Dodaj do ulubionych

M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas

• presentation1 ..Dla swietej zgody................... 22.10.06, 11:14
      zrobmy tak.Lewactwo wywodzi sie od malpy natomiast reszta to sa ludzie.
      • eptesicus teorie naukowe są obojętne moralnie i politycznie 22.10.06, 23:26
        skąd od razu wokół sprawy podział ludzi według wiadomego kryterium?

niekompetentni ludzie (vide Giertych - jest genetykiem drzew, nie zna sie na
        paleontologii czy ewolucji) nie powinni wyglaszac w tej sprawie zbyt
        kategorycznych sądów
    • asmag M. Giertych widział zdjęcie Galby ? A może tekst 22.10.06, 11:16
      o neandertalczykach dotyczył kaczorów, Kurskiego i Dorna ? Dobre, normalnie
      czad, dawno się tak nie uśmiałem.
    • wojtas71 M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 11:18
      o ja! giertychy precz!!!
    • piehemoth M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 11:35
      <lol>

Katolizm i nazizm muszą wyginąć... jak dinozaury.
    • nita_callahan M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 11:49
      Czy temu człowiekowi nie powinno się odebrać tytułu profesorskiego za
      wygadywanie takich bredni? Już pal licho smoki, ale żeby profesor genetyki nic
      nie wiedział o mutacjach?
      • pizza patrząc na rodzinę Giertychów - trzeba się zgodzić 22.10.06, 11:55
        z tytułem artykułu i tezą pana "profesora"
    • lospablos20 Wolę pić piwo i oglądac Kiepskich niż słuchać... 22.10.06, 11:55
      wykładu jakiegoś profesurka o jakiś nedartealczykach. Studiuję sobie prawo, i chodze na wykłady,ale żeby robić to w czasie wolnym , czytac ksiazki i sluchac jakiz bzdetów to trzeba mieć nierownopod kopułą.. hehe kujony
      • zigzaur Re: Wolę pić piwo i oglądac Kiepskich niż słuchać 22.10.06, 12:01
        Po ukończeniu studiów prawniczych dowiesz się, że niczego nie potrafisz i że
        nadajesz się co najwyżej na szmatowego u McDonald's.

Gdy załapiesz się na kosztowne aplikacje i zdasz egzaminy np. radowskie, dowiesz
        się, że o wszystkim uznaniowo decyduje skorumpowany urzędas z układu.

A ja wiem to już dziś. Nie studiowałem prawa. Studiowałem kierunek dający
        konkretny zawód.
    • nokia22 M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:02
      To co wygaduje M.Giertych to aż się w pale nie mieści, że można być aż takim
      debilem!Może sobie nawet myśleć, że mamuty mieszkają w Puszczy Kampinoskiej,
      ale czy musi mówić o swoich przemyśleniach pseudonaukowych na forum publicznym?
      przecież to jest zwykła kompromitacja społeczeństwa!Mutacje zachodzą i mają
      skutki pozytywne, negatywne jak również nie mają określonego wpływu na
      funkcjonowanie naszego organizmu-mutacje milczące, stwierdzenie, że mutacje są
      zawsze niekorzystne jest kłamstwem.Aż szkoda słów, coś czuję, że biotechnolodzy
      i biolodzy będą mieli teraz cieżkie życie, a do naszego państwa wraca
      średniowiecze, a IV Rzeczpospolita będzie ciemnogrodem.
    • wrojoz Re: M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:05
      I to mówią ludzie wyglądający na naendertalczyków.
    • scubabartek M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:09
      Ma racje! Swój zna swojego. Wystarczy tylko spojrzeć na jego zakutą mordę lub
      jego synka żeby nie mieć nawet cienia wątpliwości
    • eeeee1 Re: M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:10
      www.giertych.pl/pliki/publikacje%20naukowe.txt
      miałkość publikacji Macieja Giertycha, z ktorych zadna nie ukazala sie w
      prestizowym miedzynarodowym czasopismie swiadczy o tym jakim jest naukowcem;
      zreszta polowa z nich to polemika z ewolucjonizmem, w ktorych powoluje sie na
      obserwacje wymyslonego przez bajkopisarza Kadlubka smoka wawelskiego; nie
      wiedzialem, ze za tak mierny dorobek naukowy daje sie w polsce tytul profesora;

• wariant_b M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:14
      Genetyczna pamięć Krakowian jest zdumiewająca. Nie tylko Smoki pamiętają.
      Okazuje się, że pamiętają także migrację gatunków z okresu zlodowacenia:
      "Przyleciał ptaszek z Łobzowa, usiadł na Rynku Krakowa",
      a także wymieranie gatunków nie przystosowanych ewolucyjnie do zmian środowiska:
      "Krakowiaczek jeden miał koników siedem,..., ostał mu się jeden"
    • opin Re: M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:16
      ciekawe, kto temu glupkowi dal profesure :)
      • wiktoriaka Re: M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 13:00
        opin napisał:

> ciekawe, kto temu glupkowi dal profesure :)

Jak to kto? Poparł Jaruzela w 81 roku to i profesorem został w tym samym roku.
    • ar_gon M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:17
      Jak w tym kraju ma być lepiej jak cały rząd zajmuje się większościami, małpami i
      smokami wawelskimi. Skąd wzięto tych kretynów. Moja wypłata ledwo starcza na
      opłaty, gdyby nie pensja żony to zdychalibyśmy z głodu, a oni tylko się kłócą.
      Bogu dzięki, że nie można u nas kupić byle gdzie broni, bo wiem za co bym siedział.
    • rafal.snuff M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:24
      Ten człowiek,tak jak i jego syn powinien się leczyć psychiatrycznie
      • skrzypce1 Re: M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:36
        "Tchorz umiera tysiac razy...". Dlatego w procesie ewolucji powstal nowy
        niekorzystny gatunek - Giertych, ktory jest mutantem homo errectus i homo
        idiotus. Mam nadzieje, ze wkrotce bedzie mozna ogladac te osobniki na wybiegu
        dla malp w miejskim ogrodzie zoologicznym.
    • sekwana2005 Neandertalczycy są w polityce 22.10.06, 12:30
      Trzech kolejnych, upolitycznionych Giertychów jest boskich, choćby z racji ich
      trójcy - no i oczywiście stanowią zaprzeczenie teorii ewolucji.
      Otworzyłem jakąś rekonsrukcję neandertalczyka i zdjęcie największego Giertycha -
      mimo różnych cech wstecznych widać podobieństwo, choćby w tych delikatnych
      rysach twarzy, inteligencji i miłości bliźniego "bijącej po oczach".
      A co do nietoperzy - był kiedyś taki zespół śpiewająco-satyryczny "Silna grupa
      pod wezwaniem". W oparciu o tą samą mądrość ludową co u Giertycha wyjaśniali
      zadziwiająca ewolucję myszy: "nietoperz to je mysza, co świczkę w kościele
      zjadła i wniebowstąpienia dostapiła". Lecz za karę za ten grzech, jak nad krową
      przeleci, to się mleko zwarzy, "we włosy się wkręca, do d..y włazi"
      Należy wznowić tą płytę jako pomoc dydaktyczną MEN
      Ale to Giertychowe opowiadanie o członkach mamutów- czy wypada tak wprost do
      mlodzieży wszechpolskiej? Jeszcze nabawi się kompleksów, albo uzna, iż
      podduszanie i łykanie kwiatków to metoda na mamuci członek?
    • aga7915 M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:40
      Jaki kraj taki profesor
    • agnieszkarjm M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:44
      RRRRRRRaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn
      nnnnnkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • lukas1492 Re: M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:48
        Neandertalczycy są wśród nas? Chyba mówił o sobie! :-)
        I drugiego kiedyś widziałem na dworcu w Ostrowcu Świętokrzyskim ;-)

Panie Macieju - chyba pora do jakiegoś zakładu... :-)
    • aga7915 M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:49
      wiecie czemu M. Giertych jest polakiem ?bo Bóg doświadcza tych których kocha!!!
    • polishbulldog M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 12:59
      Ma rację: drobne mutacje są szkodliwe, co widać na przykładzie jego pomiotu, a
      dinozaury nie wymarły, czego sam jest niewątpliwym dowodem.
      Ciekawe, czemu taki geniusz jest tylko europosłem?!
    • fafik_wielki M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 13:26
      jeśli to, co powiedział pan Giertych, nie jest przeinaczeniem dziennikarza, to
      chyba nejdelikatniej można skomentować kondycję umysłową naszego drogiego
      europosła jako sklerozę albo demencję starczą (bo w tak monstrualną głupotę to
      aż trudno uwierzyć)
    • eptesicus trzymajcie mnie bo się posikam, buahahahahahahaha 22.10.06, 13:43
      ludzie, musze coś wziąć na uspokojenie. Wykład PROFESORA POLSKIEJ AKADEMII
      NAUK, ratunkuuuuu!!!
    • alice555 M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 13:56
      O!!! nareszcie spojrzał w lustro...
    • magdalena888 M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 14:03
      "Co w rodzinie to nie zginie"... I po kim ten "biedny" Roman ma być mądry? Bo z
      pewnością nie po ojcu?! Najgorsze jest to, że to własnie on układa nam
      maturę... Ciekawe gdyby tak napisał ją razem z nami- tegorocznymi maturzystami.
      Tą rodzinę należy przepisać na margines...
      • wariant_b Re: M. Giertych: Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 14:12
        magdalena888 napisała:
        > Najgorsze jest to, że to własnie on układa nam maturę...
        > Ciekawe gdyby tak napisał ją razem z nami- tegorocznymi maturzystami.

Czyżby fatalne wyniki matur z biologii wynikały z faktu, że pytania
        pisano jeszcze według starego, a oceniano już według nowego programu?
    • renebenay Neandertalczycy są wśród nas 22.10.06, 15:03
      To widac jak sie spojrzy na ojca i syna,jeden glupszy od drugiego.Jak do tego
      sie dolozy jeszcze wujka Adolfa,Franco,Benito,Pinochet i Buscha to wychodzi
      unikalna rasa neandertalczykow stworzona poprzez sabotaz prezerwatyw na rozkaz
      tow.Jozefa.Co tu gadac,przeciez to sa ofiary peknietych komdomow(przepr.nie znam
      angielskiego)i edycji spejalno-narodowej brata Tadeusza.
    • semantyczne_naduzycie Może pwoie że Słońce krąży wokół Ziemi, 22.10.06, 15:06
      która jest płaskim krążkiem na grzbiecie żółwia. A teoria Kopernika jest tylko
      teorią. Bo ludzie pod Krakowem nie bez powodu przecież powtarzają, że ziemia
      jest płaska.
      • wet3 Re: semantyczne_naduzycie 22.10.06, 15:11
        semantyczne_naduzycie napisał: >Moze powie ze Slonce krazy wokol Ziemi,

> która jest płaskim krążkiem na grzbiecie żółwia. A teoria Kopernika jest
        tylko
        > teorią. Bo ludzie pod Krakowem nie bez powodu przecież powtarzają, że ziemia
        > jest płaska.

Nie pitol koszalek opalek! Lepiej, zgodnie z teorria twej ukochanej ewolucji
        udowodnij mi naukowo pochodzenie homo sapiens, madralo!
        • semantyczne_naduzycie Jak mi udowodnisz istnienie smoka wawelskiego 22.10.06, 15:19
          lub potwora z Loch Ness, tylkko naukowo, bez powołania się na
          autorytet "dendrologa".
          • wet3 Re: semantyczne_naduzycie 22.10.06, 15:34
            semantyczne_naduzycie napisał: >Jak mi udowodnisz istnienie smoka wawelskiego

> lub potwora z Loch Ness, tylkko naukowo, bez powołania się na
            > autorytet "dendrologa".

Jak mowisz, to mow do rzeczy! A jak nie potrafisz mowic do rzeczy, to wylacz
            mikrofon!
            • major_bien Kończ Waśc, wstydu (sobie) oszczędź 22.10.06, 17:01
              I zastosuj sie do własnych rad.
        • major_bien Re: semantyczne_naduzycie 22.10.06, 15:21
          Od stukilkudziesięciu lat udowodniono to wielkokrotnie i nie zrozumieli tego
          tylko ci, ktorzy są pośmiewiskiem środowisk naukowych we wszystkich krajach.
          Poza PiSuarlandią, jak się okazało.
          • wet3 Re: major_bien 22.10.06, 15:35
            major_bien napisał:

> Od stukilkudziesięciu lat udowodniono to wielkokrotnie i nie zrozumieli tego
            > tylko ci, ktorzy są pośmiewiskiem środowisk naukowych we wszystkich krajach.
            > Poza PiSuarlandią, jak się okazało.

Czy ty kpisz, czy o droge sie pytasz???!
            • terence Re: major_bien 22.10.06, 15:48
              A Ty wet3 dyskutujesz czy wnerwiasz tylko trolu?
            • major_bien Re: major_bien 22.10.06, 16:59
              To wskaż chociaż jednego poważanego naukowca i jeden chociazby znany ośrodek
              naukowy, który kwestionuje teorię ewolucji. Z góry zanzaczam,że nie jest takim
              ośrodkiem "Akademia Orła Białego" a naukowcem M. Giertych. A inwektywy zachowaj
              dla własnego środowiska w którym widocznie tak zwykliście dyskutowac. EOT.
        • terence Re: semantyczne_naduzycie 22.10.06, 15:46
          wet3 cos dla ciebie:
          www.bradshawfoundation.com/journey/
          na podstawie badań mitochondrialnego DNA
          ja wiem , nie jest to odpowiedź na pochodzenie Homo sapiens ale naprawde
          pochodzimy od małpoludów czy ci się to podoba czy nie
        • australopitecus Re: semantyczne_naduzycie 22.10.06, 15:47
          Znowu sie zmoczyles? W nauce dowodzi sie twierdzen, teorie nie sa twierdzeniem,
          wiec o dowodzeniu nie ma mowy. Upraszczajac, teoria naukowa jest modelem tego
          co wokol nas obserwujemy i istnieje tylko w naszej wyobrazni. Poprawna teoria
          naukowa musi spelniac dwa warunki: powinna dokladnie opisywac obserwacje i byc
          w stanie przewidziec przyszle rezultaty obserwacji. Kazda teoria jest tez
          tymczasowa w tym sensie, ze jest tylko hipoteza i zawsze nalezy sie spodziewac,
          ze przyszle badania, pomiary, obala istniejaca teorie. Przyklad - teoria
          grawitacji Newtona, ktora z duza dokladnoscia przewiduje orbity planet, za
          wyjatkiem jednej. Teorie Newtona zastapila ogolna teria wzglednosci, ktora
          dokladnie przewiduje orbite Merkurego, ale nikt nie twierdzi, ze jest to
          ostateczna teoria.
          Ostateczne i niezmienne jest objawienie boze. Dlatego nie mozna tych dwoch
          rzeczy mieszac. Mozna odrzucic teorie ewolucji i powiedziec wierze w to co jest
          objawione w biblii, nie mozna natomiast powiedziec odrzucam teorie ewolucji bo
          udowodniono ze kreacjonizm jest prawda. Profesor powinien to rozumiec.
          • tiges_wiz Re: semantyczne_naduzycie 22.10.06, 17:08
            od kiedy to teoria grawitacji czy wzglednosci "przewiduje" jakies orbity?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka