alex-alexander Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:25 magz_pl napisał: > Brudna przeszłość byłego polskiego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego: > JEST MEZEM STANU! A TY? Odpowiedz Link Zgłoś
fiddler.castrol niech sobie stanie na czele partii Wauensy! :( 08.12.06, 09:33 albo na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
kwicolek Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:37 Komitet wyborczy partii tworzących koalicję Lewica i Demokraci może stać się zalążkiem wspólnego ugrupowania - dowiedziało się "Życie Warszawy". Niewykluczone, że na jego czele stanie Aleksander Kwaśniewski. Gazeta Wyborcza seksaferą przedpole już zrobiła. Teraz juz wiemy po co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
adam02138 Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:39 Julka, agenci! Lap za swiecono wode, bo znowu knuja! kwicolek napisał: > Komitet wyborczy partii tworzących koalicję Lewica i Demokraci może stać się > zalążkiem wspólnego ugrupowania - dowiedziało się "Życie Warszawy". > Niewykluczone, że na jego czele stanie Aleksander Kwaśniewski. > > > Gazeta Wyborcza seksaferą przedpole już zrobiła. > Teraz juz wiemy po co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jak nie wiesz co to była "gruba kreska" i w jakim 08.12.06, 09:39 celu to nie powtarzaj głupot. Teraz to sa wszyscy mądrzy i bohaterscy.Było wtedy powiedziec armii, specsłuzbom i pzpr: poddajcie sie a my was za to powiesimy, oni tez mogli powiedziec pocałujcie nas w d...ę.Zgadnij jak by nasz kraj wygladał i sie rozwijał teraz? Bo to ze musiałyby byc przemiany było nieuniknione, nie wyciagneła by do nas ręki ta obrzydliwa UE ani NATO. Rosjanie też by nas mieli głęboko w jelicie grubym. A my bysmy sie napieprzali kto ma rację? Żeby było zgodnie z sumieniem po mszy porannej, tak? Gratuluje płycizny umysłowej i patriotycznego myslenia.Jeszcze zdefiniuj kto to jest komunista? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:41 Aleksandrze Kwasniewski daj sobie luz !! Po co mieszac sie w ten caly bajzel ? najlepsze lata juz za Toba i niech tak zostanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Czyli media Kwaśniewskiego. Stąd te ataki na rząd. 08.12.06, 09:42 Wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
adam02138 Re: Czyli media Kwaśniewskiego. Stąd te ataki na 08.12.06, 09:43 duziabuzia napisała: > Wszystko jasne, jak za Gomulki Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ubecy łączcie się,oto hasło czerwonej swołoczy 08.12.06, 09:53 skończycie w nowej berezie,bo inaczej z wami nie można Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 m15.. już sie połączyli!..to rząd Kaczyńskich... 08.12.06, 10:15 Kryże,Leper,Filipek,Waserman,Aumiler, itd... kliknij hasło "kryże".. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 kliknij hasło "szechter" 08.12.06, 10:26 pierot6 napisał: > Kryże,Leper,Filipek,Waserman,Aumiler, itd... kliknij hasło "kryże".. Odpowiedz Link Zgłoś
mc.baren Tow. Kwaśniewski: Młodym mieszkania ! 08.12.06, 11:44 Ciesz się ciesz różowy narybku zachłystujący się obietnicami świetlanej przyszłości. Hehe, na szczęście jest wielu, co te pierdoły wypowiadane przez towarzysza magistra pamięta ... Odpowiedz Link Zgłoś
joris Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:57 Bylby to dobry pomysl a co do tego, ze Kwasniewski jest rzekomo brudny to odpowiedz jest prosta: kto ktory zyl i dzialal w PRL nie jest troche brudny? Odpowiedz Link Zgłoś
hyba_79 Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:18 brudny ? hihi dobre... u...pier....dolony... a nie brudny - stary komuch, zamieszany w wekszość afer SLD... i to w wielkie afery, a nie takie bzdety jak Łyżwińscy czy cała ta wiecek czy jak jej tam... No ale oczywiście lewakom to nie przeszkadza... niech wraca, może coś na tym skorzystają... Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym co nie zmienia faktu że ty hyba_79..... 08.12.06, 11:50 na pewno jesteś po.pier..dolo...ny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys czy potrafisz napisać 08.12.06, 12:01 coś, co by nie było stekiem wyzwisk i epitetów, tak jak to jest także u twojego wodza z PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 09.12.06, 07:11 Czy ktoś jest czysty czy brudny nie zależy od okresu historycznego tylko jakim był człowiekiem. Dla ludzi o poglądach lewicowych lepiej byłoby trzymać się daleko od półmagistra. Dla półmagistra najważniejszy jest pierwszy szereg. Osoby ludzkie muszą sobie same odpowiedzieć czy zechcą utworzyć te szeregi Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Duza odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SLD 08.12.06, 10:11 Duza czesc odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SLD. Bo o jednym jakos latwo sie zapomina, ze ta rzekoma "seks afera" dotyczy wydarzen z 2 0 0 1 r o k u!! Nikomu chyba nie trzeba tlumaczyc komu zawdzieczamy te atmosfere totalnego rozprzezenia dyscypliny spolecznej, upadku obyczajow i nihilizmu: podstepnym komuchom ktore najpierw przy pomocy opanowanych przez eseldowcow mediow klamliwa propaganda torowaly droge dla bezprzykladnego sukcesu SLD w wyborach w 2001 r. (na ktorej to kampanii skorzystala tez Samoobrona), a sam premier postkomunistycznej partii bezczelnie lgal ze "gdy SLD obieca gruszki na wierzbie to one rzeczywiscie wyrosna". O mega aferach korupcyjnych ani bezczelnosci dworu Prezia nawet nie wspomne. W tym tle prymitywne ekscesy prostych jakby nie bylo poslow SO jawia sie w pelniejszym swietle. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Duza odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SL 08.12.06, 10:18 junkier napisał: > Duza czesc odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SLD. Bo o jednym jakos latwo > sie zapomina, ze ta rzekoma "seks afera" dotyczy wydarzen z 2 0 0 1 r o k u!! No dobra, dobra, ale to PiS szedl do wyborow pod haslem "odnowy moralnej", a nie LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Duza odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SL 08.12.06, 10:26 Z pewnoscia rozlicza rowniez niecne uczynki z 2001, powtarzam 2001 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym junkrze! 08.12.06, 11:52 upały dawno minęły a ty majaczysz. Idź weź zimny prysznic albo spuść "z krzyża" to ci ulży. PS:dawno baby nie miałeś? to widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Proponuje od razu powiedziec ze to wina Boga, bo 08.12.06, 12:52 stworzył Adama i Ewę. Sam fakt seksualnych uciech partyjnych jest znany także z czasów PZPR, obozów i szkoleń, a takze młodzieżówek ZSMP i ZMW, to było i jest, także wśród ludzi biznesu, szczególnie tego szemranego.W tej chwili nie oceniamy Millera ani jego ugrupowania ani tez Kwacha.Noga posliznęła się komu innemu, ugrupowaniu tworzącemu rząd, które nigdy nie było moralnym wzorcem.Ja mam to głęboko w de czy facet spał z ta kobieta czy nie, wypowiedzi członków SO kompromituja je ostatecznie.Taka jest prawda.I nic nie pomoze przywoływanie ze SLD to kedys robiło tak i tak, ludzie to maja w głębokim poważaniu, teraz się śmieja z kogo innego i patrza na premiera który wszystko firmuje, moze zyskac i moze stracić, zalezy co weźmie górę, odpowiedzialność czy żądza władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Proponuje od razu powiedziec ze to wina Boga, 08.12.06, 12:56 >>>>>patrza na premiera który wszystko firmuje, moze zyskac i moze stracić, zalezy co weźmie górę, odpowiedzialność czy żądza władzy.<<<< Wlasnie o to wam chodzi, zeby Kaczynscy uwierzyli w to obludne oburzenie moralne i rozwiazali koalicje, tj. zlozywli bron i bez walki oddali inicjatywe PO sprzymierzonej z komuchami z SLD-PeDe... O naiwnosci... Racja stanu wymaga aby ten rzad pracowal, i to jak najdluzej. A politykow rozlicza wyborcy, nie gazetki o zerowej wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kogo masz na mysli mówiac Wam? Bo ja akurat 08.12.06, 13:23 nie jestem zainteresowany żadnym ugrupowaniem ani stanowiskiem w rządzie.Jestem swiadomym obywatelem tego kraju i mam prawo wymagac i krytykować poniewaz płace podatki i mam pełne prawa wyborcze.Jezeli uwazasz inaczej zwolnij mnie z tych powinności a także oddaj składke ZUS, ja sobie poradzę. Naiwny to jestes Ty, z jednej strony pieprzysz o liberaliźmie konserwatywnym a z drugiej strony jestes rzecznikiem patriotycznego ruchu ludowo narodowego jak go nazywasz, którego członkami jest wszelka swołocz od bolszewików po aferzystów róznej masci.No, jest jeszcze kilka osób zdumionych co one tam robią.Tak sie składa ze znam wiele osób z ugrupowania PIS, razem narazaliśmy swoja wolność kiedyś i często rozmawiam, to nie tak miało byc. Kaczyńskiego owionęła ządza władzy, to jest prawda, a przyznac się do błędu nie potrafi.Nie mysl ze jestem bezkrytyczny wobec PO, też widze ich błedy, ale to PIS tworzy ten bałagan a nie IV RP i nie gadaj głupot o przeszkadzaniu, takiego startu i mozliwosci miec juz nie bedą. Odpowiedz Link Zgłoś
puree.ze.smalcem Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:13 A to ci nowina, towarzysz pijak znowu spragniony..., władzy spragniony. Ale "pikne" zdjęcie towarzysza spaślaka! To chyba z czasów, gdy towarzysz kameleon chciał zostać pierwszym sekretarzem w PZP... tfu, w ONZ-ecie, dziś już nieaktualne, myślę, o jakieś 20 kilo nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kwaśniewski ma większe poparcie niż kaczory ! 08.12.06, 10:17 nawet teraz, gdy nie pełni żadnych politycznych funkcji, ma większe poparcie niż obaj Kaczyńscy razem !!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Kwaśniewski ma większe poparcie niż kaczory 08.12.06, 11:29 pierot6 napisał: > nawet teraz, gdy nie pełni żadnych politycznych funkcji, ma większe poparcie > niż obaj Kaczyńscy razem !!!.... Na Białorusi u swojego przyjaciela Lukaszenki, tam jest uznawany za wzór czerwonego... Odpowiedz Link Zgłoś
puree.ze.smalcem Re: Kwaśniewski ma większe poparcie niż kaczory 08.12.06, 12:33 pierot6 napisał: > nawet teraz, gdy nie pełni żadnych politycznych funkcji, ma większe poparcie > niż obaj Kaczyńscy razem !!!.... ******************** "Tylko nie powtarzaj tego publicznie, bo to reszcie Niemców nie przynosi zaszczytu." Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Po bylby duzy blad LiDu! 08.12.06, 10:16 Jest tylu dobrych politykow na cetrolewicy, zwlaszcza teraz gdy polaczyli sily UW, ze nie trzeba siegac po "marcinkiewicza lewicy". Kwasniewski to juz zgrana karta. W rachunku ostatecznym jego komunistyczna przeszlosc i kilka spektakularnych wpadek podczas prezydentury (np. slynny bol goleni prawej), bedzie dla LiD wiekszym obciazeniem, niz wsparciem. Zrazi do nowej lewicy np. resztki sympatykow dawnej UW. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczyńscy!.. biegiem błagać o pomoć Rydzyka !!!!! 08.12.06, 10:18 tylko tam macie poparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 kwach błagać wybiórczej nie musi 08.12.06, 10:28 pierot6 napisał: > tylko tam macie poparcie... wszak z jednej wywodzą się formacji-ub? Odpowiedz Link Zgłoś
faaazi Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:36 no tak Ole Jakubowska sie oczysci, Peczak niedlugo wyjdzie, Jagiello juz wolny, Sobotka ma duzy dlug wdziecznosci za darowanie wiezienia, Rywin juz wolny pewnie dla niego cos sie znajdzie. Dlugosz musi jeszcze poczekac Lapinski i Nauman moga juz wracac. Oleksy i Rysiu Kalisz juz nogami przebieraja. No i partia gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
gnoje Stanie 08.12.06, 10:49 Uważam że tak postanowił ośrodek kierujący sprawami w kraju niekoniecznie z siedzibą wyłącznie w kraju. Reszta należy do głupków którzy będą na niego glosowali. Jest ich niestety bardzo dużo. Entuzjastom tego typa radzę odpowiedzieć sobie na pytania: 1. Ile może kosztować załozenie nowej partii? 2. Skąd będą te pieniądze? 3. Kto będzie sterował tą partią biduli szwędających się po rozwiązaniu PZPR i WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym Re: Stanie 08.12.06, 11:56 w każdym razie nie z FOZZ i Żelaza jak dla PC i PiS. I czy nie dziwi cię że "głupków" jest większość pomimo nachalnej propagandy sukcesu kaczojaczejki? Odpowiedz Link Zgłoś
gnoje Re: Stanie 08.12.06, 12:50 Pewnie zbudziłeś się z jakiegoś głebokiego snu a może nawet wyprowadzono cię stanu hibernacji. Dlatego informuję: w ostatnich wyborach wygrał PiS. Czas głupków (i pasożytów) jeszcze nie nadszedł. Mam też nadzieję, że nie nadejdzie mimo tego, że zbierają się do kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Stanie 08.12.06, 12:53 Na FOZZie uwłaszczyła się cała komunistyczna nomenklatura w tym i Kwach naturalnie po to FOZZ był stworzony Kaczyńscy nie mają z FOZZem nic wspólnego głupku Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sledzinski Pan ułaskawić-mafiosów, pijany-na-polskim-cmentarz 08.12.06, 10:52 Mafia zasadniczo powinna siedzieć w więzieniu. Dlatego SLD dawno powinno być zdelegalizowane, a jego członkowie osądzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym chorzy umysłowo powinni być u czubków 08.12.06, 11:57 więc co ty tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mzast Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:53 Pan Kwaśniewski prezesem, Rakowski i Jaruzelski zastępcami i mamy PZPR, tylko tą nową? Moim zdaniem, należy ten „sztandar”, z ambicji tych ludzi, z byłej PZPR, ostudzić i nie powinni mieszać się do polityki. Mam złe myśli – z tej partii będą nici i nikt jej nie poprze, a przede wszystkim młodzież będzie przeciwna. Oni chcą sami kierować partią lewicową bez pomocy starych mioteł? Tak myślę, a mam już siedemdziesiąt jeden lat. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 A to skandalista! najpierw seksafera z E. Gorniak, 08.12.06, 11:13 pijanstwo nad grobami polskich zolnierzy, a treraz szef nowej partii; chyba partii lewackich truposzy moralnych . www.klimacik.pl/1814,prezydent_kwasniewski_pijany_w_charkowie.html. a to jeszcze lepsze; . www.youtube.com/watch?v=ro_FgbElLHY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Psychiatryk - Ostatnie Starcie 04.01.07, 04:12 Jesli to nie pomoze, to juz nic nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
pynky co za porazka 08.12.06, 11:42 czemuu taki czlowiek jak ja o bogladach lekkolewicowych, tzn nie wierzacy slepo w potege wolnego rynku i wychodzacy z przekonania ze aby korzystac z owocow wzrostu gospodarczegoto panstwo musi w pewien sposob odpowiednio je ukierunkowac i ze nie prawdą jest ze sam wzrost gosp 5% to tyle miejsc pracy a 3% to tyle i to wystarczy zeby bylo ok - jednoczesnie odrzucajacy roszczeniowy system opieki spolecznej propnowany przez naszych politykow nie moze znalezc pożadnej lewicowej partii tylko albo komunisci albo pisowcy albo nie wiadomo co PO, a teraz kwach czyli wraca stare czekam na oleksego milera i inny beton Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym ale wam prawiczki gull skoczył, co? 08.12.06, 11:59 i portaski sie zatrzęsły. Tak, tak, kaczojaczejka pomaluśku zaczyna dogorywać. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: ale wam prawiczki gull skoczył, co? 08.12.06, 12:04 Zalezy co rozumiesz przez prawiczkow. Dla mnie zwolennicy PiS to klasyczne socjalistyczne lewaki. Prawdziwego zwolennika prawicy (wyborcy PO lub UPR) taka wiadomosc zapewne ucieszy, bo obnaza cala oblude "centrolewu". Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 11:57 Pomysł z LiDem spodobał mi przy wyborach samorządowych i juz wcześniej zadawałem pytanie czy przerodzi się to w partię , widze nie pomyliłem się szkoda tylko że na czele tego ugrupowania miałby stanąć Kwaśniewski, do samego kwaśniewskiego nic nie mam ale całe oczyszczanie lewicy na nic sie nie zda bo za kwasniewskim przyjdzie zaraz Miller i Oleksy, już nawet widac ze panowie ożyli i wiercą się na krzesełkach. Ja jako sympatyk SDPL oczywiście wolałbym na tym stanowisku Pana Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym też moim liderem jest Borowski ale...... 08.12.06, 12:01 myślę że jak Kwachu pogoni Millerów itp. to może to być pożyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: też moim liderem jest Borowski ale...... 08.12.06, 12:07 Kwach nie pogoni millerow, bo naleza do starej koterii jak inni czarzasci. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 12:09 To prawda. Jedyna nadzieja centrolewu jest Borowski. Powrot Kwasniewskiego oznacza de facto powrot starego betonu postkomunistycznego, a przeciez nie po to zakladano LiD, zmieniano liderow, aby powrocily stare uklady. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 12:32 Ja sie dziwie dlaczego ten czerwony lachmanierz jeszcze nie siedzi,pijaczyna,czerwony pajak. Odpowiedz Link Zgłoś
news4us Reaktywacja PZPR? Brak gotowki na kontach? 08.12.06, 12:35 Wypłynie pozyczka moskiewska.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x L i D to ludzie o najwyzszych kwalifikacjach 08.12.06, 12:38 Mam nadzieje ze obenosc Kwasniewskiego i jego ludzi pomoze wreszcie pokazac wyborca ze nowa centrolewica ma do zaoferowania wiecej niz jakakolwiek inna partia. Moim zdaniem kontakt z wyborcami byl najslabszym punktem wszyskich ugrupowan na ktore sklada sie centrolewica. Ludzie z PD nie byli w stanie wyjsc poza komunikowanie sie z "elitami" a na SLD najwidoczniej ciazyl trening jej starszych clonkow odbyty na kursach PZPR. Zycze powodzenia Prezydentowi Kwasniewskiemu i nowej centrolewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
23k Tak, grose pijak, chce ośmieszać PL:( Grose, grose 08.12.06, 12:41 adam.2x napisał: > Mam nadzieje ze obenosc Kwasniewskiego i jego ludzi pomoze wreszcie pokazac > wyborca ze nowa centrolewica ma do zaoferowania wiecej niz jakakolwiek inna Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Takiego smiechu jak za obencnej wladzy to nie bylo 08.12.06, 12:45 Nim wytkniesz Kwasniewskiemu osmieszanie RP to lepiej pomysl dwa razy. Ja sledzilem jego wywiady i rozmowy z najpowazniejszymi mediami i politykami. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Takiego smiechu jak za obencnej wladzy to nie 08.12.06, 12:57 Kwasniewski byl im potrzebny, jako pionek w grze. Wytarczy tylko popatrzec na poparcie Busha dla kandydatury A. Kwasniewskiego na stanowisko sekretarza ONZ. Gdy tylko Kwasniewski zrobil to co chcial Bush (wyslal PL wojska do Iraku) i przestal byc prezydentem, bo Bush automatycznie poparl Koreaczyka na to stanowisko. To wskazuje na to, ze Kwasniewki byl dla USA tylko pionkiem, a nie figura. Identycznie traktowali A.K. Putin i Schreder. Odpowiedz Link Zgłoś
23k Śmiechu, jak za obecnej władzy??? 08.12.06, 12:58 Proszę Cię! Lepszy taki śmiech, niż śmiech przez łzy, kiedy kończyła się kadencja lewicy, kiedy okazał się, że ministrowie postkomunistycznej formacji przekazywali sobie tajemnice państwowe, kiedy wychodziły, a toczą się sprawy po aferach najwyżej postawionych notabli, którzy mienili się czołowymi myślicielami i obrońcami etyki-moralności w tym kraju. Kwaśniewski nie tylko kompromitował PL, ale także prowadził politykę uległości wobec wszystkich krajów, nie wykorzystując położenia geograficznego PL. Całe szczęści, że robi to teraz Kaczor, czy kartofel jak wolisz. A akurat jeśli chodzi o ośmieszanie, to monopol na nie ma GW, może Fakt, nie wiem nie czytam, czyli przeciwnicy polityczni rządu, oraz nic nie znaczące gazety wydawane w formie broszury. Łatwo jest mówić, że ma się klase, jeśli się wszystkim dookoła przytakiwało i tym sposobem zbijało się kapitał polityczny. Chciaż nie sądzę, że można mówić o klasie człowieka, który na grobach setek, tysięcy Polaków słaniał się pijany na nogach. :( > Nim wytkniesz Kwasniewskiemu osmieszanie RP to lepiej pomysl dwa razy. Ja > sledzilem jego wywiady i rozmowy z najpowazniejszymi mediami i politykami. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Śmiechu, jak za obecnej władzy??? 04.01.07, 04:15 Po co sie wysilasz, przeciez kazdy wie, ze obecne rzady to nawet nie smiech, tylko zalosc i tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Przykro mi, że ongiś ukochana przeze mnie partia 08.12.06, 12:42 Pana Premiera Tadeusza Mazowieckiego qrwi się z czerwonymi... Naprawdę przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Partii Wyzwolenia Iraku z 300 tys, Cywili? A moze 08.12.06, 12:53 Partii Polskich Zabitych Zolnierzy w Iraku? Co bedzie programem tej partii? Jak z kolejna administracja w Bialym Domu napasc na wyspy Fidzi i w imie pokoju i demokracji wymordowac kolejne kilkaset tysiecy ludzi? Czy moze programem Kwaspartii bedzie jak tanczyc disco-polo z murzynami, przyjmowac na kleczkach Stinga i Michaela Jacksona w palacu prezydenckim i jak napasc na kraj z ktorym utrzymujemy stosunki dyplomatyczne? Nowa partia? A gdzie Trybunal Narodowy za przestepstwo napasci na suwerenne panstwo? I czy przypadkiem pan K. nie ma za duzych problemow z alkoholem, zeby sie brac znowu za polityke? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk "Gruba kreska" Mazowieckiego tryumfuje ! 08.12.06, 14:19 Komuniści dziękują Mazowieckiemu za "gruba kreskę" !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś