t.piotrowski Re: Praca za seks w Samoobronie 08.12.06, 08:39 KOCHANI!!!! NIE RUBCIE SENSACJI SEX TO ZDROWIE PRZECIESZ PANI ANETA WIEDZIALA ZA CO PRACE DOSTAJE WZAMIAN ZA USLUGI SEXUALNE(PRAWDA)??? JA UWAZAM ZE TO NIEMOLESTOWANIE SEXUALNE,BO JEZLI BY BYLA MOLESTOWANA JEDEN RAZ I ZGLOSILA TAM GDZIE TRZEBA OK.ALE TO TRWALO TYLE LAT ONA POPROSTU TAK CHCIALA I TO JEJ ODPOWIADALO POPROSTU KOCHA SEX .DLA MNIE JEST SMIESZNE TYLE LAT DAC SIE MOLESTOWAC WSTYDU NIE MA WIDAC CHCE BY WSZYSCY JEJ SEXOWNA BUSKE OGLADALI W TV W KOMPUTERACH .CHLOP JEST CHLOPEM JAK DAJA TO BIORA ,ZADEN CHLOP NIEODMOWI NIEWINUJCIE LEPPERA ANI LYZWINSKIEGO BO TO JEST JEJ WINA DAWALA TO BRALI POKARZCIE MI CHLOPA KTORY BY ODMOWIL KOBIECIE ,ALBO JAK CI TAKA ANETKA WLEZIE DO LUSZKA SAM PREZYDENT I PREMIER BY NIEODMOWIL.WIDAC ANETKA MA KU..KI NIE TYLKO W OCZACH .ANETKA CHCE ZALOZYC DRUZYNE PILKARSKA I ZBIERA DZIECIAKI KAZDE Z INNYM OJ!!POWINNA SIE WSTYDZIC I CZYM PREDZEJ OPUSCIC POLSKE ALBO DAJCIE JEJ OCHRONE TO OCHRONIARZA TESZ ZATARG DO LOZKA WWSTYD !!!!!!!!!!! MARYLA Odpowiedz Link Zgłoś
ilona19871 Praca za seks w Samoobronie 14.12.06, 20:51 sądze ,że aneta kaczor tórą poznaliśmy dopiero w aferze sexu to kobieta która nie ma ambicji !!!!!!!!!!!! czy ona zastanowiła się co zrobiła?? zniszczyła życi lepperowi i przedewszystkim łyzwińskiemu . jaką ona ma teraz reputacje??? ona jes niespełna rozumu co ona poewie za kilka lat swojemu dziecku?? miałam cie usunąć ale się rozmyśliłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Praca za seks w Samoobronie 14.12.06, 21:05 ilona19871 napisała: > ona jes niespełna rozumu co ona poewie za kilka lat swojemu dziecku?? miałam cie > usunąć ale się rozmyśliłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona się nie rozmyśliła, tylko zamiast lekarza...wezwała - weterynarza !..;( Odpowiedz Link Zgłoś
janstefan.g Re: Praca za seks w Samoobronie 12.04.08, 12:15 Szkoda mi Anety ale to jest wina naszego spoleczenstwa ze akceptuje taki stan rzeczy i gdzie tak naprwde malo sie zmienilo. W dalszym ciagu dziewczyny sa mloestowane w pracy a duzo dzieci jest molestowanych seksualnie przez kler i nawet rodzine. W Londynie Anetka tez bedzie miala propozycje , zalezy gdzie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
milezja.1 Tiaaa. Kącki za seks paracował 01.03.09, 22:38 a światłowody pękały od podsłuchu. O etyce zawodowej nie wspomnę. Łgarstwo, łgarstwo, jeszcze raz łgarstwo dziennikarzyno. Przyznaj się publicznie gnojku, że nic takiego nie miało mjejsca i oddaj zarobione pieniądze razem ze swoją sitwą. Odpowiedz Link Zgłoś