Dodaj do ulubionych

Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualnym ...

• wrojoz Re: Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualny 07.12.06, 10:56
      To jest cały PiS. To Państwo prawa. Z bezprawiem.
      • uu1 Re: Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualny 07.12.06, 11:05
        O tym co jest prawem a co bezprawiem decydujemy my z bratem.
    • magnes77 Wynik badań 07.12.06, 10:58
      Coś mi krasnoludki szepczą do uszka, że wyniki badań genetycznych okażą się
      'niejednoznacze'... o ile właściwa próbka trafi do labolatorium...

a tak właściwie to po kiego prokurator opowiadał gdzie te próbki zostaną pobrane
      (a co - w szpitalu MSWIA na Wołoskiej nie mają aparatury? to do Łodzi aż trzeba
      Pana Posła fatygować?)
      • rtg Re: Wynik badań 07.12.06, 11:12
        teraqz będą mataczyć. Lepper i Łyżwiński matactwo rozpoczęli; zginęły księgi
        pewnie w trakcie pisania art. GW a mataczenie "wprowadza datę" marcową ...
        Jakby to była sprawa Kowalskiego to by go sąd wsadził do aresztu na 6 mies. aby
        nie mataczył a jak Lepper i Łyżwiński to ginie księga w sejmie. Może zacząc od
        zwolnieniea obsługi hotelu poselskiego. Nie potrzebni tam nieudacznicy. Może
        pod grożbą bezrobocia to i księgi w cudowny sposób się znajdą.
      • leszekes W Łodzi mają swojego człowieka? 07.12.06, 11:16
        Te próbka powinny być pobrane komisyjnie (przy współudziale posłów różnych
        partii) a następnie podzielone na wiele części i wysłane do kilku ośrodków
        badawczych w Europie. Tylko wtedy byłaby gwarancja, że nie zostaną podmienione.
        • artctrl Trzeba zwrocic uwage na ..... 07.12.06, 12:52
          Badania DNA jak najbardziej trzeba zrobic ale nie w łodzi. Nalezy pamietac aby
          porownac DNA corki p.Anety i
          Łyzwinskiego, co jest oczywiste, ale takze DNA matki i corki! Bo z tego co pani
          Aneta zeznaje, wynika ze
          ludzie Łyzwinskiego mieli dosc swobodny dostep do szpitala, gdy ta rodzila....
          Ba nawet probowali rozdzielic matke od noworodka.... A trzeba sie zastanowic
          ile kosztowaloby
          w tym kraju zamienienie dzieci w inkubatorach?
          • leszekes Myślę, że to bardzo dobra uwaga. Brawo kolego. 07.12.06, 12:54
            Aż mi wstyd, że sam na to nie wpadłem. Gratuluję bystrości.
    • uu1 Re: Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualny 07.12.06, 11:04
      Czy przekazywanie mediom plotek o toczącym się śledztwie to jedyne obowiązki
      służbowe prokuratora krajowego?
      • leszekes Plotek? Informacji, osiołku! 07.12.06, 11:17
        • uu1 Re: Plotek? Informacji, osiołku! 07.12.06, 11:20
          Co Ci daje prawo do takiego zachowania na forum?
          --------
          • leszekes Możesz jaśniej? 07.12.06, 11:23
            • uu1 Re: Możesz jaśniej? 07.12.06, 11:35
              Jest gorzej niż myślałem, osiołku.
            • leszekes Widać nie możesz. No to odpowiem tak: osiołek to 07.12.06, 11:38
              bardzo milutkie zwierzątko o specyficznym poczuciu humoru i rozumku nie tego.
              Słowa tego używam zawsze w formie żartobliwej. Gdyby nie ono musiałbym być
              dosadniejszy... A NIE CHCĘ!
              • uu1 Re: Widać nie możesz. No to odpowiem tak: osiołek 07.12.06, 11:40
                Jesteś po prostu źle wychowany.
                PS. Przejrzyj pozostałe swoje posty i pomyśl.
                • leszekes W przeciwieństwie do ciebie wiem dobrze co piszę. 07.12.06, 11:54
                  Zawsze kieruję się przy tym rozsądkiem. Nie lubię damskich bokserów, oszustów,
                  kłamców i innych oszołomów. Daję temu wyraz i tych zwalczam. Jeżeli się do nich
                  zaliczasz to serdecznie współczuję. A z poczuciem humoru u ciebie jak? Też nie
                  najlepiej? Lecytyna podobno pomaga i Geriavit.
                  • uu1 Re: W przeciwieństwie do ciebie wiem dobrze co pi 07.12.06, 12:03
                    A jednak nie przejrzałeś swoich postów. Albo przejrzałeś ale nie rozumiesz, że
                    Twoje zachowanie jest naganne.
                    > Jeżeli się do nich zaliczasz to serdecznie współczuję. A z poczuciem humoru u
                    ciebie jak? Też nie najlepiej? Lecytyna podobno pomaga i Geriavit.
                    Gratuluję poczucia humoru. Byłaby kupa śmiechu z tego co piszesz. Ale śmiech
                    gdzieś się oddalił. :(
                    • leszekes Mnie wesoło jest, bo potrafię z siebie sie śmiać, 07.12.06, 12:11
                      ale ty masz poważny problem.
                      A tak na marginesie... ja nie oceniam twojego zachowania, bo to nie moja
                      sprawa, ale poglądy już jak najbardziej. Dosadne słowa w tym pomagają i nie
                      zamierzam z nich w przyszłości rezygnować, ponieważ się to tobie nie podoba.
                      • uu1 Re: Mnie wesoło jest, bo potrafię z siebie sie śm 07.12.06, 12:18
                        > ale ty masz poważny problem.
                        > A tak na marginesie... ja nie oceniam twojego zachowania, bo to nie moja
                        > sprawa, ale poglądy już jak najbardziej. Dosadne słowa w tym pomagają i nie
                        > zamierzam z nich w przyszłości rezygnować, ponieważ się to tobie nie podoba.
                        Wróć do swojego pierwszego postu jaki do mnie napisałeś. A dosadnych słów
                        używają ci, którzy nie mają argumentów. Następnym etapem są kije bejsbolowe. Też
                        pomagają w namawianiu innych do zmiany poglądów.
                        • leszekes Ależ ja nikogo kijem potraktować nie myślę... a 07.12.06, 12:24
                          tym bardziej ciebie... Coś się tobie w głowie zajączkuje? Nawet nie zamierzam
                          ciebie namawiać do zmiany poglądów... a miej je sobie jakie chcesz, byle nie
                          były nazi...
                          • uu1 Re: Ależ ja nikogo kijem potraktować nie myślę... 07.12.06, 12:29
                            Dywagujesz. :(
                            Przeczytaj swój pierwszy post.
                            • leszekes Tyle ich było... który był pierwszy? 07.12.06, 12:34
                              Ten w którym ty piszesz o plotce a ja o istotnej informacji dla przestępców? O
                              informacji w jaką stronę zmierza prokuratorskie śledztwo? Żeby wiedzieli gdzie
                              należy usuwać dowody winy? Gdzie mataczyć?
                • 1410_tenrok nie denerwuj sie UU1, tu teraz moda na takie wycho 07.12.06, 12:10
                  wanie!
                  Buduje sie wersję beta nowego swietlanego, swietliscie swiatłego. Erare humanum
                  est to i sie czaserm system zwali........
                  Kocham to, jak tu wesoło. Wybierzmy Johna Cleesa na prezydenta, a Erica Idle na
                  premiera. Wówczas osiągnięmy etap nirwany.
                  • leszekes Wiesz... to jest dobre. Też uwielbiam jak coś się 07.12.06, 12:13
                    dzieje.
                    • 1410_tenrok Oczywizda! Jestesmy lepsi! Tworzymy NOWE! 07.12.06, 12:16
                      Nasze NOWE jest lepsze od kazdego innego NOWEGO. Ono jest prawdziym
                      nadwislanskim NOWYM. ŁOOOOOOOOŁ!!!!!

PS.
                      Co z hepi endem?
                  • uu1 Re: nie denerwuj sie UU1, tu teraz moda na takie 07.12.06, 12:14
                    Witaj. Masz rację. A z drugiej strony rzecz biorąc, nie mogę pojąć dlaczego
                    ludzi nie stać na zwykłe (a może niezwykłe) słowo przepraszam, uśmiech. Dlaczego
                    stojąc w szambie po szyję robią przysiady? Ale tego się chyba nie dowiem.:-)
                    • 1410_tenrok Bo nie znasz starego dowcipu 07.12.06, 12:19
                      o piekle!! Gosc dostał sie do piekła i obelucyfer prowadza go. Jest przerazony,
                      ale jedna sala mu sie spodobała. W tej sali goscie stali w pas w szambie i
                      kifowali cigarety. On na to: TU ZOSTAJE. Po pieciu minutach palenia przyszedł
                      inny diabeł i mowi: a teraz łby w doł, koniec przerwy!!!
                      Ty chiba nasz parlament, ale nie wiem - nigdy tam nie byłem wewsrodku.
                      • uu1 Re::-))) 07.12.06, 12:21

• michalparadowski Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualnym .. 07.12.06, 11:06
      We wszystkich moich tekstach, starałem się nie używać brzydkich słów i
      dyskutować w miarę moich możliwości dorzecznie. Natomiast w sprawie zaginionych
      ksiąg, ocena jest tylko jedna:
      A TO SKURWYSYNY!!!!
      • uu1 Re: Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualny 07.12.06, 11:11
        michalparadowski napisał:
        > We wszystkich moich tekstach, starałem się nie używać brzydkich słów i
        > dyskutować w miarę moich możliwości dorzecznie. Natomiast w sprawie zaginionych

> ksiąg, ocena jest tylko jedna:
        > A TO SKU..SYNY!!!!
        Czy słowo "księga" nie jest przypadkiem rodzaju żeńskiego?
        • 1410_tenrok On nie ma racja! To jest ksiega siodmej pacieci! 07.12.06, 12:14
          To ksiega sprawiedliwych i łagodnych, dobrych i wspaniałych, pięknych i
          zrdowych. Oni są po prostu rycerzami zaginionej arki!
          Nie szukajmy jej! Ta ksiega umkła w nicosc, bosmy niegodni rozczytywac sie w
          jej stronach safianowej prawdy. Kurdybanek w pysk!!!

A teraz cytat:
          Prawo prawem, a sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie
          (prawa autorskie: scenarzysta Samych Swoich).
          • uu1 Re: On nie ma racja! To jest ksiega siodmej pacie 07.12.06, 12:23
            Cała nadzieja w IPN. Oni potrafią odzczytać nie tylko to co zosatało napisane
            ale również to, co zostałby napisane, gdyby ktoś pisał.
            • 1410_tenrok swiete twoje słowa! 07.12.06, 12:38
              trzeba napisac nowa, wspanialszą!! A moze Instytut Badan Literackich pomoze???
              Czyz nie było by to piekne i wspaniale i czytse, gdyby wpisac tam nowe
              szlachetne nazwiska..... I co z tego, ze ich tam nie było!!! Przeciez na pewno
              przyszliby, gdyby mogli, gdyby zyli. To swiatynia swiatłosci i czystosci.

A tak miedzy nami, to jak długo te bedzie jeszcze trwało????
              • uu1 Re: swiete twoje słowa! 07.12.06, 12:53
                > A tak miedzy nami, to jak długo te bedzie jeszcze trwało????
                Mam nadzieję, że wkrótce ludzie przejrzą na oczy. Ale ile by to jeszcze nie
                trwało i tak będzie trwać zbyt długo. :(
      • kpoplik Posprzątać 07.12.06, 11:12
        Oni chcą Polskę posprzątać, wyczyścić z post-perelowskich działaczy i tego typu
        urzędasów?

Niech oni najpierw w swoim ogródku zrobią porządek bo aż mnie ścisnęło kiedy
        przeczytałem, że księga się zagubiła. PARANOJA! Co dostała nóg i sobie wyszła?

/o Anecie K. nic nie napisze chociaż bardzo mnie korci- ale nie wiem jak ją
        ugryść, żeby mnie nie oskarżyła że ją zgwałciłem/

-------------------------
        Wszystko to jakieś chore jest
        • mg2005 Księga wejść w "AGORZE" też zniknęła... 07.12.06, 11:21
          - w czasie afery Rywina-Agory...
          • r306 A w Hameryce Murzynow bija.... 07.12.06, 11:48
            MG2000 na posterunku :)

Tylko w Agorze mogla nawet sluzyc jako papier toaletowy - bo to prywatny
            folwark Michnika i spolki. W sejmie to dokument panstwowy. Malo tego - dokument
            baaaardzo wazny ze wzgledu na bezpieczenstwo panstwa.
            • kpoplik Re: A w Hameryce Murzynow bija.... 07.12.06, 11:50
              r306 napisał:
              Malo tego - dokument
              >
              > baaaardzo wazny ze wzgledu na bezpieczenstwo panstwa.
              Ja pytam?

To dlaczego Łyżwiński z AnetKą się nie zabezpieczyli, skoro chodzi o
              bezpieczeństwo państwa?
              • leszekes Bo kościół nie zezwala na używanie środków 07.12.06, 11:56
                antykoncepcyjnych... hihihi
                • kpoplik Re: Bo kościół nie zezwala na używanie środków 07.12.06, 11:59
                  Ba, Kościół nie zezwala na "igraszki" nieślubne.
                  • leszekes A na co zezwala? Na wrzucanie kasy do skarbonki? 07.12.06, 12:04
                    • kpoplik Re: A na co zezwala? Na wrzucanie kasy do skarbon 07.12.06, 12:06
                      Zrób nowy wątek na forum Gazety i popytaj.
                      • leszekes Przy innej okazji może, ok? 07.12.06, 12:14
                        • kpoplik Re: Przy innej okazji może, ok? 07.12.06, 12:16
                          Właśnie to miałem na myśli. Nie róbmy wątków pobocznych i nieistotnych dla sprawy.
                          Pozdrawiam.
                          • leszekes gracie i do zobaczenia w innym miejscu 07.12.06, 12:28
              • stanislawcz02 Re: A w Hameryce Murzynow bija.... 07.12.06, 12:04
                Apeluje do pana premiera aby do poszukiwania ksiegi sejmowej zatrudnil pana
                Macierewicza. Jest to przecierz wybitny specjalista wyszukiwania spraw i rzeczy
                ktore niegdys zaistnialy lub nie bylo ich wcale.
    • gamon0 Kto wysłał Anetę K? 07.12.06, 11:19
      Kim jest Aneta K? Kto zatrudnił Anetę K. do prowokacji?
      No chyba że sama chciała zostać gwiazdą medialną :)))
      • brokowisko Ksiega zginela -PiS i SO odzyly! 07.12.06, 11:21
        Lepper pokaze sie nawet w TVN - a moze nawet pan Ziobro sie ujawni !
      • uu1 Re: Kto wysłał Anetę K? 07.12.06, 11:22
        gamon0 napisał:
        > Kim jest Aneta K? Kto zatrudnił Anetę K. do prowokacji?
        Kto zatrudnił Annę J. do prowokacji?
        • gamon0 Re: Kto wysłał Anetę K? 07.12.06, 11:25
          Wszystkie ślady prowadzą do PO?
          • leszekes Nie, do cyklistów i mrówki Z. 07.12.06, 11:26
      • kpoplik Re: Kto wysłał Anetę K? 07.12.06, 11:23
        Po prostu chciała mieć stały dochód. Dopóki miała "prace" w Samoobronie dopóty
        nie krzyczała (bo najwidoczniej było jej tak dobrze). Ale zobaczyła, że dzień
        dziecka się skończył więc postanowiła szybko stać się sławna- przez aferę- to
        taki Polski specyfik.

No i udało się. Jak zwykle- coś zginęło, ktoś się nie zgodzi na coiś
      • leszekes A kto oddelegował ciebie, abyś pisał bzdury? 07.12.06, 11:24
    • mielis Wg Ziobry brak dowodów jest 07.12.06, 11:26
      najlepszym dowodem!
      Niech Lepper udowodni, że w tym czasie pani AK tam niebyło!
      • kpoplik Re: Wg Ziobry brak dowodów jest 07.12.06, 11:28
        O nie. To ona ma udowodnić, że tam była, a nie kto inny. Tak powinno to
        normalnie wyglądać!!
        • leszekes Ona już udowodniła, że tam była! 07.12.06, 11:32
          Zniknięcie książki jest tego najlepszym dowodem. Ale, ale... nie twierdzę, że
          to ona ją zabrała. Raczej Łyżwiński się po nią wrócił... albo Lepper.
    • signal Jurek, macie tam bajzel 07.12.06, 11:31
      w Sejmie
      • kpoplik Bajzer 07.12.06, 11:33
        signal napisał:
        Jurek, macie tam bajzel w Sejmie

Oni tam mają BURDEL w sejmie a nie bajzer. I to za nasze pieniądze!!!!

• leszekes A gdzie Straż Marszałkowska była jak ją kradli 07.12.06, 11:34
        wczoraj Lepper z Łyżwińśkim?
        • 1410_tenrok Noc, co - musieli kogos odwiesc, bo na samolot sie 07.12.06, 12:39
          spóznił.
          Odlatywał właśnie do panstw trzecich.
    • azeta7 Księga zniknęła tej nocy! .. 07.12.06, 11:33
      Baju, baju o maju. W nocy, nagle, pod nieobecość gamoniów z cielęco naiwnej
      partii PO zaginęła ta księga z Anetą K., a PiS przeforsował ustawę o przejęciu
      funduszy UE dzięki nagłemu wsparciu SAMOOBRONY /dotąd była kontra/. Panie Marku
      Jurku, proszę, niech pan nie udaje naiwnego bo to pana sprawka!
    • kpoplik Bilingi wody 07.12.06, 11:34
      Niech sprawdzą bilingi i rachunku za wodę- przecież była pod prysznicem.

Oj, muszę się poprawić- była, ale się nie umyła ;-(
    • brokowisko Zagluszanie SEKSU przez Dorna! 07.12.06, 11:37
      Teraz zaczyna sie mowic o Tworkach , niezyjacych policjantach , WSI i innych !
      Aby jak naj mniej czasu o Lepperku , ksiedze , ktora zaginela i PiSie!
      • 1410_tenrok Dorn (znaczy kolec) nie zagłusza seksu!!!! 07.12.06, 12:40
        W pewnych kregach raczej go stymuluje!!!
    • evident Jurek do dymisji ! 07.12.06, 11:42
      giną dokumenty, komuś zależało na tym.
    • gdkj Re: Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualny 07.12.06, 11:46
      fraglesi67 napisał:

> A nie nagrał ktoś jakiś taśm prawdy? W ramach wyjątku puściłoby się przed 22

co za zboczeniec chciałby ogladac rozebranego Leppera czy łyżwę w akcji!!!
      tosz to szok dla zmysłów! pewnie to jakis psychiatra liczy na wzrost obrotów...
      pozdrawiam.
    • kpoplik Wszyscy coś tracą 07.12.06, 11:47
      No nic dziwnego - ta kobieta (Aneta K.) straciła cnotę, Jurek Księgę, Lepper
      elektorat (dobrze że nie erekcję) a my tracimy nasze pieniądze na dochodzenie
      kto, co stracił.

--
      Trudno się w tym odnaleźć!
      • leszekes Lepper podobno erekcję stracił. Przecież 07.12.06, 12:00
        Pani Aneta mówiła, że miał problemy z potencją... hihihi... niech teraz
        udowodni, że to nieprawda... hihihi
        • zhk Biekawe. Ale nie do udowodnienia... 07.12.06, 12:21
          Tu zawsze może być jak się zinterpretuje zachowania...
    • zhk No i co z tego? Wejście to nie dowód na nic 07.12.06, 11:49
      Wejśc jak się okazuje można i bez wpisu. Ksiąga to temat uboczny.
      Samazadyma wileosobowa potwierdza, żeSamoobrona jest skobczona.
      Tak jak w ogóle nie powinnasię zacząć. To taka krosta na dojrzewającej
      demokracji.
    • jerry.uk Szczesliwy zbieg okolicznosci 07.12.06, 11:56
      co za ulga! a juz myslalem ze dojdzie do rozwiazania najlepszej koalicji w
      1000-letniej historii Polski i przedterminowych wyborow. Coz to bylaby za
      niefortunna okolicznosc, przeciez proces odbudowy moralnej jeszcze sie nie
      zakonczyl ;-)
    • kpoplik Jurek się tłumaczy 07.12.06, 12:04
      Jurek dla Polskiego Radia: tej księgi już nie powinno być bo jest aż z 2001. A
      takie akta archiwizuje się przez 3 lata.

No cóż każda wymówka jest dobra.

-----------
      A czy AntetKa jest wiarygodna?
      Włącz się do audycji "Za a nawet przeciw" w Trójce
      www2.polskieradio.pl/sluchaj/play.aspx?p=r3
      • r306 Nawet wymowki nie potrafi sensownie sklecic.... 07.12.06, 12:14
        jesli mowi:
        > takie akta archiwizuje się przez 3 lata.
        To znaczy, ze wejscia z marca tego roku MUSZA BYC. Bo do tego obliguje USTAWA.
        Jezu - alez mamy marszalka... Nawet prawa nie umie odczytac....
    • rdao Cytat z klasyka 07.12.06, 12:10
      "Pomimo to Pani Krawczyk nie było w hotelu, chociaż mogła tam być" - to ja,
      Maksymiuk Janusz.
    • chumazik Ciekawe co jutro zaginie, bo trudno mi uwierzyć by 07.12.06, 12:15
      poseł Łyżwiński poddał się testom na ustalenie ojcostwa.
    • mieszko27 Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualnym .. 07.12.06, 12:21
      Kaczyński nareszcie dotrzymał słowa. Zlikwidował "agencje towarzyskie" i
      wprowadził legalną prostytucję. Chłopy, wiem gdzie jest jej siedziba; HOTEL
      SEJMOWY. Nie wiem i nie potrafie powiedzieć, kto jest BURDELMAMĄ. To wszytsko
      za pieniadze nas wszystkich. Jeden z najważniejszych mieszkańców
      tego "przybytku" głosi na nowo na konferencji prasowej swoje stare hasła.
      Najopierw mówi, że należy usunąc Michnika, jako tego, który jest winien akty-
      Sammobronnej akcji, akcji prowadzącej do rozbicia partii szlachetnych
      charakterów oraz koalicji. Następnie, pełnym satysfakcji głosem oznajmia, że
      Balcerowicz musi odejść inodejdzie. Ale ważne jest to, kto będzie na jego
      miejsce. Wzruszająca jest ta troska naszwego herosa o losy państwa, o sprawy,
      których uosobieniem jest prof. Balcerowicz. Poza tym obiecanki, obiecanki,
      obiecanki... Co to będzie z IVRP jak go zabraknie na trybunie??? Ale tak jak
      ten tytan intelektu wie co kraju jest złe i wie jak i co należy zrobić by to
      naprawić, tak całe społeczeństwo wie, GDZIE JEST MIEJSCE ŚWINIOPPASA.
    • krzych.korab Od marca nikt o tym nie wiedział ? Osoba która za 07.12.06, 12:31
      to odpowiada zawsze powie że było to wcześniej.
      • leszekes Od marca nikt nie zauważył jej zniknięcia? Jurek 07.12.06, 12:37
        śledztwa nie kazał w tej sprawie przeprowadzić? No to do dymisji Marszałka.
        Zresztą już nieraz pokazał, że się do tej funkcji nie nadaje kompletnie.
        • 1410_tenrok Eh!!! Roboty duzo miał!!!! 07.12.06, 12:41
          Hydra PO łeb podnosiła, wiec ciąc musiał - on rycerz najjasniejszej. Kto by
          wtedy miał czas na jakies ksiegi!!!!
          • uu1 Re: Eh!!! Roboty duzo miał!!!! 07.12.06, 12:56
            To najlepszy marszałek spośród członków Opus Dei i najlepszy członek Opu Dei
            pomiędzy marszałkami. I jedyny, który biskupa publicznie w ręke całuje. Ot, co.
            • 1410_tenrok A co ty na taką wykładnie prawa w IV RP???? 07.12.06, 13:44
              "Ta pani Aneta K., wiedząc dokładnie, jakie są warunki pracy w biurze
              poselskim posła Łyżwińskiego, te warunki dobrowolnie przyjęła. Nie ma to cech
              przestępstwa. Więc nie wiem, co tutaj prokurator miałby do roboty."

Orygnalny Michalkiewicz, przekljeka z GW, nic nie wyciete. Łoj, teraz to trzeba
              w pracy uwazac!!! Czyli wiesz, jak pokażą Ci, ze w robocie sie strzela. No to,
              jak sie zgodzisz - to mogą cie zastrzelic!!! A prokuraturze nic do tego!!!
              Fajne, co?????
              Niby pierwszy felietonista RP04 - a jaki rezzzzzzolutny i jak prawo ładnie
              rozumie!!!
              • uu1 Re: A co ty na taką wykładnie prawa w IV RP???? 07.12.06, 14:15
                W sumie śliczne, wychowawcze, godne rozpowszechnienia. Sam St. M. mnie nie
                zaskoczył - napisał kiedyś o "drobnym incydencie w czasie wojny w Jedwabnem". To
                mentalny bliźniak L. Bubla.
    • bronimir Burdel tam macie Jurek, księgi giną ?????????? 07.12.06, 12:38
      Gdyby rzecz dotyczyła PO lub SLD to z dwie by były. Znajdą się w szafie Lesiaka,
      albo innego Macierewicza.
    • t-1984 Kaczmarek: Zaginęła księga wejść z ewentualnym .. 07.12.06, 13:04
      Nasuwa się zasadnicze pytanie,kto i w jakim celu już w marcu ukrył księge wejśc
      i wyjść.Kto za tym wiedzial w marcu że ksiega będzie badana.Odpowiedż jest jedna
      i pewna ORGANIZATOR.Zadanie dla prowadzących sprawe ustalić organizatora.
      • r306 Tak - organizator..... spotkan z Rydzykiem... 07.12.06, 13:11
        Misiu kolorowy hehehe
    • signal trzeba napisać księgę IV RP 07.12.06, 13:25
      PiS i piękna koalicja
      • leszekes Zaiste piękna to kolekcja do wsadzenia za kratki 07.12.06, 14:14
    • minipolak W Polsce wszystko ginie 07.12.06, 13:28
      Nawet ksiegi wejsc do hotelu.
      Po prostu burdel i nic wiecej.
      Niech zyje Kaczynski i jego koalicja!
      • leszekes ...złodziejów, oszustów, kryminalistów, nazistów? 07.12.06, 14:12
    • wojtek2784 Księga znajdzie się w szafie Lesiaka ?. 07.12.06, 14:09
      Księga przejdzie do historii III RP ?
      • leszekes Księga już jest w szafie Lesiaka a szafa u... 07.12.06, 14:11
        kaczorów stoi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka