anal_threat Filmiki ładują się jak flaki z olejem! 08.11.06, 21:03 W ogóle nie daje się ich obejrzeć. Nie macie porządnych serwrów? Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Marcinkiewicz będzie prezydentem Warszawy!!! 08.11.06, 21:07 głęboko w to wierzę, bo na tle innych kandydatów wypada najlepiej. Zobaczymy, bo Polska to dziwny kraj i nieprzewidywalny. Mieliśmy prezydenta RP - Kwacha aż 2 kadencje, ale ten pan nie reprezentował wszystkich Polaków. Takie niestety mamy ordynacje wyborcze, że miernoty dochodzą do władzy i decydują i nie czują się odpowiedzialnymi za swe decyzje(Irak!!!), bo w końcu są :"wybrańcami narodu". A że bardzo niewielkiej części tego narodu, to dla nich nie szkodzi. To samo dotyczy samorządowców, zwłaszcza radnych SLD, którzy są panami świata. Dla nas, Polaków trzeba stąd spieprzać, bo jak dotąd to nikt się temu nie przeciwstawia, nie ma szans!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Marcinkiewicz będzie prezydentem Warszawy!!! 09.11.06, 10:02 bibbi5 napisała: > głęboko w to wierzę, bo na tle innych kandydatów wypada najlepiej. Kweatia gustu, choć jesteś raczej odosobniony w swoich opiniach. > Zobaczymy, > bo Polska to dziwny kraj i nieprzewidywalny. Mieliśmy prezydenta RP - Kwacha > aż 2 kadencje, ale ten pan nie reprezentował wszystkich Polaków. Pomijając fakt, że jest po prostu niemożliwe, żeby ktokolwiek reprezentował "wszystkich Polaków", "ten pan" kończył drugą kadencję z poparciem przeszło 60-procentowym. (I to już po Iraku, Sobótce...) Niezły wynik, prawda? Następca mógłby o takim pomarzyć... I to w którymkolwiek momencie kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Marcinkiewicz będzie prezydentem Warszawy!!! 08.11.06, 21:09 głęboko w to wierzę, bo na tle innych kandydatów wypada najlepiej. Zobaczymy, bo Polska to dziwny kraj i nieprzewidywalny. Mieliśmy prezydenta RP - Kwacha aż 2 kadencje, ale ten pan nie reprezentował wszystkich Polaków. Takie niestety mamy ordynacje wyborcze, że miernoty dochodzą do władzy i decydują i nie czują się odpowiedzialnymi za swe decyzje(Irak!!!), bo w końcu są :"wybrańcami narodu". A że bardzo niewielkiej części tego narodu, to dla nich nie szkodzi. To samo dotyczy samorządowców, zwłaszcza radnych SLD, którzy są panami świata. Dla nas, Polaków trzeba stąd spieprzać, bo jak dotąd nie nie ma szans!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Re: Marcinkiewicz będzie prezydentem Warszawy!!!?? 09.11.06, 07:43 bibbi5 napisała: > Mieliśmy prezydenta RP - Kwacha aż > > 2 kadencje, ale ten pan nie reprezentował wszystkich Polaków. A mnie na przykład Kaczor też nie reprezentuje. To już trzecia kadencja, mam się pochlastać? Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Fotka sugeruje, kto ma wygrac w Warszawie. 08.11.06, 21:15 Jakie to zalosne! Bo powszechne. Odpowiedz Link Zgłoś
lolovaxman [...] 08.11.06, 21:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Fotka sugeruje, kto ma wygrac w Warszawie. 09.11.06, 10:04 darekte napisał: > Jakie to zalosne! Bo powszechne. Kto?! Bo jakoś ta fotka nie bardzo mi "sugeruje"... Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: Borowski o klase lepiej 08.11.06, 21:33 zadne zaskoczenie zreszta. Gronkiewicz bardzo slaba. Nie lubie PiSu, ale trudno by mi bylo oddac glos na Gronkiewicz przeciw Marcinkiewiczowi. W II turze chyba nie pojed glosowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Test niedokończonych zdań 08.11.06, 21:48 w-wiaki buraki kaczke wybraly za prez.w-wy he...he.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.gorecka Re: Test niedokończonych zdań 08.11.06, 21:58 Marcinkiewicz chyba mało wie o warszawie a tym bardziej o historii warszawy skoro nie potrafil wymienic nawet nazwiska zasłużonego warszawiaka, powtórzył poprostu to które usłyszał... Jak dla mnie Borowski najlepszy. Na Marcinkiewicza za to będą głosować wszyscy fanatycy LPR i PiSu ale mam nadzieję, że prawdziwi warszawiacy nie dopuszczą by to właśnie on wygrał. Marzy mi się Borowski na prezydenta stolicy, a jeśli nie on to tylko nie Kazimierz.... Warszawiacy dokonajcie słusznej decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Re: Test niedokończonych zdań 09.11.06, 00:53 malgorzata.gorecka napisała: > Marcinkiewicz chyba mało wie o warszawie a tym bardziej o historii warszawy > skoro nie potrafil wymienic nawet nazwiska zasłużonego warszawiaka, powtórzył > poprostu to które usłyszał... Jak dla mnie Borowski najlepszy. Na Marcinkiewicz > a > za to będą głosować wszyscy fanatycy LPR i PiSu ale mam nadzieję, że prawdziwi > warszawiacy nie dopuszczą by to właśnie on wygrał. Marzy mi się Borowski na > prezydenta stolicy, a jeśli nie on to tylko nie Kazimierz.... > Warszawiacy dokonajcie słusznej decyzji... Oj, panno Malgorzatko, zabijasz we mnie resztki wiary w rozsadne myslenie. Mam cala mase podziwu dla elokwencji Berii, Bieruta, czy Gierka Edwarda, mase pokory dla inteligencji i wiedzy Karola Marksa, Lenina, Tuchaczewskiego. Ale dojasnej cholery, ten czlowiek jest umoczony w SLD, spadkobierce PZPR - wasala Moskwy! Nikt z taka przeszloscia, nie moze byc swobodny w podejjmowaniu decyzji! Dzizes! Czy Wy nie wiecie, jak dzialaja sluzby? Przeciez szantaz, to pierwsza i podstawowa zasada ich dzialalnosci. Dlatego lustracja jest tak wazna! Nie dla widzimisia. Tylko dlatego, zeby Polska mogli rzadzic ludzie, ktorzy beda nieuwklani w sowiecka przeszlosc. Nie bronie, ani ganie tej lustracji, ktora teraz sie odbywa, ale nie na prozno tak szybko zalatwiono sprawe w Niemczech, czy Czechach. Wszystkim, ktorzy piastowali jakiekolwiek stanowiska w PZPR nalezaloby zabronic dozywotnio sprawowanie jakichkolwiek funkcji publicznbych! Dla dobra Polski i ich samych. Przeciez to takie proste... Czemu tego nie rozumiecie, wyznawcy Kwasniewskiego, Kiszczaka, Jaruzela, Borowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Test niedokończonych zdań 09.11.06, 10:17 darekte napisał: > > Mam > cala mase podziwu dla elokwencji Berii, Bieruta, czy Gierka Edwarda, mase > pokory dla inteligencji i wiedzy Karola Marksa, Lenina, Tuchaczewskiego. Ale > dojasnej cholery, ten czlowiek jest umoczony w SLD, spadkobierce PZPR - wasala > Moskwy! Nikt z taka przeszloscia, nie moze byc swobodny w podejjmowaniu > decyzji! Dzizes! Czy Wy nie wiecie, jak dzialaja sluzby? Przeciez szantaz, to > pierwsza i podstawowa zasada ich dzialalnosci. Dlatego lustracja jest tak > wazna! itp., itd... Mówi się, że są faceci, którym się wszystko kojarzy z d..ą. Niektórym wszystko kojarzy się z lustracją... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wierzę w Warszawiaków! 09.11.06, 10:11 rusek11 napisał: > w-wiaki buraki kaczke wybraly za prez.w-wy > he...he.... Zlituj się! Mieli być Duchem Świętym?! Teraz już mają "jasność w temacie" i na pewno nie popełnią drugi raz podobnego błędu. Chyba, że gremialnie oleją wybory i dadzą się "wyręczyć" moherom... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpirowski Test niedokończonych zdań 08.11.06, 22:00 numery telefonów można bez problemu odczytać z ruchu ust ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Re: Test niedokończonych zdań 08.11.06, 22:03 Marcinkiewicz to dno. Wystarczy posłuchać jego odpowiedzi na najprostsze pytania. Szczyny, nie słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cyjanek4 Re: Test niedokończonych zdań 08.11.06, 22:43 Czytam posty na forum i nie wiem, co jest komentowane. Niech sie ktos zlituje i wklei do postu link do tych filmikow, bo u mnie ze strony Gazeta.pl sie nie otwieraja. Prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody Re: Test niedokończonych zdań 09.11.06, 02:54 Borowski w latach stanu wojennego byl czlonkiem partii odpowiedzialnej za morderstwa polityczne. Czy Warszawiacy chca takiego prezydenta ? serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3726162.html Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism potomek kata polaków zyda bergmna - borowski 08.11.06, 22:48 ma czelnośc startować na prezydenta warszawy? raczej powinien wystartować na komendanta bojówki syjonu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyjanek4 Re: potomek kata polaków zyda bergmna - borowski 08.11.06, 23:21 Ech, nie ma juz ludzi uczynnych. Nikt nie chce dopomoc w obejrzeniu testu. Nie wierze, ze nikt juz (oprocz "genocidezisionizm", z ktora sie nie zgadzam) nie "forumuje" nad tym materialem. Moze jednak znajdzie sie ktos litosciwy? Ja troche z daleka prosze o te przysluge... Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Brawo Borowski! 09.11.06, 02:20 Widać, że facet ma klasę... Gronkiewicz się plątała, nieszczery uśmiech.. Chociaż solidarność kobieca jest ważna, to nie znoszę dewotki! A Marcinkiewicz... Wracaj Kaziu do Gorzowa, tam na Złotej może na randki chadzaj, ha ha ha ha... Miły z ciebie facecik, ale cię wystawili nieźle - pojęcia nie masz o Warszawie i się nie nadajesz... Cóż... zobaczymy co mądry naród tym razem wybierze... Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody Borowski - Warszawe ma gdzies, liczy sie kasa 09.11.06, 02:25 Warszawiacy nie wybiora Borowskiego, bo facet reprezentuje skompromitowanych komochow i jasne jak slonce, ze Warszawe bedzie mial gdzies a bedzie sie staral nabic kabze sobie i kolesiom z swej bylej parti PZPR. Nie bez znaczenia jest tez fakt, ze ten lysiejacy facet o nieuporzadkowanej fryzurze i nieswiezym oddechu ( zobaczcie sami na video jak kazdy wlos sterczy mu w inna strone - fleja ), jest bratankiem zydowskiego kata Polakow i Warszawiakow - Jakuba Bermana - szefa UB w latach 50-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Borowski - Warszawe ma gdzies, liczy sie kasa 09.11.06, 02:31 gole_cyce_dody napisała: > Warszawiacy nie wybiora Borowskiego, bo facet reprezentuje skompromitowanych > komochow i jasne jak slonce, ze Warszawe bedzie mial gdzies a bedzie sie staral> nabic kabze sobie i kolesiom z swej bylej parti PZPR. > > Nie bez znaczenia jest tez fakt, ze ten lysiejacy facet o nieuporzadkowanej > fryzurze i nieswiezym oddechu ( zobaczcie sami na video jak kazdy wlos sterczy > mu w inna strone - fleja ), > jest bratankiem zydowskiego kata Polakow i Warszawiakow - Jakuba Bermana - > szefa UB w latach 50-tych. Nie wiem co to są 'komochy', ale wiem co to są 'pisiory', i parę lat ich rządów- nierządów w stolicy bokiem nam wychodzi. Warszawiacy wybiorą Borowskiego, a jeśli nie przejdzie do drugiej tury, to nawet na tę katooszołomkę zagłosują, tylko nie na cienkiego Kazia! Złota na randkę! Tu pokazał swoje korzenie warszawskie... Chyba Wiejską zna najlepiej, bo tam korytarze wycierał... Borowski jest z nich najprzyzwoitszy, widać to na pierwszy rzut oka. A partia ze Sprawiedliwością w nazwie kuma się z kryminalistami, i tworzy stanowiska dla kolesi - to jest szczyt nepotyzmu, jakiego nawet za SLD nie było! Warszawiacy nie dadzą się drugi raz zrobić w balona... Raz się pomylili, i wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody Re: Borowski - Warszawe ma gdzies, liczy sie kasa 09.11.06, 02:41 Borowski to tragedia - pusi Warszawe z torbami. A smiesna hania - ha,ha,ha- hi,hi,hi - caly czas na ziolach jedzie, dlatego tak sie smieje ( a moze smiech ja bierze jak patrzy na tego fleje, bratanka jakuba Bermana, aparatczyka tow. borowskiego ? ) Juz kiedys czerwoni rzadzili Warszawa ( i calym krajem ), zrujnowali i miasto i kraj, skutkow do dzis nie mozna naprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Re: Borowski - Warszawe ma gdzies, liczy sie kasa 09.11.06, 02:58 Najgorsze jest to, ze wygra Marcinkiewicz, ale w Radzie Miasta Gronkiewicz PO i SLD storpeduja normalna prace. Ta ich bezwzgledna destrukcja jest porazajaca! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Czy jest w Gorzowie ul. Złota? 09.11.06, 10:29 maria333 napisała: > > Złota na randkę! Tu pokazał swoje korzenie warszawskie... Może podświadomie pomyślał o Gorzowie... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Borowski - Warszawe ma gdzies, liczy sie kasa 09.11.06, 10:24 gole_cyce_dody napisała: > > ten lysiejacy facet o nieuporzadkowanej > fryzurze i nieswiezym oddechu To też wywąchałe/aś z video?! Jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Szkoda Borowskiego ..bo czerwony 09.11.06, 05:25 i przegra.Z wyworu między gronkowcem a inną zarazą wybieram inną zarazę...sympatyczniejszą.I tak g..zrobi,a jak zrobi to nakradnie.To miasto tak ma.To już nie Warszawa tylko warszawka.Za dużo chołoty napływowej się tu panoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Nie zagłosuję na niego, ale zdecydowanie Borowski 09.11.06, 07:39 Tu nie liczą się tylko poglądy, ale umiejętności autoprezentacji. Brzmiał najbardziej autentycznie. Jak się tak go posłucha, to aż człowiekowi żal, że póki co ma za małe szanse na wygraną... A Dziubdziub - jak zwykle bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Test niedokończonych zdań 09.11.06, 08:09 Przeciwnicy Marka Borowskiego jak nie mają się czego czepiać, czepiają się, włosów, bratanka Jakuba jak by nie,czerwonych ciekawy kolor, komochow co to jest,odpowiedzialny za, jak to człowiek odpowiedzialny tym lepiej dla Warszawiaków, szantaż to pierwsza podstawowa zasada, no właśnie, bo dziś tych szantażów jest tyle że normalny człowiek gubi się w tej plątaninie, wybierzcie Borowskiego, nawet że nie potrafi bawić publiczności, jak niektórzy politycy ,celowo czy z nieuctwa, ostatecznie Prezydent Warszawy nie może Być KLAUNEM, Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Test niedokończonych zdań 09.11.06, 21:24 Tylko Marek Borowski, poważny ,uczciwy, odpowiedzialny,i zna się na problemach, a najważniejsze że kocha Warszawę. pozdrowienia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Test niedokończonych zdań 10.11.06, 09:39 Marek Borowski kocha Warszawę nie tylko jako Stolicę,ale jako swoje rodzinne miasto, Każdy kocha swoje rodzinne strony,nawet żeby to była wieś zabita dechami, i nie wymyślajcie różne głupoty na temat Marka Borowskiego. Jest porządny i odpowiedzialny facet. O komunistach nie piszcie mi,bo nawet w Chinach,taka potęga,komunizm osłabł. Kto myśli,że w Polsce są komuniści w pełnym znaczeniu tego słowa, to jest opóźniony w rozwoju,co najmniej o 20 lat. Chceż coś zmienić idź głosuj. każdy głos na wagę ZŁOTA. Pozdrowienia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka61 Test niedokończonych zdań 10.11.06, 16:49 Pani Haniu, Kosecki z mojej generacji... - tylko kilkanaście lat młodszy, choć fakt że już na piłkarskiej emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś