belial13 25.10.06, 20:37 Obłęd.Toż te dwa kaczory zachowują się jak siuśmajtki w piaskownicy,psychiatra im potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było możli... 25.10.06, 20:39 "a teraz zarzuca mi się, że wywieranio na mnie naciski" A kto o tych rzekomych naciskach zaczął pierwszy trąbić? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Ja, ja!!! To ja byłem. Ja! Wybierz mnie. Kaczory 25.10.06, 20:45 mają naprawdę jakieś problemy z psychiką. Ja być dobry, wszyscy inni być źli - naprawdę nie zyczę sobie, żeby lurduple leczyły swoje kompleksy kosztem obywateli... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropp ciesze sie bardzo, ze sobie mogli pogadac... 25.10.06, 21:18 a teraz prosze do roboty darmozjady klotliwe! zakompleksione kurduple... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! Ja! 25.10.06, 22:47 Na tym się zasadza. Niedługo okaże się, że już w przedszkolu ratował świat od zagłady! "Tam! To ptak! To samolot! Nie… To zafajdana, megalomańska kaczka!" No soru, ale już nie mogłem… Odpowiedz Link Zgłoś
michalroman Re: Ja! Ja! Ja! 25.10.06, 22:54 Normalnie zwykły lansik to jest nic więcej. Tylko się kaczorek tak zapędził, że już przestał to kontrolować... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ja! Ja! Ja! prrrrrrzypopopomniałmniał sobie śl 25.10.06, 23:02 Polecam dada.blox.pl/html Jeszcze te durne wynalazki, jak mieszkanie zamiast muszli! Rychło w czas przypomniał sobie, że 1991 roku na ślubie Rokity był Miodowicz. Ostatecznie w tej Unii też są nienormalni. W unijnej demokracji za przyczyną dewiacji arbuz służy awiacji! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Tylko Szarik moze się równać z Kaczobaloniastym. 25.10.06, 23:26 Wszystko mu zawdzięczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
galapagos-real +++++++ Kompromitacja Redaktorki Schnepf !:( +++++ 26.10.06, 00:13 Po raz kolejny kompromituje się prowadząca wywiad z Prezydentem RP redaktorka Schnepf (starsza siostra w wierze?) podobnie jak para gawryluk-skowron (wywiad noworoczny) schnepf zaprezentowała się z najgorszej strony zadając pytania niedorzeczne, nie na poziomie, wykazując się jednoczesnie chamstwem, natarczywością i blokowaniem wypowiedzi Prezydenta :( Odpowiedz Link Zgłoś
paramentztefauenu Re:++++++ Kompromitacja Redaktorki Schnepf !:( +++ 26.10.06, 00:22 > Po raz kolejny kompromituje się > prowadząca wywiad z Prezydentem RP > redaktorka Schnepf (starsza siostra w wierze?) > > podobnie jak para gawryluk-skowron > (wywiad noworoczny) > schnepf zaprezentowała się > z najgorszej strony > > zadając pytania niedorzeczne, > nie na poziomie, > wykazując się jednoczesnie > chamstwem, natarczywością i blokowaniem > wypowiedzi Prezydenta :( jeżeli były wątpliwości co do Bronka to po tym kompromitujacym TVP wywiadzie zostały rozwiane ! Bronek musi odejść razem ze swoją Schnepf !!! Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Nie uległ, nie sruległ 26.10.06, 02:02 Kto mu teraz uwierzy, że ktoś go w ogóle naciskał!? Ja nie! Ot, takie gadki polityków - potrzeba popularności przed wyborami - no to zrobimy z siebie bohatera! Na miesiąc przestaniemy babrać się w błocie - może ktoś nam uwierzy że się zmieniliśmy? Może zapomni jak wyglądał ostatni rok? Pamiętacie jeszcze tą piosenkę TILTu? Nie wierzę politykom, nie, nie wierzę politykom To oni oni wytyczyli granice To oni zbudowali mur To oni podzielili nas To oni patrzą na nas z góry To oni mają swoje sprawy O których my nic nie wiemy To oni wywołują wojny Na których to my giniemy Nie wierzę politykom... Ha ha ha Ciągle jeszcze mamy parę metrów do dna Ha ha ha Ciągle spadamy to jeszcze nie jest to We własnym domy trudno być prorokiem Ale mówię to co widzę ze swych okien I nie chcę was straszyć zobaczycie sami Że najciekawsze dopiero przed nami Nie wierzę politykom... fajne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kto dba o to w co "wierza" POstKomunisci ? 26.10.06, 04:15 powiedz_to_koniowi napisał: > Kto mu teraz uwierzy, że ktoś go w ogóle naciskał!? > Ja nie! M: bolszewicy jak ty wciaz wierza, ze posiadaja medialny monopol G.Wna, TVN- WSI, PO-lsatu. Wy myslicie, ze nachalne zaklamanie waszych mediow przekona Narod o jednym z najwyzszym wspolczynniku IQ na swiecie; www.timesonline.co.uk/article/0,,2-2105519,00.html (podaje ten link regularnie by uprzedzic opluwanie przez POstKomune Polakow jako "glupcow) Jezeli PiS wygral wybory rok temu przy masowym ataku lzemediow (do dyspozycji bolszewicy mieli nie tylko dalej im wierne TVN-WSI czy PO-lsat ale cale TVP z Durczokiem i MOnisia Olejnik) to dzis kiedy w TVP przedstawia sie obydwie strony medalu czerwoni maja jakies szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Hej Mi-Rmacie, 26.10.06, 04:50 PTK: Bolszewicy tacy jak ja nie wierzą wcale Gazecie Wyborczej ani TVN! Opieramy się wyłącznie na pismach naszych wielkich wodzów: Marksa, Engelsa, Lenina i baciuszki Stalina. Ewentualnie na transkrypcjach mów innych wielkich wodzów Kraju Rad. To oni zaprowadzą nas w świetlaną przyszłość, a nie jakaś marna gazecina z peryferyjnej republiki! Proszę serdecznie pozdrowić całą BurakoPolonię. Jej wkład intelektualny w polityczną dysputę o przyszłości Kraju jest nie do przecenienia. Jest tak oderwany od naszej rzeczywistości, że zdolność do tak abstrakcyjnego myślenia musi budzić podziw wszystkich, nawet takich reakcyjnych prożydowskich agentów jak niżej (lub wyżej) podpisany. A propos Narodu i Polonii. Prawdziwi patrioci zostali już tylko za granicą. W Polsce już prawie nikomu nawet ręki nie chce się podnieść na tych wszystkich semitów którzy nie głosowali na PIS ani na LPR, a jest ich sporo - z 80% Polaków. Wyobrażasz sobie Pan? Myślenie narodowe upada! Dlatego myślę że powinienem w imieniu wszystkich forumowiczów wyrazić wdzięczność Panu i panu poszeklu i jeszcze myślącemu szaremu człowiekowi (innych przepraszam za brak pamięci) za patriotyczny wkład, za te prawdziwie polskie wychowanie, którego w kraju już brakuje, a Wy nam je zapewniacie. Dziękujemy! (łzy, okrzyki, tusz, dziewczynki w strojach łowickich, chłopcy w krakowskich, goździki, aplauz) Odpowiedz Link Zgłoś
galapagos-real +++++++ E__K__S__T__R__A__D__Y__C__J__A__ ! +++++++ 26.10.06, 00:32 Hurra !! ekstradycja !!! ale nawet jeżeli jej nie będzie co jest wręcz nie do pomyślenia ! wobec oczywistości materiału dowodowego to już jest to ogromny sukces polskiej praworządności i PIS !!!!! teraz kryminaliści zastanowią się 10 razy zanim spieprzą do US :) ps jedno jest pewne ! jeżeli nie będzie tej ekstradycji to też nie będzie Tarczy w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
varvar Mazur jest winny bo dowody sa na Baraninę 25.10.06, 20:39 Kaczyńscy mają wielkie zasługi dla rozwoju praworzadności... Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Srali muchy bedzie wiosna 25.10.06, 20:41 tak by moja babcia skomentowała ostatnie wypowiedzi prezia, gdyby żyła ... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka13 Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było możli... 25.10.06, 20:42 Bohater narodowy się znalazł. Jak były naciski to należało zwołać konferencję prasową i powiedzieć głośno w 2002 ra nie dziś , gdy każdy może mówić ,że nie pamięta bo to dawno było. Nie wierzę PREZYDENTOWI , konfabuluje na potrzeby PISOwskiej kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nikt nie wierzy prezydentowi, nawet on sam :-))) 26.10.06, 07:03 emerytka13 napisała: > Nie wierzę PREZYDENTOWI... Dawniej napisałbym, że prezydentowi wierzy tylko jego brat. Ale teraz się Lech tak zakałapućkał, że i sam chyba sobie już przestał wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kornett Re: Bo my cię..... 25.10.06, 21:06 Ale moherowa leppieriada go(ich) uwielbia, więc nie wiem naprawdę Quo Vadis Polonia!? Odpowiedz Link Zgłoś
daco1 Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 20:42 spieprzej dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Ludzie, czytajcie "Dziennik" 25.10.06, 20:44 tego manipulujacego szmatlawca jakim jest Wyborcza nie da sie strawic. PS Lech Kaczynski pozostal zdeterminowany gdy inni sie uchylali. Brawo Panie Prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
maga97 Re: Ludzie, czytajcie "Dziennik" 25.10.06, 20:47 Żenujące. Prezydent plotkuje w telewizji, publicznie folguje swoim prywatnym żalom i animozjom. Takiego prezydenta jeszcze Polska nie miała i daj Boże nie będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
juanramirez Re: Ludzie, czytajcie "Dziennik" 25.10.06, 21:52 ta wytłumacze ci sznowny przedmówco, że nie o gazetę tu chodzi ino o niejakiego zbigniewa ziobro trojkowego aplikanta prokuratorskiego, problem z nim taki jest, że w sondażach prezentuje się nieco lepiej niż premier i jego brat łącznie i jedyny rzeczywisty sukces tego rządu (o ile sąd w usa pozwoli) będzie jemu przypisany, a zazdrość i małostkowość obu braci mniejszych jest już moj szaanowny przedmówco legendarna Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Ludzie, czytajcie "Dziennik" 26.10.06, 06:52 juanramirez napisała: > ta > wytłumacze ci sznowny przedmówco, że nie o gazetę tu chodzi ino o niejakiego > zbigniewa ziobro trojkowego aplikanta prokuratorskiego, > problem z nim taki jest, że w sondażach prezentuje się nieco lepiej niż premier > i jego brat łącznie i jedyny rzeczywisty sukces tego rządu (o ile sąd w usa > pozwoli) będzie jemu przypisany, a zazdrość i małostkowość obu braci mniejszych > jest już moj szaanowny przedmówco legendarna Podzielam twój pogląd panowie urządzają wyścigi o notowania w sondażach i jest tak że jak sprowadzą Mazura do kraju Ziobro w dowód zasług doczeka się dymisji ponieważ będzie najpopularniejszym politykiem na te chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ludzie, czytajcie "Dziennik" 25.10.06, 20:48 Pozostał zdeterminowany? To jakoś po wolskiemu, prawda? Może lepiej sprawdź, jaka kara grozi za niezgłoszenie przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 PISarro, napisze Ci drukowanymi, żebys coś pojał 25.10.06, 21:41 NA C.H.U.J TY CZYTASZ TA WYBORCZA JAK CI NIE PASUJE??? i potem obszczymurze jeszce komentujesz ja nie lubie naszego dzienika, gazety polskiej innnych tego typu gniotow to nie czytam, i odpowiedz mi imbecylu, gdzie ten Twoj prezio ze zespołem paranoidalnym (to naprawde jest przypadek dla psychiatry) był zdeterminowany? siedział tchorzliwy ciec i jakos niczego nie zrobil, by ten spisek ujrzał swiatło dzienne, teraz to se może, jedynie szare masy moherowe i bezmozgi (jak widac jest ich niestety 25%) w to wierzą do lekarza, panie prezydencie, razem z bratem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
momy A o co dokładnie chodzi? 25.10.06, 21:59 Bo jak na razie jest tylko mały cytat z Prezia. Na tym polega jej szmatławość, że go cytuje? Jeśli tak to możemy sobie podać rękę Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: Ludzie, czytajcie "Dziennik" 25.10.06, 22:37 To co tu kmiocie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista Re: Ludzie, czytajcie "Dziennik" 25.10.06, 22:41 a jak tam kwestia teorii ewolucji? no i oczywiśćie pytanie o dinozaury w kontekście smoka wawelskiego - może nam to wyjaśnisz - przecież chyba coś wynosisz z wykładów swego pryncypała? Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce Inni 17 razy przedluzali sledztwo a on jeden 26.10.06, 02:57 nie zawiesil a byl naciskany - bohater od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Zal mi was, kundelki Michnika 26.10.06, 05:21 na szczescie juz niedlugo wasza plugawa gazetka zdechnie. Co nastapi predzej: Michnik za kratkami czy plajta "zydowskiej gazety dla Polakow"? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Ludzie, czytajcie "Dziennik" 26.10.06, 10:47 cortez_i_pizarro napisał: > tego manipulujacego szmatlawca jakim jest Wyborcza nie da sie strawic. to nie czytaj. czytaj coś innego.. i pisz na innym forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było możli.. 25.10.06, 20:45 Panie Prezydencie, podpali Pan ten kraj. To nie piaskownica. Jak się wie to się mówi, a jak się nie to się milczy. Nie można zachowywać się jak obrażona panienka, która chciałaby i się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 20:50 Taka żenada jak mało kiedy.Prezydent dużego kraju mamrocze o swoich prywatnych fobiach. Małość i zapiekłość tego człowieka jest uderzająca. Odpowiedz Link Zgłoś
paul07 Prezydent -Psycho! 25.10.06, 20:50 Najlepiej by bylo gdyby oba Kaczynskie, raz i na zawsze sie zabraly z naszego kraju, Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Gdzie popełniliśmy błąd, co złego zrobiliśmy :-( 25.10.06, 20:56 Nie zasłużyliśmy sobie! Taki prezydent grozi naszej państwowości. Małostkowość, samouwielbienie i brak samokrytycymu :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 nawet bez ekstradycji - to sukces Kaczyńskich 25.10.06, 20:57 Jak będzie ekstradycja - to dobrze. jak nie będzie ekstradycji - to również dobrze , ponieważ okaże się ,że Kaczyńscy chcieli dobrze , tylko inni im przeszkodzili. Każde rozwiązanie jest sukcesem PiS-u. To właśnie jest sukces polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Jestem za 25.10.06, 20:57 Jestem za tym, żeby takich wystąpień kurdupla jednego lub drugiego było jak najwięcej. Bo im więcej tego, tym gorzej dla PiS-u. A im gorzej dla PiS-u, tym lepiej dla Polski. Więc: tak trzymać, bracia! Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Jestem za 25.10.06, 21:00 sodalicjakaczynska napisał: > A im gorzej dla PiS-u, tym > lepiej dla Polski. Więc: tak trzymać, bracia! No ja też jestem za tym tylko dlaczego społeczeństwo ma się męczyć jeszcze 3 lata i czy to przetrzymamy jako państwo? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Jestem za 25.10.06, 21:08 Przetrzymamy, przetrzymamy, a korzyść z tego będzie taka, że przez ten czas szczezną do poziomu podprogowego (chodzi o próg wyborczy) raz na zawsze. Ponadto i tak - nieświadomie chyba - jesteś optymistą. Bratu młodszemu ostały się niestety jeszcze CZTERY lata z kawałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 20:58 > A teraz zarzuca mi się, że wywierano na mnie naciski. To nie były naciski tylko > sugestie - powiedział prezydent Lech Kaczyński wywiadzie udzielonym TVP1. Czy ktoś to rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 21:11 sam bys sie nie rozumial, gdyby co troche brat ci mieszal w glowie i podsuwal teksty do wyglaszania - bo chyba nie wierzymy, ze (p)rezydent tak sam z siebie sie rozkwakal znienacka? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 21:24 Wiesz, tyle lat skrywał tę straszliwą prawdę. I ta ciągła obawa o bezpieczeństwo brata. To musiało wybuchnąć. To największa zbrodnia na demokracji, co tam demokracja, na ludzkości. Porażające, haniebne, niebywałe. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 SZOK!!!! Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały.... 25.10.06, 20:59 Alleluja!!!!!! Ale się posmiałem... Kopernik, nota bene, która była kobietą, to agent podstawiony przez Braci K. ...pewnie się niedługo dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: SZOK!!!! Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały 25.10.06, 21:04 Fuj, Twoje supozycje są niedopuszczalne. Bracia brzydzą się agentami. Oni sami z siebie mają tak, że otacza ich nimb PRAWDY ABSOLUTNEJ. Tak, że nie podważaj absolutu i nie profanuj świętości. Odpowiedz Link Zgłoś
kornett KaczoWstrzymywacz!! ->>> 12 pażdziernika 25.10.06, 21:02 Wszyscy NORMALNI - Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było możli.. 25.10.06, 21:02 Alez plecie ten facet dyrdymaly.Z tym Mazurem to grubymi nicmi szyta intryga polityczna.Ona ma tyle wspolnego z zabojstwem Generala co ja z molestowaniem Madonny.Blizniaki i ich "zero" maja jasno sprecyzowane intencje.Idzie im o nieustanne nakrecanie spirali podejrzen i snucie hipotez o spiskach.Mazur jest tu tylko "przykrywka" dla ich "gierek",rodzajem zaslony dymnej.Tzw. sprawa Mazura niewapliwie sluzy umocnianiu wplywow pisuaru w pospolstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 21:05 ty zapluty i bełkoczący karle, kto ci dziadu wierzy? Takie same popie..nce jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Wszystko dzięki oTadeuszowi i tobie WODZU!!!!!!!!! 25.10.06, 21:06 Wnukom śpiewam co dziennie przy śniadaniu Hymn PiS-u. Po szkole razem słuchamy Radia natchnionego "Marysia". A wieczorem wspólnie się modlimy aby dzieło o Tadeusza nie dało d**y. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było możli.. 25.10.06, 21:09 czy to mnie sie zdaje, czy ob. Kaczynski nieco placze sie w zeznaniach? to sie rozgadal... tyle tylko, ze chyba zapomina, co powiedzial wczesniej, stad te rozbieznosci. zwazywszy, ze wystepuje jako swiadek - czy mozna juz mowic o mataczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 22:22 ready4freddy,Leszkowi coś się tylko pomataczyło, dostał pomroczności jasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 Leper,Giertych,.to tez zasługa Kaczyńskich !! 25.10.06, 21:17 cieszmy sie , balanga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Prezydent: Śledztwo w sprawie Papały było moż 25.10.06, 21:17 "pan prezydęt" - "pan bochater" ... narodowy :)) Z JP2 na kilku cokołach powinien klęknąć .... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka czy można ich wyeksportowac?{kaczyńskich} 25.10.06, 21:19 to towar tak ekskluzywny, inni nie mają!..to niech mają.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: czy można ich wyeksportowac?{kaczyńskich} 25.10.06, 21:26 czarytka napisała: > to towar tak ekskluzywny, inni nie mają!..to niech mają.... Czy ty zdajesz sobie sprawę, jakie ekstra musiałoby być opakowanie, żeby ktoś to kupił poza granicami Polski ??? Cały świat już nie jeden raz pękał ze smiechu - nie łatwo będzie im wcisnąć taki kit W ojcu rydzyku ewentualnie nadzija, że sobie ich weźmie i będzie z nimi kończył rozmowy,.... które są niedokończone :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: czy można ich wyeksportowac?{kaczyńskich} 25.10.06, 21:42 grunto to wlasciwa kampania promocyjna. podstawowy argument: 2 w cenie 1! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: czy można ich wyeksportowac?{kaczyńskich} 25.10.06, 22:31 ready4freddy napisał: > grunto to wlasciwa kampania promocyjna. podstawowy argument: 2 w cenie 1! Qrna! Z tym się trudno nie zgodzić i jest to myśl - przednia! Dwa w jednym - to jest w modzie... Nawet gdyby - niechcący - trzeci bliźniak się odnalazł, byłoby jeszcze lepiej: trzy w jedny jest modniejsze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: czy można ich wyeksportowac?{kaczyńskich} 25.10.06, 23:11 amerykanski rynek jest spalony - chyba ze jakis psychofan Teda Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
momy tylko trzeba by uiścić opłatę za wwóz odpadów 25.10.06, 22:00 A poza tym - co na to zagraniczni ekolodzy? Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: czy można ich wyeksportowac?{kaczyńskich} 25.10.06, 21:26 Z tym eksportem jest problem. Bo rzeczywiście z jednej strony są oni dobrem(?) niezwykle rzadkim, ale z drugiej - nie kryjemy się z tym, że chcielibyśmy ich wyeksportować nawet za darmo. A to kłóci się z podstawowymi uregulowaniami unijnymi oraz WTO i zaraz oskarżą nas o dumping. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: czy można ich wyeksportowac?{kaczyńskich} 25.10.06, 21:33 > Bo rzeczywiście z jednej strony są oni dobrem(?) > niezwykle rzadkim, Efekt dyspepsji. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Podobno o wyginieciu dinozaurow tez wiedzial ale 25.10.06, 21:21 sluzby mu przeszkodzily w powstrzymaniu tego procesu... Takich bajkopisarzy jak Kaczorenko i Jaroslaw GOmułka juz dawno nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Propaganda PiSu dziala swietnie 25.10.06, 21:22 Lepiej od propagandy komunistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke pan prezydęt ma shizorenię? 25.10.06, 21:28 "...Były naciski, aby umorzyć sprawę zabójstwa Papały..." Kaczka (PAP, MFi /23.10.2006 21:22) "...A teraz zarzuca mi się, że wywierano na mnie naciski..." Kaczka dziś Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider pan prezydęt 25.10.06, 21:42 nie dość, że mamrocze coś tam sobie, plącze sie w zeznaniach, zachowuje sie niegrzecznie w stosunku do dziennikarki, rzuca bezpodstawne oskarżenia , obnaża swoje śmioeszne fobie, nie potrafi ukryć samouwielbienia i oraz ślepej czci dla swojego brata to (i to jest najgorsze) uprawia kampanię wyborczą swojej partii w telewizji publicznej za publiczne pieniądze. Zapomniał jakgdyby że jest prezydentem wszystkich Polaków, pełni funkcję publiczną za publiczne pieniądze. takiej prywaty nie widziałem dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Srają muchy będzie wiosna,będzie lepiej trawa ro- 25.10.06, 21:35 sła.Czemu ten facet nie powie nam jakie są założenia g polityki gospodarcze czy zagranicznej,czy kulturalnej?Bo ten kaczy kuper nie ma o tych sprawach zielonego pojęcia.On się tylko dobrze czuje w swoim środowisku a więc służby,teczki ,szafy,sejfy,piwnice.To psychol.Stuknięty facet.Bliżniaków oraz Macierewicza i Wassermanna należy zamknąć w sciśle strzeżonym ośrodku psyciatrycznym,podrzucać im jakieś dokumenty z szaf z całej Polski,Dać im jadła i picie i niech szukają pseudosensacji do usranej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
ralk7 Re: Srają muchy będzie wiosna,będzie lepiej trawa 25.10.06, 23:49 lepiej tego chyba nie sposób ująć. Kto do k... n..dzy na tych gnoi jeszcze oddaje głos? Odpowiedz Link Zgłoś