magz_pl Szafa otwarta 11.10.06, 18:45 Nie zdążycie już nie zdążycie POkoemony POstkomuniści tak tak panie Rokita a kto umarł ten nie żyje nie chcemy zombie na premiera Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp jednocialo sie zwiekszy? 11.10.06, 18:52 juz wkrotce bedzie wszystko jasne... jedno cialo w trojcy najistotniejszej jcwtn niech zyje!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Rokita Premier Nibylandii 11.10.06, 18:51 a Tusk Król Madagaskaru, gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Rokita Premier Nibylandii 11.10.06, 18:52 www.pis.org.pl/wideo-frame.php?file=http://pis.server-tv.com/pis/PIS00061.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 me-e.. dyżurny idiota na forum ! 11.10.06, 18:56 idz cwoku do siebie,do bolszewików! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 me-e.. ćwoki to tylko w twojej rodzinie! 11.10.06, 19:01 spieprzaj bolszewicki ćwoku! Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Rokita Premier Nibylandii 11.10.06, 19:34 kika113 napisała: > a Tusk Król Madagaskaru, gratulacje! Ciebie zawsze można zesłać na Pustynię Negew! Brak wody-kac będzie męczył. Brak Rydzyka i Michalkiewicza spowoduje wizje filosemickie. Bój się!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Giertych? 11.10.06, 18:54 Skomentuję to samogłoską Pana Rokity. UUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Rokita- szpieg z krainy Deszczowców 11.10.06, 18:57 Wiecznie coś kombinuje i mąci. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Rokita- szpieg z krainy Deszczowców 11.10.06, 18:58 ...ci z piekla tak ...maja Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Rokita- szpieg z krainy Deszczowców 11.10.06, 19:36 kika113 napisała: > Wiecznie coś kombinuje i mąci. A Pan Premier Kaczyński nie? Przejrzystość diamentu.... Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Jarek sie żeni..będzie miał męża! 11.10.06, 18:58 sto lat, ciężkich robót! Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: rokita sam na siebie...pluje 11.10.06, 19:38 me-e napisał: > ...to oszolom...i nienawisc Ten cytat to z premiera Kaczyńskiego??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 to jest komentarz do: Kaczyński: Mam informację, 11.10.06, 19:02 że PO może wystawić Rokitę na premiera Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Sepleniasty Frustrat 11.10.06, 19:40 kika113 napisała: > z Partii Osłów Dostajesz "działę" za te obelgi? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Kaczyński pluje, przez to ma "płynną " wymow 11.10.06, 19:07 Sepleniasty pluje z partii sepleniących POpaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś
jaco68 Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Giertych? 11.10.06, 19:03 To sposób na zastraszenie Polaków. Ciarki przechodzą po plecach, jak się tego słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Rokita wielki Inwigilator 11.10.06, 19:11 powinien zniknąć ze sceny poltycznej a nie pchać sie na premiera, w głowie się mu POprzewracało. Rokita i Tusk, halo! Przegraliście wybory! Rok minął a oni nie rozumieja, jacyś opóźnieni? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 dc grunt pod nowe "rozdanie" z Lepperem. Mąci Wam 11.10.06, 19:12 w głowach, jak zwykle, ale to Waszw zmartwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
gary76 Najlepiej zapanować nad kryzysem, który.... 11.10.06, 19:15 ....samemu się wywołało. Tak to dziś wygląda. A powrót do koalicji Pis - SamoLPR to żart z Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Platformo. Z Rokitą przegrasz wszystko. 11.10.06, 19:16 tylko nie rokita. Nie macie innych? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: finish1..martw sie o swoich bęcwałow z PISoko 11.10.06, 19:25 a ty to pewnie z krakówka jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 do zgodnik1 11.10.06, 19:32 zgodnik1 tobie bliżej do najbliższej gwiazdy /po słońcu/ jak mi do pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 do zgodnik1 11.10.06, 19:46 a mnie najbardziej cieszy mój lekarz. Zapisał mi tabletki na odwodnienie. Wiesz ile ja teraz leję w pisuary!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Zgodnik1 będzie grało jak się zutylizuje kaczki 11.10.06, 21:30 bo do jedzenia te kaczory chyba się nie nadają, stare, żylaste ale najgorsze pełne żółci. Może się kiedyś spotkamy, mieszkam na Pomorzu, wstyd mi się przyznać gdzie bo to blisko rydzykowa. Trzymaj się, a kaczory - cóż i tak ich diabli szybko wezmą a łojca dyrechtora razem z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Platformo. Z Rokitą przegrasz wszystko. 11.10.06, 19:44 finish1 napisał: > tylko nie rokita. Nie macie innych? Parafraza wezwania kota sr...cego na puszczy: PISie. Z Kaczyńskimi i Kuskim przegrasz wszystko. Tylko nie Kaczyńscy i Kurski. Nie macie innych? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne niedoszly/przyszly "premier z Krakowa" a fakty 11.10.06, 19:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=50147951&a=50166245 oraz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=50147951&a=50169852 Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Spotkałem się z liderami dwóch istotnych ugrupowań 11.10.06, 19:22 "nie podejmować rozmów z ludźmi..." Kacz.., tfu, Panie "premierze", jak bedziesz tak często z gęby cholewe robił to niedługo będziesz ją miał od Bałtyku po Tatry !! Odpowiedz Link Zgłoś
mieciaszek Re: Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Gierty 11.10.06, 19:26 współczuje tym co głosowali na Kaczyńskich-jak można wierzyć ludziom co do tej pory nic dla naszego kraju nie zrobilia mieli nieraz okazje,oni nic nie umią tylko niszczą wszyskich przeciwników,przemówienia mają jak Gomułka i Gierek razem wzięci,są puści i mściwi-wstydze się jak widze ich zwłaszcza za granicą,śmiali się kiedyś z Wałęsy a L.Kaczyński mu do pięt nie dorównuje.Oni doprowadzą nasz kraj do wojny domowej ,chociaż niewierzyłem że u nas może być druga Jugosławia a jednak coraz bliżej do tego,a najbardziej dziwne że wśród Katolików mają takie poparcie-Boę coś Polske..... Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Gierty 11.10.06, 19:39 A ja glosowalem na PO i co .... okazalo sie to jeszcze wieksi idioci niz PIS bo nawet z pomoca mediow i osrodkow badania opini publicznej nie potrafili przejac wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 PO to loser! 11.10.06, 19:48 Jasne, PO to loser! Wstyd z takimi się zadawać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Gierty 11.10.06, 19:49 woodbridge napisał: > A ja glosowalem na PO i co .... okazalo sie to jeszcze wieksi idioci niz PIS bo > nawet z pomoca mediow i osrodkow badania opini publicznej nie potrafili przejac > wladzy. Mieli odstawić szopkę a'la zamach stanu? Tego byś sobie winszował? A gdzie procedury demokratycznego państwa prawa? Zastanów się co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vikiboviki Re: Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Gierty 11.10.06, 22:05 Lepper: Prezydent za koalicją z Samoobroną 2006-10-09 Autor: lot93 napisał o godz 22:13 "A tak na marginesie, wiesz, że JKM był posłem na Sejm z SD? Takiej "pluralistycznej inności" z czasów PRLu?" Kotku kłamiesz Kłamstwo!! jeśli nie to podaj szczegóły?Oraz skąd czerpiesz swą wiedze? Podaj w jakich latach Janusz Korwin Mikke był posłem ze Stronnictwa Demokratycznego. NALEGAM Podaj link do życiorysu JKM jeśli chcesz być wiarygodny.Jesteś kreatorem faktów prasowych? Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: do vikiboviki!!! Voila! 11.10.06, 22:54 vikiboviki napisał: > Kłamstwo!! jeśli nie to podaj szczegóły?Oraz skąd czerpiesz swą wiedze? > Podaj w jakich latach Janusz Korwin Mikke był posłem > ze Stronnictwa Demokratycznego. NALEGAM > Podaj link do życiorysu JKM jeśli chcesz być wiarygodny.Jesteś kreatorem faktów > prasowych? <http://pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Korwin-Mikke> Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: do vikiboviki!!! Voila! 11.10.06, 22:56 Miało być: >http://pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Korwin-Mikke< I co Mistrzuniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
vikiboviki Re: do vikiboviki!!! Voila! winno być??? 11.10.06, 23:04 sejm 1 kadencja www.sejm.gov.pl/archiwum/kluby/kadencja1/kluby.htm widzisz gdzieś stronnictwo demokratyczne w sejm 1 kadencja JKM olał UPR??? Polecam pl.wikipedia.org/wiki/Stronnictwo_Demokratyczne Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: do vikiboviki!!! Voila! winno być??? 12.10.06, 09:58 Trochę długo to trwało, bo musiałam wykonać telefon na drugą stronę świata. Ponieważ nie mogłam potwierdzić info o JKM, jako pośle SD (osoba, jak się właśnie dowiedziałem - która to powiedziała już nic więcej nie powie, bo zmarła), więc przepraszam za podanie tej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Zawisza: Rokita nie zostanie premierem, bo 11.10.06, 19:28 zawiążemy nową koalicję z Lepperem. A Lepper w odpowiednim momencie wypnie się na PiS i oświadczy całej Polsce: zobaczcie, robiłem co chciałem, tańczył, jak mu zagrałem.... kto tu jest prawdziwym strategiem. I dobrze, niech tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Czyzby wracal premier z Krakowa? 11.10.06, 19:32 Chcialbym dozyc tej chwili! Odpowiedz Link Zgłoś
langston W takim razie nareszcie PO zachwuje sie jak partia 11.10.06, 19:34 W takim razie nareszcie PO zachwuje sie jak partia polityczna a nie jak zbieranina nieudacznkow ktorzy dzieki mediom chcieliby wygladac na pieknych, mlodych, bogatych i cnotliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Dzisiaj spotkanie Kaczyński - Lepper - Giertych? 11.10.06, 19:40 "spotkalem sie z liderami dwoch istotnych" wyscigow do koryta. "omawialismy biezace kwestie" dotyczace zwierzynca na ul, Wiejskiej. Glownie chodzilo o wypas. Kto ile jest w stanie pozrec i strawic. No i naturalnie rozmawiali o galanterii (teczkach), bez ktorych Kaczynscy nie sa w stanie rzadzic, no i o meblach: szafach, tych ostatnich im troche brakuje. Przydalyby sie jakies nowe. Szafa Lesiaka staje sie nudna. Poza tym nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Lepiej być łysym premierem niż siedzieć w pierdlu! 11.10.06, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
me-e czy łysy...zdarzy...zachodzi tu pytanie 11.10.06, 19:48 ...bo jego sytuacja ...nie jes ciekawa...wrecz cuchnaca Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Lepiej być łysym premierem niż siedzieć w pie 11.10.06, 23:00 Wypadły Ci? Przyjmij wyrazy... współczucia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Kaczyński - Lepper - Giertych = Ribentrop Mołotow 11.10.06, 19:42 Mussolini Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Witold-kolomytowski to kompletny idiota!!! Co za 11.10.06, 19:43 bzdury. PiS i ich koledzy z LPR i SO tworza PRL-bis i maja czelnosc nazywac innych postkomunistami. Trzeba byc kompletnym idiota, zeby tego nie widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e rokita pRemierem...a kto prezydente? 11.10.06, 19:45 ...to i koalicja z kc lsd i tow borowskim...bedzie na papierze...a jezeli tak sie stanie...wielu z PO...odejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
wonhanys Dzisiaj spotkanie Polska -Portugalia 11.10.06, 19:47 I wygramy. W koncu nas jest 38 mln a ich niespelna 10. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Dzisiaj spotkanie Polska -Portugalia 11.10.06, 20:13 No i my mamy PiS. A oni - biedacy nie mają. I nie wiedzą, co tracą. Odpowiedz Link Zgłoś
kryster a czego pan sie obawia premierze 11.10.06, 19:48 ze straci pan kontrole nad wszystkim na co polozyl pan ze swymi przydupasami swoje lapska? czy pan sadzi, ze oprocz pana i panskiej pisowskiej kliki w Polsce juz nikt nie potrafi rzadzic? jestescie jak wrzody na dupie, ktore jak najpredzej trzeba przeciac!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: a czego pan sie obawia premierze 11.10.06, 20:24 kryster napisała: > ze straci pan kontrole nad wszystkim na co polozyl pan ze swymi przydupasami > swoje lapska? czy pan sadzi, ze oprocz pana i panskiej pisowskiej kliki w Polsc > e > juz nikt nie potrafi rzadzic? jestescie jak wrzody na dupie, ktore jak > najpredzej trzeba przeciac!!!!! Ale to nastąpi już wkrótce. A później naród tym gnojkom wystawi odpowiednią cenzurkę - na najbliższych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 Strach obleciał prezesa, a prezio znów się zes... 11.10.06, 19:51 tresował gastrycznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
parle.parle "informacje, że PO" - szafa Lesiaka wiecznie żywa? 11.10.06, 20:01 Inwigilacja? Manipulacja? Inspiracja? Plota "zaporowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: Strach obleciał prezesa, a prezio znów się ze 11.10.06, 20:06 wali w gacie, taka prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Bracie Prezesie, melduje ze znów się zesrałem... 11.10.06, 20:15 ale to z winy PO! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 POsrana partia sepleniacych frustratów 11.10.06, 20:18 znowu wznieca zamieszanie i histerię. Pogonić to wrzeszace POstkomunistyczne barachło. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Kwas siedzi za granicą 11.10.06, 20:21 bo sie boi odsiadki w Polsce. Sepleniasty tak mąci, że w końcu ludzie sie wkurzą, sami kaszubi pogonią mu kota i wsadzą "chojne gnojne" w 4 litery. Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Re: Kika, idź se pokikać na pis.org! 11.10.06, 23:04 Chcesz, żeby wszyscy tu niemocy gastrycznej trawiąc Twoje posty? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: przygotowuje grunt pod koalicje z Lepperem 11.10.06, 20:59 robi wodę z mózgum swoim wielbicielom. To wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh Jarosław jest chory psychicznie. przeczytajcie 11.10.06, 20:18 artykuł obok o wywiadzie w FAZ jakoby to wałesa chciał go zgładzić. dołóżcie do tego wypowiedzi o Rokicie [te o zbrodni]. to juz przestaje być smieszne :( jarek sfiksował. ma regularną paranoję i juz kompletnie nie kontroluje tego co mówi. no to będzie wstyd, jak urzedującego premiera trzeba będzie odesłac na chorobowe do lubiąża. coś ty, mrożek, najlepszego narobił :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 To sepleniasty frustrat ma wizje 11.10.06, 20:22 że jest prezydentem i ciagle mąci i histeryzuje. Marna opozycyjna partyjka POpaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś
fajkat Re: To sepleniasty frustrat ma wizje 11.10.06, 20:49 A słyszałeś? Podobno Kaczyńscy wprowadzą kult jednostki – zgadza się: dwóch półgłowków to jednostka. Odpowiedz Link Zgłoś