krasnov 15.12.06, 21:25 Niezwykle szczegółowy artykuł… Jedno zdanie. Nie przesilacie się, panowie redaktorzy? __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t324911 Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 21:26 Cos krotka ta informacja i malo tresciwa . :)) Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 21:58 nadgorliwy błazen Odpowiedz Link Zgłoś
jeshua [...] 15.12.06, 22:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira A czy Jurek ma coś do powiedzenia o... 15.12.06, 22:31 ...małpach w czerwonym? Może zabroni prezydentowi obrażania dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
siano-gnuj.z.tefauenu C_z_e_r_w_o_n_e_ M_a_ł_p_y obrażają Prezydenta RP! 15.12.06, 22:44 ....wypowiedź posłanki przekroczyła dopuszczalne granice. Marszałek Sejmu zwołał w tej sprawie Konwent Seniorów.... jeszcze raz taka obelga i ten Szenysyn pożegna sie z Sejmem !:) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider [...] 15.12.06, 23:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: C_z_e_r_w_o_n_e_ M_a_ł_p_y obrażają Prezydent 15.12.06, 23:48 Mimo mojego wielkiego szacunku do pani poseł, uważam że nie jest ona na tyle inteligentna czy zdolna, aby być w stanie bardziej obrazić miłościwie nam panującego, niż jest on sam w stanie to zrobić. Jednocześnie wiadomo, że "samo dobro", tudzież jego brat, mam kłopoty w odróżnianiu (jestem jedynie prostym poddanym, dziadem, wykształciuchem) nikogo nigdy nie obraża, tymbardziej siebie!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka obraziła Prezydenta, a to jest karygodne i podłe 16.12.06, 04:15 nie ważne jak sie zwie Prezydent: Wałęsa, Jaruzelski, Kwaśniewski nie wolno obrażać Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: obraziła Prezydenta, a to jest karygodne i po 16.12.06, 08:00 więc czemu na każdym kroku obrażacie Kwasa, LEcha i Jaruzela? Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 cytujac prezydenta: czy to koleja czerwona malpa 16.12.06, 08:15 probuje obrazac kartofla? dobrze ze mamy takiego Cerbera na czele parlamentu, ze nie dopusci do obrazania glowy panstwa. Bo to mowiac Lepperem Chamstwo! Chamstwo! Chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 obrazac moze tylko prezydent! Slusznie! 16.12.06, 08:19 tak trzymac! Bo inaczej , mowiac Lepperem, to chamstwo zacznie sie szerzyc Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Ta Szenyszyn mi sie coraz bardziej podoba ! 02.02.07, 17:57 Ta Szenyszyn mi sie coraz bardziej podoba ! Gonić te zmanierowane buce z PiSu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 czerwone divy 02.02.07, 18:12 Czerwoni musza mieć swoją divę. Dawniej błyszczała Sierakowska świętując 22 Lipca, gardłując przeciw konkordatowi, przeciw naszej obecności w NATO, wyruszając wraz z Gadzinowskim (viceUrbanem)z braterską wizytą do Belgradu (do towarzyszy serbskich zasmuconych faktem aresztowania ich szefa Milosevica) a także afiszując się ze starszym gejowym Biedroniem. Senyszyn idzie w jej ślady. Ta sama klasa urody i inteligencji, ta sama zajadłość wobec kościoła katolickiego, aktywność na homoparadach itd. Jaka partia, taka diva. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Nie sposób obrazić braci Kaczyńskich 15.12.06, 23:10 Nie ma takich słów i określeń, które w wyniku analizy nie okazałyby się prawdziwe. A prawda nie jest obrazą - jest zwyczajnie prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Nie powinno się nabijać z Prezydenta RP. 16.12.06, 00:24 Dlatego na to stanowisko nie należy wybierać ludzi śmieszno-żałosnych ani żałosno-śmiesznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Nie powinno się nabijać z Prezydenta RP. 16.12.06, 09:11 Problem w tym, że wybrano paranoika... Nawet nie wiem czy to tylko śmieszne czy żąłosne. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Prawda nie jest obrazą? to powiedz ŻONIE-brzy 16.12.06, 09:12 No wiesz... Po trzydziestu latach tak oczywistych rzeczy zwyczajnie się nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 22:39 jeshua napisał: > Powinien pan w ogóle zabronić bezbożnej posłance Senyszyn zabierania głosu w Se > jmie. Samo istnienie tej posłanki jest obrazą dla wszystkich, którzy wierzą we > mnie. Twoj cynizm plynie czewona strozka. Kochani prezydent kraju w ktorym zostal wybrany demokratycznie w glosowaniu bezposrednim przez obywateli niezaleznie kto nim jest zasluguje na gleboki szacunek. Nie szanujac prezydenta swojego kraju nie sznujemy siebie. Takiego narod wybral i takiego w demokracji musimy tolerowac. Jesli ktos miema szacunku do swego kraju, wybranych przedstawicieli zarazem wspolobywateli to niech przeniesie sie zagranice do USA, Francji, RFN i tam obraza prezydenta w mig dosiegna go skutki ktore skoryguja jego postawe. > Odpowiedz Link Zgłoś
banc Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 22:49 Rozumiem, że taką samą postawę prezentowałeś kiedy naśmiewano się z prezydenta Kwaśniewskiego i prezydenta Wałęsy? Na mój szacunek to trzeba sobie zasłużyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Panie Jurku! Podaj pan mietłę! Cyrk sprzątamy! 15.12.06, 23:12 Akcja "Wykopki 2006" trwa. Usuwamy z cyrku na Wiejskiej wszystkie kartofle, buraki i oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 Rosol4 slusznie prawi.Obrazac moze tylko prezydent 16.12.06, 08:27 Bo inaczej te pieprzone dziadowstwo i wszelkie inne , mowiac Lepperem, chamstwo zacznie sie szerzyc Odpowiedz Link Zgłoś
olias o widzisz - trafiłeś. 16.12.06, 00:32 Byłem członkiem Solidarności w latach 80-81. Jak każdy uczciwy Polak. Nigdy nie byłem członkiem PZPR. Nie był więc moim ulubieńcem prezydent Kwaśniewski. Wywodził się z obozu mi wrogiego. Widziałem go pijanego na cmentarzu polskich oficerów. Ale był MOIM Prezydente, Bo tak zadecydował najwyższy SUWEREN. Naród. To właśnie tak uczyłem się co to jest państwo. Dziś cieszę się że były prezydent Polski nie jest o nic oskarżany (przynajmniej formalnie). Bo byłoby to niedobre dla mojego państwa. A przecież było dla mnie jakąś tam traumą wybór Kwaśniewskiego na prezydenta Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 Slusznie prawisz. Obrazac moze tylko prezydent 16.12.06, 08:33 Bo inaczej te pieprzone dziadowstwo i wszelkie inne , mowiac Lepperem, chamstwo zacznie sie szerzyc Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 22:51 > Kochani prezydent kraju w ktorym zostal wybrany demokratycznie w glosowaniu > bezposrednim przez obywateli niezaleznie kto nim jest zasluguje na gleboki > szacunek. Bzdura. > Takiego narod wybral i takiego w demokracji musimy tolerowac. Oooo! To mi się podoba. Tolerować. Jakoś znosić. Musimy. Zgadzam się. > Jesli ktos miema szacunku do [..] wspolobywateli to... (itd.) to nie zasługuje na bycie ich przedstawicielem, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz PS 15.12.06, 22:53 Wielbi króla, czci urząd, lecz sądzi człowieka. Jakoś tak to szło, z głowy piszę. Stary już tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nieważne, ale - w kwestii formalnej: 16.12.06, 10:40 wrezz napisał: > Wielbi króla, czci urząd, lecz sądzi człowieka. > > Jakoś tak to szło, z głowy piszę. Stary już tekst... Tylko przestawiłeś. Dokładnie, to było tak: Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. (...) Czci urząd, wielbi króla, lecz sądzi człowieka. J.I. Krasicki > Odpowiedz Link Zgłoś
tyrranus [...] 16.12.06, 01:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 22:57 Kwaśniewskiego też broniłeś przed obrażaniem na forum? Wielu ludzi uważa, że Kaczyński to tłumok i nie zmieni tego fakt, że został demokratycznie wybrany. Ciesz się, że masz prezydenta, na którego głosowałeś, ale nie każ innym milczeć, kiedy niewychowany kartofel się błaźni raz za razem. I nie pierdziel już o czerwonych strużkach, bo to po prostu jest nudne. Kto nie kocha kartofla ten komuch. A gdzie jest najwięcej komuchów? W Samoobronie i socjalistycznym PiSie. PS.Gdybyś chciał się przychrzanić do mich poglądów politycznych to odkrywam karty: chciałbym żeby polską rządziła prawica liberalna, bo dla mnie rządy PiS to nic innego jak kontynuacja rządów SLD. Ten sam program, te same podatki, ten sam deficyt. PiS mógłby trzymać MSW i służby, ale bezpośrednio w rękach jednego z kartofli, do reszty spraw państwowych niech ci panowie już się nie dotykają. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 23:08 rosol4 napisał: > jeshua napisał: > > > Powinien pan w ogóle zabronić bezbożnej posłance Senyszyn zabierania głos > u w > Se > > jmie. Samo istnienie tej posłanki jest obrazą dla wszystkich, którzy wier > zą > we > > mnie. > > Twoj cynizm plynie czewona strozka. > > Kochani prezydent kraju w ktorym zostal wybrany demokratycznie w glosowaniu > bezposrednim przez obywateli niezaleznie kto nim jest zasluguje na gleboki > szacunek. > Nie szanujac prezydenta swojego kraju nie sznujemy siebie. > Takiego narod wybral i takiego w demokracji musimy tolerowac. > Jesli ktos miema szacunku do swego kraju, wybranych przedstawicieli zarazem > wspolobywateli to niech przeniesie sie zagranice do USA, Francji, RFN i tam > obraza prezydenta w mig dosiegna go skutki ktore skoryguja jego postawe. > > > Mylisz się, szanowana jest jedynie funkcja a nie człowiek ją pełniący - jako taki Kaczyński jest jedynie naszym, moim i twoim pracownikiem - jest służącym, naczelnym lokajem naszego domu, któremu płacimy z naszych pieniedzy luksusową siedzibę, lecznicę rządową, ochronę BOR-u, limuzyny itp. Splendor dotyczy funkcji - człowiek ją pełniący ma natomiast podlegać nieustannej k Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 23:15 > Jesli ktos miema szacunku do swego kraju, wybranych przedstawicieli zarazem > wspolobywateli to niech przeniesie sie zagranice do USA, Francji, RFN i tam > obraza prezydenta w mig dosiegna go skutki ktore skoryguja jego postawe. odbiło ci? Chcesz by wyjechali wszyscy którzy potrafią cokolwiek w życiu sensownego robić? Odpowiedz Link Zgłoś
ufo64 demokratyczne wybory przy najniższej frekwencji 15.12.06, 23:31 legitymizaacja, której można pozazdrościć Kwaczyńscy maja szansę istnieć dopóty, dopóki głosuje radiomoherowy blelektorat i nie ma głosowania przez internet, bo autorytatrny lektorat pójdzie głosować po wyjściu ze świątyni, by zgodnie z przykazaniami miłości bożej dać szansę zwolennikom kary śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dzięki, ufo64! 16.12.06, 10:46 ufo64 napisał: > radiomoherowy blelektorat Dopisuję do mojej listy złotych myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 23:32 Tylko takie poglądy o szacunku dla Prezydenta trzeba głosić niezależnie od tego kto ten urząd zajmuje. W przeciwnym razie takie słowa nic nie znaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Brawo, panie Jurku! 15.12.06, 23:42 rosol4 napisał: > > Kochani prezydent kraju w ktorym zostal wybrany demokratycznie w glosowaniu > bezposrednim przez obywateli niezaleznie kto nim jest zasluguje na gleboki > szacunek. ************************************* Hitler też został demokratycznie wybrany. Sam więc demokratyczny wybór niczego jeszcze nie uzasadnia. Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: Brawo, panie Jurku! 16.12.06, 04:58 A może byś ten szacunek dla polskiego kraju wyraził tż szanując zasady polskiej pisowni? Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 Slusznie prawisz. Obrazac moze tylko prezydent. 16.12.06, 08:24 Bo inaczej te pieprzone dziadowstwo i wszelkie inne , mowiac Lepperem, chamstwo zacznie sie szerzyc Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Brawo, panie Jurku! 16.12.06, 10:33 rosol4 napisał: > > Jesli ktos miema szacunku do swego kraju, wybranych przedstawicieli zarazem > wspolobywateli to niech przeniesie sie zagranice do USA, Francji, RFN i tam > obraza prezydenta w mig dosiegna go skutki ktore skoryguja jego postawe. Masz bardzo kiepską wiedzę na temat tego, co wolno lub nie obywatelom wymienionych przez Ciebie krajów... Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Re: Brawo, panie Jurku! 17.12.06, 00:29 > Kochani prezydent kraju w ktorym zostal wybrany demokratycznie w glosowaniu > bezposrednim przez obywateli niezaleznie kto nim jest zasluguje na gleboki > szacunek. A co ja się będę starać go szanować, jak on się NIC nie stara! Niczego się nie nauczył - ani wyraźniej mówić, ani lepiej wyglądać, ani wiedzieć co robić, ani zachowywać się z klasą... Sam okazuje ludziom pogardę i niechęć - to nie dziwota, że mu wraca bumerangiem! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Brawo, panie Jurku! 16.12.06, 00:25 jest ta Seneszyn obrazą mojego odczucia estetyki Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 to po prostu czerwona malpa. 16.12.06, 08:34 Na takie to trzeba reagowac ostro. Bo inaczej te pieprzone dziadowstwo i wszelkie inne , mowiac Lepperem, chamstwo zacznie sie szerzyc Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Brawo, panie Jurku! 16.12.06, 10:49 olias napisał: > jest ta Seneszyn obrazą mojego odczucia estetyki Przykro mi. Musisz ją znosić. Tacy jacyś - bez poczucia estetyki :) wybrali ją do Sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
ira.nie.siad Samo istnienie tej posłanki jest obrazą... 16.12.06, 01:22 nie widzisz, ze samo twoje "istnienie" nie jest warte wzmianki tutaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: Brawo, panie Jurku! 16.12.06, 18:15 Nie wiem, czy poslanka Senyszyn jest bezbozna i malo mnie to interesuje. Uwazam natomiast, ze znakicie sie wpisuje w obraz polskiej pseudointeligencji - tak samo blyskotliwa, wyedukowana, interesujaca wizualnie i formulujaca swoje mysli. Zgroza !!! Juz nie wiem kto gorszy, posel Gadzinowski czy poslanka Senyszyn !!! Zalosne popluczyny po wladzy o jakze ludowej rozdajacej dyplomy magisterskie i doktoranckie cholocie. Sejmowi debile powinni zalozyc swoj wlasny klub w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Jak mówią: przygania kocioł garnkowi……… 15.12.06, 22:19 Coś tam o belce w oku mawiają (takie chrześcijańskie przysłowie, czy pan Jurek jest chrześcijaninem?), o moralności Kalego (czy pan Jurek czytał za młodu "W pustyni i w puszczy"? - lekturą było przecież). Gdzie był pan Jurek, jak błotem rzucali posłowie "kałolicji"? Czy wreszcie pan Jurek pamięta niektóre własne wypowiedzi? Pytam czysto retorycznie, bo pan Jurek mi przecież nie odpowie na grzeczne pytanie. On się dopiero na "kurwę" budzi, i to lecącą w określoną stronę. __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
l.markowski Tylko LEWICA ma w tym sejmie jaja! 15.12.06, 23:35 Senyszyn wygarnęła całą prawdę o kaczorach:) za te słowa dałbym jej medal!;] Odpowiedz Link Zgłoś
edmonton1 Re: Tylko LEWICA ma w tym sejmie jaja! 16.12.06, 03:00 Pani Joanna jest czlowiekiem bez wartosci moralnych ,godna pozalowania .Razem z lewica to moze ona ma jaja,ale kobieta to ona nie jest napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tylko LEWICA ma w tym sejmie jaja! 16.12.06, 10:51 edmonton1 napisał: > Pani Joanna jest czlowiekiem bez wartosci moralnych ,godna pozalowania .Razem z > > lewica to moze ona ma jaja,ale kobieta to ona nie jest napewno. Oczywiście! Skoro ma jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: Tylko LEWICA ma w tym sejmie jaja! 16.12.06, 18:21 jedyne skojarzenie jakie mam w tym wzgledzie to takie, ze lewica nadal sobie robi jaja ze spoleczenstwa, z sytuacji w jaka wpuscila kraj i jego obywateli w czasie radosnych wieloletnich, siejacych spustoszenie rzadow. Odwaga teraz jest bardzo tania, co zreszta dokladnie widac. Lewica i jaja !!!!! Ha, ha, ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to teraz za prawdę upomina się? 15.12.06, 22:00 Ale to i tak lepiej niż kiedyś! Wtedy to wsadzali do więzienia albo jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
marek-jankowski Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 16.12.06, 03:57 Ciekawe, jak Jurek wyartykuował to oskarżenie, mając jęzor tak głęboko w odbycie jednojajowego zarządu którejśtam RP? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 02.02.07, 17:49 Panie Marszałku,juz nie musi pan posypywac główki popiołem,ma pan odpowiedni kolor! a nas wyreczac Pan nie musi i chyba nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Notabene: powiedziała o nim "małpa"? :P :P ;P 15.12.06, 21:27 Co wolno wojewodzie… Chyba panowie z PiS wierzą w to głupie porzekadło. __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 21:28 A co mu powiedziala? Ze jest glupia malpa w czerwonym, czy zeby dziad spieprzal w kamasze? Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 21:30 duk123 napisała: > A co mu powiedziala? Ze jest glupia malpa w czerwonym, czy zeby dziad spieprzal > w kamasze? Z bura suka, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Słyszałem tę wymiane zdań. 15.12.06, 21:29 Senyszyn miała 100% racji. Okradziono studentów przeznaczajac środki z funduszu stypendialnego na tłuste urzędnicze dupska. TKM w czystej postaci, czyli w formie zmodyfikowanej TMK:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Słyszałem tę wymiane zdań. 15.12.06, 21:34 > Senyszyn miała 100% racji. > Okradziono studentów przeznaczajac środki z funduszu stypendialnego na tłuste > urzędnicze dupska. Ale to d... tzw. dziadow i burych suk Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: Niepopularna w IV RP prawda boli ! 15.12.06, 22:53 niestety za prawdę w naszym kraju się płaci.niepopularna prawda boli i dlatego jest tak usilnie zwalczana.może niedługo znajdziemy się w sytuacji w której wszechmogący marszałek Jurek będzie cenzurował wszystkie teksty przemówień?! w tym sejmie jeszcze tego by brakowało... takie rzeczy możliwe są tylko w IV RP;) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz senyszyn nie jest w stanie nikogo obrazic 15.12.06, 21:38 Panie Marszałku , niepotrzebnie pan interweniował. Ta cała senyszyn ( przepraszam za brzydkie słowo), z definicji nie może nikogo obrazic. Równie dobrze mógłby Pan powiedziec ,że urban ( przepraszam za brzydkie slowo ) kogoś obraził w stanie wojennym . Obrazic to może np Pan Tusk czy Pan Rokita , bo to jednak ludzie honoru ( chociaz błądzą), a nie jakis tam komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Re: senyszyn nie jest w stanie nikogo obrazic 15.12.06, 22:37 Nie podlizuj się. Ten cały Twój marszałek... Ach szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: senyszyn nie jest w stanie nikogo obrazic 15.12.06, 23:07 > Obrazic to może np Pan Tusk czy Pan Rokita , bo to jednak ludzie honoru ( > chociaz błądzą), a nie jakis tam komuch. Czy ktoś, kto wielokrotnie kłamał w wystąpieniach publicznych też jest człowiekiem honoru? Pytam w kontekście premiera Kaczyńskiego - bo jeśli on nim jest, to jaka jest definicja człowieka honoru? Nie-komuch? To Hitler też będzie pasował? Odpowiedz Link Zgłoś
agadom0 Re: senyszyn nie jest w stanie nikogo obrazic 16.12.06, 00:39 Panie marszałku Dwojga Imion Bez Nazwiska - to pan nie w Chile? Nie w żałobie? gdy pańskiego idola-mordercę do grobu chowają - nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: senyszyn nie jest w stanie nikogo obrazic 16.12.06, 04:36 remik.bz napisał: > Panie Marszałku , niepotrzebnie pan interweniował. > Ta cała senyszyn ( przepraszam za brzydkie słowo), z definicji nie może nikogo > obrazic. Równie dobrze mógłby Pan powiedziec ,że urban ( przepraszam za brzydki > e > slowo ) kogoś obraził w stanie wojennym . > Obrazic to może np Pan Tusk czy Pan Rokita , bo to jednak ludzie honoru ( > chociaz błądzą), a nie jakis tam komuch. Szczególnie honorowo załatwili przeciwnika politycznego Cimoszewicza . Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa2 Premier obraża naród nie znając hymnu 16.12.06, 08:49 Kartofle do gara. Najwyższy czas pozbyć się chamstwa na najważniejszych stanowiskach w RP. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r E tam, mała szkodliwość społeczna czynu 15.12.06, 21:49 Vide wyrok w sprawie Lech. K. vs Hubert H. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: E tam, mała szkodliwość społeczna czynu 15.12.06, 21:51 maruda.r napisał: > > Vide wyrok w sprawie Lech. K. vs Hubert H. > A co pijana byla ??. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
o.dyrektor1 Re: E tam, mała szkodliwość społeczna czynu 15.12.06, 21:58 t324911 napisał: A co pijana byla ??. :))) Sam/a jestes pijany/a drogie dziecko ; Pani poslanka ma racje zwracajac uwage na bazwstydne wyjmowanie pieniazkow ze studenckiej kieszeni i pasienie nimi cwaniaczkow z radiokomitetu i kancelarii obu Kaczynskich. To jest Tanie Panstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
irma_reczel Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 21:59 pan nierozróżniasz artykułu od wiadomości? toć nagłówek jest... każdy portal pisze z tego co tzw. "gorące newsy". Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 To nic nie da - biczowała się na Paradzie Różności 15.12.06, 22:00 Najbardziej zdemoralizowane są czerwone baobaby! Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: To Senyszyn była na imprezie weszpolaków? 15.12.06, 22:21 Nie ona paradowala po drugiej stronie ulicy . Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To Senyszyn była na imprezie weszpolaków? 15.12.06, 22:24 t324911 napisał: > Nie ona paradowala po drugiej stronie ulicy . ******************************************** To dobrze, kamień spadł mi z serca. Bo już pomyślałem, że obściskiwała się z półnagim, spoconym Wierzejskim albo kopulowała z szufladą wespół z innymi weszpolakami. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: To Senyszyn była na imprezie weszpolaków? 15.12.06, 22:44 Za nią paradował ... Rysio Kalisz, a ten zawsze jest spocony! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To Senyszyn była na imprezie weszpolaków? 15.12.06, 23:05 tales1 napisał: > Za nią paradował ... Rysio Kalisz, a ten zawsze jest spocony! ************************************** To i Kalisz protestował przeciw wszechpedałom Wierzejskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
rohan49 Brawo! 15.12.06, 22:00 Pani Senszyszyn jest mądrą kobietą i bardzo Ją szanuję. Takim ludziom jak Jurek i Kaczyńscy trzeba mowić ich językiem bo z kulturą polityczną nie mają nic wspólnego! Jak dlugo jeszcze będziemy musieli znosić ten PiS, Kaczystan i całe to bagno w ktore nas wprowadzili, PiS i Kaczyńscy mają tyle wspólnego z prawem i sprawiedliwością co "wpływ lotów kosmicznych na rozwój dorożkarstwa w południowych Chinach". Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 22:01 Oczywiscie, ze koszerna Gazeta Wybiorcza bedzie bronila koszernej Senyszyn! Odpowiedz Link Zgłoś
szyderczy_szyderca Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 22:43 > Oczywiscie, ze koszerna Gazeta Wybiorcza bedzie bronila koszernej Senyszyn! Oooo! Nawet jakis pacjent ze spiskowa teoria dziejow sie tu zaplatal. Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Czerwona malpa -dowcip Prezydenta ! B R A W O ! ! 15.12.06, 22:02 Czy to jest naprawde prezydent RP ?! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Czerwona malpa - do dziennikarzy 15.12.06, 22:07 Jak ktoś podsłuchuje to pozniej niech nie dziwi sie temu. Odpowiedz Link Zgłoś
saso01 Re: Czerwona malpa -dowcip Prezydenta ! B R A W O 16.12.06, 07:55 Czy to jest naprawde prezydent RP ?! "Spieprzaj dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana Zamach na swobody slowa! 15.12.06, 22:07 Dowod to niezbity ze wolnosc slowa sie konczy! Faszyzm nastal. Ktos powiedzial: Prosze chociaz tutaj nie srac na Prezydenta. Przeciez to skandal! Ciemnogrod i zacofanie! Zeby Prezydenta skrytykowac nie wolno bylo, no nie! Cenzura! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Zamach na swobody slowa! 15.12.06, 22:15 No ale o co chodzi? Przecież rząd to odzierciedlenie społeczeństa! Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: Zamach na swobody slowa! 15.12.06, 23:11 "Taki mamy kraj, jaki potrafimy zrobić" - Grupa Operacyjna smutne to i niestety prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Kartofla nie można obrazić 15.12.06, 22:14 Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie - jak prezydent do ludzi, tak ludzie do prezydenta. Przecież tego trolla nie można obrazić. On sam obraża wszystkich naokoło, a dostaje sraczki, kiedy zagraniczna gazeta nazywa go kartoflem. L. Kaczyński jest w tym swoim zachowaniu bardzo podobny do Leppera. Oficjalnie pełna ogłada, szarmancki, inteligent, patriota i mąż stanu zatroskany o losy ojczyzny, a w chwilach nieuwagi lub zdenerwowania wychodzi szydło z worka - egocentryk i gbur, który od wszystkich domaga się szacunku dla swojej bardzo ważnej osoby, a sam innym ubliża i obraża. Może dzięki temu powinowactwu z Lepperem tak łatwo zaakceptował go na stanowisku wicepremiera, i to dwukrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Kartofla nie można obrazić 15.12.06, 22:20 A Prezydent Kwaśniewski jak obrazał ? Nawet Papieża Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: Kartofla nie można obrazić 15.12.06, 22:25 A kogo teraz obchodzi Kwaśniewski. Był, scierpieliśmy go, więcej prezydentem nie będzie (chyba, że ktoś konstytucję zmieni). Czy to znaczy, że teraz każdy kolejny prezydent ma równać w dół do jego poziomu? A miejscami trochę niżej... Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Kartofla nie można obrazić 15.12.06, 23:14 romano33 napisała: > A Prezydent Kwaśniewski jak obrazał ? Nawet Papieża A papiez ukrywal pedofilow i gwalcicieli. Nowy tez to robi Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Kartofla nie można obrazić 15.12.06, 22:24 Fakty sa takie, ze mamy chyba najgorsza glowe panstwa od 1989 roku... Niestety jeszcze cztery lata trzeba sie bedzie meczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 22:18 Jak można obrazić tego prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 22:21 Nie mozna. Cham wszakże honoru nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 nie obrazila 15.12.06, 22:21 Jurek jest przeczulony na punkcie swoich mocodawcow. Kaczynscy to nie swiete krowy i kazdy obywatel ma prawo mowic na ich temat co mu sie podoba. To Kaczynscy byli wybrani aby sluzyc obywatelom a nie odwrotnie. Podejrzewam, ze Jurek tego nie lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: nie obrazila 15.12.06, 22:23 Aha, gdzie byl Jurek kiedy jeden z jego mocodawcow obrazal obywateli nazywajac ich "dziadami"? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: nie obrazila 15.12.06, 22:27 xs550 napisał: > Aha, gdzie byl Jurek kiedy jeden z jego mocodawcow obrazal obywateli nazywajac > ich "dziadami"? ************************************* Jurek na znak protestu oblał się wazeliną i wskoczył... (vide drastyczna scena z Akademii Policyjnej). Odpowiedz Link Zgłoś
ira.nie.siad ..ja stracilem 10 killo... 16.12.06, 01:25 > Jurek na znak protestu oblał się wazeliną i wskoczył... (vide drastyczna scena a ja straciloem 10 kilo, uzywajac tej samej recepty! bez wazeliny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana Re: nie obrazila 15.12.06, 22:32 Pewnie na prezydenta, a zwlaszcza KAczora, nasrac mozna zawsze i wszedzie! Wrednie i perfidnie! W koncu wolnosc slowa! Tolerancja, chamy! A nie jakies tam protokoly i sztywne zasady sejmowe! Senyszyn baba z jajem. Wyluzowana, nie! niezle Kaczkom dosrala, he,he, maja za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
anti_authority wladza dla ludu czy lud dla wladzy? 16.12.06, 01:19 Jezeli Kaczynski nie chcial byc krytykowany i parodiowany to po co pchal sie na to stanowisko? On jest tam po to aby sluzyc obywatelom a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ira.nie.siad moze chcial? 16.12.06, 01:19 > Jezeli Kaczynski nie chcial byc krytykowany i parodiowany to po co pchal sie na > to stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
niknik Święta kaczka 15.12.06, 22:21 Gdzie się nie pojawi robi chlew. Do d*** z takim prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana odwrotnie 15.12.06, 22:48 Gdzie sie nie pojawi KAczor, GW i TVN robia chlew... Prezio byl na kazdym kroku mocno pudrowany, mial zatem klase... Kaczora osrac to bon ton w towarzystwie, dlatego Kaczor klasy nie ma, a umni go od prostakow wyzywaja A publika to lyka! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 22:22 ale od kiedy w ramach programu "TMK - Teraz My Kaczyńscy" należą one do PiS, to warto na nie dawać pieniądze. Wyjaśniła, że jej chodzi o modyfikację programu "TKM - Teraz K ...My" Na te słowa zareagował marszałek Marek Jurek. **************************************** A co konkretnie zbulwersowało Jurka? Zawstydził się czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Żeby obrazić prezydenta, trzeba najpierw go mieć. 15.12.06, 22:23 Ostatnim był Aleksander Kwaśniewski. Typ, obecnie zamieszkujący Pałac, nie zasługuje na ten tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
wy Re: Żeby obrazić prezydenta, trzeba najpierw go m 15.12.06, 23:59 Tu akurat to sie pomyliles.Dopiero teraz mamy pierwszego prezydenta od obalenia komuny,bo o poprzednich to szkoda slow. P.S. Szkoda ze Kaczynski bedzie tylko przez dwie kadencje:( Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: Żeby obrazić prezydenta, trzeba najpierw go m 16.12.06, 05:06 No...na drugą to ona nie ma szans...na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Wielbiciel zbrodni Pinocheta broni Kaczki! 15.12.06, 22:26 Kaczka broniona przez wielbiciela zbrodniarza z Chile oraz zdeklarowanego wroga demokracji, członka tajnej organizacji monarchistycznej a do tego opusdejowaca - ma duże szanse przetrwać zimę.... Odpowiedz Link Zgłoś
akors2 popaprana ta senyszyn 15.12.06, 22:33 powinna już zająć się tymi swoimi p(d)upilkami a nie kompromitować się w Sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Duplikat z Pałacu nie dorasta prof. Senyszyn do 15.12.06, 22:39 pięt. I usłużny Jurek, faktu tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: w demoralizacji i cynizmie zapewne nie dorast 15.12.06, 23:37 Nie dorasta bo przerasta. To jest jedyne w czym bije na głowę każdego posła SLD choć jeszcze pare lat temu wydawało się to nie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Duplikat z Pałacu nie dorasta prof. Senyszyn 15.12.06, 23:06 piwi77 napisał: > pięt. I usłużny Jurek, faktu tego nie zmieni. Profesor hahaa, czerwona bladz, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Wielbiciel zbrodni Pinocheta broni Kaczki! 15.12.06, 23:20 pewnie podoba mu sie chilijski scenariusz........ pojechał do Augusto po instrukcje.... w.zboralski napisał: > Kaczka broniona przez wielbiciela zbrodniarza z Chile oraz zdeklarowanego wroga > > demokracji, członka tajnej organizacji monarchistycznej a do tego opusdejowaca > - > ma duże szanse przetrwać zimę.... Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa2 Re: Wielbiciel zbrodni Pinocheta broni Kaczki! 16.12.06, 08:52 Skonsumowałbym kaczkę ale stara i żylasta. Może tylko odsmażyć ziemniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 22:31 Szanować to trzeba prezydenta jako urząd a nie ofermę jaka w wyniku manipulacji pt. Jarucka go sprawuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wilcza.morda Nie lubię czerwonego lewacko-propedalskiego jadu , 15.12.06, 22:32 ale tutaj, wyjątkowo z towarzyszką i przyjaciółką dewiantów się zgodzę. koniec świata .. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Nie lubię czerwonego lewacko-propedalskiego j 15.12.06, 23:07 wilcza.morda napisał: > ale tutaj, wyjątkowo z towarzyszką i przyjaciółką dewiantów się zgodzę. > > koniec świata .. Boś taki sam jak ona... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 A to,że mlaskający, nieskładnie ględzący pajac, 15.12.06, 22:33 obraża godność Polaków, nie robi jakoś, na Opus Dei Jurku, zadnego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 22:56 każda taka sytuacja mobilizuje mnie jeszcze bardziej i utwierdza w przekonaniu że warto głosować na zjednoczoną lewicę(LiD).dziękuję za uwagę. ----- IV RP - ale co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 23:04 miejscowy2 napisał: > każda taka sytuacja mobilizuje mnie jeszcze bardziej i utwierdza w przekonaniu > że warto głosować na zjednoczoną lewicę(LiD).dziękuję za uwagę. > > Nie zdążysz, predzej znajdziecie sie tam gdzie wasze miejsce - na Białorusi. Tu juz nikt was łotry nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Jurek zabronił Senyszyn obrażania prezydenta 15.12.06, 23:08 wszystko, nawet LiD jest lepsze niż bolszewicy spod znaku PiS. Odpowiedz Link Zgłoś