zof55 Obłuda, czy fikcja w GW? 19.10.06, 16:47 Na każdym portalu widnieje pełne nazwisko Jakubowskiej i prłne jej zdjęcie.Ale w GW jest tylko inicjał jej nazwiska i zasłoniete oczy Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Obłuda, czy fikcja w GW? 19.10.06, 17:32 zof55 napisał: > Na każdym portalu widnieje pełne nazwisko Jakubowskiej i prłne jej zdjęcie.Ale > w GW jest tylko inicjał jej nazwiska i zasłoniete oczy rano byla jakubowska, i cale zdjecie:> widac chcieli zeby bylo bardziej dramatycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Ola ! - idz do Leszka Millera on cie wybawi - hihi 19.10.06, 17:10 Wreszcie coś sie dzieje , wreszcie czerwoni złodzieje będą siedzieć. Teraz kolej na Millera,Kwasniewskiego i pozostałych z sls/sdpl/up/PD- hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Macie swoją "lewice".... 19.10.06, 17:10 Złodzieje , kłamcy , oszuści i cyniczni łajdacy. To właśnie PZPR - SLD. i wyjdzie taki gó..arz Oleniczak czy Napieralski i krytykują PiS ,Kaczyńskich... Co za bezczelność??? Co za niewiarygodna bezczelność!!!!!? Nie chce mi się pisać na temat łajdactw PZPR - SLD bo każdy normalny człowiek wie o ich sk urw y s y ństwie. Przypomnę jedynie ,ze z tymi bydlakami z PZPR-SLD coraz cześciej jednym głosem mówi partia Tuska i Rokity..... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Macie swoją "lewice".... 19.10.06, 17:22 zlodzieje z samoobrony, tacy prawdziwi, bo z wyrokami, jakos Ci nie przeszkadzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: Macie swoją "lewice".... 20.10.06, 17:13 Wiesz yeellow, od paru dni tak latam po forach i właśnie zadaję PiSowcom dokładnie to samo pytanie, dlaczego tolerują Leppera, dlaczego jeszcze nie wyrzucili Beger za fałszowanie list itp. I wiesz co? Nikt mi nic sensownego nie napisał, a w wiekszości po prostu olewają moje pytania. Ciekawe dlaczego? Może to z powodu koalicji? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk głosuj na sld/sdpl/up/PD a bedziesz okradziony 19.10.06, 17:19 Stop złodziejom i łapówkarzom z czerwonym rodowodem w ty PD. ! Stop "grubej kresce" Mazowieckiego !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: głosuj na sld/sdpl/up/PD a bedziesz okradzio 20.10.06, 17:13 STOP pijanym kierowcom! STOP złodziejom rowerów! Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik A kiedy reszta lewizny? Kiedy relacje z aresztowan 19.10.06, 17:27 ia Olka K. i Leszka M.? Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk tak mi zal tej biedulki Oleńki, przeciez ona jest 19.10.06, 17:37 ..taka uczciwa... jeszcze j.a do więzienia wsadzą ... Ola - Leszek M. z Olkiem K. napewno cię nie opuszczą. Spotkacie się w wiezieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars tak mi Cie zal zawistny maly obywtelu IVRP 19.10.06, 17:59 ....pewnie do kosciolka chadzasz i tam cie tej milosci blizniego nauczyli Odpowiedz Link Zgłoś
galt Dlaczego nie podaje sie nazwisk??!! 19.10.06, 17:42 Przecierz, podanie nazwiska osoby podejrzanej jest czesto kluczowe dla znalezeinia innych swiatkow lub innych przestepstw jak i bardzo czesto ostrzega przed osoba. Argumenty, o obronie imienia sa nieuzasadnione. Jaa zakaldam, ze jest okreslony standard, ktory wymaga aby okreslone wymogi materialow dowodowych lub poszlakowych byly przedstawione zanim prokuratura okresli osobe "podejrzana". Osoba podejrzana, nie rozni sie bardzo od swiadaka itp. Dalej doputy nie zostanie wina udowondiona w sadzie - osoba jest niewinna. Ten wg mnie ideiotyczny przepis ochrony "dobrego imienia" ulatwia w wielu wypadkach ucieczke podejrzanym, dokonywanie dalszych przestepstw a nawet zbrodni. Osoba "podejrzana" nie moze np. oposcic kraju. Ujawninie nazwiska i twarzy jest w interesie spolecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot696 Re: Dlaczego nie podaje sie nazwisk??!! 19.10.06, 17:47 zaraz ją wypuszczą jak Kluskę i Wąsacza. Też ich aresztowali z wielkim hukiem i w świetle jupiterów. Ot takie zabawy polityczne panów z epoki postPRL. Za kilka lat znowu materiały w tej sprawie znajdą się w jakiejś szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Sezon odstrzału zwierżatek o czerwonym futerku 19.10.06, 18:13 w pełni !! Chyba nie zdąża zmienic przed zima sierści na maskującą białą !! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Oczywiście te "zwieżątka" przez "ż" to dla ochron 19.10.06, 18:15 "danych osobowych" !! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 rsrh.. komuchy to, Kaczyńscy i Ziobro! 19.10.06, 20:12 z przydupasami..Waserman i bandyta Kryże ! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Dobrze Olka!! Do niczego się 19.10.06, 18:15 nie przyznawaj. Pamiętaj - idź w zaparte. Dał nam Rywin przykład jak zeznawać mamy.... A tak poza tym zawsze mże próbować coś kombinować z tzw. "błędem semantycznym", ewentualnie - jak kwity na Ciebie mają jakieś poważne to z "pomrocznością jasną". Bo w wersję ze zdradzieckim działaniem układu czy szarej sieci to raczej papugi nie uwierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
wesolemiasteczko Szkoda, że to kolejny tendencyjny stek pomówień 19.10.06, 18:28 w GW. Trzeba się zdecydować - albo Bild, albo GW. Jak mamy forrmułę GW, to trzeba zwolnić 2/3 dziennikarzy i przyjąć takich, co znają się na warsztacie, posiadają zdolności analityczne, rozumieją prawo i rozróżniają prawdę od śmieci internetowych... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne A co w tym dziwnego? 19.10.06, 18:39 A co w tym dziwnego? Sa powazne zarzuty wobec poslanki i naturalne ze prokuratura wniosla pozew. Poczekajmy na to co powie sad bo dopoki sad nie wyda wyroku to mozemy sobie gdybac do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 19:16 A ty dzisiaj skad spadles? Gdybanie nie jest o Jakubowskiej, jej nikt sie tutaj specjalnie nie zaluje. Dyskusja jest np. o Lepperze i innych podobnych przypadkach, z inna ksiazeczka partyjna czy koalicyjnymi powiazaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 19:35 Czytac nie potrafisz, czy nie rozumiesz? Artykul jest o p. Jakubowskiej bylej szefowej gabinetu p. L.Millera, czlonkini "grupy trzymajacej wladze" tylko jak masz zrozumiec jak sowieccy "inzynierowie dusz" z GW wykastrowali Ci intelek. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 19:41 u mnie maja chociaz co kastrowac, gdyby sprobowali. Kazda proba "kastracji" u ciebie to pewna smierc... Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 20:00 Jeżeli tak się bronisz to pewnie masz racje i wszystko jeszcze przed Toba a Adam M. zrobil Ci tylko wode z mozgu. „Serce mądrego zwraca się ku prawej stronie, a głupca ku lewej.” W. Lysiak Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 20:02 ja sie przed niczym bronic nei musze, czasem tylko zal mi takich kalek "slepcow" jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 20:34 helmut.berlin napisał: > ja sie przed niczym bronic nei musze, czasem tylko zal mi takich > kalek "slepcow" jak ty helmucie helmucie, cos ty taki jakis dzisiaj skwasnialy? Zero poczucia humoru? Czyzbys wstal lewa noga z lozka? O pardon, przeciez ty zawsze lewa.... wybacz niedyskrecje. Forumowicze, tego nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: A co w tym dziwnego? 20.10.06, 17:20 > Czyzbys wstal lewa noga z lozka? O pardon, przeciez ty zawsze lewa.... wybacz > niedyskrecje. Forumowicze, tego nie bylo! Homoseksualizmu nie trzeba się wstydzić! Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: A co w tym dziwnego? 20.10.06, 17:19 Masz też własne zdanie czy zawsze się opierasz na tym co "ktoś" już powiedział/napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 20:30 todundliebe napisał: > Czytac nie potrafisz, czy nie rozumiesz? Artykul jest o p. Jakubowskiej bylej > szefowej gabinetu p. L.Millera, czlonkini "grupy trzymajacej wladze" tylko jak > masz zrozumiec jak sowieccy "inzynierowie dusz" z GW wykastrowali Ci intelek. oj, oj oj, wiecej dzisiaj w Tobie "Tod" niz "Liebe" helmucik akurat bardzo potrzebuje Twojej "Liebe" und "Mitleid" bo jego pupile z PO i SLD wbrew jego proroctwom dali totalnie ciala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: A co w tym dziwnego? 19.10.06, 20:48 Pewnie masz racje tylko ze, „man kann singen, man kann tanzen, aber nicht mit den zasrancen” Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne !Q 19.10.06, 21:44 todundliebe napisał: > Pewnie masz racje tylko ze, „man kann singen, man kann tanzen, aber nicht > mit > den zasrancen” hahahaha, jaki ten niemiecki latwy do zrozumienia ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: !Q 19.10.06, 21:47 > hahahaha, jaki ten niemiecki latwy do zrozumienia ;)! to byl aussiedlerski slunski... singen, tanzen, saufen... sonst nix mehr Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: !Q 19.10.06, 22:05 Du bist schwer erkältet, oder ich glaube, du könntest nicht täglich Bier trinken. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: !Q 19.10.06, 22:24 > Du bist schwer erkältet, oder ich glaube, du könntest nicht täglich Bier trinke nie wysilaj sie, zadne "könntest", zastanow sie troche nad sensem.... ansonsten, was ich wirklich kann geht dich nicht an Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: !Q 19.10.06, 22:18 helmut.berlin napisał: > > hahahaha, jaki ten niemiecki latwy do zrozumienia ;)! > > to byl aussiedlerski slunski... singen, tanzen, saufen... sonst nix mehr ja wole wersje podana przez todundliebe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: !Q 19.10.06, 22:24 > ja wole wersje podana przez todundliebe ;) no kaczory tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: !Q 19.10.06, 22:40 Wer zum Abgeordneten gewält werden möchte, muß eine reine Weste haben, wie Kaczory. Widze ze masz klopoty z niemieckim, jezeli czegos nie rozumiesz to pytaj lub zajrzyj do slownika. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: !Q 19.10.06, 22:45 nie martw sie o moje klopoty... martw sie raczejo kaczorow. Gehirn muss man auch haben... Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Organizacja przestepcza 19.10.06, 19:38 Madry sad, ktory nie nakazal Jaroslawowi Kaczynskiemu przeprosic jakiegos nawiedzonego gosia z SLD za nazwanie tej parti organizacja przestepcza. ************************************************************************* Dopiero wtedy uwierze w IV RP, kiedy Marka Ungiera bedzie sie pisalo przez Marek.U. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Kreatury przeciw kreaturom 19.10.06, 19:39 Jak jedni niegodziwcy walczą pryncypialnie z innymi kanaliami, to normalni ludzie rzygają bez zmiany ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
zfd3 Pani Jakubowska 19.10.06, 19:42 Pani Jakubowska nie posłuchała ostrzeżenia Pan Machnika po jej zeznaniach przed sejmową komisją Rywian kiedy ujawnia niechlubna antypolską działalność eoroposła z włoch polskiego pochodzenia pana Gawronika albo Gawrońskiego realizowaną w poroxumieniu i zmowie z polsko języcznymi pismakami i tzw obrońcami wolności słowa, infomacji i demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pana jak piszesz Machnika możesz zobaczyć dziś 19.10.06, 19:47 w TVP1 o godzinie 22.00 - ujawnione będą rozmowy z Gudzowatym.Dopiero sie zdziwisz! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 [...] 19.10.06, 20:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: rsrh..won od Michnika!..bolszewicka łajzo! 19.10.06, 20:20 Michnik to człowiek, który wie czego chce i trzyma fason. To człowiek, który zachował twarz. Opowiada się za faktycznie demokratyczną niepodległ Polską, Ja jestem tego samego zdania. Zostawcie Michnika w spokoju. Ręce i pyski precz od Michnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: Pana jak piszesz Machnika możesz zobaczyć dzi 19.10.06, 20:29 W tym kraju już nic nas nie zdziwi. Nie strasz Waszymi informacjami wyjętymi z pisuaru przy samoobronie i lidze rodzinnej. Jak na razie to tylko pomówienia i żekome łapówki, którymi można każdego udupić jak się chce!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Pana jak piszesz Machnika możesz zobaczyć dzi 19.10.06, 22:43 I jutro w sadzie, Stocznia Gdanska wystapila na droge sadowa przeciwko GW za pisanie nieprawdy i szkalowanie kolebki solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Odwet - zbliżają się wybory... 19.10.06, 20:14 Zblizają się wybory, trzeba popsuć notowania, propagandowo trzeba zamknąć paru, paru oczernić by zyskał pisuarowsko-samoobronny i ligowo rodzinny rząd i jego zaplecze. Jeżeli Jakubowska okarze się niewinna, to wasze notowania będą wynosiły mniej niż 0. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Re: Odwet - zbliżają się wybory... 19.10.06, 20:41 kombit16 napisał: > rodzinny rząd i jego zaplecze. Jeżeli Jakubowska okarze się niewinna, to wasze Dysleksja? Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: Odwet - zbliżają się wybory... 19.10.06, 20:51 abyss napisał: > kombit16 napisał: > > rodzinny rząd i jego zaplecze. Jeżeli Jakubowska okarze się niewinna, to > wasze > Dysleksja? >Ciebie pokręcił dyfuzjonizm - bo wybierać coś z kontekstu - to każda fajtułapa pisuarowska potrafi i tak czyni wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: Odwet - zbliżają się wybory... 20.10.06, 17:24 abyss napisał: > kombit16 napisał: > > rodzinny rząd i jego zaplecze. Jeżeli Jakubowska okarze się niewinna, to > wasze > Dysleksja? inteligent? Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Fajna nazwa fundacji 19.10.06, 20:49 Bardzo sie zaniepokoiłem nazwa fundacji Nasza Przyszlość,raczej nie o takiej przyszłosci mysleli.Musieli być pewni że to co robią to nie przestępstwo lub że będa rzadzic tyle lat ze tego typu działania ulegną przedawnieniu.Szeliga będąc w komisji Sledczej przesluchiwał Jakubowską ciekawy jestem oczym myśleli.Jaja sobie robili z wymiaru sprawiedliwości i widzow ogladajacych ten spektakl.Proponuję zabezpieczyć mienie na poczet ewentualnych kar pieniężnych.Z licytować i pieniadze przeznaczyć na cele szlachetne.Zastanawia mnie ile za tego typu lapówki można by wybudować dworcow kolejowych,wyremontować, dokonać zakupu sprzętu medycznego i tak można by wyliczać w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: Fajna nazwa fundacji 20.10.06, 17:36 Za pół miliona? Pół dworca nawet nie wybudujesz! Popytaj fachowców. Nawet za milion. A taki Gosiewski? I jego nowe Gosiewo z dworcem? Może tym też trzeba się zająć? No bo jak to, zmienić nazwę miejscowości na Gosiewo, tylko dlatego, bo Poseł załatwił dworzec? Czy ten dworzec nie był w interesie Państwa? A jako uzupełnienie, ta fundacja "Nasza przyszłość", o której piszesz, to nie żadna fundacja, tylko stowarzyszenie i nie "Nasza przyszłosć" a Opolskie Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Myśli Lewicowej i Samorządności Lokalnej Demokratycznego Państwa Prawa "Dla Przyszłości". Nie wierz we wszystko co widzisz w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Nie do przyjęcia. 19.10.06, 21:02 Glupota nie zna granic! Przynosisz wstyd Cyganom. Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: Nie do przyjęcia. 19.10.06, 21:20 todundliebe napisał: > Glupota nie zna granic! Przynosisz wstyd Cyganom. > infantylizm cię ogarnął!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Nie do przyjęcia. 19.10.06, 21:41 Poczules sie zgorszony i zarzucasz mi infantylizm,(zakladam ze znasz znaczenie slowa),rozumiem, jak wiadomo, nic tak nie gorszy, jak prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: Nie do przyjęcia. 20.10.06, 17:38 Romom, idioto, bo nie mogę napisać Polaku. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Czy honorarium 1,5 mlz PLN to nie jest chore? 19.10.06, 21:18 Czy jakiekolwiek tego typu ubezpieczenie mogło byc zawarte inaczej niż za cenę podzielenia się brokera z decydentem? Inna chora sprawa, to ubezpieczanie majątku dużych instytucji, np. Państwa, Policji, czy dużej uczelni. Jeżeli Policja ubezpieczy autocasco wszystkie swoje pojazdy, to NA BANK wyda więcej, niż ją by kosztowały sumy napraw w całym kraju, w ciągu roku, wszystkich samochodów co uległy wypadkom. Właściciel JEDNEGO samochodu, będącego w dodatku wartością główną majatku owego przecietnego obywatela, godzi sie przepłacać ubezpieczycielowi, bo na roczną stawkę go jakoś stać, a gdy mu ukradną - znajdzie się w sytuacji beznadziejnej. W przypadku właściciela 20, czy 50 TYSIĘCY samochodów działa prawo wielkich liczb. Wiadomo ile rok temu, dwa lata temu, trzy lata temu etc. było wypadków samochodów policyjnych i szkód. Np. 105, 97, 103 wypadki itp. Nie jest możliwe, (PRAWO WIELKICH LICZB) by nagle w kolejnym roku było wypadków 200!! A tymczasem stawka ubezpieczeniowa wyniesie cos koło kosztu naprawy 200 samochodów (ubezpieczyciel musi zarobić). To samo w przypadku ubezpieczenia wielu fabryk jednego właściciela Państwa. Potencjalne szkody, ryzyko szkody jest z grubsz znane. Firma ubezpieczeniowa zażąda stawki ze 2 razy większej niż prawdopodobna szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 czerwone wszy - pierwsza krew 19.10.06, 21:22 jolka i magister golen w nastepnym odcinku warto bylo czekac Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: czerwone wszy - pierwsza krew 19.10.06, 21:39 Ty jak ta wsza pijesz czerwoną krew,bo innej nie ma. Chyba, że w takich jak ty płynie osocze - to idz się odlać to ci ulży!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
asimek [...] 19.10.06, 23:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: czerwone wszy - pierwsza krew 20.10.06, 00:57 o90 napisał: > jolka i magister golen > w nastepnym odcinku > > warto bylo czekac Fakt, warto bylo. Po woli. Po kolei. Po mimo wielkich krzyków i agonicznych spazmów, lotrzyki stalinowskie zmierzają tam gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: czerwone wszy - pierwsza krew 20.10.06, 03:51 to dziwne, że życzysz tego swoim idolom, czyżbyś był zdrajcą?? Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Kto zatrzyma anarchie! Kto obroni konstytucje ! 19.10.06, 21:38 Premier zamoczony we wszystkie sprawy dnia dzisiejszegi i lat 90-tych! Prezydent , ktory manipuluje dostepnymi mu materialami , Prokurator PiS wydaje wyroki przed kazda sprawa - sa to wskazowki dla nizszych prokuratorow , ktorzy sa potulni bo boja sie PiSowskich czystek! Ziobro daje identyczne informacje dla sedziow! A glupi narod patrzy i sie boi! Dzisiaj dotyczy to innych - ale jutro bedzie dotyczyc nas ! Prosze zwrocic uwage jaki model dziala: Aresztowanie sluszne lub nie czlonka opozycji i natychmiast Ziobro i Wasserman a dzien pozniej Prokurator partyjny PiS wchodzi do akcji! A zastraszeni dziennikarze polemizuja na tematy wygodne oskarzycielom! Jakich my mamy dziennikarzy?! Wy tak samo jak politycy w wiekszosci pilujecie swoich taboretow! Jest kilku odwarznych , ktorzy czesto sa opluwani przez tchorzy! Wiekszosc z nich jest zboczona politycznie w lewo lub prawo i nie potrafia byc obiektywni! Komuna trwa! Jaka wolnosc - jaka demokracja!Miernoty polityczne rzadza nami jak debilami a my z nimi rozmawiamy jak z naukowcami!? Wybaczcie ale Lepper , Kaczynski J. , Giertych , Gosiewski , Oleksy , Kalisz, Wasserman , Maksymiuk , Filipek!!!??? Moze , kogos krzywdze nie twierdze , ze mam w 100% racje - ale cos jest nie tak! Notoryczne naruszanie konstytucji przez rzad , Prezydenta , Giertycha (reklama w szkole i ZNP) A Wy dziennikarze rozmawiacie o zlodziejach - to was pasjonuje i podnieca ! A ciezkie przestepstwa wladzy na Waszych oczach i nic ! B R A W O ! ! ! ! Nie jestem komunistom , nie jestem wyznawca tchorzliwej PO tym bardziej PiSu ,LPR i Samoobrony ! Jestem uczciwym Polakiem ! nteresuje sie polityka - bacznie ja obserwujac! Byc moze to jest moja wina ! Potwierdzcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: Kto zatrzyma anarchie! Kto obroni konstytucje 19.10.06, 21:50 Kochany człowieku, gdzieś ty się uchował. Takich ludzi w tym kraju więcej,to może się zawiąże nowa portia - ludzi patriotów, którym jeszcze zależy na tym Państwie.Chyba żle zrobiłeś, ale mądrze radzić nigdy nie żałuj tego co dobrze wybrałeś.Jeszcze nadejdzie czas dla ludzi o takim charakterze. Trzymaj się i nie bój się pisuarowskich prokuratorów, bo jak się władza zmieni,to oni pierwsi będą zamykali tych obenie panujących!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Kto zatrzyma anarchie! Kto obroni konstytucje 20.10.06, 00:52 Jak to kto? Twoi idole,oleksy,miler, kwach, jakubowska - wraz z męzem :) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nozwwodzie wladza, ktora sie boi 19.10.06, 22:37 Im slabsza wladza, tym wieksze represje. Skad my to znamy? Po co ten caly cyrk z konwojem i kajdankami, nie lepiej byloby po prostu wezwac pania Jakubowska do prokuratury. I oczywiscie dziennikarze jak najbardziej tam gdzie trzeba, powiadomieni na czas... Co za dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Zbudujmy specjalne więzienie dla towarzyszy z SLD 19.10.06, 22:41 Robi się dla nich coraz ciaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Zbudujmy specjalne więzienie dla towarzyszy z 20.10.06, 00:46 awz3 napisał: > Robi się dla nich coraz ciaśniej Po co przeciez są osrodki budowane przez ich braci z kgb, na kamczatke łotrów. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis A po wyborach wypuszczą z braku dowodów. 19.10.06, 22:46 A co gównem prysną, pispropagandą ministra ZERO (sukcesów, i ogólnie zero) to ich. Odpowiedz Link Zgłoś
kalesonyzony Re: mielno-uniescie 19.10.06, 23:18 Chyba ta pani z wazna ekipa byla w domu Chemik wtedy juz jak prywatny byl. ?? I bardzo tam energicznie radzili czy cos o roznych prywatyzacjach. Glosnie towarzystwo i ciagle ryki o biznesach do komorek. Ale to juz kilka dobrych lat to moze i inna byla. Brrr straszna tamta baba byla brrrr ten dom tez wstretny mi sie wydal i nie goscinny dla normalnych sama elita zagramaniczna z reichu duuuzo starych bab i grubych. Jak ona, to i dobrze, ze ma co zasluzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 jest jeszcze jeden kolor...czarny..Rydzykowy ! 19.10.06, 23:46 kłamliwy i złodziejski...wysysający dusze Polaków..ZŁO..!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: jest jeszcze jeden kolor...czarny..Rydzykowy 20.10.06, 00:44 prezertation1 napisał: > kłamliwy i złodziejski...wysysający dusze Polaków..ZŁO..!!!!! Jak bedą przeciw nim zarzuty to porozmawiamy. Na razie okazuje się ,ze zlo to bolszewicy z sld !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: A po wyborach wypuszczą z braku dowodów. 20.10.06, 00:50 piss_on_pis napisał: > A co gównem prysną, pispropagandą ministra ZERO (sukcesów, i ogólnie zero) to i > ch. Oj, kretynku... Odpowiedz Link Zgłoś
vazovsky Jest tak samo chciwa jak każdy z was :-P 19.10.06, 23:48 i tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Kto ogladal Dziennik i Panorame w TVPis ! 20.10.06, 00:02 W dzienniku o wekslach mistrza Kaczynskiego ( jeszcze raz sie okazalo , ze jest najlepszy !!! )a w Panoramie dziennikarz z opaska na ustach - ani slowa! Cos mowil o nie przybyciu ministra (nie)sprawiedliwosci ! w TVN 24 Marcinkiewicz mowil o rzeczach , od ktorych Kaczynscy sie zadlawia albo beda to musieli to przelknac! Nareszcie troche normalnego dziennikarstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Kto ogladal Dziennik i Panorame w TVPis ! 20.10.06, 00:43 brokowisko napisał: > W dzienniku o wekslach mistrza Kaczynskiego ( jeszcze raz sie okazalo , ze jest > > najlepszy !!! )a w Panoramie dziennikarz z opaska na ustach - ani slowa! Cos > mowil o nie przybyciu ministra (nie)sprawiedliwosci ! w TVN 24 Marcinkiewicz > mowil o rzeczach , od ktorych Kaczynscy sie zadlawia albo beda to musieli to > przelknac! Nareszcie troche normalnego dziennikarstwa ! Masz pecha Twoja idolka juz nie bedzie lwicą. Nawet jak zmienisz temat to i tak nie zamienisz zlodzieji na aniolków. Nastepny bedzie kwaszek i milerek. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 wyszły na jaw świństwa Kaczynskich! 20.10.06, 00:51 Leper okazał sie durnym plagiatorem! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: wyszły na jaw świństwa Kaczynskich! 20.10.06, 00:53 zgodnik1 napisał: > Leper okazał sie durnym plagiatorem! Nie ściemniaj. Chcesz zamydlić ludziom oczy? Napisz cos o swojej idolce lwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok Kwachu - Mmgr Golen kumpel jakubowskiej 20.10.06, 03:17 Zobacz Golenia jak spier..la www.youtube.com/watch?v=oO3LG0028FU&search=ludzie%20people%20polska%20polish%20poland%20%C5%9Bmieszne%20smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory_ok zobacz to video: 20.10.06, 03:37 Jakubowska - juz nie-kumpelka Michnika www.youtube.com/watch?v=pVtODFg27wM&search=sld%20genclik Odpowiedz Link Zgłoś