marissa93 13.07.09, 22:32 jestem jej fanką wie ktoś może skądś :p czy wydaję nową płytę ? bo ostatnio o niej cichosza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hilary.duff Re: Avril Lavigne 13.07.09, 22:40 jakos mało o niej slychać..narazie zdaje mi się ,ze nie spieszy się z wydaniem nowej plyty ,a nawet pojedynczych piosenek ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Avril Lavigne 13.07.09, 23:33 a ja słyszałam, że pracuje nad nową płytą (: Odpowiedz Link Zgłoś
marissa93 Re: Avril Lavigne 14.07.09, 11:13 ja też nie lubię Demi i nie wchodzę na jej fora, żeby tylko o tym napisać... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Avril Lavigne 14.07.09, 18:22 .ee . jeju . ja tylko powiedzialam swoje zdanie , Odpowiedz Link Zgłoś
marissa93 Re: Avril Lavigne 14.07.09, 20:35 Avril ściemniła włosy na ciemny blond, zrobiła sobie czarne pasemka w listopadzie wydaje nową płytę ! I ma być rockowa, ostra ale z balladami też :p oby była jak Under My Skin a nie cukierkowa jaka ostatnio była Avril ! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only pasemka 15.07.09, 08:40 Avril ściemniła włosy na ciemny blond, zrobiła sobie czarne pasemka w listopadzie wydaje nową płytę ! I ma być rockowa, ostra ale z balladami też :p oby była jak Under My Skin smile a nie cukierkowa jaka ostatnio była Avril ! Odpowiedz Link Zgłoś
marissa93 Re: pasemka 15.07.09, 12:46 biedronka2only napisał(a): > Avril ściemniła włosy na ciemny blond, zrobiła sobie czarne > p > asemka > w listopadzie wydaje nową płytę ! > I ma być rockowa, ostra ale z balladami też :p oby była jak Under My Skin > smile a nie cukierkowa jaka ostatnio była Avril ! ekhm... po co mnie cytujesz ? i nic nowego nie wnosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
avril__lavigne Re: pasemka 15.07.09, 12:53 Avril pracuje nad nową płytą, która podobno ma się ukazac w listopadzie! Av siedzi w studio nagraniowym całymi dniami i nocami! Już niedługo znowu zrobi się o niej głośno Kochaaaam ją Odpowiedz Link Zgłoś
krln_13 Re: Avril Lavigne 15.07.09, 15:36 Avrilka jest super! Kocham ją... choć szczerze to mi je piosenki się już troszeczkę znudziły ;p Ale i tak chętnie ich słucham Moim zdaniem jest w nich pewnego rodzaju magia ;p I do tego ten piękny głoś Av! ;* Odpowiedz Link Zgłoś