Dodaj do ulubionych

Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni...

11.12.06, 11:02
to by się zgadzało, Lepper jest niższy od Łyżwińskiego :)
Obserwuj wątek
    • zimna_zmora Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni... 11.12.06, 11:02
      jak dlugo jeszcze macie zamiar sie o tym rozpisywac??
      • seroo1 Re: Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk 11.12.06, 11:15
        zimna_zmora napisał:
        > jak dlugo jeszcze macie zamiar sie o tym rozpisywac??

Ano myślę, że do czasu aż pojawi się wątek nieślubnych dzieci Jarosława -ha, ha,
        ha !!!
        • krasnov A mawiano, że to sukces ma wielu ojców… 11.12.06, 11:35
          A tu proszę: porażka i siara i ojcowie się mnożą.
          • baby1 Tak to jest jak się prokuraturę miesza do 11.12.06, 11:42
            ustalania ojcostwa.
            • mr_perfekt_2 Czyli seksafera jest w PO a nie w Sb? 11.12.06, 12:03
              • seroo1 Re: Czyli seksafera jest w PO a nie w Sb? 11.12.06, 12:24
                albo PO albo GW (niepotrzebne skreślić), ktoś musi być winien. W zasadzie jakie
                oszczędności w pionach śledczych... mamy dwie potencjalnie winne zorganizowane
                grupy przestępcze odpowiedzialne za wszelkie wydarzenia z przeszłości,
                teraźniejszości no i z przyszłośći...
                • jwojnar Dość tych bzdur! 11.12.06, 12:38
                  Jak prokuratura zacznie badać DNA wszystkich, z którymi ta pani się
                  zaprzyjaźniła, to trzeba będzie budżet nowelizować. Z drugiej strony zaczyna mi
                  się podobać wesołe życie Samoobrońców. Oni są kimś w rodzaju dzieci-kwiatów,
                  tyle że we wczesnym stanie rozwoju, tzn. zamiast kwiatów jest nawóz i sperma.
                  • jankos71 Re: Dość tych bzdur! 11.12.06, 17:40
                    > Jak prokuratura zacznie badać DNA wszystkich, z którymi ta pani się
                    > zaprzyjaźniła, to trzeba będzie budżet nowelizować.

HAHAHAHA .. Dobre!
              • 6666q Re: Czyli seksafera jest w PO a nie w Sb? 11.12.06, 13:22
                A dlaczego tytuł nie brzmi tak "rzekomym ojcem dziecka Krawczyk jest radny PO".
                • emenefix ahahahahahaha. Czyli to już seks-skandal w PO!!!!! 11.12.06, 14:03
                  ojezu nie wytrzymam zaraz padne. Kto by przypuszczał ze to tak wszystko PIEKNIE
                  sie rozwinie
                  • azpxl Re: ahahahahahaha. Czyli to już seks-skandal w PO 11.12.06, 17:22
                    Bardzo głośno na ten temat mówił Komorowski,chyba coś ma wspólnego z seksaferą.
          • geralt9 Dawala na prawo i lewo 11.12.06, 11:54
            Chyba jak Renatka lubi seks jak kon owiec bo widac ze pukala sie z kazdym kto o
            to poprosil.
            • brunschwick Re: Dawala na prawo i lewo 11.12.06, 14:58
              Owiec do tego nie mieszaj, i tak już jest perwersyjnie.
              • king-dong dawała tylko na lewo!!! PiS-owi nie dawała 11.12.06, 15:04
          • maruda.r Niedźwiedzia przysługa Popeckiego? 11.12.06, 13:20
            krasnov napisał:

> A tu proszę: porażka i siara i ojcowie się mnożą.

Teraz już wiemy, skąd Łyżwiński wiedział, że nie jest ojcem.

Ale to nie wyjaśnia wszystkich problemów politycznych. Bardzo możliwe, że
            Popecki udupił w ten sposób Łyżwińskiego. Dał alibi Lepperowi, a ten na gwałt
            potrzebuje kozła ofiarnego. Czy Popecki powiedział o tym Lepperowi? Czas odpowie.

W kwestii Samoburdelu sprawa zaczyna się chyba dopiero rozkręcać.

• a.k.traper Ostroznie bo jeszcze i nas zahaczą, che, che,che 11.12.06, 16:13
            co prawda tej pani raczej chodzi o facetów przy władzy i konkretnych profitach,
            ale z braku laku....
        • grzybpsi Hę? 11.12.06, 12:31
          > > jak dlugo jeszcze macie zamiar sie o tym rozpisywac??

> Ano myślę, że do czasu aż pojawi się wątek nieślubnych dzieci
          > Jarosława -ha, ha, ha !!!

Hę? Jarosława?? Jarosław to dziewica!! A z posłanką Szczypińską dzieci już
          raczej nie będzie...
      • samoistny Re: Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk 11.12.06, 11:36
        > jak dlugo jeszcze macie zamiar sie o tym rozpisywac??

Może: do czasu wyjaśnienia afery?
      • loleslawa rzygac sie chce i dziecka szkoda. 11.12.06, 14:15
        • rekin-2 ten artykuł też pisały służby? czy tym razem nie? 11.12.06, 15:40

red. Michnik sam przyznał się w sprawie Gudzowatego, że artykuły inspirowane
          były przez służby - jak podały media. Czy więc też artykuł również, czy tym
          razem to wyjątek. Może GW uprzejmie zacznie pisać które artykuły są inspirowane
          przez służby, SB'ecję itp, a które nie. Bo już można się pogubić. Z góry
          dziękuję.
    • kolargolo Proletariat u wladzy 11.12.06, 11:04
      proletariackie zachowanie i proletariackie geby.
      • idiotyzmy-kacze raczej lumpenproletariat 11.12.06, 11:12
        W ramach "odnowy moralnej" Kaczyńśki uszczęśliwił Polaków wspólną władzą z wyrokowcami i agentami SB. To są tylko wyniki jego decyzji
        • troll7777 Popecek sam jej to zrobil! haha ahah! 11.12.06, 11:14
          ...musi ratowac Lepera... i sie przyznac.... a kopulowali wszyscy! haha haha -
          jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich
          • troll7777 tak czy siak samobrona to gnoj i porobstwo! 11.12.06, 11:16
            poza parobstwem oczywiscie! haha hah - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch
            takich
          • seroo1 Re: Popecek sam jej to zrobil! haha ahah! 11.12.06, 11:16
            troll7777 napisał:

> ...musi ratowac Lepera... i sie przyznac.... a kopulowali wszyscy!

Ale musiało chlupać...
          • kapitan_s Re: Popecek sam jej to zrobil! haha ahah! 11.12.06, 11:29
            No, no! - coś mi sie wydaje, że to wybitnie wspólna "robota" - jeden posiał,
            drugi dorobił uszy, trzeci nos itd. To może być niezły przykład efektywności
            pracy zespołowej(!?)
            Trzeba to opatentować, bo przecież jest to ewenement na skalę światową.

• tomassi.rollo Re: Popecek sam jej to zrobil! haha ahah! 11.12.06, 11:33
              Szkoda, że nie powiła bliźniaków dwujajowych, bo mogłoby się okazać, że byłoby
              dwóch tatusiów.
              • seroo1 Re: Popecek sam jej to zrobil! haha ahah! 11.12.06, 11:35
                tomassi.rollo napisał:

> Szkoda, że nie powiła bliźniaków dwujajowych, bo mogłoby się okazać, że byłoby
                > dwóch tatusiów.
                >

Mało Ci bliźniaków ????
              • troll7777 ma szczescie ze nie 2 kaleki z jednym jajem... 11.12.06, 11:37
                hah haah! - jak rezonowalo owoo echoz filmu o dwoch takich
          • arius5 Zostawcie ich teraz w spokoju, sami sie potopia. 11.12.06, 11:43
            Wlasciwie to juz nic nie trzeba robic, koltuny z Samoobrony sami sie wykoncza z
            zawisci.
            • seroo1 Re: Zostawcie ich teraz w spokoju, sami sie potop 11.12.06, 12:52
              Nie potopią, ta sustancja (rym do "równo", jak śpiewa Młynarski) nigdy nie tonie !
    • p.i.s Andrzej na ojca się nadaje 11.12.06, 11:05
      W Samoobronie jest wielu ojców jak w seminarium ;-)
      • kobow Re: Andrzej na ojca się nadaje 11.12.06, 11:10
        Pierwsza wiadomosc w gazecie.h he he he he he.Upadek wasz jest bliski,nie
        pomoga darmowe filmy dvd sianko i darmowe podpaski.
      • cadyk_z_sedesu Re: Andrzej na ojca się nadaje 11.12.06, 13:06
        p.i.s napisał:

> W Samoobronie jest wielu ojców jak w seminarium ;-)

A ty masz problem - rzezak pomylił się o odciął ci całego fiutka?
      • sfrustrowany4 Re: Andrzej na ojca się nadaje 11.12.06, 14:20
        Czy "seminarium" w tekscie pochodz od "inseminacja"? Logicznie chyba
        tak.Naturakna! Nie brak w samojebronie knurow i buchajow. A i karmy ci zadosc:
        buraki, kartofle, kapusciane lby, glaby i co tam jeszcze z roli da sie zebrac...
    • junkier Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomyj 11.12.06, 11:07
      Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomyj i zenujacych dywagacji o
      anatomii, sypianiu i czym tam jeszcze. Dno po prostu.
      • idiotyzmy-kacze To politycy Samoobroy sprowadzili politykę na ten 11.12.06, 11:09
        poziom a także PiSowcy, którzy wzięli tych troglodytów do rządu
        • junkier Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomyj 11.12.06, 11:14
          Bzdura. Politycy Samoobrony nie wzieli sie z powietrza tylko zostali wybrani
          przez wyborcow, ktorych bylo cos okolo 2 miliony. Wy, obludnicy placzecei tak
          ze "800 tys. Polakow wyjechalo zagranice" (wiekszosc za czasow rzadow komuny
          SLD!) a ot tak chcielibyscie przekreslic glosy 2 mln Polakow i wywalic ich za
          burte?

Pomijam fakt, ze Samoobrona jest niczym innym jak efektem patologii III RP,
          ktora iles tam milionow obywateli postanowila ot tak pozostawic na marginesie.

Zajrzalem na ten blok, prof. Legutko mial 100% racji a te tandetne i
          tendencyjne pytania zadawane mu podczas wywiadu to szczyt serwilistycznego
          wzgledem brudnych interesow III RP dziennikarstwa.
          • el_dvpa Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:19
            I tym samym Prezez Kaczyński, w swojej nieomylności zaprosił efekt patologii
            III RP do rządu. LOL :) Chciałem przypomniec, że na SLD w 2001 roku głosowało
            dużo więcej niż 2 mln wyborców. Dlaczego więc nie zaprosić SLD do władzy?

junkier napisał:

> Bzdura. Politycy Samoobrony nie wzieli sie z powietrza tylko zostali wybrani
            > przez wyborcow, ktorych bylo cos okolo 2 miliony. Wy, obludnicy placzecei tak
            > ze "800 tys. Polakow wyjechalo zagranice" (wiekszosc za czasow rzadow komuny
            > SLD!) a ot tak chcielibyscie przekreslic glosy 2 mln Polakow i wywalic ich za
            > burte?
            >
            > Pomijam fakt, ze Samoobrona jest niczym innym jak efektem patologii III RP,
            > ktora iles tam milionow obywateli postanowila ot tak pozostawic na
            marginesie.
            >
            > Zajrzalem na ten blok, prof. Legutko mial 100% racji a te tandetne i
            > tendencyjne pytania zadawane mu podczas wywiadu to szczyt serwilistycznego
            > wzgledem brudnych interesow III RP dziennikarstwa.
        • moher75 Re: To politycy Samoobroy sprowadzili politykę na 11.12.06, 11:16
          idiotyzmy-kacze napisał:

> poziom a także PiSowcy, którzy wzięli tych troglodytów do rządu
          >
          I TY mówisz o poziomie ? Zabawne...
      • el_dvpa Wybióecza moralność 11.12.06, 11:13
        Prezentujesz wybiórczą moralność. Przeszkadza ci, że GW robi wywiady z
        kobietamu które usunęły ciążę (ok, zabiły dziecko) a cudzołożenie jest ok?
        Obydwie kwestie są w Dekalogu obok siebie.

junkier napisał:

> Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomyj i zenujacych dywagacji o
        > anatomii, sypianiu i czym tam jeszcze. Dno po prostu.
        • junkier Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomyj 11.12.06, 11:15
          Bzdura. Jestem za przykazaniami. Ale nei porownanie zabojstwa ze stosunkami
          pozamalzenskimi jest jednak przesada.
          • el_dvpa Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:17
            He he... od kiedy ty ustalasz hierarhię dekalogu? Nieczystośc do jeden z
            siedmiu grzechów głównych...

junkier napisał:

> Bzdura. Jestem za przykazaniami. Ale nei porownanie zabojstwa ze stosunkami
            > pozamalzenskimi jest jednak przesada.
            • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:19
              Tyle ze mowimy o polityce a nie koniecznie o moralnosci.
              • el_dvpa Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:20
                Czy to nie PiS obiecywał wyższe standardy moralne rządzenia?

junkier napisał:

> Tyle ze mowimy o polityce a nie koniecznie o moralnosci.
                • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:27
                  Nie jestes wyborca PiS, jak mniemam, wiec nie rozliczaj tej partii z tego czy
                  program swoj realizuje czy tez nie. Wyborcy to ocenia we wlasciwym czasie, tj.
                  za trzy lata. I watpie czy beda kierowac sie tym co o PiS i J. Kaczynskim pisza
                  rozne szmatlawe, antypolskie gazetki.
                  • el_dvpa Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:40
                    To już nie moge wymagac od rządzących żeby realizowali swoje wyborcze postulaty
                    (jak najbardziej słuszne - wyższe standardy rządzenia)?

junkier napisał:

> Nie jestes wyborca PiS, jak mniemam, wiec nie rozliczaj tej partii z tego czy
                    > program swoj realizuje czy tez nie. Wyborcy to ocenia we wlasciwym czasie,
                    tj.
                    > za trzy lata. I watpie czy beda kierowac sie tym co o PiS i J. Kaczynskim
                    pisza
                    >
                    > rozne szmatlawe, antypolskie gazetki.
                    • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:47
                      Mozesz wymagac a jesli wymagan tych nie spelnia w kolejnych wyborach
                      odpowiednio to ocenisz. Tylko tyle i az tyle.

I w ogole to nie udawaj ze nie wiesz o co srrodowisku wydajacemu te gazetke
                      chodzilo. O Budapeszt-bis i zmiecenie wladzy, a co najmniej o przedterminowe
                      wybory.
                      • szefunio1 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 13:53
                        "Środowisku" chodziło o zwiększenie zysków z reklam i ze sprzedaży gazety.
                        Sądząc po tym jak w ostatnich tygodniach wzrosła ilość postów na forum się to
                        udało - na stronie z forum są reklamy, których każde wyświtlenie daje gazecie
                        zyski od reklamodawcy - jak policzyłem same Twoje posty (uwzględniając ich
                        wyświetlenia i wyświetlenia odpowiedzi na nie dają gazecie jekieś 100 zł zysków
                        misięcznie).
              • iedsupo Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:23
                junkier napisał:

> Tyle ze mowimy o polityce a nie koniecznie o moralnosci.

Czy według ciebie są to domeny rozłączne ? To interesujący pogląd, szczególnie
                w kontekście gromkich zapowiedzi polityków PiS, którzy "odnowę moralną"
                wynieśli na swoje sztandary...
                • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:28
                  Nie powinny byc rozalczne ale czasami, neistety, sa.
                  • seroo1 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:31
                    Dlaczego piszesz "niestety", skoro sam te dwa pojęcia rozdzielasz????
                    • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:33
                      Z tego, ze jesli dajmy na to min. SWiA zlamal przysiege malzenska to prywatnie
                      to potepiam ale przeciez nie bede domagal sie jego odwolania. Wzial te sprawe
                      na wlasne sumienie.
                      • seroo1 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:39
                        Nie jestem wojującym katolikiem, pacyfistą, zielonym itp. Ale jeżeli nawet do
                        konstytucji ktoś wciska słowa o Bogu (nie ja - ja jestem temu przeciwny), to, do
                        diabła, szanujmy te słowa. A ja (raczej liberał) uważam, że za moje pieniądze
                        nie ma prawa sprawować władzy w tym kraju osoba, której zasad moralnych nie
                        jestem w stanie zaakceptować.
                        • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:48
                          > A ja (raczej liberał) uważam, że za moje pieniądze
                          > nie ma prawa sprawować władzy w tym kraju osoba, której zasad moralnych nie
                          > jestem w stanie zaakceptować.

No to na te osobe nie glosujesz i to wszystko.
                          • seroo1 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:57
                            Nie wszystko - ja te osoby niestety utrzymuję a te osoby stanowią prawo,
                            regulujące moje życie (tam gdzieś wcześniej też pisałeś błędnie, że PiS ma się
                            rozliczyć tylko przed swoimi wyborcami). Więc nie mów, że ma mi być obojętne,
                            jak zaochowują się osoby reprezentujące MÓJ(!!!) kraj za moje pieniądze,
                            niezależnie od tego, kto te osoby wybrał.
                            • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 12:01
                              Jesli ktos lamie prawo, od tego sa sluzby policyjno-sadowe zeby osoby takie
                              wychwytywac i rozliczac, niezleznie od tego czy sa politykami czy nie.
                              • seroo1 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 12:04
                                O czym Ty piszesz? Mówimy o moralnych aspektach bycia politykiem (czytaj osoby
                                utrzymujacej się za publiczne pieniądze i stanowiącej prawo w panstwie) czy o
                                kodeksie karnym, bo chyba coś przeoczyłem???
                  • iedsupo Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:37
                    junkier napisał:

> Nie powinny byc rozalczne ale czasami, neistety, sa.

Skoro uważasz, że źle się dzieje, to czemu nic o tym nie piśniesz, a tylko
                    cięgiem te socrealistyczne panegiryki o bohaterskich kaczorach nam tu
                    zapodajesz ? Nie sądzisz, że byłbyś bardziej przekonujący, gdybyś czasem
                    podzielił się jakąś własną krytyczną refleksją na temat kondycji obecnej
                    władzy ?
            • seroo1 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:20
              Junkier, podobnie jak reszta PiS-u traktuje solidarne panstwo w kategoriach "są
              równi i równiejsi" podobnie jak prawo, i sprawiedliwość, i (dlaczegoby nie)
              postrzeganie dekalogu.
      • bookworm Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:21
        To raczej Selfdefence Party sprowadza do tego politykę. GW tylko o tym pisze.
        Swoją drogą strasznie pan na tą GW najeżdża - albo prowokator, albo członek
        [bez obrazy] Samoobrony
        • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 11:29
          Bzdura, nie naleze do So, jestem natomiast aympatykiem obecnego rzadu. Chyba
          wolno?
      • a.k.traper A to sie działo w GW? Mam inne informacje. 11.12.06, 11:30
        Mnie takie detale nie interesują i ich nie czytam, tak jak i nie ogladam
        pewnych programów w TV. Natomiast zachowanie sie ludzi, majacych aspiracje do
        rządzenia Polską, delikatnie mówiąc uwłaczaja mi, i nie jest to zależne od ich
        przynależności choc nie ukrywam że LPR i Samoobrona to dla mnie ludzie żądni
        władzy i stołków. Jezeli niezbyt pamiętasz czasy 80-89, to Ci powiem że, stan
        wojenny takze wypromował takie szumowiny w PZPR, i tez jednym z haseł buła
        odnowa
      • europa130 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 12:37
        junkier napisał:

> Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomyj i zenujacych dywagacji o
        > anatomii, sypianiu i czym tam jeszcze. Dno po prostu.
        junkier a ciebie bardzo boli prawda?i tylko prawdziwe gazety jak np.GW to robia
        zenujacy kacyku.
        • junkier Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 12:46
          Raczej 100% pogarda
          • seroo1 Re: Tabloid GW sprowadza polityke do poziomu pomy 11.12.06, 13:14
            Pogarda ale "wybiórcza", czyli w Twoim stylu. Gardzisz tymi, którzy gnój
            opisują, będąc w pełni wyrozumiałym i tolerancyjnym wobec tych, którzy gnój po
            ulicach rozrzucają.
    • moher75 Jeżeli to prawda to akcje Agory naprawdę polecą 11.12.06, 11:07
      ..w dół

A trójką dzieci zajmie się Państwo w czasie odsiadywania przez "mamę" wyroku
      • idiotyzmy-kacze buahahahahahahah 11.12.06, 11:10
        Nie ośmieszaj się, pajacu. Prokuratura ma już 8 świadków na molestowanie, Łyżwa się nie wywinie
        • moher75 Re: buahahahahahahah 11.12.06, 11:14
          idiotyzmy-kacze napisał:

> Nie ośmieszaj się, pajacu. Prokuratura ma już 8 świadków na molestowanie,
          Łyżwa
          > się nie wywinie
          >

Jeżeli Aneta K. celowo wprowadziła prokuraturę w błąd co do ojcostwa
          Łyżwińskiego to będzie opowiadać za to z KK

P.S. Nie sikaj mi po nogawkach zakompleksiony neandertalczyku
          • idiotyzmy-kacze Re: buahahahahahahah 11.12.06, 14:39
            to nie ja - to ty popuściłeś, pajacu.
        • iedsupo Re: buahahahahahahah 11.12.06, 11:28
          idiotyzmy-kacze napisał:

> Nie ośmieszaj się, pajacu. Prokuratura ma już 8 świadków na molestowanie,
          > Łyżwa się nie wywinie

Obawiam się, że nawet 80 świadków na tego esbeka nie wystarczy. Wszak chodzi o
          utrzymanie kaczych kuprów przy władzy - w porypanych rozumkach PiSdecji taki
          cel uświęca każde bezprawie i każdą niesprawiedliwośc.
        • 6666q Re: buahahahahahahah 11.12.06, 11:48
          Dobrze mówisz że Łyżwa się nie wywinie, ale ten knurek nie jest Samoobroną. To
          tak samo jakbyś oskarżył całe PO że robi lewizny a przypominam że Piskorski jest
          nieźle umoczony.

Kawałek jego życiorysu:
          W latach 1999-2001 był prezydentem Warszawy. Jedym z najpopularniejszych haseł
          jakie głosił to "Metro + Obwodnica = Stolica". Niestety akcja ta nie przyniosła
          rezultatu i Warszawa nie otrzymała dodatkowych pieniędzy na rozwój
          infrastruktury transportowej. Bilans jego rządów jest kontrowersyjny i różnie
          oceniany przez różne ugrupowania polityczne. Był oskarżany o liczne nadużycia w
          trakcie pełnienia tej funkcji, choć żadnego z oskarżeń ostatecznie nie
          dowiedziono. Zarzuty te związane były głównie z decyzjami o udostępnieniu
          gruntów budowlanych spółdzielni mieszkaniowej Dembud, którą kierowali jego dawni
          koledzy z KLD i NZS oraz przetargami na budowę mostu Świętokrzyskiego i Trasy
          Siekierkowskiej (tzw. "afera mostowa"), które wygrała firma, której właścicielem
          był mąż ówczesnej radnej UW, będącej członkiem komisji przetargowej. Przeciwnicy
          polityczni, zwłaszcza pełniący od 2002 r. funkcję prezydenta Warszawy Lech
          Kaczyński (PiS), zarzucali Piskorskiemu stworzenie tzw. "układu warszawskiego"
          skupiającego lokalnych działaczy UW (a później Platformy Obywatelskiej) oraz SLD.
    • maureen2 Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni... 11.12.06, 11:08
      żądam rozszerzenia materialu dowodowego o wizję lokalną - odtworzenie przebie
      gu kontaktu seksualnego pani Anety z "politykiem",utrwalenia na video i zapre
      zentowanie nagrnia w mediach celem głosowania audiotele - czy przebieg był ta
      ki czy inny, oraz przeprowadzenia eksperymetu procesowego - spowodowania cią
      ży pani Anety K i podania jej w 6-mcy oksytocyny celem stwierdzenia czy wywo-
      ła ona wcześniejszy poród.
    • amoremio Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni.. 11.12.06, 11:08
      Juz nic nie rozumiem: to ona byla w ciazy
      i mimo tego, podczas ciazy (!!!),
      miala seks z obrzydliwymi, starymi, grubymi,
      wrednymi, prymitywnymi, brudnymi, chamskimi
      alkoholikami ??????!!!!!!!!

Tego nawet prostytuka by nie zrobila!.....(chyba, bo nie znam).
    • idiotyzmy-kacze To już koniec Samoobory 11.12.06, 11:09
      Za dużo zaczyna wychodzić
      • mreck Re: To już koniec Samoobory 11.12.06, 11:11
        zdaje się ze niżej sa juz parobki i pastuchy. moze pastuch elektryczny>
        swoja drogą, biedne dziecko.
        • util Re: To już koniec Samoobory 11.12.06, 11:27
          mreck napisał:

> zdaje się ze niżej sa juz parobki i pastuchy.

Porządny parobek zna swoje miejsce i nie pcha się na salony.
          Samoobrona to pospolite warcholstwo bez cienia przyzwoitości.
          Parobek to niezasłużony zaszczyt dla nich.
    • moher75 Aneta K do córki : 11.12.06, 11:10
      "Ciesz sięże nie szczekasz - taka była balanga !!!"
    • dzikamalpa Re: Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk 11.12.06, 11:13
      ciekawe co na to redaktor stasinski ten wyniosly i niezlomny moralista,ktoremu
      dane bylo zglebic nature wszechrzeczy...
    • mark6 GW szmata. Drążenie tej sprawy,historia qrwy 11.12.06, 11:14
      najważniejszym newsem dla tego piśmidła. Osiągnelicie dno mości Stasinscy i
      inni.Zamiast zachować odrobinę godności,przyznać się do porażki zachowujecie
      się jak najgorsze parchy posuwając się nawet do FALSZOWANIA postów, które niby
      mają stać w waszej obronie.
      Rzygać się chce.
      • el_dvpa Re: GW szmata. Drążenie tej sprawy,historia qrwy 11.12.06, 11:26
        jasne. nic się przecież nie stało. gazety niech lepiej pisza jak słońce narodu
        składa gospodarczą wizyte w kopalni. już to przerabialiśmy.

mark6 napisał:

> najważniejszym newsem dla tego piśmidła. Osiągnelicie dno mości Stasinscy i
        > inni.Zamiast zachować odrobinę godności,przyznać się do porażki zachowujecie
        > się jak najgorsze parchy posuwając się nawet do FALSZOWANIA postów, które
        niby
        > mają stać w waszej obronie.
        > Rzygać się chce.
        • mark6 Tylko w mózgu Stasinskiego stało się coś 11.12.06, 11:38
          poza tym NIC się nie stało, w każdym razie kiedy mowa o seksualnych wyczynach
          posłów z Samoobrony.NIKOMU NIC nie UDOWODNIONO , zniżono się do takiego
          poziomu,że zeznania QRWY są najważniejszą informacją dnia.Nie czekano na wyniki
          dochodzenia, próbowano OBALIC rząd na podstawie mętnych opowieści
          kilku "niezrównoważonych-opłaconych" kobiet.Drązy się dalej sprawę, fałszuje
          POSTY.

Jeżeli w/g Ciebie gazety mają tym się zajmować, to szkoda mi Ciebie.
          Pozdrawiam
    • fervex.adult Jak chlopaki kombinuja... zeby Leppera nie badac. 11.12.06, 11:15
      • moher75 A może przebadać Prymasa ? 11.12.06, 11:19
        ...bo Pani Anecie siętak wydaje... ?

Znajdzie się tatuś to go przebadają na potwierdzenie - po pozytywnym wyniku ta
        historia zacznie być naprawdę ciekawa
      • moher75 Wydało się - Ojcem jest radny PO Marek Celner 11.12.06, 11:22
        fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/to-byla-tajemnica-anety-krawczyk,843445,2943
        • pacal2 radny PO Marek Celner? Jesteś analfabetą 11.12.06, 11:28
          żal mi cię niezmiernie.

Za Interia.pl:
          ------------------
          Ojcem dziecka Anety Krawczyk jest były radny Samoobrony powiatu tomaszowskiego
          Marek Celner - mówi Jacek Popecki.
          ------------------

Czy może leciutkie "przejęzyczenie" się dziecku przytrafiło?
          • aarek.slon Re: radny PO Marek Celner? Jesteś analfabetą 11.12.06, 11:30
            www.tomaszow.platforma.org/index.php?subaction=showfull&id=1163512453&archive=&start_from=&ucat=&
            • maruda.r Re: radny PO Marek Celner? Jesteś analfabetą 11.12.06, 11:33
              aarek.slon napisał:

>
              www.tomaszow.platforma.org/index.php?subaction=showfull&id=1163512453&archive=&start_from=&ucat=&

Od ostatnich wyborów samorządowych upłynął niecały miesiąc, więc ciąża i
              wychowanie dziecka było rekordowo krótkie.

• moher75 Re: radny PO Marek Celner? Jesteś analfabetą 11.12.06, 11:40
                maruda.r napisał:

> aarek.slon napisał:
                >
                > >
                > www.tomaszow.platforma.org/index.php?
                subaction=showfull&id=1163512453&archive=&
                > start_from=&ucat=&
                >
                > ***************************************
                >
                > Od ostatnich wyborów samorządowych upłynął niecały miesiąc, więc ciąża i
                > wychowanie dziecka było rekordowo krótkie.
                >

A co to ma do stanu faktycznego ?
                Zmienia to fakt, że OBECNIE jest to radny PO ?
                Swoją drogą ciekawa migracja SO->PO ... tylko wyborcy widać biorą sobie tą
                politykę na poważnie
                • baby1 Re: radny PO Marek Celner? Jesteś analfabetą 11.12.06, 11:51
                  Idąc tropem wcześniejszych rozważań internautów, że jak nie Łyżwiński to
                  Lepper, teraz można śmiało powiedzieć, że jak nie Celner, to może Tusk?
                  Czy GW kiedyś skończy drążyć ten temat?
          • moher75 Re: radny PO Marek Celner? Jesteś analfabetą 11.12.06, 11:38
            pacal2 napisał:

> żal mi cię niezmiernie.
            >
            > Za Interia.pl:
            > ------------------
            > Ojcem dziecka Anety Krawczyk jest były radny Samoobrony powiatu tomaszowskiego
            > Marek Celner - mówi Jacek Popecki.
            > ------------------
            >
            > Czy może leciutkie "przejęzyczenie" się dziecku przytrafiło?

Nie, nauczyłem się tylko weryfikować to co czytam. Honor nakazuje przeprosić ;-)
    • travel_wawa Oni wszyscy są siebie nawzajem warci. 11.12.06, 11:15
      To pokazuje czym w istocie jest Samoobrona.
      To jeden wielki DOM PUBLICZNY.

Hańbą jest, że wicepremierem polskiego rządu jest przedstawiciel tej partii
      pornogrubasów.
    • lolovaxman Media na siłę robią z Anety K. ofiarę 11.12.06, 11:18
      a ona nie jest dzieckiem, tylko dorosłym człowiekiem - co to znaczy zmuszał do
      seksu? - gdyby tego nie chciała nie byłoby afery, ale widocznie kariera była
      najważniejsza...
      wstydzę się za nią i współczuję dziecku , które za kilka-kilkanaście lat dowie
      się z mediów o matce-ladacznicy, która nawet nie wie kto był ojcem jej dziecka!
      • maruda.r Re: Media na siłę robią z Anety K. ofiarę 11.12.06, 11:21
        lolovaxman napisał:

> a ona nie jest dzieckiem, tylko dorosłym człowiekiem - co to znaczy zmuszał do
        > seksu?

Znaczy na tyle dużo, że prokuratura wszczęła postępowanie z urzędu.

• aarek.slon Powstaje zatem pytanie 11.12.06, 11:19
      czyim ojcem jest Gadający Wieloryb.
    • chumazik To były radny w końcu ją dla d**y zatrudniał, czy 11.12.06, 11:20
      też ta pani była do "użytku" wszystkich członków partii?
    • the.bill1 Facet był ojciem chrzesnym dziecka, więc wie 11.12.06, 11:20
      kto jest ojcem.
      Sekretarz generalny o mediach i GW
      fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/brudzinski-czesc-dziennikarzy-siegnela-bruku,843374,2943
    • the.bill1 Brodziński o m. in. Wybiórczej 11.12.06, 11:21
      fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/brudzinski-czesc-dziennikarzy-siegnela-bruku,843374,2943
      (...) Joachim Brudziński: Z tego co wiem, to pan premier Lepper oczywiście
      zamierza złożyć taki wniosek do ABW. Natomiast czy był szykowany zamach stanu?
      Ja osobiście uważam, że nie. Natomiast pewnym jest, iż część dziennikarzy, a już
      na pewno jeden z dzienników, który do niedawna uchodził, albo chciał uchodzić za
      najbardziej opiniotwórczy, sięgnął bruku, jeżeli chodzi o kreowanie
      rzeczywistości.(...)
      • maruda.r Re: Brodziński o m. in. Wybiórczej 11.12.06, 11:23
        the.bill1 napisał:

>
        > (...) Joachim Brudziński: Z tego co wiem, to pan premier Lepper oczywiście
        > zamierza złożyć taki wniosek do ABW. Natomiast czy był szykowany zamach stanu?
        > Ja osobiście uważam, że nie. Natomiast pewnym jest, iż część dziennikarzy, a ju
        > ż
        > na pewno jeden z dzienników, który do niedawna uchodził, albo chciał uchodzić z
        > a
        > najbardziej opiniotwórczy, sięgnął bruku, jeżeli chodzi o kreowanie
        > rzeczywistości.(...)

W ilu jeszcze wątkach wkleisz wywiad, w którym Brudziński się kompromituje?

• bookworm Re: Brodziński o m. in. Wybiórczej 11.12.06, 11:45
        Co ciekawe nikt nie pisze, że sprawę rozdmuchuje również Fakt i Dziennik oraz
        inne prawdziwe Tabloidy. Aż trudno nie wierzyć, że niektóre posty są tylko po
        to żeby pojechać po GW. Przyznaję GW nie zawsze bywa obiektywna ale poza GW
        jest jeszcze Rzepa a potem długo długo nic - ew. oszołomskie gazetki pokroju
        Naszego Dziennika itp.
    • moher75 Tatuś, Marek Celner jest radnym PO 11.12.06, 11:24
      ...zapomniano dodać
    • swan_ganz Jeśl ten Popecki mówi prawdę o Anecie 11.12.06, 11:25
      to trzeba by rozważyć pozbawienie jej praw rodzicielskich do tych jej dzieci.
      Jako obywatel tego kraju nie chcę by tacy ludzie jak ta Anetka wszczepiała te
      swoje "zasady życiowe" następnemu pokoleniu. Bo czego ona może nauczyć te
      dzieciaki, braku skrupułów, dążenia do celu po trupach? Przecież ona jest
      moralnym zerem...

A to czy Popecki mówi prawdę to łatwo ustalić; wystarczy tylko tego Celmera
      wezwać na badania...
    • kot28 Popecki: Ojcem dziecka Krawczyk jest polityk ni.. 11.12.06, 11:25
      Najpierw miał być Łyżwiński, być może Leppper, teraz będą sprawdzać tego Celnera.Ale musiała być impreza...
    • chumazik Czyli seksafera w PO a nie w SO była! No doprawdy 11.12.06, 11:25
      drobna pomyłka, tylko jedna literka w skrócie!
    • the_rest chłopaki z GW - pobudka 11.12.06, 11:26
      i przestańcie publikować te bzdury. Skąd weterynarz może wiedzieć, kto jest
      ojcem dziecka - jak sama matka tego nie wie ?. Moje rada jest taka -
      wstrzymajcie się z publikacjami na ten temat jakiś czas, aż zagadkę rozwikłają
      dziennikarze o większym potencjale intelektualnym (z rzepy,Dziennika itp.)
      • alinaw1 Re: chłopaki z GW - pobudka 11.12.06, 11:32
        Czy długo będziemy się emocjonować kto jest ojcem jednego z trzech nieślubnych
        dzieci niejakiej Anety K>? Najpierw dziennikarze opiniotwórczej GW tworzą tezy
        o bohaterstwie tejże pani, a teraz nadal bablają się w tym błocie. Do tej pory
        myślałam, że taki styl "zastrzeżony" jest dla bulwarówek. Ciekawe, czy
        bohaterka sexskandalu będzie gwiazdą salonów (monika Lewinski zapraszana była
        do wielu programów, reklamowała ciuchy dla szczupłych inaczej, udzielała
        płatnych wywiadów.)?
      • mcel1 a. Michnik ojcem jaruzela 11.12.06, 12:11
    • jacek230 Super wiadomosc dla PiS i koalicji, bo nizszej 11.12.06, 11:28
      rangi politycy maja swiete prawo p...c sie ze swoimi wspolpracownicami. Trzeba
      by PiS (zgodnie ze swa nazwa) zadekretowala jakiej rangi politycy koalicji moga
      to robic, a jekiej nie. Trzeba bowiem, aby w nowej, moralnie czystej IV RP
      prawo znaczylo prawo, a sprawiedliwosc sprawiedliwosc. Ale zenada panowie
      Kaczory, ale zenada!!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka