przy uwłaszczaniu nomenklatury i właścicieli PRL... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok b.6.1966 - nie jestes spokojna sadzac po wpisach 03.10.06, 00:42 b.6.1966 - nienawisc przez ciebie przemawia. kto cie tak napompowal nienawiscia ? Za komunizmu czlowiek byl czlowiekowi wilkiem, zero usmiechu i uprzejmosci. I ty to wlasnie okazujesz. Stare nawyki ? b.6.1966 napisała: > ale Tobie nerwy zawodza. > Problem nie lezy w nazwiskach, tylko w hipokryzji pisuarczykow.Mozna kogos > lubiec lub nie, mozna polemizowac, ale nie miozna udawac, ze wszystko jest > brylantowe.Nie mozna WCISKAC gowna ludziom, ktorzy dobrze slysza i widza. > Nie zakochalam sie w Tusku czy Rokicie, ale DEBILIZMY pisu trudno przemilczec. > Polska to tez moja do ciezkiej K...y , Ojczyzna, wiec mam obowiazek zajac > stanowisko!A te palanty z pisu, osmieszaja praworzadnosc, kpia z Polakow, I > regularnie spowiadaja sie nastepnemu kutasowi po rydzyku, w tv trwam! Zauwazasz > moj i nie tylko moj ----problem? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-borejsza b.6, twój problem,to przedawkowanie tvn-u i polsat 03.10.06, 00:57 -u. Co nazywasz debilizmem? Szukanie większości za cenę samoośmieszenia? bo tylko tak można nazwać koalicję z samoobroną. Zauważ, że nawet słynne taśmy prawdy, całej prawdy nie pokazały, bo udostępniono widzom tylko fragmenty, a nie całość. Skup się na tym co robią a nie na tym, co o nich mówią/piszą. Kalisz podnosił wskaźnik wykrywalności przestepstw zamykając alimenciarzy i pijanych rowerzystów, a co robi Ziobro> sadza skorumpowanych sędziów, prokuratorów, lekarzy i działaczy piłkarskich. Bo nawet z piłki nożnej nie można było sie w tym kraju cieszyć, przez czerwonych złodziei. Nawet Małysza przeżarly te nienażarte świnie. Oni realizują program odnowy moralnej, a że czasem się myla? Nie myli się ten, kto nic nie robi. kogo mam poprzeć? Tuska? Komorowskiego? Nawet kaczyńscy nie są moimi ideałami, ale pomiędzy Donaldem a Jarosławem jest przepaść nie do pokonania- ten pierwszy jest egoistą i narcystycznym samolubem a drugi nie dba o swój wizerunek i konsekwentnie robie wszystko, co jego zdaniem dobre dla tego kraju. tak się składa, że dopiero po wyborach oczy mi się otworzyły na platformę. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Jerzy-borejsza-----ja jestem spokojna, 03.10.06, 01:01 b.6.1966 napisała: > ale Tobie nerwy zawodza. > Problem nie lezy w nazwiskach, tylko w hipokryzji pisuarczykow.Mozna kogos > lubiec lub nie, mozna polemizowac, ale nie miozna udawac, ze wszystko jest > brylantowe.Nie mozna WCISKAC gowna ludziom, ktorzy dobrze slysza i widza. > Nie zakochalam sie w Tusku czy Rokicie, ale DEBILIZMY pisu trudno przemilczec. > Polska to tez moja do ciezkiej K...y , Ojczyzna, wiec mam obowiazek zajac > stanowisko!A te palanty z pisu, osmieszaja praworzadnosc, kpia z Polakow, I > regularnie spowiadaja sie nastepnemu kutasowi po rydzyku, w tv trwam!Zauwazasz > moj i nie tylko moj ----problem? A laskę im robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Jerzy-borejsza-----ja jestem spokojna, 03.10.06, 01:14 b.6.1966 napisała: > ale Tobie nerwy zawodza. > Problem nie lezy w nazwiskach, tylko w hipokryzji pisuarczykow.Mozna kogos > lubiec lub nie, mozna polemizowac, ale nie miozna udawac, ze wszystko jest > brylantowe.Nie mozna WCISKAC gowna ludziom, ktorzy dobrze slysza i widza. > Nie zakochalam sie w Tusku czy Rokicie, ale DEBILIZMY pisu trudno przemilczec. > Polska to tez moja do ciezkiej K...y , Ojczyzna, wiec mam obowiazek zajac > stanowisko!A te palanty z pisu, osmieszaja praworzadnosc, kpia z Polakow, I > regularnie spowiadaja sie nastepnemu kutasowi po rydzyku, w tv trwam! Zauwazasz > moj i nie tylko moj ----problem? Ja przede waszystkim zauwazam Twoja wulgarnosc na marginesie jasne ze Polska jest tez Twoja Ojczyzna wic pisz co chcesz ale po co w tak rynsztokowym stylu? Poza tym dalas sie nabrac propagandzie salonowej. Kobieto - mysl! :::::::::::::::::::::))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Jerzy-borejsza-----ja jestem spokojna, 03.10.06, 02:27 b.6.1966 napisała: > ale Tobie nerwy zawodza. > Problem nie lezy w nazwiskach, tylko w hipokryzji pisuarczykow.Mozna kogos > lubiec lub nie, mozna polemizowac, ale nie miozna udawac, ze wszystko jest > brylantowe.Nie mozna WCISKAC gowna ludziom, ktorzy dobrze slysza i widza. > Nie zakochalam sie w Tusku czy Rokicie, ale DEBILIZMY pisu trudno przemilczec. > Polska to tez moja do ciezkiej K...y , Ojczyzna, wiec mam obowiazek zajac > stanowisko!A te palanty z pisu, osmieszaja praworzadnosc, kpia z Polakow, I > regularnie spowiadaja sie nastepnemu kutasowi po rydzyku, w tv trwam! Zauwazasz > moj i nie tylko moj ----problem? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Jerzy-borejsza-----ja jestem spokojna, 03.10.06, 02:28 b.6.1966 napisała: > ale Tobie nerwy zawodza (...) Amanasunta, duzabuzia i Ty - Was jest troje, dwoje czy jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Pan Komorowski może mieć rację. 03.10.06, 00:54 Pan Komorowski może mieć rację, może jej też i nie mieć. Pan Ziobro ma zaś i tak problem. Jakiekolwiek wykorzystanie swojej funkcji państwowej w argumentach prawnych z kimkolwiek mogą zniweczyć cel jego wizyty w USA. Prawnicy amerykańscy bowiem będą mierzyć jego każdy oddech, i włos w dupie, jeżeli zechce on twardo negocjować przekazanie Pana Edwarda Mazura w ręce polskiego wymiaru sprawiedliwości. A tu będzie się liczyć każda analiza depesz z Warszawy. Pan minister Ziobro powinien teraz się zachować na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Pan Komorowski może mieć rację. 03.10.06, 02:31 tomekjeden napisał: > (...) Pan > minister Ziobro powinien teraz się zachować na poziomie. Po co chlopca denerwujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 01:00 Niestety p. Ziobro minister dorównał poziomem reszcie składu chorego na władzę rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 01:01 Idz ty glupolu, co ty wiesz o polskim sadownictwie. Widzisz szystko na czerwono a wiec do Moskwy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 02:33 zwiatrem1 napisała: > (...) Widzisz szystko na czerwono a wiec do Moskwy!!!!!! A jak ma widziec, jak bolszewizm panuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Kaczory-ok----------------------- ------------- 03.10.06, 01:01 Mala uwaga. Napompowac mozna balon i tylko powietrzem, zas ludzi nienawiscia nie da sie, niestety.Rozumie cie poniekad, bo milosci slepe bywaja, gdy czuprynka wystaje lekko ponad odbyt. Problemem jest odpowiedz na pytanie, czy to wlasciwy odbyt i zakochanie, skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: YVESL---------------------- 03.10.06, 01:03 Nie zrobie ci laski, bo laske robi kobieta MEZCZYZNIe, nie pedalkowi z lekka, no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok b6.1966 - nie peknij ze sfrustrowania 03.10.06, 01:09 kryzys przekwitania ? A moze brak ciepla mezczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: YVESL----------NIE dotykaj kultury!! 03.10.06, 01:10 To sfera dla ludzi na poziomie, PIONY sa wykluczone!1 Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok b.6.1966 robisz z siebie posmiewisko 03.10.06, 01:11 Ale kontynuujmy, robi sie ciekawie, jestes chyba masochistka Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Pies-na-lewizne------------------ ----- 03.10.06, 01:19 WULGARNOSC??W mojej wypowiedzi??I zapewniam, to nie ja jestem CHAMEM na tym forum!No i niestety MYSLE.Wypowiedzialam sie tak, jak sadze. Popatrz na kolegow, to oni pragna lasek i zadaja pytania anatomiczne. Jak nazwiesz takie reakcje?? Wulgarnoscia czy bratkami w klosach zboz??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Pies-na-lewizne------------------ ----- 03.10.06, 01:23 b.6.1966 napisała: > WULGARNOSC??W mojej wypowiedzi??I zapewniam, to nie ja jestem CHAMEM na tym > forum!No i niestety MYSLE.Wypowiedzialam sie tak, jak sadze. Popatrz na > kolegow, to oni pragna lasek i zadaja pytania anatomiczne. Jak nazwiesz takie > reakcje?? Wulgarnoscia czy bratkami w klosach zboz??? ja jestem troche starodawny. uwazam ze kobiecie taki jezyk nie przystoi. a ci faceci sobie tylko z Ciebie robia jaja..... och, pardon, wypsnelo mi sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liberau bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, 03.10.06, 01:41 bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, panie Ziobro, bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok liberau popisal sie inteligencja i wielka tworczos 03.10.06, 01:56 Liberau, co zaszkodzilo, nadmiar GW czy TVN ? A moze ty nalezysz do tych maniakow co czytuja Trybune ? Sadzac po ponizszym to chyba efekt Trybuny ! liberau napisał: > bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, > bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla, panie Ziobro, bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: liberau popisal sie inteligencja i wielka two 03.10.06, 03:07 Stary, trafiłeś w sendo, ale uchyliłeś tylko wierzchołka góry lodowej, że tak powiem z lekceważeniem zasad frazeologii. Otóż ja tak wogóle to gustuję przede wszystkim w antypolskich, syjonistycznych i zachodnich ośrodkach zagranicznych, inspirowanych przez amerykańskich podżegaczy wojennych oraz krajowe karły reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 02:20 Czy minister sprawiedliwosci moze podac do sadu swojego przeciwnika politycznego? Czy byloby to etyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 02:35 Ziobro oprocz tego ze jest ministrem, jest tez obywatelem i jesli ktos puszcza na niego oszczerstwa , to Ziobro, jak kazdy obywatel moze pozwac goscia do sadu. A swoja droga to Komorowski cierpi na tzw syndrom Celinskiego. kiedys walczyli z komuna, a teraz konformistrycznie kolesiuja sie z dawnymi wrogami. Zreszta Walesa dal pierwszy niechlubny przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Re: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 02:38 Od Wałęsy to z daleka PISOWSKI śmieciu. Żeby PISIORY zrobiły tylko 10% tego co Wałęsa to ludzie dziś nosili by ich na rękach. A PISIORY kłamią tak jak ty i premier Węgier ty suczy syny Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok piotrjakub - chamstwo z ciebie wyszlo jests z PO ? 03.10.06, 02:43 piotrjakub - ladne dajesz swiadectwo swojej kultury i swojej partii ( SLD, czy PO ? ). Jak SLD i PO maja takich wyznawcow jak ty, to nic dziwnego, ze Polacy robia wiece poparcia dla PiSu. A o Walese spytaj mieszkancow Gdanska i Gdyni. pluja na niego. piotrjakub11 napisał: > Od Wałęsy to z daleka PISOWSKI śmieciu. > Żeby PISIORY zrobiły tylko 10% tego co Wałęsa to ludzie dziś nosili by ich na > rękach. > A PISIORY kłamią tak jak ty i premier Węgier ty suczy syny Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: piotrjakub - chamstwo z ciebie wyszlo jests z 03.10.06, 02:50 kaczory_ok napisała: (...) > A o Walese spytaj mieszkancow Gdanska i Gdyni. > pluja na niego. Tak, bo caly swiat go ceni. To bardzo brzydko swiadczy o mieszkancach Gdanska i Gdyni. No, ale jak za pamiec o poczatkach Solidarnosci odpowiedzialni sa Kaczynscy, Macierewicz i Giertych - to czemu sie tu dziwic? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok Re: piotrjakub - chamstwo z ciebie wyszlo jests z 03.10.06, 03:00 Swiat sie nim bawi jako legenda, bo ich nie interesuje ani by nawet nie zrozumieli, dlaczego Walesa skomli o usprawiedliwienie od Jaruzelskiego. Moim zdaniem Walesa dal sie przekabacic do konca w polowie lat 80-tych, bezpieka miala go w izolacji przez wiele miesiecy i poddali go odpowiedniej obrobce. Gosciu poszedl na latwizne, w koncu lepiej mieszkac w posiadlosci i miec kase oraz ustawic swoja rodzinke , niz tam walczyc o jakis roboli , Walesa "nie kcial, ale musial " ... majster_g napisał: > kaczory_ok napisała: > (...) > > A o Walese spytaj mieszkancow Gdanska i Gdyni. > > pluja na niego. > > Tak, bo caly swiat go ceni. To bardzo brzydko swiadczy o mieszkancach Gdanska i > > Gdyni. > > No, ale jak za pamiec o poczatkach Solidarnosci odpowiedzialni sa Kaczynscy, > Macierewicz i Giertych - to czemu sie tu dziwic? Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Skrot myslowy 03.10.06, 02:32 "Miejsce osób, które pomawiają innych, znajduje się przed sądem" powiedzial Ziobro. A co z Macierewiczem? Czy tylko on ma prawo do skrotow myslowych? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok Re: Skrot myslowy 03.10.06, 02:40 A czy ktos z tych pozal sie ministrow pozwal Maciarewicza ? Zrobili tylko szum medialny, ale do sadu to nie chca brac, bo a nuz wyda sie gdzie jezdzili na kursy w przeszlosci ( wylaczam z tego towarzycha Bartoszewskiego, ktory chyba przez nieuwage podpisal sie pod wspolnym listem z reszta bandy ). zorro_i_juz napisał: > "Miejsce osób, które pomawiają innych, znajduje się przed sądem" powiedzial > Ziobro. A co z Macierewiczem? Czy tylko on ma prawo do skrotow myslowych? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 02:33 Ziobro chyba ogłuchł i oślepł Komorowski przytoczył to co powiedział przed kamera Lipiński. A Lipiński powiedział dokładnie to co przytoczył Komorowski. Może Lipiński coś dodał od siebie, coś ubarwił , ale w samej żeczy musiała być w PISIE rozmowa na te tematy i musiały zapaść jakieś ustalenia na wypadek gdyby Leper wygrał proces z wekslami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 02:37 Uproscij laskawie swoja wypowiedz, bo zrobilies tego jedna baba drugiej babie wsadzila gdzies jakies grabie . piotrjakub11 napisał: > Ziobro chyba ogłuchł i oślepł Komorowski przytoczył to co powiedział przed > kamera Lipiński. > A Lipiński powiedział dokładnie to co przytoczył Komorowski. > Może Lipiński coś dodał od siebie, coś ubarwił , ale w samej żeczy musiała być > w > PISIE rozmowa na te tematy i musiały zapaść jakieś ustalenia na wypadek gdyby > Leper wygrał proces z wekslami. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Ziobro - kiedy przestaniesz pan jaki bedzie wyrok 03.10.06, 05:05 przed rozprawa, kolejny nieomylny pisowiec, oto etyka prawych i sprawiedliwych, niedajesz sie pan na zajmowane stanowisko - prosze zrezygnowac a nie brnac dalej w bagno, zwyczajny wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok me2free - uzywasz jakis skrotow bezmyslowych 03.10.06, 05:30 me2free- czy ty kolezko zazywasz czegos, bo w tej swojej wypowiedzi strasznie dryfujesz i jakies masz pokretne sformuowania. Powiedz co ci lezy na watrobie, a nie obwijaj w bawelne ... Zreszta ten twoj nick tez jakis taki pokretny, chyba byles na niezlej fazie jak zakladales konto, co ? me2free napisał: > przed rozprawa, kolejny nieomylny pisowiec, oto etyka prawych i sprawiedliwych, > niedajesz sie pan na zajmowane stanowisko - prosze zrezygnowac a nie brnac dale > j > w bagno, zwyczajny wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 05:12 Niech Komorowski nie zapomina ze sprzedawał broń terrorystom i jeszcze go za to nikt nie rozliczył,nadęty dzieciorób ,który od lat tak jak Rokta ślizga się po różnych partiach robiąc sobie świetne żródło dochodu z tego że nic nie robi.Ale za to świetnie pluje na PIS bo mu fuchy marszałka nie dali.Ten drań żyje z naszych podatków 16-lat a zapytajcie go co zrobił dla Polski, ano nic.Będzie w przyszłości świetną parą w duecie z bufetową Beger.Teraz nam szykują cudowną Polskę będą rządzić komuniści z liberałami oraz śmieci z partii demokratycznej plus samoobrona.Oczywiście zapomniałem że TVN też wejdzie do tej grupy.No cóż trzeba będzie się pakować i na emigrację innego wyjścia nie ma.Chyba że wybuchnie w Polsce rewolucja .Ale na to nie ma co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 03.10.06, 20:23 zero zamknij juz ryja bo nie moge n ciebie patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Re: Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 28.10.06, 11:51 Lepiej być zerem, niż Leszkim Milerem i takim debilem jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
gap_miejski Re: Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 28.10.06, 12:25 No to się ciesz. Osiągnąłeś to wymarzone zero, drogibronisławie. PS. jesteś dresiarzem i kibicem? Bo twoje wpisy to wpisy kibola. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Re: Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 28.10.06, 16:21 Jestem kochającym "inaczej" wszelkiej maści komuchów i lumpenliberałów. Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Ziobro: Twierdzenia Komorowskiego pomówieniem 28.10.06, 20:54 Ziobro wszystkich pomawia oto że należą do układu a jak niechcą IV RPwg.pIsu to są z układu,i co jest oky panie ministrze od prawa i sprawiedliwości.A propo dawno nie występował pan z niszczarką,czyżby pożyczył feliks edmuntowicz maciarewicz .A PAN MARSZAŁEK KOMOROWSKI MIAŁ RACJE.PAN STFAN NIESIOŁOWSKI NIECH ŻYJE. Odpowiedz Link Zgłoś