Dodaj do ulubionych

"Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Leppera

• zawada67 Re: "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Lepper 15.12.06, 17:29
      Czyżby jednak grupa Andrzeja "SOLARE" (Samoobrona) była sexgrupą?
    • ikant Rękas - ostoja moralności 15.12.06, 18:13
      witam, - nie lubię leppera i myślę że w historiach opisywanych przez Wyborczą
      jest wiele prawdy, ALE NA BOGA WIERZYĆ W TO CO MÓWI RĘKAS TO JUŻ PRZESDA,
      przecież ten człowiek ma wyrok za fałszowanie podpisów na indexiue KULu - to ma
      być arbiter moralności? dziennikarze Gazety, czy wy już naprawdę nie macie
      lepszych informatorów? przecież dobrze wiecie, że rękas jest skończony,
      przestał być radnym sejmiku i jest dziennikarzem nie liczącego się tygodnika,
      to oczywiste, że na podobnych opowieściach chce wypłynąć (No chyba, że mówi
      prawdę, w co jednak wątpię)
      • krystin3 Re: Rękas - ostoja moralności 15.12.06, 20:01
        Na miejscu Leppera oskarżyłabym p.Rękasa o stręczycielstwo. PODESŁAŁ MU DWIE
        MŁODE "DZIAŁACZKI"
    • 2560a Re: "Gazeta Wyborcza" ujawnia................ 15.12.06, 18:14
      z Krakowa donosza , ze ks. Zaleski , znany,brodaty milosnik solidarnosci i
      esbeckiej dziewiczosci, molestowal gosposie- na szczescie gosposia i dziecko
      czuja sie dobrze-Gal Anonim pisze ksiazke na ten temat ktora wyda w "Znaku"
      albo w internecie albo zrobi telenowele pt. Plebania noca.
      Ahoj przygodo!
      • pokojowa A mnie red. Michnik regularnie gwałci! 15.12.06, 20:55
        2560a napisał:

> z Krakowa donosza , ze ks. Zaleski , znany,brodaty milosnik solidarnosci i
        > esbeckiej dziewiczosci, molestowal gosposie...

A mnie Adam Michnik regularnie gwałci! Co nie wezmę GW do ręki, to czuję, że
        zadawany jest gwałt na moim poczuciu przyzwoitości i rozsądku. Czy na tym forum
        znajdzie się jakiś prawnik, który podpowie, do jakiego sądu mam się z tym fantem
        udać? Zaznaczam, że nie jestem masochistką. Biorę GW to ręki, bo ciągle znajomi
        przekonują mnie, że to "fajna i sympatyczna" gazeta (tak twierdzi redaktor
        naczelny - Pierwszy Gwałciciel w Mieście). I za każdym razem czuję się tak samo.
    • with Ten gość przeczy sam sobie. Zero logiki 15.12.06, 20:54
      Na pytanie:

Nie działa Pan już w Samoobronie, ale Pana dawni koledzy twierdzą, że obciążają
      Pana zarzuty fałszerstwa.

Odpowiada:

- To grzechy młodości związane z wpisami do indeksu podczas studiów. Ale gdy
      byłem działaczem partii, to Lepper o tym wiedział i wcale mu to nie
      przeszkadzało. Więc teraz też nie powinien robić z tego argumentu.

Przecież Lepper może odpowiedzieć dokładnie to samo. - Wiedziałeś o tym, nie
      przeszkadzało ci, więc nie rób teraz z tego argumentu.
    • jenzy "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Leppera 15.12.06, 21:06
      Powiem Wam tylko tyle:tak trudno czuc sie Polakiem a co dopiero Nim byc.
      Zapamietajcie:"cham ze wsi wyjdzie ale wies z chama nigdy"
    • borowczana1 "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Leppera 15.12.06, 21:51
      Kochani szanujcie nas czytelników, szanujcie się sami. Tego tekstu nie da się
      obronić. To magiel,błoto i prymityw. Serial o tym jak jeden Pan opowiada co
      słyszał od dwóch Pań , którym coś bredził inny Pan. I to w GW. Dramat!
      • t324911 Re: "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Lepper 15.12.06, 21:53
        borowczana1 napisał:

> Kochani szanujcie nas czytelników, szanujcie się sami. Tego tekstu nie da się
        > obronić. To magiel,błoto i prymityw. Serial o tym jak jeden Pan opowiada co
        > słyszał od dwóch Pań , którym coś bredził inny Pan. I to w GW. Dramat!

To nie dramat to smutna rzeczywistosc . Jak sie nie ma o czym pisac to sie
        pisze o niczym .
    • yxcv "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Leppera 15.12.06, 22:21
      Cnotliwe komuchy-zygac mi sie chce czytajac wasze posty,na was i wasze
      wypowiedzi. Jak suka nie da to i pies nie wezmie.Czy ktos cztery lata temu
      Lepera oskarzyl o gwalt?.Do wydawania sadow o drugim czlowieku lub ewentualnym
      orzeczeniu winy i kary sa sady a nie wy obszczymorki.
      • zawada67 Re: "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Lepper 15.12.06, 22:32
        jak ci tak niedobrze to rzeczywiście rzygnij sobie pod tym obszczanym murkiem.
        oby ci wyszło na zdrowie !
    • jerzywal Kim jest Lepper 15.12.06, 23:00
      "Wielki" Lepper coś proponuje.
      Przecież to mały człowieczek dbający tylko o własne intersy. Jest przekonany o
      głupocie społeczeństwa i wciąż opowiada dyrdymały o rozliczeniach, o pracach
      samoobrony na rzecz społeczeństwa, o "... gdyby nie ja to by nie było tego czy
      tamtego..." . I nie myli się. Ludzie go popierający to gamonie wciąż wierzący,
      że Lepper wiele by załatwił gdyby mu nie rzucano kłód pod nogi. Starał sie jak
      mógł żeby Polska nie weszła do Unii. Czy rolnicy, którzy go posłuchali nadal
      chcieliby żebyśmy nie byli w Unii?
      Teraz jest v-ce premierem o ogromnych mozliwościach. Czy coś załatwił ? Tak !
      Sobie poparcie przez wstawienie wielu cwaniaków do ministerstw. Tam za grubą
      forsę wypłacaną z społecznych pieniędzy pilnują interesów Leppera, a nie
      społeczeństwa.
      Czy nie czas skończyć i rozliczyć Leppera z jego działaności znanej i dziś
      jeszcze nieznanej ?
    • angelo19761 Re: "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Lepper 15.12.06, 23:02
      tak to jest jak hamstwo i wieś się wpuści na salony
    • gosia10138 Re: "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Lepper 16.12.06, 00:02
      mam prośbę do red. Michnika. Drukujcie swoją gazetę na cieńszym papierze, bo
      ten jest za gruby i mam problem z podcieraniem sobie d...y
      • yxcv Re: "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Lepper 16.12.06, 00:52
        gosia10138 napisała:

> mam prośbę do red. Michnika. Drukujcie swoją gazetę na cieńszym papierze, bo
        > ten jest za gruby i mam problem z podcieraniem sobie d...y
        Michnika drukowac na cienszym czy co?.
    • uburama Na poselskiej diecie b. wzrasta poziom molesterolu 16.12.06, 01:40
    • cygan37 "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Leppera 16.12.06, 08:40
      Stasiński - ty czerwona małpo - nie uda ci się obalić legalnego rządu, ty
      pomiocie.
    • adas441 "Gazeta Wyborcza" ujawnia: Zeznania na Leppera 12.01.07, 13:02
      Jurny facet, tylko profesję winien zmienić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka