gobi03 praca u podstaw 17.10.06, 23:34 To, że nie robili w gospodarce rewoluji, to dobrze. Może dałoby się coś ulepszyć, a może i nie - nie wiem. Weim, że wskaźniki się poprawiają. "lewica i liberałowie mają nawet programy zbieżne" - polska "lewica" (haha) i polscy liber(afer)ałowie mają wiele powiązań, hehe. "PO partią liberalną?" - to jednak PO ma jakiś konkretny program? A czy mogę prosić o link? Czy to nie jest tak, jak z gabineem cieni, że miał być ale nie wyszło? PiS jest lewicą - tu nie mam wątpliwości - w polskiej specyfice. Niech już się SLD nie stroi w piórka obrońcyludu pracującego miast i wsi. A dlaczego chcesz właśnie mnie uczyć podstaw ekoonomii, a nie cały naród? Czy ci, którzy głosują na czerwoną lewicę mają pozostać nieukami? Tak będzie "lepiej"? Jeśli chcesz podsumować PiS, to zrób zestawienie posłów PiSu - kto do jakich partii należał, co mówił, co osiągał... Roboty na lata, chyba że masz współpracownikóów. Dopiero wtady będzie widać, co to za zbiór ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
batiu123 Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 17.10.06, 23:35 Jak zapewne wielu ludzi ( mam taka nadzieje ) jestem zszokowany ponownym zawiazaniem koalicji rzadowej w takim ksztalcie. Jest to kolejny przejaw obłudy i próżności ludzi u władzy z posłem Gosiewskim i jego stacją kolejową na czele. Nie byłem i nie jestem zangażowany politycznie, jestem zwykłym obywatelem naszego kraju, studiuję, i chcę żyć w normalnym państwie. Jednak cykl ostatnich wydarzeń politycznych przekracza juz normy tolerancji nie mówiąc już o kulturze osobistej. W tym świetle chcę rozpocząć protest od na Uniwersytecie Wrocławskim , przeciw obłudzie, kłamstwu, miernocie, próżności w polityce, nagannym zachowaniom posłów a w szczególności ugrupowań koalicyjnych. Celem tego protestu nie bedzie żadna agitacja na cześć jakiejkolwiek innej opcji politycznej ale zwykłe zamanifestowanie sprzeciwu wobec drwiny z państwa, narodu, spraw poważnych itd. Celem nie jest nawet obalenie rządu ( jak niby miałbym tego dokonać - miedzy wyborami suweren słuch i podlega - taki to suweren ) ale przejaw odwagi cywilnej i notyfikacja tego, iz fak że ludzie w tym kraju jeszcze milczą nie oznacza akceptacji. W tym siwetle zapraszam wszystkich do przyłaczenia sie do manifestacji od poniedziałku 23.10.06 we Wrocławiu przed budynkiem Wydziału Nauk Społecznych UWr od 8:00. Zachęcam też wszystkich do odważnego występowania przeciwko kłamstwu i miernocie w życiu społecznym i publicnzym. Pozdrawiam i życzę wszelkiej pomyślności. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Premier klamie i otumania 17.10.06, 23:36 To nie za sprawa tego rzadu do Polski zjezdzaja inwestorzy i tworzone sa miejsca pracy. To za sprawa poprzednich ekip rzadzacych, wejscia do Uni i dotacji unijnych. Z polityka, w tym zagraniczna, jaka uprawia Kaczynski, Lepper i Giertych Polska nie zostalaby przyjeta do Uni. Premier klamie, oklamuje narod. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ty jestes ...otumaniony 18.10.06, 00:26 ...zeby nie rzad premiera olszewskiego...to polska bylaby dzisiaj w nato- bis...i w unii-bis Odpowiedz Link Zgłoś
me-e nawet nie znasz najnowszej historii...polski 18.10.06, 00:36 ...wiec z czym do mee... Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult buhahahahahahaha 18.10.06, 00:41 masz jeszcze ok pol roku dobrej zabawy potem znikasz w niebyt jak Twoja zapracowania partia od samych sukcesow. Buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wy juz nie wrocicie... 18.10.06, 00:45 ...wielu z was pojdzie siedziec za baranie lapowek...kupno mieszkan za 1500 zl w najlepszych dzielnicach warszawy...POzatym , kto na was bedzie glosowac...gdy spoleczenstwo pozna o was prawde...i gdy zabraknie wszych sb-ckich szczekaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult chcesz powiedziec ze bralem lapowke, kupilem 18.10.06, 00:51 mieszkanie za 1500 zl w najlepszej dzielnicy Wawy i ze jestem esbekiem? a jednak Cie Wodz Samo Dobro otumanil. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ale ty jestes ...prostak 18.10.06, 00:54 ...przeciwniku pis...elektoracie yntelygentny ...inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult nie prostak lecz lapowkarz i esbek, przed chwila 18.10.06, 01:02 to ustaliles sam :) Zmienie temat: masz kolego mature, ze o studiach nie wspomne? Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk ................................. ................ 17.10.06, 23:43 .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
dadzbog Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 17.10.06, 23:51 "J.Kaczyński powiedział, że mimo "tej niełatwej pracy odnieśliśmy sukcesy". "Już dziś dostrzegają je ekonomiczni eksperci, a które już wkrótce przełożą się na życie każdego Polaka, każdej polskiej rodziny" - zapewnił. Zwrócił uwagę na zwiększenie w ciągu roku o ponad 200 tys. liczby miejsc pracy. "Takiego przyrostu miejsc pracy nie było przez 17 lat wolnej Polski" - podkreślił premier dodając, że "skuteczne zaradzenie" problemowi bezrobocia stanowiło dla rządu priorytet." Tako ogłosił Pan Premier. A ja się pytam. Jakie to działania rządu spowodowały, że chali sie Pan Premier tymi sukcesami ? No proszę - jakieś rozwiązania prawne, programy rządowe, itp. No co ? 200 km autostrad też zesmy zbudowali !!! Cygan konia podkół, a żaba się chwali ! Odpowiedz Link Zgłoś
adamski291 Re: Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 17.10.06, 23:57 pieprzony tchórzu onanisto, nie wypowiadaj się Chamie w moim imieniu, ty który stchórzyłes pokazac się z Warchołem w TV teraz przemawiasz? Nie jestem patriota z Radia Maryja tylko zwyczajnym obywatelem. Olewam cie moczem bez żadnej satysfakcji, Teraz i Zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 00:13 Przypomina mi się taka piosenka "ale to już było":) Panie premier Pan przestanie głupoty wygadywać, bo nie chce mi się w głowie pomieścić, że Pan w to wierzy. A koalicja rozpadnie się jak za pierwszym razem, chyba że za tym podejściem Lepper da się jednak wy..dmuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e koalicja kc lsd- po...w nienawisci 18.10.06, 00:15 ...a i ich media rodemn z prl czytaj naczelni...tez wsciekli...i oczywiscie wroza koalicji rozpad...a pozniej oni...tak jak by ich tu nie bylo przez ostatnie 18 lat- jakolwiek, zdziwienie wasze bedzie duze bolszewicy i kolesie...pozatym premier w swym wystapieniu nic nie mowil o IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: koalicja kc lsd- po...w nienawisci 18.10.06, 00:48 PANIE PERZE... NIECH PAN DOJRZEJE W KOŃCU, BO ZACHOWUJE SIĘ PAN NIE JAK POLITYK, A JAK CWANIAK. JEŚLI PAN DRUGI RAZ ZOSTANIE WARCHOŁEM, TO NIC PANU NIE POMOŻE I SKOŃCZY PAN POZA SEJMEM. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Stworzyliśmy stabilny rząd - Znowu? 18.10.06, 00:26 Jezus Maria - Jarku - wygraliśmy wybory! Co teraz będzie? Ano nic - samo się zobaczy, potem porządzimy dopóki się da! Po roku zaczniemy narzekać na lud i opozycje a potem to już jakoś poleci. Byle utrzymać się na stanowisku! Jarku - a co ze mną? Ano poreprezentujesz! Dobre jedzonko, podróże, za nic nie jesteś odpowiedzialny. Jakoś to przezyjemy, jakoś to bedzie a potem to się zobaczy! Dobrze Jaruś, dobrze - ty wiesz co mówisz! A co na razie? A na razie to poobiecujemy a potem jak się zorientują to się zwiniemy na rządowa emeryturkę! Jaruś ty to masz łeb. Lesiu -zawsze na mnie możesz liczyć, zawsze wieczorem do ciebie zatelefonuję i powiem ci co masz zrobić na jutro i co powiedzieć. A potem to się zobaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 00:29 moze i stabilny....? , pytanie jedno dlaczego mi sie zygac chce ?, dlaczego swina jest w rzadzie?, dlaczego konski leb giertycha rzadzi szkolnictwem w Polsce?....etc. Jedyna pociecha jest to ze czerwonych i rokito-tuskow wykoncza....!:) Odpowiedz Link Zgłoś
23k Re: Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 00:46 matek1965 napisał: > moze i stabilny....? , pytanie jedno dlaczego mi sie zygac chce ?, dlaczego > swina jest w rzadzie?, dlaczego konski leb giertycha rzadzi szkolnictwem w > Polsce?....etc. > Jedyna pociecha jest to ze czerwonych i rokito-tuskow wykoncza....!:) ANO ŚWINIA JEST W RZĄDZIE, PONIEWAŻ JĄ LUD WYBRAŁ. MOŻE PO WYWIADZIE Z MOJZESOWICZEM CO POniektórzy INACZEJ SPOJRZĄ NA RZĄDZĄCYCH I ZROZUMIEJĄ, ŻE DOBRZE ICH W PACIE JAREK TRZYMA. TA KACZKA TO NIEZŁA DZIWACZKA, ALE MA ŁEB NA KARKU I NIE SĄDZĘ, ŻEBY MU ŁEB UKRĘCILI SKOMPROMITOWANI SLDowcy ZDRADZAJĄCY TAJEMNICE PAŃSTWOWE I ROZKRADAJĄCY KRAJ. PO NIE PSUJE JĘZYKA MEDIALNEGO? "SENATOR" NITRAS DZISIAJ DO CYMAŃSKIEGO W TVN24: "ZACZADZIAŁY WAM MÓZGI"??? NIE PSUJĄ? NIE PSUJĄ!!! ONI TYLKO ŚLINE PRODUKUJĄ A CZEMU PAN TUSK NIE ODPOWIADAŁ NA PYTANIA POSŁÓW W TRAKCIE DEBATY: JEŚLI JAK TO MÓWIŁ TO BYŁY TYLKO PYTANIA RETORYCZNE, TO ROZUMIEM, ŻE SIĘ Z NIMI ZGADZA... Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 00:29 Chamstwo, chamstwo, chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e najlepszy rzad od 1989... 18.10.06, 00:35 ...POza obalonym rzadem olszewskiego...tyle lat minelo...a prawda puka do drzwi...POznamy was...nie musicie przepraszac mafio*- demokracja was dopadla...bolszewicy , sb-cy , TW oraz zwykli szpicle sb-kow ...w trzeciej ...rozgrabiona gospodarka ...szpiegowanie legalnych partii przez sb ...afery ...olbrzymie mieszkania PO 1500 zl ...sb-cka propaganda medialna ...terrorysci bolszewicy na slonych swiadczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: najlepszy rzad od 1989... 18.10.06, 00:51 Me-e. Spełniasz kryteria aby zostać członkiem PiS-u lub LPR. Wiesz jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: najlepszy rzad od 1989... 18.10.06, 00:53 ...nie wkladajmy sobie palca do oka...dyskusja nie polega...na zagadkach...a fakty sa calkowicie oddmiene...od twojego glowkowania...zaklonowanego przez wiadome ...media Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: najlepszy rzad od 1989... 18.10.06, 01:05 Takie jest właśnie wasze myślenie. Proste i bez logiki. Jest tylko czarne i białe, pozbawione innych kolorów. Jest to prosta droga do szowinizmu i niepotrzebnych uprzedzeń. Dyskusja i dialog polega na swobodnej wymianie zdań i poglądów. Tak powinno być na forum internetowym, a tym bardziej w parlamencie. To jedyny sposób na rozwój naszego kraju. Pogadamy jutro tzn dzisiaj po 22.00 Mam bardzo dużo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: roosevelt5 18.10.06, 01:17 roosevelt5 napisał: > Takie jest właśnie wasze myślenie. Proste i bez logiki. > Jest tylko czarne i białe, pozbawione innych kolorów. > Jest to prosta droga do szowinizmu i niepotrzebnych uprzedzeń. > Dyskusja i dialog polega na swobodnej wymianie zdań i poglądów. > Tak powinno być na forum internetowym, a tym bardziej w parlamencie. > To jedyny sposób na rozwój naszego kraju. > Pogadamy jutro tzn dzisiaj po 22.00 > Mam bardzo dużo pracy. Najgorszym przewinieniem "mee" jest to, ze jego myslenie pozbawione jest koloru czerwonego ktory ty wydajesz sie uwielbiac. Odpowiedz Link Zgłoś
aglio Re: roosevelt5 18.10.06, 01:55 chyba raczej ograniczenie umyslowe, choc to nie jego wina. Jesli chodzi o kolor czerwony, to nie ma w tej chwili w Polsce bardziej bolszewickiej formacji politycznej niz obecna koalicja. Choc chlopcy chcieli inaczej, aparat wladzy i zachowania wziete czystem z PRLu wiec nie chrzan glupot o kolorze czerwonym. Najswiezszym przykladem jest ekspres Gosiewskiego. Ten PRLowski sposob dzialania zatopi PiS, to kwestia kilu miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Lechujarek 18.10.06, 02:13 Lechujarek znow gora: cyniczny, klamliwy dwu-kaczorek, kiwa wszystkich jak chce. Myslalem, ze w osobie Leppera trafil na cwanszego od siebie, ale niestety. Lechujarek mysli, ze Polacy to durnie i chce nam wmowic, ze IV RP powstaje z niczego, ze wszystkie sukcesy zawdzieczamy Lechujarkowi. Zapomina, za IIIRP zbudowalismy nowa Polske z dobrym systemem bankowym i mocna zlotowka (Balcerowicz),sprywatyzowalismy niewydajne panstwowe molochy, wstapilismy do NATO, przystapilismy do Unii Europejskiej (Lechujarek byl przeciwny!) dzieki czemu chlopi polscy dostaja kupe forsy...i td. Niechce mi sie dalej ciagnac ten wywod. Pa! Ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: wet3 18.10.06, 23:48 Masz skrzywiony sposób patrzenia na rzeczywistość. Co ma wspólnego kolor czerwony do mojej wypowiedzi. Pod względem polityki, PiS ten kolor uwielbia, tylko o tym niewie albo trzyma w tajemnicy. Co ty wiesz o ideałach lewicowych? Chyba niewiele. Wbrew pozorom socjalizm to chwalebna idea, tylko utopijna. Jeszcze na świecie nie było tak zorganizowanego społeczeństwa aby dorosło do socjalizmu. Każdy, kto próbuje wprowadzić idee socjalizmu w życie, doprowadza do wynaturzeń samej idei. A kolor czerwony podoba mi się, ale zupełnie z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 opuść już bajkę, jesteś dorosły 18.10.06, 04:07 me-e napisał: > ...rozgrabiona gospodarka > ...szpiegowanie legalnych partii przez sb > ...afery > ...olbrzymie mieszkania PO 1500 zl > ...sb-cka propaganda medialna > ...terrorysci bolszewicy na slonych swiadczeniach a jaki ma rząd najjaśniejszej IVRP pomysł na politykę naukowo-badawczą na nastepne 10 lat? a co konkretnie w sprawie autostrad (poza chwaleniem sie tymi 100km zbudowanymi przez poprzedni rząd)? a tanie państwo wobec wzrosu podatków w 2007? a np sztuczne tworzenie ministerstw (jak rybołóstwa dla handlarza pończochami?) a modernizacja armii? a podatkowe obietnice wyborcze??? na takie kity typu "sb-cka propaganda" czy "rozgrabiona gospodarka" to sobie możesz kupić standardowe mięso wyborcze PiS'u (szkoła podstawowa, zasiłek, po 2 bełtach). wysil się trochę,pomyśl. może kogoś przekonasz. a jak nie umiesz konkretnie odpowiedzieć, to spadaj kolego, bo tu nie forum dla sfrustrowanych pracowników PGR z 6 klasami podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl A Szteliga juz tam gdzie miejsce sld , brawo.... 18.10.06, 01:32 - Powinna być tu ze mną Aleksandra Jakubowska - mówił dziennikarzom były opolski baron SLD Jerzy Szteliga doprowadzany wczoraj do sądu, który aresztował go na dwa miesiące. - Łapówki nie wziąłem, ale prokurator tak zinterpretował te 90 tys. zł darowizny, jaką otrzymało moje stowarzyszenie. Jestem niewinny - powtarzał. Przypomnijmy, że mąż b. posłanki SLD Jakubowskiej ma zarzuty udziału w korupcyjnym układzie, który obłowił się na ubezpieczeniu Elektrowni Opole. Podobne zarzuty ma też Stanisława Ch., b. szefowa opolskiego PZU, bliska znajoma Jakubowskiej, która miała przekazywać jej pieniądze na działalność polityczną (Jakubowska stanowczo zaprzecza). Ch. wyjawiła w swoich zeznaniach, że pośredniczyła w przekazaniu dla stowarzyszenia Szteligi pieniędzy od brokera związanego z elektrownią. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: A Szteliga juz tam gdzie miejsce sld , brawo. 18.10.06, 02:20 I co z tego? Tamci sie nachapali a teraz "nowi" z partii Lechujarka zaczynaja oblawiac sie. Juz obsadzili wszystkie posady + czlonkowstwo w radach nadzorczych, a za to leci gruba forsa i nie trzeba sie na niczym znac i czlek sie nie przepracuje...ot, IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: A Szteliga juz tam gdzie miejsce sld , brawo. 18.10.06, 02:36 noelkabat napisał: > I co z tego? Tamci sie nachapali a teraz "nowi" z partii Lechujarka zaczynaja > oblawiac sie. Juz obsadzili wszystkie posady + czlonkowstwo w radach > nadzorczych, a za to leci gruba forsa i nie trzeba sie na niczym znac i czlek > sie nie przepracuje...ot, IV RP. Nie mam pretensji do bolszewikow za brane apanaże , mowię o łapówkach.To wielka róznica, czy tego nie rozróżniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: A Szteliga juz tam gdzie miejsce sld , brawo. 18.10.06, 02:52 ciekawe co powiesz jak Twoi ulubieńcy będą głównymi bohaterami afer ujawnionych przez kolejny rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 02:17 Zapomnial biedak ze oblewajac wszystkich pomyjami sam sie zachlapal! I znów lepppperek, smiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
as200 Re: Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 02:43 W Polsce trwa bezkrwawa rewolucja. Populistyczni przywodcy staneli na czele "ludu" aby dac "ludowi" to co "lud" uwaza za nalezne i sprawiedliwe. Gdyby obalano znienawidzona dyktature, albo okupanta - to mogloby sie udac - jak w Portugalii podczas rewolucji gozdzikow lub w 1830 roku w Belgii. Ale tu nie chodzi o waska grupe, ale o system elit uformowany przez kilkadziesiat lat, z tradycjami siegajacymi setek lat. Innych elit niz wzroslych w komunie nie ma, bo byc nie moze. Rewolucja stoi na slabych pozycjach - a wiec musi uzywac tym gwaltowniejszych srodkow... Jednak musi przegrac - ale poza zniszczeniami zostawi i cos dobrego, tak jak niegdysiejsze rewolucje - Mazurka Dabrowskiego, albo Marsylianke... Rewolucja dzisiejsza nie zmieni przeciez faktu, ze tylko mniej niz 10% Polakow ma wyzsze wyksztalcenie, ze nigdy nie bylo tradycji mieszczanskich, kapitalistycznych, samorzadowych, korporacyjnych, wolnego farmerstwa ... Szlachta dawno wyginela, najlepsi wyemigrowali, zostalo chlopstwo panszczyzniane, czasami wyksztalcone... Ideolodzy rewolucji wybrali zla droge - droge jakobinow 3-Maja - zamiast drogi ks. Stanislawa Konarskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 hm... 18.10.06, 03:56 a ja np skonczylem studia w 1990. to co - "wyroslem w komunie"? to jest jeden wielki bezsens; te wszystkie "rewolucje". można sobie rewolucjować, ale tylko w przypadku gdy ma sie też wizję Polski np na 2020r. a oni nie są do tego zdolni, ani moralnie ani intelektualnie. wyplują z ust każde fekalia, jeśli tylko ocenią, że to im da +0.5%. I cała strategia, oparcie się na tych 10% uprawnionych do głosowania,o których wiadomo że łykną cokolwiek. Aby ryj w koryto. a ten 2020r? who cares. dawno i nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mamila21 Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 02:44 Wierze w Braci Kaczynskich, w Ich dobre intencje. Jesli opozycja zajmie sie bardziej produktywna praca,a skonczy z "mloceniem" jezykami-na pewno w Polsce bedzie lepiej. Jest to juz zauwazalne,pomimo ciaglego rzucania klod pod nogi Braciom. Niech Im Bog dopomoze w rzadzeniu naszym krajem,nasza kochana Ojczyzna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 03:08 po trupach do celu, cel uswieca srodki, IV rp, rzygac sie chce :-( nie wracam do polski choc planowalem! nigdy! dopoki te cholery nie wymra! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Premierw Stworzyliśmy stabilny rząd na 3 lata 18.10.06, 04:26 a moze i dluzej?,jak wypowiedzial sie Plazynski. Tym razem ta koalicja czworokata MUSI ! przetrwac ,bo inaczej stracicie wy i POLSKA ! Powodzenia wszyscy chcemy stabilnosci ,i zaglosuje na ktoras z waszych parti osobno lub razem : ) Przedewszystkim gospodarka ! i dopiero na bazie tego dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:I jeszcze Wywiad GW z Plazynskim 18.10.06, 05:56 Dlaczego GW nie dala tego na forum ?: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3688322.html?as=1&ias=2&startsz=x Tak naprawde to PiS bardziej sie powinien zainteresowac tym politykiem, ktory poparl Kaczynskiego w wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Pierwszy rząd który chce zrealizować program. 18.10.06, 06:18 Rządy AWS czy SLD po stracie wiekszości w Sejmie po prostu trwały,nic nie robiąc dla realizacji swoich programów.O,przepraszam w przypadku SLD robiono dużo....kradzież na potęge(to był tajny załacznik do programu pod hasłem ,,ostatnia taka okazja'').AWS-acy też kradli ale na mniejszą skalę(nie z uczciwości tylko braku umiejętności-dotyczy złodziejów).Program,obietnice wyborcze to banał dla potomka AWS(takie same zachowania jak AWS-aki)-PO i SLD,,zmodernizowanego oczyszczonego z aferzystów(są teraz w II szeregu)''. PiS program zrealizuje i to jest powód bezsenności i koszmarów nocnych twórców III RP.Zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Pi pi pi Kaczor jak mnie słyszysz ? Odbiór!! 18.10.06, 06:22 Pi pi pi Kaczor jak mnie słyszysz ? Odbiór ! Tu Kaczor słysze cię dobrze. Spieprzaj dziadu! Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Pi pi pi Kaczor jak mnie słyszysz ? Odbiór!! 18.10.06, 06:27 chwd.pis4 napisał: > Pi pi pi Kaczor jak mnie słyszysz ? Odbiór ! > Tu Kaczor słysze cię dobrze. Spieprzaj dziadu! Bez odbioru. puk puk otwieraj brame .Ostatnie szare komórki chcą wyjść z twojej główki.Wypuść je i tak ci niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 bardzo sensowna i trafna wypowiedź:) 18.10.06, 14:02 amanasunta53 napisała: > Rządy AWS czy SLD po stracie wiekszości w Sejmie po prostu trwały,nic nie robiąc > dla realizacji swoich programów.O,przepraszam w przypadku SLD robiono > dużo....kradzież na potęge(to był tajny załacznik do programu pod hasłem > ,,ostatnia taka okazja'').AWS-acy też kradli ale na mniejszą skalę(nie z > uczciwości tylko braku umiejętności-dotyczy złodziejów).Program,obietnice > wyborcze to banał dla potomka AWS(takie same zachowania jak AWS-aki) w pełni popieram: Porozumienie Centrum (dowodzone przez wiadomych polityków) należało do AWS od jego założenia 1997 do 2001 (wypisali się niedlugo przed wyborami zakładając PiS, i to nie dlatego że AWS był taki be tylko z powodu zdjęcia Lecha z ministerstwa). ps. zanim się zacznie naśladować swego Wodza i pluć na innych, warto zapoznać się z historia własnego kraju. niedouczone plucie jest pocieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Pierwszy rząd który chce zrealizować program. 18.10.06, 23:51 Ale o jakim "programie" mowisz? Przeciez juz nawet PIS nie upiera sie przy 3 milionach mieszkan, tanim panstwie czy innych tego typu bajkach. PIS nie ma zadnego programu poza obrachunkami z rzeczywistymi i wyimaginowanymi "wrogami". Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Premierw TVP: Stworzyliśmy stabilny rząd 18.10.06, 06:43 Premier: Stworzyliśmy stabilny rząd... buuuuuuuhaha... Koniec kryzysu, Polska ma rząd, jakiego potrzebuje... Raczej na jaki zasługuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Kolejne tygodnie ośmieszania Polski. 18.10.06, 07:03 Ile jeszcze Polacy mogą wytrzymać to poniżanie i ograbianie Ojczyzny przez gó..jadów. Odpowiedz Link Zgłoś