Dodaj do ulubionych

Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr...

• szerszen039 Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 20:07
      co mają na Rokitę w szafach i szufladach Lesiaka,
      że tak zaczął trząść portkami.
      • uu1 Re: Premier o poparciu dla Terleckiego: To był do 20.11.06, 20:26
        > co mają na Rokitę w szafach i szufladach Lesiaka,
        > że tak zaczął trząść portkami.
        Jeszcze nie wiedzą ale pracują nad tym.
    • slawek2007 ktos w PO ma problemy z megalomania- 20.11.06, 20:11
      tak bowiem nazywa sie ta choroba-moze czas na zmiany?w Platformie nie brak
      zdolnych ludzi-
    • tadeusz1965 Kaszub coraz śmielej sobie poczyna. 20.11.06, 20:11
      A to, ze premier stara sie zdyskontowac niefortunne wypowiedzi Rokity, nie
      dziwi. W koncu PO nic inneggo od roku nie robi, tylko zeruje na bledach PiS.
      • adas313 Re: Kaszub coraz śmielej sobie poczyna. 20.11.06, 20:46
        Jakby PO naprawdę żerowała na tych błędach, to w Warszawie nie byłoy drugiej tury.
    • uu1 Re: Premier o poparciu dla Terleckiego: To był do 20.11.06, 20:14
      Gotów jestem o wszystkim zapomnieć, no ale jakiś element powiedzenia prawdy i
      skruchy być musi - zaznaczył premier.
      Premier Jarosław Kaczyński powiedział w piątek dziennikarzom w Sejmie, że
      propozycja dla Zyty Gilowskiej, dotycząca jej powrotu do rządu na stanowisko
      wicepremiera i ministra finansów, jest "natychmiastowa".
      Pytany o wypowiedź prezydenta Lecha Kaczyńskiego na temat wyroku Sądu
      Lustracyjnego w sprawie Zyty Gilowskiej, powiedział, że "czasem zdarzają się
      takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę".
      • mozart Re: Premier o poparciu dla Terleckiego: To był do 20.11.06, 20:45
        uu1 napisała:

> Gotów jestem o wszystkim zapomnieć, no ale jakiś element powiedzenia prawdy i
        > skruchy być musi - zaznaczył premier.
        > Premier Jarosław Kaczyński powiedział w piątek dziennikarzom w Sejmie, że
        > propozycja dla Zyty Gilowskiej, dotycząca jej powrotu do rządu na stanowisko
        > wicepremiera i ministra finansów, jest "natychmiastowa".
        > Pytany o wypowiedź prezydenta Lecha Kaczyńskiego na temat wyroku Sądu
        > Lustracyjnego w sprawie Zyty Gilowskiej, powiedział, że "czasem zdarzają się
        > takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę".
        Poczekajmy, poczekajmy, az czesc PO przejdzie do PiS. Jesli nawet tak sie nie
        zdarzy, jedno PO napewno stracila: wiarygodnosc.
        • uu1 Re: Premier o poparciu dla Terleckiego: To był do 20.11.06, 20:51
          > Jesli nawet tak sie nie zdarzy, jedno PO napewno stracila: wiarygodnosc.
          Czyli dołączyła do Wielkiej Trójki. Nie jestem zaskoczony.
    • leszekes Krakusy! Nie dajcie się zwariować. 20.11.06, 20:23
      Co niezależny to niezależny. Co macie wiecie, a co możecie mieć? U nas w
      Poznaniu wybór jest podobny. Niezależny dotychczasowy prezydent (dawniej PO)
      oraz kandydatka z PO. Nie pasuje mi żaden, ale postawię na dotychczasowego
      prezydenta. Nie jest najlepszy, ale kompetentny i przewidywalny. Natomiast
      kandydatka PO okazała sie gorsza nawet od przegranego PiSiaka. Na spotkaniu ze
      studentami była kompletnie nieprzygotowana, próbowała ustawiać ich po kątach za
      niewygodne pytania... Upartyjnienie to najgorsza rzecz jaka może Was, Kochani
      spotkać. Zwłaszcza wtedy, kiedy serce rwie się do PO a głosować macie na
      PiSiorka. Jak będziecie się czuli słysząc głupawe wypowiedzi Giertycha, albo
      Leppera o BARDZO WIELKIEJ KACZCE nie wspominając? Tfu... nie chciałbym być w
      Waszej sytuacji.
    • yurekbis Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 20:28
      Prosze zauwazyc.Na zdjeciach pokazanych na portalu,Tusk,nienagannie
      ubrany,prawdziwy salonowiec,Rokita,zatroskany o "dobro kraju"a Premier Kaczynski
      pokazany z podwinietym mankietem przy koszuli.Nie ma straconych okazji,zeby
      pokazac w Gazecie Wybiorczej,Premiera w szarym swietle.
      Tylko czemu to sluzy?
      • uu1 Re: Premier o poparciu dla Terleckiego: To był do 20.11.06, 20:42
        > Tylko czemu to sluzy?
        Uzmysłowieniu społeczeństwu, że życie nie jest tylko kolorowe.
    • langston Tusio!! Ty Rokicie do piet nie dorastasz!! 20.11.06, 20:30
      Tusio!! Ty Rokicie do piet nie dorastasz, a chcesz go ganic?!!

Myslisz ze jak zaprosiles Steinbach do Polski ty niemiecki przydupasie to
      bedzie zgrywal meza stanu???
      • uu1 Re: Tusio!! Ty Rokicie do piet nie dorastasz!! 20.11.06, 20:42
        Ale masz dzisiaj odlot. Po czym?
    • wicary Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 20:45
      Rokita okazał się zyczajnym PiSdzielcem i jego miejsce jest w PiS swoim
      postępkiem upupił Hanie Gronkiewicz durny żadny władzy karierowicz i tyle już w
      niejednej partii narobił smrodu.
    • brynk her Tusk ! - doły PO maja ciebie dość... 20.11.06, 20:48
      ..więc juz czas, abys poszedł w "sina dal" , najlepiej do kolezanek: - Angeli
      Merkel albo do Eriki Steibach !
      • rumburok Skoro Tuskowi wszystko jedno... 20.11.06, 20:51
        Skoro Tuskowi to ja nie bede glosowal na Gronkiewicz, choc mialem. Mi tez
        wszystko jedno w takim razie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • uu1 Re: her Tusk ! - doły PO maja ciebie dość... 20.11.06, 20:53
        Przeniosłeś się do PO? Tworzysz doły? Uważaj, żebyś do któregoś nie wpadł.
      • pierot6 ocho.. zjawił sie durny nieuk brynk !! 20.11.06, 20:56
        • brynk pierot- ty mi mozesz skoczyc na kant.... hahaha 20.11.06, 21:00
      • hapet Re: her Tusk ! - doły PO maja ciebie dość... 20.11.06, 22:27
        Nieee, "doły" PO jak każdej innej partii są w partii nie dla programu, ale dla
        kariery, i już nie mogą się doczekać aż też sobie "porządzą" patrząc z
        zazdrością na dawnych kolegów, którzy owego czasu wybrali PiS. W wielu
        samorządach PO i PiS tworzyły bardziej czy mniej formalne koalicje na zasadzie
        układów towarzyskich a nie partyjnych. A najgorsze że to wszystko w oderwaniu od
        ludzi, którzy jednak mimo wszystko mają swoje zdanie. W tym akurat przypadku w
        Krakowie niechęć do Rokity jest porównywalna, o ile nie większa, niż niechęć do
        PiS, tak, że jego akurat poparcie dla kandydata T. może tylko pomóc kandydatowi
        M. (choć ten niewiele lepszy i przez rynek, rondo i galerię zaprzepaścił sobie
        szansę zwycięstwa w 1 turze)
    • evident PO to partia demokratyczna ! 20.11.06, 20:53
      nie to co pisowcy, siedzący cichutko jak mysz pod miotłą i czekający na
      dyrektywy wodza.
      • langston Zwlaszcza wtedy gdy czlonkowie PO bula 800zl:))) 20.11.06, 20:58
        Zwlaszcza wtedy gdy czlonkowie PO bula po 800zl jesli nie wzieli udzialu w
        manifie PO w Warszawie gdzie Tusio stroil napoleonskie miny:)))
        • uu1 Re: Zwlaszcza wtedy gdy czlonkowie PO bula 800zl: 20.11.06, 21:24
          > gdzie Tusio stroil napoleonskie miny:)))
          Ale to nie D. Tusk ma ksywę BONAPARsTEk.
          • langston Re: Zwlaszcza wtedy gdy czlonkowie PO bula 800zl: 20.11.06, 21:31
            nie zmieniaj tematu.

...a co tam tusiowszzczyzna roi sobie o prawdziwych politykach to mnie nie
            obchodzi!
            • uu1 Re: Zwlaszcza wtedy gdy czlonkowie PO bula 800zl: 20.11.06, 21:44
              Nie zmieniam. Oddaję co cesarskie prezesopremierowi.
    • signal Niech Żyje Tusk 20.11.06, 20:56
      i Rokita, razem na zawsze
      • brynk Re: Niech Żyje Tusk 20.11.06, 20:58
        signal napisał:

> i Rokita, razem na zawsze
        ...aż do smierci ! ... i pasta do kłów "signal" z nimi
    • zorro_i_juz Premier: jesli Rokita przeprosi 20.11.06, 20:56
      "Premier powiedział też, że jeśli Jan Rokita przeprosi i wyjaśni swoje
      zachowanie z okresu, kiedy był szefem Urzędu Rady Ministrów, to jest mu gotów
      wybaczyć i zakończyć całą sprawę."

Premier oskarzal Rokite o najciezsze zbrodnie. Czy premier ma prawo wybaczac
      pewne zbrodnie a inne nie wedlug swojego widzimisie? Czy od tego nie jest sad?
    • janjas2 Ciemny lud 20.11.06, 20:56
      Oczywiście, że "ciemny lud to kupi" - w końcu każdy dureń wie, że tłum ludzi
      jest w swojej masie głupi (na tym drobnym szczególne opiera się idea
      demokracji!) i w tłumie nie ma miejsca na "indywidualność" ("Dajcie mi balkon a
      będziemy rządzić"). Na całe szczęście jest cała masa ludzi, którzy są światli i
      tym wyróżniają się od ciemnego luda, że wiedzą lepiej od innych co takie Kaczki
      myślą, co mówią a co w rzeczywistości mają na myśli. Tylko (i tu mam dylemat)
      czy aby ci "oświeceni" nie są przypadkiem ciemniejsi od owego luda - czyżby
      głosząc swoje "poglądy" zapominali, że lud i tak jest ciemny??
      • zlotarybka8 Re: Ciemny lud 20.11.06, 21:24
        dylemat? to raczej wewnętrzna sprzeczność
        (wpadłeś/łaś w dziwne meandry) jeśli "oświeceni" są
        'ciemni" nie moga byc oświeconymi.
        Pytanie, jak często kopcący, brudzący wszystko ogarek
        staje się źródłem niby "oświecenia" dla aspirujących do elit
        W Polsce, stanowczo zbyt często..cóż pauperyzacja inteligencji itp
        • uu1 Re: Ciemny lud 20.11.06, 21:27
          > W Polsce, stanowczo zbyt często..cóż pauperyzacja inteligencji itp
          Problem nie tyle w pauperyzacji ile w podziale na wrodzoną i katolicką.
          • zlotarybka8 Re: Ciemny lud 20.11.06, 21:43
            to żaden podział
            może chcesz wskazać różnice polityczne?
            są prawie żadne - przecięna wykształcenia wyborców
            już coś mówi, ale żadna partia...
            O nie, nie będę o programach politycznych :)
            na pewno nie są żródłem oświecenia - raczej to pełna ściema
            • uu1 Re: Ciemny lud 20.11.06, 21:46
              Mamy wielu wykształconych idiotów a mało mądrych ludzi. Nawet Niemcy maja
              określenie uberstudiert.
    • rudy_rudolf tylko zeby PO sie nie POrozpadało 20.11.06, 21:00
      jak dojdzie do rozłamu w PO to będzie POrażka POlskiej szansy na normalność :(

fajne e-kartki na www.asiaq.pl
      • luc2000 Re: tylko zeby PO sie nie POrozpadało 20.11.06, 21:06
        z tuska taki polityk jak z koziej d... trąba

na fali nienawiści do bliźniąt nie sztuka się wybić ...
        wielki mi gdański liberał
        jak przychodzi co do czego to decyzje na poziomie rady gminnej ...
      • zlotarybka8 Re: tylko zeby PO sie nie POrozpadało 20.11.06, 21:31
        nie płacz za Rokitą,
        PO tez nie powinna lać łez
        kilka młodych i zdolnych osób
        ( a sa tam dimenciki jeszcze
        nie oszlifowane :)
        przydałoby się w otoczeniu Tuska i Komorowskiego
        i może PO
        konwulsjch w PO, kiedy trzeba szybko wiedzieć i reagować

rudy_rudolf napisał:

> jak dojdzie do rozłamu w PO to będzie POrażka POlskiej szansy na normalność :(
    • birbant3 Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 21:05
      z diabłem się nie paktuje.
    • malgoska_k wyborcy LiD-zostajemy w domu;nie popieramy PO 20.11.06, 21:10
      pamietajcie o intrydze Tuska i Miodowicza za pomoca Jaruckiej - p-ko
      Cimoszewiczowiczowi

pamietajcie o ukladach PO z PISem nie tylko w Krakowie, ale i w Lublinie; oni
      tylko chca naszych glosow, a po wyborach beda razem z PISiorkami jechac na LiD
      jednym glosem - tak jak to robili np rok temu prze wyborami

zostanmy w domy - i nie dajmy sie omamic oszustom z PO
    • ivrp głupi Jasiu, głupia platforma 20.11.06, 21:27
      Jasiu uprawia swój ogródek, takie hobby, ale dlaczego Donald tańczy tak, jak
      jej PIS gra. Chłopcy wychodzi na to, że Jarek jest > macho od was 2.
    • andjez Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 21:28
      Do Rokity mozna odnieść fantastycznie tresciwe okreslenie - Pan jest zerem,
      panie Rokita.
    • woodbridge Jestem z PO i nie chce Tusia !! 20.11.06, 21:34
      .
      • gamon0 Re: Jestem z PO i nie chce Tusia !! 20.11.06, 21:36
        Jestem z miasta i też nie chcę Tusia :)))
        • bufetowa_z_po Jestem z PO i chcę Kazika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.06, 21:44
          gamon0 napisał:
          > Jestem z miasta i też nie chcę Tusia :)))

że nie chcę Tuske
          ani Schetynera to jasne !!!

ps
          Brawo Rokita !!!!!!
          • malleus1111 Re: Jestem z PO i chcę Kazika !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.06, 21:59
            To go sobie wez i odejdz z nim w zaciszne miejsce, byle jak najdalej stad.
        • silesius.monachijski22 Jestem z Marsa, i nas Tusk moze porzadzic 20.11.06, 22:00
          • malleus1111 Re: Jestem z Marsa, i nas Tusk moze porzadzic 20.11.06, 22:03
            Swietnie. Moze tam zostan razem z Marciniakiem.
            • silesius.monachijski22 Phosze Panstwa; Phezydent Tusk; phezydent 20.11.06, 22:07
              wszystkich naiwniakow, marzycieli i meneli; a tak na powaznei: to bylo pewne,
              ze dojdzie w PO do przesilenia; Rokita od ponad pol roku cierpliwie czekal na
              stanowisko szefa klubu parlamentarnego; i co? i nic; zas HGW dopiero co do PO
              weszla, í juz Tusek zrobl hienen cmentarna wiceprzewodnicza partii; bylo pewne,
              ze srodowisko konserwatystow w PO, skupione wokol Rokity i Gowina, nie bedzie
              takiej sytuacji dluzej tolerowac

malleus1111 napisał:

> Swietnie. Moze tam zostan razem z Marciniakiem.
              • malleus1111 Re: Phosze Panstwa; Phezydent Tusk; phezydent 20.11.06, 22:11
                Skad tyle przerazenia w tych slowach? Czego sie boisz? Nieuniknionego konca
                swoich malenkich herosow? Obelgami zagluszasz pustke w glowie? Az takie
                spustoszenia akces do PiSu poczynil?
                • silesius.monachijski22 Re: Phosze Panstwa; Phezydent Tusk; phezydent 20.11.06, 22:15
                  jakimiz to obelgami; w porownaniu do "wyczynow" lewizny (mam na mysli
                  notoryczneuzywanie okreslen wulgarnych w stosunku do Kaczynskich i PiS-u), to
                  moj komentarz jest Wersalem; faktem zas jest, ze zarwono Tusk, jak i jego
                  pupilka HGW naleza do waskiego kregu najwiekszych nieudacznikow w polskiej
                  polityce; zas ich arogancja polaczona z miernymi efektami ich dzialalnosci,
                  prowokuje wrecz do wysmiewania sie z nich

malleus1111 napisał:

> Skad tyle przerazenia w tych slowach? Czego sie boisz? Nieuniknionego konca
                  > swoich malenkich herosow? Obelgami zagluszasz pustke w glowie? Az takie
                  > spustoszenia akces do PiSu poczynil?
                  • malleus1111 Re: Phosze Panstwa; Phezydent Tusk; phezydent 20.11.06, 22:22
                    Alez w ten sposob sam promujesz relatywizm, ktory potepiasz u przeciwnika
                    (wroga???). Wulgarne okreslenia w stosunku do Kaczynskich nie usprawiedliwiaja
                    werbalnych atakow na Tuska. "To jest oczywiste", jakby powiedzial Kaczynski.
                    NIeudacznikiem, jak poeta "sie bywa", a nie jest. Zanim Buzek wzial do rzadu
                    Kaczynskiego, blizniacy byli uosobieniem nieudacznistwa i braku skutecznosci.
                    "spokojnie", jak powiadaja Cymanski i Lepper.
                    • silesius.monachijski22 Re: Phosze Panstwa; Phezydent Tusk; phezydent 20.11.06, 22:27
                      Zas Tusk od samego poczatku swojej politycznej kariery w nieboszczce III RP
                      zwiazany jest ze srodowiskiem aferalnym (KLD i.. "pierszy milion trzeba
                      ukrasc"), ciagle kombinuje jakies alianse z postkomuchami (przypominam "nocna
                      zmiane"), naduzywa alkoholu (sam go parakrotnie widzialem pijanego), slowem:
                      jest to czlowiek przegrany; a ciagle nikt nie ma odwagi, zeby mu powiedziec,
                      zeby sie zajal np. pisaniem ksiazek historycznych (w tym i takich, ktore
                      opisywalyby prawdziwa historie rodziny)

malleus1111 napisał:

> Alez w ten sposob sam promujesz relatywizm, ktory potepiasz u przeciwnika
                      > (wroga???). Wulgarne okreslenia w stosunku do Kaczynskich nie usprawiedliwiaja
                      > werbalnych atakow na Tuska. "To jest oczywiste", jakby powiedzial Kaczynski.
                      > NIeudacznikiem, jak poeta "sie bywa", a nie jest. Zanim Buzek wzial do rzadu
                      > Kaczynskiego, blizniacy byli uosobieniem nieudacznistwa i braku skutecznosci.
                      > "spokojnie", jak powiadaja Cymanski i Lepper.
                  • bufetowa_z_po Phosze Panstwa; Phezydent Tusk popah mnie ! 20.11.06, 22:31
                    - Tuske musi polać głowę zimną wodą, inaczej będziemy
                    zaskakiwani niezwykle zmiennymi opiniami, a nawet bardzo
                    ciężkimi oskarżeniami -

pasuje jak ulał do psychopatycznego Tuske :)
                    • silesius.monachijski22 Re: Phosze Panstwa; Phezydent Tusk popah mnie ! 20.11.06, 22:37
                      mysle, ze nie "odkryje Ameryki", jesli napisze na forum, ze Tuske ma b.powazny
                      problem z alkoholem (wie to wiekszosc ludzi z PO, ktorzy mieli z nim kontakt);
                      a wiadomo, ze czlowiek uzalezniony od alkoholu ma powazne problemy z
                      podejmowaniem racjonalnych decyzji; PO pod wodza Tuske pojdzie jednak na dno

bufetowa_z_po napisał:

> - Tuske musi polać głowę zimną wodą, inaczej będziemy
                      > zaskakiwani niezwykle zmiennymi opiniami, a nawet bardzo
                      > ciężkimi oskarżeniami -
                      >
                      > pasuje jak ulał do psychopatycznego Tuske :)
    • dzakarta Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 22:02
      Chłoptaś Tusk i Maryśka doprowadzą PO do całkowitego upadku. Nie załatwia ich
      Kaczory tylko oni sami załatwią sie na cacy.
      Czyzby w PO nie było rozsądniejszych facetów i z jajami?
      • bufetowa_z_po Deficyt jaj u POkemonów :((((((((((((( 20.11.06, 22:20
        dzakarta napisał:

> Chłoptaś Tusk i Maryśka doprowadzą PO do całkowitego upadku. Nie załatwia ich
        > Kaczory tylko oni sami załatwią sie na cacy.
        > Czyzby w PO nie było rozsądniejszych facetów i z jajami?

wszystkie jaja w PO-kemonii
        podebrała gruba Hanka :(
        • silesius.monachijski22 Re: Deficyt jaj u POkemonów :((((((((((((( 20.11.06, 22:23
          i zrobila jajecznice, ktora sprzedawala na Placu Czerwonym (pardo: Uamkwoym),
          zas dochod przeznaczyla na hospicja; stad tez POkemony zostaly sie bez jaj

bufetowa_z_po napisał:

> dzakarta napisał:
          >
          > > Chłoptaś Tusk i Maryśka doprowadzą PO do całkowitego upadku. Nie załatwia
          > ich
          > > Kaczory tylko oni sami załatwią sie na cacy.
          > > Czyzby w PO nie było rozsądniejszych facetów i z jajami?
          >
          > wszystkie jaja w PO-kemonii
          > podebrała gruba Hanka :(
          • pogromca_gamonia Silek, ty durna szmato...jeszcze zipiesz, pedziu?? 20.11.06, 22:25
            • bufetowa_z_po Re: Deficyt jaj u POkemonów :((((((((((((( 20.11.06, 22:38
              > > Chłoptaś Tusk i Maryśka doprowadzą PO do całkowitego upadku. Nie załatwia
              > ich
              > > Kaczory tylko oni sami załatwią sie na cacy.
              > > Czyzby w PO nie było rozsądniejszych facetów i z jajami?
              >
              > wszystkie jaja w PO-kemonii
              > podebrała gruba Hanka :(
              >
              > i zrobila jajecznice, ktora sprzedawala na Placu Czerwonym (pardo: Uamkwoym),
              > zas dochod przeznaczyla na hospicja; stad tez POkemony zostaly sie bez jaj

PO-kemonia to prawdziwa katatrofa !
              faceci bez jaj zachowują się jak baby w maglu
              narzekając, jęcząc i obgadując ( patrz komorowa picza,
              tuśkowa masochistka, zniewieściały jołop schetyner ) :(((

• silesius.monachijski22 Re: Deficyt jaj u POkemonów :((((((((((((( 20.11.06, 22:40
                jedyny "chlop z jajami" w PO to chyba juz tylko HGW

bufetowa_z_po napisał:

> PO-kemonia to prawdziwa katatrofa !
                > faceci bez jaj zachowują się jak baby w maglu
                > narzekając, jęcząc i obgadując ( patrz komorowa picza,
                > tuśkowa masochistka, zniewieściały jołop schetyner ) :(((
                >
            • silesius.monachijski22 Hej, gamonku, wrociles z balangi u Tuske? w takim 20.11.06, 22:39
              stanie? nie wiedzialem, ze Hr. Tuska tak nisko upadl, ze dzieci na forum rozpija

pogromca_gamonia napisała:

>
              • pogromca_gamonia No to, cwoku, masz porcyjke swojej mitomanii... 20.11.06, 22:52
                Buuuhahahaha, ty smieciarzu...

loze-baldachim:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49936324&a=49967540
                Davos:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50002439
                Thomas Mann
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50004585
                buty z Portugalii
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50006746
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50007369
                • silesius.monachijski22 Re: No to, cwoku, masz porcyjke swojej mitomanii. 20.11.06, 23:00
                  nie denerwuj sie az tak bardzo; dla Tuske zalatwie fuche pucybuta w Lizbonie;
                  nie umrze z glodu ow pokatny pijaczek;

pogromca_gamonia napisała:

> Buuuhahahaha, ty smieciarzu...
                  >
                  > loze-baldachim:
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49936324&a=49967540
                  > Davos:
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50002439
                  > Thomas Mann
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50004585
                  > buty z Portugalii
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50006746
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=49986208&a=50007369
    • leszek.st37 Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 22:53
      W związku z takimi zagrywkami PO , ja i wielu moich znajomych
      przestajemy zajmować się / czytaj popierać / PO. Przechodzimy do
      demokratów.
    • jjjnjankowski Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 22:56
      Nie rozumiem PO
      A czasami to mi sie nie chce ich rozumiec
      Tak sobie racjonaizuje:
      PO tak przestraszyla sie odpowiedzialnosci za kraj winikajacej z pierwszej tury, ze druga postanowila przep.......c
      P.S.
      Coraz mniej zaczyna mnie obchodzic, ze ktos byl za sprawa malosci gnojkiem pod presja za komuny
      A coraz bardziej, ze ktos za wolnosci jest gnojkiem z powodu pychy w slusznej sprawie
    • rejtann Absolutnie Nie Ganię ROKITY, Ale jak Go Dorwę! 20.11.06, 23:07
      Absolutnie Nie Ganię ROKITY, Ale jak Go Dorwę! - Platforma umie tak delikatnie
      niszczyć przeciwników!
    • asia12346 Premier o poparciu dla Terleckiego: To był dobr.. 20.11.06, 23:09
      Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskiej „ Podwójna linia życia”, (
      wydanie Iskry z 1998 roku), która opisuje swój romans, 16 letniej dziewczyny z
      niejakim „Psem”( pseudonim z dawnych czasów Ryszarda Terleckiego), opowiada o
      wyjeździe do Łeby w 1968 roku „dużo tańczyliśmy, „kleiliśmy się..”. Kora opisuje
      swój związek z Psem, jak to przez tygodnie nie wychodzili z domu i zahajowani
      słuchali muzyki. „Z Psem rozstałam się, bo bardzo mnie dręczył. Nasz związek
      miał ...sadomasochistyczny charakter. Stwierdziłam, że należy to zakończyć.
      Zdradziłam go na jego oczach”. Ciekawe co na to politycy prawi i sprawiedliwi w
      Krakowie ?

Sporo ciekawych ostatnio artykułów w naszej prasie. Zafrapował mnie artykuł
      „Milczenie Psa” w Tygodniku Przegląd z 20 listopada. „ Przy ul.Grodzkiej z
      zrujnowanej, przeznaczonej do wyburzenia oficynie regularnie spotykała się 14
      osobowa grupa hipisów Ryszarda Terleckiego w tzw. Hip-chatce. Tam wąchano klej,
      uprawiano wolną miłość z nieletnimi”
      www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=artykul&id=11481
      Czy ktoś orientuje się, dlaczego chatka została zlikwidowana?
      • silesius.monachijski22 Re: Premier o poparciu dla Terleckiego: To był do 20.11.06, 23:27
        No coz: nie uwazam udzialu w ruchu hippisowskim za cos porownywalnie nagannego,
        jak pisanie w (post)komunistycznym "Pzergladzi"; zas Kora Jackowska? na
        poczatku lat 80-tych opowiadano sobie wsrod braci studenckiej w Krakowie
        historyjki, jak to owa "slynna" piosenkarka za troche trawki (a czasami i
        zwyczajnego belta) gotowa byla do seksualnych uniesien z miare fozycznie
        sprawnymi studentami; po prostu ta nimfomanka to lubila (pewnie lubi, skoro tak
        bardzo lubi wspominac swoja inicjacje - a moze RT to byl juz
        kolejny "zaliczony"? - w wieku 16 lat); ja - poza checie zaistnienia Kory w
        mediach (bo w sferze muzyki to juz raczej emerytura bez tantiemow) - nic
        szczegolnego w jej enuncjacjach nie widze; po prostu: nimfomanka i mitomanka

asia12346 napisała:

> Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskiej „ Podwójna linia życiaR
        > 21;, (
        > wydanie Iskry z 1998 roku), która opisuje swój romans, 16 letniej dziewczyny z
        > niejakim „Psem”( pseudonim z dawnych czasów Ryszarda Terleckiego),
        > opowiada o
        > wyjeździe do Łeby w 1968 roku „dużo tańczyliśmy, „kleiliśmy się..&#
        > 8221;. Kora opisuje
        > swój związek z Psem, jak to przez tygodnie nie wychodzili z domu i zahajowani
        > słuchali muzyki. „Z Psem rozstałam się, bo bardzo mnie dręczył. Nasz zwią
        > zek
        > miał ...sadomasochistyczny charakter. Stwierdziłam, że należy to zakończyć.
        > Zdradziłam go na jego oczach”. Ciekawe co na to politycy prawi i sprawie
        > dliwi w
        > Krakowie ?
        >
        > Sporo ciekawych ostatnio artykułów w naszej prasie. Zafrapował mnie artykuł
        > „Milczenie Psa” w Tygodniku Przegląd z 20 listopada. „ Przy u
        > l.Grodzkiej z
        > zrujnowanej, przeznaczonej do wyburzenia oficynie regularnie spotykała się 14
        > osobowa grupa hipisów Ryszarda Terleckiego w tzw. Hip-chatce. Tam wąchano
        klej,
        > uprawiano wolną miłość z nieletnimi”
        > www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=artykul&id=11481
        > Czy ktoś orientuje się, dlaczego chatka została zlikwidowana?
    • asia12346 Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskie 20.11.06, 23:22
      Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskiej „ Podwójna linia życia”, (
      wydanie Iskry z 1998 roku), która opisuje swój romans, 16 letniej dziewczyny z
      niejakim „Psem”( pseudonim z dawnych czasów Ryszarda Terleckiego), opowiada o
      wyjeździe do Łeby w 1968 roku „dużo tańczyliśmy, „kleiliśmy się..”. Kora opisuje
      swój związek z Psem, jak to przez tygodnie nie wychodzili z domu i zahajowani
      słuchali muzyki. „Z Psem rozstałam się, bo bardzo mnie dręczył. Nasz związek
      miał ...sadomasochistyczny charakter. Stwierdziłam, że należy to zakończyć.
      Zdradziłam go na jego oczach”. Ciekawe co na to politycy prawi i sprawiedliwi w
      Krakowie ?

Sporo ciekawych ostatnio artykułów w naszej prasie. Zafrapował mnie artykuł
      „Milczenie Psa” w Tygodniku Przegląd z 20 listopada. „ Przy ul.Grodzkiej z
      zrujnowanej, przeznaczonej do wyburzenia oficynie regularnie spotykała się 14
      osobowa grupa hipisów Ryszarda Terleckiego w tzw. Hip-chatce. Tam wąchano klej,
      uprawiano wolną miłość z nieletnimi”
      www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=artykul&id=11481
      Czy ktoś orientuje się, dlaczego chatka została zlikwidowana?
      • bufetowa_z_po Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskie :(( 20.11.06, 23:49
        ..asia12346 napisała:
        > Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskiej „ Podwójna linia życiaR
        .......

Ta Kora Jackowska zeznawała też, że
        leczyła się na exhibicjonistyczną
        schizofrenię .....
        • silesius.monachijski22 Re: Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskie 20.11.06, 23:56
          zas kiedy pomieszkiwala w Berlinie z niejakim "filozofem" (chlopskim chyba)
          Sipowiczem, to moj kolega Pit "bral, kiedy chcial", bo Kora zawsze miala malo,
          zas "filozof" malo kumaty byl

bufetowa_z_po napisał:

> ..asia12346 napisała:
          > > Czytam sobie właśnie książkę Kory Jackowskiej „ Podwójna linia życi
          > aR
          > .......
          >
          > Ta Kora Jackowska zeznawała też, że
          > leczyła się na exhibicjonistyczną
          > schizofrenię .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka