Dodaj do ulubionych

Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobronie

• bs75 No i spuscil go Lepper; jak w kiblu 06.12.06, 14:57
      • belaqua Się uśmiałęm:))) 06.12.06, 15:03
        Słyszałem jak w wywiadzie ta wywłoka mówi, że też była politykiem sprawując
        funkcję radnej w sejmiku... Dziwka normalna podszywa się pod polityka:)))
        • piotrus.pann Re: Się uśmiałęm:))) 06.12.06, 18:24
          belaqua napisał:

> Słyszałem jak w wywiadzie ta wywłoka mówi, że też była politykiem sprawując
          > funkcję radnej w sejmiku... Dziwka normalna podszywa się pod polityka:)))

A którego polityka konkretnie masz na myśli.
    • losiu4 Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 15:03
      ano, to teraz poczekajmy na wyniki badań DNA i wszystko powinno stać sie jasne.

Pozdrawiam

Losiu
    • signal ja bym was wszystkich zawiesił 06.12.06, 15:03
      za jaja
    • pitrusza Clinton też tak mówił 06.12.06, 15:04
      A prawda wyszła na jaw
      • belaqua Mówi, że ma śliczną córeczkę 06.12.06, 15:06
        Ta wywłoka powiedziała, że ma śliczną i kochaną córeczkę. Więc o co cały ten
        raban!? Powinna dziękować ojcu dziecka a nie frymarczyć po mediach! Ściera!
        • presentation1 Re: Mówi, że ma śliczną córeczkę 06.12.06, 15:10
          Wiec dziecko ma tyle genow ojca ze jest ladniejsze od cichodajki?Dlaczego wiec szkodzi dziecku?Dzieci w szkole beda bezlitosne.Jak to dzieci.Komu wiec podziekuje coreczka za przyszlosc?Spermowej mamie?
    • ryszard461 Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobronie 06.12.06, 15:06
      Jedno jest pewne nastapil zmasowany i przygotowany atak na samoobrone i
      chcialbym znac jedynie tych co to wymyslili. Nie wiem czy czlonkowie tej
      organizacji sa w stanie sie obronic, bo widac ze sa to ludzie o malej bystrosci
      umyslowej a sila zarzutow jest ogromna. Jezeli dojdzie do tego ze Lyzwinski
      odmowi poddaniu sie badaniom DNA to Samoobrona stanie sie calkowicie nie
      wiarygodna. Znam mozliwosci TVN-u i Gazety ktore w nieskonczonosc beda
      powtarzac az uznaja ze kazdy obywatel w kraju bedzie przekonany iz do tej
      parti naleza jedynie osoby myslace o niczym wiecej jak o seksie w dzien i w
      nocy.
    • marior Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 15:07
      jakim baronie? nie używaj słowa, którego nie rozumiesz, toż to....
    • babaqba Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobronie 06.12.06, 15:09
      Drogi portalu Gazety. Proszę przestać się babrać w gó..e. To nie jest wiadomość na pierwszą stronę. To
      tylko wyraz poziomu rodzimych politykierów.
    • zygfryd.okrutny Ludzkie zwierze - buhaj za pieniadze podatnika 06.12.06, 15:10
      obrzydzenie bierze i wstret do tych paradujacych zwierzet, doznajacych uciech za pieniadze podatnika, te lancie, te rzadowe i partyjne apartamnety, dla tych ktorym nawet obce, mycie rak po wyjsci z toalety. Lyzwinksi to tylko poczatek, s a tysiace zdjec z popijaw samoobrony, ze zwierzecych orgii rozbuhanych mutantow, ktorym wladza daje posmak niekaralnosci. Jak to jest ze taki bydlo, skazane, brudne, glupie jest jeszcze chronione immunitetem poselskim? jak to jest ze taka partia przymolow po szkolach podstwowych, zawodowych, podrabianymi maturami, pierdzi w stolki sejmu polskiego. To sa rzeczy nie do ogarniecia przez ludzki rozum, gdy szuka sie ukladu, ten ukald jest wlasnie tu prymitywnych prostakow, dostajacy stanowiska za weksle, nie placac podatkow, prowadzac jako partia nieopodatkowana dzialalnosc gospodarcza. Partia gdzie skazani przestepcy i zboczency seksualni, ze zwierzecym sadyzmem, smia jeszcze zabierac glos na forum publicznym

Kaczynski - czas na obietnice wyborcze, skonczenia z SB bydlem w rzadzie, robcie porzadek od siebie populisci i faszysci!!!
    • evident gnojowica zalała Polskę 06.12.06, 15:11
      smród roznosi się poza granice kraju
      • belaqua Dobrze, że mamy Gazetę i TVN 06.12.06, 15:18
        ..nieodrodne dwie siostry, które stoją na straży moralności obywateli, które
        niezłomnie strzegą interesu Polski, i które prowadzą nas wszystkich ku
        świetlanej przyszłości opromienionej postępem i walką z ciemnotą, faszyzmem,
        antysemityzmem, ksenofobią, seksizmem.. (uff! aż się zmęczyłem:))))
        • el_dvpa Re: Dobrze, że mamy Gazetę i TVN 06.12.06, 16:03
          Jeśli moralność Polakow maja ksztaltowac poslowie Lyzwinski i Beger, przestepca
          Lepper, klamca i oportunista Kaczynski, faszyzujacy Giertych junior, kacpiowy
          Gosiewski, chamski Kurski, kretacz Zawisza to przestaje sie dziwic, ze coraz
          wiecej Polakow emigruje

belaqua napisał:

> ..nieodrodne dwie siostry, które stoją na straży moralności obywateli, które
          > niezłomnie strzegą interesu Polski, i które prowadzą nas wszystkich ku
          > świetlanej przyszłości opromienionej postępem i walką z ciemnotą, faszyzmem,
          > antysemityzmem, ksenofobią, seksizmem.. (uff! aż się zmęczyłem:))))
        • piotrus.pann balaqa, napisz wprost, że zazdrościsz Łyżwińskiemu 06.12.06, 18:31
          Czytając Twoje posty dochodzę do wniosku, że masz już wygląd i moralność
          Łyżwińskiego. Zazdrościsz mu tylko pozycji i pewnych możliwości.
    • hehenio Trzęsiona z człona Samoobrona! 06.12.06, 15:15
      Widać że już nauczył się czegoś od Koalicjanta: łże jak pisior.
      A co do żony z trzydziestoletnim stażem - tak pięknemu i zacnemu mężczyźnie jak poseł Łyżwiński wiele można wybaczyć!
    • smukly.jaroslaw Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 15:16
      Łyżwa wypier.... w niebyt, niech o tobie zapomnę gnido
      • belaqua Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 15:21
        Masz rację - zapomnijmy o Łyżwińskim! Lepiej pamiętać o Wolińskiej, Bermanie,
        Michniku-Szechterze, Brystygierowej, Fejginie, Światle - to dopiero zbrodniarze,
        a nie jakiś gminny jebaka, któremu szmata dawała tyłka za pieniądze...:)))
        • mcel1 Re:dziwna ta Aneta K. 06.12.06, 15:35
          U Siekielskiego opowiada jak to jej podawali lekarstwo poronne (tu pada nazwa
          zniekształcona, zamiast "o" w słowie jest "a". Siekielski i Morozowski zdziwieni
          i przerażeni bo słyszą to pierwszy raz "coś niebywałego to podawał pani to
          lekarstwo i tu pada poprawna nazwa.Bardzo dobra reżyseria. Brak tylko pytania "i
          dała pani sobie bez oporu robic zastrzyki dożylne - bo to lekarstwo tak się
          podaje a może to były zabawy z kajdankami.
        • ready4freddy Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 22:20
          nie boj zaby! kaczkodany pamietaja o zbrodniarzach! niektorym nawet kwaity skladaja i znicze pala. rusz lbem, a zrozumiesz.
    • piwosz8 test dna i po sprawie tylko w dwóch niezależnych 06.12.06, 15:21
      placówkach bez mozliwości gezebania przy próbkach
    • okazik Ja bym powiedzial : po baranie buraczanym 06.12.06, 15:25
      Cała ta kryminalna organizcja winna być zdelegalizowana i wstydliwie
      zapomniana .
    • gwiezdna.matylda G*wno mnie obchodzi ta cała rozdmuchana "aferka". 06.12.06, 15:25
      A na pewno nie spodziewałam się jej na pierwszej stronie, podkreślonej na czerwono.
      • todundliebe Re: G*wno mnie obchodzi ta cała rozdmuchana "afer 06.12.06, 15:43
        Racja, GW promuje raczej kobiety wyzwolone a tu, nagle taki lament. Dzieki za
        zakladke, znakomita muzyczka. Nareszcie odpoczywam.
        • gwiezdna.matylda Re: G*wno mnie obchodzi ta cała rozdmuchana "afer 06.12.06, 16:24
          todundliebe napisał:

>Dzieki za zakladke, znakomita muzyczka. Nareszcie odpoczywam.

a smacznego :)
    • pio41 A co na to JOLA Z DYWID ???? 06.12.06, 15:25
      • corradocatani Z Dywit! 06.12.06, 15:58
        obrażasz czołową myślicielkę samejbrony! W tej chwili obmyśla swoją, jak
        zawsze, wyważoną, inteligentną i logiczną wypowiedź.
        • the_rest jaki David ? 06.12.06, 18:05
          pomidor
    • natazawa Lepper musi odejsc! 06.12.06, 15:33
      Osoby pelniace funkcje publiczne,zwlaszcza w rzadzie to powinny byc OSOBY

PUBLICZNEGO ZAUFANIA! o krystalicznie czystej moralnosci i pustej kartotece!

na Zachodzie, w krajach, gdzie nie szasta sie zaufaniem spoleczenstwa na prawo i lewo, wystarczy tylko podejrzenie i politycy sami podaja sie do dymisji.

do domu buraki!!!!!! do domu!!! wracajcie skad przyszliscie!!!trzymacie sie kurczowo tych swoich stolkow!!!do dooooomuuuu!!!!buraki, nie do polityki, nie do EUROPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wstyd, hanba, nikt sie nie martwi ,o nas, mlodych, po studiach, my musimy z Polski wyjezdzac za normalnym zyciem, normalnymi podatkami i zarobkami, nikt sie tym jakos nie martwi, nic nie robi.

jako najwieksi patrioci bez wiekszego zastanowienia pakujemy wlasnie walizki i wyjezdzamy. Nie chcemy wracac. Nie mamy do czego.

• belaqua Aleś się podniecił! 06.12.06, 15:42
        A afera rozporkowa w USA Clintona i Lewinsky, a afera Papandreu, a
        Mitterand..eh! masz tę swoją "europę"..:)))
        • todundliebe Re: Aleś się podniecił! 06.12.06, 15:51
          Lewizna wszedzie taka sama. Tylko dlaczego GW tak to rozdymala, przeciez to tu
          promuje sie rozwjazlosc do kwadratu.
        • natazawa Re: Aleś się podniecił! 06.12.06, 18:52

belaqua napisał:

> A afera rozporkowa w USA Clintona i Lewinsky, a afera Papandreu, a
          > Mitterand..eh! masz tę swoją "europę"..:)))

A widzisz, masz racje, blizej nam do Zachodu, bo sie o takich sprawach mowi:]

Twoje zobojetnienie mnie obrzydza. Widac nie dziwi Cie kultura polskiej polityki i nie widzisz w tym nic zlego.
    • alowiec Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobronie 06.12.06, 15:46
      I niby ja mam w to uwierzyć...?! He he he...!
    • tenare Zrobię laskę działaczowi Samoobrony. 06.12.06, 15:47
      Ale kasa z góry.
    • franck Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 15:48
      Łyżwiński prawie jak Clinton.
    • t-1984 Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobronie 06.12.06, 15:49
      Z Lyzwińskim jest podobnie jak z księdzem Jankowskim.Opluty z poniewierany
      ,prawnie oczyszczony a moralnie nie przeproszony.Zadna z gazet nawet te
      najbardziej opiniotwórcze nie stac było na przeproszenie.A przeciez w ich
      redakcjach też nalazła by soę nie jedna Krawczyk.
      • el_dvpa Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 16:20
        IV RP nie przestaje mnie zadziwiac. Zawiadomienie o przestepstwie ledwie
        wplynelo do prokuratury a na forum GW juz slychac, ze wyrok bedzie
        uniewinniajacy

t-1984 napisał:

> Z Lyzwińskim jest podobnie jak z księdzem Jankowskim.Opluty z poniewierany
        > ,prawnie oczyszczony a moralnie nie przeproszony.Zadna z gazet nawet te
        > najbardziej opiniotwórcze nie stac było na przeproszenie.A przeciez w ich
        > redakcjach też nalazła by soę nie jedna Krawczyk.
    • corradocatani A świstak siedzi.... 06.12.06, 15:56
      i zawija je w pasiaste krawaty :).
    • ja_1aga Re: Łyżwiński: Zawieszam działalność w Samoobroni 06.12.06, 16:00
      Wspolczuje zonie pana Lyzwinskiego

Coz, padl blady strach na wszystkich zdradzaczy zon na wysokich stolkach.
      Bardzo dobrze, niech takie babki jak pani Krawczyk zaczna mowic, to moze
      gnojkom odechce sie skakac na boki. Mam nadzieje, ze panowie Ci zaplaca slona
      cene za brak moralnosci, za zdradzanie zon przede wszystkim.
    • yeellow glupio tylko bedzie jak sie okaze, ze to nie jego 06.12.06, 16:02
      dziecko, a Wyborcza dala sie wpuscic w dziwne gierki.... Mam jednak nadzieje,
      ze tak nie bedzie, a rodzina Lyzwinskiego nagle sie powiekszy... Ciekawe, czy
      zonka dalej bedzie taka zachwycona jurnoscia swojego chlopa.
    • czarli64 Już pora, żeby ten knur i kanalia 06.12.06, 16:23
      poszedł wreszcie do pierdla.
    • nienautyzm XXXi 06.12.06, 16:24
      polski clinton buahahahahaha, niezle by bylo, gdyby teraz lyzwinski zaczal
      objasniac co znaczy "stosunek seksualny" i dlaczego wedlug niego nie odbyl go z
      ta pania. albo definicj2 "swojego dziecka" :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka