jola_bzyku GoWno koszerne 08.12.06, 07:47 Szkoda, że z taką zajadłością nie wskazywali niegdyś na Morela, na Wojnowską i inne ciepłokrwiste smieci, które niszczyły polską tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Chłop z babą- niepoprawne politycznie 08.12.06, 07:51 Gazeta lansuje poprawność polityczna i woli jak chłop z chłopem. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Lis wykozystuje Smoktunowicz 08.12.06, 07:54 a jest jej szefem, niech gazeta zajmie się tym wielkim skandalem w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Pani Aneta - kłamczyni albo prostytutka 08.12.06, 07:53 Są trzy możliwości - Pani Aneta jest: a. kłamczynią - oczernia niewinnego człowieka bo jest wściekła że straciła posadkę albo dlatego że ktoś jej zapłacił. b. prostytutką - bo sprzedawała własne ciało za 4,5 tys. (jak pisali forumowicze) miesięcznie, czyli przez 4 lata zarobiła na tym procederze ok. 200 tys. PLN. A dodatkowo jest jeszcze łapówkarzem (seks za przyjęcie do pracy). c. kłamczynią i prostytutką - to także możliwe, np. jeśli jej historia jest częściowo prawdziwa... Tak czy siak nie jest niewinna bo kłamstwo i łapówkarstwo są w Polsce karane... Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Pani Gożdzikowa będzie czytać GW 08.12.06, 07:59 Sa lepsze od Faktu i Skandali, kto z kim spał i inne plotki z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
w.cimoszenko A gdzie widzisz dziurę w jego rozumowaniu 08.12.06, 08:14 Bo moim zdaniem wypowiedź jest logiczna do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly skoro logiczne myślenie sprawia ci ból 08.12.06, 08:20 jaki myśliciel rozpatruje sprawę tylko od jednej strony , tej wygodniejszej dla siebie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
w.cimoszenko Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 08:30 Konkrety proszę. Czy Palestrina nie ma prawa pisać o Anecie jeśli mu się tak podoba. Ocenił ją. Wskaż błędy logiczne w ocenie Anety przez Palestrinę jak taki jesteś mądry. Jesli kłamie - jest kłamcą, jeśli mówi prawdę - dała łapówkę seksualną za pracę. Obydwa te czyny są niezgodne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 08:34 a jak była straszona utratą pracy w wypadku odmowy ? z tego co piszesz widać że lubisz być zmuszany do seksu bo nie uważasz tego za złe Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 08:44 Widac że nie znasz tej historii - oświecę cię !!!! Pani Aneta nie była straszona utratą pracy ponieważ tej pracy nie miała. Jak twierdzi Pani Aneta, gdy była bezrobotna, przyszła do nie koleżanka i powiedziała że Samoobrona szuka kogoś do pracy, a częścią obowiązków będzie świadczenie usług seksualnych. Pani Aneta zgodziła się, poszła na rozmowę, przespała się z kim trzeba i dostała pracę. Idąc na rozmowę o pracę wiedziała dokładnie jaka to praca, nikt jej do niczego nie zmuszał. To tak jakby bezrobotna dziewczyna otworzyła gazetę i zobaczyła ogłoszenie agencji towarzyskiej, poszła na rozmowę i dostała pracę prostytutki. Nie ma żadnego zmuszania, Pani Antety nikt nie straszył, sama poszła na rozmowę wiedząc jakie są warunki zatrudnienia. Tak jak prostytutka idzie zatrudnić się do agencji towarzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 08:56 jeżeli w umowie o pracę był zapisany seks to całkowicie się z tobą zgadzam a jeżeli nie to znaczy że było to zwyczajne molestowanie przez pracodawcę , a to jest przestępstwo karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:16 Czy w umowach agencji towarzyskich jest seks - Nie, bo byłoby to niezgodne z prawem, wpisują tam co innego żeby chronić alfonsów. Znasz definicję molestowania ??? - poszukaj w internecie, ja właśnie szukałem. Jednym z elementów molestowania jest brak zgody pracownika na kontakty seksualne. W tym przypadku odbyło się wszystko za zgodą Pani Anety - więc o molestowaniu nie ma mowy. Można mówić o łapówce - seks za pracę - jeśli Pani Aneta mówi prawdę to ona łapówkę dała a Łyżwiński przyjął. Wtedy oboje są winni bo oboje działali niezgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:25 nie twierdzę że AK jest bez winy ale mogła byc też szantażowana utratą pracy i dlatego wyraziła zgodę , -to nie jest takie proste jak się wydaje jest wiele takich przypadków > Można mówić o łapówce - seks za pracę - jeśli Pani Aneta mówi prawdę to ona > łapówkę dała a Łyżwiński przyjął. Wtedy oboje są winni bo oboje działali > niezgodnie z prawem. jak byś nie patrzył i tak popełnił przestępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:32 Jeszcze raz - jak może być szantażowany utratą pracy jeśli się jest bezrobotnym ???? Była biedna ??? OK, kobiety zostają prostytutkami też dlatego że są biedne i chcą zarobić szybko i łatwo pieniądze. Dlatego oceniałbym ją na równi z prostytutką. Prostytutki też często mają dzieci. Ale są też kobiety które mimo że są biedne nie sprzedają swojego ciała za kasę. Wiesz kto tak naprawdę jest tu poszkodowanym (jesli Aneta mówi prawdę) ???? Właśnie ubogie kobiety, ktore miały wyższe kwalifikacje niż Pani Aneta, ale nie dostały pracy ponieważ nie godziły się robić tego co robiła Pani Aneta, sprzedawac własnego ciała za pracę. Pani Aneta stanowila dla nich nieuczciwą konkurencję. I to wlaśnie te kobiety które nie dostały pracy w SO powinny skarżyć i Panią Anetę i Łyżwińskiego (jeśli ta afera to prawda). To one tak naprawdę są poszkodowanymi w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
carlos4444 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:35 Nieuczciwa konkurencja HAHAHAHA Człowieku weź się nie kompromituj bardziej, niż musisz! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:46 Może coś konkretniejszego ???? Fajnie by ci było jakby odrzucili Twoją kandydaturę do świetnie płatnej super pracy tylko dlatego że ktoś o niższych kwalifikacjach od Cibie dał d... komu trzeba ?????? Chyba byś się wkurzył ???? A to wlaśnie zrobiła Pani Aneta... dała komu trzeba aby dostać robotę za 4500 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:50 I dlatego w pierwszej kolejności wypieprzył bym na zbity pysk pracodawcę (polityka)który tak postępuje a nie bronił go bo on przecież bierze udział w rządzeniu państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 10:06 Ja nie bronię - mówię poczekajmy na wyniki testów DNA. Na dzień dzisiejszy - Łyżwiński jest winnny lub niewinny. Pani Aneta - winna dawania łapówki lub winna fałszywych oskarżeń. Ale zgadzam się z Tobą, że jeśli prokuratura udowodni winę Łyżwińskiemu to jego przestępstwo będzie gorsze niż przestępstwo Pani Anety. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:36 Pytanie zasadnicze komu zaufał byś , człowiekowi który oszukuje bank nie spłacając kredytów (wielomilionowych) czy wykorzystanej przez niego prostytutce ? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:49 Odpowiedź będziemy mieli w poniedzialek zdaje się. Nie muszę nikomu wierzyć - testy genetyczne powiedzą prawdę. Jesli Pani Aneta kłamie co do ojca dziecka, to znaczy że falszywie oskrżała o aborcję (jaki interes miałby wtedy w tym Łyżwiński???). A jeśli kłamie w takich sprawach to wszysktkie jej zeznania sa niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 09:59 palestrina2005 napisał: > A jeśli kłamie w takich > sprawach to wszysktkie jej zeznania sa niewiarygodne. Co nie znaczy, że niezgodne z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Chyba tobie sprawia ból 08.12.06, 10:08 Zawsze jakaś tam szansa jest że częściowo tylko kłamała. Ale myślę że jeśli mówi prawdę to cala sprawa jest prawdą (razem z tym że Łyżwiński jest ojcem), a jeśli jest wściekła że straciła posadkę i wymyśliła ojcostwo to raczej cała historia jest zmyślona i ktoś jej za to zapłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
w.cimoszenko W agencji towarzyskiej płacili gorzej niż w SO ??? 08.12.06, 08:13 Biorąc pod uwagę jakie stawki chodzą na forum na temat tego ile zarabiała Pani Aneta to 4,5 tys. zł to by nie zarobiła jako prostytutka w małej mieścinie. Być może wkrótce więc Pani Aneta powie, iż rozważała "pracę za seks" w agencji towarzyskiej, ale w agencji wyciągnęłaby tylko 3 tys. miesięcznie, a praca za seks w Samoobronie 4,5 tys. zł. Rachunek jest prosty praca za seks w Samoobronie (jeśli Pani Aneta mówi prawdę) była lepiej płatna niż praca w agencji towarzyskiej. Nie dziwię się więc wyborowi Pani Anety. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: W agencji towarzyskiej płacili gorzej niż w S 08.12.06, 09:25 Ciekawa argumentacja... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 07:57 wstrząsnęło mu spodniami, zazdrośnikowi - - straszny33 napisał: > przechodziłem kiedyś obok biura podróży, zajrzałem przez okienko i wiecie co > tam widziałem?? > SEKS!!!! > To było wstrząsające przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze posł.. 08.12.06, 08:07 Jak patrze na Leppera robi mi sie niedobrze ale jak czytam koszerna Gazete Wybiorcza jes mi niedobrze do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 08:09 to nie czytaj. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 11:58 Musze! W mysl zasady, ze uczyc sie trzeba nawet od diabla! Uczyc sie mozna nawet na bledach i falszywej informacji! Tylko takie matolki jak ty wierza jednemu "wieszczowi"! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze posł.. 08.12.06, 08:10 nie wiem na ile wiarygodne sa te zeznania i czy prawdą jest to, co p. Paluch powiedział, ale zakładając nawet ze tak, to jak do tej pory uprawianie seksu było legalne (oczywista jeśli nie było przymusu). No chyba ze umknęły mi ostatnio jakieś zmiany w kodeksach... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
evident To burdel nie Samobrona 08.12.06, 08:10 ludzie, czy wy tego nie widzicie ! Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: To burdel nie Samobrona 08.12.06, 11:30 IV RP ..a Sobecka siedziała i kondomy dziurkowała. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 08:10 Wszyscy Panu współczujemy !!!!!! Ale mam dodatkowe pytanie, czy to byli tylko panowie, tylko panie, czy towarzystwo mieszane? No bo jeżeli któraś z dwóch pierwszych możliwości, no to w porządku. Ale jeżeli to było obcowanie kobiety z mężczyzną, ooooooooo, to koniec świata!!!!! Niedopuszczalne !!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: A czy płacisz im za pensje i lokal? 08.12.06, 08:26 Bo posłom Samoobronie płacisz niezłą pensję. I jeszcze płacisz na pensje dla ich flam. I jeszcze płacisz na biuro, w którym się mogą bzykać. I na samochód, którym potem poseł odwiezie flamę do domu, a sam wróci do domu, żony i dzieci. I ja, i ty, i palestrina też, wszyscy im płacimy z naszych ciężko zarobionych pieniędzy. Gwizda mi kto z kim się pieprzy, ale k...a czemu za moje pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze posł.. 08.12.06, 08:19 Ale mi nowość-seks w biurze poselskim. GW to się w tabloid zamienia. Przestępstwem jest zmuszanie do poddawania się czynnościom seksualnym, których zmuszany nie akceptuje. Przestepstwo będzie także wtedy, gdy molestowana osoba ulega, np. ze strachu przed czymkolwiek-pobiciem, utratą pracy itp. Ale zupełnie inną sprawą jest, gdy dwoje ludzi, nawet jeśli nie sa stanu wolnego, uprawia seks dobrowolnie. Z artykułu nie wynika, by p. Honorata była do czegokolwiek zmuszana. No owszem jest drobna sugestia-skarzyła się komuś, że ma trudną sytuację. Obawiam się, że gdyby posłów sadzano do więzienia za sam fakt uprawiania seksu przed i poza małżeńskiego, to posiedzenia Sejmu odbywały się w zakładach karnych, bo tylko tam byłoby można zebrać kworum. Pewnie w PO i w PIS takie rzeczy się nie zdarzają, ha, ha. A poza tym Samoobrona to buractwo i bandziorstwo. Mam nadzieję, że wyborcy zrobią posłom i senatorom Samoobrony, to co ci przedstawiciele NArodu tak lubią, tzn. WYPIEPRZĄ ich. Odpowiedz Link Zgłoś
natazawa Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 08:24 to te dwie siostry Magdalena i Honorata, o ktorych mowi ANeta K. w duzym Formacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 08:29 natazawa napisała: > > to te dwie siostry Magdalena i Honorata, o ktorych mowi ANeta K. w duzym > Formacie ? dla malego formatu mozdzkow z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 To juz sie robi nudne. Ile jeszcze tej żenady w GW 08.12.06, 08:28 Jak bede mial ochote, to sobie kupie Fakt lub Superexpress. Czy Wy już naprawdę w GW na głowe upadliście? Poza tym - ten rząd czyści Polsce co widać GOłYM OKIEM. Czy zalezy Wam w GW, aby przestał czyścić? Czy chcecie tej błazenady i teatru, który był wcześniej????? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: To juz sie robi nudne. Ile jeszcze tej żenady 08.12.06, 08:31 the.bill1 napisał: > Jak bede mial ochote, to sobie kupie Fakt lub Superexpress. Czy Wy już > naprawdę w GW na głowe upadliście? Poza tym - ten rząd czyści Polsce co > widać GOłYM OKIEM. Czy zalezy Wam w GW, aby przestał czyścić? Czy chcecie > tej błazenady i teatru, który był wcześniej????? zakladam ze to jest pytanie retoryczne ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz słuchaj facet.. jeśli coś widziałęś, jeśli coś 08.12.06, 08:29 wiesz na temat tej partii zboczeńców i kryminalistów to idź do prokuratury a nie do gazety. Bo ja ma w dupie kto tam kogo rżnie....Powiem więcej - to jest tak obrzydliwa partia, że i bez takich opowieści wiem co mam o nich sądzić. Więc zamiast nurzać nas wszystki w tym gó..e idź po prostu do ludzi, których to interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
archicon GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze posł.. 08.12.06, 08:30 To wspaniale że jest nam tak dobrze, że możemy zajmować się trzeci dzień takimi głupotami i to we wszystkich mediach. Kraj kwitnący, bez długów. Ludzie szczęśliwi, wszyscy mają pracę i mieszkania, a drogi to tylko do nieba prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Gazetko !! Wiecej szczegolow !!!! 08.12.06, 08:33 Chcialbym przeczytac informacje o pozycjach stosowanych przez dzialaczy SO wraz z komentarzem seksuologa. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Oj Paluch a u spowiedzi byles 08.12.06, 08:35 Dwa grzechy podgladanie i nie zdrowe podniecenie sie rozladowane masturbacja co jest trzecim grzechem.Facet jest walniety w leb,chce wyplynac na fali tego glupiego jazgotu wokol tej sprawy.Co by bylo jak by zobaczyl w lozku Filipka z Lyzwa umarl by na zawal nieborak.Wczoraj u Lisa popis moralnosci Pitery i Jarugi-Nowackiej/glosowalam na nia/ atak na poslanki z Samoobrony zadnej reflekscji z zachowania kochanki Lyzwinskiego i ewentualnie Leppera.Mozna byc w solidarnosci z kobietami napastowanymi ale w tej sytuacji bez przsady wnioski trzeba wysnuc samemu.Babie chdzi o pieniadze i nic wiecej fucha sie skonczyla zyc trzeba dlaczego tylko do Lyzwinskiego ma pretensje o ile to prawda z ta corka a od innych ojcow dwojki pozostalych dzieci nie chyba ze nic nie wiemy.Jesli tamci ojcowie placa tyle co zada od Lyzwinskiego to dopiero sposob na zycie trzech chlopow utrzymuje jedna skrzywdzona pieknisie.Jest to sposob na wyz demograficzny godne zycie matek i przy okazji ich dzieci.Moralistki z LPR i PiSu macie przyklad tylko oblec go przepisami i gotowy projekt ustawy rozwiazujacy biede niechcianych dzieci,puszczalskich mam,ratujacy budzet panstwa na pewno przejdzie poprze Pitera i Jarudzka. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Kononowcz:zeby nie było sexu,żeby nie było niczego 08.12.06, 08:35 To jest program dla Samoobrony:) Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Na twarzy tego pana widać obrzydzenie... 08.12.06, 08:51 to musiało być straszne. co się w tej Łodzi nie wyprawia... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze posł.. 08.12.06, 08:56 Że "Gazeta" od lat coraz bardziej się kompromituje, to nic - sprawa "Gazety". Że swych czytelników uważa za bandę idiotów - jest to sprawa czytelników. Ja tego szmatławca nie czytam już od paru lat. To już nie jest poziom "Faktu", "Superekspressu" ani nawet pamiętnych "Skandali" To już jest dno - i pięć metrów mułu... Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 09:36 Kłamiesz. Czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 10:03 Jak nie czytasz od pieciu lat, to skad wiesz co pisza? Bo codziennie galopujesz na strone www, ale jestes dumny z tego ze nie kupujesz papierowego wydania ?:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 10:55 ...Bo od czasu do czasu zaglądam na różne fora w różnych internetowych portalach, od czasu do czasu oglądam różne "Wiadomości", "Informacje", "Fakty", "Doniesienia", czy też jak to się jeszcze nazywa w różnych telewizorniach i jak coś mnie rozśmieszy - to reaguję, by dać upust zażenowaniu (albo odwrotnie)... Co, nie wolno?:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 oj ta Wyborcza wstyd! babrać się w gó..e 08.12.06, 08:58 najlepiej pilnujcie własnej moralności Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To g.... Toba rzadzi - w sejmie. I to Ci nie... 08.12.06, 09:46 ... przeszkadza? Przeszkadza Ci GW? Moralnosc tego narodu doprawdy poraza.... Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 mam pytanie: kto rzadzi ciemnym ludem? 08.12.06, 09:04 faszyzyujace grupy, zboczency, seksocholicy, osobnicy wykorzystujacy uklady politycze??? kler????dno totale...smrod ...smrod z szafy lesiaka to permumy wobec smrodu z dolu klopolityki iv rp... Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Po badaniach DNA sie okaze kto kłamał GW czy Łyżwa 08.12.06, 09:11 A dla mnie ta sprawa wcale nie jest przesadzona. TYym burakom z Samoobrony wierze podobnie jak dziennikarzom Gazety Wyborczej. Sorry, ale Marcin Kaćki z Gazety, który jest autorem pierwszego tekstu "Praca za seks" nie przekonał mnie. Nie przedstawił zadnych powąznych argumentów. To była amatorszczyzna dziennikarska i dziwie się ze wydawcy mu to puscili. Czy ktos był pijany? Teraz gdy GW jest w głebokiej opozycji do władzy byłby to dla mnie zadziwiajace. Ale na szczescia testy DNA duzo powiedza w tej sprawie. Gdyby testy wypadły na korzysc Łyżwińskiego Kącki i Wyborcza nie przeproszą. Nigdy nie przepraszali. Magda Teclaw Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw poprawka: okaze się Przepraszam za literówki 08.12.06, 09:13 stram sie komentować na bieżaco, zatem wybaczcie mi literówki Odpowiedz Link Zgłoś
slupca Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 09:16 Zobaczcie sobie też pierwszy artykuł z tej gazety: www.przeglad.gniezno.pl/ I znowu Szamboobora... Odpowiedz Link Zgłoś
kolit Za wp z 2005 roku 08.12.06, 09:18 Waldemar Borczyk, były poseł Samoobrony, obecnie niezrzeszony, odpowie za naruszenie nietykalności cielesnej policjanta i stworzenie zagrożenia w ruchu drogowym. Wczoraj około 16.30 policjanci zauważyli uszkodzonego osobowego forda scorpio, który stał częściowo na poboczu, a częściowo na skrzyżowaniu w Karpinie pod Kurowicami (pow. łódzki wschodni). W aucie siedział poseł Borczyk, którego funkcjonariusze poprosili o dokumenty. Policjanci wyczuli alkohol od posła, który zasłaniając się immunitetem odmówił poddania się badaniu alkomatem. Między Borczykiem, a jednym z policjantów doszło do przepychanek. - Samochód - Ford został odholowany na parking przy komisariacie policji w Tuszynie. Po wylegitymowaniu poseł został zwolniony do domu. Poseł nie wrócił jednak do domu. Wybrał pobliski sklep spożywczy. Po paru godzinach spal na trawniku obok remizy. Waldemar Borczyk został wybrany do Sejmu z listy Samoobrony w Sieradzu. Głosowało na niego 8924 wyborców. W ubiegłym roku został wykluczony z Samoobrony "w związku z niegodnym zachowaniem". Obecnie jest członkiem partii Inicjatywa RP. Dziennik Łódzki (sach) To oczywisty skandal, że poseł, niebożątko, leży na śmietniku. Czy Policja, a może funkcjonariusze Biura Ochrony Rządu, a jeszcze lepiej funkcjonariusze Straży Więziennej (skoro wiadomo, że szereg posłów po kadencji pójdzie do pudła), nie powinni opiekować się posłami póki są na wolności? Na przykład chodzić/jeździć za nimi ze składanym łóżeczkiem, kocykiem i pieluszkami? Nie uchodzi aby poseł wybrany w demokratycznych wyborach w demokratycznym państwie leżał na śmietniku. Wyborcy z Sieradza powinni wyrazić swój protest za brak należytej opieki nad swoim wybrańcem. www.antoranz.net/CURIOSA/ZBIOR5/C0508/20050811-QZD07010_posel.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: GW ujawnia: nowy świadek o seksie w biurze po 08.12.06, 09:20 To nie będzie odpowiedz, to będzie pytanie: jak długo jeszcze szanowna GW. będzie się taplać w bagnie, wyciągać opowieści różnych przegranych osobników, którzy jak mieli profity milczeli a jak profity się urwały, naraz zrobili się obważni i praworządni? Przecież najbardziej niechętni /dla skądinąd kompromitujący koalicję partii/ ludzie muszą w końcu zastanowić się - ki djabeł siedzi za tą podszewką? Obserwowałam wczoraj wywiad z autorem serii sex aferalnej, takiego cynicznego wyrazu twarzy, która mówiła - "no po tym co wam zrobię jeszcze to się nie podniesiecie", nie widziałam od lat. Opamiętania, dajcie pracować prokuraturze i nie ferujcie wyroków, abyście nie musieli odszczekiwać. Dla wyjaśnienia, nie znoszę bufonów z Samoobrony i uważam, że robią dużo złego psując wizerunek polskiego parlamentarzysty i to nie tylko przez "aferę rozporkową'. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly a czy prokuratura wykryła tą sprawę czy GW??? 08.12.06, 09:28 gdyby nie dziennikarze o niczym by nie było wiadomo ,jakoś Radio Maryja nie ujawnia takich afer. Odpowiedz Link Zgłoś