Dodaj do ulubionych

Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto zabił

04.12.06, 08:13
To jest koszmar.Uslyszec od agenta ze zabicie innego agenta to terroryzm miedzynarodowy.Ocena tych ludzi.Kapusie i wyrzutki spoleczne.Juz kiedys pisalem ze ten temat to szukanie czegos czego nie ma a wiec opozycji antyputinowskiej.Ci ludzie maja swiadczyc przeciw Putinowi?Aferzysci,zlodzieje i mordercy.Wiem ale nie powiem
Obserwuj wątek
    • antarxis Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto zabił 04.12.06, 08:16
      "W celu przesłuchania świadków, grupa dziewięciu policjantów wybierze się do
      Moskwy."

LOL
      • geralt9 wayne madsen twierdzi ze to polacy! 04.12.06, 11:56
        Wayne Madsen ,,odkrył ważny ślad" w zabójstwie Litwinienki. Pisze, że wybranie
        do akcji polonu oznacza, że za zabójstwem stali Polacy... Po zawładnięciu Polską
        przez strasznych ,,neokonserwatywnych braci Kaczyńskich" w Warszawie
        zainstalować się miała ,,rosyjsko-izraelsko-ukraińska mafia" antyputinowska o
        czym świadczy choćby, to że nie podoba nam się bałtycka rura.
        • meerkat1 Re: wayne madsen twierdzi ze to polacy! 04.12.06, 14:31
          geralt9 napisał:

> Wayne Madsen ,,odkrył ważny ślad" w zabójstwie Litwinienki. Pisze, że wybranie
          > do akcji polonu oznacza, że za zabójstwem stali Polacy... Po zawładnięciu
          Polską przez strasznych ,,neokonserwatywnych braci Kaczyńskich" w Warszawie
          > zainstalować się miała ,,rosyjsko-izraelsko-ukraińska mafia" antyputinowska o
          > czym świadczy choćby, to że nie podoba nam się bałtycka rura.
          >

Niedlugo FSB "wykryje" ze Litwinienko zatrul sie ( w SUSHI bar!) polskim
          miesem, ktore Wielka Brytania, nie troszczaca sie, w przeciwienstwie do rzadu
          Fiedieracji, o zdrowie swych obywateli - niestety nadal importuje. ;-)

P.S. A na jaka to tajemnicza chorobe zapadl nagle byly premier Jegor Gajdar,
          krytykujacy ostro polityke gospodarca Liliputina?
          • maureen2 Re: wayne madsen twierdzi ze to polacy! 04.12.06, 14:40
            miał nadciśnienie i na wieść o smierci Litwinienki trochę mu skoczyło
    • trzy.14 za granicą, a nie zagranicą 04.12.06, 08:27
      Gazeto, Litości! "za granicą", a nie "zagranicą"
      • meerkat1 Re: za granicą, a nie zagranicą 04.12.06, 14:25
        KURICa NIE PTICA, POLSZA NIE ZAGRANICA! ;-)
    • maureen2 Re: Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto z 04.12.06, 08:53
      wie albo i nie wie
    • cover_wielki Re: Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto z 04.12.06, 09:23
      Też mi tajemnica, wszyscy wiedzą.
    • rtg Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto zabił 04.12.06, 09:32
      że pojada to jest możliwe ale czy wrócą?? Strana balszaja i poteratsa można.
    • mal49 Re: Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto z 04.12.06, 10:00
      presentation1 napisał:
      Ocena tych ludzi.Kapusie i wyrzutki spoleczne.

Jakich ludzi? A kim są ci, którzy korzystają z ich pracy?
      Widać marzysz o ustroju idealnym. Takiego nie ma. Podobnie jak nie ma państwa, w
      których nie ma specsłużb.
      Tu problemem nie jest istnienie 'takich' ludzi. Istosta sprawy jest walka na
      śmierć i życie nie na pociski, granaty, bomby i trucizny, lecz na "ilość
      zakontraktowanego przez Zachód gazu czy ropy". To clou sprawy i jak by nie
      nazywać tego - jest to czysta wojna ekonomiczna.
    • mlody-inwestor Dlaczego wszyscy uciekaja do Izraela ? 04.12.06, 10:03
      "W ubiegłym tygodniu jeden z dyrektorów Jukosu Leonid Niewzlin, który ukrywa się w Izraelu"

Izrael kocha okupacje, mordowanie cywili i nadawanie obywatelstwa IZraelksiego za pieniadze.
      • kolargolo Re: Dlaczego wszyscy uciekaja do Izraela ? 04.12.06, 10:07
        to zupelnie jak Rosja, ktora ukrywa brata Miloszewicza, bombarduje czeczenskich
        cywili a jej wojska bezprawnie okupuja Gruzje i Osetie.
        • andrzejbj Re: Dlaczego wszyscy uciekaja do Izraela ? 04.12.06, 12:02
          Wiadomym jest ze wszyscy rosyjscy przestepcy finansowi uciekaja do izraela bo to żydki. Żydki od zawsze byli złodziejami. Ty tak bardzo nienawidzac rosji a kochajac izreal też nim jestes, wiec nie bardzo masz prawo sie wypowiadac.Co dla ciebie znaczy bezprawna okupacja? To taka ktora popiera 95% obywateli (jak osetia i abchazja) czy taka ktorą popiera 1% obywateli (jak irak, afganistan czy palestyna)?
    • kolargolo Re: Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto z 04.12.06, 10:05
      tylko takimi ludzmi sie otaczal Putin wiec tylko takich swiadkow mozna miec.
    • robert.zimnicki Re: Przyjaciel Aleksandra Litwinienki: Wiem kto z 04.12.06, 10:07
      presentation1 napisał:

> To jest koszmar.Uslyszec od agenta ze zabicie innego agenta to terroryzm miedzy
      > narodowy.Ocena tych ludzi.Kapusie i wyrzutki spoleczne.Juz kiedys pisalem ze te
      > n temat to szukanie czegos czego nie ma a wiec opozycji antyputinowskiej.Ci lu
      > dzie maja swiadczyc przeciw Putinowi?Aferzysci,zlodzieje i mordercy.Wiem ale ni
      > e powiem

terroryzmem jest to, ze przy okazji kasacji zakontaminowano samolot,
      restauracje, lekarzy i przypadkowych swiadkow. niestety ale tak postepuja
      terrorysci, bo zlikwidowanie jednego kolesia powinno dotyczyc tylko jego, a nie
      postronnych osob
      a na temat kapusiow, to czy kapusiem nazwiesz tez kobiete, ktora poszla na
      policje naskarzyc na meza? bo agenci sa wentylem bezpieczenstwa i wyrownuja
      wojskowe, polityczne i gospodarcze szanse panstw. rozwijajac dalej, to czy
      kapusiami nazwiesz tez alianckich spiegow zakamuflowanych w iii rzeszy?
      • samozwaniec1 Problemem takich presentation jest nadmiar czasu 04.12.06, 11:26
        Portal jest w polowie zapelniony opiniami rencistow i innych emerytow,ktorzy
        budza sie o szostej rano i maja komentarz do kazdej sprawy na forum.Najczesciej
        komentarz do doopy.
        • maureen2 Re: Problemem takich presentation jest nadmiar cz 04.12.06, 13:55
          to wiadomo od dawna, podobnie jak powielania stereotypów politycznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka