fakopis Ale ku.. jaja !!!! I to jest prezio Polski ??!!! 10.10.06, 18:20 no ku.. wybaczcie ale jak Jaro spadnie to on zamiast brachola bedzie rzadzil na tronie ??? No ku.. nie wierze ! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Do czasu, ale założy z bratem kaberet 10.10.06, 19:27 i zamiast "Olgi Lipinskiej" bedzie "Obu Kaczynskich" Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Do czasu, ale założy z bratem kaberet 10.10.06, 19:34 Już założyli. Naród to widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ale ku.. jaja !!!! I to jest prezio Polski ?? 10.10.06, 19:32 To jest Kaczyński, śmieszność historyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
evident na nich może wpłynąć kartka oddana przy urnie 10.10.06, 18:21 może to wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
apsok Re: Kaczory nie cofną się przed niczym 10.10.06, 18:21 nawet przed użyciem siły,żeby obronić władzę, którą oni traktuja wyłącznie do tego żeby wprowadzić dyktaturę.Prezydent zapowiada ze będzie łamał demokrację (wetowanie wszystkich ustaw sejmowych).Czy to bedzie działanie dla dobra Polski? Gęba pełna frazesów i słów o pariotyźmie a czyny haniebne."Solidarna Polska " w ustach Kaczyńskich to totalna kpina z nas ,Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczory nie cofną się przed niczym 10.10.06, 19:34 To prawda. I dlatego są bardzo niebezpieczni. Precz z Kaczyńskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Coooooo? Nie będzie honorował rozstrzygnięć Sejmu? 10.10.06, 18:26 To spie..ć na Madagaskar.Sraczkowaty prezydent PiS-u.Bliżniaczki sądzą,że Polska to ich folwark?Kopa w kacze kupry i wynocha z Pałacu ....do kurnika! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Coooooo? Nie będzie honorował rozstrzygnięć S 10.10.06, 19:35 Sejmu.? Precz z takim Prezydentem z Polski.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Teraz ,,kaczory ''ogłoszą stan wojenny... 10.10.06, 18:26 i Dorn weźmie Tuska ,,w kamasze Wehrmachtu''.Wszystkie media,poza Trwam i Maryją,blokada.I wybijanie zębów za jedzenie mięsa w piątki,jak czynił Bolek...Chrobry. A może...Donald w kaftan? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Teraz ,,kaczory ''ogłoszą stan wojenny... 10.10.06, 18:29 Jeśliby faktycznie wierzyć w choć 1% kaczej propagandy, takiego właśnie rozwoju sytuacji należy spodziewać. Skoro była już gomułkowska propaganda i wiec żywcem wzięty z czasów Gierka, to czemu nie miałyby teraz nastać czasy wrony? --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Teraz ,,kaczory ''ogłoszą stan wojenny... 10.10.06, 18:31 uriel.blog.pl napisał: > Jeśliby faktycznie wierzyć w choć 1% kaczej propagandy, takiego właśnie rozwoju > sytuacji należy spodziewać. Skoro była już gomułkowska propaganda i wiec żywcem > wzięty z czasów Gierka, to czemu nie miałyby teraz nastać czasy wrony? > > --- > milion idiotów nie może się mylić Jesień wasza zima nasza a wiosna muninków. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a lato Milana Subotica z Chorwacji................ 10.10.06, 19:25 bum bum bum - strzelają kulą w płot pisuary. Miało być super a wyszło raczej śmiesznie............. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: a lato Milana Subotica z Chorwacji........... 10.10.06, 19:32 1410_tenrok napisał: > bum bum bum - strzelają kulą w płot pisuary. Miało być super a wyszło raczej > śmiesznie............. Beeee beczą (p)owce beczą.Na hali na hali tuski was pasali.Pasali was tuski z rokitami a nisioły walcowały haj. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: a lato Milana Subotica z Chorwacji........... 10.10.06, 19:44 Już po dobranocce, spać! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok amasuntas to, ze jestes z alkaidy pisuarów - kazde 10.10.06, 20:11 n wie!!! Ale cienko spiewasz, bratku. Dwa liski już wylały mleczko z miski i tyle!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: a lato Milana Subotica z Chorwacji........... 10.10.06, 20:49 Na haju to Ty jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin tak ale tylko Leszek z Jarkiem 10.10.06, 19:35 za ten ksiezyc, Jarek zawsze gnebil Leszka, ktory mu teraz odda z nawiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Teraz ,,kaczory ''ogłoszą stan wojenny... 10.10.06, 19:36 Oni już ogłosili. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Jarosław nie stracił panowania nad sytuacją 10.10.06, 18:29 ... nie stracił też tronu papieskiego, a ja nie straciłem zaufania do niego. Jak się czegoś nigdy nie miało, to się tego nie traci. www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
loppe he he 10.10.06, 18:30 To chyba odredakcyjne nie od p. Tuska. Otóż "wpłynąć na dymisję" to można dwojako - pro lub przeciwnie. Natomiast z tekstu wynika że chodzi raczej wyłącznie o spowodowanie tej dymisji a nie zapobieżenie jej. Co do meritum: p.Tusk od roku wydziwia Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję premiera 10.10.06, 18:33 Lze-GWno dalo tytul "Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata" jednakze w artykule pisze juz: "Tusk poinformował, że zwrócił się także do prezydenta, aby wpłynął nad [sic] dymisję premiera." Lze-gazeto, zachowaj troche dyplomacji, nie zachowuj sie jak brukowiec (ktorym jestes): Tusk zwrocil sie do przezydenta aby wplynal na dymijse PREMIERA (ktory tak sie juz sklada prywatnie jest bratem prezydenta). Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 18:54 tez sie nie masz czego czepiac. Sam premier RP mowiac o prezydencie RP uzywa sformulowania "moj brat" zamiast "pan prezydent". W ten sam sposob mowi prezydent RP o premierze RP. To Ci nie przeszkadza ale innym polityka sie dziwisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 19:07 fervex.adult napisał: > tez sie nie masz czego czepiac. Sam premier RP mowiac o prezydencie RP uzywa > sformulowania "moj brat" zamiast "pan prezydent". W ten sam sposob mowi > prezydent RP o premierze RP. To Ci nie przeszkadza ale innym polityka sie > dziwisz :) hahahahaha, masz zapewne racje. zreszta to jest drobna sprawa, zdaje sobie z tego sprawe. ale wiesz, wydaje mi sie ze jak brat o bracie mowi "brat" pomimo ze oficjanie sa premierem i prezydentem, to wyglda to po prostu swojsko i bezposrednio, i bardzo "po polsku" czyli bez niepotrzebnych ceregieli. Natomiast jezeli to mowi ktos "obcy" (nie z rodziny) o bracie prezydenta to moze to oznaczac brak szacunku. szczegolnie mi chodzi o brak szacunku dla urzedu, bo do nietaktow to nasi politycy sa raczej przyzwyczajeni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 19:17 w momencie, gdy rezydent Pałacu Prezydenckiego odgrywa rolę przede wszystkim brata premiera, takie sformułowania są jak najbardziej na miejscu. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 19:38 szczerze mowiac rozgraniczanie na rodzine i nierodzine jest zabiegiem dosc skomplikowanym, zeby nie powiedziec zyczeniowym. Mozna by zapytac, jaki szacunek do urzedu ma premier RP mowiac o prezydencie "moj brat"? Taki sam jak Tusk, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 20:14 I Ty zarzucasz Donaldowi "pokrętne gadanie" -jak mówił lord w Shreku: "wyborne". Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 20:53 Nie masz racji. Nawet jeżeli są bliźniakami to LK jest dla Premiera Prezydentem, a nie Lechem czy np. Pupciem jezeli miał taką ksywke na podwórku. LK lepiej te niuanse czuje: "Panie Prezesie melduję wykonanie zadania". Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 19:37 znow nie zaskoczyles o co czodzi?? Nie przejmuj sie za bardzo gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 20:08 helmut.berlin napisał: > znow nie zaskoczyles o co czodzi?? Nie przejmuj sie za bardzo gazeta znowu? ano moze wobec tego bys raczyl mi zagubionemu pomoc "zaskoczyc"? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 20:12 Przeciez to proste, jeden Kaczor, mniej niebezpeiczny dla Polski pozostanie. Chodzi mniej o PIS jak o jej szefa, po prostu nie dorosl do zadania. Mysle, ze wielu wlasnei w PISe tez tak mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 20:42 helmut.berlin napisał: > Przeciez to proste, jeden Kaczor, mniej niebezpeiczny dla Polski pozostanie. > Chodzi mniej o PIS jak o jej szefa, po prostu nie dorosl do zadania. Mysle, ze > wielu wlasnei w PISe tez tak mysli. ja to rozumowanie Tuska osczytalem. tutaj o czym innym pisalem. ale nie ma o czym gadac. skadindad czy to nie zabawne jak polityk idzie do prezydenta i mu mowi, nie pan prezydent powie mojemu przeciwnikowi politycznemu zeby sie poddal bo ja nie umiem sobie z nim poradzic co za cienias! POkraka i tyle. przeciez skoro premier ma jeszcze duze szanse zbudowania koalicji wiekszosciowej to prezydent musialby chyba postradac zmysly aby go probowac odsuwac od wladzy? tym bardziej ze nie ma gwaranccji ze opozycja by mogla zbudowac trwala koalicje wiekszociowa? a przyspieszone wybory tez nie koniecznie moga sprawe rozwiazac? trzeba wyczerpac wszystkie srodki zanim sie powezmie decycje o rozpisaniu nowych wyborow. chyba ze sie chce miec demokracje/republike bananowa. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 21:58 > przeciez skoro premier ma jeszcze duze szanse zbudowania koalicji > wiekszosciowej Widzisz, sam tracisz przekonanie bo mowisz o "szansach", a nie o czyms 100% pewnym jak jeszcze niedawno... Nawet jak skleci jakas tam koalicje, to i tak rozpadnei sie ona bardzo szybko, prawdziwego "rzadzenia" nawet nie wspominam. Dziwi mnie, ze ci sami zwolennicy PISu, ktorzy tutaj od miesiecy wrzeszcza o dzisiejszej waznosci "historii", szczegolnie o tej sprzed 50-60 nagle nie potrafia trzezwo wyciagnac wnioskow z historii ostatnich miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 11.10.06, 08:24 helmut.berlin napisał: > > przeciez skoro premier ma jeszcze duze szanse zbudowania koalicji > > wiekszosciowej > > Widzisz, sam tracisz przekonanie bo mowisz o "szansach", a nie o czyms 100% > pewnym jak jeszcze niedawno... Nawet jak skleci jakas tam koalicje, to i tak > rozpadnei sie ona bardzo szybko, prawdziwego "rzadzenia" nawet nie wspominam. > Dziwi mnie, ze ci sami zwolennicy PISu, ktorzy tutaj od miesiecy wrzeszcza o > dzisiejszej waznosci "historii", szczegolnie o tej sprzed 50-60 nagle nie > potrafia trzezwo wyciagnac wnioskow z historii ostatnich miesiecy... oczywiscie ze dopoki nie ma podpisow na porozumieniu to mozna tylko mowic o szansach, duzych, srednich, malych, lub zadnych. w tej chwili szanse sa duze wiec trzeba by byc naiwnym politycznie aby ich nie probowac wykorzystac. albo slepo pro-Platfusiarksi no bo wtedy wiadomo jakie jest rozumowanie.... Kalego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 11.10.06, 09:27 > albo slepo pro-Platfusiarksi no bo wtedy wiadomo jakie jest rozumowanie.... > Kale Moim zdaniem problem nie lezy w samych partiach politycznych chociaz tutaj jest jeszcze bardzo duzo do zrobienia w Polsce. Problem lezy w poszczegolnych osobach.. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 10.10.06, 22:04 > koniecznie moga sprawe rozwiazac? trzeba wyczerpac wszystkie srodki zanim sie > powezmie decycje o rozpisaniu nowych wyborow. Nieprawda, trzeba wiedziec kiedy nalezy przerwac serie niepowodzen. JK mial wiele lepszych mozliwosci, ktorych nie wykorzystal. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 11.10.06, 08:26 helmut.berlin napisał: > > koniecznie moga sprawe rozwiazac? trzeba wyczerpac wszystkie srodki zanim > sie > > powezmie decycje o rozpisaniu nowych wyborow. > > Nieprawda, trzeba wiedziec kiedy nalezy przerwac serie niepowodzen. JK mial > wiele lepszych mozliwosci, ktorych nie wykorzystal. To jest kwestia opinii. Twoja jest taka a Prezydenta inna. I tak sie sklada ze Polacy akurat L. Kaczynskiego wybrali na swojego prezydenta a nie Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję prem 11.10.06, 00:18 pies_na_lewizne napisał: > Lze-GWno dalo tytul "Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata" > > jednakze w artykule pisze juz: > > "Tusk poinformował, że zwrócił się także do prezydenta, aby wpłynął nad [sic] > dymisję premiera." > > Lze-gazeto, zachowaj troche dyplomacji, nie zachowuj sie jak brukowiec (ktorym > jestes): > > Tusk zwrocil sie do przezydenta aby wplynal na dymijse PREMIERA (ktory tak sie > juz sklada prywatnie jest bratem prezydenta). > Tak, Tusk sie zwrocil, z dyplomacja - a prezydent juz pewnie chory z emocji ze bedzie musial to jarusiowi przekazac, biedny ten nasz tekstylny prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
o90 bo ja sie juz zgubilem po tej nawijce Donalda..... 10.10.06, 18:34 pytanie mam takie czy ta inwigilacja prawicy byla legalna ? kto to zlecil i nadzorowal ? kiedy zostanie rozstrzelany ? bo tu sie okazuje ze to bylo legalne nikt nie zlecil, nikt nie nadzorowal , samo sie robilo... nieco to smierdzi a jak ktos broni smierdzacej sprawy to sam zaczyna woniec................ Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: bo ja sie juz zgubilem po tej nawijce Donalda 10.10.06, 18:36 Ty już nie wnikaj w te brzydkie sprawy, ewidentnie cuchnące łże-elitami. Słuchaj dalej panów Kurskiego, Dorna, Wassermana. Mają ci jeszcze sporo rzeczy do sprzedania. Na szczęście, to co kupisz, nie jest tak skomplikowane. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
o90 tylko pytam, nie znasz odpowiedzi ? po co 10.10.06, 19:16 odpisujesz ? zadalem pytanie oczekuje normalnej odpowiedzi jesli sprawa o ktora pytam jest zbyt skomplikowana nie odpisuj na mojego posta to co jest proste z reguly jest czyste logiczne i nie smierdzi a owa sprawa sierdzi i smrod sie ciagnie obecnie z kierunku Walesa - Suchocka - Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: tylko pytam, nie znasz odpowiedzi ? po co 10.10.06, 20:08 To może ja spróbuję. czy ta inwigilacja prawicy byla legalna ? Tego nie wiem, bo nie znam na tyle prawa, ale tak na czuja, to była raczej nielegalna. kto to zlecil i nadzorowal ? Też chciałbym wiedzieć i znać fakty, a nie domysły tego czy tamtego polityka. Nie sądzę, żebym się dowiedział. kiedy zostanie rozstrzelany ? Mnie wystarczyłoby posadzenie. Problemem nie jest pogubienie się tylko niezrozumienie. Donald nie wypowiada się na temat legalności tych działań, tylko o obwinianiu za nie Jana Marysi. > i smrod sie ciagnie obecnie z kierunku Walesa - Suchocka - Rokita Jeszcze rok temu nawet nieomylny Jarek (który czytał całe akta) nie widział winy Janka, a dzisiaj widzi i mnie tu coś śmierdzi. Wcześniej wspominał o Wałęsie i Suchockiej, ale o Janku nigdy. Dlaczego Tobie śmierdzi tu Jankiem? Czytałeś dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok 090 - bronisz tasm Begerowej, czy prawdziwego Mila 10.10.06, 19:16 na Subotica (tego agenta WSI z Chorwacji)? Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos Żeby tylko to spotkanie nie spowodowało sraczki u 10.10.06, 18:40 kaczki zaduzopolityki.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Żeby tylko to spotkanie nie spowodowało sracz 10.10.06, 19:37 Kaczyńscy muszą odejść. Ze sraczką albo bez.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Tusk: pojechał na Żoliborz do mamy ,,Kaczorów''.. 10.10.06, 18:40 i własnie się skarży:..Prose pani a pani synkowie mnie wyzywają'' Z ostatniej chwili. Podobno już wyszedł bo dostał ścierą po gałach. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Tusk: pojechał na Żoliborz do mamy ,,Kaczoró 10.10.06, 18:43 Dziecko, za kwadrans będzie dobranocka. Może troszkę Cię przed snem uspokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl podobno 10.10.06, 18:43 Podobno mamusia, pochylona wpół, otworzyła Tuskowi z niejakim trudem, wykonując rytmiczne ruchy posuwisto-zwrotne. Podobno z tyłu widać było zaczerwienioną twarz zdyszanego Jarka, wystającą odrobinę nad linię pleców mamusi. Podobno gdzieś z kąta dochodziło żałosne miauczenie nadużytego Alika. Podobno. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A jak mozna odwolac pana prezydenta???? Czy 10.10.06, 18:46 jest taka mozliwosc czy go po prostu trzeba wywiezc na taczkach? Ilu tak naprawde ludzi w tym kraju tego faceta wybieralo??? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: A jak mozna odwolac pana prezydenta???? Czy 10.10.06, 18:50 Frekwencja, o ile pamiętam, była żałosna. Ale np. ja z braku laku głosowałem na Tuska. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: A jak mozna odwolac pana prezydenta???? Czy 10.10.06, 19:37 Prezydenta RP może odwołać jedynie Parlament poprzez procedurę impeachment'u. W praktyce oznacza to konieczność postawienia go przez Trybunałem Stanu. Z momentem postawienia go przed tymże trybunałem Prezydent RP automatycznie ma zawieszone pełnienie funkcji. W przypadku skazania, trafi funkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: podobno 10.10.06, 18:50 uriel.blog.pl napisał: > Podobno mamusia, pochylona wpół, otworzyła Tuskowi z niejakim trudem, wykonując > rytmiczne ruchy posuwisto-zwrotne. > Podobno z tyłu widać było zaczerwienioną twarz zdyszanego Jarka, wystającą > odrobinę nad linię pleców mamusi. > Podobno gdzieś z kąta dochodziło żałosne miauczenie nadużytego Alika. > Podobno. > > --- > milion idiotów nie może się mylić Wracaj do łożeczka zrób sobie dobrze pod kołderką zboczku. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: podobno 10.10.06, 19:05 To tylko taka wymiana kulturalna, bajka za bajkę. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: podobno 10.10.06, 19:06 A jeszcze coś. W przeciwieństwie do pana premiera nie muszę sobie robić dobrze sam. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 amanasunta53,vel tales1.. Lista Wildsteina !!! 10.10.06, 19:25 Jadwiga Kaczyńska IPN BU 00945/548.. czy to ta Jadwiga?... idąc na skróty,jak to czyńi Macierewicz,Kurski,Kaczyńscy i inni działacze z PIS, można rozpetać afere, i niech kobiecina sie tłumaczy!..jak to mówi Rydzyk; Niech udowodni że jest niewinna!... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 18:47 > szef PO Donald Tusk: -] Zwróciłem się do prezydenta z apelem, aby wpłynął > na premiera Jarosława Kaczyńskiego, aby powstrzymał się od używania języka, > który rujnuje polskie życie polityczne. Donald Tusk, bodajze wynalazca jezyka nienawisci i przemocy i ochoczo go uzywajacy przez ostatnich 12-cie miesiecy, teraz nagle apeluje aby premier "powstrzymal sie od uzywania jezyka ktory rujnuje polskie zycie polityczne"? Czyli jak Tusk uzywa jezyka agresji, UBeckich pomowien i oskarzen to jest ok, jesli natomiast premier ujawnia nagie fakty to jest to rujnowanie polskiego zycia politycznego, tak? Mam nadzieje ze od dzisiaj Tusk zastosuje sie do wlasnego apelu. No bo jesli nie, to oznacza to tylko demonstrowanie mentalnosci Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
media24 No pieknie!!!!! 10.10.06, 18:52 jestem ciekaw, czy z tych nerwow znowu rozboli brzuch Pana Prezydenta? media24.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grimone075 Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 19:27 ależ ty jesteś skomplikowany! sugerujesz, że Tusk zachował się po łajdacku "uzywa jezyka agresji, UBeckich pomowien i oskarzen" proponuję byś włożył głowę w swój anus i niech ci twoje myśli cyrkulują, nie wychodząc na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Boże Dobry.... 10.10.06, 18:54 Jak długo jeszcze,będę oglądal tą złą gebę,w prasie,telewizji na plakatach ulicznych?.Te usteczka jak kreseczka,te oczka błądzące ponad głowami wdzięcznych widzów.To wiecznie błękitne,niebiańskie tło.Niech się wreszcie stanie jego tłem codziennym!.Tak nam dopomóż Bóg!. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Boże Dobry.... 10.10.06, 18:56 wlodeusz napisał: > Jak długo jeszcze,będę oglądal tą złą gebę,w prasie,telewizji na plakatach > ulicznych?.Te usteczka jak kreseczka,te oczka błądzące ponad głowami wdzięcznyc > h > widzów.To wiecznie błękitne,niebiańskie tło.Niech się wreszcie stanie jego tłem > codziennym!.Tak nam dopomóż Bóg!. Posunales sie za daleko stary. Poluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 18:54 spotkanie z prezydentem skończyło się szybko, "ze względu na bardzo podwyższone emocje pana prezydenta" Podwyższone? Kurdupel był na koturnach, czy dostał sraczki? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = Trybunał Stanu i psychiatra dla PiSrezydenta = 10.10.06, 19:01 Skoro pisowski rezydent okupujący Urząd Prezydencki zapowiada z góry, że będzie uniemożliwiał rządzenie każdej innej demokratycznie wybranej władzy i będzie wetować wszystkie ustawy przyjmowane przez następny sejm - to prosi się zarówno o Trybuał Stanu, jak i o psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: = Trybunał Stanu i psychiatra dla PiSrezydent 10.10.06, 19:38 Kaczyński ryzykuje w krótkim czasie pod Trybunał Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: = Trybunał Stanu i psychiatra dla PiSrezydent 10.10.06, 19:42 Wrojoz, ty choroszyj bolszewik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Niech tusk sie nie...obnaza 10.10.06, 19:05 ...bo oszolomstwo i nienawisc...go POzre...))) ps...wspolczuje normalnym ludziom z PO...ludziom , ktorzy bez oporu sa zdolni wspolpracowac z pis... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Milan Subotic z Chorwacji pozdrawia pissiorki!!!!! 10.10.06, 19:17 fajne chopaki!!! Po prostu bomba!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Milan Subotic z Chorwacji pozdrawia pissiorki 10.10.06, 19:20 Ciekawe kto po takim numerze będzie jeszcze skory do współpracy z polskim wywiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok kto? ludki z duplo, albo z lego - one plastykowe 10.10.06, 20:12 im wisi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Milan Subotic z Chorwacji pozdrawia pissiorki 10.10.06, 20:00 1410_tenrok napisał: > fajne chopaki!!! Po prostu bomba!!!!!! Gdy przeczytasz relacje sprzed kilku dni o tym jaka role warszawski Subotic pelnil w TVNie to chyba bedzie dla Ciebie jasne ze ten chorwacki klon to taka zmylka.... ale Ty chyba to doskonale wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok powaga, a dowody???? In dubio pro reo 10.10.06, 20:14 A wiesz, artykuł o warszwaskim Milanku, opatrzony dobrym konterfektem - Milanka z Chorwacji...... he, he, he!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: powaga, a dowody???? In dubio pro reo 10.10.06, 20:32 1410_tenrok napisał: > A wiesz, artykuł o warszwaskim Milanku, opatrzony dobrym konterfektem - Milanka > > z Chorwacji...... he, he, he!!!!! acha, zapominialem, to rzeczywiscie bylo zabawne (no, ale chyba nie dla Bogu ducha winnego Chorwata!) Odpowiedz Link Zgłoś
ascofer Tusk pogielo cie czy co ? 10.10.06, 19:07 tusk ty chlopie mozesz najwyzej pobawic sie siusiakiem z Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tusk pogielo cie czy co ? 10.10.06, 19:16 Nikogo tu nie interesują Twoje fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok to nowa stragia pisurowa - skoro są już na ostatni 10.10.06, 19:20 ej prostej...... Jeszce rzut na tasme i puchar Begergate wygrany. I znow blizniaki okazały sie być najlepsze, we WSZYSTKIM!!!!!! I okazało sie co to znaczy pis= PORUTA I SMUTECZEK....... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Blizniakow nalezy sklocic 10.10.06, 19:12 Lech jako prezydent mniej grozny dla Polski jak nieazdolny Jarek premier, teraz ma Leszek okazje Jarkowi pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Blizniakow nalezy sklocic 10.10.06, 19:40 Dobra, będziemy bliźniaków inwigilować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 19:16 oj napewno tak sie stanie - predzej bedzie koniec swiata niz Lesiu powie bratu ze ma spieprzac... bo w tym ich chorym zwiazku Jarus rzadzi i koniec kropka - Niestety takie mamy chore wladze... korupcja nepotyzm itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 19:17 Czubków jest jednak dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Kaczorenko - prezydent ?? No wlasnie kogo?? 10.10.06, 19:18 Chyba swojego tepego brata Hiacynta Gomulki Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Kaczorenko - prezydent ?? No wlasnie kogo?? 10.10.06, 19:20 premier_hiacynt_wielki napisał: > Chyba swojego tepego brata Hiacynta Gomulki W tym serialu ,,on-slow''(w polskiej wersji językowej..powolniak'')to Tusk,a Hiacynta dziwnie podobna do HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: amanasunta,vel tales1..odsyłam do poprzednieg 10.10.06, 19:33 pierot6 napisał: > postu! Pierot6 vel tles01 ,odsyłam was bliźniaki do..Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok to ta amaskunsja53 to tales z kotleta???? 10.10.06, 20:16 słodkie, a jakie przewrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczorenko - prezydent ?? No wlasnie kogo?? 10.10.06, 19:40 Pan Prezydent Nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczorenko - prezydent ?? No wlasnie kogo?? 10.10.06, 19:39 Nikt się nie chce przyznać poza Cymańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 19:18 Kaczyński-podła dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Kaczynski jest fajny i brat tez - fajnie pruli wu 10.10.06, 19:23 jaszkowi sweterek........... I znów cos spruli........ Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne na sam widok Tuska... 10.10.06, 19:20 > Donald Tusk: [...] dodał, [ze] spotkanie z prezydentem skończyło się > szybko, "ze względu na bardzo podwyższone emocje pana prezydenta". Jak ja widze gebe Tuska i czytam jego pokretne gadanie to mi nie tylko sie emocje podwyzszaja, ale i przednia lapa zaczyna mnie swierzbic... konczy sie jednak tylko na warczeniu i ujadaniu.... tak zreszta jak i u Tuska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra za kare psino 10.10.06, 19:23 zostaniesz psem mysliwskim Tuska, przede wszystkim do kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: za kare psino 10.10.06, 19:26 dyzurny.psychiatra napisał: > zostaniesz psem mysliwskim Tuska, przede wszystkim do kaczek Panie doktorze,a nad kaczym gniazdem to latałeś,ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: za kare psino 10.10.06, 19:54 dyzurny.psychiatra napisał: > zostaniesz psem mysliwskim Tuska, przede wszystkim do kaczek ale pies lubi kaczki! i uwaze ze trzeba je karmic a nie na nie polowac ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy moj pies lubi sie pobawic z kaczka 10.10.06, 19:59 ale najpierw udusi :( Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: moj pies lubi sie pobawic z kaczka 10.10.06, 20:01 eat.putsy napisał: > ale najpierw udusi :( a fe! trzeba umiec zapanowac nad swymi instynktami! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: moj pies lubi sie pobawic z kaczka 10.10.06, 20:14 > a fe! trzeba umiec zapanowac nad swymi instynktami! prawdziwa natura wyjdzie wczesniej czy pozniej, psa nie zmienisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: moj pies lubi sie pobawic z kaczka 10.10.06, 20:13 eat.putsy napisał: > ale najpierw udusi :( ---------------------------------------- mój ma kaczke od dawna ,bez żadnych podtekstów dostał ją jeszcze przed wyborami i chyba swoim psim instynktem "dręczy" ją - widocznie wyczuł że w ten sposób da wyraz swojego niezadowolenia. Co jest najdziwniejsze kaczka jest porozgryzana na wszelkie sposoby ale jest cała ????? składa sie po rozłożeniu jak puzle i znowu jest kaczką . Mógłby jako owczarek niemiecki jednym kłapnięciem odgryźć jej cokolwiek ale nie !!!! on gryzie ją -znecając się nad nią ale cały czas pozostawia całą. Może to jest metoda na kaczyzm i kaczystów - powoli "rozgryzać", dręczyć ale pozostawiać w całości :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: moj pies lubi sie pobawic z kaczka 10.10.06, 20:15 > Może to jest metoda na kaczyzm i kaczystów - powoli "rozgryzać", dręczyć ale > pozostawiać w całości :))))))) w koncu mamy "demokracje", zadne sredniowiecze;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: moj pies lubi sie pobawic z kaczka 10.10.06, 20:30 milo_1 napisał: > mój [pies] ma kaczke od dawna ,bez żadnych podtekstów dostał ją jeszcze przed > wyborami [...] > Co jest najdziwniejsze kaczka jest porozgryzana na wszelkie sposoby ale jest > cała ????? składa sie po rozłożeniu jak puzle i znowu jest kaczką . ja w tym widze proroctwo! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: moj pies lubi sie pobawic z kaczka 10.10.06, 20:59 > > cała ????? składa sie po rozłożeniu jak puzle i znowu jest kaczką . > > ja w tym widze proroctwo! jua tez, kaczka powinna zostac kaczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: za kare psino 10.10.06, 20:56 > ale pies lubi kaczki! i uwaze ze trzeba je karmic a nie na nie polowac ;)! Nie ma co karmić rząd się sam wyżywi. Do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 19:21 Tusk też powinien zniknąć z życia publicznego... raz na zawsze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Mamy szpiegów na bratniej Chorwacji? 10.10.06, 19:24 To w USA mamy szpiegów?W spadku po SB? Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Mamy szpiegów na bratniej Chorwacji? 10.10.06, 19:53 Nie na Chorwacji, dziewczynko, a w Chorwacji. Z kolei, nie w Chorwacji, a w Serbii, do spraw Chorwacji. Gdybyś się na przykład urodziła nie wczoraj, a dajmy na to przedwczoraj, to może wiedziałabyś, że dość mało przyjemne rzeczy działy się onegdaj w byłej Jugosławii. I może wiedziałabyś też, że Polska cokolwiek była w to zaangażowana. Również militarnie. I może aż tak szczytowo durnych tekstów nie puszczałabyś w obieg. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Mamy szpiegów na bratniej Chorwacji? 10.10.06, 20:57 O naiwna, szpiegów należy trzymać wszędzie. Również u sojuszników (a może nawet PRZEDE WSZYSTKIM). Odpowiedz Link Zgłoś