Dodaj do ulubionych

Jest mi przykro

03.10.06, 08:01
A na kogo to pan głosowałeś zgodnie z "własnym" sumieniem, że teraz oburzasz
się za porównanie do ZOMO? Takich zresztą "oburzonych" jest wielu:
Olejniczak, Borowski, Senyszyn, Kalisz, pewnie Jaruzelski, Kiszczak itp.
Obserwuj wątek
    • ozby tales, czy będziesz miał odwagę za parę lat? 03.10.06, 08:23
      Mi jest bardzo przykro, że są tacy ludzie jak ty. Ludzie, którzy zapluwają
      największe świętości. Dlaczego obieracie Polsce, to co ma dobrego. Dlaczego
      depczenie autorytety, dlaczego wypaczacie świętości.
      Pewnie masz na ścianie portret Jana Pawła II. Myślisz, że on nazwałby zomowcami
      Tuska i Rokitę? Myslisz, że pochwaliłby oferowanie stanowisk przestęcy, tylko
      dlatego, że "chory rząd potrzebuje lekarstwa"?

Wiem, że te posty to twoje zadanie partyjne, ale naprwdę jesteście strasznie
      męczący.

Zastawiam się, czy będziesz miał odwagę za kilka lat - gdy poparcie dla pisu
      spadnie do 3%- powiedzieć, że byłeś aparatyczykiem? Będziesz miał odwagę się
      przyznać, że nazywałeś ludzi o innych poglądach politycznych zomowcami? Teraz
      jest ci łatwo. Zrobisz to także później? Myślę, że gdy zabraknie masy, tłumu i
      wrzasku, będziesz siedział jak mysz pod miatłą i będzisze się bardzo cieszył,
      że pisałeś to wszystko pod nickiem. Jak sie wtedy nazwiesz? tales 2?
      • nick3 tales stoi tam, gdzie stał Moczar... 03.10.06, 15:36
        ...a Kaczyński tam, gdzie stał Jaruzelski (czy za mówienie takich rzeczy coś
        grozi w IV-tej RP? "Są granice których przekraczać nie wolno"...?:)
        • drbob20 Re: tales stoi tam, gdzie stał Moczar... 04.10.06, 05:11
          paranoidalne gnomy kaczynskie staly sie grozne. te dwa kurduple podobno petaly
          sie pod nogami Pana Walesy kiedy rodzila sie polska niepodleglosc, a teraz
          stawiaja go w szeregach ZOMO. co za zawistne i msciwe pierdy! A do tego ten
          UKLAD- chyba UFO, Uklad Niezidentyfikowany, oprocz oczywiscie zidentyfikowanej
          korupcji politycznej PiS-u. No i to mendolenie kaczynskiego, to jest gomulka
          bis! wlosy sie jeza sluchajac tego gadajacego klekotu!
      • wojcikjx nie jest mi przykro... :))) 04.10.06, 13:26
        a mi nie jest prykro, tylko pan "sPiSkowa teoria dziejów" dał mi kolejną siłę i
        argumenty, żeby zeobić coś przeciwko tej chorej sPiSkowj formacji,
        rozumiem, że może być przykro ludziom Solidarności, którzy sa przeciw PiS, ale
        ja, cóż, tylko widzę totalitarne metody, dzielenia społeczeństwa, wystawiania
        jednych przeciwko drugim
    • conrad11 Jest mi przykro 03.10.06, 08:23
      O jeżu czemu tak płaczliwie? Przez chwilę poczułem się jak na akademii
      pionierów. Panie Adamie życie jest piękne! Niech Pan zajmie się sportem albo
      znajdzie sobie jakieś hobby
      • ozby Re: Jest mi przykro 03.10.06, 08:49
        Płaczliwie? Być może. Akademia? A co powiesz o waszym wiecu, pt. "pomożecie
        towarzysze?" Akademie były w innym miejscu niż wiece, i wiesz kto na nich bywał.

Sport? Wolnego kolego. Najpierw załatwimy pis-decję, pis-deków i pis-dokrację.
        Polecam udanie sie na ryby, Joseph.
    • t-800 Ale ckliwy kawałek.. 03.10.06, 08:55
      Chyba zaraz się rozpłaczę!

I pisze się Rzeczypospolitej Polskiej, ale rozumiem, że nerwy poniosły. ;-)))
      • loginmel I miał rację bo PiS pokazał swoją prawdziwą twarz. 03.10.06, 10:29
        A czy do twojej "rycerskiej" głowy dochodzi,że są tacy którym nie po drodze z
        PiS-em,że mają inne poglądy na moralność,na prawdę,na honor nie mówiąc o czymś
        takim jak organizacja państwa,zachowanie się władzy,styl rządzenia itp.
        Chcą zmieniać państwo w formie dyskusji a nie narzucania własnych poglądów,że
        szanują prawo innych do własnych poglądów i zachowań,że nie kwalifikują ludzi
        na lepszych i gorszych,mądrych i głupich,że przeciwnik polityczny to nie wróg
        ale ktoś o innych poglądach.Można go nie lubić ale należy szanować i próbować
        prekonać do swoich poglądów.
        I jeżeli ktoś działa wbrew tym zasadom demokracji to nie może oczekiwać nawet
        obojętności,nie mówiąc o poparciu ale nawet może się doczekać braku szacunku i
        potraktowania go w podobny sposób w zależności od tego jak daleko się posunie.
        • t-800 Re: I miał rację bo PiS pokazał swoją prawdziwą t 03.10.06, 17:30
          loginmel napisał:

> A czy do twojej "rycerskiej" głowy dochodzi,że są tacy którym nie po drodze z
          > PiS-em,że

Np. mi nie jest po drodz, a co? :-)
      • joella.r jeśli o to chodzi, to obie formy są równoprawne 03.10.06, 19:23
        Rzeczpospolitej i Rzeczypospolitej - obie są prawidłowe
    • zgodnik1 tales1..ty jestes świnią!..won do chlewu! 03.10.06, 10:12
      jesteś bydle zboczone, nie wart spluniecia!
    • kowalmj Re: Jest mi przykro 03.10.06, 10:14
      Urodziłem sie w 78 roku. Jak padała komuna miałem niespełna 11 lat. Nie wiem od
      ilu przyjmowali do ZOMO, ale sie ciesze teraz ze mnie Wielki Brat zaliczył do
      tej organizacji.
    • artau Re: Jest mi przykro 03.10.06, 15:24
      słuchaj ty pseudotales1, gnidowaty ten twój komentarz.
      Pewnie masz giertychowską maturkę toteż nie wiesz o czym mowa.
      Wszyscy wiedzą, co bełkotał tycipremierek w stoczni.
      Obraził każdego kto nie zgadza się z rospie..niem państwa.
      Sam się z zomo szarpałem, i wiem, jakie to były s........y naćpane
      prochami, gotowe zatłuc każdego na ulicy.
      Tycipremierek świadomie obraził co najmniej 60 proc społeczeństwa.
      Już po jego karierce.
      A ty przestań czytać wyłącznie instrukcje obsługi kolejnego telefonu i sięgnij
      po książki.nema
    • abba15 mi nie jest przykro 03.10.06, 17:10
      "Subotić wywodzi się z rodziny jugosłowiańskich komunistów, którzy w 1948 r., po
      konflikcie pomiędzy Tito i Stalinem, opowiedzieli się po stronie Stalina.
      Przebywająca w PRL kilkudziesięcioosobowa grupa Jugosłowian, w tym dyplomatów,
      postanowiła wówczas u nas pozostać. Niektórzy pracowali w służbach specjalnych i
      cenzurze".
    • zwiatrem1 Jest mi przykro 03.10.06, 19:08
      Teraz wszyscy sa swieci, czysci i moralni a Zomo to przeszlosc nie nalezy do
      nikogo!
    • bravor Re: Jest mi przykro 04.10.06, 20:25
      Proszę, proszę, jeszcze jeden poszkodowany przez kaczorów. Jeszcze się okaże,
      że w Polsce poszkodowaymi są same komuszki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka