nemonews Re: Won z rządu kurduple!!!!! 07.10.06, 18:52 ponury_drwiacy_szyderca napisała: > Dość tego!! ci z "AGORY" to POtwory z Obory,same se plujace,szambem cuchnace. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Spieprzaj dziadu 08.10.06, 10:32 poeta się znalazł radiomaryjny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ami43 Kilkaset osób na wiecu poparcia dla rządu 07.10.06, 18:49 JAD>JAD>JAD..JESLI jest ktos nad nami to panowie z PISunie maja co tam szykac!! Odpowiedz Link Zgłoś
aor JKP 07.10.06, 18:51 Najbardziej roz.. mnie transparent: Jezus królem Polski. Krew mnie zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: JKP 07.10.06, 18:56 aor napisał: > Najbardziej roz.. mnie transparent: Jezus królem Polski. Krew mnie zalewa. Diabel wody swieconej tez sie boi.Jak niespieprzy,to go tez zaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: JKP - te POgwiazki też ciekawe 07.10.06, 21:06 wiadomosci.wp.pl/gid,8541395,img,8541611,kat,,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=10 Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kilkaset osób na wiecu poparcia dla rządu 07.10.06, 18:56 No nareście mały stalinek przemówił pod darem od dużego stalinka. Nie ma to jak w komuszej rodzince. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 urzędnicy,na siłę w manifestacji PISokomuny ! 07.10.06, 19:02 wszystkie ministerstwa obowiązkowo i ratusz z Marcinkiewiczem! Odpowiedz Link Zgłoś
american.dream Re: urzędnicy,na siłę w manifestacji PISokomuny 07.10.06, 19:10 tak to wygladalo, bo przechodzilem tam, jako pozostala publicznosc moherowe berety ob 60-ki wzwyz... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 Żenada - i Tusk i Kaczyński gęby pełne 'Polski' 07.10.06, 19:07 a obydwaj postępują jak towarzysze szmaciaki Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Tusk - "Polskosc to niemoralnosc 07.10.06, 19:33 Polskosc to niemoralnosc - takie skojarzenie nasuwa mi sie z bolesna uporczywoscia, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskosc wywoluje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bog wie co jeszcze, wrzucily na moje barki brzemie, ktorego nie mam specjalnie ochoty dzwigac... Piekniejsza od Polski jast ucieczka od Polski tej ziemi, konkretnej, przegranej brudnej i biednej. I dlatego tak czesto nas ogupia, zaslepia, prowadzi w kraine mitu, Sama jest mitem." Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Tusk - "Polskosc to niemoralnosc 07.10.06, 19:40 waldam napisał: > Polskosc to niemoralnosc - takie skojarzenie nasuwa mi sie z bolesna uporczywos > cia, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskosc wywoluje u mnie nie > zmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bog wie co jeszcze, > wrzucily na moje barki brzemie, ktorego nie mam specjalnie ochoty dzwigac... P > iekniejsza od Polski jast ucieczka od Polski tej ziemi, konkretnej, przegranej > brudnej i biednej. I dlatego tak czesto nas ogupia, zaslepia, prowadzi w kraine > mitu, Sama jest mitem." Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Tusk - "Polskosc to niemoralnosc 07.10.06, 19:44 waldam napisał: > Polskosc to niemoralnosc - takie skojarzenie nasuwa mi sie z bolesna uporczywos > cia, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskosc wywoluje u mnie nie > zmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bog wie co jeszcze, > wrzucily na moje barki brzemie, ktorego nie mam specjalnie ochoty dzwigac... P > iekniejsza od Polski jast ucieczka od Polski tej ziemi, konkretnej, przegranej > brudnej i biednej. I dlatego tak czesto nas ogupia, zaslepia, prowadzi w kraine > mitu, Sama jest mitem." Zlap sie za serce, jesli poczujesz, ze cos stuka, nie idz do kardiologa, tylko pomysl: to jest Polska. Podobny tekst napisal Polak, ktorego LPR i PIS chca wymazac z pamieci narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Tusk - "Polskosc to niemoralnosc 07.10.06, 19:49 czyli słowa nic nie warte? Odpowiedz Link Zgłoś
american.dream bylem widzialem 07.10.06, 19:09 Ludzi ok 2000 jak tam przechodzilem, z przodu bojowki partyjne dobrze przygotowane z wielkimi sztandarami. Publicznosc wygladala mi na mieszanke moherowych beretow oraz rodzin milicyjne z Mokotowa, sredni wiek powyzej 60-ki. W sumie zalosne przedstawienie za duze pieniadze. Przed tem zahaczylem o fest PO na Planu Zamkowym, super zabawa, przede wszystkich bez tych sztucznych, dretwych mow... Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: bylem widzialem 07.10.06, 21:06 american.dream napisał: > Ludzi ok 2000 jak tam przechodzilem, z przodu bojowki partyjne dobrze > przygotowane z wielkimi sztandarami. Publicznosc wygladala mi na mieszanke > moherowych beretow oraz rodzin milicyjne z Mokotowa, sredni wiek powyzej 60- ki. > W sumie zalosne przedstawienie za duze pieniadze. > > Przed tem zahaczylem o fest PO na Planu Zamkowym, super zabawa, przede > wszystkich bez tych sztucznych, dretwych mow... Alez to typowa,prymitywna,rynsztokowa propaganda rodem z skompromitowanego Ubekistanu na miernym michnikoschechterowskim poziomie,poprostu szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_bystry Dotychczas byłem przeciwny PISowi ale dziś zmienił 07.10.06, 19:17 zmieniłem zdanie. Przemówienie pana premiera było prawdziwe i szczere i wzruszyło mnie do łez. Poczułem się, jak we wspólnocie. Już nie mam wątpliwości, na kogo głosować w wyborach samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult jestem mu przeciwny jeszcze bardziej. 07.10.06, 19:24 pan premier przemawiajac nie powiedzial nic ciekawego. Najpierw podzielil Polske i sklocil Polakow, a teraz mowi o sile jednosci. Obludnik. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_bystry Poczułem się wspólnoty 07.10.06, 19:29 ...a ja poczułem tę siłę jedności, spostrzegłem, że nie jestem już sam i że mogę dokonać wspólnie z innymi wielkich rzeczy dla wspólnego dobra. To brzmienie głosu premiera wprawiło mnie w taki błogostan związny z pewnością, że jestem w odpowiednim czasie we właściwym miejscu. Po raz pierwszy w życiu poczułem tę wielką siłę drzemiącą w tym małym wzrostem ale wielkim duchem człowieku. Jego słowa były jak miód na rany mego serca... Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult I nagle zrozumialem ze ja go kocham. 07.10.06, 19:41 Leon-Bystry zakochal sie w Premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_bystry Re: I nagle zrozumialem ze ja go kocham. 07.10.06, 19:46 nie jest ze mną tak źle :) Ja tylko chciałem coś lirycznego napisać. Jak Wałujew może, to czemu nie ja... A tak na serio to niezłą mamałygę słychać było na wiecu PISu, który widziałem w TVN, bo oczywiście nie byłem na żywo... Tak naprawde mam w dupie wiece polityczne, tak jak Bursa miał małe miasteczka* * w wierszu 'Sobota' pisał "... mam w dupie małe miasteczka..." Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: I nagle zrozumialem ze ja go kocham. 08.10.06, 00:14 On tylko sobie jaja robi. Dobrze, że jeszcze komuś jest wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Kilkaset osób na wiecu poparcia dla rządu 07.10.06, 19:24 Piękne hasło widziałem na pochodzie. Przeproś i Spieprzaj. To najświętrza prawda panie Kaczyński! Niech się pan do tego dostosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Kilkaset osób na wiecu poparcia dla rządu 07.10.06, 19:31 "zwyciezymy, tym razem do konca".Podobne hasla rzucal w tlumy niejaki Adolf Hitler. Zwyciestwo mialo przetrwac 1000 lat. Zdechlo po 12 latach na gruzach Niemiec. Czy Kaczynski chce udowodnic Niemcom, ze Polak potrafi? Najpierw musialby "zlustrowac" tysiacletnia historie Polski, w jego zargonie "tysiacletnia historie ukladu". Chorych psychicznie panstwo Polskie nie powinno zostawiac na na lodzie a obywatele pwinni sie o to postarac, zeby czubki zeszly ze sceny politycznej.Do sanatorium. Okazja do tego sa wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner To znaczy, że Polska to radiomaryjne dziadostwo? 07.10.06, 19:35 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kellycook Re: To znaczy, że Polska to radiomaryjne dziadost 07.10.06, 20:01 Ludzie to jest chore!! Tylko dlaczego za moje podatki... Powiedzcie dlaczego ktoś mi mówi, że to co widzę, że to co słyszę to nie jest prawda!!! Że białe nie jest białe, czarne nie jest czarne.... Na to nie może być mojej zgody!!!! Najgorsze jest to, że jestem bezsilny, że obiektywne fakty można dowolnie przeinaczać. Nie ma dobra wspólnego, tylko dzielenie społeczeństwa na naszych i onych... Dlaczego? Ale niedługo wybory!!! Wówczas możecie głosować, a głos wasz będzie albo za, albo przeciw. Kto pamięta takich wielkich polityków jak: A. Słomka, L. Moczulski, M. Krzaklewski, a przecież mieli takie poparcie.. Zmieliły i koła historii i zmielą dwa Kaczory i ich przybocznych.. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: To znaczy, że Polska to radiomaryjne dziadost 07.10.06, 20:50 kellycook napisał: > Ludzie to jest chore!! Tylko dlaczego za moje podatki... > Powiedzcie dlaczego ktoś mi mówi, że to co widzę, że to co słyszę to nie jest > prawda!!! Że białe nie jest białe, czarne nie jest czarne.... > Na to nie może być mojej zgody!!!! > Najgorsze jest to, że jestem bezsilny, że obiektywne fakty można dowolnie > przeinaczać. Nie ma dobra wspólnego, tylko dzielenie społeczeństwa na naszych > i > onych... Dlaczego? > Ale niedługo wybory!!! Wówczas możecie głosować, a głos wasz będzie albo za, > albo przeciw. > Kto pamięta takich wielkich polityków jak: A. Słomka, L. Moczulski, M. > Krzaklewski, a przecież mieli takie poparcie.. Zmieliły i koła historii i zmiel > ą > dwa Kaczory i ich przybocznych.. Mrzonki jakiegos tam biednego zbiega z Tworkow.Oj biedny on oj biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: To znaczy, że Polska to radiomaryjne dziadost 07.10.06, 22:25 halfliner napisał: > pozdr halfliner,zmien se nick na halfheader = polglowek,to lepiej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Nazwac ten biedny kraik zalosnym, to jakby starej 07.10.06, 19:41 rapszli w stylu Begger powiedziec, ze jest laska. Te wszystkie pochody, ich przyglupi uczestnicy, straszne pioseneczki, gadki szmadki, Walcowa, Kaczor czy Giertych sa dowodem, ze ten kraj jest rakiem Europy. Dno dna, staruchy demonstrujace za czyms o czym nie maja pojecia. Po kiego ch..a tutaj zyc? Dla krajobrazow czy klimatu? Polack is only polack. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars wypada sie zgodzic 07.10.06, 19:46 kraj w ktorym rzadzi bydlo ze wsi nie pojedzie za daleko. Ale mnie to zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re:Kaczobubie o ptasim mózdzku dość!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.06, 20:07 Jak zyć w tym koszmarnym kraju w którym premierek wykrzykuje ze nikt ale kompletnie nikt nie przekona go kaczodupa ze czarne to czarna a białe białe ze znajdzie sposób ale nikomu nie odda wladzy bo tyle jeszcze agentów do odnalezienia ze bezrobocie spada bo tysiące ucieka z Polski ze kto nie znami to przeciw nam to zomu to wrogowie.Koczodupie z ptasim móżdzku dosyć!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re:Kaczodubie o ptasim mózdzku dość!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.06, 20:08 Jak zyć w tym koszmarnym kraju w którym premierek wykrzykuje ze nikt ale kompletnie nikt nie przekona go kaczodupa ze czarne to czarna a białe białe ze znajdzie sposób ale nikomu nie odda wladzy bo tyle jeszcze agentów do odnalezienia ze bezrobocie spada bo tysiące ucieka z Polski ze kto nie znami to przeciw nam to zomu to wrogowie.Koczodupie z ptasim móżdzku dosyć!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: wypada sie zgodzic 07.10.06, 20:33 alterpars napisał: > kraj w ktorym rzadzi bydlo ze wsi nie pojedzie za daleko. Ale mnie to zwisa. Impotentom zawsze zwisa,a w tym przypadku judaszowemu tez zwisa,oby tak zawsze az do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
heli34 Re: Nazwac ten biedny kraik zalosnym, to jakby st 07.10.06, 20:18 Nie pieprz dyrdymałow frustracie,tylko palnij sobie w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Nazwac ten biedny kraik zalosnym, to jakby st 07.10.06, 20:28 pl2512 napisał: > rapszli w stylu Begger powiedziec, ze jest laska. Te wszystkie pochody, ich > przyglupi uczestnicy, straszne pioseneczki, gadki szmadki, Walcowa, Kaczor czy > Giertych sa dowodem, ze ten kraj jest rakiem Europy. Dno dna, staruchy > demonstrujace za czyms o czym nie maja pojecia. Po kiego ch..a tutaj zyc? Dla > krajobrazow czy klimatu? Polack is only polack. a ty pokrako parszywa,szambem cuchnaca,co tu szukasz? Prawdziwy Polak nigdy w ten sposob sie o swojej Ojczyznie by nie wypowiedzial. Parszywa szujo!WON z tego kraju. Parszywa judaszowa szujo spadaj i nie zryj polskiego chleba bo sie zadlawisz i zdechniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Nazwac ten biedny kraik zalosnym, to jakby st 08.10.06, 02:31 a kto tobie dal glos wieprzu ze wsi? Stul ryj i pracuj dla Panow. Nagle sie wydalo motlochowi ze moze miec wlasne zdanie. Sam wyieprzaj z tego kraju jak ci sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba "Spieprzaj dziadu" - starczy już tej neokomuny 07.10.06, 20:04 wspólnota? czyli komuna - już to przerabialiśmy I sekretarzu Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews ci z "AGORY" to POtwory z Obory 07.10.06, 20:16 na POziomie cuchnacego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: ci z "AGORY" to POtwory z Obory 07.10.06, 20:20 To koniec . IV rzesza nie przeszla Odpowiedz Link Zgłoś
altermann Re: ci z "AGORY" to POtwory z Obory 07.10.06, 20:29 Oznajmiliście,że Kaczor jest świntuch,który gwałci, szachruje i łupi! ...ale ten frajer Donald rdzewieje na deszczu jak głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek5905 Re: ci z "AGORY" to POtwory z Obory 07.10.06, 20:32 Precz z Kaczorami Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 zwyciężymy !!!! sieg kwa sieg kwa sieg kwa 07.10.06, 20:30 przecz z kaczolandem Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: zwyciężymy !!!! sieg kwa sieg kwa sieg kwa 07.10.06, 20:42 jerzy30 napisał: > przecz z kaczolandem Pomaz sobie,to ci wolno,ale rzeczywistosc jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Historia mojej walki o prawą i sprawiedliwą.... 07.10.06, 20:52 Właśnie mialem obrobić jednego emeryta.Robota prosta jak budowa cepa, bo to już siedem lat dziad czeka na aparat słuchowy ze ZUSU to i nie tylko mogłem mu wynieść jego kolorowy tv marki Rubin ale i nawet piękne futro z nutrii ( którym spał przykryty bo oszczędza na ogrzewaniu) Mogłem to zrobić ale właśnie w tym TV posłuchałem rozmowy Renatki z Mojzesuniem i mnie coś tknęło-że sie marnuję znaczy sie, bo oni tam mają stanowisk fuuuul. Więc poszlem, i jestem , i dziś maszerowalem przed wodzuniem, nareszcie naprawde wśrod swoich, bedziemy razem budować nową , uczciwszą Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_chojny Przeczywistość jest taka, 07.10.06, 21:00 że większość Polaków ma dość tej "rzeczywistości kwacZZej"! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Donald sie na was zawiódł 07.10.06, 21:06 Zamiast zdobyć pałac gołymi rękami i oddać władzę jedynemu godnemu Tuskowi, to nie zaatakowaliście, nie zdobyliście. A autobusy podstawił, ogłoszenia w gazetach zapłacił, a wy co? Nawet jednej pały na tyłek nie chcecie za wodza przyjąć od policji. Bo Wodzuś zacznie podejrzewać że ciemniaki z was jak , nie przymierzając elektorat PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko bierz psychotropy i idz spać - juz pora... 07.10.06, 21:20 z głębi twych postów mozna wysnuć wniosek, że 113=2 x twój IQ... ...masz farta, że głupota nie boli, bo umarłabyś z buku... PiS=Przeinaczanie i Stronniczość Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Ciesze się masz o sobie takie dobre mniemanie 07.10.06, 21:26 to charakterystyczne dla PO, wszyscy inni to debile i tłumoki, tylko PO najpiękniejsi i najmądrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko bład-nie głosuję na PO, tylko nie cierpie głupoty 07.10.06, 21:34 ale ty - elektorat PiS`u na podstawie mego jednego posta wiesz o mnie wszystko... nieomylne PiS`iorki z Jarkiem K. na czele...porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
ubudubu4 Re: Przeczywistość jest taka, 07.10.06, 21:08 Większość Polaków ma dośc kłamstw i chamstwa PO i Gazetki Wybiórczej. Niech żyje PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wuj_chojny 07.10.06, 23:43 wuj_chojny napisał: > że większość Polaków ma dość tej "rzeczywistości kwacZZej"! Rzeczywistosc jest tak, ze kazdy mowi za siebie, ciolku! Niech zyje PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sklis PiS niszczy Polskę - dosyć tego. 07.10.06, 21:08 Nie chcemy, by w Polsce dzielono ludzi na lepszych - którzy popierają rewolucję Kaczyńskich - gorszych, którzy nie popierają - i wykluczonych, czyli "postkomunistów"... To też Polacy i mają nie mniejsze prawo decydowania o Polsce, niż Kaczyńscy i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: PiS niszczy Polskę - dosyć tego. 07.10.06, 21:11 polska już dawno zoastała podzielona. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: PiS niszczy Polskę - dosyć tego. 07.10.06, 21:12 Polska to mały Naród. Liczy dokładnie 12,5 tys. 80 % chce wyborów i 10 tys na wiecu PO. Niezłe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: PiS niszczy Polskę - dosyć tego. 07.10.06, 21:21 sklis napisał: > Nie chcemy, by w Polsce dzielono ludzi na lepszych - którzy popierają rewolucję > Kaczyńskich - gorszych, którzy nie popierają - i wykluczonych, czyli > "postkomunistów"... To też Polacy i mają nie mniejsze prawo decydowania o > Polsce, niż Kaczyńscy i spółka. A kogo ty wlasciwie reprezentujesz,ze tak zbiorowo sie uzalasz? Przez ile lat ta szubrawa,parszywa ubekistanska,postkomuninistyczna banda Polske grabila? Wstyd i hanba! Teraz,jak to sie mowi:"przyszla kryska na Matyska",i dobrze sie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: PiS niszczy Polskę - dosyć tego. 07.10.06, 21:24 Niech decydują!!!! Przekonać wyborców. Wybory do sejmu. Otwarta droga!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkilebowski Kaczory S/r/a/c/z/o/r/y 07.10.06, 21:13 Dobra Kaczka to Kaczka pieczona:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Kaczory S/r/a/c/z/o/r/y 07.10.06, 21:22 ta pokaczka też niezła. wiadomosci.wp.pl/gid,8541395,img,8541452,kat,,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=33 Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Kaczory S/r/a/c/z/o/r/y 07.10.06, 21:25 wielkilebowski napisał: > Dobra Kaczka to Kaczka pieczona:) Dobry kretyn,to kretyn w kamizelce bezpieczenstwa,wiec wielkilebowski ubieraj sie i juz do raportu. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Zwyciężymy! Tym razem do końca - a, przepraszam 07.10.06, 21:20 można zwyciężyć DO POŁOWY !!!??? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Zwyciężymy! Tym razem do końca - a, przeprasz 07.10.06, 21:21 Remis?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Staliśmy się przedmiotem ataku - UFO-le 07.10.06, 21:21 atakują !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "Nasz program jest programem wszystkich uczciwych 07.10.06, 21:24 polaków" zatem nie jestem polakiem albo jestem nieuczciwy ?? spier...j pokrako, chyba przesadziłeś !!!! już zomowcem byłem, teraz nie jestem polakiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: "Nasz program jest programem wszystkich uczci 07.10.06, 21:27 ciekawe czy dziennkarzyny zauważą, że DT dzieli Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "Błędów nie popełnia tylko ten, kto nic nie robi" 07.10.06, 21:26 raz choć sie zgodzę, lecz dodam- tylko odważny i dojrzały mężczyzna potrafi się do nich przyznać, a dzieciak w piaskownicy nigdy, nie mówiąc już o ponoszeniu konsekwencji za nie. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "Tu jest Polska i ci, którzy kłamią, tego faktu 07.10.06, 21:28 nie zmienią" a kto niby chce tą krainę nazywać inaczej ??? psychol czy co ?? owszem ostatnimi czasy ukuło się parę nowych określen : katoland, kaczolandia, kaczogród itp itd. ale to przeminie jak przemijają marzenia i sny. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "Siłą Polaków jest jedność" 07.10.06, 21:29 "Siłą Polaków jest jedność" Zdaniem premiera, "siłą Polaków jest jedność, w jedności jest siła, w jedności jest przyszłość naszej ojczyzny, naszego narodu". "Polska potrzebuje dziś spokoju, potrzebuje bezpieczeństwa, potrzebuje prawdy i potrzebuje pracy" - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "Siłą Polaków jest jedność" 07.10.06, 21:30 "Polska potrzebuje dziś spokoju, potrzebuje bezpieczeństwa, potrzebuje prawdy i potrzebuje pracy" - dodał. to ustąp z premiera, jesli wierzysz w swoje słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: "Siłą Polaków jest jedność" 07.10.06, 21:32 To go odwołajcie CIENIASY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "Siłą Polaków jest jedność" 07.10.06, 21:47 > To go odwołajcie po co - sam "zdechnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: "Siłą Polaków jest jedność" 07.10.06, 21:49 Jak w reklamie. "To o co tyle hałasu?" Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "Siłą Polaków jest jedność" 07.10.06, 21:52 żeby wszyscy znali prawdę, Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Kamiński: Jad PO nas nie zatruł 07.10.06, 21:32 jasne, że nie :) sami sie wykończyliście, głupota jest bardziej mordercza niż jad czrnej mamby :) nie mówiąc o PO Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "Jarosław Kaczyńki premier z Warszawy" 07.10.06, 21:33 no i co z tego ?? Warszawa górą ?? żenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: "Jarosław Kaczyńki premier z Warszawy" 07.10.06, 21:36 666kgb napisała: > no i co z tego ?? > Warszawa górą ?? > żenada.... taa,jad gadzinowy,judaszowy trzeba skutecznie neutralizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "Jarosław Kaczyńki premier z Warszawy" 07.10.06, 21:46 > taa,jad gadzinowy,judaszowy o czym pieprzysz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: "Jarosław Kaczyńki premier z Warszawy" 07.10.06, 21:58 666kgb napisała: > > taa,jad gadzinowy,judaszowy > > > o czym pieprzysz ?? o judaszowej gadzinowce,ktora prymitywnie na J.K.ujada.A ten pieprz zostaw se do obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "Jarosław Kaczyńki premier z Warszawy" 07.10.06, 22:18 > o judaszowej gadzinowce,ktora prymitywnie na J.K.ujada ???? Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choroby" 07.10.06, 21:34 to dalej oglądaj swoją TRWAM, oglądanie jej u jednokomórkowców niczym nie grozi... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:36 Nawet gdybym miał pół komórki, mam coś ważniejszego w demokracji. Głos wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:46 > ......... Głos wyborczy każdy idiota go ma, i co z tego wynika ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:47 Że ty twierdzisz że mój głos jest gorszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:50 możesz go sobie wsadzić wiesz gdzie, g.... mnie to obchodzi - ja stwiedzam fakty jakie mnie otaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:51 Nie, wsadzę go do urny. Na koniec PO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 22:22 powiedziałem , wszadź gdzie chcesz.... ale nie mów że kaczor jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 08.10.06, 00:24 Powiedziałeś wsadz go w D!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:39 666kgb napisała: > to dalej oglądaj swoją TRWAM, oglądanie jej u jednokomórkowców niczym nie > grozi... natomiast twoj judaszowy,bezmozgowy jazgot staje sie nieprzyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:44 > ............ jazgot staje sie nieprzyjemny. tak jak smród twojego politycznego guru... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:47 Demokracja!!!! Nie słuchaj!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: "TVN łże, oglądanie TVN powoduje groźne choro 07.10.06, 21:51 vice versa - nie czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś