Dodaj do ulubionych

Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułem ...

• makmag Wszyscy na to liczyliśmy... Ech! 11.12.06, 13:02
      Czy oni są ślepi? Myślą że tylko media ich nie lubią? Wszyscy zgodnie liczymy
      na to, że w końcu do cholery wyjdzie na jaw coś takiego, przed czym już się
      sami nie obronią. I najlepiej niech pójdą na samo dno razem z Rydzykiem i
      mocherową armią oszołomów.
    • pan_glosny Bo to pewnie wina III RP, polskiej i sowieckiej... 11.12.06, 13:03

Bo to pewnie wina wykształciuchów, III RP, polskiej i sowieckiej agentury,
      Żydów, pedałów i cyklistów oraz układu sił postkomunistycznych i służb specjalnych!
      Ludzie, nie przesadzajcie! Kiedy w Polsce będzie normalnie? Bez Kaczyńskich,
      Giertychów, Gosiewskich, Łyżwińskich ???
    • muvon200 Prawdę mówiąc ja też liczyłem na upadek rządu 11.12.06, 13:10
      No i się zawiodłem. Jak można budować nową Polskę ze wszystkimi jej przymiotami
      w sojuszu z prymitywami z wyrokami itp., że o ku..kach w oczach nie wspomnę.
      To co można było przeczytać w wywiadzie w GW z Begerami to jakaś chyba kpina.
      Takich ludzi wprowadza się do sejmu żeby ustanawiali mądre prawa? OKRĘGI
      JEDNOMANDATOWE TO JEDYNE ROZSĄDNE ROZWIĄZANIE W DEMOKRACJI. Skończy się
      wchodzenie do sejmu szefów partii z nadania. Chcesz do sejmu - wygraj wybory i
      już.
    • rayan222 GW życzymy upadku jaknajszybciej - bagno. 11.12.06, 13:14
    • rayan222 GW i dziennikarze z szefem wielkie gó... 11.12.06, 13:15
    • 11tadeusz11 Ale Qrwa rząd ! 11.12.06, 13:15
      Ale te kaczory i ich dostawki są po..i ! Gazety mogą uwalić rząd
      beznadziejnej niby IV RP . Może razem z Przyjacółką ?
    • rayan222 GW najwiekszy szmatławiec Polski - szambo 11.12.06, 13:15
      • muvon200 Rayan spadaj prymitywie 11.12.06, 13:22
        chciałem podyskutować a tu jakiś debil Rayan swoje pitolenie wkleja
        to napisałem wyżej:
        No i się zawiodłem. Jak można budować nową Polskę ze wszystkimi jej przymiotami
        w sojuszu z prymitywami z wyrokami itp., że o ku..kach w oczach nie wspomnę.
        To co można było przeczytać w wywiadzie w GW z Begerami to jakaś chyba kpina.
        Takich ludzi wprowadza się do sejmu żeby ustanawiali mądre prawa? OKRĘGI
        JEDNOMANDATOWE TO JEDYNE ROZSĄDNE ROZWIĄZANIE W DEMOKRACJI. Skończy się
        wchodzenie do sejmu szefów partii z nadania. Chcesz do sejmu - wygraj wybory i
        już.

• zmuzbi Re: Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułe 11.12.06, 13:26
      Gazeta Wyborcza jest dla mnie najlepszą polską gazetą,a przede wszystkim
      wiarygodna.Nie rozumie tych wszystkich co piszą źle o niej o co im chodzi?
      Jeżeli ja nie lubie gazety np.NIE,to jej nie kupuje.Mam wrażenie że to
      krytykanctwo jest pozostałością po PRL-u.
    • rmstemero Geniusz 11.12.06, 13:43
      Pan Bielan: Niezaleznie czy informacje dotyczace pracy za seks w samoobronie
      byly prawdziwe czy nie, zachodzi podejrzenie ze "ktos bedzie probowal zbic na
      tym polityczny kapital".

Zdrowy rozszadek: Niezaleznie czy informacje dotyczace tego czy pan Bielan
      posuwal koze na najruchliwszym skrzyzowaniu ulic stolicy sa prawdziwe czy nie,
      istnieje calkowita pewnosc ze ktos bedzie probowal zbic na tym polityczny kapital.

Boze, chron nas przed mysla gleboka tego analityka rzeczywistosci.
    • aleksandra991 Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułem .. 11.12.06, 13:50
      Spokojnie, ten rząd jest skazany na upadek! GW mu ani pomaga ani szkodzi!
      Jeżeli placek upieczony jest z odchodów, to i tak jest niejadalny, mimo iż
      zowie się plackiem...
      • paczka111 Re: Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułe 11.12.06, 14:04
        Ja też chciałam, żeby ten rząd upadł, a z GW jako żywo nie mam nic wspólnego.
        Co mi pan zrobisz, panie Bielan? Idź pan raczej na kawę z Lepperem, swój ze
        swoim pogada. P.S. Zwykle wolę dyskusję merytoryczną, ale nerwy mnie puścili,
        czuję, że dostanę jakiegoś ataku, jak nie odreaguję.
        Słuchaliście dziś Piesiewicza? Że nie wiadomo jak Łyżwiński mógłby śpiewać w
        prokuraturze, gdyby nie znał wyniku badań? A tu proszę, już wie, przed
        przesłuchaniem. Fajnie mieć takiego Kaczmarka po swojej stronie.
      • gekon1979 hmmmmm 11.12.06, 14:06
        jak na razie kazdy nasz rzad konczyl upadkiem ;)
    • lwowiak5 Re: Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułe 11.12.06, 14:01
      Bielan daj sobie spoko,raczej goń na salę pocwicz bo wyglądasz jak pluskwa
      naduta krwią,co ty za polityk,zabierasz głos a o polityce niemasz zielonego
      pojecia.
    • wdmochow Każdy normalny człowiek liczy na 11.12.06, 14:06
      upadek rządu PIS. Wielkie mi mecyje!

Jaką jeszcze "odkrywczą" tezę ma do przekazania p. (a może raczej cham) Bielan?
    • rudex1 Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułem .. 11.12.06, 14:11
      za wszystko odpowiedzialni są liberałoweie, za kanapy w biurach poselskich, za
      UKŁAD z LPR I SAMOOBRONĄ, ale nie jest ich winą , że pod sufitem dalej pustka.
    • palestrina2005 Jako znany etyk jestem zniesmaczony Gazetą 11.12.06, 14:11
      Jako człowiek o wysokim poziomie etyki i moralności jestem zniesmaczony
      zachowaniem Gazety Wyborczej.
      Dzisiaj jakiś gość podszywa się pode mnie. Podszywanie się jest niezgodne z
      NETYKIETĄ i regulaminam forum, który wymyśliła sama GW.
      Klikam na "skasujcie post". poniżej pisząc o co chodzi. GW nie reaguje.
      Dlaczego GW nie przestrzega NETYKIETY ktorą sama tworzy ????
      • parmalat Re: Jako znany etyk jestem zniesmaczony Gazetą 11.12.06, 14:36
        wysokie masz co najwyzej mniemanie o sobie.

ale widac nie tak wysokie, jak wielkie kompleksy. To, ze ktos sie pod Ciebie
        podszywa, powinno byc dla Ciebie dowodem tego, ze jestes rozpoznawalny, ze komus
        dopiekles do zywego i ze rzeczywiscie jestes znany.

jako etyk? tu bym raczej powiedzial, ze jako humorysta:)))
        • palestrina2005 Re: Jako znany etyk jestem zniesmaczony Gazetą 11.12.06, 14:45
          Jako osoba dbająca o czystość swojego nieskazitelnego wizerunku nie toleruję
          podszywaczy.
          Nie lubię podrabianych towarów...
      • wet3 Re: palestrina2005 11.12.06, 19:59
        palestrina2005 napisał:

> Jako człowiek o wysokim poziomie etyki i moralności jestem zniesmaczony
        > zachowaniem Gazety Wyborczej.
        > Dzisiaj jakiś gość podszywa się pode mnie. Podszywanie się jest niezgodne z
        > NETYKIETĄ i regulaminam forum, który wymyśliła sama GW.
        > Klikam na "skasujcie post". poniżej pisząc o co chodzi. GW nie reaguje.
        > Dlaczego GW nie przestrzega NETYKIETY ktorą sama tworzy ????

Bo nie piszesz po mysli GW. Najgorsze barachla pozostawia, a porzadnym ludziom
        kasuja wpisy bez sladu!
    • czarek47 Ja tez caly czas na to licze !! 11.12.06, 14:15
      i nie moge sie doczekac.... "oliwa nie rychliwa ale zawsze na wierzch
      wyplywa"....
    • wojciech_tomaszewski Stasiński ale jesteś świnia !!! 11.12.06, 14:15
      Jak można mówić twierdząco, że coś miało miejsce jak twierdzi zastępca Michnika
      Piotr Stasiński odnośnie sex-afery... skoro sprawa jest jeszcze badana...
      Kolejna manipulacja Szmatławca z Czerskiej...
    • alkalim Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułem .. 11.12.06, 14:37
      pie..na gazeta wyborcza, sluchalem tego wywiadu, wybraliscie obojetnie jak
      chcieliscie wypowiedzi Bielana, dolaczyliscie historyjke z Lepperem i znow
      oglupiacie Polakow! Moim marzeniem jest wasza delegalizacja, bo takie swinstwa i
      oszustwa widzialem tylko w "fakcie". Brukowiec jest z was i tyle, nie oznacza
      to, ze nie macie racji w sprawie Lyzwinskiego, ale juz dzisiaj wypowiedz Bielana
      to poprzekracaliscie jak sie dalu. Czerwona Kurtyno Wyborcza musisz zniknac.
      • jacek995510 Re: Bielan: Publicyści "GW" chwalili się artykułe 11.12.06, 14:43
        Oberprezydent Michnik sie przeliczyl,nie moze zniesc ze znalazl sie na smietniku
        historii,to juz nie te czasy kiedy wasz prezydent nasz premier, pomylilo sie
        biedaczkowi, alkohol robi swoje , demencja starcza robi postepy.
    • skrot.myslowy >>>> Kłamstwo powtórzone wiele razy... 11.12.06, 14:45
      Stara leninowska zasada głosi iż: "Jak się kłamstwo powtórzy wystarczająco
      wiele razy to ludzie zaczynają w nie wierzyć"
      Poza tym proponowałbym nie używać słów, których znaczenia się nie rozumie!!!
      Zamach stanu polega na tym iż spiskowcy dokonujący tegoż sami stają na czele
      rządu/parlamentu/etc. w dodatku przejmuja władzę w sposób niedemokratyczny
      A jakoś nie widzę aby GW miała w pogotowiu postawione bojówki i gotowe do
      rządzenia kadry....
      Obecny układ rządzący po prostu sam sobie pętle zakłada na szyję i nikt spoza
      tego układu nie musi kiwnąć nawet palcem, bo tylko kwestią czasu jest upadek
      tego Rządu. Wystarczy małpie dać brzytwę by sama się ogoliła...
      • wet3 Bielan ma racje! 11.12.06, 15:11
        Przeciez widac to jak na dloni, ze od przejecia rzadow przwz PiS rozpoczela sie
        nieustanna nagonka na PiS oraz koalicjantow. Przy okazji nagonke poszerzono na
        RM i TV Trwam, bo udzielily PiS-owi swego miejsca w czasie kampanii wyborczej i
        maja odwage byc niepoprawne politycznie. Cel tej nagonki jest oczywisty -
        obalic obecny rzad i zniszczyc kolalicje oraz RM i TV Trwam. Widac wyraznie, ze
        zasada "cel uswieca srodki" stosowana jest przez GW i cala polska lewizne w 100
        procentach!!!
        • iedsupo Bielan bredzi a ty razem z nim... 11.12.06, 16:32
          wet3 napisał:

> Przeciez widac to jak na dloni, ze od przejecia rzadow przwz PiS rozpoczela
          > sie nieustanna nagonka na PiS oraz koalicjantow.

To samo mówił Miller. Jemu też przeszkadzały wolne media i on też insynuował,
          że opisywanie afer jego rządu to działalność wywrotowa, za którą "ktoś stoi".

> Przy okazji nagonke poszerzono na RM i TV Trwam, bo udzielily PiS-owi swego
          > miejsca w czasie kampanii wyborczej i maja odwage byc niepoprawne
          > politycznie.

Media Rydzyka to zionące nienawiścią, zakłamane szczekaczki. Wszystkim
          normalnym ludziom to przeszkadza, nic więc dziwnego, że Radio Ma-Ryja i TV Sram
          są tak często i tak ostro krytykowane. Fakt, że PiSdzielce się z rydzkowym
          towarzystwem skumały nie jest sam w sobie niczym dziwnym - w końcu mają
          podobnie porypaną mentalność, jednak jest to gorszące ze względu na szlajanie
          godności państwa polskiego przez jego pożal się Boże reprezentantów.

> Cel tej nagonki jest oczywisty - obalic obecny rzad i zniszczyc kolalicje
          > oraz RM i TV Trwam.

Zmartwię cię, niestety, ale do obalenia rządu dojdzie pomimo, że żadnej
          "nagonki" w tym celu nikt nie urządza. Po prostu, materiał z którego ten rząd
          skonstruowano jest wyjątkowo badziewny i prędzej czy później te ufajdane
          kalesony zwane rządem PiS-SO-LPR poprują się w kroku.

> Widac wyraznie, ze zasada "cel uswieca srodki" stosowana jest przez GW i cala
          > polska lewizne w 100 procentach!!!

W końcu coś do rzeczy. Zasada "cel uświęca środki" to fundament ideologii
          wyznawanej przez partię zwaną obłudnie "Prawo i Sprawiedliwość", którą ty - nie
          bezzasadnie - określasz nieco głupawym epitetem "lewizna".
          • wet3 Re: iedsupo 11.12.06, 20:00
            Bredzisz jak prawdziwy czerwony beton!
    • strzelec51 Bielan lubi spekulacje 11.12.06, 16:50
      Zastraszajaca juz staje sie ilosc oraz entuzjazm z jakim niektorzy politycy, a
      w tym przypadku pan Bielan, lubia oddawac sie politycznym spekulacjom. Niewazne
      staja sie fakty, licza sie intencje. A jesli intencje okaza sie (uda sie je tak
      przedstawic) naganne - biada faktom, nawet jesli prawdziwe.

Nie pierwszy to raz i nie ostatni - po prostu, za kazdym razem nalezy pamietac
      o co sie w gruncie rzeczy rozchodzi.

Gazeta opblikowala pewne "rewelacje" na temat obyczajowosci przywodcow
      Samoobrony. Nie wiadomo do konca czy przedstawione "fakty" sa prawdziwe, ale sa
      prawdopodobne i miarodajne o tyle, ze opieraja sie na twierdzeniach konkretnych
      osob. Przyszlosc okaze czy te oskarzenia o wymuszanie seksu sa oparte na
      faktach czy tez sa wymyslem kilku zdesperowanych kobiet.

Interesujace jest tu, ze pan Bielan nie wyklucza z gory prawdziwosci oskarzen
      (no, bo moze sie okazac, ze sa one rzeczywiscie PRAWDZIWE), wiec, poniewaz te
      oskarzenia sa bardzo nie na reke PiS, na wszelki wypadek dorabia ideologie: GW
      nie przedstawila tych oskarzen w celu poznania prawdy ale w celu - dokonania
      zamachu stanu.

Znakomicie - a teraz panie Bielan - UDOWODNIJ TO!.

Hm, zachowal jednak na tyle trzezwosci umyslu, ze nie podal tej interpretacji
      jako fakt lecz jedynie jako "teoretycznie dopuszczalna mozliwosc". Kryje sie za
      tym myslenie, iz wystarczy posiac watpliwosc (okreslonego rodzaju), a skutki
      niechybnie okaza sie korzystne dla "siewcy". Oraz... nie trzeba tu nic
      udowadniac.
    • piqus a teraz trzeba podkulić ogon ... 11.12.06, 22:18
      A miało być tak pięknie, wybory na wiosnę ciepłe posadki dla PO...

zastanawiacie się kto za tym stoi?
      podstawowe pytanie kryminalistyki: kto mógł na tym zyskać ?
      no i jeszcze "kto mógł to technicznie przeprowadzić" .... każdy logicznie
      myślący odpowiedz znajdzie sam... dla mnie jest oczywista: najbardziej
      zniecierpliwieni czekaniem członkowie Platformy przy udziale dziennikarzy GW
      (chyba że ci ostatni dają się wodzić za nos jak uczniaki i pognali za tanią
      sensacją nie weryfikując informacji)

A tak niedawno pojawiła sie i zaraz po aferze zniknęła kobieta "poszkodowana"
      przez Cimoszewicza ... ależ krótka pamięć

piqus
      • kika113 Po wygranej HGW w Wawie-POwcom odbiło 11.12.06, 22:47
        przy cichej współpracy komuchów Tuskowi znowu objawił się tron i już myślał że
        obali rząd bo jak powiedziała jedna z PO "w Anglii rząd upadł przez seks afere"
        i oni tez mieli takie pobożne rzyczenie. Tusk i GW przestańcie siać anarchię w
        kraju GWnozjady.
        • kika113 Re: Po wygranej HGW w Wawie-POwcom odbiło 11.12.06, 22:53
          GW mnie wytrąca z rónowagi ze dostaję dysleksji. Życzenie
      • wet3 Re: piqus 12.12.06, 00:59
        piqus napisal: > ... zastanawiacie sie kto za tym stoi ...

Nie trzeba sie zastanawiac. Wiadomo, ze stoi za tym PO i wszelkiej masci
        czerwona lewizna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka