kvakva "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 20:57 To nie RP nr.4. To "Ptaki" Odpowiedz Link Zgłoś
lekkowkurzona Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 20:59 lepiej z mądrym zgubić niż z durnym znależć.Pamiętajcie wyborcy! Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 21:02 Klęską dla Polski byłoby jego nie odrzucenie Panie Marszałku "Obiektywny" Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 21:08 Samochwała w kącie stała i po głupiej pale się pałowała. W ten sposób powstał PiS i jego głupia kompania klienteli. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Buhaha 28.10.06, 21:13 Ja rozumiem, że cynizm jest przydatny, ale chyba są jakieś granice śmieszności? Odpowiedz Link Zgłoś
lekkowkurzona Re: Marszalek m. Jurek ma absolutana racje... 28.10.06, 21:14 Ty Janek,chyba masz wizytę u lekarza zaległą,u odpowiedniego lekarz sic! Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Marszalek m. Jurek ma absolutana racje... 28.10.06, 21:17 Prawdą jest że w Polsce jest wiele nieprawości i złodziejstwa. Ale to jest typowe dla czasu transformacji. Potrzeba stabilizacji i porządku żeby to zmienić. Program PIS nie jest odpowiedzią na nasze problemy.Recepta w postaci zastąpienia wszystkich kadr przez ludzi z PIS dobieranych na zasadzie nomenklarury będzie prowadzić do gorszych efektów. Dominują ludzie kompletnie niekompetentni, ale swoi. Polska to przechodziła w latach 50-tych, gdy stanowiska obejmowano według klucza polityczno-ideologicznego. Dzisiaj ten model wraca, choć oczywiście w innej kulturze prawnej, bo to inny czas historyczny. Ale treść jest ta sama. Tylko nasza klika ma racje. To jakiś defekt intelektualny liderów PIS, że nie wiedzą iż podobne próby w historii zawsze kończyły się klęską. Tylko liderzy mieli luksus upajania się władzą przez jakiś czas. Poza tym ma stanowiskach kierowniczych w przedsiębiorstwach widzę trochę ludzi mających na sumieniu duże przekręty finansowe.W imię poufności istniejącej w korporacjach byli kiedyś bezkarni, ale teraz będzie można to przypomnieć.Chodzi o to, że SLD nie chciało tak naprawdę rozliczyć licznych przekrętów AWS, bo też chcieli wejść w te mechanizmy. I dlatego wielu nieuczciwych prezesów z tamtego okresu, a dzisiaj związanych z PIS, nie miało spraw karnych.Najlepiej byłoby zeby w wyborach samorządowych PIS przegrał i musiał rozmawiać o Polsce z wszystkimi siłami politycznymi. Tak byłoby bezpiecznej dla kraju. Za dużo władzy w jednym ręku zawsze prowadzi do złego finału. Odpowiedz Link Zgłoś
fezojr "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 21:18 Pisuary piją szalej i takie są tego efekty Odpowiedz Link Zgłoś
ulpwp "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 21:30 Program PISU jest programem który gwarantuje raz na zawsze skonczyc z układami rodem z Peerelu wreszcie my polacy staniemy ssie panstwem w którym skoncza sie układy staej władzy , wreszcie dowiemy sie kto donosił , kto wywiózł z kraju pieniądze kto sprzedał za marne grosze majątek narodowy wreszcie kto w mediach kształtował opinie nas polaków tak abysmy nie wiedzieli gdzie prawda a gdzie fałsz. Już dzisiaj widac że czesciowo zniknęli z ekranów ludzie którzy wspomagali stare układy a znikną za chwile na zawszem i wtedy zobaczymy że PiS miał rację. Nie jestem zwiazany z tą partia i nie zawsze zgadzam sie z pogladami jej członków ale zaciekłe ataki na PIS ze strony układu świadczą ,że konczy sie era kłamstwa i bój to jest ich ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 21:49 Nastepny od belkotania. Odpowiedz Link Zgłoś
miko69 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 21:32 Nawiedzony+niekompetentny=niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ganina1 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 21:32 A jaki on jest ten program Jeśli to spory, waśnie i wzajemne inwektywy to PiSowi to wychodzi bezbłednie. Odpowiedz Link Zgłoś
garfi24 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski":) 28.10.06, 21:41 jak ktoś to czytał to wie że nihil novum tu niema .Sezon na Kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Samorządy powstały żeby je odebrać politykom. 28.10.06, 21:46 To co mówi Pan Jurek jest kłamstwem, niezależnie jaką partię się popiera. Samorządność to było zabranie władzy politykom i przekazanie obywatelom, tylko u nas nie powstało społeczeństwo obywatelskie. Owszem tu i ówdzie powstały komitety obywatelskie, zwłaszcza w mniejszych gminach. My potrafimy tylko psy na innych wieszać ale skrzyknąć się dla jakiegoś dobra wspólnego, co to, to nie. A powracając do tekstu Pana Jurka: NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ TEJ KLĘSKI i właśnie dlatego, że dobrze mojej ojczyźnie życzę, i że nie mogę wyjść z szoku od tej oślepiającej polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Kacze poczwary jeszcze ględzą?? 28.10.06, 21:53 Marek Jureczek znowu sie napil? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: O, jesteś. Kultura wraca. 28.10.06, 22:01 Sznaucer.monachijski vel żabi ogier. Odpowiedz Link Zgłoś
taras.bulba Re: O, jesteś. Kultura wraca. 28.10.06, 23:07 Czewona bladz vel szmata. Popatrz w lustro, co widzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: O, jesteś. Kultura wraca. 28.10.06, 23:19 Sznaucerze.monachijski vel żabi ogierze. Nie denerwuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Niemieckie świnie jeszcze pyskują? 28.10.06, 22:04 A dlaczego niemieckie? Co Niemcy maja do pisowkiego gowna?? Wytlumacz. Zapewne jestes ze "Sciany wschodniej" wyjatkow oswieconej czesci Polski. Jak wy nienawidzicie Niemcow. Ja jestem z pod granicy zachodniej i ani mi Niemcy nie przeszkadzaja a nawet w recz przeciwnie lubie ich i powazam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: Niemieckie świnie jeszcze pyskują? 28.10.06, 22:39 Ty, bulb(w)a, idz sie ugotuj! Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re świnie 28.10.06, 22:56 Niemcy to jedno a cos innego jest to, ze Lechujarek ze swoja banda kurskich, gosiewskich i mafii-SKOK szykuje nam Polske bardzo podobna do PRL: jedna sluszna rzadzaca partia (PIS), jedna sluszna idea (narodowo-konserwatywno- bolszewicka) i jedengenialny wodz (wodzus Lechujarek). Wszystko razem = IV RP = II PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
taras.bulba Re: Niemieckie świnie jeszcze pyskują? 28.10.06, 23:10 czarek62 napisał: > Ty, bulb(w)a, idz sie ugotuj! A ty, śmieciu, daj d... tadeuszkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Odrzucenie programu "PiS" 28.10.06, 22:20 Odrzucenie programu "PiS" przez "PiS" jest klęską "PiS". Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja "ściana wschodnia"?kojarzy się z brudem 28.10.06, 22:26 I bezzębnym elektoratem pisuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
taras.bulba Ty się kojarzysz z dworcem ZOO 28.10.06, 23:01 tadeusz_ja napisał: > I bezzębnym elektoratem pisuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski" 28.10.06, 22:20 Jak to czytam, to pierwsze co przychodzi mi do głowy, to pamiętne referendum 3 X TAK. A swoją drogą w/w sprzedany za grosze majątek jest wart tyle, ile zapłaci za niego nabywca. To tak jak ze starym samochodem. Dla sprzedającego może mieć wartość użytkową w cenie nowego samochodu. Tylko czy ktoś to kupi za taką cene? Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba Odrzucenie kaczo-komunizmu nowa nazwa komunizmu 28.10.06, 22:23 nie żaden solidaryzm społeczny tylko kaczy komunizm gdzie pzpr zastąpił pis Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 "Odrzucenie programu PiS bedzie wyzwoleniem 28.10.06, 22:28 kraju z pod nowego oblicza PRL bis.... Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Klęska PiS= klęska Polski? 28.10.06, 22:39 W odróżnieniu od marszłka Sejmu jestem optymistą. Dopiero druzgocąca klęska PiS zapewni Polsce możliwość rozwoju. Dzisiaj PiS maltretuje naszą ojczyznę, podcina jej skrzydła, sprowadza do parteru. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sarmata 28.10.06, 23:02 sarmata napisał: > W odróżnieniu od marszłka Sejmu jestem optymistą. Dopiero druzgocąca klęska PiS > > zapewni Polsce możliwość rozwoju. Dzisiaj PiS maltretuje naszą ojczyznę, > podcina jej skrzydła, sprowadza do parteru. Tego "poteznego rozwoju" wolnego od wszelkich afer, machlojek, kgradniecia mienia publicznego doswiadczylismy az nadto w czasie rzadow postkomuny w latach 1989-2005. Dziekujemy wam czerwoni oraz rozowi klamcy i zlodzieje!!! PS Ty nie jestes sarmata, tylko czerwona szmata! Odpowiedz Link Zgłoś
holahola01 Re: "Odrzucenie programu PiS byłoby klęską Polski 28.10.06, 22:48 Pan Jerzy to tak wierzy, że ten włos co, mu pozostał, aż się jeży Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro `Jurek zawsze glupoty mowil, ma to chlopina.. 28.10.06, 22:57 wrodzone. I nie ma na to niestety lekarstwa. A moze pochodzi z "neandertalow" Giertycha i dlatego tak bredzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1zorro 28.10.06, 23:06 1zorro napisał: >Jurek zawsze glupoty mowil, ma to chlopina wrodzone > wrodzone. I nie ma na to niestety lekarstwa. A moze pochodzi z "neandertalow" > Giertycha i dlatego tak bredzi? To ty bredzisz. Nie wysatarcza ci zlodziejska prywatyzacja z lat 1989-2005??? Czy jestes az tak nierozgarniety, czy tez przesiakniety do cna lewizna? Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Jesteś zaślepiony wet3 28.10.06, 23:43 Widzę, że u ciebie bez zmian. Radzę ci. Nie ufaj politykom tak jak złodziejom. Jak na razie jesteś produktem nachalnej propagandy PiS-u. Gebels przy PiS-iorkach to mały pikuś, jak to powiedział wasz koalicjant- wyrokowiec, były PZPR-owiec itd. Sam wyzywasz innych od złodzieji, lewizny, aferzystów itp. Popatrz kogo ma twój idol w koalicji. Tylko nie mów mi, że to dla dobra Polski, bo to nawet nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 a ten dwojga imion panski parob rozmodlony 28.10.06, 23:10 znowu... PROGRAM PARTII- PROGRAMEM NARODU! HASLO VII ZJAZDU PZPR - I PIERWSZEGO PIS-LPR - HAHAAA! HAHA! KOMUNA I FEUDALIZM NICZYM SIE NIE ROZNIA!!!! HAAH AHAH! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Nie dam się nabrać. Na żadne wybory już nie idę 28.10.06, 23:16 Nie wierzę w demokrację w Polsce. Czekam na nowego Naczelnika. Prawdziwego Wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie dam się nabrać. Na żadne wybory już nie i 28.10.06, 23:20 Jakto? A Prezesopremier? Odpowiedz Link Zgłoś
sumer55 Wykopać Pis!!!!!! na Madagaskar! Już i teraz oraz 28.10.06, 23:26 raz na zawsze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś