uciekaj_kwachu_po_drabinie 24.11.06, 07:02 W tym fachu jak nie popelnisz samobojstwa to beda sie pastwili nad twoja rodzina. Wiec wyjscia raczej nie ma, chyba , ze ktos jest sklonny wydac na meczarnie lub nawet smierc swych najblizszych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-alexander Prokurator popełnił samobójstwo 24.11.06, 07:08 Byl dyspozycyjny wobec lewicy. A kto teraz jest dyspozycyjny wobec prawicy? We Wroclawiu policjanci, adwokaci, sedziowie i prokuratorzy tworzac klike byli dyspozycyjni wobec PLN, € czy $.Sprzedawali gangsterom informacje, umarzali sledztwa, padaly zanizone wyroki. A teraz Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider2 Re: Prokurator popełnił samobójstwo 24.11.06, 07:16 ale jaja, ale czy naprawde, bo moze zmyslasz. podaj jakies dowody, lub linki gdzie jest wiecej inforamcji, bo pomysle , ze zmyslasz. alex-alexander napisał: > Byl dyspozycyjny wobec lewicy. A kto teraz jest dyspozycyjny wobec prawicy? > We Wroclawiu policjanci, adwokaci, sedziowie i prokuratorzy tworzac klike byli > dyspozycyjni wobec PLN, € czy $.Sprzedawali gangsterom informacje, umarza > li > sledztwa, padaly zanizone wyroki. A teraz Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper A miał wybór?Póki szło to ok, teraz czas remamentu 24.11.06, 07:30 Mogło pójść gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
sebar_rysiu Twoja teoria raczej sie nie klei z fakatami 24.11.06, 07:49 cokolwiek by onim nie powiedziec... to jednak pastwienie sie czerwonej i kryminalnej mafii nad nim mu nie grozilo... wrecz przeciwnie: - byl obloznie chory na raka - w razie procesu mogl sobie pozwolic z racji swej choroby na co chcial - nawet gdyby ktos mu cos udowodnil, nigdy by nie poszedl siedziec.. Natomiast jezeli jego choroba byla az tak bardzo zaawansowana bez nadziei na wyleczenie, to po prostu mogl sobie probowac zaoszczedzic cierpienia w ostatnich miesiacach zycia.... - i tego doszukiwalbym sie jako przyczyny samobojstwa na dzien dzisiejszy. Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
basia lekarze, lekarze... 24.11.06, 09:00 inni lekarze dawali mu spore szanse na pzrezycie. Klamali? "W środę wieczorem lekarze dawali mu spore szanse na przeżycie." fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/kolejna-tajemnicza-proba-samobojstwa,820029,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Wyrzuty sumienia ?...:/ 24.11.06, 09:21 - po umorzeniu postępowania w/s przestępstwa Kwasa i Cimoszenki ("moskiewska pożyczka") Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Prokurator popełnił samobójstwo 24.11.06, 09:31 A ile razy do siebie strzelił i z ilu pistoletów? Bo Sekuła zdaje się 4 razy, z dwóch różnych pistoletów, w tym raz w plecy, a i tak było to klasyczne samobójstwo. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Prokurator popełnił samobójstwo 24.11.06, 15:15 porter11 napisał: > > A ile razy do siebie strzelił i z ilu pistoletów? Bo Sekuła zdaje się 4 razy, z > > dwóch różnych pistoletów, w tym raz w plecy, a i tak było to klasyczne > samobójstwo. > ----------------------------------------- > Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. > (c) bzyk7 Myślisz,że mu pomogli umrzeć? To twarda musi być ta mafia.Nawet Ziobro jest jej niestraszny. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Prokurator popełnił samobójstwo 24.11.06, 15:25 Właśnie straszny i dlatego wycisza się świadków. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek144 Re: Prokurator popełnił samobójstwo 24.11.06, 14:33 "To on umorzył śledztwo w sprawie tzw. pożyczki moskiewskiej dla PZPR." Redaktorze, to niezbyt ścisłe stwierdzenie ;). Powinno być raczej "to on TEŻ umorzył(...)". W części dotyczącej Leszka M. śledztwo to umorzono DWA RAZY: 15.10.1993 r. i 8 grudnia 1993 r. Pierwsze umorzył rzeczywiście prok. Regulski, natomiast drugie postanowienie jest autorstwa prok. Haliny Urbanek-Pindor (która do dziś jest prokuratorem docenianym przez KAŻDĄ władzę :) ). Są więc dwa prawomocne postanowienia o umorzeniu w części dotyczącej Leszka M. Gdyby więc nawet w 1994 roku uchylono postanowienie prok. Regulskiego z 15.10.1993 r. i nakazano podjęcie śledztwa, to i tak dotyczyć by ono mogło tylko Mieczysława F. R., bo co do Leszka M. prawomocnie umorzono śledztwo po raz drugi 8.12.1993 r. :))). Można to sprawdzić w aktach opublikowanych przez GW (najłatwiej w tomie pt. nadzór ministerstwa) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Prokurator popełnił samobójstwo 24.11.06, 18:06 A w maglu mówili, że był powiązany z "Porozumieniem Centrum" braci Kaczyńskich, Maciarewiczem i z talibami z Klewek. Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck2 Prokurator popełnił samobójstwo 25.11.06, 01:21 Był szykanowany i zastraszany nie mógłtego tego znieść to popełnił samobójstwo. Giertych z Ziobrem co ma usteczka do loda powinni powołać trójki do kontroli prokuratur a wszystkich ubrać w mundurki Tych co szykanują zamknąc w specjalnej klasie resocjalizującą niepokornych i dodatkowo zatrudnić kutabasa do czterech lekcji religi w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
soulgarden W państwie prawa mafia???? BZDURY! 25.11.06, 03:23 Swojego czasu byłem uzależniony od pewnego czatu na którym pojawiał się nick piszący jakieś maksymalnie udziwnione równoważniki wypowiedzi i mnóstwo rozmaitych znaczków - taka typowa sałatka. Pojawiał się najczęściej tuż zanim napisałem albo krutko potem. Pewnego razu zaczął mnie wypytywać "czy już zamierzam się wieszać" itp a krutko potem przestał się pojawiać. Na tym czacie pamiętam kilka osób dokuczało mi wcześniej miesiącami. Niektórzy prowokowali mnie wulgaryzmami itp wprost,a inni pisząc często adresowane do mnie aluzje prywatne. Trudno byłoby podrobić satysfakcję jaką chcieli mi zasugerować,że przeżywają widząc najmniejsze zniecierpliwienie czy zdenerwowanie. Wszystkich którzy tu piszą chcę zapewnić,że istnieją grupy ludzi którzy zachowują się w sposób sugerujący,że nie ważna jest dla nich nawet reakcja kogoś do kogo chcą się przyczepić. Mają taką potrzebę ULŻYĆ sobie,że nie dostrzegają gdy stają się dla "ofiary" kinem. Moja kondycja fizyczna jest średnia ale wiem,że "rypanie" -bo to przypomina pewien klimat upierdliwości,natręctwa i satysfakcji- może powodować reakcje bardzo impulsywne u atakowanego. Może psychika siadła gościowi od choroby i tylko taka grupka przelała szalę? Poza tym gdyby przestępcy mieli mu zrobić krzywdę to pewnie zostaną znalezieni znając wytrwałość Ziobrów i Dornów. Jest dziś tylu psychopatów,że dorabianie do wszystkiego polityki jest przesadą. Ba!Nawet nie koniecznie ktoś kto chce kogoś zniszczyć musi sobie zdawać z tego sprawę,a wy już z góry wiecie,że śmierć gościa była ukartowana!!!!! Jak można myśleć takimi kategoriami! Takie spiskowe teorie dziejów. Jak można żyć w takim świecie? Pomyślcie,może doszło do zbiegu okoliczności stanu zdrowia i jakiejś wredności? Pomijając ilu na Węgrzech jest samobójców nie będących "politycznymi urzędnikami państwowymi" i ilu jest podobnych co nie popełniają samobójstw? W jakim świecie żyjecie??? To mentalność "kaczyńska"! Popatrzcie na świat optymistyczniej! Głowa do góry. cześć Odpowiedz Link Zgłoś