moroux 20.10.06, 13:54 Hahaha. Śmieszny jest ten nasz premier. Żeby tak głupa rżnąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japas Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 13:55 Rosja ma Putinokia, a mamy Kaczynokia. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Premier z księżyca 20.10.06, 14:01 Chciał ukraść ale koniec końców tam trafił moj komentarz satyryczny : fraglesi.wordpress.com/2006/10/20/premier-z-ksiezyca/ Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Leperowi 20.10.06, 14:07 to calkiem inaczej gada Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 14:17 dzień bez kłamstwa to dzień stracony Odpowiedz Link Zgłoś
empirio Premier jak Bóg 20.10.06, 14:22 Słowa premiera są niczy teksty biblijne - można je interpretować w dowolny sposób, ale najlepiej tak, żeby nie naruszały boskiego majestatu, Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz 3mln mieszkań, niższych podatków też nie obiecywał 20.10.06, 14:57 Buhaha Naprawde - każdego dnia mam coraz gorsze zdanie o zwolennikach PiS. To że Kaczor bredzi to jego sprawa i jego prawo. Ale to że ktoś go popiera i na niego głosuje to już zalatuje Kafką. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Kiedy cham i warchoł przestaną kłamać? Miłość 20.10.06, 15:10 powróciła? Wszystkiego najlepszego chłopaki na nowej drodze życia. Ale obywatele nie zamierzają dłużej oglądać waszych amorów, rozstań i powrotów. Tylko niewielka część społeczeństwa toleruje jeszcze tą marną telenowelę. Wyjedźcie gdzieś daleko pielęgnować tą miłość, a Polskę zostawcie w spokoju. Trzeba uzdrowić gospodarkę, prawo - zainwestować w młodych. Jak nie macie na to czasu bo jesteście zajęci robieniem szumu wokół siebie samych, to przeproście i spadajcie - społeczeństwo zrozumie. I jeszcze wam podziękuję. Pa chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Sama Szafa Lesiaka juz jest sukcesem tego rzadu! 20.10.06, 19:26 A ileż ma innych!??? Rozwiazanie WSI, atrakcyjna Koalicja...no, co tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Ten rzad stworzyl ta szafe, ze to jego sukces? 20.10.06, 19:28 Niech zyje przemysl meblowy!!! Nie bedzie nam IKEA wciskac swego kitu - stac na wiecej! plmlp napisał: > A ileż ma innych!??? Rozwiazanie WSI, atrakcyjna Koalicja...no, co tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 OK - nawet jezeli nadecie jest spowodowane 20.10.06, 20:12 dyspepsja to i tak wszystko sie zgadza. plmlp napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-komoda8 +++++ Osiołki ! J.K. mówił o Her T_u_s_k_u_ +++++ 21.10.06, 00:25 przeciez warcholstwo pasuje najlepiej do her tuske-wermahta !:) poczytajcie co mowi o tym pacanie jego rodzona zona :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jarosław Kaczyński to najzwyklejszy kłamca 04.03.07, 07:40 Nie dość, że współpracuje (ponoć dla dobra państwa) z wyrokowcami i wszelkiej maści oszołomami, to jeszcze zwyczajnie kłamie, wmawiając nam teraz, że to co powiedział nie jest równoznaczne z tym, co my zrozumieliśmy. Takiemu łże- premierowi ja mówię proste i jednoznaczne: WON! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Bez przesady. Hymnu z poprawnym tekstem 20.10.06, 20:45 zaspiewac nie potrafi. No chyba, ze to byl hymn IV RP i mamy zamiar zaanektowac Wlochy. plmlp napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa manipulacje jak zwykle 20.10.06, 23:48 pół dnia, a może i cały ta bzdura wisi na pierwszej stronie, a ani słowa o tym co Michnik z Gudzowatym. Czyżby znów zasada "a u was murzynów biją"? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Bredzenie Zakłamanego Durnia 20.10.06, 22:28 O mało nie spadłem z krzesła przy słowach Durnia, że mówiąc o warcholstwie nie miał na myśli Leppera, tylko pewną posłankę. Dureń ocenia innych po sobie. Dureń myśli, że ludziom chronologia pomyliła się z chrumkaniem. Co było pierwsze: "warcholstwo", czy "taśmy prawdy"? Jeśli mówiąc o "warcholstwie" Dureń wiedział już o "taśmach", no to musi się gęsto z tego wytłumaczyć. Co było pierwsze: jajko, czy kaczka? A Durnia dlatego nazywam "Durniem", bo nie życzę sobie, by ktoś próbował robić ze mnie idiotę-sklerotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Bredzenie Zakłamanego Durnia 20.10.06, 22:46 d_arek_d napisał: > O mało nie Przepraszam, pomyłka. Rozpędziłem się. Nie doczytałem, że Begerową to premier nazwał "człowiekiem o marnej reputacji" już na pamiętnym wiecu. Faktycznie, Begerowa jest człowiekiem o marnej reputacji. Ale znam jej jeden dobry uczynek: ujawniła sposób, w jaki rządzący od wewnątrz próbują rozwalać konkurencyjne partie. Im jak widać nawet WSI nie jest potrzebne. Dobrze radzą sobie z tym sami. Co nie zmnienia faktu, że Begerowa tak ogólnie rzecz biorąc dobrej reputacji nie ma. W równym stopniu nie ma jej jednak i Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy no co się czepiasz...mieszkania będą...: 20.10.06, 15:18 ...jak na razie w wyniku światłych rządów miłościwie nam panującego drobiu wyjechało do pracy na zachód ponad 1,5 mln osób, a ich mieszkania zostały... i ludziska cały czas wyjeżdżają i w związku z tym uzbierają się te 3 mln mieszkań... a zresztą nikt nie obiecywał, że to będą nowe mieszkania... PiS=Przeinaczanie i Stronniczość Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: no co się czepiasz...mieszkania będą...: 20.10.06, 15:59 przypomina mi się "rok 1984" Orwella. Kaczyński chyba stosuje dwójmyślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo I żadne krzyki ani płacze nas nie przekonajom... 20.10.06, 16:11 ...że białe jes białe a czarne jes czarne. To było zapowiadane i to jest realizowane. Wdrożenie permanentnego zakłamania => jedyny sukces rządu tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jaki tam pan - Lepper stwierdzil, że cham 20.10.06, 18:03 a przecież Lepper, jako zaściankowy ziomal, doskonale wie kto jest cham, a kto jest pan. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Lepper twierdził, że "chamstwo" [ x3] 21.10.06, 11:41 W świetle najnowszych osiągnięć gładszego bliźniaka w wykręcaniu kota ogonem być może także i Lepper zaraz powie, że nikogo chamem nie nazwał... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Lesbijko-Wrocław: oczywiście, to jest osobowość 20.10.06, 16:57 totalitarna, ale ponieważ nie ma władzy i możliwości Stalina, Hitlera czy Kim Dzong Ila, moze byc tylko śmieszny (patrz: "Dyktator" Chaplina) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: Lesbijko-Wrocław: oczywiście, to jest osobowo 20.10.06, 21:23 Wstyt mie ogarnia jak słyszę te kłamstawa. Przecież my - jako naród nie żyjemy na innej planecie, ten kłamczuch chyba z księżyca spadł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Lesbijko-Wrocław: oczywiście, to jest osobowo 21.10.06, 01:03 kombit16 napisał: > Wstyt mie ogarnia jak słyszę te kłamstawa. > Przecież my - jako naród nie żyjemy na innej planecie, > ten kłamczuch chyba z księżyca spadł!!! Jak możesz robić takie błędy?! Przecież "wstyt" pisze się "fzdyd"! To fie kaszty pszetżgolag. Teraz Naród Prawdziwych Polaków stojący murem za Premierem oczekuje od WicePremiera oświadczenia, że nie miał on bynajmniej na myśli Premiera mówiąc po trzykroć o chamstwie. Miał on otóż na myśli pewną posłankę! O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kombit16 Re: Premier jak Bóg 20.10.06, 21:19 Łże jak pies!!!!!!!!!!!!!1 Pali głupa i jeszcze sie dziwi,że mu już nic nie wierzą.Czy on myśli,że my jesteśmy z księżyca i nic nie kumamy.My wiemy, gdzie kot ma ogon. Dlaczego ten człowiek odwraca kota ogonem? Myśli,że ten Polski narOd jest aż tak umysłowo ograniczony. Prosty człowiek wie,że nim się manipuluje! Ludzie nie dajmy się zwaryjować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 14:23 Pan Premier chyba ma problemy z własnym JA. Może przypomnę: Wystąpienie premiera Jarosława Kaczyńskiego Jeśli ma takie problemy z pamięcią to won! Niech się zabiera z tym majdanem w PiS... (...)Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk. Powrócił do czegoś, co trzeba określić jednym słowem - warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 14:31 Buahaha. Ciekawe jakby ze swojego na nasze przetłumaczył resztę swoich przemówień. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 14:49 Widzę, że już nikt nie broni premiera. Czyżby skończyło się poparcie?! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
linfan ju{n,m}kry nam zostaly :) 20.10.06, 14:51 frant3 napisał: > Widzę, że już nikt nie broni premiera. Czyżby skończyło się poparcie?! chodza po forum i udaja idiotow, gdy jasno im wyartykulowac, skad wiemy ze klamia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: ju{n,m}kry nam zostaly :) 20.10.06, 15:16 a ja mam dowody (ktore zostaly zniszczone co tylko podkresla ich prawdziwosc), ze junkier i jumkier to ta sama osoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: ju{n,m}kry nam zostaly :) 20.10.06, 16:39 dundrub napisał: > a ja mam dowody (ktore zostaly zniszczone co tylko podkresla ich prawdziwosc), > ze junkier i jumkier to ta > sama osoba :D niestety nie mozemy jednoznacznie okreslic, czy masz racje, mowiac, ze dowody zostaly zniszczone, czy tez nie. prosimy o publiczne ich przepuszczenie przez niszczarke do papieru, jak zademonstrowal agent ziobro-ziobro-seven, abysmy nie mieli juz watpliowsci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: ju{n,m}kry nam zostaly :) 20.10.06, 21:24 Jasne ze to ta sama prowokacyjna menda. Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Nigdy nie nazwałem kaczek kartoflami 20.10.06, 14:50 Niech nami włada wielki semantyk Jarosław Prawdomówny po wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Nigdy nie nazwałem kaczek kartoflami 20.10.06, 21:26 surfer6 napisał: > Niech nami włada wielki semantyk Jarosław Prawdomówny po wieki. >wiekow AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 23:10 Panie Premierze, Ponieważ widzę u Pana od pewnego czasu pewne symptomy zaniku pamięci przypominam Pana wypowiedź: "Podjąłem dzisiaj decyzję o zwróceniu się do pana prezydenta Rzeczypospolitej o odwołanie pana Andrzeja Leppera ze stanowiska wiceprezesa Rady Ministrów i ministra rolnictwa. Sytuacja, która wytworzyła się w ostatnim czasie, nie może być kontynuowana. Polska potrzebuje spokoju, Polska potrzebuje stabilizacji. Polska potrzebuje spokoju i stabilizacji, dlatego że ma wielkie szanse - wielkie szanse, które może zrealizować, ale tylko wtedy, jeżeli będzie spokojnie i dobrze rządzona. Pan Andrzej Lepper otrzymał taką szansę na uczestniczenie w takim procesie dobrego rządzenia. Otrzymał szansę uczestnictwa w rządzie najbardziej życzliwym ze wszystkich dotychczasowych dla polskiej wsi. Otrzymał szansę realizacji budżetu, budżetu na 2007 rok, w którym ogromna większość wzrostu wydatków to wzrost wydatków na rolnictwo. Otrzymał, krótko mówiąc, szansę całkowitej zmiany nie tylko swojego politycznego image'u, ale także swojej politycznej funkcji w życiu publicznym. Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk. Powrócił do czegoś, co trzeba określić jednym słowem - warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować. Podjęliśmy wysiłki zmierzające do tego, by rząd utrzymał większość. Jeżeli to się nie powiedzie, jedynym rozwiązaniem, rozwiązaniem normalnym w demokratycznym kraju, będą przyśpieszone wybory. Dziękuję bardzo." Człowiek uprawiający żeglarstwo jest żeglarzem, człowiek czytający książki jest czytelnikiem, człowiek uprawiający warcholstwo jest warchołem. Dlatego Pana stwierdzenie, że nie nazwał Pan Andrzeja Leppera „warchołem”, a mówił Pan jedynie o „warcholstwie” jest bez sensu. (W liście do Kancelarii Premiera podałem swoje personalia) Odpowiedz Link Zgłoś
jaderko1 Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 14:54 charnel napisał: > Pan Premier chyba ma problemy z własnym JA. Może przypomnę: > Wystąpienie premiera Jarosława Kaczyńskiego > > Jeśli ma takie problemy z pamięcią to won! Niech się zabiera z tym majdanem w > PiS... > > (...)Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił > > do swoich praktyk. Powrócił do czegoś, co trzeba określić jednym słowem - > warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować. No i jasno wynika, że nie nazwał go warchołem, ale jak ktoś nie potrafi samodzielnie mysleć i czytać...No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 tak chyba rozumiem 20.10.06, 14:58 jaderko1 napisał: > No i jasno wynika, że nie nazwał go warchołem, ale jak ktoś nie potrafi > samodzielnie mysleć i czytać...No cóż... chyba rozumiem co chcesz przez to powiedzieć: kaczyński nie "jest kłamcą", on tylko notorycznie kłamie. polska język trudna. ale nowopolska już łatwiejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaderko1 Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 15:14 przeczytaj jeszcze raz co powiedział i wskaż gdzie nazwał leppera warchołem. "Warcholstwo" to czynność. Pijący alkohol to nie to samo co pijak, tak samo jak ten kto mówi nie jest od razu mówcą, a ten co biegnie - biegaczem, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 15:21 aderko1 napisał: > przeczytaj jeszcze raz co powiedział i wskaż gdzie nazwał leppera warchołem. > "Warcholstwo" to czynność. > Pijący alkohol to nie to samo co pijak, tak samo jak ten kto mówi nie jest od > razu mówcą, a ten co biegnie - biegaczem, co nie? ok. alkohol mozna degustowac, mowic moze sasiadka do siasiadki, biec mozna po bulki do sklepu, a warcholstwo to co, inaczej rzniecie warchlaka ? czy moze jest jakies bardziej sematyczne wytlumaczenie. npzdr Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 15:23 od biedy mozna rznac warchlaka pilka motorowa ;) ale swiniopas chyba nie uzywa pilki ;) wiec jarek mial na mysli albo warchola albo zoofila. tak, chyba rozumiem ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 15:25 jaderko1 napisał: > przeczytaj jeszcze raz co powiedział i wskaż gdzie nazwał leppera warchołem. > "Warcholstwo" to czynność. > Pijący alkohol to nie to samo co pijak, tak samo jak ten kto mówi nie jest od > razu mówcą, a ten co biegnie - biegaczem, co nie? ee.. gdybyz ta implikacja byla taka prosta.. bioracy narkotyki nie jest wiec narkomanem? kierujacy pojazdem nie jest wiec kierowca? czytajacy ksiazke nie jest czytelnikiem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaderko1 Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 16:08 > bioracy narkotyki nie jest wiec narkomanem? no akurat nie. Narkoman to chyba ktoś uzalezniony, a nie n.p. łebek, który wciągnął przed egzaminem. > kierujacy pojazdem nie jest wiec kierowca? to jest huż problem, n.p. w rozmowie racze nie pyta się "jesteś kierowcą?", bo wtedy każdy zaprzeczy i powie: "nie, kucharzem, czy tam stróżem nocnym":) Raczej się pyta: "masz prawko"? Kierowcą się jest więc - cały czas jak się ma taki zawód, albo tylko wtedy gdy się akurat prowadzi samochód:) > czytajacy ksiazke nie jest czytelnikiem? Też jakoś nie bardzo, bo określenie czytelnik to odnosi się do kogoś, kto robi to regularnie, jak czyta jednego i tego samego autora, albo tę samą gazetę, a tak na co dzień to nie... Czy jak czytam książkę w autobusie to ktoś mnie określi; "czytelnik"? Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 16:13 idac dalej.. czy ktos, kto dokonal gwaltu jest gwalcicielem? czy ktos, kto zabil kogos jest morderca? zreszta.. w wielu postach juz te przyklady padly.. ale rozumiem.. nikt nie bedzie udowadnial, ze biale jest biale.. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo A więc uprawianie warcholstwa to nie to samo... 20.10.06, 16:34 ...co bycie warchołem ??? To dziwne, że w ogóle chce ci się marnować twój niewątpliwie cenny czas w obronie tak wątpliwej tezy. Przecież rzeczownik "warcholstwo" pochodzi od rzeczownika "warchoł", a nie na odwrót. Relacja semantyczna pomiędzy tymi dwoma słowami polega na nazwaniu cechy ("warcholstwo"), którą charakteryzować się musi każdy "warchoł" i tylko "warchoł". Jeżeli powiem o kimś, że zachowuje się jak "warchoł", to zarazem stwierdzę, że ten ktoś jest "warchołem". Odpowiedz Link Zgłoś
juice99 Re: A więc uprawianie warcholstwa to nie to samo. 20.10.06, 17:58 > Przecież rzeczownik "warcholstwo" pochodzi od rzeczownika "warchoł", a nie na > odwrót. Relacja semantyczna pomiędzy tymi dwoma słowami polega na nazwaniu cech > y > ("warcholstwo"), którą charakteryzować się musi każdy "warchoł" i tylko > "warchoł". Jeżeli powiem o kimś, że zachowuje się jak "warchoł", to zarazem > stwierdzę, że ten ktoś jest "warchołem". nieprawda! jak ktoś zachowuje się jak idiota, nie znaczy że jest idiotą. i konkretnie - jeśli ktoś ZACHOWAŁ się jak warchoł, jego zachowanie można określić warcholstwem. Jeśli natomiast nie robi tego regularnie i zawsze, to nie musi być warchołem. Takie są fakty. P.S. nie lubię Kaczyńskiego, nie głosowałen na niego i nie zagłosuję, po prostu lubię obiektywizm. Wykonanie jednorazowo jakiejś czynności nie daje prawa aby nazwać kogoś innego od tej czynności! Przynajmniej nie w przypadku negatywnego określenia typu warchoł. Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: A więc uprawianie warcholstwa to nie to samo. 20.10.06, 19:18 juice99 napisał: > P.S. nie lubię Kaczyńskiego, nie głosowałen na niego i nie zagłosuję, po prostu > lubię obiektywizm. Wykonanie jednorazowo jakiejś czynności nie daje prawa aby > nazwać kogoś innego od tej czynności! A więc zabójcy Popieuszki to nie zabójcy! Każdy ma prawo RAZ zabić jakiegoś człowieka i inni nie mają prawa nazwać zabójcą. Gratuluję głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: A więc uprawianie warcholstwa to nie to samo. 20.10.06, 23:57 > nieprawda! jak ktoś zachowuje się jak idiota, nie znaczy że jest idiotą. i ROTFL. > warcholstwem. Jeśli natomiast nie robi tego regularnie i zawsze, to nie musi by > ć > warchołem. Takie są fakty. Rozumiem. Więc jeśli głosuję na komunistów w każdych wyborach (a nie zawsze są one zawsze w regularnych odstepach) to znaczy, że nie jestem komuchem tylko fanatykiem PiSu tak? Jeśli zatem nie kradnę regularnie, to w rzeczywistości nie jestem złodziejem? Jeśli nie chodzę do pracy regularnie to znaczy, ze jestem bezrobotny? Jeśli mój pracodawca nie płąci mi regularnie co miesiąc (tylko np. raz płaci 5tego, a raz 6tego, a potem znowu 4tego danego miesiąca, to w rzeczywistości mi nie płaci bo nie robi tego w regularnych odstępach? Jeśli ktoś zachował sie jak idiota to najwidoczniej jest idiotą, a już na bank w momencie, w którym zachowywal się jak idiota był idiotą. To takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: A więc uprawianie warcholstwa to nie to samo. 21.10.06, 01:24 juice99 napisał: > nieprawda! jak ktoś zachowuje się jak idiota, nie znaczy że jest idiotą. i > konkretnie - jeśli ktoś ZACHOWAŁ się jak warchoł, jego zachowanie można określi > ć > warcholstwem. Jeśli natomiast nie robi tego regularnie i zawsze, to nie musi by > ć > warchołem. Takie są fakty. > > P.S. nie lubię Kaczyńskiego, nie głosowałen na niego i nie zagłosuję, po prostu > lubię obiektywizm. Wykonanie jednorazowo jakiejś czynności nie daje prawa aby > nazwać kogoś innego od tej czynności! Przynajmniej nie w przypadku negatywnego > określenia typu warchoł. Biedaku. Ależ Lepper warcholstwo uprawiał regularnie od początku lat 90-tych (jeśli chodzi o jego wcześniejsze warcholstwo, zdania są podzielone). Gdzie ty się podziewałeś przez ostatnich kilkanaście lat? Oh, przyznaj się, kochasz Pana Premiera... a On już ma kotka... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 15:42 jasne - ten to kradnie to nie złodziej, kto zabija nie jest mordercą.. itd... Porażająca logika wywodu jaderko1 napisał: > przeczytaj jeszcze raz co powiedział i wskaż gdzie nazwał leppera warchołem. > "Warcholstwo" to czynność. > Pijący alkohol to nie to samo co pijak, tak samo jak ten kto mówi nie jest od > razu mówcą, a ten co biegnie - biegaczem, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
inga13 Re: tak chyba rozumiem 20.10.06, 17:16 To znaczy, że ktoś może uprawiać prostytucję i nie być prostytutką. A jak powiem o kimś, że uprawia pedalstwo, to nie nazwe go pedałem? Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
trollskog Lepper, Lepper - krzyknely dzieciaki 20.10.06, 15:17 -Sluchajcie dzieci, ten, kto zajmuje sie pieczeniem chleba, to kto ? no kto ? -To piekarz! - odpowiezdialy chorem dzieci. -A ten, kto klamie ? -Klamca, klamca! - zaczela wszeszczec dzieciarnia. -A ktos, kto uprawia warcholstwo ? -... jaderko1 napisał: > No i jasno wynika, że nie nazwał go warchołem, ale jak ktoś nie potrafi > samodzielnie mysleć i czytać...No cóż... > > (...)Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie > > powrócił do swoich praktyk. Powrócił do czegoś, co trzeba określić > > jednym słowem - warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy > > tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Lepper, Lepper - krzyknely dzieciaki 20.10.06, 15:21 trollskog napisał: -Sluchajcie dzieci, ten, kto zajmuje sie pieczeniem chleba, to kto ? no kto ? -To piekarz! - odpowiezdialy chorem dzieci. -A ten, kto klamie ? -Klamca, klamca! - zaczela wszeszczec dzieciarnia. -A ktos, kto uprawia warcholstwo ? -... WARCHLAK!!! Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: Lepper, Lepper - krzyknely dzieciaki 20.10.06, 19:20 peryklejtos napisał: > -A ktos, kto uprawia warcholstwo ? > -... > > WARCHLAK!!! Hehe no dobra, jesli o to chodziło Kaczyńskiemu to go rozumiem :D ale mógł to wyjasnić. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 15:18 Wyobraźmy sobie jakąkolwiek wypowiedź, jakiejkolwiek osoby o kimkolwiek, przyjmijmy szkielet wygłoszonego przemówienia, a za słowo "warchlostwo" podstawmy inne słowo: (...)Pan XXX z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk. Powrócił do czegoś, co trzeba określić jednym słowem - "pedofilia". My "pedofilii" w żadnym razie nie możemy tolerować. Czy po użyciu w tym tekście słowa "pedofilia" ktoś miałby wątpliwości, że nazwano tu kogoś pefofilem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 15:24 jednojąderkowy tego nie pojmuje. polski języka naprawdę trudnym jest. a pisiaki zawsze miały problemy z semantyką. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 21:34 wymiatator1 napisał: > jednojąderkowy tego nie pojmuje. polski języka naprawdę trudnym jest. a pisiaki > zawsze miały problemy z semantyką. >tego Downa nie trzeba tylko mozna kochac ,jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
japas Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 15:46 Pewna dama dopuszcza sie niecnego czynu. Wpada maz i krzyczy - Toz to jawne k...two! Pytanie - Czy w/w maz nie uwazal, ze owa dama jest k...wa? Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Jarosław Kłamczyński 20.10.06, 16:02 Współczuję Ci z tego powodu, że nie możesz sam myśleć.... Czytać może i potrafisz, ale zrozumienie słowa pisanego... Odpowiedz Link Zgłoś
roztopy Re: od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Lepe 20.10.06, 15:28 "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." J.K. 10.2005 "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." powiedział Jarosław Kaczyński. "Życie Warszawy", 10 lipca 2006 "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." Jarosław Kaczyński, 2002.11.15, Trójka W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". W serwisie PAP-u z 2004.03.25, Jarosław Kaczyński potwierdził: "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". Jarosław Kaczyński, 2004.02.16, PR3: "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." "..nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy.." - J. Kaczyński - Sejm IV RP, expose premiera Kaczyńskiego: "Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" "budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest niechęć obywateli do zakupywania mieszkań." i jeszcze: 1. Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami 4. Nie podniesiemy akcyzy na paliwo. 5. Trzy miliony mieszkań 6. Niższe podatki 7. Tanie państwo i redukcja administracji 8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję. 9. Afera bilboardowa. 10. Chcemy koalicji z PO. 11. PO jest w koalicji z SLD. 12. Nie bedzie TKMu. 13. Moja teczka jest sfałszowana. 14. W rządzie nie będzie przestępców! 15. Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Lepe 20.10.06, 15:42 Zachłysnęłam sie podziwem, że tak śledzisz jego wygłupy! Pełna uznania - A. Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich Re: od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Lepe 20.10.06, 18:59 czesc. skopiowalem sobie twoj wpis i pytam o pozwolenie zamieszczania go na roznych forach w celu odswiezenia pamieci pismakom. za ktoryms tam razem moze zrozumieja ze jednak biale jest biale a czarne to czarne.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roztopy Re: od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Lepe 28.12.06, 14:17 All rights no reserved ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Lepe 28.12.06, 14:29 buhaha!kiedys powstal termin "falandyzacja prawa", teraz mamy chyba do czynienie z "kaczyzacja jezyka!" Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Lepe 20.10.06, 21:42 Przynajmniej ktos sledzi wywody jarusia Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: od kiedy Jaroslaw musial podpisac weksel Lepe 21.10.06, 00:14 Czy po lekturze wypowiedzi JK można go nazwać najzwyczajniej PERFIDNYM KŁAMCĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A Lepper nie nazwał Kaczyńskiego chamem... 20.10.06, 14:42 No to jak to się stało, że obecnie Polską rzadzi cham i warchoł, a wtóruje im oszołom? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ile Kaczyński zniesie, by utrzymać zadek na stołku 20.10.06, 14:44 Ile razy mu jeszcze Lepper z Gierychem w twarz temu kłamcy naplują? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ile Kaczyński zniesie, by utrzymać zadek na s 20.10.06, 20:03 Jeszcze ze trzy miesiące, Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: A Lepper nie nazwał Kaczyńskiego chamem... 20.10.06, 14:46 sumienie.lk napisał: > No to jak to się stało, że obecnie Polską rzadzi cham i warchoł, a wtóruje im > oszołom? 'narod' wybral. a wlasciwie kilka procent narodu. a wlasciwie, to niewiadomo gdzie Ci co glosowali. teraz przepraszaja i obiecuja poprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
tim_1982 Re: Premier z księżyca 20.10.06, 15:17 Nasz premier to pełna klasa. Tylko z elitami się zadaje. Byle by łże nie były. --- Wroclaw and Lower Silesia Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy >>> Uwaga! Zagadka! 20.10.06, 15:41 - Jak nazywa się osoba która morduje??? no chyba morderca - Jak nazywa się osoba która gwałci??? no chyba gwałciciel - Jak nazywa się osoba która kłamie??? no chyba kłamca - Jak nazywa się osoba która się włamuje??? no chyba włamywacz - Jak nazywa się osoba która uprawia rolę??? no chyba rolnik - Jak nazywa się osoba która uczy??? no chyba nauczyciel - Jak nazywa się osoba która uprawia politykę??? no chyba polityk - Jak nazywa się osoba która zachowuje się chamsko??? no chyba cham przykłady można by mnożyć... - A jak nazywa się osoba której zachowanie określa się jako WARCHOLSTWO??? mhm... łot zgwozdka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:46 Czy to nie jest aby kryptoreklama marki "Nokia"? -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 13:55 Terefere! Ty też terefere! Panie J.K nie ma znaczenia że mówił pan o warcholstwie - wszyscy usłyszeli Lepper to warchoł, a co do marnej reputacji to niech pan nie będzie śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
daavid Jasne, nie dajmy sobie wmówić, ze białe jest białe 20.10.06, 13:56 Jasne, nie dajmy sobie wmówić, ze białe jest białe, a czarne jest czarne Odpowiedz Link Zgłoś
car_ramba Re: Jasne, nie dajmy sobie wmówić, ze białe jest 20.10.06, 15:15 "I nikt nie wmówi nam, że białe jest białe a czarne jest czarne." Trzeba przyznać że ten fragment wygłoszonego expose pan premier realizuje z żelazną konsekwencją. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 13:57 Panie premierze, jest Pan wyjątkowo bezczelną, kłamliwą świnią bez żadnych zasad. Wstydzę się za Pana. Przynosi Pan hańbę narodowi Polskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Michnik ,z Rywinem trzeba rozmawiać po rywinowemu 20.10.06, 14:50 Postaw sobie ołtarzyk i czcij żulika nadredaktora, boś takiej samej prewencji pewnie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan kolejny 'wyznawca pisuarow' udowadania nam, ... 20.10.06, 14:59 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > Postaw sobie ołtarzyk i czcij żulika nadredaktora, boś takiej samej prewencji > pewnie jesteś. ... ze do myslacych, to on nie nalezy :D zmien nick, szary wyborco postkomunistycznych klamcow. Odpowiedz Link Zgłoś
carssc Re: Michnik ,z Rywinem trzeba rozmawiać po rywin 20.10.06, 15:44 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > Postaw sobie ołtarzyk i czcij żulika nadredaktora, boś takiej samej prewencji > pewnie jesteś. jeśli chodzi o prewencję, to ewnetualnie są takie oddziały w policji, włącz myślenie szary człowieku bo nick nieadekwatny Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Re: Michnik ,z Rywinem trzeba rozmawiać po rywin 20.10.06, 15:51 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > Postaw sobie ołtarzyk i czcij żulika nadredaktora, boś takiej samej prewencji > pewnie jesteś. miałeś chyba na myśli proweniencję, hehe... szkoda, że nie jestes jeszcze zaglądającydosłownikówszaryczłowiek... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Michnik ,z Rywinem trzeba rozmawiać po rywin 20.10.06, 16:18 takiej samej "prewencji" ??? A co to ma znaczyc? A moze ty mature od Giertycha dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfen Re: Michnik ,z Rywinem trzeba rozmawiać po rywin 20.10.06, 17:31 myslacyszaryczlowiek napisał: "Postaw sobie ołtarzyk i czcij żulika nadredaktora, boś takiej samej prewencji pewnie jesteś." Klasyczny przykład pisuara: bredzi byle bredzić, a do tego używa słów, których znaczenia nie rozumie... Chciał zabrzmieć mądro, a wyszedł na idiotę... Jak nie odróżniasz prewencji od proweniencji, to nie używaj takich trudnych dla ciebie słów, pisowski prolu. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Niech znajdzie głupszego od siebie 20.10.06, 13:57 Pozdrawiam, Porównany do ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
zziemipolskiejdowolski Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:01 Oczywiście, to jest obrzydliwa nadinterpretacja semantyczna inspirowana prosto z szafy. Dobrze, że pan premier (hehe) potrafi mi wytłumaczyć co słyszałem, bo tkwił bym w błędzie przez reszte życia. No panie premierze, o kobiecie mówić, że ma marną reputację? Chyba brnie pan za daleko... Chyba, że wytłumaczy mi pan znowu, że co innego pan mówi, a co innega ja słyszę, ja, nędzny robaczek nieświadomy... Odpowiedz Link Zgłoś
kcbm555 Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:05 Cóż... Tego się można było spodziewać. "Żenua"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 To dopiero zaklamana szuja!Nawet Lepriu wie o kim 20.10.06, 14:02 byla mowa, a toto glupa rznie!!! Wszystkie pisuary powiesimy, gdzie ich miejsce-w kiblu! Odpowiedz Link Zgłoś
onan_barbazynca Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:10 toto małe śmie o kobiecie w ten sposób?? Oj czekaj knypku, jak zawitasz we Wroclawiu to dostaniesz po pysku, dość już chamstwa. Kłamliwy mały człowieczek o zerowej reputacji. Leper przy nim to hrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 21:53 onan_barbazynca napisała: > toto małe śmie o kobiecie w ten sposób?? Oj czekaj knypku, jak zawitasz we > Wroclawiu to dostaniesz po pysku, dość już chamstwa. > > Kłamliwy mały człowieczek o zerowej reputacji. Leper przy nim to hrabia. >Andrzej no potwierdz moje slowa ze nie jestes warcholem.Prosze Cie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Czy chodzi tutaj o Polske 20.10.06, 14:10 czy tez o zachowanie twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
lotjonen Re: Czy chodzi tutaj o Polske 20.10.06, 14:17 Przez jakis czas mnie to jeszcze smieszylo.... ale teraz to mnie przeraza. Z kogo on robi idiote? Bo chyba najbardziej z siebie... Brak mi slow. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czy chodzi tutaj o Polske 20.10.06, 14:34 Nie powinno przerazac, ten czlowiek chyba sam w koncu zrozumial, ze z demokracja nie wygra. "Demokracja" rzadzi sie wlasnymi prawami, na ktore nie mozna wplywac. Jak sie postepuje zgodnie z zasadami demokratycznymi, to ten "system" nas popiera, jak zaczniemy dzialac przeciw pewnym podstawowym zasadom to system "broni sie"... Kaczynscy mysla, ze to ten mityczny "uklad", ale sie myla... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Jarek K: Mam was wszystkich za idiotów 20.10.06, 14:15 prawdziwe przesłanie tej wypowiedzi Wielkiego Stratega: "Mam was wszystkich za idiotów i wcale tego nie ukrywam, mam w d... co o mnie myślicie, bo to ja jestem przy władzy, której nie mam zamiaru oddać". Taki nam sie, pożal sie boziu, Prawy i Sprawiedliwy trafił. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:17 Bardziej żałosne od tej wypowiedzi jest tylko to, że znajdą sie gdzies ludzie którzy w nia uwierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:19 Kaczynski klamie tak jak oddycha. Obrzydliwie patrzec i sluchac tych wykretow na poziomie marnego adwokata z Koziej Wolki. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 kartofle przebijają wszystkich... 20.10.06, 14:18 wyglada na to, ze to my słuchacze i widzowie tego spektaklu jestesmy po..i, "samo dobro" jak widać, słychać i czuć....idę zwymiotować Odpowiedz Link Zgłoś
aparatczyk69 Re: kartofle przebijają wszystkich... 21.10.06, 00:19 Moja Babcia rzekła wczoraj rzecz zabawną: "oni z tej zawiści nie urośli" :D Odpowiedz Link Zgłoś
studentka80 Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:19 debili z nas robia! bo z siebie juz nie musza... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:19 Oczywiście, panie Jarku: pan nie nazwałeś Andrzejka warchołem, on nie nazwał pana chamem, obaj z bratem macie po 1,9 m wzrostu, a pan Lepper pochodzi z angielskiej arystokracji a Renatka nie rozmawiała w hotelu z Lipińskim i Mojsesowiczem..... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholstwo 20.10.06, 14:21 Tez tak mowilem od samego poczatku, zachowania warcholskie nie swiadcza od razu ze osoba ktora sie ich dopuszcza jest w caloksztalcie warcholem. To samo "ludzie o marnej reputacji" - przeciez ewidentnie odnosilo sie to do Begerowej. A antypolska prasa nadal szuka dziury w calym i krotko mowiac, osmiesza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider junkier, nie błaźnij sie 20.10.06, 14:23 Zakłamanie i służalczość mają swoje granice. Pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Zachowania warcholskie nie swiadcza od razu 20.10.06, 14:30 twoja sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kot.prezesa no teraz to się zdemaskowałeś... 20.10.06, 14:44 jesteś kolejnym z agentów prowokatorów nasyłanych na to forum przez tuskarokitęmichnikamillera w celu ośmieszenia i zohydzenia miłościwie nam panujących bliźniaków Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: no teraz to się zdemaskowałeś... 20.10.06, 14:46 kot.prezesa napisał: > jesteś kolejnym z agentów prowokatorów nasyłanych na to forum > przez tuskarokitęmichnikamillera w celu ośmieszenia i zohydzenia > miłościwie nam panujących bliźniaków lol ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Widać was nasyłają aby schlebiać temu pajacowi 20.10.06, 15:04 Wystarczy spojrzeć na twarz J.Kaczyńskeigo i widać od razu że mamy do czynienia z przypadkiem klinicznym. kot.prezesa napisał: > jesteś kolejnym z agentów prowokatorów nasyłanych na to forum > przez tuskarokitęmichnikamillera w celu ośmieszenia i zohydzenia > miłościwie nam panujących bliźniaków Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Widzisz, myślicie z Kaczyńskim tak samo co rozumie 20.10.06, 15:02 m bierzesz to za dobrą monetę. Wykładnię tego bełkotu kaczego odczytujecie w taki sam sposób. Dla pozostałej bardziej normalnej częsci społeczeństwa nie jest potrzebna wykładnia tego co plecie Kaczyński. De facto to nie powinno się brać w ogóle pod uwagę tego co plecie ten premier. Mowa i wygląd przypominają kogoś komu odstawiło się prochy,. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Widzisz, myślicie z Kaczyńskim tak samo co ro 20.10.06, 15:05 Czlowieku, to za "bardziej normalna czesc spoleczenstwa" bierzesz sformatowanych czytelnikow Wybiorczej, Polityki i Gadzinownika Powszechnego??? O rety! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Widzisz, myślicie z Kaczyńskim tak samo co ro 20.10.06, 16:19 no coz, junkers, wy tam we Wolsce pewnie juz wszystko wywrociliscie na druga strone, ale uprzejmie ci przypominam - norma jest ogol, nie margines. mozesz isc dalej smiecic, w koncu ci placa :) Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Zachowania warcholskie nie swiadcza od razu 20.10.06, 21:57 junkier napisał: > Troski bez >junkier pisowski prowokator. Odpowiedz Link Zgłoś
shaibooze [...] 20.10.06, 14:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
daavid Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 14:27 to nawet taki "gigant intelektualny" jak A. Lepper zrozumiał, ze słowa Premiera były skierowane do niego samego (A. Leppera) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 14:30 Junkier, a powiedz mi taka rzecz. Jak jutro, albo w przyszlym tygodniu pokloci sie Lepper z Kaczynskim i znowu sie rozstana, bedzie wtedy Lepper warcholem? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 14:32 to bylaby recydywa. Lepper dostal ponownie szanse, powinien ja wykorzystac. Jak nie czeka PSL i klub rozbitkow. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 14:36 Recydywa? A nie byl czasem Lepper juz przedtem recydywista? Czyzby byl "czysty jak lza", raz i to tylko raz sie pomylil i mu wybaczono? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 16:08 Lepper wybacza Kaczyńskiemu "warchoła" pi 2006-10-11, ostatnia aktualizacja 2006-10-11 21:55:21.0 W wieczornym programie TVN 24 szef Samoobrony Andrzej Lepper powiedział, że wybacza premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu, że ten publicznie nazwał jego zachowanie warcholstwem. Lepper ciepło wypowiadał się też o możliwości stworzenia większościowej koalicji PiS-LPR-Samoobrona. - W Polsce jest 95 proc. katolików, ja jestem katolikiem, premier Kaczyński jest katolikiem, premier Giertych jest katolikiem - mówił Lepper. Powiedział też, że szanse na koalicję większościową to na dziś 50 na 50 proc. - To dobrze, że sprawy Polski stawia się ponad sprawy partyjne - mówił Lepper. - Gorzej, gdybyśmy się zacietrzewiali. Odwołując w połowie września Leppera z funkcji wicepremiera i ministra rolnictwa premier Jarosław Kaczyński powiedział, że odwołuje go, bo ten "dostał szansę całkowitej zmiany nie tylko swojego politycznego image'u, ale także politycznej funkcji w życiu publicznym. Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk, co trzeba określić jednym słowem - warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować". Na te słowa Lepper zareagował błyskawicznie mówiąc: - Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo. To nie ja zachowałem się jak awanturnik, jak cham, jak niewychowany. Dzień później tłumaczył, że poniosły go emocje. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3679745.html Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 17:12 > Lepper wybacza Kaczyńskiemu "warchoła" > pi 2006-10-11, ostatnia aktualizacja 2006-10-11 21:55:21.0 Zmieniasz temat, poza tym to co przytaczasz nie swiadzcy najlepiej ani o Kaczynskim ani o Lepperze. Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Człowiek to brzmi dumnie. 20.10.06, 19:44 Jak ciebie czytam, brzmi durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis junkier, Goebbelsie pisuarów, skończ tą sraczkę 20.10.06, 14:41 umysłową, bo od śmiechu aż moje piękne oczy łzawią. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:09 Kaczyńscy brną coraz głębiej. Ja im wróżę los dyktatora z Rumunii. Dadzą szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 14:30 junkier napisał: > Tez tak mowilem od samego poczatku, zachowania warcholskie nie swiadcza od razu > > ze osoba ktora sie ich dopuszcza jest w caloksztalcie warcholem. jasne moze byc warholem w XX,YY procencie. moze tez miec 100% warcholskie zachowania, ale nie byc warcholem! junkier... my wiemy, ze jestes bezdennie glupi, jak Twoj wodz. nie musisz nam tego co chwila udowadniac. powaznie ;) > To samo "ludzie o marnej reputacji" - przeciez ewidentnie odnosilo sie to do > Begerowej. taaaaaak? wskaz prosze, gdzie jareczek powiedzial, ze ewidentnie chodzi mu o begerowa? i niech informacja pochodzi z czasu _przed_ ponownymi rozmowami o koalicji :) > A antypolska prasa nadal szuka dziury w calym i krotko mowiac, osmiesza sie. buahahhahhaaha. junkier, Ty cpunie(*)! dobry jestes :) (*) tylko cpun (lub osoba kompletnie chora psychicznie) moze wymyslec, takie teksty :) Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 14:35 Oczywiscie ze junkier ma racje. To Lepper nazwal sam siebie warcholem, a premier w odwecie zwyzywal sam siebue od chamow. Junkier nie myslales o zmianie nick'a - co? Na - wierny_janczar. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:11 wierny_janczar? Patriota wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:08 e-4l napisał: > wierny_janczar? > Patriota wolski. >Ewentualnie debil polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Latający Cyrk Braci Kaczyńskich 20.10.06, 14:49 Ma zaszczyt przedstawić: junkier napisał: > Tez tak mowilem od samego poczatku, -autentyczne wyrazy podziwu. po przeczytaniu wszystkich wpisów zaczynam żałować że jesteś sam i zgodnie z prawami biologii wyginiesz. tzn jest Was dwóch ale Jarek nie umie używać netu i woli koty. więc rozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Brawo junkier! 20.10.06, 14:52 Nie cofac sie, nie przepraszac i przegonic z miejsca kazda mysl ze popelnilo sie blad! Jest dobrze i bedzie jeszcze lepiej! Zobaczycie! Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholstwo 20.10.06, 14:57 Tak jest, nie ma co przepraszac. Po pierwsze, przepraszaja slabeusze, a po drugie do kogo te przeprosiny mialyby byc adresowane? Lepper powiedzial przeciez w zetce wyraznie ze w emocjach padlo troche ostrych slow ale po chrzescijansku trzeba sobie wybaczac. W czym wiec tkwi problem? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider na słowie premiera polegaj 20.10.06, 15:01 na słowie premiera polegaj jak na ............. ZAWISZY. hehehehheeeee Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: na słowie premiera polegaj 20.10.06, 15:02 oczywiście arturze z. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:14 >Po pierwsze, przepraszaja slabeusze wspolczuje ci Junkier, jesli tak myslisz.. przyznac sie do winy czy odpowiedzialnosci i przeprosic to domena wielkich.. powtarzam WIELKICH ludzi.. w kazdym aspekcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:26 Pieknoduch? Czy nie widzisz ze przepraszanie w polityce jest czesto, podkreslam czesto, nie zawsze, BEZ SENSU bo ludzie zlej woli od razu biora to za dobra monete i przyznanie sie do bledu? Podam prosty przyklad. W Polsce okreslone antypolskie sily rozpetaly potezna burze medialna na rzecz "przeprosin za Jedwabne". Hucpa i granda niewiarygodna, ale oczywiscie Prezio pojechal i w "swoim imieniu oraz wyborcow SLD i UW" przepraszal, a jakze. No i co? Od razu te bzdetne przeprosiny zostaly zinterpretowane przez wrogie Polsce kola jako przyznanie sie do odpowiedzialnosci za holokayst a dzis ta fajansiara Szteinbach wyciera sobie nimi gebe i insynuuje. W taki sposob antypolskie sily dopiely swego. Dlatego J. Kaczynski dobrze robi ze nie przeprasza. Malo tego, podczas sejmowej debaty w sprawie ludobojstwa Polakow na Wolyniu PiS jako jedyna partia, obok kol narodowych, glosowala PRZECIW rzekomo kompromisowej, de facto falszujacej rzeczywistosc i obrazajacej pamiec pobestialsko pomordowanych Polakach uchwale Sejmu. Krotka masz pamiec, jak sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:30 umiejetnosc przyznania sie do winy i przeprosiny to domena (powtarzam) WIELKICH.. umiec przyznac sie do bledu - to dowod wielkiego serca i odwaznego umyslu.. niestety o takowe nie podejrzewam milosciwie nam panujacych.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:37 Czas odpowiednio oceni kto byl wielki a kto nie. Wezmy przyklad pierwszy z brzegu - nadmuchane do granic pretensjonalnosci "ikony i autorytety moralne III RP" bledna jeden po drugim, a jeden TW, drugi z SB negocjowal wykonczenie narodowo-katolickiej prawicy, trzeci puszcza teksty inspirowane przez sluzby. Czas da dobra perspektywe do oceny, jestem o to spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:39 jedno musze ci przyznac Junkier.. umiesz doskonale smigac od niewygodnych odpowiedzi.. ja o tym, kim trzeba byc w swoim sercu, aby moc umiec przyznac sie do bledu.. a ty o TW i historii, ktora wielkosc oceni... brawo.. erystyka opanowana.. niestety jednak jedynie wstep do owej - rozdzial: "unikanie niewygodnych tematow" Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:43 Ale to nie jest internetowy poradnik dla sentymentalnych pensjonarek tylko forum stricte polityczne. Ty mowisz ze wielkosc ducha, przepraszanie itp., osobiscie w jakims stopniu moge przyznac racje. Ale w dziedzinie twardej polityki trzeba liczyc sie z tym, ze wszystko zostanie wykorzystane przeciw, a gest dobrej woli zostanie zrozumiany opacznie badz celowo przekrecony. Dlatego sadze ze w tej sprawie nie ma co przepraszac, Lepper dotkniety sie nie czuje i zadnej satysfakcji od J. Kaczynskiego sie nie domaga. To po pierwsze. Po drugie pomysl prosze o tych upadajacych na naszych oczach "autorytetach moralnych III RP" i wyciagnij wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:45 no widzisz.. a w Szwecji Pani Minister przeprosila swoj narod podajac sie do dymisji za narazenie Skarb Panstwa (CZYLI NAROD!!!!!) na straty kolo 1500E (nie placony abonament tv).. I to wlasnie nazywam wielkoscia ducha.. i uwaga.. MORALNOSCIA.... i tyle w temacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:49 Moralnosc w Szwecji??? Raczej etyka swiecka pelna hipokryzji i lewackiej indoktrynacji. Co to za kraj gdzie pastorowi grozi wiezienie za poweidzenie oczywistej prawdy o stosunku Pisma sw. do homosiow. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:50 nie blaznij sie junkier... polecam zapoznanie sie z definicja slowa moralnosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:53 Zaprzeczasz faktom? Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:54 nie zaprzeczam.. Pani Minister podala sie do dymisji przyznajac sie do naduzycia spolecznego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:56 Glupote zrobila. Tam, gdzie u wladzy socjalisci doprowadzili do konfiskacyjnej polityki podatkowej szukanie sposobow na ochrone swego majatku przed urzedniczymi lapskami socjalistow jest zachowaniem w stanie wyzszej koniecznosci, a w kazdym razie w obronie wlasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 16:04 teraz juz ci nie wspolczuje Junkier... teraz juz boje sie o Ciebie... Jesli przyznanie sie do winy i podjecie odpowiedzialnosci (uwaga) MORALNEJ (dymisja) za swoje czyny nazywasz glupota.. I jeszcze belkoczesz cos usprawiedliwiajac fakt okradania Panstwa przez (w tym wypadku Pania Minister).. Wstyd Junkier... z mojej strony juz konic rozmowy z Toba.. Nie rozmawiam z ludzmi o watpliwej moralnosci EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 16:05 Cala przyjemnosc z zakonczenia konwersacji po mojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:24 junkier napisał: > Cala przyjemnosc z zakonczenia konwersacji po mojej stronie >i idz jumkier sie powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 16:27 spojrz na to optymistycznie - nasz zajadly kaczysta, dziedzic pruski, moglby chciec zaszkodzic Ukladowi wysadzajac pociagi, albo chocby tylko rozkrecajac tory - tymczasem teraz juz wiemy, ze jego walka z rezimem ograniczy sie najwyzej do proby wyludzenia zasilku :) Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:23 junkier napisał: > Glupote zrobila. Tam, gdzie u wladzy socjalisci doprowadzili do konfiskacyjnej > polityki podatkowej szukanie sposobow na ochrone swego majatku przed > urzedniczymi lapskami socjalistow jest zachowaniem w stanie wyzszej > koniecznosci, a w kazdym razie w obronie wlasnej. >bredzisz jumkier ales sie nacpal nie pij juz. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 16:21 junkers, nasz ty dziedzicu pruski :) nie ujadaj tak o "lewakach", bo sam jestes skrajna lewica. na krzywej Gaussa. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:21 junkier napisał: > Moralnosc w Szwecji??? Raczej etyka swiecka pelna hipokryzji i lewackiej > indoktrynacji. Co to za kraj gdzie pastorowi grozi wiezienie za poweidzenie > oczywistej prawdy o stosunku Pisma sw. do homosiow. >sprobuj cos zlego powiedziec o JP"a dowiesz sie co znaczy KATOLIK w polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:18 dundrub napisał: > jedno musze ci przyznac Junkier.. umiesz doskonale smigac od niewygodnych odpow > iedzi.. > > ja o tym, kim trzeba byc w swoim sercu, aby moc umiec przyznac sie do bledu.. > a ty o TW i historii, ktora wielkosc oceni... > > brawo.. erystyka opanowana.. niestety jednak jedynie wstep do owej - rozdzial: > "unikanie niewygodnych > tematow" >dundrub nie dyskutuj z marna wsza szkoda zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:41 junkier napisał: > Czas da dobra perspektywe do oceny, jestem o to spokojny. Tylko zauważ, że ocena wydarzeń z perspektywy długiego czasu może być zupełnie odwrotna niż Twoja. Dlatego dalej nie masz żadnych argumentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:42 w sztuce erystyki, ktora prowadzi poniekad Junkier - nie chodzi o argumenty.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:44 Moj argument jest jeden i niezmienny: za nic nie przepraszac, robic swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:45 Junkier- ty nie jesteś sam Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 16:22 obawiam sie, ze on moze byc ten trzeci Kaczynski, Ted. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:46 a za nim pojda kolejne argumenty: nikogo (czytaj NARODU) nie sluchac - robic swoje.. niczego sie nie uczyc - wiedziec swoje.. itd.. itd.. wspolczuje ci Junkier.. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:28 junkier napisał: > Moj argument jest jeden i niezmienny: za nic nie przepraszac, robic swoje. >junkier morde ci obije malutki bydlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 23:14 junkier napisał: > Moj argument jest jeden i niezmienny: za nic nie przepraszac, robic swoje. ... i dalej tracić kontakt z rzeczywistością.... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:16 Szkoda mojego cennego czasu na dysputy z takim karlem jakim ty jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
noszfak Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:16 > Tak jest, nie ma co przepraszac. Po pierwsze, przepraszaja slabeusze, a po > drugie do kogo te przeprosiny mialyby byc adresowane? Mylisz się, to słabeusze i zwykłe chamy nie przepraszają. Trzeba mieć odwagę, żeby przyznać się do błędu. > Lepper powiedzial > przeciez w zetce wyraznie ze w emocjach padlo troche ostrych slow ale po > chrzescijansku trzeba sobie wybaczac. W czym wiec tkwi problem? Jak ja kocham tą paplaninę o "chrześcijańskim" wybaczaniu, miłowaniu sraniu i sikaniu. Od razu Lepper się szlachetniejszy wydaje, co? Odpowiedz Link Zgłoś
qba75 racja, ale jak wybaczac to wybaczac 20.10.06, 15:52 skoro tu sie wybacza Lepperowi, Kryżemu, Wassermanowi itd to dlaczego taka nagonka na TW i kolegów z SB? czyżby oni Mniej_Do_Wybaczenia_Skłaniający? A Jezus przecież i grzesznikom, i celnikom, i wybacz im bo nie wiedzą co czynią etc. taki np junkier wybacza komu chce kiedy chce, jak wygodniej. co jeszcze bardziej wynaturza całę tę miłosierną ideę paranoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 Junkier, to "pisowska" Jolka z Dywit !!!!!!!!! 20.10.06, 17:18 ten sam poziom głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 22:12 junkier napisał: > Tak jest, nie ma co przepraszac. Po pierwsze, przepraszaja slabeusze, a po > drugie do kogo te przeprosiny mialyby byc adresowane? Lepper powiedzial > przeciez w zetce wyraznie ze w emocjach padlo troche ostrych slow ale po > chrzescijansku trzeba sobie wybaczac. W czym wiec tkwi problem? >och ty biedny chrzescijaninie junkierze ,jedz do Izraela pod sciane placzu. Odpowiedz Link Zgłoś
japj Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 15:17 Człowieku Z małpą na rozumy się zamieniłeś. Muszą ciebie opłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Kolego junkier, ciekawy poglad 20.10.06, 17:03 junkier napisał: > Tez tak mowilem od samego poczatku, zachowania warcholskie nie swiadcza od razu > > ze osoba ktora sie ich dopuszcza jest w caloksztalcie warcholem. Ciekawy poglad, ktory mozna by rozszerzyc. Osoba, ktora kradnie nie musi byc w caloksztalcie zlodziejeniem. Panienka, ktora daje wszystkim nie musi byc w caloksztalcie dziwka. Osobnik, ktory zarznal kilka osob nie musi byc w caloksztalcie morderca a ten, kto od czasu do czasu donosil, pardon, wykazywal zachowania donosicielskie, nie musi byc kapusiem. W caloksztalcie, naturalnie. Kolega sie zlituje. pozdrowienia z rzeczywistosci rmstemero Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Junkier zniknal 20.10.06, 17:17 jego wlasne teorie i poglady powalily go... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Junkier zniknal 20.10.06, 18:01 helmut.berlin napisał: > jego wlasne teorie i poglady powalily go... O junkrze mozna miec rozne zdanie, jest jednak w swym postepowaniu konsekwentny i nie ucieka jak np. Galba ktory rzuca inwektywy po czym nie zadaje sobie trudu aby odpowiadac na pytania lub glosy krytyki. Z Junkrem mozna sie nie zgadzac, jest rowniez czasem przesadny w swej zapalczywosci ale nalezy mu oddac sprawiedliwosc: w przeciwienstwie do wyrostkow, oszolomow lub osobnikow traktujacych to forum jak sciany wychodka jest on dyskutantem broniacym swych racji. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Junkier zniknal 20.10.06, 18:30 > sprawiedliwosc: w przeciwienstwie do wyrostkow, oszolomow lub osobnikow > traktujacych to forum jak sciany wychodka jest on dyskutantem broniacym swych > racji. Ale czesto unika zajmowania stanowiska, jak sie go przycisnie do muru. W kazdym razie junkier raczej sam przyznaje, ze PIS nie jest wyrocznia w sprawach gospodarczych. Dla mnie sa te sprawy wazniejsze od szukania agentow ukladu... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junkier zniknal 20.10.06, 18:53 Nie dziwota. W calosci to popieram program gospodarczy UPR oraz Klubu Zachowawczo-Monarchistycznego. www.konserwatyzm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kolego junkier, ciekawy poglad 20.10.06, 17:21 Rmstemero, czy nie widzisz smeisznosci calej tej sytuacji???? Ani Lepper nie czuje sie obrazony, ani Samoobrona, za to Wybiorcza walkuje temat z uporem godnym lepszej sprawy i weszy problem tam gdzie nikt go nie widzi. Nazwal Kaczynski Leppera warcholem? Nie nazwal. Dwa dni pozniej zreszta podczas ceremonii w Palacu powiedzial ze za ostre slowa przeprasza. I to jest sedno sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Kolego junkier, ciekawy poglad 20.10.06, 17:57 junkier napisał: > Rmstemero, czy nie widzisz smeisznosci calej tej sytuacji???? Ani Lepper nie > czuje sie obrazony, ani Samoobrona, za to Wybiorcza walkuje temat z uporem > godnym lepszej sprawy i weszy problem tam gdzie nikt go nie widzi. Mam nadzieje ze widze. Wyborcza istotnie uwypukla problem ktory dla samych uczestnikow tej farsy jest niewygodny i chetnie by o nim zapomnieli. FAktem jest jednak, ze o wiele bardziej komiczny jest dla mnie zanik pamieci premiera, ktory zapomnial w ciagu dwoch tygodni swych zdan na temat ludzi o watpliwej reputacji i warcholstwie. N.b. wczoraj dotarl do mnie Newsweek z przed dni 10 gdzie Gosiewski w wywiadzie zaklina sie ze dla chamow i warcholow w rodzaju Leppera miejsca w koalicji nigdy nie bedzie i PIS wybierze predzej rozwiazanie sejmu bo inaczej stracilby wiarygodnosc. Usmialem sie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kolego junkier, ciekawy poglad 20.10.06, 18:01 No to jest lekcja dla Gosiewskiego zeby nigdy nie mowic nigdy w polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kolego junkier, ciekawy poglad 20.10.06, 18:08 Sadze tez ze duza role odegralo uswiadomienie sobie przez obie strony ze przeholowaly, Lepper nie mial zamiaru wychodzic z koalicji i mowil ze jest ofiara zlego zrozumienia jego slow przez Kuchcinskiego, J. Kaczynski w Palacu Prezydenckim mowil, przepraszjac Leppera za "zbyt ostre slowa" czytaj slynne warcholstwo, ze "liczyl na dluzsza wspolprace" i czul sie rozczarowany ze trwala tak krotko. Co nie zmienia faktu ze operacja zostala nawet przez twardy elektorat PiSu odebrana dosc negatywnie, barometr w postaci sasiada zacieklego PiSowca nawet ulegl wzburzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Kolego junkier, ciekawy poglad 20.10.06, 18:15 junkier napisał: > Co nie zmienia faktu ze operacja zostala nawet przez twardy elektorat PiSu > odebrana dosc negatywnie, barometr w postaci sasiada zacieklego PiSowca nawet > ulegl wzburzeniu... Rozsadne slowa, nie mozna by tak od poczatku? Czasem kilka samokrytycznych slow przyczynia sie do wzrostu wiarygodnosci, nie sadzisz? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tez tak mowilem od samego poczatku, warcholst 20.10.06, 21:56 junkier napisał: > Tez tak mowilem od samego poczatku, zachowania warcholskie nie swiadcza od razu > > ze osoba ktora sie ich dopuszcza jest w caloksztalcie warcholem. > > To samo "ludzie o marnej reputacji" - przeciez ewidentnie odnosilo sie to do > Begerowej. > > A antypolska prasa nadal szuka dziury w calym i krotko mowiac, osmiesza sie. >dwa male i niedorozwiniete ptaszki (zwierzaki o marnej reputacji)do zoo z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:21 On nie rznie glupa. On nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:23 No, to już jest jak z Orwella, gdzie przygotowywano nowe wydania starych gazet. Ciekawe, czy za chwilę pojawią się Ministerstwo Prawdy i Ministerstwo Miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 To TVN i Polsat robią telewidzom wodę z mózgu 20.10.06, 14:26 To puszczanie w kółko tego samego zdania, jest zabiegiem propagandowym z piekła rodem. Prywatna telewizja polska przejdzie do historii, wywołując rewolucję socjalistyczną przeciwko rządowi prawicowemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Na miejscu leppera nie podawałbym Jarkowi ręki 20.10.06, 14:28 Lepper! nie wchodź w układy z ludźmi o marnej reputacji ;) W imie zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:32 Panie premierze, bolą nas brzuszki od śmiechu, niech pan już przestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.kaszczyc Re: Kaczyński: Nie nazwałem Leppera warchołem 20.10.06, 14:33 "Nas nie przekonaja, ze biale jest biale, a czarne jest czarne" Brawooooooooo dla Premiera i Ogiera, i Swini, i calej reszty tego orwellowskiego dramatu. Odpowiedz Link Zgłoś
mjetker skrot myslowy 20.10.06, 14:36 to wszystko to zapewne tzw skrot myslowy tak bardzo popularny wsrod rodzenstwa kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś