Dodaj do ulubionych

Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ

16.10.06, 11:39
Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest to, że cały czas
ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach.
Obserwuj wątek
    • ansad3 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:43
      To tzw. syndrom sztokholmski.Przywiązanie i rodzaj miłosci do przesladowcy-
      dręczyciela.
    • mooomin I to ma być prawo i sprawiedliwość 16.10.06, 11:47
      To jest rewanżyzm i politykierstwo!!!
      ooo...Wymysłiłem nową nazwę dla Koalicji. RiP. I tez jakoś tak dobrze pokazuje
      co się z ta koalicją stanie niedlugo:-)))
      • unamatita I to ma być prawo i sprawiedliwość - oczywiście 16.10.06, 11:50
        że tak. Prawo już ją dosięgnęło, teraz czeka na sprawiedliwy wyrok:))
        Co do koalicji, to nie byłbym pewny twych prognoz - POpaprańcy będą musieli
        jeszcze zaczekać.
        u.
        • miguell Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:55
          Artykuł jest o SLD. Tak?

To po co piszesz o PO?
          Bo tak kazali odpowiadać na każdy post? Płacą Ci za liczbę PO w poście?

Polecam myślenie samodzielne i rzeczową dyskusję. Naprawdę
          • zakopane1973 Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:58
            A ty potrafisz? Jeśli artykuł jest o SLD to czemu nie przeszkadza ci jak ktoś z
            tej okazji najeżdża na PiS? Równi i równiejsi?
            • moroux Jasne, kolejna hucpa Ziobry 16.10.06, 12:02
              Jutro się okaże, że nic na niego nie mięli. Ale g...o się przylepi.
              • rekin-2 kiedy Kwaśniewski? czekam, i czekam... i czekam.. 16.10.06, 12:19

• cyberdemokracja **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo oszustw 16.10.06, 12:27
                  jakich się dopuszczają niektórzy członkowie, ma stale stosunkowo wysokie
                  notowania - PiS pokazał, że z totalitaryzmem i korupcją w wykonaniu Kaczyńskich
                  może być jeszcze gorzej niż za Millera...
                  • zakopane1973 Jasne. PiS też ma swoje 16.10.06, 13:48
                    Starachowice, FOŚ, ratusz w Opolu, "inne rośliny", "lub czasopisma", Rywina,
                    osocze, sprzęt medyczny Łapińskiego i dziesiątki innych. Nie wiem gdzie ale ma.
                    Oświeceni każą mi wierzyć .
                    • kolter Re: Jasne. PiS też ma swoje 16.10.06, 13:52
                      wiesz juz mamy to ze ziobro zablokuje wekse leppera !! do tego dochodzi
                      obietnica splaty z budzetu panstwa weksli dla zdrajcow lepperowych , mamy czas
                      gdzies zawsze jakis zlodziej w PISie sie znajdzie ,aa o telegrafie to nawet nie
                      wspomne bo po co lech byl minstrem jak nie po to zeby akta wyczyscic
                    • rekin-2 gadu, gadu, a prokuratura działa Panie Kwaśniewski 16.10.06, 13:53
                      Już tuż tuż. I zaraz będzie. Wielkie. Niesamowite. Nieodzowne..... ZAKOŃCZENIE.
                      Jak mawiał tow. Miller, nie liczy się jak ktoś zaczyna, ale jak kończy.
                      • rekin-2 a co do Millera-dziwny był ten wypadek helikoptera 16.10.06, 14:10
                        Pamiętacie ten wypadek. Trwały wewnętrzne rozgrywki między Kwaśniewskim,
                        służbami wojskowymi a Millerem, który jak pisze prasa nie chciał zejść ze
                        stołka. W kulminacyjnym punkcie, nagle Miller spadł, ale w helikopterze
                        rządowym w okolicach Piaseczna.

Prawie wszyscy się tam pozabijali. Jeden silnik zgasł. Drugi silnik zgasł. I
                        runęli w ziemię. Przez jedno siedzenie przebiło się drzewo.

Ostatecznie Miller po kilku miesiącach spadł ze stołka premiera. Wcześniej ani
                        nigdy później takiego "spadku" wojskowi już nie widzieli. Sprawa pozostała
                        w "rodzinie".
                        • dyzurny.psychiatra Re: a co do Millera-dziwny był ten wypadek heliko 25.10.06, 23:15
                          > Prawie wszyscy się tam pozabijali. Jeden silnik zgasł. Drugi silnik zgasł. I
                          > runęli w ziemię. Przez jedno siedzenie przebiło się drzewo.

Jedno drzewo przebilo twoja glowe, teraz musimy sie toba opiekowac!
                  • yvesl Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:19
                    yberdemokracja napisał:

> jakich się dopuszczają niektórzy członkowie, ma stale stosunkowo wysokie
                    > notowania - PiS pokazał, że z totalitaryzmem i korupcją w wykonaniu Kaczyńskich
                    >
                    > może być jeszcze gorzej niż za Millera...

Co za kretyn, skad wylazłeś? Czyżby wywalony z WSI?
                    Przecież, to co wypisujesz w swoich postach, smierdzi sterowana propagandą na
                    kilometr. Właż z powrotem do swojego szamba, bolszewicka świnio...
                    • kolter Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:21
                      bolszewicka dzis w polsce jest partia braci K wiec moze dla swojego
                      bezpieczenstwa nie rzucaj tych slow
                      • yvesl Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:23
                        kolter napisał:

> bolszewicka dzis w polsce jest partia braci K wiec moze dla swojego
                        > bezpieczenstwa nie rzucaj tych slow

No tak, pewnie twoi idole kwasniewski, miler, oleksy, sobotka to prawica hahaha
                        • kolter Re: **************Nic dziwnego, że SLD, pomimo os 16.10.06, 14:31
                          wiesz akurat wedlumg mnie ci panowie dopuscili w polsce do obrzydliwej
                          klerykalizacji wiec sa mi obcy ideowo
              • zakopane1973 Naucz się pisać. 16.10.06, 13:33
                Jesteś lewakiem czy dyslektykiem? Tak z ciekawości.
            • miguell Zakopane potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 12:03
              Powiedz mi w takim razie, kto oprócz Unamatity zamieścił nazwę PiS w
              poprzedzających postach?

Odpowiem Ci - nikt oprócz Unamatity nazwy tej partii nie zamieścił.
              • zakopane1973 Moomin dwa posty wcześniej 16.10.06, 13:36
                ten Uno-coś-tam mu odpowiadał. Cierpisz na widzenie tunelowe-charakterystyczne
                dla zaburzeń neurologicznych albo nazbyt silnych emocji. Wyluzuj jeszcze raz.
                • miguell Moomin dwa posty wcześniej 16.10.06, 13:48
                  Hmm

Moomin pisał o prawie w tytule i w poście z małej litery, nie odniosłem tego do
                  partii (zapis z dużej litery) tylko do działań ministerstwa sprawiedliwości.

Jeżeli tak to mogłobyć odczytane, zwracam honor i przyznaję się do błędu.

Dalej jednak nie pojmuję odniesienia Uno-coś-tam do PO
                  • zakopane1973 W porządku. Nie każdemu zwrot 16.10.06, 13:51
                    "prawo i sprawiedliwość" musi się kojarzyć z nazwą partii. Może i dobrze. W
                    każdym razie mnie się kojarzy.
          • intel-e-gent Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:58
            Pewnie dlatego, że PO też ma się bać... Kwity pewnie już są w produkcji... ;)
          • guantanamero Z I O B R O czuwa 16.10.06, 11:59
            i wprowadza dobre stare wzory; zaaresztuj czlowieka a paragraf sie znajdzie
          • australopitecus Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 11:59
            Idzie zwolennik PiSu i mysli. To nie mozliwe, oni nie sa wstanie robic dwoch
            rzeczy naraz.
          • unamatita Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 12:01
            miguell napisał:
            > Artykuł jest o SLD. Tak?
            > To po co piszesz o PO?

Dlatego, bo nie liczę na cud, aby SLD dopchało się do koryta po nastepnych
            wyborach, a PO i owszem ma szansę.

Zanim zaczniesz zwracać uwagę innym - rusz troche mózgownicą i użyj całego
            swego IQ. W końcu jego wielkość jest odwrotnie proporcjonalna do odległości
            pomiędzy kojarzonymi faktami:))
            u.
            • miguell Unamatita 16.10.06, 12:13
              Ale proszę piszmy na temat.
              Ten artykuł traktuje o aresztowaniu Szteligi, który podejrzany jest o przyjęcie
              łapówki.

Skrytykujmy Szteligę lub CBŚ lub tego kto wręczał Łapówkę
              a nie jedźmy po całym SLD, PO, Eskimosach i obcych mocarstwach

Obawiam się, że zgodnie z regułą wahadła wybory następne wygra SLD. Ta partia
              jest bowiem przeciwnością PiS według kryterium ideologicznego (to kryterium
              wydaje się być najważniejsze dla Polaków)

Zachęcam naprawdę do konkretnośći wypowiedzi a będą one wybijać się z zalewu
              nic nie znaczących postów
              • zakopane1973 Musisz znależć inne forum-konstatuję z przykrością 16.10.06, 13:45
                Za dużo emocji. Najzabawniejsze jest to, że jedni i ci sami zarzucają
                prokuraturze dyspozycyjność a obśmiewają wizję "układu" jednocześnie. Na tym
                forum do mało kogo trafi, że SLD to organizacja para-przestępcza, która
                przygarnęła tylu cynicznych karierowiczów, że w pełni zasługuje na swoją nazwę.
                Nikogo normalnego nie zdziwi fakt, że następny z lewicy trafia do aresztu;
                zwłaszcza w Opolu znanym z tzw. afery ratuszowej (ktoś jeszcze o tym pamięta?).
                Obracanie tego ogonem w celu ataku na PiS jest żałosne, poza tym powoduje
                zapiekłość wśród zwolenników PiS. No bo jeśli Szteliga jest winien, to co z
                tego, że premierem jest Kaczyński. Miałby go wpuścić? Ziobro miałby fakt
                aresztowania utajnić? Idiotyzmy.
                • miguell To już nie mogę pisać na tym forum? 16.10.06, 13:56
                  Przepraszam Cię kolego ale partia, której jesteś tak wdzięcznym obrońcą PIS nie
                  jest władna (na razie) ograniczać wypowiedzi forumowiczów.

Z Twojej aktywności na tym forum widzę Twój entuzjazm dla osądzenia i skazania
                  członków SLD, którzy są dopiero przesłuchiwani.

Ogranicz proszę przeto swoje emocje i racz poczekać na wynik śledztwa.
                  • kolter Re: To już nie mogę pisać na tym forum? 16.10.06, 13:58
                    po co ma czekac na wynik sledztwa skoro wszyscy juz wiedza ze ziobro juz wydal
                    wyrok !! dyc wybory juz za pasem !! holota musi miec troche igrzysk
                    • zakopane1973 No czekam, czekam. Jak zwykle wiem, 16.10.06, 14:16
                      że jeśli zostanie skazany to niczego to w opinii wielu forumowiczów nic się nie
                      zmieni. A żeby chcieć osądzić złodziei to już trzeba głosować na PiS? Ja nie
                      głosowałem i nie zagłosuję a uważam, że powinni gnić w pierdlu. Żenada, dziś nie
                      można chcieć ukarać złodziei bo...jest się wtedy za PiS-em. Na szczęście świat
                      jest piękniejszy i nie dzieli się na zwolenników PiS/PO. Nie dajcie się wciągać
                      w kreowaną przez media wojnę. To szkodzi.
                    • yvesl Re: To już nie mogę pisać na tym forum? 16.10.06, 14:25
                      kolter napisał:

> po co ma czekac na wynik sledztwa skoro wszyscy juz wiedza ze ziobro juz wydal
                      > wyrok !! dyc wybory juz za pasem !! holota musi miec troche igrzysk

Piszac "holota" mowisz oczywiście o swoim srodowisku, wspołczuje ci czerwony
                      lotrzyku.
          • wiktor1235 Re: Unamatita potrafisz czytać ze zrozumieniem?! 16.10.06, 16:03
            Do tej pory sądziłem, że łapówkę daje się w łapę. A tutaj przekazano pewną
            darowiznę na rzecz stowarzyszenia, które jest osobą prawną i zapewne ją
            zaksięgowało i zużyło na swoje cele. Wiele osób, które inicjują jakąś
            działalność społeczną pozyskuje w ten sposób środki, ale to nie są łapówki dla
            nich.
        • jwojnar Najuczciwszy członek też złodziejem??? 16.10.06, 11:56
          Oni tak mają i już.
        • ginger123 Re: I to ma być prawo i sprawiedliwość - oczywiśc 16.10.06, 12:00
          unamatita napisała:

> że tak. Prawo już ją dosięgnęło, teraz czeka na sprawiedliwy wyrok:))
          > Co do koalicji, to nie byłbym pewny twych prognoz - POpaprańcy będą musieli
          > jeszcze zaczekać.
          > u.
          wez sie unamatita przytemperuj bo wkrotce stana sie z ciebie due matite e una
          penna da gallina !
      • olias Re: I to ma być prawo i sprawiedliwość 16.10.06, 12:43
        taaaa? ciekawe.
        Pan J., mąż pani J. był w domowych pieleszach. I w bamboszach. A tu nagle
        znalazł się na linii między elektrownią a jej ubezpieczycielem. Więc - taki jak
        był - niepracujący, nigdzie nie zatrudniony, nie reprezentujacy żadnej firmy
        złapał pieniądze od elektrowni i przekazał je do ubezpieczyciela. Nie wychodząc
        z bamboszy.
        I wziął za pośrednictwo. Też bym tak chciał.
        czy teraz już wiesz jak to było? zapytaj Gazety dlaczego nie wyjaśni jak to
        leciało, tylko plącze w zeznaniach jak ośmiornica.
      • geralt9 A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:24
        SLD niedlugo bedzie mialo caly elektorat za kratami.
        • kolter Re: A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:26
          poczekajmy jeszcze chwilke ci z SLD powychodza na warunkowe , a w to miejsce
          jak raz pojda ci z PIS
          • geralt9 Re: A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:30
            kolter napisał:

> poczekajmy jeszcze chwilke ci z SLD powychodza na warunkowe , a w to miejsce
            > jak raz pojda ci z PIS

Chyba troche inny standard jest tych z PiS.
            • kolter Re: A Kwach zeznaje w Lublinie 16.10.06, 13:36
              jaki inny ?? swiadkow zlodziejstwa odrazu pod mur ??
    • fraglesi67 Teraz czerwonych... 16.10.06, 11:48
      ...a za parę lat czarnych
      Mogę się założyć
      • tomekk361 Wiadomo - komuch 16.10.06, 11:49
        a każdy komuch to złodziej i pijak!!!
    • intel-e-gent Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:50
      Zaczyna się bicie opozycji? Mam nadzieję, że CBŚ ma mocne dowody, bo inaczej
      autorytet tej instytucji spadnie poniżej zera.
      Czekam na więcej informacji :)
    • silesius.monachijski0 A kiedy Borowski, Tusk i Rokita? 16.10.06, 11:52
      Cala lewizna bedzie miala okazje otworzyc nowy salon na Rakowieckiej;
      konferansjerem zas bedzie niejaki Adam M., co to z Gudzowazmy rozmawial
      • intel-e-gent Spokojnie Silesiusie 16.10.06, 11:54
        Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak
        wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć trochę
        im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce...

;p
        • zakopane1973 Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 12:00
          usprawiedliwia złodziejstwo SLD. Weź głęboki oddech, pograj w domino i zastanów
          się co piszesz.
          • intel-e-gent Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 12:04
            Powiedz mi gdzie usprawiedliwiłem jakiekolwiek złodziejstwo SLD, to sam zacznę
            bić się w piersi.
            Jestem ohydnym legalistą i nie widzę żadnych usprawiedliwień dla jakiejkolwiek
            kradzieży. Będąc w SLD głośno krytykowałem niejasne układy i związki z śliskimi
            ludźmi. Przez co nie zrobiłem oszałamiającej kariery (pomijając lenistwo :) ).
            Stwierdzam tylko, że nie wierzę aby ludzie Zera i Wodnika robili cokolwiek bez
            politycznego zamówienia. Mam przy tym nadzieję, że się mylę...
          • kolter Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 12:07
            mam w takim razie pytanie : czy obiecanie przez PISowskiego ministra
            wykupienie weksli od samobrony za panstwowe pieniadze nie jest
            zlodziejstwem ?? jak PIs chce miec wiecej poslow niech sie rydz dolorzy
            • silesius.monachijski0 "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolomstwa 16.10.06, 12:29
              kolter napisał:

> mam w takim razie pytanie : czy obiecanie przez PISowskiego ministra
              > wykupienie weksli od samobrony za panstwowe pieniadze nie jest
              > zlodziejstwem ?? jak PIs chce miec wiecej poslow niech sie rydz dolorzy
              • miguell Znaczenie "Dolorzy" 16.10.06, 13:07
                "Dolorzy" w gwarze śląskiej = sypnie dolarami
              • kolter Re: "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolom 16.10.06, 13:08
                PO jest mi tak samo obrzydliwe jak i PIS ze wzgledu na osoby ktore jako
                czlonkowie AWS pustoszyli nasz kraj
                • miguell "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolom 16.10.06, 13:10
                  kolter napisał:
                  > PO jest mi tak samo obrzydliwe jak i PIS ze wzgledu na osoby ktore jako
                  > czlonkowie AWS pustoszyli nasz kraj

A kochasz jakąś partię?
                  Czy tylko przyszłeś ponarzekać?
                  • kolter Re: "dolorzy"; od razu poznaje sympatyka POszolom 16.10.06, 13:24
                    jestem antyklerykalem i zaglosuje tylko na tego kto publicznie bedzie mowil o
                    swinstwach kleru
                    • miguell "dolorzy" 16.10.06, 13:36
                      hihi
                      Przeczytałem "biblię" Kotlera ale takiego postulatu nie znalazłem
                      Nie sądzisz jednak, że Kościół, do którego należymy odzwierciedla jedynie nas
                      jako społeczeństwo?
                      Może to my jesteśmy pazerni i zawistni?
                      • kolter Re: "dolorzy" 16.10.06, 13:48
                        jak ktos ci od dziecka wciska ze np polski papiez jest swiety to w koncu
                        uwierzsz w to choc tak naprawde jest on poprostu watykanskim urzedasem ktory
                        zrobil dla ludzi duzo zlego !!wiec pewno jestesmy zli ale to wyplywa z nas i
                        otaczajacych nas autortetow
            • komentator527 Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 16.10.06, 13:11
              Mowmy o faktach. Nikt jak narazie za zadne weksle nie zaplacil. A jesli jest
              podejrzenie ze jakis polityk popelnil przestepstwo to nalezy go ukarac.
              • habitus Re: Żenada. Twoja nienawiść do PiS 25.10.06, 23:31
                Za PODEJRZENIE?! O rany...
        • silesius.monachijski0 "Klejnoty Tuska"; specjalnie dla "yntel-y-genta" 16.10.06, 12:28
          www.nie.com.pl/art7376.htm.
          Nie potrzeba niczego produkowac;

intel-e-gent napisał:

> Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak
          > wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć
          trochę
          > im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce...
          >
          > ;p
          • milet_z_sedesu Co to za inteligent szpagatowy? 16.10.06, 15:44
            silesius.monachijski0 napisał:

> www.nie.com.pl/art7376.htm.
            > Nie potrzeba niczego produkowac;
            >
            > intel-e-gent napisał:
            >
            > > Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak
            > > wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć
            > trochę
            > > im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce...
            > >
            > > ;p
            Co to za inteligent szpagatowy?
        • wet3 Re: intel-e-gent 16.10.06, 16:13
          intel-e-gent napisał: >Spokojnie Silesiusie

> Daj czas chłopcom Zera i Wodnika, oni muszą wyprodukować kwity. A jak
          > wyprodukują, to nie tylko Borowski, Tusk i Rokita ale i każdy, kto choć
          trochę
          > im zagrozi znajdzie przytulny pokój na Białołęce...
          >
          > ;p

Szajba obija ci ile wlezie, komuchu! Uwazaj, bo kipniesz z powodu nienawisci!
    • ginger123 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:57
      ja wolalabym jednak aby ta nowa wladza stanela przed trybunalem stanu.
      Dlaczego minister 0 nie zjmuje sie pieniedzmi ,ktore sprzeniewierzyl guru
      Rydzyk,przyjeciem na studia syna prokuratora krajowego Kaczmarka,korupcji
      politycznej.To co robi teraz minister 0 to zemsta polityczna,ale i on kiedys za
      to zaplaci oj zaplaci!
      zaznaczam ,ze nie naleze do zadnej partii!
      • akors2 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 12:00
        hehehehehehehehe - jak nie nalezysz - skoro bije z ciebie taki "profesjonalny"
        obiektywizm???Pomyśl najpierw a potem pisz o kimś "0". A teraz do szkoły bo
        lekcje się już zaczeły!
    • mt7 Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 11:58
      cynamoon napisał: Najlepsze jest to, że cały czas ludzie chcą ich widzieć w
      sejmie, senacie, samorządach.

Nie bądź dziecinny, w każdym ugrupowaniu (nawet w radzie osiedla) są ludzie,
      którym przyświeca własny interes. Raczej trudno znależć ludzi którzy się pchają
      do władzy z miłości bliźniego (pomijam retorykę). Ważne żeby były przyzwoite
      standardy oczekiwań wyborców i ogólnie życia publicznego.
      Każda partia łącznie z PiS (dawniej PC) miała, ma i będzie miała swoje problemy
      w tej materii, ważne jak je rozwiązuje.
      A te mnożące się aresztowania, podejrzenia, no cóż czymś trzeba się wykazać
      przed elektoratem, że potem sądy bedą uniewinniać i może trzeba będzie płacić
      odszkodowania z kieszeni podatników, to nikomu snu z powiek nie spędza.
      Nie bronię nikogo, nie mam tylko za grosz zaufania do wymiaru sprawiedliwości,
      którzym rządzi polityk, a Pan Ziobro zwłaszcza.
    • mt7 Re: Cynamoonowi 16.10.06, 12:00
      cynamoon napisał: Najlepsze jest to, że cały czas ludzie chcą ich widzieć w
      sejmie, senacie, samorządach.

Nie bądź dziecinny, w każdym ugrupowaniu (nawet w radzie osiedla) są ludzie,
      którym przyświeca własny interes. Raczej trudno znależć ludzi którzy się pchają
      do władzy z miłości bliźniego (pomijam retorykę). Ważne żeby były przyzwoite
      standardy oczekiwań wyborców i ogólnie życia publicznego.
      Każda partia łącznie z PiS (dawniej PC) miała, ma i będzie miała swoje problemy
      w tej materii, ważne jak je rozwiązuje.
      A te mnożące się aresztowania, podejrzenia, no cóż czymś trzeba się wykazać
      przed elektoratem, że potem sądy bedą uniewinniać i może trzeba będzie płacić
      odszkodowania z kieszeni podatników, to nikomu snu z powiek nie spędza.
      Nie bronię nikogo, nie mam tylko za grosz zaufania do wymiaru sprawiedliwości,
      którzym rządzi polityk, a Pan Ziobro zwłaszcza.

• mt7 Uniewinniony po sześciu latach w areszcie 16.10.06, 12:03
      będzie mógł się ubiegać o wysokie odszkodowanie.
      A zgadnijcie, kto zapłaci?
      • 77qwerty Re: Uniewinniony po sześciu latach w areszcie 16.10.06, 12:08
        nalezy wszystkich ktorzy byli przy władzy po 89 roku zamknąc
        A nastepnie po starannym sledztwie te kilka procent niewinnych
        zwolnić wypłacajac im odszkodowania ze SP
        To bedzie najtansze rozwiazanie
        a jesli pozostałym winnym skonfiskuje sie majatki
        to SP na tym jeszcze zarobi
    • presentation1 ...To normalne... 16.10.06, 12:14
      Jeszcze kilka dni temu czytalem posty lewakow.Kto ma rzadzic?SLD i
      Demokraci.Takie bylo zdanie.Czyli ciaglosc?Rzadzic maja zlodzieje?
      • sympatyk10 Re: ...To normalne... 16.10.06, 12:22
        Moze od czasu warto zajrzec do slownika co oznacza lewak i lewactwo..
    • drogibronislaw Słowo chonoru, tow. Szteliga nie winowaty! 16.10.06, 12:51
    • y.y Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 14:09
      cynamoon napisał:

> Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest to, że cały
      > czas
      > ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach.

Jak narazie jest podejrzany i przesłuchiwany, a nie skazany, więc z łaski
      swojej nie bredź więcej, że już za kraty
      • berlinerin Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 14:23
        Lewizna zawsze znajdzie pozytecznych idiotow lub obludnikow ktorzy dadza sie
        pokroic za zlodziejska komune.
        • kolter Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 14:42
          to moze popatrz jak twoje moherowe ciotki parasolkami bija dzienikarzy z tvn ,
          i wtedy pisz ze tylko czerwoni maja cos nie po kolei!!
      • wet3 Re: y.y 16.10.06, 16:18
        y.y napisał:

> cynamoon napisał:
        >
        > > Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest to, ż
        > e cały
        > > czas
        > > ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach.
        >
        > Jak narazie jest podejrzany i przesłuchiwany, a nie skazany, więc z łaski
        > swojej nie bredź więcej, że już za kraty

Idz, usciskaj i wycaluj swojego towarzysza oraz idola, komuchu!
        • y.y Re: y.y 25.10.06, 22:30
          wet3 napisał:

> y.y napisał:
          >
          > > cynamoon napisał:
          > >
          > > > Kolejny z ekipy PZPR-->SLD-->SDPL, za kraty. Najlepsze jest
          > to, ż
          > > e cały
          > > > czas
          > > > ludzie chcą ich widzieć w sejmie, senacie, samorządach.
          > >
          > > Jak narazie jest podejrzany i przesłuchiwany, a nie skazany, więc z łaski
          >
          > > swojej nie bredź więcej, że już za kraty
          >
          > Idz, usciskaj i wycaluj swojego towarzysza oraz idola, komuchu!

Mylisz mnie z kimś, kogo interesuje co masz do powiedzenia trolliku:)
    • zakopane1973 Kiedyś takie teksty pisało się na ścianie w kiblu 16.10.06, 14:43
      Dziś jest forum GW. Zresztą-nie tylko tu jest taki smieszny margines.
      • miguell Kiedyś ... 16.10.06, 15:03
        Istnieje zawsze możliwość odwołania się do regulaminu i wysłania zawiadomienia
        do moderatora.
        Forum GW daje dużą swobodę wypowiedzi.

Co do meritum to wolałbym poczekać do przedstawienia zarzutów.
    • warmajster PIS taki sam 16.10.06, 14:49
      PIS od roku daje popis niekompetencji, arogancji i TKMu politycznego. I też
      ludzie dalej chcą na nich głosować...
    • replique I znowu !! 16.10.06, 14:57
      I znowu Kaczka, z przyjemnością, wytaplała się w błotku!!
      Kaczusie to lubią... błotko - to ich żywioł!
      :)
    • brynk Jakie te czerwone pachołki z sld/sdpl "uczciwi" 16.10.06, 15:26
      Przykłady : Szteliga, Pęczak , Ungier, Jagiełlo, Długosz, Sobotko ,
      Jakubowska..., a dzis
      • ob.laden Re: Jakie te czerwone pachołki z sld/sdpl "uczc 16.10.06, 16:06
        brynk napisał:

> GłOSUJ NA SLD-UPKA A BEDZIESZ OKRADZIONY .

źle wstawiłeś dywiz, winno być: SL-DUP
      • wet3 Re: Jakie te czerwone pachołki z sld/sdpl "uczc 16.10.06, 16:24
        brynk napisał:

> Przykłady : Szteliga, Pęczak , Ungier, Jagiełlo, Długosz, Sobotko ,
        > Jakubowska..., a dzis
        • dyzurny.psychiatra znowu tutaj weszysz, wracaj na oddzial! 25.10.06, 23:14
    • ob.laden Kolejna niewinna ofiara siepaczy z PiSu 16.10.06, 16:03
      a może kandydował na prezydenta jakiejś pipidówy na Opolszczyźnie?
      Nie? Co za brak wyobraźni i jaka szkoda. Byłoby o czym piasać
      w GW i p... na forum ...
    • michalparadowski Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 16:06
      A ja, skromny obywatel Rzeczpospolitej IV - III/2 * 5,5 = II PRL, zarzucam
      prokuraturze wybiórcze traktowanie swoich, potencjalnych "klientów"!!
      • ob.laden Re: Jerzy Szteliga zatrzymany przez CBŚ 16.10.06, 16:10
        michalparadowski napisał:

> A ja, skromny obywatel Rzeczpospolitej IV - III/2 * 5,5 = II PRL, zarzucam
        > prokuraturze wybiórcze traktowanie swoich, potencjalnych "klientów"!!
        a to dobrze trafiłeś. to forum jest właściwym miejscem na twoje żale.
        Nie takie świry tu publikują
        • alterpars poczekamy poczekamy 16.10.06, 16:13
          ajajaj ale bedzie jatka jak wyjada szwindle obecnej ekipy. LEpiej " Przeproscie
          i Spieprzajcie"
    • mt7 Jza 90tys. 8 lat? Tanie to ludzkie życie! Nic dziw 16.10.06, 16:20
      nego, że komuna za parę milionów dawała czapę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka