rafvonthorn 03.12.06, 23:25 A są jakieś dowody, zeznania choć kilku osób? Zresztą nieważne, w cywilizowanym kraju rząd by upadł, a u nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Obaj koalicjanci odstrzeleni 03.12.06, 23:26 PiSowska rewolucja moralna Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Prawdziwa rewolucja moralna 03.12.06, 23:30 Neonaziści i ludzie, którzy żądają seksu za miejsca na listach. Godni to koalicjanci Samego Dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dobry artykul i dobry temat 03.12.06, 23:33 ptaszki cwierkaly o tym w warszawie od dawna. brawa dla gazety! Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: dobry artykul i dobry temat 03.12.06, 23:35 miejmy nadzieje ze wszystko podparte dowodami po czyms takim wszedzie by rzad upadl no, w rosji i na bialorusi nie Odpowiedz Link Zgłoś
brodos1980 Re: dobry artykul i dobry temat 03.12.06, 23:36 W Polsce tez nie. Poczekaj, zobaczysz. eexmd2 napisał: > miejmy nadzieje ze wszystko podparte dowodami > po czyms takim wszedzie by rzad upadl > no, w rosji i na bialorusi nie Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio rafvonthorn: o której gpdzinie czytałeś ten news? 04.12.06, 00:12 Bo to miała być niby, jakaś super informacja na godzinę 24, a Ty już 2 komentarze zdołałeś wystawić 35 minut przed czasem...? Eeee... widać to już od samego początku był odgrzewany kotlet. Odgrzany po 35 minutach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Zrobić gościa ambasadorem w Moskwie! 04.12.06, 00:17 Putin takich lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Putun dopiero zazdrosci i podziwia 04.12.06, 01:55 naszych gwalcicieli. Sam tez juz mysli ktora to dziewoje chwycic za rzopu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus a u nas sporek czy lepsze do zabawy dziewczynki 04.12.06, 06:45 sporek czy lepsze do zabawy dziewczynki, czy ojczulka PiSiORek? Tańczą na wiecu gołe dzieweczki. Nagie tyłeczki , krawat w paseczki. Za wszystko płaci Ruski, Niemiaszek. Patrzcie wodzowi już świergnął ptaszek! Lecz w katolicji dylemat taki, niech lepiej tańczą same chłopaki ! Oni też mają takie tyłeczki i wyglądają jak blondyneczki. Już Trwam wypuszcza Jewriejski maila, kręćcie, PiSiORki robią sieg haila! Bo solidarni my w męskim gronie, my się bawimy na Polski łonie! A ta zabawa jest wzorem cnoty. Wybiorą nas! Moherowe cioty! Szczęście, dostatek nawiedza wasze domy, trzy miliony, gdy dziurawimy kondomy! To wieszczę obłudnie za ojcem Rydykiem, dla wielu premierem, a łżakom fircykiem! (Wierzgejski – Jewrejski, może nazichłopak? Jakoś tak, a ich obsesją jest seksiszpak, !) Wyjaśnijcie, który to "kurdupel co stoi ciągle za Lepperem" zgwałcił sekretarkę? Bez tego wyjaśnienia ten sekretariat z Facipkiem będzie dla mnie burdelem! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez A kurdupel Filipek? 04.12.06, 06:53 Ale o co tyle krzyku? Samoobrona to przecież wieprze, pastuchy jakieś które jeszcze niedawno gęsi paśli. O co tyle krzyku? Przecież to inna kultura, wieśniacza w najgorszym wydaniu. A napisali tak jakby pisali o KIMŚ, jakby zapomnieli o świniarzach, jakby perfumy Dolce&Gabbana przysłoniły im słomę zewsząd wychodzącą. To - "praca za seks" i tym podobne - to myśle - normalne "w tym kręgu kulturowym". NIE MA SIĘ CZEMU DZIWIĆ. Z igły widły. Każdy normalny wie kto to Samoobrona. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka była radna, była posłanka - same "byłe" 04.12.06, 07:39 jedna z nich jest juz w Londynie hehehe, za pracą Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar A gdzie zaskoczenie i współczucie? 04.12.06, 08:59 Głosy forumowiczów pocieszają mnie, bo ja też ani współczucia dla działaczek SO, ani zaskoczenia sprawą nie potrafię w sobie znaleźć. A zresztą to i tak nieprawda - spisek Wyborczej, układ, różowi i Czarzasty plus HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PiSowi gratulujemy koalicjantów! Tzw. IV RP pokazu 04.12.06, 09:42 pokazuje swoje prawdziwe oblicze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zen83 Gratuluję wszystkim, którzy wierzyli w pustą obiet 04.12.06, 11:33 Gratuluję wszystkim, którzy wierzyli w pustą obietnicę o IV RP ( tworzącą nową jakość rządzenia itp bzdury i kłamstwa ). Ludzie otwórzcie w końcu oczy. Krajem rządzą specjaliści od kreowania wizerunku. Mówią wam zawsze dokładnie to co oczekujecie usłyszeć. Skutki tego są widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
critic Odnowa moralna wg PiSu 04.12.06, 11:46 czyli dzielenie władzy z nazistami i gwałcicielami. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
niech.zyje.wielki.issrael w Wielkim iSSraelu takie rzeczy to norma 04.12.06, 15:13 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34219,3692397.html "Putin o Kacawie: 10 kobiet zgwałcił! Wszyscy mu zazdrościmy" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk131 w Kanadzie za dotkniecie kobiety w pracy wylatuje 06.12.06, 20:38 sie bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: w Kanadzie za dotkniecie kobiety w pracy wyla 06.12.06, 20:40 zalezy jaka masz prace . Odpowiedz Link Zgłoś
idalia21 Re: Ale jak można zgwałcić prostytutke? 04.12.06, 20:01 hubsol napisał: > Hehe hehe heh! Oczywiscie tez nad tym myslalam.Przeciez ta baba godzac sie na taki uklad stala sie dla nich normalna szmata w ktora moga wytrzec swe brudne buciory kiedy zechca.To byl uklad cos za cos sama sie na to zgodzila wiec jest dla mnie zwyczajna k....(ale za to teraz znana na cala Polske-idiotka!) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk131 gwalcic nie uzywajac P*r*e*z*e*r*w*atywy, o to cho 06.12.06, 20:40 o to chodzilo, w Belgii prostytutki sa oswiecone w przeciwienstwie dla wielu koszmarnych ciemniakow w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Komuna im poprzewracała w łbach a wiadomo żę... 04.12.06, 19:42 - Chłop żywemu nie przepuści... - Z Chama nie zrobisz Pana... - PiSuary zapomniały .... Z kim się zadajesz takim się stajesz... - Kodeks Bodziewicza to nie dla nowoPrawych piewców Prawdy, Sprawiedliwości i Moralności Odpowiedz Link Zgłoś
sld-po-kemonia +++++++ K_l_ę_s_k_a_Wildsztajnowej TVP ! +++++++++ 04.12.06, 14:25 Agresywno-brukowa łże-medialna nagonka na Polski Rząd agenturalnych WSI-TVN-ów, SB-Polsat-ów, gw, CBOS-ów itp. wielki problem Polski to pilna potrzeba oczyszczenia publicznych mediów oraz żydo-szwabsko-komuszych Łże-mediów z postkomunistycznej zarazy Kluczowa dla Polski niezdekomunizowana wildsztajnowa TVP nie jest w stanie przeciwstawić się Łże-medialnym agenturalnym WSI-TVN-om, SB-Polsat-om które ogłupiają politycznie Polskie Społeczeństwo bez własnych, rzetelnie informujących Polaków mediów Polski Rząd nie będzie w stanie odkomunizować i odesbeczyć Polski, nie mówiąc o zbudowaniu 4-tej RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i widzę 04.12.06, 08:14 że wyrok już wydany. Szczerze mówiąc to mam wątpliwości co do tych rewelacji. Pracuję w instytucji gdzie pracuje około 400 osób. Mamy tu kilka panieniek, czasami nawet mężatek które za podwyżskę lub premię same by chętnie wskoczyły do łóżka a niektóre to po prostu robią. NIkt ich nie zmusza, same się pchają a co niektórzy z Top'u z tego korzystają. Oczwyście to pewnien margines ale zjawisko istnieje. Więc stąd te moje wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
brent_brent ++++++++++++++++++ Chca czy nie-to jest nielegalne 04.12.06, 08:26 Jesli nawet tego chca to przeciez jest to kupczenie stanowiskami. Charakterystyczna jest reakcja Leppera "- No, wie pan... No, ja przepraszam, że śmieję się. Ale to no... Nie, no, jakieś szaleństwo... Ona to powiedziała?..." On sie z tego smial!!! Dowiaduje sie o powaznych oskarzeniach i smieje sie do rozpuku az slychac to w sluchawce. Taki niewinny? Reakcja niewinnego czlowieka czy tez raczej cynicznego cwaniaka pewnego ze wszystko ujdzie mu na sucho Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i wi 04.12.06, 08:30 > Pracuję w instytucji gdzie pracuje około 400 osób. Mamy tu kilka panieniek, > czasami nawet mężatek które za podwyżskę lub premię same by chętnie wskoczyły > do łóżka a niektóre to po prostu robią. NIkt ich nie zmusza, same się pchają a > co niektórzy z Top'u z tego korzystają. Łehehe, za pozwoleniem, ale ci panowie z "Top'u" też powinni mieć nieco oleju w głowie, żeby wiedzieć, że jak skorzystają - to ktoś może im to po paru latach wyciągnąć i zrobić skandal... Do seksu zwykle potrzeba dwóch osób. Że jedna osoba jest chętna, to jeszcze nie usprawiedliwia drugiej. → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika jak to mowia bracia Rosjanie - nie je.i gdie 04.12.06, 08:55 zywiosz, nie ziwi, gdie jeb--osz. anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > > Pracuję w instytucji gdzie pracuje około 400 osób. Mamy tu kilka panienie > k, > > czasami nawet mężatek które za podwyżskę lub premię same by chętnie wskoc > zyły > > do łóżka a niektóre to po prostu robią. NIkt ich nie zmusza, same się pch > ają a > > co niektórzy z Top'u z tego korzystają. > > Łehehe, za pozwoleniem, ale ci panowie z "Top'u" też powinni mieć nieco oleju w > głowie, żeby wiedzieć, że jak skorzystają - to ktoś może im to po paru latach > wyciągnąć i zrobić skandal... Do seksu zwykle potrzeba dwóch osób. Że jedna > osoba jest chętna, to jeszcze nie usprawiedliwia drugiej. > > > → → → → → → → → → → > Odkryjmy Białoruś! > odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Re: Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i wi 04.12.06, 09:06 A czy ja powiedziałem że usprawiedliwia. Chodziło raczej o to że te kobietki to nie niewiniątka, które są perfidnie wykorzystywane. Tak pewnie było i w tym przypadku. Najpierw się bzykają za kasę i "karierę" a jak kasa i "kariera:" się skończyła (po kilku latach! :-)))) to czują się strasznie wykorzystywane. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i wi 04.12.06, 08:34 O rety. Czy wy naprawdę nie widzicie różnicy między wydawaniem na to pieniędzy prywatnych i publicznych? W firmie prywatnej pieniądze należą do właścicieli firmy i jak chcą sobie je wydawać na usługi seksualne to ich sprawa. Ale jeśli na coś takiego wydawane są pieniądze podatników (pensja radnego sejmiku) - to to jest poważne przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa jakich pieniezy publicznych? 04.12.06, 08:37 oco ci chodzi? Przeciez Endriu płacił jej za etat. To ze lubiła sypiać z Łyzwą to jej sprawa. asteroida2 napisał: > O rety. Czy wy naprawdę nie widzicie różnicy między wydawaniem na to pieniędzy > prywatnych i publicznych? > W firmie prywatnej pieniądze należą do właścicieli firmy i jak chcą sobie je > wydawać na usługi seksualne to ich sprawa. Ale jeśli na coś takiego wydawane są > pieniądze podatników (pensja radnego sejmiku) - to to jest poważne przestępstwo > . Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: jakich pieniezy publicznych? 04.12.06, 08:53 Więc twierdzisz że radni sejmików wojewódzkich odbierają diety z pieniędzy przewodniczącego macierzystej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a gdzie rozdaja te stanowiska? 04.12.06, 08:54 asteroida2 napisał: > Więc twierdzisz że radni sejmików wojewódzkich odbierają diety z pieniędzy > przewodniczącego macierzystej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa czym Lepcio różni sie od Lisa 04.12.06, 08:54 przecież Lis też sypia z pracownicą. asteroida2 napisał: > Więc twierdzisz że radni sejmików wojewódzkich odbierają diety z pieniędzy > przewodniczącego macierzystej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: czym Lepcio różni sie od Lisa 04.12.06, 08:58 Na Lisa nie idzie ani grosz z moich pieniędzy. Więc nie interesuje mnie co z nimi robi. A na Leppera idzie całkiem sporo - zgodnie z wolą demokratycznego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: czym Lepcio różni sie od Lisa 04.12.06, 09:02 tak myślisz? Naprawdę myślisz żę nic nie płacisz na Lisa? A Polsat to instytucja do której Zegarrek dopłaca. Płacisz na Polsat i nawet tego nie wiesz. Płacisz np. opłacajac kablówkę, kupując jakikolwiek produkt który jest reklamowany w tej stacji. Czy werdług ciebie molestowanie moze odbywać się tylko w firmie państwowej. asteroida2 napisał: > Na Lisa nie idzie ani grosz z moich pieniędzy. Więc nie interesuje mnie co z > nimi robi. A na Leppera idzie całkiem sporo - zgodnie z wolą demokratycznego na > rodu. Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: czym Lepcio różni sie od Lisa 04.12.06, 09:13 To jest kompletne mylenie pojęć. Jeśli płacę za kablówkę albo za reklamowane produkty, to kupuję konkretną usługę. Ludzie którym zapłaciłem mogą teraz te pieniądze zjeść, wydać na prostytutki albo przeznaczyć na cele charytatywne - mnie to już nie obchodzi, bo swój produkt dostałem. Płacąc podatki oczekuję za to konkretnych usług: ochrony, budowy infrastruktury i zatrudniania specjalistów którzy będą potrafili to zrobić. Dowiaduję się że tego nie otrzymałem, bo zamiast tego pieniądze były wydawane na dziwki. Molestowanie może zachodzić w każdej firmie. Ale korupcja może zachodzić tylko tam gdzie zarządza się nie swoimi pieniędzmi. Właściciele firmy prywatnej z definicji nie mogą być skorumpowani. Skorumpowani mogą być co najwyżej ich pracownicy, gdy źle zarządzają ich pieniędzmi. Ale wtedy po prostu wylatują z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to ciekawe!!! 04.12.06, 09:18 jakaś nowa definicja korupcji. Jesteś niezły. A Rywin to funkcjonariusz państwowy? Panienka dostawała pieniądze za etat. Jakieś stanoiwiska miała. Co do kompetencji nie będę się spierał bo pewnie miał tylko jedna zaletę. Ale ile jest takich sekretarek lub hostess. Adnrew nie płacił jej za seks to było gratis. asteroida2 napisał: > To jest kompletne mylenie pojęć. Jeśli płacę za kablówkę albo za reklamowane > produkty, to kupuję konkretną usługę. Ludzie którym zapłaciłem mogą teraz te > pieniądze zjeść, wydać na prostytutki albo przeznaczyć na cele charytatywne - > mnie to już nie obchodzi, bo swój produkt dostałem. > Płacąc podatki oczekuję za to konkretnych usług: ochrony, budowy infrastruktury > i zatrudniania specjalistów którzy będą potrafili to zrobić. Dowiaduję się że > tego nie otrzymałem, bo zamiast tego pieniądze były wydawane na dziwki. > > Molestowanie może zachodzić w każdej firmie. Ale korupcja może zachodzić tylko > tam gdzie zarządza się nie swoimi pieniędzmi. Właściciele firmy prywatnej z > definicji nie mogą być skorumpowani. Skorumpowani mogą być co najwyżej ich > pracownicy, gdy źle zarządzają ich pieniędzmi. Ale wtedy po prostu wylatują z > roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: to ciekawe!!! 04.12.06, 10:55 1. A wysyłanie samochodu po panienkę do Łodzi to nie jest wyrzucanie pieniędzy podatników w błoto? 2. Nie ważne czy płacili jej teoretycznie za pracę czy jawnie za seks, panna dostawała pieniądze za seks bo obowiązywała zasada nie ma seksu nie ma kasy (czy nie ma pracy czyli nie ma kasy). 3. Rywin to nie funkcjonariusz publiczny ale zauważ czym próbował handlować: ustawą a więc dobrem państwowym. Poza tym Rywin to tylko wysłannik (wg sądu) więc prawdziwa korupcja miała się odbyć z funkcjonnariuszem państwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: to ciekawe!!! 04.12.06, 12:38 > jakaś nowa definicja korupcji. > Jesteś niezły. Jeśli jest więcej ludzi dla których to jest 'nowa definicja korupcji', to ja się nie dziwię że w tym kraju takie przekręty przechodzą. Najwyraźniej ludzie po prostu uważają że to co robią to nie jest korupcja. Kiedy lekarz bierze w łapę to też uważasz że to nie jest korupcja, bo przecież sam wykonuje potem operację? I nie zastanowisz się czyje pieniądze sprawiają że zarówno płacącemu jak i lekarzowi opłaca się to bardziej niż zwyczajna umowa w firmie prywatnej? Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Rozum Ci odjęło 04.12.06, 09:18 Przecież nie musisz oglądać kablówki a tym bardziej reklam . Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: Rozum Ci odjęło 04.12.06, 09:21 odstaw te prochy 11tadeusz11 napisał: > Przecież nie musisz oglądać kablówki a tym bardziej reklam . Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo odwracanie kota ogonem 04.12.06, 09:25 to twoja specjalnosc. oczywiscie sie nie odnosisz do tresci artykulu bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio W prywatnej firmie nie można służbowo"samoobronić" 04.12.06, 10:50 Weźmy na przykład spółki akcyjne. W tym przypadku wydając firmowe pieniądze na "samoobronę", naciągamy innych akcjonariuszy. Tak więc, praca za "samoobronę" w każdym przypadku jest conajmniej podejrzana. > O rety. Czy wy naprawdę nie widzicie różnicy między wydawaniem na to pieniędzy > prywatnych i publicznych? > W firmie prywatnej pieniądze należą do właścicieli firmy i jak chcą sobie je > wydawać na usługi seksualne to ich sprawa. Ale jeśli na coś takiego wydawane są > pieniądze podatników (pensja radnego sejmiku) - to to jest poważne przestępstwo > . Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Każdego członka j...ł, tzn sprawdzał tow Lepper 04.12.06, 12:13 Samoobrona to partia wodzowska więc każdego nowego członka osobiście j...ł tzn. sprawdzał towarzysz Lepper. Gdy partia sie rozrosła a i solarium przyjarało część "obowiązków" szefa tej rynsztokowo-gnojówkowej organizacji przejęli giermkowie i kurduple przyboczni. W Samoobronie nikt sie niczemu nie dziwi bo każdy przez to przeszedł, a kto nie jest kobietą poczuł organ L. w d.... To dlatego wielu członków (zwłaszcza byłych) Samoobrony ma swojego przewodniczącego w d... - wspomnienia wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki777 Re: Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i wi 04.12.06, 09:16 rozumiem że władza zajmuje się tylko "umoralnianiem" narodu, a sama "bzyka" po kątach w imię walki z bezrobociem Odpowiedz Link Zgłoś
mezanin Re: Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i wi 04.12.06, 10:16 zgadzam się w 100%!jeśli seks za stanowisko to w tym przypadku prawda, to kto tej kobiecie kazał płacić taką cenę?nie ma wolej woli?nie miala wyboru? czy po prostu CHCIALA zostać dyrektorem czegośtam i CHCIAŁA mieć niemoralną ilośc pieniedzy na swoim koncie?? rozważmy to pod kątem socjologiczno-moralnym, a nie wdawajmy sie w jakieś kolejne polityczne oszczerstwa. Z polityką ma to bowiem niewiele wspolnego, a przynajmniej nie powinno bulwersować, bo czy nie przyzwyczailiśmy się już degradacji wszelkich zasad i wartosci w 'ich/tamtym' swiecie walki o stołki? p26 napisał: > że wyrok już wydany. Szczerze mówiąc to mam wątpliwości co do tych rewelacji. > Pracuję w instytucji gdzie pracuje około 400 osób. Mamy tu kilka panieniek, > czasami nawet mężatek które za podwyżskę lub premię same by chętnie wskoczyły > do łóżka a niektóre to po prostu robią. NIkt ich nie zmusza, same się pchają a > co niektórzy z Top'u z tego korzystają. Oczwyście to pewnien margines ale > zjawisko istnieje. Więc stąd te moje wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
janstefan.g Re: Przeczytałem kilka pierwszych komentarzy i wi 12.04.08, 12:23 Nie jest to zdrowa sytuacja bo jak jak panienka ma chec wskoczyc do lozka to jej sprawa ale niestety w duzo firmach szef potrafi szantazowac, wysylac sprosne smsy i wogole dawac sprosne propozycje i dziewczyna albo ulegnie albo bedzie musiala odejsc . Takie rzeczy powinne byc karane. Odpowiedz Link Zgłoś
brodos1980 Re: ...a Clinton?...a prezio Izraela? 03.12.06, 23:39 No wlasnie, kazdy orze jak moze :-))) Mam nadzieje, ze GW ma mocne dowody, bo jak nie, to zle sie bedzie dzialo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam poniedziałek 3 grudnia 2006 r. ?? 03.12.06, 23:46 Poniższy artykuł ukaże się w poniedziałek 3 grudnia 2006 r. na pierwszej stronie "Gazecie Wyborczej". Cały materiał w Dużym Formacie, poniedziałkowym dodatku do "Gazety" Nie wiem, może się mylę, może w innym wymiarze żyję, ale wydaje mi się, że w poniedziałek będzie 4 grudnia, skoro dzisiaj, w niedzielę, jest 3 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety Re: poniedziałek 3 grudnia 2006 r. ?? 03.12.06, 23:51 To z podniecenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: poniedziałek 3 grudnia 2006 r. ?? 03.12.06, 23:57 jestem ślepy dopiero się skapowałem, że jeżeli ktoś za tym stoi to jest to Pis - zależy im na tym żeby samodzielnie rządzić, a pojawia się okazja jak nigdy wcześniej - to musi być prowokacja ojciecswiety napisała: > To z podniecenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: poniedziałek 3 grudnia 2006 r. ?? 04.12.06, 00:02 wlasnie nie do konca, rzad mniejszosciowy malo moze co prawda w zniszczenie lpru pis pewnie byl zaangazowany, ale z samoobrona sprawa na arzie wyglada inaczej pewne jest tyle ze samoobrona wylatuje z rzadu jak nic rzad mniejszosciowy z lpr nie ma sensu pslowi samo rosnie wiec w g.. sie pchac nie bedzie zostaja wiec 3 opcje: rzad mniejszosciowy pisu (ale jest jeszcze trybunal i nbp do przejecia wiec czy sie odwaza?), popis i nowe wybory wszustko trudne do wyobrazenia, ciekawe w co gra jarek? chyba ze ma pewnosc ze rozbije samoobrone i wciagnie wszystkich (prawie-bez leppera i lyzwinskiego) poslow... jesli tak sie stanie, to mur beton kaczysnki to zorganizowal, ale na razie chyba za wczesnie o tym wyrokowac btw 3/4 lpru przejdzie do pisu (lub do nowego tworu zaleznego), z tym nie ma problemu jutro bedzie ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Przeciez to jest kraj katolicki, 04.12.06, 00:08 Przeciez to jest kraj katolicki, nie ma sie wiec co dziwic. Moralnosc katolicka na takie rzeczy pozwala - pozwala np. ponizac homoseksualistow i wykorzystywac seksualnie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
langston to i tak troche lepiej niz gwalcic jak w Izraelu 04.12.06, 00:33 to i tak troche lepiej niz gwalcic jak w Izraelu temtejszy prezydent nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Ciekawe, co pan prezesunio powie… 04.12.06, 00:53 i jak będzie bronił "kałolicji"? Pewnie powie coś o dbaniu o przyrost naturalny narodu… __________ Ogród Jane Austen - nieco łagodniejszy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 E tam prezesunio, mnie interesuje co napisze Jola! 04.12.06, 00:55 Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: E tam prezesunio, mnie interesuje co napisze 04.12.06, 00:57 problem moze byc ze znalezieniem odpowiedniego fragmentu do przeklejenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: E tam prezesunio, mnie interesuje co napisze 04.12.06, 01:00 Ja stawiam że wklei o Śledzińskiej-Katarasińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Ciekawe, co pan prezesunio powie… 04.12.06, 00:56 ze to "wielkie semantyczne naduzycie", albo "negocjacje" w sprawie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Przeciez to jest kraj katolicki, 04.12.06, 02:09 pyorunochron-zejdz z katolikow. siedz w szfie jak dotad i obserwuj. nic sie nie nauczyles-obserwuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek5 ot bo dla niektorych niedziela jest w sobote! 03.12.06, 23:58 to sie im pomylilo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grlt Poniedziałek zaczyna się w sobote! 03.12.06, 23:59 Poniedziałek zaczyna się w sobote! Odpowiedz Link Zgłoś
forwen Re: Poniedziałek zaczyna się w sobote! 04.12.06, 00:17 Świetna książka, a i odwołanie do absurdu jak najbardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: ... no właśnie a Monika L.? 04.12.06, 00:02 brodos1980 napisał: > No wlasnie, kazdy orze jak moze :-))) > Mam nadzieje, ze GW ma mocne dowody, bo jak nie, to zle sie bedzie dzialo. > Pozdrawiam no bo Monika zamawiała pięć piw i potem jej się nabryzgało na bluzkę? a dopiero po roku została asystentką-stażystką... no, ale Monika to żydówka i jest pewnie w układzie... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 [...] 04.12.06, 00:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: ...a Clinton?...a prezio Izraela? 03.12.06, 23:39 prezydent izraela tak ale z clintonem bylo inaczej, baba sie sama pchala Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek5 wszedzie te levinskie... prowokacja!! prowokacja!! 03.12.06, 23:59 uwaga prowokacja! Odpowiedz Link Zgłoś
swietajno a Filipek? 03.12.06, 23:42 Mojezsowicz chlapnal ,ze poderwal malolate i zyje sobie na boku ,a zonka i dzieci niech sie bujaja ,a zreszta pewnie niezle sobie zyja z poselskiej pensji.Puszczal Lyzwinski nasze pieniadze na benzyne dla znajomkow ,a teraz przy wysokim bezrobociu panienki z bezowym sobie obrabiaja.Jak to buractwo nazwac hmmmm o puszczalscy. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek5 skoro im wolno to nam tez! 03.12.06, 23:56 nam prawdziwym Polakom nie wolno juz sypiac z kobietami? a zkim mamy sypiac - z gejami w kolorowych skarpetkach? Odpowiedz Link Zgłoś
create [...] 04.12.06, 00:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: ...a Clinton?...a prezio Izraela? 04.12.06, 01:48 Clinton? On byl za cwany aby za sex obiecywac prace. Na niego lecialo wiele lasek...nie mial z tym problemu.Problem zaczyna sie, gdy polityk obiecuje PRACE za SEX. Odpowiedz Link Zgłoś
chamoobrona Czego jeszcze więcej trzeba, aby ludzie przestali 03.12.06, 23:50 Czego jeszcze więcej trzeba, aby ludzie przestali w końcu głosować na takich oszołomów jak Lepper, LPR i PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek5 prowokacja prowokacja prowokacja!!!!!!!!!! 03.12.06, 23:54 znowu prowokuja geszefty wsze zeby nas - prawdziwych Polakow zniszczyc! a kysz! a kysz ! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Re: Czego jeszcze więcej trzeba, aby ludzie przes 04.12.06, 00:39 > Czego jeszcze więcej trzeba, aby ludzie przestali w końcu głosować na takich > oszołomów jak Lepper, LPR i PIS? A Ty kombinujesz nad następną prowokacją i szukasz podpowiedzi? Nic się nie udaje. Ludzie tego nie kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Na SLD ,PSL ,PO i inne krasnoludki z gruszkami na 04.12.06, 08:44 wierzbie . Polacy mogą wybierać między socjalistami ,a socjalistami . Nie ma alternatywy ,bo wzystkie partie są w Polsce takie same . Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Na SLD ,PSL ,PO i inne krasnoludki z gruszkam 04.12.06, 16:52 polski_murzyn napisała: > wierzbie . Polacy mogą wybierać między socjalistami ,a socjalistami . Nie ma > alternatywy ,bo wzystkie partie są w Polsce takie same Czyli jedyne realne obietnice ,to 3 mln mieszkań PISu, no i odnowa moralna? Bo ich nie wymieniłeś... Mieszkania widać, odnowę moralną też, od koalicjantów poczynając.. Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 Re: Czego jeszcze więcej trzeba, aby ludzie przes 04.12.06, 15:42 Kolejnych tego typu prowokacji i kolejnych rzeszy odmuzgowinych glosujacych. Kak Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: dobry artykul i dobry temat 03.12.06, 23:54 jestem w stanie w to uwierzyć nawet jeżeli nie ma jednoznacznych dowodów (bo pewnie nie ma).. rząd nie upadnie - właśnie tworzy nową moralność - prace jeszcze trwają więc zmiana pewnych zasad to nie będzie żaden szok Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 00:19 Podejrzewam, że to wycinka koalicjantów. Kaczyński chce przejąć partyjne doły SO i LPR jednocześnie załatwiając kierownictwa tychże. I chyba mu się to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 00:57 adas313 napisał: > Podejrzewam, że to wycinka koalicjantów. > Kaczyński chce przejąć partyjne doły SO i LPR jednocześnie załatwiając > kierownictwa tychże. > I chyba mu się to uda. To byloby dobre na dwa tygodnie przed wyborami, ale teraz? Co mu przyjdzie z rozbicia koalicji? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 00:59 Przed wyborami to ryzykowne by było. Wiadomo: zadymy, kombinacje, intrygi... wyborcy tego nie lubią. A teraz można załatwić koalicjantów i przejąć ich partie z całym dobrodziejstwem inwentarza: radnymi, wójtami, posłami, senatorami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 01:01 w partii, gdzie technicznie jest niemozliwe zgwalcenie prostytutki, taki numer nie zrobi wiekszego wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 01:04 W takiej partii nie. Ale społeczeństwo nie będzie chciało takiej SO w rządzie... Co się zrobi? Uruchomi się haki na liderów, skompromituje ich a w razie potrzeby po prostu przymknie. Zdekapitowana, ale wciąż łasa na stołki, SO przepisze się do PiSu. No, może z wyjątkiem fanatyków pokroju Joli. To samo czeka LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 01:10 PiS jak dotad nie poslugiwal sie raczej wyborcza. Ktos najwyrazniej chce ich zalatwic wycinajac koalicjantów. I to ktos z boku. Spoleczenstwo raczej nic nie ma tu do powiedzenia, a przynajmniej w najblizszym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 01:13 > PiS jak dotad nie poslugiwal sie raczej wyborcza Co nie znaczy że nie może zacząć. > Ktos najwyrazniej chce ich zalatwic wycinajac koalicjantów. Ale w czym załatwienie Leppera zaszkodzi PiSowi? W niczym, absolutnie w niczym. Wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 01:26 Jezeli PiS ulegnie presji i rozpieprzy koalicje to rzad bedzie mniejszosciowy i zadna ustawa polityczna nie przejdzie. A dla PiSu jest to podstawa bytu, bo bez budowania iv rp nie pozostanie im zadny pomysl na wladze. Konieczne sa nowe wybory, po których ani oslabiona klótniami PO, ani PiS, który zbierze wszystkie obelgi za koalicjantów, nie beda mogli utworzyc rzadu bez lewicy i "demokratów". Paranoiczny PiS jest spalony, powstanie wiec rzad centrowo lewicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 01:43 Fundamenty programu PiS, czyli rozbicie WSI i powołanie CBA już przeszły. Lustracja zresztą też. Poza tym gra się toczy nie o wyrzucenie SO z rządu, ale o wyrzucenie Leppera z polityki w ogóle oraz przejęcie SO (członkowie SO się przepisali do PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
frendas odnowa moralna 2006 04.12.06, 11:04 Ciekawe co na to kaczory. PS. wstyd mi ze jestem Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh A gdzie Kodeks Etyczny? 04.12.06, 00:48 rezoon napisał: > rząd nie upadnie - właśnie tworzy nową moralność - prace jeszcze trwają więc > zmiana pewnych zasad to nie będzie żaden szok Ciekawe, czy juz wprowadzono w zycie ten ukradziony Angolom kodeks etyczny? Jezeli ta nowa moralnosc opiera sie na nim, to Pan Premier powinien wystapic do rzadu brytyjskiego z reklamacja. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A gdzie Kodeks Etyczny? 04.12.06, 03:41 jankbh napisał: > rezoon napisał: > > rząd nie upadnie - właśnie tworzy nową moralność - prace jeszcze trwają w > ięc > > zmiana pewnych zasad to nie będzie żaden szok > > Ciekawe, czy juz wprowadzono w zycie ten ukradziony Angolom kodeks etyczny? > Jezeli ta nowa moralnosc opiera sie na nim, to Pan Premier powinien wystapic do > > rzadu brytyjskiego z reklamacja. ************************************* Że kodeks nie przewiduje sytuacji, w której biedny premier traci poparcie, bo koalicjanci to faszyści i kryminaliści? No to jest pewien problem. Ale Jarosław już udowodnił, że z każdym mu po drodze, kto na niego głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika gdzie daje, to jest, gdzie jest JOLA???? 04.12.06, 07:58 chcialem zapytac o aktualna stawke pana przewodniczacego? Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 09:06 A ty nie masz już czym się zajmować. GW schodzi na psy albo nie ma co pisać. Kongres Lewych Dochodów w (PO) rozporkowej kontrofensywie, ale bufon Komorowski już nie jest taki agresywny w telewizji.Zajmijcie się lepiej gospodarką i bezrobociem. Marcus_crassus samemu ci nie wychodzi to zazdrościsz innym. Ta pani była dorosła Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 16:56 shedows1969 napisał: > A ty nie masz już czym się zajmować. GW schodzi na psy albo nie ma co pisać. > Kongres Lewych Dochodów w (PO) rozporkowej kontrofensywie, ale bufon > Komorowski już nie jest taki agresywny w telewizji.Zajmijcie się lepiej > gospodarką i bezrobociem. Marcus_crassus samemu ci nie wychodzi to zazdrościsz > innym. Ta pani była dorosła Gospodarką i bezrobociem?? PO ma się zająć?? PRzecież u władzy są ci od afer i 'odnowy moralnej' właśnie, a Minister Pracy jest z SO!!! COś ci się koleś pomerdało w twoim zacietrzewieniu... Komorowski to akurat człowiek z klasą, Ka. nawet butów mu czyścić nie powinien... patrząc po stanie jego własnych! Pani była dorosła... ale ten pan kupczy stanowiskami za seks, to nie tylko brak moralności, ale do tego korupcja. I w tym cały ambaras. Tak macie mózgi wyprane, że nic was nie rusza?? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: dobry artykul i dobry temat 04.12.06, 09:27 marcus_crassus napisał: > ptaszki cwierkaly o tym w warszawie od dawna. Nie wszystkie ptaszki ćwierkały... co najmniej dwa z nich zajmowały się zgoła czymś innym ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo I CO Z TEGO??? 04.12.06, 09:38 Zrobiła loda Lepperowi i łyżwie. Tyle chałasu o nic. To zdrowi faceci. Podali wafla. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek to zwykla DZIWKA i tyle... 04.12.06, 12:12 kobieta ktora daje z wlasnej nieprzymuszonej woli za jakies korzysci to przeciez zwykla dziwka, bezczelnoscia i glupota jest to ze teraz o tym mowi i placze ze zastala strasznie pokrzywdzona, smiechu warte ze PO i inni z takim namaszczeniem bronia zwyklej dziwki... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek7008 Re: to zwykla DZIWKA i tyle... 05.12.06, 10:24 a co twoja żona jak daje dupy to mądrze bo się nie chwali tyle że to tylko hipoteza bo kto z takim porąbańcem mieszkać w jednym domu by chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
abmiros Kiedy kobieta i mezczyzna uprawiaja seks ... 05.12.06, 13:48 Kiedy kobieta i mezczyzna uprawiaja seks, sa biologicznie rownouprawnionymi partnerami. Potem wielu mezczyzn odnosi sie do kobiety z pogarda. To obludne, wredne podejscie do kobiety ktora przed stosunkiem byla obiektem ich pozadania i ich zabiegow, zostalo uksztaltowane wsrod ludzi gloszacych, ze seks to przejaw dzialalnosci Szatana, i widzacych ustalony przez Boga ideal w celibacie, na przekor temu, ze na tym swiecie seks jest podstawowym skladnikiem zycia. Bez seksu nie ma zycia, w tym i zycia ludzkiego. Seks jest koniecznoscia biologiczna tak samo jak jedzenie, picie, oddychanie i wydzielanie produktow przemiany materii. Dlatego ludzi rzucajacych komentarze "DZIWKA" uwazam za nie rozumiejacych, na jakim swiecie zyja, jakie sa podstawowe prawa zycia. Seks, bez ktorego nie ma zycia, jak wszystko inne bez czego nie ma zycia, moze prowadzic do chorob, zboczen, przynosic szkode tak kobietom jak i mezczyznom. W ramach walki konkurencyjnej pomiedzy mezczyznami o kobiety moze rowniez wydawac sie zrozumiale obrzucanie wyzwiskami kobiet ktore "puscily" sie z innym mezczyzna, ale to przez mezczyzn i kobiety chorobliwie zazdrosnych o kazda kobiete i nezczyzne, mezczyzn i kobiety o zachwianej na tym tle rownowadze psychicznej. W sumie, jak na to nie spojrzec, to albo chory celibat, albo chora zazdrosc. W praktyce to chore podejscie chaftowane jest na co dzien na kanwie obludy, co ilustruja skandale wstrzasajace polska rzymskokatolicka prawica polityczna. Niektorzy pytaja: "A gdzie sa dowody?". Jezeli te zarzuty sa nieprawda, to juz sam fakt, ze walka polityczna w Polsce toczy sie na tle problematyki seksualnej swiadczy, ze polskie sfery polityczne, i wogole ludzie ksztaltujacy w polsce atmosfere moralna, maja seksualne obsesje. Skad sie to bierze? Czy jest szansa,ze wyborcy w Polsce dowiedza sie jak to sie dzieje, ze wszedzie tam w Polsce gdzie pojawia prokreacja lub zaskakajanie naturalnej intymnej potrzeby tak u mezczyzn jak i kobiet, tam pojawia sie korupcja, obluda, szantaz, posadzanie o grzech, wzywanie do pokuty? Sa narody ktore juz dawno znalazly odpowiedz na to pytanie i zastosowaly ja w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok tak, tak - samcza argumentacja 06.12.06, 21:25 a kobiety gwałcone są sme sobie winne! Ojojo, Azja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek ...to zwykla kur...i tyle... 04.12.06, 12:20 kobieta ktora daje z wlasnej i nieprzymuszonej woli to przeciez zwykla kur..., smiechu warte jest to ze teraz skarzy sie jak to zostala pokrzywdzona, smiechu warte jest to z jaka powaga PO i inni staja w obronie zwyklej kur... Odpowiedz Link Zgłoś
bozz Re: ...to zwykla kur...i tyle... 04.12.06, 13:23 Tyle, ze biuro poselskie to nie burdel Odpowiedz Link Zgłoś
idalia21 Re: ...to zwykla kur...i tyle... 04.12.06, 20:14 platfusy_romek napisał: > kobieta ktora daje z wlasnej i nieprzymuszonej woli to przeciez zwykla kur..., > smiechu warte jest to ze teraz skarzy sie jak to zostala pokrzywdzona, smiechu > warte jest to z jaka powaga PO i inni staja w obronie zwyklej kur.. Oczywiscie! I zgadzam sie calkowicie k..... i w dodatku bezmozgowiec. Wlasnie oglosila sie najwieksza szmata w Polsce.Brak slow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wita24 Re: ...to zwykla kur...i tyle... 05.12.06, 13:50 Po gębie Lepera i Łyzwinskiego widac, ze lubia freda męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
qmc Re: Prawdziwa rewolucja moralna 03.12.06, 23:34 No, bomba! I co, PiS bedzie mial TAKIEGO koalicjanta??? Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: Prawdziwa rewolucja moralna 04.12.06, 01:23 navaira napisał: > Neonaziści i ludzie, którzy żądają seksu za miejsca na listach. Godni to > koalicjanci Samego Dobra. A nie wydaje Ci się, że to nie przypadek - najpierw ktoś sobie przypomniał o kompromitujących zdjęciach Wszechpolaków sprzed dwóch lat, a kilka dni później pojawiają się jakieś panie Jaruckie bis opowiadające cokolwiek dziwne historie? Niektórzy od początku mówili, że Kaczyński po to zawarł koalicję, aby zjeść "przystawki". Zresztą, sądząc po wynikach ostatnich wyborów, już niewiele z nich zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 zwykla dziwka 04.12.06, 11:45 Z artykulu wynika ze to zwykla dziwka jest, od poczatku wiedziala jaka ma prace wykonywac i sie zgodzila. To ze jest to niemoralne to inna sprawa (tak jak kazda prostytucja). za uslugi placilo jej panstwo i tu bym doszukiwal sie skandalu a nie w tym ze zgodzila sie dawac ciala za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
wf24 Re: Prawdziwa rewolucja moralna 04.12.06, 12:08 Senatorowie z SLD nie są lepsi i składają podobne propozycje. Warto sprawdzić wszystkich polityków czy nie składali podobnych propozycji a pózniej mówić na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
abmiros Sprawy seksualne to sa sprawy osobiste kazdego. 04.12.06, 22:19 Jezeli mezczyzna ma ochote isc do lozka z kobieta to jest naturalne. Niemoralne i spolecznie chore jest nie lozyc na dzieci i warunkowac sprawami lozkowymi pomoc finansowa dla matek majacych na utrzymaniu dzieci. Polacy sa niemoralni bo sa kierowani przez niemoralna religie, rzymskokatolicyzm, ktora wymaga od zdrowych psychicznie i psychicznie mezczyzn, ksiezy, powsciagliwosci seksualnej. Ta ryba smierdzi od glowy, tutaj zaczyna sie wszystko inne, cala ta katolicka korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Sprawy seksualne to sa sprawy osobiste kazdeg 04.12.06, 22:34 > Ta ryba smierdzi od glowy... Powinno być chyba..,,tą rybą''..;( ,,Nie umyłam się i wróciłam do pokoju. Doszło do zbliżenia.'' Odpowiedz Link Zgłoś
prezzzes Re: Obaj koalicjanci odstrzeleni 03.12.06, 23:45 A czy komuś z "samych szczytów" zrobi to różnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
oficer_sb Brudna dekomunizacja 04.12.06, 00:07 Nagonka na Łyżwińskiego,bo był TW SB,tak ? Stanisław Łyżwiński,w przeciwieństwie do innych,sam się przyznał do tajnej współpracy z nami. Wykazał się odwagą cywilną,ale też nie miał się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
oficer_sb --------------------------------- --To jest faszyzm 04.12.06, 00:13 Jeśli brudnymi metodami usiłuje się wyeliminować z życia politycznego takich ludzi,to to jest faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
lewica_razem --------------------------------- --To jest faszyz 04.12.06, 00:22 niedopuszczalne metody walki politycznej - marcus_crassus pisze na FK,że za rządów SLD też się działy różne rzeczy. Nagonka na całą lewicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubszela.reinkarnacja --------------------------------- --- --To faszyzm 04.12.06, 03:45 A. Lepper powiedział,że So to lewica narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 [...] 04.12.06, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: -------------------------skasuj jeszcze raz 04.12.06, 00:27 oficer_sb napisał: > Jeśli brudnymi metodami usiłuje się wyeliminować z życia politycznego takich > ludzi,to to jest faszyzm. oficer prowadzący w końcu coś napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianie_info [...] 04.12.06, 00:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: Dawała tyłek za pracę i teraz marudzi ! :) 04.12.06, 01:13 > Nie ma nic gorszego niż łamiąca zasady etyki najstarszego zawodu baba. Eeee... Chyba robisz sobie jaja. :) Nikt poważny nie zakładałby że ten zawód ma jakąś swoją przysięgę Hipokratesa. Myślisz że jest cokolwiek poza 'renomą firmy' co zabrania publikować każdemu domowi publicznemu listy swoich klientów, razem z miesięcznymi wydatkami i zakresem zainteresowań? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianie_info [...] 04.12.06, 03:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Daj i Ty, skoro to takie fajne 04.12.06, 03:38 wroclawianie_info napisała: > Specjalnie napisałem to co napisałem. Czekałem na jakąkolwiek odpowiedź, w > której ktoś przejdzie nad kur... tej Pani do porządku dnia. Skoro ona jest > zwykła prostytutką - czyli osobą dającą tyłka za dla zysku - to w czym > problem ? W tym, że jej klientem był Endrju ? Nie bardzo rozumiem ... ***************************************** To bardzo poważny problem, skoro nie rozumiesz. Bo nie płacił Lepper czy Łyżwiński, ale Ty i ja. I teraz postaw się w sytuacji tej kobiety. Dwójka dzieci, mieszkanie do opłacenia i pewnie sporo długów. Żadnych perspektyw, bo dzieci chorują, szkoła i przedszkole kosztują, a przeciętny pracodawca niechętnie zatrudnia samotną kobietę z dwójką dzieci. Lepper proponuje, że będzie Cię dymał za pracę. Uważasz, że wszystko jest w porządku? Jak byś się z tym czuł? To jest zwykły szantaż osoby, która ma ograniczone pole działania. Inaczej mówiąc: sku..syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello a ja się dziwię, że żadna tej oferty nie nagrała 04.12.06, 03:51 tylko niektóre dały d..., (nie wiem może nie znają obsługi magnetofonu). Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: a ja się dziwię, że żadna tej oferty nie nagr 04.12.06, 03:53 absurdello napisał: > tylko niektóre dały d..., (nie wiem może nie znają obsługi magnetofonu). ****************************** Odpowiem pytaniem: nagrałbyś w jej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: Dawała tyłek za pracę i teraz marudzi ! :) 04.12.06, 08:12 Jak to nie rozumiesz? To że wicepremier korzysta z usług prostytutek to byłoby do przełknięcia. Na takiego człowieka nikt porządny nie zagłosuje, ale nie jest to u nas przestępstwo. Tu mamy jednak do czynienia jeszcze dodatkowo z korupcją: Sprzedawanie stanowiska radnego w zamian za usługi seksualne! Faktycznie te usługi seksualne zostały opłacone z publicznych pieniędzy (pensja radnego). Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek [...] 04.12.06, 12:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 Re: PO obronica zwyklych kur..w, hehehe 04.12.06, 12:55 platfusy_romek napisał: > kobieta ktora daje z wlasnej i nieprzymuszonej woli to przeciez zwykla kur..., > smiechu warte jest to ze teraz skarzy sie jak to zostala pokrzywdzona, smiechu > warte jest to z jaka powaga PO i inni staja w obronie zwyklej kur... Niewiele zrozumiales z artykulu - przeczytaj jeszcze kilka razy. Chodzi o to, ze politycy za Twoje pieniadze te ku.. sobie organizuja. A to, ze od tej pani sie tego dowiadujemy jest oczywistoscia - od kogo niby kiedykolwiek mielibysmy sie o tym dowiedziec... Od tych pozbawionych resztek honoru padalcow... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Afera rozporkowa w Polsce ha ha ha ha! 04.12.06, 01:51 Czego my sie jeszcze w niedlugim czasie dowiemy? Moze, ze Kaczory sie z siekiera po W-wie ganialy? Co to za Anettka? Jest bezwstydna bo sie chwali, ze z zonatymi sie zadawala. Mnie jej sprawy lozkowe nie interesuja, ponadto watpie , ze Lepper na nia polecial, a malo to mial takich na telefon, gdyby byl napalony. Pelna dykrecja, fachowa obsluga i bez rozglosu. Takie rewelacje to sa dla przyglupow, ktorym tylko sex w glowie, no ale posmiac sie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Afera rozporkowa w Polsce ha ha ha ha! 04.12.06, 03:52 findzia napisała: ponadto > watpie , ze Lepper na nia polecial, a malo to mial takich na telefon, gdyby byl > napalony. Pelna dykrecja, fachowa obsluga i bez rozglosu. *********************************** Lepper jest klasycznym gó..zjadem. Gdyby pokazywanie się z ekskluzywnymi dziwkami było trendy, to pewnie by tak robił. Ale nie jest, więc oszczędza. Bo za pracę owej kobiety płacą podatnicy, a za dziwki Lepper nie dostanie rachunku, który może dołączyć do rozliczenia kosztów delegacji. Lepperowi kawior i szampan nie smakuje. Pije go tylko publicznie. Prywatnie wpieprza salceson i popija czystą. Na tym polega mentalność gó..zjada: z własnej kieszeni ani grosza, z publicznej - bez ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Clinton jakoś nie zrezygnował.. a tam były dowody 04.12.06, 08:04 Jeśli to prawda to wlasciwie niewiele zmienia. I tak zawsze uważałem Leppera za żałosną postać. A ta panienka Aneta .. - chyba jeszcze bardziej żałosna od niego... od początko wiedziała na co się godzi - koleżanka jej mówiła... nikt jej do niczego nie zmuszał.. przepracowala 4 lata na dobrej posadce a jak została na lodzie to ją nagle sumienie ruszyło... Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
2507r Re: Obaj koalicjanci odstrzeleni 04.12.06, 08:13 Koalicjanci stoją za sobą murem. Jak dobrze pójdzie, to może i Jaroisław się załapie na małą imprezkę. Duży Roman chyba odmówi - nie uprawia seksu pozamałżeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: Obaj koalicjanci odstrzeleni 204 mln dla Lepp 04.12.06, 08:37 No i o co chodzi wielu z nas w pracy jest zmuszanych do robienia rzeczy mało przyjemnych sam w zeszłym tygodniu musiałem zapakować i wywieźć kupę śmieci po remoncie , a wcale tego nie lubię . Ten kurz brud . Zmuszono mnie zapłatą ( wynagrodzeniem Gdym mógł wybierać wolałbym szlifować paznokcie w biurze . Pan dziennikarz już nie żyjewsz . Kolesie pana ,, wicepremieramają \,, i cały rząd tylko oficjalnie mają do dyspozycji 2004 mln. zł za tę kasę obronią się , kupią pr5zekupią , wszystkich . A gazeta W. Będzie piać chymny pochwalne na rzecz Leppera i Samoobrony . Ile Lepper i spółka dostaną z twoich podatków na załączniku Link do pliku: voila.pl/8yktx/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: Obaj koalicjanci odstrzeleni 04.12.06, 08:57 Link do pliku: voila.pl/8yktx/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Obaj koalicjanci odstrzeleni 04.12.06, 12:30 a może to wcale nie był seks za pracę? przeżyła chwilę uniesienia i teraz jej głupio. trudno się oprzeć takiemu przystojniakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgez Re: Obaj koalicjanci odstrzeleni 04.12.06, 13:29 rydzyk_fizyk napisał: > PiS-owska rewolucja moralna Właśnie, jak Kaczyński może na to wszystko patrzeć spokojnie . Ta koalicja jest chora, a najbardziej chory jest premier, ze pozwala współrzadzić takim ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
prezzzes Czy ja wiem... 04.12.06, 00:07 Właśnie obawiam się, że nic się dziać nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Czy ja wiem... 04.12.06, 04:00 prezzzes napisał: > Właśnie obawiam się, że nic się dziać nie będzie... **************************************** Też mam takie obawy. Jednak pula rośnie. Co się odwlecze, to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz To on jeszcze moze!!??? 03.12.06, 23:28 Czekalem jak na szpilkach na ten sensacyjny artykul. Do polnocy jeszcze pol godziny. Nie mowcie, ze to ten... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rasiauskas Re: Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:28 Myslalem ze cos powazniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:34 To ja już teraz rozumiem słowa Mojzesowicza: "No ten kurdupel co mi sekretarkę zgwałcił!" Odpowiedz Link Zgłoś
oszrany Skandal ale podejrzany 03.12.06, 23:29 Skandal ! ale sprawa podejrzana, neofaszysci w LPR, seks w SAMOOBRONIE, jakies dziwne przypadki ze wszyscy sa niszczeni a PiS w bieli lśni ! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Skandal ale podejrzany 04.12.06, 00:20 PiSem zajmuje się red. Bianka Mikołajewska z "Poiltyki". Słowo kluczowe: "SKOK". Odpowiedz Link Zgłoś
superpole I tak to nic nie da. Naród jest głuchy i ślepy. 03.12.06, 23:29 A jak nie jest to zatyka sobie uszy i zasłania oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
imerr Re: I tak to nic nie da. Naród jest głuchy i ślep 03.12.06, 23:30 tez myslalem, ze to bedzie cos powazniejszego skoro z 'tasm prawdy' sie PiS wywinal, to Lepper od tego tez sie wykreci Odpowiedz Link Zgłoś
brodos1980 Re: I tak to nic nie da. Naród jest głuchy i ślep 03.12.06, 23:32 Kurcze, dobrze, ze artykul skonczyli przed polnoca. Mozna isc spac wczesniej. Pozdrawiam imerr napisał: > tez myslalem, ze to bedzie cos powazniejszego > > skoro z 'tasm prawdy' sie PiS wywinal, to Lepper od tego tez sie wykreci Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Naród jest taki sam, dlatego Czerstwy jest popular 04.12.06, 08:24 ny. Takim dymanych za prace jest w PRL-bis duzo wiecej. To sie nazywa moralnosc chrzescianska. Arcybiskup dyma klerykow, i nic. Poslowie obslugiwani przez Anastazje, bez slowa krytyki. Teraz swiniopas i jego kumpel, i wloscianstwo uwaza, ze jest git, OKey, kazdy z nich by to zrobil. Albo i robi, za stodola, na delegacji, w zakrystii, a co? Ksiedzu tez nalezy sie. jaka gnida trzeba byc, zeby wykorzystywac bezrobotne matki? Nawet ich nie stac na dobra. platna dziwke. To jest wlasnie sloma w gumiakach, zupelny brak klasy. Ale Jarek z Lesiem niczego zlego nie widza i tropem sponsorow z radia z ryjem powiedza, ze bozia to osadzi, a nam nic do tego, bo kto nie... nie pierwszy rzuci kamieniem. A to jest Polska, wlasnie. Ojczyzna Karola Wojtyly, pseudo artystyczne - JotPeDwa. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Naród jest taki sam, dlatego Czerstwy jest po 04.12.06, 11:35 NIC DODAC ANI TEZ UJAC.AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
brodos1980 Widze znowu konflikt w koalicji... 03.12.06, 23:29 Samoobrona lubi trojkaty, a LPR tylko rodzine. No i mamy rozpad koalicji. Czekamy na komentarz Pana Wierzejskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slayer33 Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 03.12.06, 23:29 a są taśmy prawdy???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 03.12.06, 23:30 LPR jeszcze akcentuję prawdziwą, męską przyjaźń z patriotyzmem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
brodos1980 Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 03.12.06, 23:33 Tylko nie wiadomo o jaki trojkat chodzilo. Pozdrawiam rydzyk_fizyk napisał: > LPR jeszcze akcentuję prawdziwą, męską przyjaźń z patriotyzmem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
pasart Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 03.12.06, 23:50 > Tylko nie wiadomo o jaki trojkat chodzilo. Jak to jaki?! Pan L, pan Ł i jedna pani. Odpowiedz Link Zgłoś
brodos1980 Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 03.12.06, 23:56 Bleeeeee No to ten w gorszym wydaniu. ja myslalem, ze Pan L i dwie panie. pasart napisał: > > Tylko nie wiadomo o jaki trojkat chodzilo. > > Jak to jaki?! Pan L, pan Ł i jedna pani. Odpowiedz Link Zgłoś
pasart Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 04.12.06, 00:02 > Bleeeeee > No to ten w gorszym wydaniu. ja myslalem, ze Pan L i dwie panie. > > pasart napisał: > > > > Tylko nie wiadomo o jaki trojkat chodzilo. > > > > Jak to jaki?! Pan L, pan Ł i jedna pani. Też mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
brodos1980 Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 04.12.06, 00:07 Z drugiej strony, to nie wierze, zeby nawet desperatka bez grosza zgodzila sie na raz z Lepperem i Lyzwinskim. Nawet za kilka tysiecy miesiecznie. Cos tu smierdzi. pasart napisał: > > Bleeeeee > > No to ten w gorszym wydaniu. ja myslalem, ze Pan L i dwie panie. > > > > pasart napisał: > > > > > > Tylko nie wiadomo o jaki trojkat chodzilo. > > > > > > Jak to jaki?! Pan L, pan Ł i jedna pani. > > Też mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 04.12.06, 01:06 brodos1980 napisał: > Z drugiej strony, to nie wierze, zeby nawet desperatka bez grosza zgodzila sie > na raz z Lepperem i Lyzwinskim. Nawet za kilka tysiecy miesiecznie. > Cos tu smierdzi. Nie wierzysz? No to ja będę tym, który Cię uswiadomi. Otóż wyobraź sobie, że agencje towarzyskie oraz tzw. "adresy prywatne" roją się od dziewczyn, które robią to z każdym, nie tylko z Lepperem, i to nie za parę tysięcy miesięcznie, tylko a akord - 100zł za pół godziny lub 150 za godzinę. Muszą nieźle namęczyć się na te parę tysięcy. Bo opisywana kobieta zaspokajała tylko dwóch mężczyzn, a one - dziesiątki. Aha, za niewielką dopłatą większoć z nich zgodziłaby się tak jak piszesz "na raz z Lepperem i Lyzwinskim". I jeszcze cos: 70% tych dziewczyn ma dzieci i uprawia prostytucję własnie ze względów ekonomicznych. Wychodziłoby na to, że Lepper i Łyżwiński zachowali się wręcz po dżentelmeńsku płacąc dziewczynie parę tysięcy złotych jedynie za "dopieszczanie" ich, no i po godzinach zajmowanie się biurem. I tej wersji radzę tym dżentelmenom się trzymać! Oczywiscie jest to kolejny skandal polskiej areny politycznej. Widać jednak, że społeczeństwo przyzwyczaja się. I tak, jak parę lat temu ten skandal rozwaliłby momentanie rząd i koalicję, tak teraz nie zrobi wielkiego wrażenia, a za parę lat informacja, że premier własnie zamordował dla jaj 54-letnią kobietę z koszem jaj będzie odbierany podobnie, jak teraz informacja o Samoprostytucji. Ot, następna notka na pierwszą lub drugą stronę. Taka rewolucja moralna. Bez względu na to, czy informacja jest prawdziwa, czy nie, jej źródeł należy szukać w PiS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Widze znowu konflikt w koalicji... 04.12.06, 04:01 d_arek_d napisał: > brodos1980 napisał: (...) > > na raz z Lepperem i Lyzwinskim. Nawet za kilka tysiecy miesiecznie. > > Cos tu smierdzi. Leper z Lyzwinskim? I Ty sie pytasz co tu smierdzi? (...) > Oczywiscie jest to kolejny skandal polskiej areny politycznej. Widać jednak, > że społeczeństwo przyzwyczaja się. I tak, jak parę lat temu ten skandal > rozwaliłby momentanie rząd i koalicję, tak teraz nie zrobi wielkiego wrażenia > (...) Taka rewolucja moralna. Tak zrodlo jest w PISie. Okreslenie, ze PIS leczy dzume cholera, jest coraz bardziej oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:30 Jakie jurne chłopaki te wybory wygrali, no, no. Odpowiedz Link Zgłoś
mega1978 Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:30 Hm ciekawe co powie Kaczor premier, ze znowu mam sytuacje z nagonka na koalicje?? swoja droga szkoda slow, w koncu Leper czlowiek z wyrokiem ktory swego czasu sie smial jak to mozna zgwalcic prostytutke, bedzie ciekawie w media przez pare dni ale i tak wielka trojca przetrwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
dawidb "Hehehehehe! Jak można zgwałcić prostytutkę?" 03.12.06, 23:30 Już widzę Leppera i jego rubaszny śmiech mówiącego "Hehehehehe! Jak można zgwałcić prostytutkę?".... ale to to już przesada :? Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: "Hehehehehe! Jak można zgwałcić prostytutkę?" 04.12.06, 00:07 jeżeli to jest prawda, to koalicja jest chyba najbardziej zdegenerowanym tworem ostatniego roku! Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw-z-lodzi Clinton przy Lepperze to grzeczny harcerz 03.12.06, 23:31 To SEX Skandal najwiekszy w demokratycznej Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
drush Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:31 "w poniedziałek 3 grudnia 2006" ;) "Próbowałam. Gdy stawiałam opór, groził, że na moje miejsce są setki innych dziewczyn - mówi Aneta K." Urzeka mnie takie tłumaczenie... "Musiałem podpisać weksel, bo nie było innej możliwości dostania się na listy". "Musiałam się oddać, bo inaczej nie dostałabym pracy..." Już rozumiem dlaczego niektórzy w sądach próbóją z "musiałem kraść, bo inaczej nie było by mnie stać na nowy samochód" :] Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 01:22 Taką niestety mamy w Polsce moralność. "Przecież nie robię nic złego - gdyby nie ja to jakaś inna kobieta robiłaby dobrze przewodniczącemu, dostawała za to pieniądze i kupowała za to dzieciom ładniejsze ubranka, żeby się nie musiały wstydzić w szkole. Czyli ogólnie wyszło na to samo." Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 05:22 Właśnie: nie chciałam być prostytutką, ale klienci szantażowali, że przestaną płacić :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy1951 Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:31 Jeśli to prawda to Ci Panowie powinni oddać mandaty poselskie. Wielki wstyd że tacy ludzie reprezentują Polskę-od społeczeństwa wymagają moralnosci tylko nie od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
slayer33 Re: Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:33 eee tam a ta babka to nie mogła do Biedronki? węszę foul play Odpowiedz Link Zgłoś
vanin Kwintesencja IV RP 03.12.06, 23:33 Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Kwintesencja IV RP 04.12.06, 00:22 > Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie :/ A ściślej: tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Jak Kant - to kant. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:33 W LPRze faszyści, w Samoobronie molestują... Co kraj to obyczaj. Ciekawe who's next? PS. Kto by przypuszczał, że z Endriu taki bzykacz?:D Jak się jeszcze okaże, że Renata bzykała swoich pracowników to dla mnie odjazd!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radoskor1985 Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:33 Trudno mi w to uwierzyc . Lepper jest zdolny do róznych rzeczy ,ale zeby sex za pracę ??? Czy warto tak ryzykować ??/ Lepper ma przecież rodzine , żone dzieci ? Może jest to prowakacja w strone gazety wyborczej , bo jesli fakty sie nie potwierdzą straci wierygodność . Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:52 nie odwazyliby sie puscic czegos takiego bez mocnych dowodow musza je miec, ciekawe czy prawdziwe, czy ktos im to podsunal samoobrona wylatuje z rzadu jak nic, lpr tez umoczone, a poza tym rzad mnijeszosciowy tylko z lpr nie ma zadnego sensu (warto zauwazyc ze lpr prawie na pewno zniszczyl prezes) zostaja wiec 3 opcje: rzad mniejszosciowy pisu, popis, albo nowe wybory wszystkie 3 trudne do wyobrazenia, ale w co gra jarek?? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:26 Zostanie rząd ledwo-większościowy i parunastu skompromitowanych polityków z władz przystawek, którzy dowloką się do końca kadencji i zakończą swój polityczny żywot. Mam wrażenie, że: 1. JK planował to od dawna. 2. JK uwierzył, że teraz uda mu się przeciągnąć Rokitę z paroma konserwatystami i w ten sposób zakończyć tworzenie jego wyśnionej Wielkiej Partii Prawicowej. Tyle, że z Rokitą może mu się nie udać... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:30 z rokita sie moze udac (albo i nie, na dwoje babka wrozyla:) prezes moe liczyc na totalne zwasalizowanie/przejecie lpru i samoobrony lepper sie raz obronil ale czy po tym sie podniesie? a giertych juz nawet kolorem przypomina frankensteina zbiego okolicznosci zbyt wielki zeby to byl zbiego okolicznosci - przedwczoraj kompromitacja lpr, dzis lepper bylbyz jaroslaw za tak makiaweliczny? ciezko mi w to uwiezryc... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:44 > z rokita sie moze udac (albo i nie, na dwoje babka wrozyla:) Rokita nie będzie przechodził do PiSu po to by być chłopcem na posyłki Kaczyńskich. > bylbyz jaroslaw za tak makiaweliczny? Moim zdaniem tak. Od dawna opowiada o tej wielkiej partii. Z jego wypowiedzi w wywiadach wynika wprost, że czuje się demiurgiem kreującym scenę polityczną i że leży mu ta rola. Parę razy media donosiły, że partyjne doły LPR i SO w zasadzie przestają istnieć bo się przepisują do PiSu. Dekapitacja LPR i SO była kwestią czasu - mało to haków na Giertycha i Leppera oraz pretorianów obydwu panów? Co by zostało potem? SO to partia bezideowa, pójdą tam gdzie rzucą kości, a te dziś rzuca JK. Niezwiązani z MW LPRowcy też znajdą swoje miejsce w PiSie. Tyle że PiS też się może na tym przejechać. I się przejedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:50 no to widze ze juz otwarcie doszlismy do wnioskow ze jaroslaw za tym stoi:) zobaczymy po jutrzejszych wypowiedziach cymanskiego i gosiewskiego pewne jest jedno, samoobrona znana jako gwardia leppera z rzadu wylatuje, wiec lpr tez... lepper odstrzelony wiec jego owieczki pewnie chetnie pojda za nowym pasterzem ale jak sie to ma do poszerzania bazy elektroratu pisu? przeciez lpr to bidne 2%, samoobrona tez juz zdychala, ale w maistach pis na tym straci (miejmy nadzieje) to moze byc tak jak przezuwanie juz polknietego, od tego wiele nie przybywa zobaczymy jutro (w zasadzie juz dzis) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:52 Czy stoi - nie wiem. Prawdę mówiąc wątpię, JK puszczałby przeciek do Gazety Wyborczej? Swoją drogą Jaroslav ma pewnie dużo lepsze kwity na Leppera niż to co opisuje GW. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 01:01 w te duzo lepsze kwity nie bardzo wierze leppera miller nie umial powsciagnac, a ponoc stal na czele Ukladu i sluzby byly jego (znaczy, pis tez juz ma swoje wlasne:) poza tym, gdyby mial kwity to lepper pierwszym razem by sie nie wywinal, a starcie na weksle prezes jednak przegral i musial przyjac leppera z powrotem a co do faktu ze publikuje to wyborcza, to tylko z pozoru nielogiczne: przedwczoraj springer wykonczyl lpr dzis agora samoobrone, a glowny zainteresoawny stoi z daleka od reflektorow przyznaje jednak, ze to zbyt daleki strzal, zobaczymy po reakcjach jutrzejszych i po tym jak sie pis odnajdzie w erze post-lepperowskiej (jesli dowody sa mocne, leppera juz nie ma) ale sam powiedz, wszystkie inne mozliwe alternatywy: wczesniejsze wybory, zrad mniejszosciowy i popis wydaja sie jeszcze mniej prawdopodobne, a minely juz czasy gdy wyborcza kreowala polska scene polityczna... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 01:11 > w te duzo lepsze kwity nie bardzo wierze Wystarczy wyciągnąć choćby to: www.pis.org.pl/article.php?id=3421 www.pis.org.pl/article.php?id=1015 Nawet jeśli to bzdury, to co z tego? Chodzi przecież o zniszczenie Leppera a nie o jakąś tam sprawiedliwość czy - nie daj Boże - moralność. > poza tym, gdyby mial kwity to lepper pierwszym razem by sie nie wywinal, a > starcie na weksle prezes jednak przegral i musial przyjac leppera z powrotem Bo mu Giertych okoniem stanął i zagroził rozwaleniem koalicji. Teraz próbuje innego wariantu. Sądzę że nie chciał mieć rządu mniejszościowego przed wyborami samorządowymi. Teraz może sobie na to pozwolić - przynajmniej na jakiś czas. > a co do faktu ze publikuje to wyborcza, to tylko z pozoru nielogiczne: > przedwczoraj springer wykonczyl lpr dzis agora samoobrone, a glowny > zainteresoawny stoi z daleka od reflektorow To pytanie o źródła GW. A tu możemy tylko gdybać. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 01:14 Aha, jeszcze jedno. W piątek Dziennik pisał o fundacji Maksymiuka. Coś sporo tego w mediach. I to również tych przychylnych PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 01:19 a ja dalej swoje, lepszych kwitow nie ma bo by je wyciagnal na co mialby czekac? giertych nie odstraszyl prezesa tylko samoobrona sie nie dala rozbic, a renatka sie nawet odgryzla i to dosc kasliwie lepper wyszedl zwyciesko z tamtego starcia, ale tego juz nie przetrzyma a zrodla informacji wyborczej? nie mam pojecia, ale stara prawda mowi: szukaj tego kto odnosi korzysc i tu pasuje tylko pis... Odpowiedz Link Zgłoś
gianlukaa Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:33 na szczescie to juz koniec samoobrony moze i w koncu tego chorego rzadu niestety w naszym kraju mozna sie pocieszac tylko sukcesami polskiej siatkowki i biatlonistow:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
nina_q Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:21 Naprawde wierzycie, że to zaszkodzi koalicji? Ja sie obawiam, że po kilku dniach sprawa ucichnie. Najwyżej wywalą jednego posła, a dla Leppera i koalicji nic się nie zmieni. Straciłam nadzieję na jakąkolwiek zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:27 i tu sie mylisz lepper wylatuje z rzadu i samoobrona jako jego podnozek tez i moze o to wlasnie w tym wszystkim chodzilo? bedzie kilka bezpanskich owiec do wziecia ale czy to nie jest przecenianie makiawelicznych zdolnosci prezesa? chociaz, za zniszczeniem lpru pis stoi.. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:34 Stręczycielstwo jest karane, co Pan Ziobro na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:40 Za chwile sie dowiemy, ze to oczywiscie prowokacja polaczonych sil obcych sluzb specjalnych, zydokomuny, masonow, ukladu, PO, lewicy, gejow, lesbijek, anarchistow, zomo, lumpenliberalow oraz wyksztalciuchow, a to nie byl posel Lyzwinski tylko przebrany za niego pokemon Rokita natomiast wspomniana pani K. agentem do zadan specjalnych burakoalicji. Tylko czekam na te idiotyczne, kretynskie tlumaczenia kryminalistow rzadzacych krajem. Poldebili w garniturach, faszystow, parasocjalistow i nazioli. RP 4.0 nie przejdzie beta testow. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Praca za seks w Samoobronie 03.12.06, 23:56 od tego jak sie jutro pis ustosunkuje do tych zarzutow zalezy interpretacja wydarzen wg mnie, w topienie lpr kaczysnki byl mocno zaangazowany, ale z tym newsem sprawa an arzie wyglada inaczej gazeta nie odwazylaby sie puscic czegos takiego bez mocnych dowodow musza je miec, ciekawe czy prawdziwe, czy ktos im to podsunal samoobrona wylatuje z rzadu jak nic, lpr tez umoczone, a poza tym rzad mnijeszosciowy tylko z lpr nie ma zadnego sensu zostaja wiec 3 opcje: rzad mniejszosciowy pisu, popis, albo nowe wybory wszystkie 3 trudne do wyobrazenia, ale w co gra jarek?? Odpowiedz Link Zgłoś
grlt Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 00:02 Jarek gra w Sapera. Polską. I nie ma save'ów :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontitus Głupie baby 03.12.06, 23:35 Dałam D... w Polsce to pojade na zmywak do "Agli" Odpowiedz Link Zgłoś