cynamoon 16.10.06, 11:39 Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest to, że cały czas ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansad3 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:43 To tzw. syndrom sztokholmski.Przywiązanie i rodzaj miłosci do przesladowcy- dręczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin I to ma być prawo i sprawiedliwość 16.10.06, 11:47 To jest rewanżyzm i politykierstwo!!! ooo...Wymysłiłem nową nazwę dla Koalicji. RiP. I tez jakoś tak dobrze pokazuje co się z ta koalicją stanie niedlugo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita I to ma być prawo i sprawiedliwość - oczywiście 16.10.06, 11:50 że tak. Prawo już ją dosięgnęło, teraz czeka na sprawiedliwy wyrok:)) Co do koalicji, to nie byłbym pewny twych prognoz - POpaprańcy będą musieli jeszcze zaczekać. u. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:55 Artykuł jest o SLD. Tak? To po co piszesz o PO? Bo tak kazali odpowiadać na każdy post? Płacą Ci za liczbę PO w poście? Polecam myślenie samodzielne i rzeczową dyskusję. Naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:58 A ty potrafisz? Jeśli artykuł jest o SLD to czemu nie przeszkadza ci jak ktoś z tej okazji najeżdża na PiS? Równi i równiejsi? Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Jasne, kolejna hucpa Ziobry 16.10.06, 12:02 Jutro się okaże, że nic na niego nie mięli. Ale g...o się przylepi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo oszustw 16.10.06, 12:27 jakich się dopuszczają niektórzy członkowie, ma stale stosunkowo wysokie notowania - PiS pokazał, że z totalitaryzmem i korupcją w wykonaniu Kaczyńskich może być jeszcze gorzej niż za Millera... Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Jasne. PiS też ma swoje 16.10.06, 13:48 Starachowice, FOŚ, ratusz w Opolu, "inne rośliny", "lub czasopisma", Rywina, osocze, sprzęt medyczny Łapińskiego i dziesiątki innych. Nie wiem gdzie ale ma. Oświeceni każą mi wierzyć . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Jasne. PiS też ma swoje 16.10.06, 13:52 wiesz juz mamy to ze ziobro zablokuje wekse leppera !! do tego dochodzi obietnica splaty z budzetu panstwa weksli dla zdrajcow lepperowych , mamy czas gdzies zawsze jakis zlodziej w PISie sie znajdzie ,aa o telegrafie to nawet nie wspomne bo po co lech byl minstrem jak nie po to zeby akta wyczyscic Odpowiedz Link Zgłoś
rekin-2 gadu, gadu, a prokuratura działa Panie Kwaśniewski 16.10.06, 13:53 Już tuż tuż. I zaraz będzie. Wielkie. Niesamowite. Nieodzowne..... ZAKOŃCZENIE. Jak mawiał tow. Miller, nie liczy się jak ktoś zaczyna, ale jak kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin-2 a co do Millera-dziwny był ten wypadek helikoptera 16.10.06, 14:10 Pamiętacie ten wypadek. Trwały wewnętrzne rozgrywki między Kwaśniewskim, służbami wojskowymi a Millerem, który jak pisze prasa nie chciał zejść ze stołka. W kulminacyjnym punkcie, nagle Miller spadł, ale w helikopterze rządowym w okolicach Piaseczna. Prawie wszyscy się tam pozabijali. Jeden silnik zgasł. Drugi silnik zgasł. I runęli w ziemię. Przez jedno siedzenie przebiło się drzewo. Ostatecznie Miller po kilku miesiącach spadł ze stołka premiera. Wcześniej ani nigdy później takiego "spadku" wojskowi już nie widzieli. Sprawa pozostała w "rodzinie". Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Re: a co do Millera-dziwny był ten wypadek heliko 25.10.06, 23:15 > Prawie wszyscy się tam pozabijali. Jeden silnik zgasł. Drugi silnik zgasł. I > runęli w ziemię. Przez jedno siedzenie przebiło się drzewo. Jedno drzewo przebilo twoja glowe, teraz musimy sie toba opiekowac! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:19 yberdemokracja napisał: > jakich się dopuszczają niektórzy członkowie, ma stale stosunkowo wysokie > notowania - PiS pokazał, że z totalitaryzmem i korupcją w wykonaniu Kaczyńskich > > może być jeszcze gorzej niż za Millera... Co za kretyn, skad wylazłeś? Czyżby wywalony z WSI? Przecież, to co wypisujesz w swoich postach, smierdzi sterowana propagandą na kilometr. Właż z powrotem do swojego szamba, bolszewicka świnio... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:21 bolszewicka dzis w polsce jest partia braci K wiec moze dla swojego bezpieczenstwa nie rzucaj tych slow Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:23 kolter napisał: > bolszewicka dzis w polsce jest partia braci K wiec moze dla swojego > bezpieczenstwa nie rzucaj tych slow No tak, pewnie twoi idole kwasniewski, miler, oleksy, sobotka to prawica hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:31 wiesz akurat wedlumg mnie ci panowie dopuscili w polsce do obrzydliwej klerykalizacji wiec sa mi obcy ideowo Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Naucz się pisać. 16.10.06, 13:33 Jesteś lewakiem czy dyslektykiem? Tak z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Zakopane potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 12:03 Powiedz mi w takim razie, kto oprócz Unamatity zamieścił nazwę PiS w poprzedzających postach? Odpowiem Ci - nikt oprócz Unamatity nazwy tej partii nie zamieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Moomin dwa posty wcześniej 16.10.06, 13:36 ten Uno-coś-tam mu odpowiadał. Cierpisz na widzenie tunelowe-charakterystyczne dla zaburzeń neurologicznych albo nazbyt silnych emocji. Wyluzuj jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Moomin dwa posty wcześniej 16.10.06, 13:48 Hmm Moomin pisał o prawie w tytule i w poście z małej litery, nie odniosłem tego do partii (zapis z dużej litery) tylko do działań ministerstwa sprawiedliwości. Jeżeli tak to mogłobyć odczytane, zwracam honor i przyznaję się do błędu. Dalej jednak nie pojmuję odniesienia Uno-coś-tam do PO Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 W porządku. Nie każdemu zwrot 16.10.06, 13:51 "prawo i sprawiedliwość" musi się kojarzyć z nazwą partii. Może i dobrze. W każdym razie mnie się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:58 Pewnie dlatego, że PO też ma się bać... Kwity pewnie już są w produkcji... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Z I O B R O czuwa 16.10.06, 11:59 i wprowadza dobre stare wzory; zaaresztuj czlowieka a paragraf sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:59 Idzie zwolennik PiSu i mysli. To nie mozliwe, oni nie sa wstanie robic dwoch rzeczy naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 12:01 miguell napisał: > Artykuł jest o SLD. Tak? > To po co piszesz o PO? Dlatego, bo nie liczę na cud, aby SLD dopchało się do koryta po nastepnych wyborach, a PO i owszem ma szansę. Zanim zaczniesz zwracać uwagę innym - rusz troche mózgownicą i użyj całego swego IQ. W końcu jego wielkość jest odwrotnie proporcjonalna do odległości pomiędzy kojarzonymi faktami:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Unamatita 16.10.06, 12:13 Ale proszę piszmy na temat. Ten artykuł traktuje o aresztowaniu Szteligi, który podejrzany jest o przyjęcie łapówki. Skrytykujmy Szteligę lub CBŚ lub tego kto wręczał Łapówkę a nie jedźmy po całym SLD, PO, Eskimosach i obcych mocarstwach Obawiam się, że zgodnie z regułą wahadła wybory następne wygra SLD. Ta partia jest bowiem przeciwnością PiS według kryterium ideologicznego (to kryterium wydaje się być najważniejsze dla Polaków) Zachęcam naprawdę do konkretnośći wypowiedzi a będą one wybijać się z zalewu nic nie znaczących postów Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Musisz znależć inne forum-konstatuję z przykrością 16.10.06, 13:45 Za dużo emocji. Najzabawniejsze jest to, że jedni i ci sami zarzucają prokuraturze dyspozycyjność a obśmiewają wizję "układu" jednocześnie. Na tym forum do mało kogo trafi, że SLD to organizacja para-przestępcza, która przygarnęła tylu cynicznych karierowiczów, że w pełni zasługuje na swoją nazwę. Nikogo normalnego nie zdziwi fakt, że następny z lewicy trafia do aresztu; zwłaszcza w Opolu znanym z tzw. afery ratuszowej (ktoś jeszcze o tym pamięta?). Obracanie tego ogonem w celu ataku na PiS jest żałosne, poza tym powoduje zapiekłość wśród zwolenników PiS. No bo jeśli Szteliga jest winien, to co z tego, że premierem jest Kaczyński. Miałby go wpuścić? Ziobro miałby fakt aresztowania utajnić? Idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell To już nie mogę pisać na tym forum? 16.10.06, 13:56 Przepraszam Cię kolego ale partia, której jesteś tak wdzięcznym obrońcą PIS nie jest władna (na razie) ograniczać wypowiedzi forumowiczów. Z Twojej aktywności na tym forum widzę Twój entuzjazm dla osądzenia i skazania członków SLD, którzy są dopiero przesłuchiwani. Ogranicz proszę przeto swoje emocje i racz poczekać na wynik śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: To już nie mogę pisać na tym forum? 16.10.06, 13:58 po co ma czekac na wynik sledztwa skoro wszyscy juz wiedza ze ziobro juz wydal wyrok !! dyc wybory juz za pasem !! holota musi miec troche igrzysk Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 No czekam, czekam. Jak zwykle wiem, 16.10.06, 14:16 że jeśli zostanie skazany to niczego to w opinii wielu forumowiczów nic się nie zmieni. A żeby chcieć osądzić złodziei to już trzeba głosować na PiS? Ja nie głosowałem i nie zagłosuję a uważam, że powinni gnić w pierdlu. Żenada, dziś nie można chcieć ukarać złodziei bo...jest się wtedy za PiS-em. Na szczęście świat jest piękniejszy i nie dzieli się na zwolenników PiS/PO. Nie dajcie się wciągać w kreowaną przez media wojnę. To szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: To już nie mogę pisać na tym forum? 16.10.06, 14:25 kolter napisał: > po co ma czekac na wynik sledztwa skoro wszyscy juz wiedza ze ziobro juz wydal > wyrok !! dyc wybory juz za pasem !! holota musi miec troche igrzysk Piszac "holota" mowisz oczywiście o swoim srodowisku, wspołczuje ci czerwony lotrzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor1235 Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 16:03 Do tej pory sądziłem, że łapówkę daje się w łapę. A tutaj przekazano pewną darowiznę na rzecz stowarzyszenia, które jest osobą prawną i zapewne ją zaksięgowało i zużyło na swoje cele. Wiele osób, które inicjują jakąś działalność społeczną pozyskuje w ten sposób środki, ale to nie są łapówki dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Najuczciwszy członek też złodziejem??? 16.10.06, 11:56 Oni tak mają i już. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: I to ma być prawo i sprawiedliwość - oczywiśc 16.10.06, 12:00 unamatita napisała: > że tak. Prawo już ją dosięgnęło, teraz czeka na sprawiedliwy wyrok:)) > Co do koalicji, to nie byłbym pewny twych prognoz - POpaprańcy będą musieli > jeszcze zaczekać. > u. wez sie unamatita przytemperuj bo wkrotce stana sie z ciebie due matite e una penna da gallina ! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: I to ma być prawo i sprawiedliwość 16.10.06, 12:43 taaaa? ciekawe. Pan J., mąż pani J. był w domowych pieleszach. I w bamboszach. A tu nagle znalazł się na linii między elektrownią a jej ubezpieczycielem. Więc - taki jak był - niepracujący, nigdzie nie zatrudniony, nie reprezentujacy żadnej firmy złapał pieniądze od elektrowni i przekazał je do ubezpieczyciela. Nie wychodząc z bamboszy. I wziął za pośrednictwo. Też bym tak chciał. czy teraz już wiesz jak to było? zapytaj Gazety dlaczego nie wyjaśni jak to leciało, tylko plącze w zeznaniach jak ośmiornica. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:24 SLD niedlugo bedzie mialo caly elektorat za kratami. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:26 poczekajmy jeszcze chwilke ci z SLD powychodza na warunkowe , a w to miejsce jak raz pojda ci z PIS Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:30 kolter napisał: > poczekajmy jeszcze chwilke ci z SLD powychodza na warunkowe , a w to miejsce > jak raz pojda ci z PIS Chyba troche inny standard jest tych z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:36 jaki inny ?? swiadkow zlodziejstwa odrazu pod mur ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Teraz czerwonych... 16.10.06, 11:48 ...a za parę lat czarnych Mogę się założyć Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 Wiadomo - komuch 16.10.06, 11:49 a każdy komuch to złodziej i pijak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:50 Zaczyna się bicie opozycji? Mam nadzieję, że CBŚ ma mocne dowody, bo inaczej autorytet tej instytucji spadnie poniżej zera. Czekam na więcej informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A kiedy Borowski, Tusk i Rokita? 16.10.06, 11:52 Cala lewizna bedzie miala okazje otworzyc nowy salon na Rakowieckiej; konferansjerem zas bedzie niejaki Adam M., co to z Gudzowazmy rozmawial Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Spokojnie Silesiusie 16.10.06, 11:54 Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć trochę im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 12:00 usprawiedliwia złodziejstwo SLD. Weź głęboki oddech, pograj w domino i zastanów się co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 12:04 Powiedz mi gdzie usprawiedliwiłem jakiekolwiek złodziejstwo SLD, to sam zacznę bić się w piersi. Jestem ohydnym legalistą i nie widzę żadnych usprawiedliwień dla jakiejkolwiek kradzieży. Będąc w SLD głośno krytykowałem niejasne układy i związki z śliskimi ludźmi. Przez co nie zrobiłem oszałamiającej kariery (pomijając lenistwo :) ). Stwierdzam tylko, że nie wierzę aby ludzie Zera i Wodnika robili cokolwiek bez politycznego zamówienia. Mam przy tym nadzieję, że się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 12:07 mam w takim razie pytanie : czy obiecanie przez PISowskiego ministra wykupienie weksli od samobrony za panstwowe pieniadze nie jest zlodziejstwem ?? jak PIs chce miec wiecej poslow niech sie rydz dolorzy Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolomstwa 16.10.06, 12:29 kolter napisał: > mam w takim razie pytanie : czy obiecanie przez PISowskiego ministra > wykupienie weksli od samobrony za panstwowe pieniadze nie jest > zlodziejstwem ?? jak PIs chce miec wiecej poslow niech sie rydz dolorzy Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Znaczenie "Dolorzy" 16.10.06, 13:07 "Dolorzy" w gwarze śląskiej = sypnie dolarami Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolom 16.10.06, 13:08 PO jest mi tak samo obrzydliwe jak i PIS ze wzgledu na osoby ktore jako czlonkowie AWS pustoszyli nasz kraj Odpowiedz Link Zgłoś
miguell "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolom 16.10.06, 13:10 kolter napisał: > PO jest mi tak samo obrzydliwe jak i PIS ze wzgledu na osoby ktore jako > czlonkowie AWS pustoszyli nasz kraj A kochasz jakąś partię? Czy tylko przyszłeś ponarzekać? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolom 16.10.06, 13:24 jestem antyklerykalem i zaglosuje tylko na tego kto publicznie bedzie mowil o swinstwach kleru Odpowiedz Link Zgłoś
miguell "dolorzy" 16.10.06, 13:36 hihi Przeczytałem "biblię" Kotlera ale takiego postulatu nie znalazłem Nie sądzisz jednak, że Kościół, do którego należymy odzwierciedla jedynie nas jako społeczeństwo? Może to my jesteśmy pazerni i zawistni? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "dolorzy" 16.10.06, 13:48 jak ktos ci od dziecka wciska ze np polski papiez jest swiety to w koncu uwierzsz w to choc tak naprawde jest on poprostu watykanskim urzedasem ktory zrobil dla ludzi duzo zlego !!wiec pewno jestesmy zli ale to wyplywa z nas i otaczajacych nas autortetow Odpowiedz Link Zgłoś
komentator527 Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 13:11 Mowmy o faktach. Nikt jak narazie za zadne weksle nie zaplacil. A jesli jest podejrzenie ze jakis polityk popelnil przestepstwo to nalezy go ukarac. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 25.10.06, 23:31 Za PODEJRZENIE?! O rany... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 "Klejnoty Tuska"; specjalnie dla "yntel-y-genta" 16.10.06, 12:28 www.nie.com.pl/art7376.htm. Nie potrzeba niczego produkowac; intel-e-gent napisał: > Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak > wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć trochę > im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce... > > ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Co to za inteligent szpagatowy? 16.10.06, 15:44 silesius.monachijski0 napisał: > www.nie.com.pl/art7376.htm. > Nie potrzeba niczego produkowac; > > intel-e-gent napisał: > > > Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak > > wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć > trochę > > im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce... > > > > ;p Co to za inteligent szpagatowy? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: intel-e-gent 16.10.06, 16:13 intel-e-gent napisał: >Spokojnie Silesiusie > Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak > wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć trochę > im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce... > > ;p Szajba obija ci ile wlezie, komuchu! Uwazaj, bo kipniesz z powodu nienawisci! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:57 ja wolalabym jednak aby ta nowa wladza stanela przed trybunalem stanu. Dlaczego minister 0 nie zjmuje sie pieniedzmi ,ktore sprzeniewierzyl guru Rydzyk,przyjeciem na studia syna prokuratora krajowego Kaczmarka,korupcji politycznej.To co robi teraz minister 0 to zemsta polityczna,ale i on kiedys za to zaplaci oj zaplaci! zaznaczam ,ze nie naleze do zadnej partii! Odpowiedz Link Zgłoś
akors2 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 12:00 hehehehehehehehe - jak nie nalezysz - skoro bije z ciebie taki "profesjonalny" obiektywizm???Pomyśl najpierw a potem pisz o kimś "0". A teraz do szkoły bo lekcje się już zaczeły! Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:58 cynamoon napisał: Najlepsze jest to, że cały czas ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach. Nie bądź dziecinny, w każdym ugrupowaniu (nawet w radzie osiedla) są ludzie, którym przyświeca własny interes. Raczej trudno znależć ludzi którzy się pchają do władzy z miłości bliźniego (pomijam retorykę). Ważne żeby były przyzwoite standardy oczekiwań wyborców i ogólnie życia publicznego. Każda partia łącznie z PiS (dawniej PC) miała, ma i będzie miała swoje problemy w tej materii, ważne jak je rozwiązuje. A te mnożące się aresztowania, podejrzenia, no cóż czymś trzeba się wykazać przed elektoratem, że potem sądy bedą uniewinniać i może trzeba będzie płacić odszkodowania z kieszeni podatników, to nikomu snu z powiek nie spędza. Nie bronię nikogo, nie mam tylko za grosz zaufania do wymiaru sprawiedliwości, którzym rządzi polityk, a Pan Ziobro zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Cynamoonowi 16.10.06, 12:00 cynamoon napisał: Najlepsze jest to, że cały czas ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach. Nie bądź dziecinny, w każdym ugrupowaniu (nawet w radzie osiedla) są ludzie, którym przyświeca własny interes. Raczej trudno znależć ludzi którzy się pchają do władzy z miłości bliźniego (pomijam retorykę). Ważne żeby były przyzwoite standardy oczekiwań wyborców i ogólnie życia publicznego. Każda partia łącznie z PiS (dawniej PC) miała, ma i będzie miała swoje problemy w tej materii, ważne jak je rozwiązuje. A te mnożące się aresztowania, podejrzenia, no cóż czymś trzeba się wykazać przed elektoratem, że potem sądy bedą uniewinniać i może trzeba będzie płacić odszkodowania z kieszeni podatników, to nikomu snu z powiek nie spędza. Nie bronię nikogo, nie mam tylko za grosz zaufania do wymiaru sprawiedliwości, którzym rządzi polityk, a Pan Ziobro zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Uniewinniony po sześciu latach w areszcie 16.10.06, 12:03 będzie mógł się ubiegać o wysokie odszkodowanie. A zgadnijcie, kto zapłaci? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Uniewinniony po sześciu latach w areszcie 16.10.06, 12:08 nalezy wszystkich ktorzy byli przy władzy po 89 roku zamknąc A nastepnie po starannym sledztwie te kilka procent niewinnych zwolnić wypłacajac im odszkodowania ze SP To bedzie najtansze rozwiazanie a jesli pozostałym winnym skonfiskuje sie majatki to SP na tym jeszcze zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...To normalne... 16.10.06, 12:14 Jeszcze kilka dni temu czytalem posty lewakow.Kto ma rzadzic?SLD i Demokraci.Takie bylo zdanie.Czyli ciaglosc?Rzadzic maja zlodzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Re: ...To normalne... 16.10.06, 12:22 Moze od czasu warto zajrzec do slownika co oznacza lewak i lewactwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 14:09 cynamoon napisał: > Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest to, że cały > czas > ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach. Jak narazie jest podejrzany i przesłuchiwany, a nie skazany, więc z łaski swojej nie bredź więcej, że już za kraty Odpowiedz Link Zgłoś
berlinerin Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 14:23 Lewizna zawsze znajdzie pozytecznych idiotow lub obludnikow ktorzy dadza sie pokroic za zlodziejska komune. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 14:42 to moze popatrz jak twoje moherowe ciotki parasolkami bija dzienikarzy z tvn , i wtedy pisz ze tylko czerwoni maja cos nie po kolei!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: y.y 16.10.06, 16:18 y.y napisał: > cynamoon napisał: > > > Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest to, ż > e cały > > czas > > ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach. > > Jak narazie jest podejrzany i przesłuchiwany, a nie skazany, więc z łaski > swojej nie bredź więcej, że już za kraty Idz, usciskaj i wycaluj swojego towarzysza oraz idola, komuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: y.y 25.10.06, 22:30 wet3 napisał: > y.y napisał: > > > cynamoon napisał: > > > > > Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest > to, ż > > e cały > > > czas > > > ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach. > > > > Jak narazie jest podejrzany i przesłuchiwany, a nie skazany, więc z łaski > > > swojej nie bredź więcej, że już za kraty > > Idz, usciskaj i wycaluj swojego towarzysza oraz idola, komuchu! Mylisz mnie z kimś, kogo interesuje co masz do powiedzenia trolliku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Kiedyś takie teksty pisało się na ścianie w kiblu 16.10.06, 14:43 Dziś jest forum GW. Zresztą-nie tylko tu jest taki smieszny margines. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Kiedyś ... 16.10.06, 15:03 Istnieje zawsze możliwość odwołania się do regulaminu i wysłania zawiadomienia do moderatora. Forum GW daje dużą swobodę wypowiedzi. Co do meritum to wolałbym poczekać do przedstawienia zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
warmajster PIS taki sam 16.10.06, 14:49 PIS od roku daje popis niekompetencji, arogancji i TKMu politycznego. I też ludzie dalej chcą na nich głosować... Odpowiedz Link Zgłoś
replique I znowu !! 16.10.06, 14:57 I znowu Kaczka, z przyjemnością, wytaplała się w błotku!! Kaczusie to lubią... błotko - to ich żywioł! :) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Jakie te czerwone pachołki z sld/sdpl "uczciwi" 16.10.06, 15:26 Przykłady : Szteliga, Pęczak , Ungier, Jagiełlo, Długosz, Sobotko , Jakubowska..., a dzis Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: Jakie te czerwone pachołki z sld/sdpl "uczc 16.10.06, 16:06 brynk napisał: > GłOSUJ NA SLD-UPKA A BEDZIESZ OKRADZIONY . źle wstawiłeś dywiz, winno być: SL-DUP Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Jakie te czerwone pachołki z sld/sdpl "uczc 16.10.06, 16:24 brynk napisał: > Przykłady : Szteliga, Pęczak , Ungier, Jagiełlo, Długosz, Sobotko , > Jakubowska..., a dzis Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Kolejna niewinna ofiara siepaczy z PiSu 16.10.06, 16:03 a może kandydował na prezydenta jakiejś pipidówy na Opolszczyźnie? Nie? Co za brak wyobraźni i jaka szkoda. Byłoby o czym piasać w GW i p... na forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 16:06 A ja, skromny obywatel Rzeczpospolitej IV - III/2 * 5,5 = II PRL, zarzucam prokuraturze wybiórcze traktowanie swoich, potencjalnych "klientów"!! Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 16:10 michalparadowski napisał: > A ja, skromny obywatel Rzeczpospolitej IV - III/2 * 5,5 = II PRL, zarzucam > prokuraturze wybiórcze traktowanie swoich, potencjalnych "klientów"!! a to dobrze trafiłeś. to forum jest właściwym miejscem na twoje żale. Nie takie świry tu publikują Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars poczekamy poczekamy 16.10.06, 16:13 ajajaj ale bedzie jatka jak wyjada szwindle obecnej ekipy. LEpiej " Przeproscie i Spieprzajcie" Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Jza 90tys. 8 lat? Tanie to ludzkie życie! Nic dziw 16.10.06, 16:20 nego, że komuna za parę milionów dawała czapę. Odpowiedz Link Zgłoś