jwarenn Re: Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskie 06.12.06, 20:36 Nie pękaj , nie może być świadkiem,że jej / Anety K./ Łyżwa nie używał. Jest za to inna możliwość - wyobraź sobie ,że ta tajemnicza Magda zezna przed sądem, że np. słyszała, jak Aneta odgrażała się ,że jak Łyżwa nie da kasy,to go wp....doli po uszy.. Ale Łyżwa powiedział publicznie ,że jej nie używał ; ona ,że tak i machnął jej dziecko. Więc jedno, z nich kłamie. Badania DNA załatwią sprawę na 99%,trzeba czekać i obstawiać. Ja stawiam stówkę ,że ją dmuchał. Przyjmujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Co do badań genetycznych - to wszystko zależy od 06.12.06, 21:32 tego, jaką linię przyjmie Pan Premier: 1. pozbywać się przy tej okazji Samoobory i to w dwóch wariantach: - całej, ale najpierw trzeba by sfinalizować jakoś rozłam w PO i łyknąć Rokitę z grupą posłów, a to sprawa dość ciężka, bo póki co Rokita zadeklarował że zostaje - raczej grać na pozbycie się wierchuszki i utrzymania reszty tego bydła dla zachowania większości 2. bronić Samoobory i kontratakować pismaków (bo cała sprawa - abstrahując od tego, na ile jest prawdziwa jest ewidentnie montowana ze względów głównie politycznych) Stosownie do tego będzie wyglądać wynik badań genetycznych :-)) jwarenn napisał: > Nie pękaj , nie może być świadkiem,że jej / Anety K./ Łyżwa nie używał. Jest > za to inna możliwość - wyobraź sobie ,że ta tajemnicza Magda zezna przed sądem, > że np. słyszała, jak Aneta odgrażała się ,że jak Łyżwa nie da kasy,to go > wp....doli po uszy.. Ale Łyżwa powiedział publicznie ,że jej nie używał ; ona > ,że tak i machnął jej dziecko. Więc jedno, z nich kłamie. Badania DNA załatwią > sprawę na 99%,trzeba czekać i obstawiać. Ja stawiam stówkę ,że ją dmuchał. > Przyjmujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gentile4 Kandydydatkom do pracy w Samoobronie polecamy: 06.12.06, 20:42 samoobrona-kobiet.bjj.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
martino opinia Ziemkiewicza 06.12.06, 20:43 najrozsądniejsza w tej sprawie: rafalziemkiewicz.salon24.pl/2078,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Rafał Ziemkiewicz - spec od "polactwa" 06.12.06, 20:55 Przyjaciel agenta Daniela Passenta. Też sobie wypatrzyłeś ałtorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Rafał Ziemkiewicz - spec od "polactwa" 06.12.06, 21:17 Za to dla Ciebie Lyzwa men jest 'altorytetem', nie? Ja sie z tekstem zupelnie zgadzam. Ale oczywiscie Ty nawet nie raczyles go przeczytac, bo nie taka jest rola pieskow irasiada na forum, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: opinia Ziemkiewicza 06.12.06, 20:56 Nie jestem fanem RAZ ale tekst jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Masz rację - ten tekst RAZa jest dobry i celnie 06.12.06, 21:40 oddaje sedno sprawy. Ale wcześniej już napisał inny (nie chce mi się szukać gdzie) i tam trochę p...lił :-)) uu1 napisała: > Nie jestem fanem RAZ ale tekst jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Masz rację - ten tekst RAZa jest dobry i celn 06.12.06, 21:42 i tam trochę p...lił :-)) To mu się często zdarza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Właściwie każdemu się to zdarza, a niektórym to 06.12.06, 21:49 nawet wyłącznie się to zdarza :-)). Ale nie ma się co dziwić - w końcu dziennikarze to nie tylko frontmeni rynku dobrze sprzedawalnej sensacji, ale i rynku ideolo :-)).... uu1 napisała: > i tam trochę p...lił :-)) > To mu się często zdarza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Właściwie każdemu się to zdarza, a niektórym 06.12.06, 22:05 > nawet wyłącznie się to zdarza :-)). Ale nie ma się co dziwić - w końcu > dziennikarze to nie tylko frontmeni rynku dobrze sprzedawalnej sensacji, ale i > rynku ideolo :-)).... Fakt. Ale.. Jest taka teoria, że każdy inteligentny człowiek przez 5` na dobę jest kompletnym idiotą. Z prawdziwym niepokojem obserwuję, że jest coraz więcej osobników u których te proporcje są upside-down. :( Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To zapewne w dużej mierze prawda; mi się od razu 06.12.06, 22:21 skojarzyło ze sławną wypowiedzią Dobrego Wojaka Szwejka, będącą kwintesencją jego dobroduszności: "Posłusznie melduję, że sam czasem zauważam u siebie objawy idiotyzmu, zwłaszcza z wieczora...". W każdym razie nie ma się czym przejmować: politruczenie po którejkolwiek stronie MUSI wiązać się z wygadywaniem idiotyzmów, ponieważ w społecznie dominującym u nas syndromie pawlako-kargulizmu obiektywizm jest czymś całkowicie niezrozumiałym i narażającym na ataki z każdej strony. Ludzie nie chcą myśleć - chcą wielbić swoich idoli i walczyć z wielbicielami idoli innych, a nie mieści im się w głowach że można idoli W OGÓLE nie mieć :-)) uu1 napisała: > > nawet wyłącznie się to zdarza :-)). Ale nie ma się co dziwić - w końcu > > dziennikarze to nie tylko frontmeni rynku dobrze sprzedawalnej sensacji, > ale i > > rynku ideolo :-)).... > Fakt. Ale.. Jest taka teoria, że każdy inteligentny człowiek przez 5` na dobę > jest kompletnym idiotą. Z prawdziwym niepokojem obserwuję, że jest coraz więcej > osobników u których te proporcje są upside-down. :( uu1 napisała: > Fakt. Ale.. Jest taka teoria, że każdy inteligentny człowiek przez 5` na dobę > jest kompletnym idiotą. Z prawdziwym niepokojem obserwuję, że jest coraz więcej > osobników u których te proporcje są upside-down. :( Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To zapewne w dużej mierze prawda; mi się od r 06.12.06, 22:28 > W każdym razie nie ma się czym przejmować: politruczenie po którejkolwiek > stronie MUSI wiązać się z wygadywaniem idiotyzmów, ponieważ w społecznie > dominującym u nas syndromie pawlako-kargulizmu obiektywizm jest czymś > całkowicie niezrozumiałym i narażającym na ataki z każdej strony. Problem w tym, że ministrem się bywa a idotą się jest. Oczywiście masz rację, że obiektywizm jest czymś wstydliwym. No, może nie tak jak posiadanie brata bliźniaka ale jednak. :) PiS nie ma fanów, zwolenników, sympatyków. PiS ma wyznawców. Stąd popularność kaczki w rydzykach. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie tylko PiS ma głównie wyznawców miast 06.12.06, 22:44 zwolenników - poczytaj sobie dla przykładu blogi Passenta i Paradowskiej: tam to jest dopiero festiwal uwielbieństwa (lub uwielbieńczości :-D) bywalców dla gospodarzy :-)) uu1 napisała: > Problem w tym, że ministrem się bywa a idotą się jest. Oczywiście masz rację, ż > e > obiektywizm jest czymś wstydliwym. No, może nie tak jak posiadanie brata > bliźniaka ale jednak. :) > PiS nie ma fanów, zwolenników, sympatyków. PiS ma wyznawców. Stąd popularność > kaczki w rydzykach. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie tylko PiS ma głównie wyznawców miast 06.12.06, 22:49 To inna bajka. Myślenie za coś. Tu niemożność samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Wcale nie inna, tylko wyrażana lepszą polszczyzną 06.12.06, 22:57 .... :-)) uu1 napisała: > To inna bajka. Myślenie za coś. Tu niemożność samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martino z tą lepszą polszczyzną, to bym akurat polemizował 06.12.06, 22:59 włos się często jeży, jak piszą ci ponoć "wykształceni". Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie, nie - goście blogów Paradowskiej i Passenta 06.12.06, 23:21 najczęściej naprawdę demonstrują poprawny i bogaty język (nie mówię tu o jakichś literówkach czy ortografach) :-)). Tyle że nie zmienia to istoty rzeczy - z reguły służy im do do wyrażania panegirycznych zachwytów nad każdymi tezami stawianymi przez gospodarzy :-)). Jakie by one nie były... Stąd moja teza o "moralno-politycznej jedności narodu" w zakresie ciemnoludztwa: ciemnoludztwo lewackie istnieje również i strukturalnie rzecz biorąc wcale się jakoś istotnie nie różni od ciemnoludztwa prawackiego, z którym ten termin jest potocznie najczęściej kojarzony :-)) martino napisał: > włos się często jeży, jak piszą ci ponoć "wykształceni". Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Ziemkiewicz żenujący 06.12.06, 22:24 Przecież ten tekst Ziemkiewicza jest żenujący. Poziomem nie odbiega od komentarzy tego towarzystwa z Samoobrony. Nie wiedziałem, że istnieje takie mentalne powinowactwo między Ziemkiewiczem i tą swołoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 A jak Strzępek okaże się ojcem dziecka Anety ? 06.12.06, 20:52 To będzie prawdziwy kryminał , a zakończenie zupełnie nieoczekiwane. Odpowiedz Link Zgłoś
kapishon74 Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskiego 06.12.06, 20:55 Ohyda, obrzydzenie i nic więcej. A tej biednej ciemnookiej dziewuszki (vel Szarika) mi szkoda. Naiwniara.. Odpowiedz Link Zgłoś
kapishon74 Re: Magda duuuużo lepiej obciąga druta od Anety.A 06.12.06, 20:57 Jakie masz podstawy do osądzania kogoś, o kim nic nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Niestety, wiem, bo widzę twarze obu koleżanek.Napi 06.12.06, 21:06 ęte twarze wygłodzonych nieszczęśniczek.Oczywiście, regularne ku..enie się byłoby bardziej opłacalne ale nie maja odwagi i próbują jeszcze zachować pozory. O co tam chodzi, jest oczywistym dla takiego wróbla jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Niestety, wiem, bo widzę twarze obu koleżanek 06.12.06, 21:12 > O co tam chodzi, jest oczywistym dla takiego wróbla jak ja. Niektóre wróbelki dają się nabrać na końskie goowno. Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Głupiś.Ale znam prawdziwego winowajcę: 06.12.06, 21:34 to po prostu nasze polskie swojskie wyborcze gó.. wybierające takie smiecie do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Głupiś.Ale znam prawdziwego winowajcę: 06.12.06, 21:39 Czy oprócz wulgaryzmów potrafisz coś jeszcze napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Re: Głupiś.Ale znam prawdziwego winowajcę: 06.12.06, 22:52 Taka jest brutalna prawda: o rządach decyduja dziś niedomyte przygłupy posuwające biedne dziewczyny z małych miast. I o Tobie tez decyduja. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Chciało się demokracji to nie ma co narzekać :-).. 06.12.06, 22:56 login.gazeta1 napisała: > Taka jest brutalna prawda: o rządach decyduja dziś niedomyte przygłupy > posuwające biedne dziewczyny z małych miast. I o Tobie tez decyduja. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 szarik daj glos! - bo sie z ciebie tez zrobi suke! 07.12.06, 01:25 haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 tajemnica 4 pancernych: szarik to byla suka! 07.12.06, 01:27 ( z akt ipn ) - haah hah! - jak rezonowalo owo echo... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I to bura suka! 07.12.06, 01:32 troll7777 napisał: > ( z akt ipn ) - haah hah! - jak rezonowalo owo echo... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ale jakże on ci nasz, swojski, ludowo-narodowy... 07.12.06, 02:18 czlon_pisu napisał: > co za ryj Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: swinski ryj posla Samoobrony 07.12.06, 04:32 A Szarik zlustrowany?.... Odpowiedz Link Zgłoś
metabo Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskiego 06.12.06, 21:04 LUDZIE... pomozcie Magdzie, wystarczy spojrzec, jak ta mloda dziewczyna jest zastraszona... nie dajcie Samoobronie zniszczyc ja... Prosze wszystkich ktorzy moga cos zrobic... pomozcie Magdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:Ludzie,nie dajcie sobą manipulować terrorystkom 06.12.06, 21:10 To się wyjasni w ciągu paru dni. Jeżeli ojcem dziecka p. Anety okaże się kto inny , to cała ta konstrukcja runie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskiego 06.12.06, 21:11 Czyżby Magda była kolejną ofiarą chuci buhajów z samoobrony.Cóż oni obiecali tej luni. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.melon Ale heca, wybiórcza stosuje tą samą strategię 06.12.06, 21:13 wobec świadka SO, co samoobrona wobec A. Krawczyk - podważa wiarygodność. Robi się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Ale heca, wybiórcza stosuje tą samą strategię 06.12.06, 21:19 Wszystko fajnie, tylko ze SO sie broni przed oskarzeniami, ktore nie wychodza z GW. Myslenie nie boli, a moze jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Co tam tajemnicza Magda; to lepsze od seksafery 06.12.06, 21:35 www.youtube.com/watch?v=qLLh2Jepn1Y&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny zakochalem sie w Magdzie, jak ja znalezc? 06.12.06, 21:49 ogladalem dzisiaj ja w telewizji, jest super, jak delikatna buzia, madziewczeca urode, ale ci samoobroniacy maja dobry gust Odpowiedz Link Zgłoś
jasbo Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskiego 06.12.06, 21:49 niech zrobią test DNA dziecka i Łyźwińskiego i nie potrzeba będzie żadnych świadków.... Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskiego 06.12.06, 21:49 To się w historii XX wieku nazywało "Nocą długich noży". Pewien bonza z wiodącej partii wyciął przywódców z bliskiego ugrupowania, jego kamaryla wchłonęła resztę. Mieli większość i start błyskotliwy. Jak ta historia lubi się powtarzać. Skuteczność 100%, ale robić powtórkę u nas? Znający historię wiedzą jak się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Łyżwiński ma na "szarika" haka i to całkiem 06.12.06, 21:49 niezłego, teraz ona będzie mówić cokolwiek "pan" rozkaże, banda durniów, która już od dawna powinna siedzieć w kryminale, a tych co na nich głosowali to najchętniej po mordzie bym lał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny zal mi jej, ona taka sliczna a ten tlusty wieprz 06.12.06, 21:55 kocham magde, ma dziewczeca urode, byla wymeczona seksualnie prze Lyzwunskiego na konferencji, widac to bylo, on dopiero z niej zszedl i poszli do dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ale pomyśl, jakie to perwersyjne: takie słodkie 06.12.06, 22:27 dziewczątko i ten obleśny a spaśny knur o urodzie i manierach Panzerkampfwagen... :-)) Aż się prosi o polskiego Bunuela, który by na tej kanwie osnuł film na miarę "Piękności Dnia" :-))... 1milosierny napisał: > kocham magde, ma dziewczeca urode, > byla wymeczona seksualnie prze Lyzwunskiego na konferencji, widac to bylo, > on dopiero z niej zszedl i poszli do dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
martino Piękna i bestia 07.12.06, 00:21 bi.gazeta.pl/im/7/3776/z3776517X.jpg a może to raczej Zuzanna i starcy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany O, o! W każdym razie odwieczny archetyp... czy to 07.12.06, 00:37 nie nadaje tej dość trywialnej sprawie krycia przez samooborowego knura swej podwładnej poloru kultury wystającej ponad cycki Dody...? martino napisał: > bi.gazeta.pl/im/7/3776/z3776517X.jpg > a może to raczej Zuzanna i starcy? > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Sam wygląd tej pani wiele mówi o jej roli... 06.12.06, 21:53 Społeczństwo meneli wybrało swoją reprezentację - czemu się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Słuszna uwaga- toteż może się okazać, że notowania 06.12.06, 23:10 Samoobory mogą w wyniku tej akcji nawet (wbrew zamiarom GW) podskoczyć; toż to marzenie każdego menela: nabrać kredytów i nie spłacać tudzież wyłudzać kazionne pieniądze i nawet sobie za nie poru.. i pochlać :-)) honeyr napisał: > Społeczństwo meneli wybrało swoją reprezentację - czemu się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re:Łyżwińskie mioał kontakty sexualne z redaktorem 06.12.06, 22:16 adamem m. z gazety w. podobno było im dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny oni kochali sie we tróje, Magda jest slodziutka 06.12.06, 22:20 mnia mniam, ale maja dobry gust w samoobronie, zaglosuje na nich, popatrzcie na Fotyge, prezydentowa, jeszcze ta Kalata ma wyglad cichodajki Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re:Łyżwińskie mioał kontakty sexualne z redaktore 06.12.06, 22:30 Co za intelekt. Ty tak od urodzenia czy pracujesz nad sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Gazeto pl. , czyjaś 06.12.06, 22:23 Gdzie są moje posty, nie obrażające niczyich uczuć, niewulgarne, zawierające tylko problem zbieżności metod WSI i mosadu. Kilka lat temu podobne służby podłożyły Lewinsky jednemu z preziów USA. Dzisiaj podobnie robi się to w Polsce, podkłada się trzy panie(inaczej) o podobnej urodzie(ciepłe kraje), tamta dla ścisłości też miała urodę ciepłokrwistą. Tylko tu chodzi o jeszcze większe halo. Czyli WSI zastąpił mosad. shaloom Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To nie Mosad - to kut...y samoobronne tego i owego 06.12.06, 22:31 aktywisty zadziały:-)). Może to te kut...y są na usługach obcych spec-służb...? jola_bzyku napisała: > Gdzie są moje posty, nie obrażające niczyich uczuć, niewulgarne, zawierające > tylko problem zbieżności metod WSI i mosadu. Kilka lat temu podobne służby > podłożyły Lewinsky jednemu z preziów USA. Dzisiaj podobnie robi się to w Polsce > , > podkłada się trzy panie(inaczej) o podobnej urodzie(ciepłe kraje), tamta dla > ścisłości też miała urodę ciepłokrwistą. Tylko tu chodzi o jeszcze większe halo > . > Czyli WSI zastąpił mosad. shaloom Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a mi sie przypomnial taki smieszny pan co biegal 06.12.06, 22:30 z teczka, ktora miala byc jego ostateczna bronia w zwycieztwie do prezydentury :D dawno to bylo temu, dawno :D Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua A jutro Gazeta napisze: 06.12.06, 23:08 że Anetka powiedziałą, iż widziałą jak Lepper spał z Łyżwińskim, a Maksymiuk molestował Filipka i że ją inseminował weterynarz, a Begerowa Renia tańczyła na rurce, i że dziecko Anetki chcieli uprowadzić z wózeczkiem faszyści z Młodzieży Wszechpolskiej...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: A jutro Gazeta napisze: 07.12.06, 06:05 na pewno? a może to z Waszego Dziennika? Odpowiedz Link Zgłoś
ozrabal Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskiego 06.12.06, 23:14 A mi szkoda trochę Pani Magdy, wygląda na kompletnie zaszczutą :( podejrzewam że Łyżwiński z Lepperem złożyli jej "propozycję nie do odrzucenia..." Odpowiedz Link Zgłoś
1993q Re: Magda duuuużo lepiej obciąga druta od Anety.A 06.12.06, 23:15 ty o tym lepiej wiesz bo sam obciagasz Odpowiedz Link Zgłoś
konrado_b Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskiego 06.12.06, 23:16 Dlaczego samoobrona jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskie 06.12.06, 23:17 ,,Jego zdaniem Magdalena Jędrzejczak to tylko "wierne narzędzie"...'' ..Zdaniem wielu Aneta K. to tylko ,,wierne narzędzie ''... ,,Według Mariusza Strzępka poseł Łyżwińskim miał się do niej zwracać słowami "Szarik do wozu"...'' Czy to nie jest aby kadr z nowej wersji ,,Czterech pancernych'' ?!..;( Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Żal dziewczyny, manipulacja Łyżwińskiego -bankowa 06.12.06, 23:22 ---to widać po jego szczwanej minie a ona jest następną ofiarą...... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3776514.html?i=4 Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Mam poważne pytanie. 06.12.06, 23:30 Czy dziadek Tuska hajlował w Werhmachcie? A jeśli tak, to czy pan Donald Tusk oficjalnie odciął się od tych praktyk. Proszę o rzetelne odpowiedzi. W przeciwnym razie uznam, że pan marszałek Donald Tusk jest kryptofaszystą i popiera ruchy neonazistowskie, w związku z powyższym stawiam publiczne pytanie do wymiaru sprawiedlwiości w Polsce, czy nie byłoby wskazane sprawdzić jak często pan marszałek Donald Tusk bywa w Zabrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Żal dziewczyny, manipulacja Łyżwińskiego -ban 06.12.06, 23:45 milo_1 napisał: > ---to widać po jego szczwanej minie a ona jest następną ofiarą...... > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3776514.html?i=4 Żal dziewczyny, manipulacja GW - bankowa..; - to widać po jego szczwanej minie : www.dandavidprize.com/laureates/l_images/michnik.jpg a ona jest następną ofiarą..;( www.lodzkie.pl/export/pics/radni/krawczyk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
przedostatni_mohikanin Re: Żal dziewczyny, manipulacja Łyżwińskiego -ban 07.12.06, 22:17 trudny99 napisał: > milo_1 napisał: > > > ---to widać po jego szczwanej minie a ona jest następną ofiarą...... > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3776514.html?i=4 > > Żal dziewczyny, manipulacja GW - bankowa..; > - to widać po jego szczwanej minie : > www.dandavidprize.com/laureates/l_images/michnik.jpg > a ona jest następną ofiarą..;( > www.lodzkie.pl/export/pics/radni/krawczyk.jpg Coś w tym musi być.. Ten atak na ,,przystawki'' jest podejrzanie zmasowany ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 to swiadek lyzwinskiego z seksu grupowego 06.12.06, 23:26 juzby sie buraki przestali zaklamywac - ich koniec jest bliski Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskie 06.12.06, 23:32 to bagno mamy i utrzymujemy za nasze wlasne pieniadze dzieki jaroslawowi i lechowi kaczynskim dla ktorych posiadanie wladzy i potrzebne glosy do jej sprawowania sa duzo wazniejesze niz fakt z kim sie zadaja. Koalicja z byle kim i za wszeka cena, aby byc przy wladzy - teraz udaja ze ich to nie dotyczy. Oni sa przedewszystkim winni, bo pomimo wczesniejszych krzykow ze nie bedzie ludzi z wyrokami w sejmie, takich trzymaja i mobilituja - dla wlasnej korzysci. Dziekuje za taka odnowe moralna i taka IV Rzeczpospolita i czekam na wiadomosci w prasie zagranicznej na ten temat i ze szczegolnym uwzglednieniem roli prezydenta i premiera Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Przecież to nie Kaczyńscy ich do sejmu wybierali, 06.12.06, 23:36 tylko nasz Ubogacony w Wartości Naród Polski :-))... sawawa1 napisała: > to bagno mamy i utrzymujemy za nasze wlasne pieniadze dzieki jaroslawowi i > lechowi kaczynskim dla ktorych posiadanie wladzy i potrzebne glosy do jej > sprawowania sa duzo wazniejesze niz fakt z kim sie zadaja. Koalicja z byle kim > i za wszeka cena, aby byc przy wladzy - teraz udaja ze ich to nie dotyczy. Oni > sa przedewszystkim winni, bo pomimo wczesniejszych krzykow ze nie bedzie ludzi > z > wyrokami w sejmie, takich trzymaja i mobilituja - dla wlasnej korzysci. > Dziekuje za taka odnowe moralna i taka IV Rzeczpospolita i czekam na wiadomosci > w prasie zagranicznej na ten temat i ze szczegolnym uwzglednieniem roli > prezydenta i premiera Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Przecież to nie Kaczyńscy ich do sejmu wybier 06.12.06, 23:49 uchachany napisał: > tylko nasz Ubogacony w Wartości Naród Polski :-))... > > sawawa1 napisała: > ale ich nobilitowali, dali im poczucie bezkarnosci pozwalajac im wrocic do rzadu. Prawda jest, ze sprawa jest z czasu "pre-kaczynskich" ale to kaczynscy sa odpwiedzialni za utrzymywanie ich. Mam jedynie nadzieje, ze dyspozycyjny prokurator krajowy wyjasni te cala sytuacje rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany "Tak krawiec kraje jak materii staje" :-))... 07.12.06, 00:44 A co do wyjaśnienia sprawy przez prokuratora krajowego - to zapewne przebiegnie ono w sposób u nas tradycyjny: pod aktualne zapotrzebowanie polityczne zwierzchnika zwierzchnika prokuratora, czyli wiadomo kogo :-)). Tak że to wyjaśnienie zapewne powie więcej o aktualnych zamiarach Pana Premiera niż o meritum sprawy... sawawa1 napisała: sawawa1 napisała: > ale ich nobilitowali, dali im poczucie bezkarnosci pozwalajac im wrocic do > rzadu. Prawda jest, ze sprawa jest z czasu "pre-kaczynskich" ale to kaczynscy > sa odpwiedzialni za utrzymywanie ich. Mam jedynie nadzieje, ze dyspozycyjny > prokurator krajowy wyjasni te cala sytuacje rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: "Tak krawiec kraje jak materii staje" :-))... 07.12.06, 01:00 Pies nie weżmie, gdy suka nie daje !:-))... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany No też dopóki dupny interes Anety przynosił 07.12.06, 02:32 stosowne profity, to nie miała nic przeciwko niemu, ale skoro jełop Łyżwa ją z tego interesu wyślizgał, to znalazła sobie sponsorów których wielce "urzekła jej historia" i za to urzeczenie zapewne nieźle zapłacili :-)). Pozostaje otwarta sprawa, czy tę historię jeszcze nie kazali jej dodatkowo "ubogacić" dla lepeszego efektu:-))... trudny99 napisał: > > Pies nie weżmie, gdy suka nie daje !:-))... Odpowiedz Link Zgłoś
polchen Re: Kim jest tajemnicza Magda, świadek Łyżwińskie 07.12.06, 00:54 Podpisuję się obiema rękami pod tym. Bez seksafery i innych poczynań tych ludzi nie powinno byc w koalicji.Ale dla władzy jak widać robi się wszystko.Żadnych zahamowań.Bracia sobie założyli że będą rządzic i rządzą z tą hołotą i nazistami.Zbiera sie na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś