Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski stanie na czele nowej partii?

• alex-alexander Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:25
      magz_pl napisał:

> Brudna przeszłość byłego polskiego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego:
      > JEST MEZEM STANU! A TY?
    • fiddler.castrol niech sobie stanie na czele partii Wauensy! :( 08.12.06, 09:33
      albo na odwrot

• kwicolek Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:37
      Komitet wyborczy partii tworzących koalicję Lewica i Demokraci może stać się
      zalążkiem wspólnego ugrupowania - dowiedziało się "Życie Warszawy".
      Niewykluczone, że na jego czele stanie Aleksander Kwaśniewski.

Gazeta Wyborcza seksaferą przedpole już zrobiła.
      Teraz juz wiemy po co to było.
      • adam02138 Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:39
        Julka, agenci!

Lap za swiecono wode, bo znowu knuja!

kwicolek napisał:

> Komitet wyborczy partii tworzących koalicję Lewica i Demokraci może stać się
        > zalążkiem wspólnego ugrupowania - dowiedziało się "Życie Warszawy".
        > Niewykluczone, że na jego czele stanie Aleksander Kwaśniewski.
        >
        >
        > Gazeta Wyborcza seksaferą przedpole już zrobiła.
        > Teraz juz wiemy po co to było.
      • fly8171 Partia Pijących Lewą Ręka 08.12.06, 09:40
    • a.k.traper Jak nie wiesz co to była "gruba kreska" i w jakim 08.12.06, 09:39
      celu to nie powtarzaj głupot. Teraz to sa wszyscy mądrzy i bohaterscy.Było
      wtedy powiedziec armii, specsłuzbom i pzpr: poddajcie sie a my was za to
      powiesimy, oni tez mogli powiedziec pocałujcie nas w d...ę.Zgadnij jak by nasz
      kraj wygladał i sie rozwijał teraz? Bo to ze musiałyby byc przemiany było
      nieuniknione, nie wyciagneła by do nas ręki ta obrzydliwa UE ani NATO. Rosjanie
      też by nas mieli głęboko w jelicie grubym. A my bysmy sie napieprzali kto ma
      rację? Żeby było zgodnie z sumieniem po mszy porannej, tak? Gratuluje płycizny
      umysłowej i patriotycznego myslenia.Jeszcze zdefiniuj kto to jest komunista?
    • zdzichu_bhp Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:41
      Aleksandrze Kwasniewski daj sobie luz !! Po co mieszac sie w ten caly bajzel ?
      najlepsze lata juz za Toba i niech tak zostanie !!
    • duziabuzia Czyli media Kwaśniewskiego. Stąd te ataki na rząd. 08.12.06, 09:42
      Wszystko jasne.
      • adam02138 Re: Czyli media Kwaśniewskiego. Stąd te ataki na 08.12.06, 09:43
        duziabuzia napisała:

> Wszystko jasne, jak za Gomulki
    • normalkk Nareszcie!!! 08.12.06, 09:44
      Nareszcie!!!
      • fly8171 Re: Nareszcie!!! 08.12.06, 09:47
        Nie masz z kim pić??????
        • m15 ubecy łączcie się,oto hasło czerwonej swołoczy 08.12.06, 09:53
          skończycie w nowej berezie,bo inaczej z wami nie można
          • pierot6 m15.. już sie połączyli!..to rząd Kaczyńskich... 08.12.06, 10:15
            Kryże,Leper,Filipek,Waserman,Aumiler, itd... kliknij hasło "kryże"..
            • m15 kliknij hasło "szechter" 08.12.06, 10:26
              pierot6 napisał:

> Kryże,Leper,Filipek,Waserman,Aumiler, itd... kliknij hasło "kryże"..
      • mc.baren Tow. Kwaśniewski: Młodym mieszkania ! 08.12.06, 11:44
        Ciesz się ciesz różowy narybku zachłystujący się obietnicami świetlanej
        przyszłości. Hehe, na szczęście jest wielu, co te pierdoły wypowiadane przez
        towarzysza magistra pamięta ...
    • joris Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 09:57
      Bylby to dobry pomysl a co do tego, ze Kwasniewski jest rzekomo brudny to
      odpowiedz jest prosta: kto ktory zyl i dzialal w PRL nie jest troche brudny?
      • hyba_79 Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:18
        brudny ? hihi dobre...

u...pier....dolony... a nie brudny - stary komuch, zamieszany w wekszość afer
        SLD... i to w wielkie afery, a nie takie bzdety jak Łyżwińscy czy cała ta
        wiecek czy jak jej tam...

No ale oczywiście lewakom to nie przeszkadza... niech wraca, może coś na tym
        skorzystają...
        • cichociemnym co nie zmienia faktu że ty hyba_79..... 08.12.06, 11:50
          na pewno jesteś po.pier..dolo...ny :-)
        • ryyys czy potrafisz napisać 08.12.06, 12:01
          coś, co by nie było stekiem wyzwisk i epitetów, tak jak to jest także u twojego
          wodza z PiSu?
      • apparent Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 09.12.06, 07:11
        Czy ktoś jest czysty czy brudny nie zależy od okresu historycznego tylko jakim
        był człowiekiem. Dla ludzi o poglądach lewicowych lepiej byłoby trzymać się
        daleko od półmagistra. Dla półmagistra najważniejszy jest pierwszy szereg.
        Osoby ludzkie muszą sobie same odpowiedzieć czy zechcą utworzyć te szeregi
    • junkier Duza odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SLD 08.12.06, 10:11
      Duza czesc odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SLD. Bo o jednym jakos latwo
      sie zapomina, ze ta rzekoma "seks afera" dotyczy wydarzen z 2 0 0 1 r o k u!!

Nikomu chyba nie trzeba tlumaczyc komu zawdzieczamy te atmosfere totalnego
      rozprzezenia dyscypliny spolecznej, upadku obyczajow i nihilizmu: podstepnym
      komuchom ktore najpierw przy pomocy opanowanych przez eseldowcow mediow
      klamliwa propaganda torowaly droge dla bezprzykladnego sukcesu SLD w wyborach w
      2001 r. (na ktorej to kampanii skorzystala tez Samoobrona), a sam premier
      postkomunistycznej partii bezczelnie lgal ze "gdy SLD obieca gruszki na
      wierzbie to one rzeczywiscie wyrosna".

O mega aferach korupcyjnych ani bezczelnosci dworu Prezia nawet nie wspomne. W
      tym tle prymitywne ekscesy prostych jakby nie bylo poslow SO jawia sie w
      pelniejszym swietle.
      • himhith Re: Duza odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SL 08.12.06, 10:18
        junkier napisał:

> Duza czesc odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SLD. Bo o jednym jakos latwo
        > sie zapomina, ze ta rzekoma "seks afera" dotyczy wydarzen z 2 0 0 1 r o k u!!

No dobra, dobra, ale to PiS szedl do wyborow pod haslem "odnowy moralnej", a nie
        LSD.
        • junkier Re: Duza odpowiedzialnosc za seks afere ponosi SL 08.12.06, 10:26
          Z pewnoscia rozlicza rowniez niecne uczynki z 2001, powtarzam 2001 roku.
      • cichociemnym junkrze! 08.12.06, 11:52
        upały dawno minęły a ty majaczysz. Idź weź zimny prysznic albo spuść "z krzyża"
        to ci ulży.
        PS:dawno baby nie miałeś? to widać :-)
      • a.k.traper Proponuje od razu powiedziec ze to wina Boga, bo 08.12.06, 12:52
        stworzył Adama i Ewę. Sam fakt seksualnych uciech partyjnych jest znany także z
        czasów PZPR, obozów i szkoleń, a takze młodzieżówek ZSMP i ZMW, to było i jest,
        także wśród ludzi biznesu, szczególnie tego szemranego.W tej chwili nie
        oceniamy Millera ani jego ugrupowania ani tez Kwacha.Noga posliznęła się komu
        innemu, ugrupowaniu tworzącemu rząd, które nigdy nie było moralnym wzorcem.Ja
        mam to głęboko w de czy facet spał z ta kobieta czy nie, wypowiedzi członków SO
        kompromituja je ostatecznie.Taka jest prawda.I nic nie pomoze przywoływanie ze
        SLD to kedys robiło tak i tak, ludzie to maja w głębokim poważaniu, teraz się
        śmieja z kogo innego i patrza na premiera który wszystko firmuje, moze zyskac i
        moze stracić, zalezy co weźmie górę, odpowiedzialność czy żądza władzy.
        • junkier Re: Proponuje od razu powiedziec ze to wina Boga, 08.12.06, 12:56
          >>>>>patrza na premiera który wszystko firmuje, moze zyskac i
          moze stracić, zalezy co weźmie górę, odpowiedzialność czy żądza władzy.<<<<

Wlasnie o to wam chodzi, zeby Kaczynscy uwierzyli w to obludne oburzenie
          moralne i rozwiazali koalicje, tj. zlozywli bron i bez walki oddali inicjatywe
          PO sprzymierzonej z komuchami z SLD-PeDe... O naiwnosci... Racja stanu wymaga
          aby ten rzad pracowal, i to jak najdluzej. A politykow rozlicza wyborcy, nie
          gazetki o zerowej wiarygodnosci.
          • a.k.traper Kogo masz na mysli mówiac Wam? Bo ja akurat 08.12.06, 13:23
            nie jestem zainteresowany żadnym ugrupowaniem ani stanowiskiem w rządzie.Jestem
            swiadomym obywatelem tego kraju i mam prawo wymagac i krytykować poniewaz płace
            podatki i mam pełne prawa wyborcze.Jezeli uwazasz inaczej zwolnij mnie z tych
            powinności a także oddaj składke ZUS, ja sobie poradzę. Naiwny to jestes Ty, z
            jednej strony pieprzysz o liberaliźmie konserwatywnym a z drugiej strony jestes
            rzecznikiem patriotycznego ruchu ludowo narodowego jak go nazywasz, którego
            członkami jest wszelka swołocz od bolszewików po aferzystów róznej masci.No,
            jest jeszcze kilka osób zdumionych co one tam robią.Tak sie składa ze znam
            wiele osób z ugrupowania PIS, razem narazaliśmy swoja wolność kiedyś i często
            rozmawiam, to nie tak miało byc. Kaczyńskiego owionęła ządza władzy, to jest
            prawda, a przyznac się do błędu nie potrafi.Nie mysl ze jestem bezkrytyczny
            wobec PO, też widze ich błedy, ale to PIS tworzy ten bałagan a nie IV RP i nie
            gadaj głupot o przeszkadzaniu, takiego startu i mozliwosci miec juz nie bedą.
    • puree.ze.smalcem Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:13
      A to ci nowina, towarzysz pijak znowu spragniony..., władzy spragniony.

Ale "pikne" zdjęcie towarzysza spaślaka! To chyba z czasów, gdy towarzysz
      kameleon chciał zostać pierwszym sekretarzem w PZP... tfu, w ONZ-ecie, dziś już
      nieaktualne, myślę, o jakieś 20 kilo nieaktualne.
      • pierot6 Kwaśniewski ma większe poparcie niż kaczory ! 08.12.06, 10:17
        nawet teraz, gdy nie pełni żadnych politycznych funkcji, ma większe poparcie
        niż obaj Kaczyńscy razem !!!....
        • yvesl Re: Kwaśniewski ma większe poparcie niż kaczory 08.12.06, 11:29
          pierot6 napisał:

> nawet teraz, gdy nie pełni żadnych politycznych funkcji, ma większe poparcie
          > niż obaj Kaczyńscy razem !!!....

Na Białorusi u swojego przyjaciela Lukaszenki, tam jest uznawany za wzór
          czerwonego...
        • puree.ze.smalcem Re: Kwaśniewski ma większe poparcie niż kaczory 08.12.06, 12:33
          pierot6 napisał:

> nawet teraz, gdy nie pełni żadnych politycznych funkcji, ma większe poparcie
          > niż obaj Kaczyńscy razem !!!....

"Tylko nie powtarzaj tego publicznie, bo to reszcie Niemców nie przynosi
          zaszczytu."
    • himhith Po bylby duzy blad LiDu! 08.12.06, 10:16
      Jest tylu dobrych politykow na cetrolewicy, zwlaszcza teraz gdy polaczyli sily
      UW, ze nie trzeba siegac po "marcinkiewicza lewicy". Kwasniewski to juz zgrana
      karta. W rachunku ostatecznym jego komunistyczna przeszlosc i kilka
      spektakularnych wpadek podczas prezydentury (np. slynny bol goleni prawej),
      bedzie dla LiD wiekszym obciazeniem, niz wsparciem. Zrazi do nowej lewicy np.
      resztki sympatykow dawnej UW.
      • pierot6 Kaczyńscy!.. biegiem błagać o pomoć Rydzyka !!!!! 08.12.06, 10:18
        tylko tam macie poparcie...
        • m15 kwach błagać wybiórczej nie musi 08.12.06, 10:28
          pierot6 napisał:

> tylko tam macie poparcie...
          wszak z jednej wywodzą się formacji-ub?
    • faaazi Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:36
      no tak

Ole Jakubowska sie oczysci,
      Peczak niedlugo wyjdzie,
      Jagiello juz wolny,
      Sobotka ma duzy dlug wdziecznosci za darowanie wiezienia,
      Rywin juz wolny pewnie dla niego cos sie znajdzie.
      Dlugosz musi jeszcze poczekac
      Lapinski i Nauman moga juz wracac.
      Oleksy i Rysiu Kalisz juz nogami przebieraja.

No i partia gotowa

• gnoje Stanie 08.12.06, 10:49
      Uważam że tak postanowił ośrodek kierujący sprawami w kraju niekoniecznie z
      siedzibą wyłącznie w kraju.
      Reszta należy do głupków którzy będą na niego glosowali. Jest ich niestety
      bardzo dużo.
      Entuzjastom tego typa radzę odpowiedzieć sobie na pytania:
      1. Ile może kosztować załozenie nowej partii?
      2. Skąd będą te pieniądze?
      3. Kto będzie sterował tą partią biduli szwędających się po rozwiązaniu PZPR i
      WSI?

• cichociemnym Re: Stanie 08.12.06, 11:56
        w każdym razie nie z FOZZ i Żelaza jak dla PC i PiS. I czy nie dziwi cię
        że "głupków" jest większość pomimo nachalnej propagandy sukcesu kaczojaczejki?
        • gnoje Re: Stanie 08.12.06, 12:50
          Pewnie zbudziłeś się z jakiegoś głebokiego snu a może nawet wyprowadzono cię
          stanu hibernacji. Dlatego informuję: w ostatnich wyborach wygrał PiS. Czas
          głupków (i pasożytów) jeszcze nie nadszedł. Mam też nadzieję, że nie nadejdzie
          mimo tego, że zbierają się do kupy.
        • magz_pl Re: Stanie 08.12.06, 12:53
          Na FOZZie uwłaszczyła się cała komunistyczna nomenklatura w tym i Kwach naturalnie
          po to FOZZ był stworzony
          Kaczyńscy nie mają z FOZZem nic wspólnego głupku
    • jacek.sledzinski Pan ułaskawić-mafiosów, pijany-na-polskim-cmentarz 08.12.06, 10:52
      Mafia zasadniczo powinna siedzieć w więzieniu. Dlatego SLD dawno powinno być
      zdelegalizowane, a jego członkowie osądzeni.
      • cichociemnym chorzy umysłowo powinni być u czubków 08.12.06, 11:57
        więc co ty tu robisz?
    • mzast Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 10:53
      Pan Kwaśniewski prezesem, Rakowski i Jaruzelski zastępcami i mamy PZPR, tylko
      tą nową? Moim zdaniem, należy ten „sztandar”, z ambicji tych ludzi, z byłej
      PZPR, ostudzić i nie powinni mieszać się do polityki. Mam złe myśli – z tej
      partii będą nici i nikt jej nie poprze, a przede wszystkim młodzież będzie
      przeciwna. Oni chcą sami kierować partią lewicową bez pomocy starych mioteł?
      Tak myślę, a mam już siedemdziesiąt jeden lat.
    • silesius.monachijski22 A to skandalista! najpierw seksafera z E. Gorniak, 08.12.06, 11:13
      pijanstwo nad grobami polskich zolnierzy, a treraz szef nowej partii; chyba
      partii lewackich truposzy moralnych
      .
      www.klimacik.pl/1814,prezydent_kwasniewski_pijany_w_charkowie.html.
      a to jeszcze lepsze;
      .
      www.youtube.com/watch?v=ro_FgbElLHY&mode=related&search=
    • yvesl NKWD - Reaktywacja? 08.12.06, 11:28
      NKWD - Reaktywacja?
      • puch4cz Psychiatryk - Ostatnie Starcie 04.01.07, 04:12
        Jesli to nie pomoze, to juz nic nie pomoze.
    • pynky co za porazka 08.12.06, 11:42
      czemuu taki czlowiek jak ja o bogladach lekkolewicowych, tzn nie wierzacy slepo w potege wolnego rynku i wychodzacy z przekonania ze aby korzystac z owocow wzrostu gospodarczegoto panstwo musi w pewien sposob odpowiednio je ukierunkowac i ze nie prawdą jest ze sam wzrost gosp 5% to tyle miejsc pracy a 3% to tyle i to wystarczy zeby bylo ok - jednoczesnie odrzucajacy roszczeniowy system opieki spolecznej propnowany przez naszych politykow nie moze znalezc pożadnej lewicowej partii tylko albo komunisci albo pisowcy albo nie wiadomo co PO, a teraz kwach czyli wraca stare czekam na oleksego milera i inny beton
      • pynky Re: co za porazka 08.12.06, 11:45
        tj porzadnej ale to bylo by na :)
        • cichociemnym ale wam prawiczki gull skoczył, co? 08.12.06, 11:59
          i portaski sie zatrzęsły. Tak, tak, kaczojaczejka pomaluśku zaczyna dogorywać.
          • himhith Re: ale wam prawiczki gull skoczył, co? 08.12.06, 12:04
            Zalezy co rozumiesz przez prawiczkow. Dla mnie zwolennicy PiS to klasyczne
            socjalistyczne lewaki. Prawdziwego zwolennika prawicy (wyborcy PO lub UPR) taka
            wiadomosc zapewne ucieszy, bo obnaza cala oblude "centrolewu".
    • dioskorides Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 11:57
      Pomysł z LiDem spodobał mi przy wyborach samorządowych i juz wcześniej zadawałem pytanie czy przerodzi się to w partię , widze nie pomyliłem się szkoda tylko że na czele tego ugrupowania miałby stanąć Kwaśniewski, do samego kwaśniewskiego nic nie mam ale całe oczyszczanie lewicy na nic sie nie zda bo za kwasniewskim przyjdzie zaraz Miller i Oleksy, już nawet widac ze panowie ożyli i wiercą się na krzesełkach. Ja jako sympatyk SDPL oczywiście wolałbym na tym stanowisku Pana Borowskiego.
      • cichociemnym też moim liderem jest Borowski ale...... 08.12.06, 12:01
        myślę że jak Kwachu pogoni Millerów itp. to może to być pożyteczne.
        • himhith Re: też moim liderem jest Borowski ale...... 08.12.06, 12:07
          Kwach nie pogoni millerow, bo naleza do starej koterii jak inni czarzasci.
      • himhith Re: Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 12:09
        To prawda. Jedyna nadzieja centrolewu jest Borowski. Powrot Kwasniewskiego
        oznacza de facto powrot starego betonu postkomunistycznego, a przeciez nie po to
        zakladano LiD, zmieniano liderow, aby powrocily stare uklady.
    • yxcv Kwaśniewski stanie na czele nowej partii? 08.12.06, 12:32
      Ja sie dziwie dlaczego ten czerwony lachmanierz jeszcze nie
      siedzi,pijaczyna,czerwony pajak.
    • news4us Reaktywacja PZPR? Brak gotowki na kontach? 08.12.06, 12:35
      Wypłynie pozyczka moskiewska....
      • 23k Pijak chce znowu ośmieszać PL??? 08.12.06, 12:36
    • adam.2x L i D to ludzie o najwyzszych kwalifikacjach 08.12.06, 12:38
      Mam nadzieje ze obenosc Kwasniewskiego i jego ludzi pomoze wreszcie pokazac
      wyborca ze nowa centrolewica ma do zaoferowania wiecej niz jakakolwiek inna
      partia. Moim zdaniem kontakt z wyborcami byl najslabszym punktem wszyskich
      ugrupowan na ktore sklada sie centrolewica. Ludzie z PD nie byli w stanie wyjsc
      poza komunikowanie sie z "elitami" a na SLD najwidoczniej ciazyl trening jej
      starszych clonkow odbyty na kursach PZPR.
      Zycze powodzenia Prezydentowi Kwasniewskiemu i nowej centrolewicy.
      • 23k Tak, grose pijak, chce ośmieszać PL:( Grose, grose 08.12.06, 12:41
        adam.2x napisał:

> Mam nadzieje ze obenosc Kwasniewskiego i jego ludzi pomoze wreszcie pokazac
        > wyborca ze nowa centrolewica ma do zaoferowania wiecej niz jakakolwiek inna
        • adam.2x Takiego smiechu jak za obencnej wladzy to nie bylo 08.12.06, 12:45
          Nim wytkniesz Kwasniewskiemu osmieszanie RP to lepiej pomysl dwa razy. Ja
          sledzilem jego wywiady i rozmowy z najpowazniejszymi mediami i politykami.
          • himhith Re: Takiego smiechu jak za obencnej wladzy to nie 08.12.06, 12:57
            Kwasniewski byl im potrzebny, jako pionek w grze. Wytarczy tylko popatrzec na
            poparcie Busha dla kandydatury A. Kwasniewskiego na stanowisko sekretarza ONZ.
            Gdy tylko Kwasniewski zrobil to co chcial Bush (wyslal PL wojska do Iraku) i
            przestal byc prezydentem, bo Bush automatycznie poparl Koreaczyka na to
            stanowisko. To wskazuje na to, ze Kwasniewki byl dla USA tylko pionkiem, a nie
            figura. Identycznie traktowali A.K. Putin i Schreder.
          • 23k Śmiechu, jak za obecnej władzy??? 08.12.06, 12:58
            Proszę Cię! Lepszy taki śmiech, niż śmiech przez łzy, kiedy kończyła się
            kadencja lewicy, kiedy okazał się, że ministrowie postkomunistycznej formacji
            przekazywali sobie tajemnice państwowe, kiedy wychodziły, a toczą się sprawy po
            aferach najwyżej postawionych notabli, którzy mienili się czołowymi
            myślicielami i obrońcami etyki-moralności w tym kraju. Kwaśniewski nie tylko
            kompromitował PL, ale także prowadził politykę uległości wobec wszystkich
            krajów, nie wykorzystując położenia geograficznego PL. Całe szczęści, że robi
            to teraz Kaczor, czy kartofel jak wolisz. A akurat jeśli chodzi o ośmieszanie,
            to monopol na nie ma GW, może Fakt, nie wiem nie czytam, czyli przeciwnicy
            polityczni rządu, oraz nic nie znaczące gazety wydawane w formie broszury.
            Łatwo jest mówić, że ma się klase, jeśli się wszystkim dookoła przytakiwało i
            tym sposobem zbijało się kapitał polityczny. Chciaż nie sądzę, że można mówić o
            klasie człowieka, który na grobach setek, tysięcy Polaków słaniał się pijany na
            nogach. :(
            > Nim wytkniesz Kwasniewskiemu osmieszanie RP to lepiej pomysl dwa razy. Ja
            > sledzilem jego wywiady i rozmowy z najpowazniejszymi mediami i politykami.
            • puch4cz Re: Śmiechu, jak za obecnej władzy??? 04.01.07, 04:15
              Po co sie wysilasz, przeciez kazdy wie, ze obecne rzady to nawet nie smiech,
              tylko zalosc i tragedia.
    • ben_shaprut Przykro mi, że ongiś ukochana przeze mnie partia 08.12.06, 12:42
      Pana Premiera Tadeusza Mazowieckiego qrwi się z czerwonymi...
      Naprawdę przykro mi...
    • pl2512 Partii Wyzwolenia Iraku z 300 tys, Cywili? A moze 08.12.06, 12:53
      Partii Polskich Zabitych Zolnierzy w Iraku? Co bedzie programem tej partii? Jak
      z kolejna administracja w Bialym Domu napasc na wyspy Fidzi i w imie pokoju i
      demokracji wymordowac kolejne kilkaset tysiecy ludzi? Czy moze programem
      Kwaspartii bedzie jak tanczyc disco-polo z murzynami, przyjmowac na kleczkach
      Stinga i Michaela Jacksona w palacu prezydenckim i jak napasc na kraj z ktorym
      utrzymujemy stosunki dyplomatyczne?
      Nowa partia? A gdzie Trybunal Narodowy za przestepstwo napasci na suwerenne
      panstwo? I czy przypadkiem pan K. nie ma za duzych problemow z alkoholem, zeby
      sie brac znowu za polityke?
    • brynk "Gruba kreska" Mazowieckiego tryumfuje ! 08.12.06, 14:19
      Komuniści dziękują Mazowieckiemu za "gruba kreskę" !!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka