halfoat 05.10.06, 21:25 wszystko fajnie poza jednym szczegółem, Żbik NIE BĘDZIE miał premiery na MFK, będą prezentowane tylko plansze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazeloth Żbik na miarę naszych czasów 06.10.06, 02:01 Pierdoły w tym artykule, ja czytałem Żbika w latach 90 kiedy miałem 12, 3 lata po stanie wojennym!...Teraz wskrzeszają go bo co koniunktura przyszła? Nie ta kreska, przecież to nie ten komiks...Trzeba było kontynuować, ja tego czytać nie będe. He, o dzielnym policjancie... bonda chcą robic z gliny, kiedy przeciętny nastolatek więcej wie niż przeciętny policjant. Kiedyś można było bo go**o było wiadomo, tak myśle. Sentyment też swoja droga, ale to troche chamstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Nie przesadzaj - po pobycie w Polsce mam 100% 06.10.06, 02:12 pewnosc, ze IQ polskiego policjanta jest duzo wyzsze od IQ polskiego polityka:) A nastolatki jak to nastolatki - mysla, ze wszystko wiedza. Uczyc sie beda, gdy dorosna;) Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: Nie przesadzaj - po pobycie w Polsce mam 100% 06.10.06, 07:35 Policja ma od dawna złą prasę i złą passę. Cokolwiek co by im pomogło poprawić wizerunek, choćby komiks, jest potrzebne. W Policji panuje straszliwa bieda - to aż przykre, gdy np. człowiek pożycza swój długopis policjantowi (przy spisywaniu zgłoszenia o kradzieży), bo jemu się już wypisał a nie ma drugiego. To wręcz upokarzające i dla mnie. Jeśli oni żyją w takim dziadostwie, to za co mają ścigać przestępców? W połowie pościgu za piratem drogowym skończy im się benzyna? ........................... Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Nie przesadzaj - po pobycie w Polsce mam 100% 06.10.06, 10:46 Pensjonat Stella-Morris w Sopocie :))) bi.gazeta.pl/im/6/3666/m3666806.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Żbik na miarę - no, no...! 06.10.06, 02:06 Ha, coś się dzieje! Co prawda kreska Śledzia to nie moja estetyka, ale trzeba przyznać, że ma klimat. Czekam na wynik ostateczny. Odpowiedz Link Zgłoś
gbuklaha Re: jak oceniacie te rysunki? 06.10.06, 11:03 a wkomiksie jest "wydam polecenie, aby otoczyła ją obserwacja" - po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
w105n4 rysunki 07.10.06, 17:57 moim skromnym zdaniem dokretka do Zbika jest sprawa trudna (latwiej chyba byloby zrobic film). Serie komiksowe rzadza sie jednak swoimi prawami. Czesto bohaterowie zmieniaja swoj wyglad (Zbik ma pare postaci). Teraz przybyla mu nowa. Czy wyrazista? Czy wyrazna? Czy statyczna? Czy realistyczna? Chyba jakosc scenariusza zadecyduje: czy bedzie sukces - czy Zbik bedzie szukal nowego wygladu. Dobre scenariusze trafiaja sie raczej w fanzinowych szortach niz w odcinkowych popserialach. 3mam kciuki za te probe (zeby tych prob, o ktorych sie pisze bylo jak najwiecej). ------------------------ www.renaissance-movie.com Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Żbik na miarę naszych czasów 06.10.06, 12:32 Nooo, Śledziu, miło wiedzieć, że żyjesz i rozwijasz Swój talent. Rysunki dla "Secret Service" wspominam z łezką w oku :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukin Re: Żbik na miarę naszych czasów 06.10.06, 16:47 Śledziu? Pięść do oka bardziej pasuje niźli Śledziu do Żbika. Odpowiedz Link Zgłoś
w105n4 Żbik 07.10.06, 17:39 Zbik otwiera walizke (nie widzimy co w srodku). - Marihuana, smiertelny, bialy proszek. (stwierdza patrzac prosto w oczy) To se ne vrati. Odpowiedz Link Zgłoś