palestrina2005 28.12.06, 11:32 Znowu prostytutka Aneta K. na piedestale w GW... Aneta K jest albo kłamcą albo prostytutką albo jednym i drugim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooomin już myślałem, że wszyscy zapomnieli 28.12.06, 11:34 A tą sprawę trzeba doprowadzić do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a wszystkie prostytutki są molestowane jeśli aneta 28.12.06, 15:45 zakazać seksu ! Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Syćko bez figle i zbytki, powiadam! Cupciać Anete 28.12.06, 17:33 woma sie kciało? To mata! Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 "Michnik": to juz nikogi nie interesuje 28.12.06, 13:45 tracisz czas i papier Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: "Michnik": to juz nikogi nie interesuje 28.12.06, 15:42 michnik nie traci czasu, michnik na sile robi te afere, bo jak z tego nic nie wyjdzie, to agora pojdzie z torbami ku uciesze spoleczenstwa. Niestety panie michnik i spolka, zainwestowaliscie w kobiete lekkich obyczajow, ktora nawet nie wie z kim ma dziecko hahahaha. Zostaliscie wrobieni, tak jak wrobiliscie Rywina :) Teraz wy :) Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Szkoda czasu na zajmowanie sie tą dupodajką. 28.12.06, 11:35 I pieniędzy podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot ta dupodajka. 28.12.06, 11:38 W samoobronie jest pospolite ruszenie. Szukaja ojca. Dzisiejsza konfrontacja tet-a-tet ma sprawdzić czy roblia tak jak wczesniej zeznawała. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 Re: ta dupodajka. 28.12.06, 11:42 tomekjot napisał: > W samoobronie jest pospolite ruszenie. Szukaja ojca. Dzisiejsza konfrontacja > tet-a-tet ma sprawdzić czy roblia tak jak wczesniej zeznawała. ------------------------ tete à tete materacem jej nie byles wiec nie oskarzaj, a jakby ci dala to sam bys wzial Odpowiedz Link Zgłoś
maxim100 A pani Jola............. 28.12.06, 11:47 to adwokat diabła czy jak. Sam się prosiła jak świnia koryta Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 dzięki tej "dupodajce" lepper znika jak smród. 28.12.06, 12:20 a kto określa tak kobiety jest prostakiem w rownej linii jak ta cała hałastra z samejbrony Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: dzięki tej "dupodajce" lepper znika jak smród 28.12.06, 12:22 Fakt faktem kobitka daje d... za kasę - tak przynajmniej twierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
maxim100 Re: dzięki tej "dupodajce" lepper znika jak smród 28.12.06, 12:24 Fakt- faktem. Jakby nie dawała za kasę to nie byłaby nazywana prostytutką. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Re: dzięki tej "dupodajce" lepper znika jak smród 28.12.06, 12:33 Fakt - faktem = te co darmo "dają" to sie nazywaja albo k.... albo cichodajki - w kazdym razie samabrona zapada sie pod ziemie - k....y zawsze byly najlepsze w te klocki - niszczenie karier Odpowiedz Link Zgłoś
antyczub Re: dzięki tej "dupodajce" lepper znika jak smród 28.12.06, 13:16 dobrze Korwin napisał - o gwałt to się oskarża tego samego dnia, wtedy to można udowodnić, a nie po pięciu latach. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 28.12.06, 13:25 Oj,narobiło się w narodku. Gwałcone dopiero po pięciu latach gdy opłaty zabrakło.Wcześniej brak gwałtu bo była zapłata. Domniemana matka dziecka Łyżwińskiego pobierała 4 tyś zł za pracę w Samoobronie,zabrakło środków bo partia wprowadziła oszczędności i okazało się że było molestowanie znów z datą wsteczną. Osiemdziesięciu świadków ! A wyniki słabiutkie. Ciekawi mnie tylko jedno? Będąc wielokrotnie atrakcyjniejszą od tych pań, Czemu mnie nikt nie gwałcił,proponował,molestował. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Jola, dlatego że ty jesteś idealistka 28.12.06, 13:50 Ty nie kochasz Samoobrony dla pieniędzy tylko mocno wierzysz, że to najuczciwsi, najporządniejsi i naj naj naj...ludzie. Dlatego nikt ciebie nie zechce zgwałcić. Złośliwi powiedzą, że jesteś brzydka ale to nie prawda. Nie ma bardziej urodziwej panny w Dywitach od ciebie Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Re: Jola, dlatego że ty jesteś idealistka 28.12.06, 13:58 Czyzby to była Jola Samogwałt? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Jola, dlatego że ty jesteś idealistka 28.12.06, 14:05 Ty nie kochasz Samoobrony dla pieniędzy tylko mocno wierzysz, że to > najuczciwsi, najporządniejsi i naj naj naj...ludzie. Dlatego nikt ciebie nie > zechce zgwałcić. Złośliwi powiedzą, że jesteś brzydka ale to nie prawda. Nie ma > > bardziej urodziwej panny w Dywitach od ciebie Jola. Płonię się. I dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 28.12.06, 13:53 a ftoren chłop chciołby iść na siano z łucennicom zbója Dzierżyńskiego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 28.12.06, 14:03 > a ftoren chłop chciołby iść na siano z łucennicom zbója Dzierżyńskiego Propozycje wszak miałam rozliczne. Od PO i SLdupków serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,3380928.html Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Jola w propozycje ze strony PO i SLD nei wierzę !! 28.12.06, 14:08 Jola jakoś starałem się wierzyć w to ci piszesz ale w te propozycje nie wierzę. W Dywitach istnieje tylko Samoobrona a ty nigdzie się nie ruszasz z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly jak na wieś Dywity to 91 głosów jest bardzo mało 28.12.06, 16:58 nawet ziomale poznali się na joli - więcej "udzielaj się " a dostaniesz pierwsze miejsce na liście samoobrony o ile przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 [...] 28.12.06, 13:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 28.12.06, 14:41 > Ciekawi mnie tylko jedno? > Będąc wielokrotnie atrakcyjniejszą od tych pań, > Czemu mnie nikt nie gwałcił,proponował,molestował Może charakterek masz parszywy, albo brzydko Ci pachnie z ust ? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala **S___A___M___O___O___B___R___O__ _N___A** 28.12.06, 14:51 jola_z_dywit6 napisała: ... > Ciekawi mnie tylko jedno? > Będąc wielokrotnie atrakcyjniejszą od tych pań, > Czemu mnie nikt nie gwałcił,proponował,molestował. boś głupia ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 [...] 28.12.06, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka [...] 28.12.06, 11:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 11:50 Jak Aneta mówi prawde to dała ciałka za kasę - jest prostytutką i łapówkarą. Jak kłamie to jest kłamcą. Moje rozumowanie jest bardzo logiczne... A ty na moje logiczne argumenty odpowiadać potrafisz tylko inwektywami bo widocznie merytoryki nie nauczyli Cię w SLDowskim liceum... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Wszedzie na swiecie za takie numery spada sie 28.12.06, 12:56 w polityczny niebyt. Tu chmara obronców typu mikromysliciela ue bedzie kolejny raz udowadniac, że to ofiara a nie sprawcva jest winny. Otóż mądralo- Krawczyk przyszła po robote, a łachudra jej rzekł - dobra ale za numerek. Ona na to poszła. Powody pojscia - odkrycie ich byłoby interesującym działaniem badającym uposledzenie srodowisk kobiecych w samczej populacji. A teraz z drugiej strony polityk z pierwszych stron gazet miał czelnosc postawic jej oraz innym kobietom takie propozycje. Ten ostatni fakt, Ciebie oczywiscie nie interesuje. A dlaczego? Bo to wali twoj obraz koalicji. A ja pitole takie postepowanie. Dla mnie polityk stawiający propozycje seksulane to menda i tyle. I nie ważne, że ta menda potrzebna jest komus do stworzenia koalicji. Korzystanie z mend powoduje, że sie samemu staje również mendą. To stara prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Clinton ??????? 28.12.06, 13:22 co ma ze sprawa wymuszania uslug seksualnych przez ciecia Clinton wspolnego? 1. nie obiecywal niczego i niczego nie zalatwil 2. byl obiektem umizgow swej praktykantki a nie jelopem wykorzystujacym jej trudna sytuacje 3. nikt mu nie zarzucal kontaktow z Monika - nawet jego najwieksi wrogowie. Zarzuty dotyczyly tego ze powiedzial nieprawde twierdzac ze ich nie bylo. 4. Levinsky nigdy nie twierdzila ze zostala wykorzystana, oszukana lub w jaki kolwiek sposob poszkodowana. Wiec gdzie tu analogia? I co ma do szukania w Twym lancuchu "logicznym" SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Clinton ??????? 28.12.06, 13:27 Oj praktykantka też nie byla na pewno bardzoi bogata... I bardzo poprawiła swoją sytuacje majątkowa na romansie z Clintonem - te wszystkie książki itd.... Aneta K. tez sama się zgodziła.... sama przyszła jak twierdzi gdy kolezanka jej powiedziała o ofercie praca za seks... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Clinton ??????? 28.12.06, 15:47 A prostytutka i kłamczucha palestrina2005 sprzedaje swoje usługi szczekania i plucia na forach wrogich gazet. Jaką masz taryfę? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok pewnie to młodziezowka albo ognisk geometrycznych 28.12.06, 17:24 albo panów z zapiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok rzeczywiscie z mysleniem u ciebie cienko 28.12.06, 17:23 to tak jak z alfonsem, ktory zmusza dziewczyne w trudnej sytuacji do roboty. Capischi. Łyzwa to alfons. A to jest karalne. Teraz pojąłes???? A jako partyjny boss - to szmaciarz i bydle. Chodzi o odrobine poczucie moralnosci z twej strony, ale to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 U Ciebie jeszcze cieniej z myśleniem 29.12.06, 07:43 Jesli to prawda co mówi Krawczyk to alfonsem jest koleżanka Anety bo ona jej "nadała" tą robotę. Łyżwiński jest tylko klientem, a Aneta prostytutką. A "trudna sytuacja" Anety - każda prostytutka na świecie może powiedzieć że zmuszają ją do tego "trudne warunki". Część np. w Afryce robi to żeby nie umrzeć z głodu, część gdzie indziej żeby żyć na wyższym poziomie, a część bo nie starcza na "waciki"... Wątpię że Aneta K., tak jak prostytutki w Afryce przymierała głodem... więc nie przesadzajmy z tą jej "trudną sytuacją"... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok 99% postów to to samo 29.12.06, 23:39 czyli co, zamierzazsz brac przykład z Jozefka Gebelsa, ktory jest ulubionym bohaterem Endrju Lepcia? Masz racje. To fajna dewiza: kłamstwo powtarzane 1000 razy przestaje byc kłamstwem. To jednak nie zmienia faktu, że Łyżwa jest alfonsem i, że za takie sprawy leci sie z polityki na zbity pysk. Poczekajmy do rozprawy. Wtedy bedzie zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Clinton ??????? 29.12.06, 07:36 Jestes moron i to taki pier...ny.Polska pier...na kacza ciemnota.Wspanialej przyszlosci dla twojej corki.Niech ja wali kazdy kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zaffaran Re: Wszedzie na swiecie za takie numery spada sie 28.12.06, 14:02 Z przerażeniem patrzę na te obecne próby tworzenia sztucznych absolutów, np. przez przywołanie zasady, że cel uświęca środki. U wybitnego polskiego twórcy kultury znalazłem argument, że polityki nie da się połączyć z moralnością, bo w polityce liczy się tylko skuteczność. Przy lekturze zabrzmiały mi leninowskie echa, bo to Lenin deklarował, że moralne jest to, co służy zdobyczom rewolucji październikowej, i że rewolucji nie robią cnotliwe panienki, więc trzeba być brutalnym i skutecznym. Już widzimy następstwa tej brutalności. Może należałoby zacytować nowych klasyków, którzy głoszą: "Błogosławieni brutalni, albowiem oni posiądą ziemię." Koniec cytatu z biskupa Ż Odpowiedz Link Zgłoś
mr.gif Re: Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 14:09 Jak Aneta mówi prawde to dała ciałka za kasę - jest prostytutką i łapówkarą. jesli, jak twierdzisz, pieniadze brala za "uslugi seksualne", to w takim razie co dostala za wykonywana w biurze prace? czyzby nie placono jej naleznej pensji? no to sad pracy sie tym zajac powinien... tylko, ze AnetaK twierdzi, ze pieniadze dostawala za prace, zas Lyzwa z Lepperem zadali jeszcze wiecej za, krotko mowiac obietnice ze pracy - mimo brak przeciez podstaw - nie straci... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 14:14 Ale prace dostała za seks - czyli wręczyła łapówkę (usługa seksualna) za przyjęcie do pracy (jeśli Aneta K. mówi prawdę) Prawdopodobnie pracę dostałby ktoś inny z wyższymi kwalifikacjami gdyby była normalna rekrutacja. Czyli Aneta K. miała niższe kwalifikacje niż powinna mieć aby dostać w/w pracę. A dostawała takie samo wynagrodzenie - a więc wykonywała pracę ze swoimi niższymi kwalifikacjami i dawała bonus w postaci usług seksualnych aby wyrównać niepełne kwalifikacje.... Może to bylaby interpretacja. W kazdym razie łapówka była - seks za pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 14:18 Tak powoli wydaje mi sie, ze palestrina tez sie o te prace ubiegal. Odpadl w przebiegach bo Aneta miala i lepsze kwalifikacje i byla ladniejsza. Teraz chce sie na niej odbic. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 14:34 Merytoryka to twoje posty po prostu kipią.... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 14:45 Oswiec nas po raz ktorys i przeslij szybko definicje "merytoryki" Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 14:47 > Merytoryka to twoje posty po prostu kipią.... A Twoje posty to erupcje intelektu i głębokich przemyśleń, he he Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Nie ma to jak merytoryczna dyskusja 28.12.06, 14:16 > jesli, jak twierdzisz, pieniadze brala za "uslugi seksualne", to w takim razie > co dostala za wykonywana w biurze prace? No wedlug logiki naszego mysliciela, Lyzwinski zatrudnial kogos bez zaplaty, czyli chyba oszustwo wykorzystywania pracownika. Nalezy koniecznie zwrocic uwage prokuratury na ten fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 [...] 28.12.06, 11:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 11:46 Skąd Twoje zdziwienie, Przecież GW. zajmując się aferą rozporkową robi najmiej szkody. Już zdążyli się umyć z ostatniej wydzieliny i zaczynają od nowa. Zycz im szczęścia Palestrino2005, to mniej miejsca zajmą szkodząc Polsce na arenie międzynarodowej. Promowanie prostytucji i kłamstwa, oraz poszukiwanie ojca dla dziecka to poważne zadanie. Jestem tylko ciekawa kto zapłaci za psychologów dla starszch córek wspomnianej pani leekoprowadzącej się. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 11:50 > Jestem tylko ciekawa kto zapłaci za psychologów dla > starszch córek wspomnianej pani leekoprowadzącej się. skoro samoobrona doprowadzila do takiej sytuacji ( a przyznasz chyba ze czysta jak lza nie jest... to moze oni zaplaca, wraz z alimentami :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 11:54 Może niech Aneta K. powie że ojcem jest Blumsztajn z GW. On taki ładny tekst napisał w GW że w procesach sądowych gdy oskarżają kobiety nalezy im wierzyć jako "stronie słabszej" a zasada domniemania niewinoości nie powinna dotyczyć facetów... Teraz Aneta K. powinna powiedziec że Blumsztajn jest ojcem a on w imię swoich ideałów zapisanych w tym artykule powinien uznać że w sądzie racja jest zawsze po stronie kobiety i płacić jej alimenty.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 P_A_L_E_S_T_R_I_N_A_czolowy truciciel UE 28.12.06, 12:00 palestrina2005 napisał: > Może niech Aneta K. powie że ojcem jest Blumsztajn z GW. > On taki ładny tekst napisał w GW że w procesach sądowych gdy oskarżają kobiety > nalezy im wierzyć jako "stronie słabszej" a zasada domniemania niewinoości nie > powinna dotyczyć facetów... > Teraz Aneta K. powinna powiedziec że Blumsztajn jest ojcem a on w imię swoich > ideałów zapisanych w tym artykule powinien uznać że w sądzie racja jest zawsze > po stronie kobiety i płacić jej alimenty.... ------------------------------------------------------------- OJCEM JEST LYZWINSKI wyniki A.D.N. zostaly sfalszowane ludzie sa nie glupi, ze w 20 godzin to mozna tylko po dupie sie podrapac ;a takie wyniki to z najbardziej reputowanego i technologicznie zaawansowanego labo nie beda wiarygodne, nie mow mi ze Lodz ma labo najbardziej zaawansowane swiata??????? A na Anete Krawczyk nie pluj, bo sobie toba moze tylko gebe wytrzec, i jestem tu jeszcze bardzo grzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jako etyk jeszcze raz Cię upominam 28.12.06, 12:09 Nie podszywaj się pod słynną Jolę do której sławy Ci daleko... A sfałszowane testy DNA to Twoja spiskowa teoria dziejów. Podejrzewam, że już dawno Michnik lub ktoś inny z GW mając tyle kasy ile ma GW zdobył DNA Łyżwińskiego (to łatwe - szpital, włos w szatni itd.) i zweryfikował badania DNA. A Aneta K. - jakbym jej zapłacił to pewnie zrobiłaby dla mnie bardzo wiele ... nie tylko gębę wytarła .... Hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniko upominac to mozesz sam siebie 28.12.06, 12:13 jw. a na etyka to jestes bardzow ulgarny Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Naprawdę ??? 28.12.06, 12:17 Nie używam przekleństw ani innych niecenzuralny słów. Nie podszywam się pod nikogo w przeciwieństwie do powyższej "Joli". A słowo prostytutka to nazwanie sprawy po imieniu. Zresztą ta pani się nie wstydzi sama się publicznie przyznała... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 A Aneta K. - jakbym jej zapłacił to pewnie ... 28.12.06, 12:16 zrobiłaby dla mnie bardzo wiele ... > nie tylko gębę wytarła .... Hahahaha ...." Nie przeceniasz no aby swoich możliwości cieniasku z Brukseli ? czym chciałbys to robić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: A Aneta K. - jakbym jej zapłacił to pewnie .. 28.12.06, 12:17 Oj, oj, kogoś chyba zdenerwowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 P_A_L_E_S_T_R_I_N_A_ czolowy truciciel UE.. 28.12.06, 12:28 skoro joli to nie przeszkadza to niech ciebie glowa nie boli, a czy ja jej dorastam do czegokolwiek to mi zwisa i powiewa na dodatek, ja to ja a nie jak ona czy ty ze kopiujecie encyklopedie na wasze posty i badz soba wiele na tym wygrasz a "wyksztalciucha" nie udawaj bo nim nigdy nie bedziesz a to z prostego powodu ze nalezysz do ugrupowania tych gluchoPiSzczkow a tam sama ciemnota i badziewie. A o Anete Krawczyk to ty sie nie martw, da sobie rade bez ciebie a jak jej adwokata potrzeba to nie o porade do ciebie sie zwroci, a co do profilu GW jezeli nie lubisz to czytaj Semke z "Rzeczpospolitej" (abba15) to jest towarzystwo dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Skoro Ty to Ty... 28.12.06, 12:35 <<<<ja to ja a nie jak ona <<< Skoro ty to ty to dlaczego nie piszesz pod własnym oryginalnym nickiem tylko korzystasz z nicka wymyślonego przez kogoś innego. Brak kreatywności ???? Brak wiary w siebie ??? Boisz się że inni wyśmieją nicka którego sama sobie wymyślisz ???? Chcesz żeby szybciej CIę zauważono ??? Nie masz nic mądrego do powiedzenia i posiłkujesz się sławą Joli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Skoro Ty to Ty... 28.12.06, 12:51 palestrina2005 napisał: > <<<<ja to ja a nie jak > ona <<< > > Skoro ty to ty to dlaczego nie piszesz pod własnym oryginalnym nickiem tylko > korzystasz z nicka wymyślonego przez kogoś innego. > Brak kreatywności ???? Brak wiary w siebie ??? Boisz się że inni wyśmieją nicka > > którego sama sobie wymyślisz ???? Chcesz żeby szybciej CIę zauważono ??? Nie > masz nic mądrego do powiedzenia i posiłkujesz się sławą Joli ??? SLAWA KOGO????????a w czym ona taka slawna???? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Skoro Ty to Ty... 28.12.06, 12:57 Wreszcie odwazyłaś się napisac pod własnym nickiem... Widzisz... jednak można jak się chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 _P_A_L_E_S_T_R_I_N_A_czolowy truciciel UE 28.12.06, 12:59 palestrina2005 napisał: > <<<<ja to ja a nie jak > ona <<< > > Skoro ty to ty to dlaczego nie piszesz pod własnym oryginalnym nickiem tylko > korzystasz z nicka wymyślonego przez kogoś innego. > Brak kreatywności ???? Brak wiary w siebie ??? Boisz się że inni wyśmieją nicka > > którego sama sobie wymyślisz ???? Chcesz żeby szybciej CIę zauważono ??? Nie > masz nic mądrego do powiedzenia i posiłkujesz się sławą Joli ??? ------------------------------ no wlasnie pisze pod moim nickiem oryginalnym, a ty???palestrina - to od palestry podajesz sie za adwokata????, ale chyba diabla, siedzisz na etacie Leppera i plujesz na klawisze, a skoro za "zatruwanie" forum ci placa to tez jestes prostytutka w pewnym sensie, bo bierzesz pieniadza za pierd.olenie kotka za pomoca mlotka i probujesz dowalic komu sie da kto krytykuje ta niby-koalicje ale nie bardzo ci wychodzi, wiec innych nie nazywaj epitetemi ktore mozna przykleic do twoich plecow Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jola - niedouczona 28.12.06, 13:03 palestrina - to od > palestry podajesz sie za adwokata????, Jak ja lubię niedouczonych internautów. Wejdź na google i poszukaj sobie kim był Palestrina.... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Jola - niedouczona 28.12.06, 13:10 > Jak ja lubię niedouczonych internautów. Wejdź na google i poszukaj sobie kim > był Palestrina.... Niedouczony to jestes ty, nikomu nie imponuje dzisiaj googlarz, ktory cos ladnie brzmiacego w sieci znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Jola - niedouczona 28.12.06, 13:15 Ciebie też musiałem douczać pewnie do tej pory nic nie słuchaleś Palestriny... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Jola - niedouczona 28.12.06, 13:19 > Ciebie też musiałem douczać pewnie do tej pory nic nie słuchaleś Palestriny... widac, ze to sluchanie ma destrukcyjny wplyw na stan twojego umyslu. Posluchaj "ich troje", pasuje lepiej do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok mikromyslicielu, juz raz pisałem.... 28.12.06, 13:03 odczekaj do procesu. A po procesie przeklniesz kazde lustro, chyba ze uważasz, że jak plują na Ciebie, to jest to tylko ciepły deszczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 To nie ma nic wspólnego z procesem 28.12.06, 13:06 To co napisałem nie ma nic wspólnego z procesem. Jesli proces pokaże że Aneta mówi prawdę to znaczy że jest łapówkarą i prostytutką. Jeśli okaże się że Łyżwiński mówi prawdę - Aneta K. będzie kłamcą. Jaki by nie był wynik procesu Aneta K. złamała prawo (łapówkarstwo lub kłamstwo) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: To nie ma nic wspólnego z procesem 28.12.06, 13:12 > Jaki by nie był wynik procesu Aneta K. złamała prawo (łapówkarstwo lub kłamstwo > ) Zostaw czlowieku te sprawe sadom. Samo twierdzenie, ze ktos zlamal prawo moze byc przestepstwem, a sady nie lubia jak im ktos miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok naucz sie lepiej grac, poniewaz myslec............ 28.12.06, 17:19 nie potrafisz. Ale plujesz jak z nut! Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dwom.. 28.12.06, 11:57 Panowie dziennikarze z GW odrobinę wyobrazni.Jak mozna konfrontować zeznania świadka oskażenia ze świadkiem potwierdzającym te fakty.konfrontuje sie ze świadkami,ktorzy te same opisywane zdarzenia przez pania Krawczyk opisuja w inny odmienny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:01 Ci fachowcy od sledzenia w GW tak szybko przebierają nóżkami, żeby choć komuś postawiona zarzuty /Łyżwińskiego skazałabym bez rozprawy/, Ze działania prokuratorów i ich okreslenia całkiem im się pomyliły, albo nie spodziewają się dociekliwych czytelników. Dla nich temat, to temat a nie jakieś tak "konfrontacje". Jak sprawdzą stan konta i zobaczą ile ich ta "dęta" sprawa kosztuje, a jeszcze nie koniec bo adwokat widząc kasę tak szybko nie odpuści. Juz pisałam, że trzeba jeszcze psychologa dla dzieci, a pani lekkoprowadząca się też napewno darmo nie wymyśla coraz nowych "prawdziwych" faktów. Co do alimentów to prawda, Samoobrona powinna ogłosić zrzutkę albo wykreować jakiegoś Łojca. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 11:57 palestrina2005 napisał: > Znowu prostytutka Aneta K. na piedestale w GW... To bardzo ładnie z twojej strony, że uznajesz winę Łyżwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:00 Nie doczytałaś do końca mojej wypowiedzi czy wszelkie informacje traktujesz "wybiórczo" jak GW ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:07 Doczytałam - dwukrotnie nazwałeś Krawczyk prostytutką, co oznacza, że pośrednio uznajesz winę Łyżwy. Pomijam już to, że na jej miejscu pozwałabym cię za zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:15 Mendrzec palestrina sądzi, że prostytucja to przestępstwo, natomiast molestowanie i/lub stręczycielstwo nie są przez prawo ścigane. Z taką znajomością prawa karnego nie wróżę palestrinie długiego pobytu na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:19 Nie uważam, że prostytucja to przestępstwo, ale już seksualne łapówkarstwo (które Aneta K. twierdzi, że popełniła wręczając seksualną łapówkę) jest przestępstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:39 > Nie uważam, że prostytucja to przestępstwo, ale już seksualne łapówkarstwo Przestan w koncu odwracac kota ogonem. Po tylu dyskusjach tutaj kazdy srednio inteligentny zaskoczylby, ze w sumie niewazne kim albo czym jest Anetka. Wazne jest najwyzej dla takich mkacho jak ty. Dla normalnych ludzi jest wazne, czy Lyzwinski dokonal tego o co jest oskarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:47 Co jest ważne a co nie zostaw do oceny każdemu z osobna. Dla mnie postępowanie Anety K. jest wysoce nieetyczne i czy kłamie czy mówi prawdę złamała prawo - łapówkarstwo i kłamstwo w prokuraturze to przestępstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:50 > Dla mnie postępowanie Anety K. jest wysoce nieetyczne i czy kłamie czy mówi Dla mnie ty jestes przykladem najgorszej nieetycznej postawy jaka mozna sobie wyobrazic. Z ofiary robisz przestepce, a przestepca jest czysty bo tego wymaga linia partii. Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:01 <<<Z ofiary robisz przestepcę<<<< Chyba z "ofiary"... Z jakiej ofiary ???? Zgodziła się i dostała za to jak na małe miasteczko całkiem sporo kasy... Ofiarami to są kobiety które nie dostają pracy bo nie godzą się na dawanie d... Ofiarami sa kobiety które miały lepsze kwalifikacje niż Aneta K. i przegrały w konkurencji z Anetą K. bo nie chciałby dawac d... To są prawdziwe ofiary. Aneta K. jesli mówi prawdę popełniła przestępstwo, bo dzięki łapówce dostała pracę której prawdopodobnie gdyby uczciwie rozpatrywać kwalifikacje nie dostałaby... dostałby ją ktoś inny... i ta inna osoba jest ofiara nie Aneta... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:08 Z jakiej ofiary ???? Zgodziła się i dostała za to jak na małe miasteczko > całkiem sporo kasy... > Ofiarami to są kobiety które nie dostają pracy bo nie godzą się na dawanie d... > Ofiarami sa kobiety które miały lepsze kwalifikacje niż Aneta K. i przegrały w > konkurencji z Anetą K. bo nie chciałby dawac d... > To są prawdziwe ofiary. palestrina, idz sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:13 Ale nie za publiczne pieniądze, bitte. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Merytoryczna odpowiedź 28.12.06, 13:16 gdy brakuje argumentów - inwektywy... Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Re: Merytoryczna odpowiedź 28.12.06, 15:19 Przeczytałem wszystkie Twoje posty i nie znalazłem żadnego argumentu. Masz tam jakąś swoją nienajmądrzejszą teorię i jesteś przekonany że masz rację. Ale za kilkoma słowami, które uparcie powtarzasz pomijasz ważne ale niewygodne dla Ciebie argumenty. Czego więc wymagasz od innych? Denerwują się bo wymiana zdań z Tobą jest jałowa. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Merytoryczna odpowiedź 28.12.06, 15:27 Piszesz że moje teorie sa nienajmądrzejsze a nikt nie potrafi ich obalić. Ty równieżbo nic konkretnego nie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Merytoryczna odpowiedź 28.12.06, 15:39 > Piszesz że moje teorie sa nienajmądrzejsze a nikt nie potrafi ich obalić. Czlowieku, przeciez wlasnie o to chodzi, nikt nie ma czasu na "obalanie" bzdurnych teorii. Jak ci ludzie na forum odpowiadaja to raczej w celu azebys w koncu zmadrzal albo tez lubia sobie robic jaja z ciebie. Nie potrafisz tych prostych zreczy zauwazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Merytoryczna odpowiedź 28.12.06, 16:28 helmut.berlin napisał: > > Piszesz że moje teorie sa nienajmądrzejsze a nikt nie potrafi ich obalić. > Czlowieku, przeciez wlasnie o to chodzi, nikt nie ma czasu na "obalanie" > bzdurnych teorii. Jak ci ludzie na forum odpowiadaja to raczej w celu azebys w > koncu zmadrzal albo tez lubia sobie robic jaja z ciebie. Nie potrafisz tych > prostych zreczy zauwazyc? Zachowujesz się jak zwykły troll a nie dyskutant. Jezeli nie podobaja ci sie argumenty nie stosuj inwektyw lub nie odpisuj któryś z kolei raz. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo o trollu który trolle tropił... 28.12.06, 19:13 ...czyli baśń o romano czydzieści i cztery (to do rymu z "afery") Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo romano33 - jesteś przewidywalny jak... troll 28.12.06, 21:11 Poszerz swój zasób leksykalny o nowe epitety, bo wyzywanie wszysytkich od trolli zdradza twoją trollowatą naturę. Dla ułatwienia dodam, że możesz też próbować odnosić się ad rem do wypowiedzi, które komentujesz - wówczas istnieje nadzieja, że po pewnym czasie bezwzględnego praktykowania tego obyczaju przestaniesz być postrzegany jako postać molestująca uczestników forum swoją głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:48 palestrina2005 napisał: > Nie uważam, że prostytucja to przestępstwo, ale już seksualne łapówkarstwo > (które Aneta K. twierdzi, że popełniła wręczając seksualną łapówkę) jest > przestępstwem... Mendrcze, powiedz mi, cóz to takiego jest - "seksualne łapówkarstwo" ??? Słyszałem o "seksualnej turystyce", o "molestowaniu seksualnym" słyszałem, ale łapówkarstwo - to chyba twój wynalazek jakiś, ad hoc sklecony... Jakoś nikt w zioberowskiej prokuraturze się o ewentualnym stawianiu takiego zarzutu Anecie K. nie zająknął, a oni tam chyba potrafią twórczo zinterpretować literę ? Politowanie budzą twoje zadufkowate komentarze w sytuacji, kiedy nie odróżniasz deliktu od reliktu. Zorientuj się lepiej, o co w tym całym prawie w ogóle i w szczególe chodzi, bo jego nieznajomość może ci kiedyś (już wkrótce ?) mocno się dać we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:53 > Jakoś nikt w zioberowskiej prokuraturze się o ewentualnym stawianiu takiego zarzutu Anecie K. nie zająknął, a oni tam chyba potrafią twórczo zinterpretować literę ? Ta nadgorliwosc niektorych pisiorow jest przerazajaca. Ciekaw jestem czy kaczory zdaja sobie sprawe co nawyprawiali. Ludziom ubogim umyslem trzeba pomoc, a nie otumaniac. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:17 helmut.berlin napisał: > Ta nadgorliwosc niektorych pisiorow jest przerazajaca. Ciekaw jestem czy > kaczory zdaja sobie sprawe co nawyprawiali. Ludziom ubogim umyslem trzeba > pomoc, a nie otumaniac. Takie zadanie przekracza możliwości kaczorów, bo sami są bardzo ubodzy umysłowo (i nie tylko). A nawet gdyby nie byli, to nie da się w ten sposób przechwycić władzy, a ich tylko władza interesuje. Z punktu widzenia kaczorów - im więcej otumanionych, tym lepiej... Tak właśnie należy rozumieć wypowiedzi gładszego bliźniaka o "najlepszym roku" - owszem, był najlepszy, bo poziom otumanienia przekroczył 30% :((( Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:21 > otumanionych, tym lepiej... Tak właśnie należy rozumieć wypowiedzi gładszego > bliźniaka o "najlepszym roku" - owszem, był najlepszy, bo poziom otumanienia > przekroczył 30% :(( Naukowcy mowia (na szczescie), ze 30% to magiczna granica (oglupienia). Wierze w narod polski i mysle, ze nawet te 30% jest przesadzone... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:09 Jak to ??? w prokuraturze mówiono o zarzucie łapówkarstwa wobec Łyżwińskiego. Czyli przyjęcie korzyści (seks) w zamian za danie pracy. Czyli wg prokuratury jest to przestępstwo. A z tego co wiem niezgodne z prawem jest nie tylko branie ale także dawanie łapówki (czyli danie korzyści seksualnej za pracę jak to zrobiła Aneta K.) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:27 palestrina2005 napisał: > Jak to ??? w prokuraturze mówiono o zarzucie łapówkarstwa wobec Łyżwińskiego. Biedaku, nie zrozumiałeś, że chodziło o próbę wręczenia łapówki pracownikowi pewnego laboratorium ??? Wyrazy współczucia. Gdybym nie wiedział, że masz obie prawe, to podejrzewałbym, że wstałeś dzisiaj lewą ;) No już dobrze - trochę pożartowaliśmy, a teraz wracamy do prostowania twoich monotonnych krętactw: gdzie i kiedy "w prokuraturze mówiono o zarzucie łapówkarstwa wobec Łyżwińskiego" ? Możesz przytoczyć konkretne wypowiedzi ? A jak już odrobisz tę PD, to napisz mi z łaski swojej, o jakich zarzutach wobec Łyżwińskiego mówi się w prokuraturze obecnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:33 mówiono to w kontekście sprawy z Anetą K. w TVN wypowiadała się osoba z prokuratury... mówiła, że nie można mówic o molestowaniu lecz raczej o przyjęciu łapówki... Niestety było to w TV więc nie dam Ci linka... ale podejrzewam że jakby poszukać to nawet w gazeta.pl pewnie wypowiedź ta gdzies jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:49 A co z osobą, która od takiej łapówki uzależniła przyjęcie, lub nie, do pracy na stanowisko opłacane z publicznych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:10 Oczywiście także jest winna... jeśli to prawda... winny jest i biorący i dający... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:12 palestrina2005 napisał: > Oczywiście także jest winna... jeśli to prawda... Kiedy nazywasz ją prostytutką, jesteś pewien, że to prawda. Kiedy chodzi o ewentualną winę Łyżwy, jest zawsze jakieś "jeśli". Co było do udowodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:18 W pierwszym poście napisałem że Aneta K. jest albo prostytutką (jesli mówi prawdę) albo kłamcą (jeśli kłamie). Tak więc uważam że Aneta K. być może nie jest prostytutką. Tylko że jeśli nie jest prostytutką to znaczy, że skłamała przed prokuraturą mówiąc, że dała seks za pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:20 Palestrina2005 - czołowy myśliciel UE Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:24 > Tylko że jeśli nie jest prostytutką to znaczy, że skłamała przed prokuraturą > mówiąc, że dała seks za pracę. Uzywajac twojej logiki uwazam, ze jak nie jestes psycholem to jestes bezdennie glupi. Albo jestes rezczywiscie psycholem, a wtedy dyskusja o inteligencji jest zbedna. Got it? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Widzę że już wymiękasz i straciłeś nerwy 28.12.06, 13:29 bo Twoje ostatnie posty to już same inwektywy.... Nie masz argumentów przeciw moim bardzo logicznym wywodom i nerwy Ci puściły... Apeluje o etyczne zachowanie na forum i odejście od osobistych wycieczek... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Widzę że już wymiękasz i straciłeś nerwy 28.12.06, 13:33 Umarłam ze śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Widzę że już wymiękasz i straciłeś nerwy 28.12.06, 13:36 Jakie inwektywy? Uzywajac (dla uproszczenia) twojej wlasnej logiki mowie to co mysle o stanie twojego umyslu i sposobie twojego rozumowania. Mowie to na podstawie twoich wypowiedzi, ktore uwazam za szczere. Ty niestety, naprawde tak myslisz jak tutaj mowisz. Zastanow sie troche nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Masz tu definicję i się zastanów jakie bzdety 28.12.06, 13:40 wypisywałeś... Czekam tylko na merytoryczne argumenty - na inwektywy nie będę odpowiadał i jeszcze raz apeluję o etyczne zachowanie na forum... A oto definicja: Prostytucja - sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków płciowych) za pieniądze lub inny rodzaj zapłaty. Osoba oferująca usługi seksualne nazywana jest prostytutką (termin ten odnosi się również do mężczyzn). Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany palestrina2005 - czołowy miłośnik samoobronnych 29.12.06, 05:43 buhajów :-))... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:15 Napisałem że jest albo prostytutką albo kłamcą... czytaj uważnie... albo i jednym i drugim. A swoją drogą może dla przypomnienia powinienem przytoczyć jakąś definicję sława "prostytutka" ze słownika bo chyba nie wiesz co to słowo znaczy. Jeśli wiesz to ciekawe na jakiej podstawie uważasz, że osoba która publicznie oświadcza, że uprawiała z kimś seks dla pieniędzy moze mnie pozwac za nazwanie prostytutką ????? Wytłumaczysz mi to ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:33 Jesteś jednak ciężkim ... Krawczyk nie otrzymywała wynagrodzenia za świadczenie usług seksualnych, tylko za prowadzenie biura poselskiego, czyli ze stosunku pracy. Widać, że nie rażą cię kryteria rekrutacji na państwowe stanowiska, które wprowadził Łyżwiński. Pewnie dlatego nie zauważasz, że jeżeli przyznasz, że Krawczyk się sprzedawała, obarczasz tym samym Łyżwę. Przypomnij sobie definicję, o której mówisz, bo zbyt łatwo zapominasz o tym, że do TEGO tanga trzeba dwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:52 Dlatego napisałem że Aneta K. jest kłamcą (jesli Łyżwiński jest niewinny) lub prostytutką (jeśli jest winny a ona mówi prawdę). > Krawczyk nie otrzymywała wynagrodzenia za świadczenie usług seksualnych, tylko > za prowadzenie biura poselskiego, czyli ze stosunku pracy. Formalnie tak, ale nieformalnie (jeśli mówi prawdę) twierdzi że tak naprawdę miała pracę bo świadczyła usługi seksualne a więc dostawała kasę za usługi seksualne, a prace dostała za seksualną łapówkę... Tak więc nie odpowiedziałaś na pmoje pytanie - skoro Aneta sama twierdzi że za pracę (kasę) świadczyla usługi seksualne jak mogłaby mnie pozwać za nazwanie jej prostytutką... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:56 > Tak więc nie odpowiedziałaś na pmoje pytanie - skoro Aneta sama twierdzi że za > pracę (kasę) świadczyla usługi seksualne jak mogłaby mnie pozwać za nazwanie > jej prostytutką Z tej prostej przyczyny, ze nazwanie kogos "prostytutka" jest uwazane za obrazliwe. Zaden sad nie zaakceptuje twojej wymowki, ze "Aneta cos tam powiedziala..". Dobry adwokat zgnebi cie tak, ze bedziesz dlugo zalowal tych swoich bzdurnych gadek. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:00 Yep. Nie rozumie, biedaczysko, że to na nim, w przypadku pozwu w sądzie, ciążyłby obowiązek udowodnienia tego twierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:20 A ja myślałem że jest domniemanie niewinności i że to oskarżający musi udowodnić oskarżonemu winę (złą wolę itd.)... Rozumiem że wyznajesz zasadę Blumsztajna - w procesie przeciw kobiecie nie ma domniemania niewinności - to facet ma udowodnić że nie jest wielbłądem... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:22 Zatem dlaczego nazwałeś ją prostytutką, skoro istnieje domniemanie niewinności? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:25 Ale ja ją o nic nie oskarżam - mówię na podstawie tego co sama o sobie powiedziała - że świadczyła usługi seksualne w zamian za korzyści (praca=kasa) - czyli zachowanie do którego sama się przyzanje mieści się w słownikowej definicji prostytucji. Zresztą powiedziałem że jest prostytutką (jeśli mówi prawdę) lub kłamcą... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:31 Już ci helmut powiedział, że z takim rozumowaniem miałbyś problem w sądzie. To że KTOŚ COŚ o sobie mówi nie oznacza, że tobie wolno klepać jęzorem bez zastanowienia. Trochę więcej odpowiedzialności za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:39 Cytuję definicję. żeby nie było wątpliwości: Prostytucja - sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków płciowych) za pieniądze lub inny rodzaj zapłaty. Osoba oferująca usługi seksualne nazywana jest prostytutką (termin ten odnosi się również do mężczyzn). Niegdzie nie pisze że jest to okreslenie obraźliwe lub wulgarne. To po prostu nazwanie zawodu i pewnych czynności. Zwróć uwagę na sformułowanie "lub inny rodzaj zapłaty". Takim innym rodzajem zapłaty może być posada/praca. Idealnie definicja ta pasuje do postępowania Anety K. i nie jest stwierdzeniem wulgarnym tylko słowem opisującym jej postępowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:41 Nie, nie pasuje. Chyba że chcesz powiedzieć, że za wykonywanie swoich obowiązków w biurze poselskim Krawczyk nie otrzymywała wynagrodzenia. Nie obchodzi mnie prowadzenie się pani Krawczyk, obchodzi mnie, co funkcjonariusze publiczni robią za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:47 Jeśli założymy że Aneta K. mówi prawdę to za usługi seksualne dostała "inną korzyść" czyli pracę... Tak więc jej pierwsze spotkanie zŁyżwińskim było prostytucją - seks za pewną korzyść... (przeczytaj definicję - nie tylko pieniądze) Później pieniądze dostawała tak naprawdę za seks... (ustna umowa - jej i Łyżwińskiego - sama to powiedziała) Prostytutki w agencja w Polsce też zdaje się oficjalnie nie biorą kasy za seks tylko usługi towarzyskie itd... aby ominąć prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:56 To Krawczyk przyszła do Łyżwińskiego z tą propozycją? Nie rażą cię kryteria przyjmowania do pracy za pieniądze publiczne ustalone w SO? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:18 Łyżwiński też nie przyszedł do Krawczyk.... Wszystko zaaranzowała życzliwa koleżanka, a Aneta po jej ofercie sama poszła... Jeśli Aneta mówi prawdę Łyżwiński powinien zostac ukarany (niech to rozstrzygnie sąd). Ale nie róbmy "ofiary" z Anety K. Jesli mówi prawdę to wręczyła łapówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 16:57 Chcesz powiedzieć, że warunki przyjmowania kobiet do pracy w biurach SO ustaliła ... koleżanka Krawczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 29.12.06, 07:49 Koleżanka była pośrednikiem - Aneta poznała warunki i zgodziła się na nie. I poszła na rozmowę jak sama mówi akceptując warunki. Nikt jej nie zmuszał. To tak jak do ciebie by dzwonił headhunter i powiedział że taka to a taka firma szuka pracownika, tyle to a tyle płaci, takie są warunki zatrudnienia. Jak jesteś zainteresowana i podobają Ci się te warunki to idziesz na rozmowę kwalifikacyjną gdzie dowiesz się szczegółów... czyli wstępnie godzisz się na zaproponowaną ofertę i nikt CIę nie zmusza... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:14 Obraźliwe to są określenia na k... i dz..... Prostytutka to po prostu określenie zawodu, dozwolonego w wielu krajach... Procederu kasa za seks nie mozna nazwać inaczej - ma ten proceder scisłą definicję słownikową "prostytutka". Gdybym nazwał Anetę K. słowem na K... oczywiście byłaby to obraza. Ale prostytutka to po prostu nazwanie to co robiła... Na tej samej zasadzie kobieta pracująca w agencji towarzyskiej mogłaby podac do sądu policjanta nazywającego ją prostytutką... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:15 > Na tej samej zasadzie kobieta pracująca w agencji towarzyskiej mogłaby podac do > sądu policjanta nazywającego ją prostytutką... smieszny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: merytorycznie odpowiedasz.... 28.12.06, 13:26 to udowodnij nam, ze nie jestes smieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dyskusję 28.12.06, 13:43 a nie epitety. > to udowodnij nam, ze nie jestes smieszny. Ależ ja się staram, aby chociaż część moich postów była zabawna... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dysku 28.12.06, 13:47 > > to udowodnij nam, ze nie jestes smieszny. > Ależ ja się staram, aby chociaż część moich postów była zabawna... Znowu nie zrozumiales, twoje posty nie sa zabawne, daleko im do tego. Mimo to ty jestes smieszny. Nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dysku 28.12.06, 13:51 Najbardziej zabawna jest "logika" Twoich postów. Nie potrafisz zbić merytorycznie moich logicznych argumentów i uciekasz do inwektyw widząc ze przegrywać. Jeszcze raz do przemyślenia - przeczytaj definicję "prostytucji" którą przekopiowałem... i zacznij używac głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dysku 28.12.06, 13:58 Powtórz jeszcze kilka razy, że helmut obrzucił cię inwektywami. Na pewno uwierzą. Dobre zaklinanie rzeczywistości i robienie z siebie ofiary nie jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dysku 28.12.06, 14:10 > Nie potrafisz zbić merytorycznie moich logicznych argumentów i uciekasz do > inwektyw widząc ze przegrywać. Twoich "argumentow" naprawde nie mozna zbic, ale nie dlatego, ze sa logiczne. Wrecz przeciwnie. Rozmawiales kiedys z obrazem? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dysku 28.12.06, 14:19 Hahaha.. Znowu jesteś w odwroci... Jeszcze raz przeczytaj definicję "prostytucji", abyś zobaczył jakie bzdety piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dysku 28.12.06, 14:22 > Hahaha.. Znowu jesteś w odwroci... Jeszcze raz przeczytaj > definicję "prostytucji", abyś zobaczył jakie bzdety piszesz... No chociaz wiesz co to oznacza, mowic do obrazu. Cieszymy sie, ze jestes tutaj bo byloby nudno. Ale tak jak mowilem, nei oznacza to auytomatycznie, ze twoje posty sa dowcipne, wystarczy, ze ty jestes smieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Czytaj i wreszcie zacznij myśleć 28.12.06, 14:24 bo plączesz się w zeznaniach. Na poczatku probowałeś pisac logicznie ale Ci nie wychodziło więc zacząłeś używać inwektyw a teraz się wycofujesz... Jeszcze raz: Prostytucja - sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków płciowych) za pieniądze lub inny rodzaj zapłaty. Osoba oferująca usługi seksualne nazywana jest prostytutką (termin ten odnosi się również do mężczyzn). Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czytaj i wreszcie zacznij myśleć 28.12.06, 14:31 na te dyskusje z toba nie musze wlaczac zadnego myslenia, nie dotarlo to jeszcze do ciebie. Ty dalej swoje w kolko Macieja z definicja "prostytutki", wylacz ten "replay" bo glowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Czytaj i wreszcie zacznij myśleć 28.12.06, 14:39 Od Twoich postów też głowa boli... Chyba z tym Twoim PRem to jest sciema, bo patrząc na Twój poziom to raczej robisz w Berlinie na zmywaku... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czytaj i wreszcie zacznij myśleć 28.12.06, 14:48 Nie wiem co to znaczy "robic na zmywaku", podaj nam definicje prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Czytaj i wreszcie zacznij myśleć 28.12.06, 14:54 Dobrze wiesz, codziennie to robisz... Kończę ten wątek bo dalsza dyskusja z Tobą nie ma żadnego sensu... Przegrałeś w logicznych argumentach i teraz sporwadzasz dyskusję na inne tory.. Na razie... pogadam z innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Re: Apeluję o etykę na forum i merytoryczną dysku 28.12.06, 14:02 Po co merytoryczna dyskusja, skoro...tygodnik donosi: Newsweek. 01/07, strona 36 Seksafera w SAMOOBRONIE Na samo jego wspomnienie prostytutki dostają gęsiej skórki. To najbardziej znienawidzony klient warszawskich agencji towarzyskich. Andrzej Lepper. Wicepremier.( Violetta Ozminkowski , współpraca Edyta Żemła (poczytaj na stronie tygodnika…Taki premier ..taki wicepremr… (Dziennik, 28.12.06) Jarosław Kaczyński: Śpię z kotem Może obrazić się na premiera, ugryźć go w rękę, a nawet ostrzyć na nim pazury. A co na to premier? Pozwala mu jeszcze spać we własnym łóżku! Kto ma tak wyjątkowe względy u Jarosława Kaczyńskiego? Kot Alik - zdradza "Fakt". Przyjaźń premiera Jarosława Kaczyńskiego i Alika jest bolesna, bo kot ma ostre pazury. Alik z lubością wbija je w premierowskie łydki. Jego pan się jednak nie denerwuje. Wie, że w ten sposób kot demonstruje swą miłość. Ale pozaciągane spodnie to niejedyny owoc kociej namiętności. "Cały czas mam ręce podrapane i pogryzione, w bliznach" - pokazuje swe dłonie premier. "Gdy wracam do domu, to Alik z radości tupie, potem biega i cap mnie zębami za rękę tak mocno" - zwierza się Jarosław Kaczyński. Ostatnio jednak Alik był jakiś nieswój. "Źle zareagował na przeprowadzkę do rządowej willi przy ul. Parkowej" - opowiada Kaczyński. By poprawić kociakowi humor, pozwolił mu spać w premierowskim łóżku. "Wcale mi nie przeszkadza. Rozkłada się w nogach i spokojnie leży przez całą noc" - wyznaje premier i głaszcze zadowolonego Alika.( (Dziennik, 28.12.06) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:19 Nie, nie na tej samej zasadzie, młotku. Aneta Krawczyk nie pracowała w agencji towarzyskiej, tylko w biurze poselskim i za to powinna była dostawać wynagrodzenie. Jeżeli dostawała wynagrodzenie za usługi seksualne, a ty jesteś o tym przekonany, Łyżwa powinien być pociągnięty do odpowiedzialności przed sądem pracy za niewypłacanie należnego wynagrodzenia wynikającego ze stosunku pracy. Czy przyjmiesz tę wersję do wiadomości, czy też tę drugą, i tak Łyżwiński jest bardziej obciążony. W imię czego go tak bronisz, nie pojmuję. Nie obchodzi mnie prowadzenie się Anety Krawczyk. Obchodzi mnie bardzo, co robią funkcjonariusze publiczni za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:53 A ja go wcale nie bronię - Łyżwiński jest winny (jeśli Aneta mówi prawdę) lub niewinny jeśli Aneta kłamie). Poczekam na werdykt sądu. A Aneta jest winna (jeśli mówi prawdę) lub winna (jeśli kłamie). Pytanie tylko czy jest winna łapówkarstwa czy kłamstwa... tu tez poczekam co ustali sąd... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:59 A ja cię odsyłam do twojego pierwszego obelżywego postu. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:03 <<<Znowu prostytutka Aneta K. na piedestale w GW... Aneta K jest albo kłamcą albo prostytutką albo jednym i drugim...<<< Prosze bardzo - napisałem ze jest albo kłamca albo prostytutką... Po drugie jak już chyba ustaliliśmy w definicji słowa prostytutka nie jest napisane że jest to słowo obelżywe. Jest to zawód dozwolony w wielu krajach świata i słowo "prostytutka" po prostu określa ten zawód... Jakbym nazwał Anetę K. słowami na k... to byłby post obelżywy. Ale samo słowo prostytutka nie jest wg słownika obelżywe... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:43 > Jeśli wiesz to ciekawe na jakiej podstawie uważasz, że osoba która publicznie > oświadcza, że uprawiała z kimś seks dla pieniędzy moze mnie pozwac za nazwanie > prostytutką ????? Oj bys sie zdziwil, jakby cie adwokaci Anety dorwali to bys mial duze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:55 Ostatnio ktoś z LPR został pozwany za nazwanie kogoś pederastą - podał definicję słownikową i prokuratura nic nie mogła zrobić. Prostytutka też ma swoją definicję i po tym co powiedziała Aneta K. nie ma wątpliwości że jej zachowanie (jesli mówi prawdę) mieści się w definicji tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:58 > Prostytutka też ma swoją definicję i po tym co powiedziała Aneta K. nie ma > wątpliwości że jej zachowanie (jesli mówi prawdę) mieści się w definicji tego > słowa. Chcialbym zauwazyc, ze to ty nie masz "watpliwosci", sad bedzie mial. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Odsyłam do definicji 28.12.06, 13:56 Prostytucja - sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków płciowych) za pieniądze lub inny rodzaj zapłaty. Osoba oferująca usługi seksualne nazywana jest prostytutką (termin ten odnosi się również do mężczyzn). Nigdzie nie pisze że jest to słowo obraźliwe lub obelżywe. Jest to po prostu nazwanie czynności, zawodu... Zwróć uwage na "inny rodzaj zapłaty" Idealnie nadaje się do interesiku który jak twierdzi zrobiła Aneta K. - usługa seksualna w zamian z zapłatę w postaci zatrudnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz GadzinówkaWybiorcza uparta jak muł. 28.12.06, 11:57 Cały czas o jakimś gwałcie opowiada a to raczej czerpanie korzyści, ze świadczenia usług seksualnych, miało miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tata60 "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dwom.. 28.12.06, 11:59 Prokuratura wpuściła się w maliny i teraz uczyni wszystko by pokazać , że jednak coś było. Ły żwiński, gdyby był mądry, to do procesu nic by nie mówił, a zwłaszcza w prokuraturze. Niech jemu coś udowodnią, a nie on ma udowodnić, że nie jest słoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:03 Ale Pan Blumsztajn (chyba Seweryn) własnie tak w GW napisał, że w procesach o molestowanie, ponieważ kobieta jakoby jest słabsza, musi być tak, że to facet musi udowodnić, że nie jest słoniem... Odpowiedz Link Zgłoś
primax21 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:01 palestrina2005 napisał: > Znowu prostytutka Aneta K. na piedestale w GW... > > Aneta K jest albo kłamcą albo prostytutką albo jednym i drugim... Zawsze mnie zastanawia ze ludzie plują na GW ale ją czytaja i sie wypowiadają na jej forum jaka to ona zła Ja jak cos mi nie odpowiada to tego nie czytam oglądam uprawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:04 Dobrze mieć informację z wielu źródeł - przefiltrować, a potem na podstawie tego mieć własną opinię - nie opinię Dziennika, TVN, Gazety ale WŁASNĄ opinię.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 P_A_L_E_S_T_R_I_N_A_czolowy truciciel UE 28.12.06, 12:09 palestrina2005 napisał: > Dobrze mieć informację z wielu źródeł - przefiltrować, a potem na podstawie > tego mieć własną opinię - nie opinię Dziennika, TVN, Gazety ale WŁASNĄ > opinię.... ______________________________________ WLASNIE wlasna MOJE SA moje A TWOJE SKOPIOWANE Z INNYCH, a media sa po to zeby sobie robic wlasna opinie czerpiac i analizujac informacje, ale najpierw trzeba sie nauczyc czytac "miedzy wierszami" Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 palestrina2005.. czołowa dziwka UE ! 28.12.06, 13:10 ..daje za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
kuzynka.edyta Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:07 nie psuj ludziom przyjemnosci, szczegolnie jesli to dla nich jedyna w zyciu przyjemnosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:24 kuzynka.edyta napisała: > nie psuj ludziom przyjemnosci, szczegolnie jesli to dla nich jedyna w zyciu > przyjemnosc ;) Widzę, że mamy co do palestriny zbieżne spostrzeżenia, kuzynko. Jednak nie wykluczam, że ten "czołowy myśliciel" marszczy freda także w chwilach wolnych od lektury GW, ale wtedy to już nie jest przyjemność, tylko odruch... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:07 Newsweek. 01/07, strona 36 Seksafera w SAMOOBRONIE Na samo jego wspomnienie prostytutki dostają gęsiej skórki. To najbardziej znienawidzony klient warszawskich agencji towarzyskich. Andrzej Lepper. Wicepremier.( Violetta Ozminkowski , współpraca Edyta Żemła (poczytaj na stronie tygodnika…Taki premier ..taki wicepremr… (Dziennik, 28.12.06) Jarosław Kaczyński: Śpię z kotem Może obrazić się na premiera, ugryźć go w rękę, a nawet ostrzyć na nim pazury. A co na to premier? Pozwala mu jeszcze spać we własnym łóżku! Kto ma tak wyjątkowe względy u Jarosława Kaczyńskiego? Kot Alik - zdradza "Fakt". Przyjaźń premiera Jarosława Kaczyńskiego i Alika jest bolesna, bo kot ma ostre pazury. Alik z lubością wbija je w premierowskie łydki. Jego pan się jednak nie denerwuje. Wie, że w ten sposób kot demonstruje swą miłość. Ale pozaciągane spodnie to niejedyny owoc kociej namiętności. "Cały czas mam ręce podrapane i pogryzione, w bliznach" - pokazuje swe dłonie premier. "Gdy wracam do domu, to Alik z radości tupie, potem biega i cap mnie zębami za rękę tak mocno" - zwierza się Jarosław Kaczyński. Ostatnio jednak Alik był jakiś nieswój. "Źle zareagował na przeprowadzkę do rządowej willi przy ul. Parkowej" - opowiada Kaczyński. By poprawić kociakowi humor, pozwolił mu spać w premierowskim łóżku. "Wcale mi nie przeszkadza. Rozkłada się w nogach i spokojnie leży przez całą noc" - wyznaje premier i głaszcze zadowolonego Alika.( (Dziennik, 28.12.06) Odpowiedz Link Zgłoś
aniko Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:15 czemu sie dziwisz, przeciez palestina2005 jest tu na etacie. i to na dodatek tylko w godzinach pracy. widac na kompa w domu zabraklo.... Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:12 no własnie, wszystkie informacje zostały tak pięknie podane, zeby społeczeństwo uznało że Aneta K. to prostytutka. Gdyby świat był taki czarno - biały jak w twojej głowie, to rzeczywiście życie byłoby proste. Niestety tak nie jest. PRzemymyśl to "myslicielu". Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dwom.. 28.12.06, 12:23 Co z tego że testy DNA coś wykażą lub nie wykażą??? Przecież autorytety moralne w stylu Michnika czy Urbana i tak wiedzą lepiej. Tylko dlaczego podważanie teorii ewolucji ma być bardziej kuriozalne niż podważanie wyników badań DNA? Odpowiedz Link Zgłoś
neiden ta sex afera zaczyna byc nudna 28.12.06, 12:33 gazeta powinna interesowac sie bardziej powaznymi sprawami dotyczacych polski.ta akcja przeciwko samoobronie nie "wypalila" za falszywe oskarzenia winnych zamykac ,to wszystko zaczyna byc smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dwom.. 28.12.06, 12:34 Jak ci idzie ty stara cichodajko-bezwstydnica. Ojca juz znalazlas?.Wyjdz na ulice kuknij w prawo i w lewo moze go trafisz,a moze zdupil cie ktos z zagranicy a ty jak zwykle nie wiesz?. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:35 > Aneta K jest albo kłamcą albo prostytutką albo jednym i drugim... a moze jest "tylko" prostytutka? a moze normalnmym czlowiekiem z problemami, marzeniami itd. Ty jestes chyba kretynem, a napewno seksista. Masz problemy z kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:38 helmut.berlin napisał: > > Aneta K jest albo kłamcą albo prostytutką albo jednym i drugim... > > a moze jest "tylko" prostytutka? a moze normalnmym czlowiekiem z problemami, > marzeniami itd Aneta,zapraszamy na balety-ty stara lajdaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:48 a na tych baletach to juz lajdaczka nie bedzie??? wsiochu zza Buga, co ci sloma z kamaszy wystaje, i smierdzisz SOrbona ---------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:42 Nie. On jest tylko przyzwyczajony do tego, że obcowanie cielesne ograniczone jest tylko do jednej osoby. Nie trzeba się śmiać, warto się nad takimi pochylić ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 12:47 > Nie. On jest tylko przyzwyczajony do tego, że obcowanie cielesne ograniczone > jest tylko do jednej osoby. Znam takich "swietoszkow", troche sie tylko dziwilem jak prosili azebym im zalatwil fajna polska dziewczyne-asystentke, wiadomo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dwom.. 28.12.06, 12:41 Nie mogę się doczekać zeznań imć p.Leppera. Podobno k....m płacił z budżetu. Oszczędny gospodarz. A to checa! Co jeszcze ten facet porabia w rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf Aneta K - jaka jest? 28.12.06, 12:50 bez wzgledu na to co pisza o Anecie K - prostytutka, wykorzystana kobieta, biedna matka itd..to szczerze jej bede wspolczuc podczas konfrontacji z 2 swiadkami broniacymi samoobrony... ekartki i prezenty na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Re;Aneta K -jaka jest? 28.12.06, 13:48 Ma jaja na które nie stać mnie i innych internautów. Gdy takie podwyżki były w latach 70-80, wyszliśmy na ulice! Dzisiaj gdzimy się na Kaczystan! Za 3-5 lat w Kczystanie zostaną sami emeryci, kto ich utrzyma? Kaczystan stanie się przyczyną I WOJNY ATOMOWEJ! Nie będzie Rusek "pluł nam w Twarz". PS. Aneta-jaka jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Aneta, wez spakuj manatki i lec do UK 28.12.06, 12:53 Dostaniesz godna prace, na dzieci zarobisz a te dupki nie beda Ci dokuczac... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Idz do agencji palestrina 29.12.06, 11:05 Rozluznij sie, moze ci dobrze zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
volverener "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dwom.. 28.12.06, 12:58 Odnosze wrazenie ze wszyscy ci, ktorzy wypowiadaja sie krytycznie wobec Pani Krawczyk w jakis sposob sa zainteresowani odwroceniem uwagi czytajacych ich posty od niewspolmiernie wazniejszego aspektu "seksafery". Mianowicie od zepsucia politycznych obyczajow jakie obserwujemy w ostatnich czasach pod rzadami obecnej koalicji. To tak jakby chcieli powiedziec: A co tam Lepper i Lyzwiski i cala ta klika. Popatrzcie co wyprawia ta kobieta z Radomska! Otoz dla mnie i - na szczescie - wiekszosci rodakow decyzje jakie kiedys podjela Pani Krawczyk - i jakie codziennie podejmuja tysiace kobiet w podobnych sytuacjach w naszym kraju - sa niczym wobec destrukcyjnego wplywu na zycie spoleczne Leppera, Lyzwinskiego i im podobnych. I dlatego mamy prawo ich krytykowac i poddawac surowej ocenie, w sposob jawny i publiczny. I to wlasnie umozliwia nam miedzy innymi to forum. Podobnie jak wielu Polakow odczuwam bezsilnosc wobec jawnego i bezkarnego manifestowania bufonady, bezczelnosci i chamstwa przez obecnych rzadzacych naszym panstwem. Odczuwam wstyd za naszego prezydenta, premiera, ludzi malych duchem i prostackich z charakteru. Ludzi ktorzy na oczach calego narodu klamia i zawlaszczaja sobie zaslugi tych ktorzy rzadzili przed nimi. Ludzi ktorzy swoje pozycje zawdzieczaja - do czego publicznie sie przyznaja - jednemu ksiedzu, ojcu Rydzykowi, ktoremu udalo sie omamic rzesze prostych i slabo wyksztalconych rodakow. Lepper, Lyzwinski, Filipek, Rydzyk, owe "moherowe berety" - Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:02 volverener napisał: > Odnosze wrazenie ze wszyscy ci, ktorzy wypowiadaja sie krytycznie wobec Pani > Krawczyk w jakis sposob sa zainteresowani odwroceniem uwagi czytajacych ich > posty od niewspolmiernie wazniejszego aspektu "seksafery". Mianowicie od > zepsucia politycznych obyczajow jakie obserwujemy w ostatnich czasach pod > rzadami obecnej koalicji. To tak jakby chcieli powiedziec: A co tam Lepper i > Lyzwiski i cala ta klika. Popatrzcie co wyprawia ta kobieta z Radomska! > Otoz dla mnie i - na szczescie - wiekszosci rodakow decyzje jakie kiedys > podjela Pani Krawczyk - i jakie codziennie podejmuja tysiace kobiet w podobnych > > sytuacjach w naszym kraju - sa niczym wobec destrukcyjnego wplywu na zycie > spoleczne Leppera, Lyzwinskiego i im podobnych. I dlatego mamy prawo ich > krytykowac i poddawac surowej ocenie, w sposob jawny i publiczny. I to wlasnie > umozliwia nam miedzy innymi to forum. > Podobnie jak wielu Polakow odczuwam bezsilnosc wobec jawnego i bezkarnego > manifestowania bufonady, bezczelnosci i chamstwa przez obecnych rzadzacych > naszym panstwem. Odczuwam wstyd za naszego prezydenta, premiera, ludzi malych > duchem i prostackich z charakteru. Ludzi ktorzy na oczach calego narodu klamia > i zawlaszczaja sobie zaslugi tych ktorzy rzadzili przed nimi. Ludzi ktorzy > swoje pozycje zawdzieczaja - do czego publicznie sie przyznaja - jednemu > ksiedzu, ojcu Rydzykowi, ktoremu udalo sie omamic rzesze prostych i slabo > wyksztalconych rodakow. Lepper, Lyzwinski, Filipek, Rydzyk, owe "moherowe > berety" - Odpowiedz Link Zgłoś
tarn Re: "Seksafera": 28.12.06, 13:01 "Za haniebne upodlanie kobiet w Samoobronie odpowiada Andrzej Lepper. On stworzył tę partię, zaprowadził ją na szczyty, pozwalał, by jego ludzie zachowywali się jak gang, zapewniał im bezkarność."- tyle cytat ..ale dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 palestrina2005...czołowy alfons UE ! 28.12.06, 13:09 został spłodzony w burdelu, wychował sie w otoczeniu dziwek i pederastów, stąd u niego tak wielka znajomość tematu ! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Dużo tu moralistów za dychę 28.12.06, 13:08 Wali im do łba rydzykowe pojmowanie moralności. To, że panienka postanowiła poprawić swój byt i zrobić karierę płacąc jedyną walutą jaką dysponowała i której od niej zażądano nie ma nic do rzeczy. Łyżwa i Jędruś złamali prawo proponując jej tę transakcję i doprowadzając do realizacji tej umowy. Płacili jej za usługi pieniędzmi podatnika, złamali przysięgę i ślubowanie poselskie. Pogwałcili zasady moralne łącznie z krzywoprzysięstwem. Nic ich nie usprawiedliwia, wiedzieli, co czynią i czego się dopuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Dużo tu moralistów za dychę 28.12.06, 14:07 To jeszcze musi udowodnić sąd. A Lepper najprawdopodobniej nie będzie miał nawet żadnych zarzutów postawionych... Odpowiedz Link Zgłoś
pjetja_goras Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:17 palestrina2005 napisał: > Znowu prostytutka Aneta K. na piedestale w GW... > > Aneta K jest albo kłamcą albo prostytutką albo jednym i drugim palestrina 2005 to chyba lepper trzesący gaciami że idzie po niego prokurator, bo inaczej skąd ta zaciekłość???? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dwom.. 28.12.06, 13:19 Osoby czerpiace korzysci materialne z nierzadu podlegaja karze, taka osoba jest Aneta Krawczyk,po zakonczeniu tej afery jestem pewien ze prokuratura postawi i jej zarzuty.Wedlug prawa ta Pani ktora tak bronicie powinna siedziec razem z Lyzwinskim. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:26 Wg jakiego prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:09 Faktycznie - pomylił się... Ale wręczenie łapówki (usługa seksualna) za korzyść (praca) to już przestępstwo... czyli Aneta K. jeśli mówi prawdę to jest łapówkarą.... A jej koleżanka chyba stręczycielką.... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:29 > jej zarzuty.Wedlug prawa ta Pani ktora tak bronicie powinna siedziec razem z > Lyzwinskim. W tejn samej celi? Ile lat powinna siedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:32 helmut.berlin napisał: > > jej zarzuty.Wedlug prawa ta Pani ktora tak bronicie powinna siedziec raze > m z > > Lyzwinskim. > > W tejn samej celi? Ile lat powinna siedziec? Tyle co Lyzwinski,oboje sa winni. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:38 > Tyle co Lyzwinski,oboje sa winni. To jest twoje rozumienie prawa i sprawiedliwosci? A o kodeksie karnym slyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:35 Jakie korzyści materialne? I jakie zachowania w tym przypadku nazywasz nierządem? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:23 Nie rozśmieszaj mnie - za seks Aneta K. dostała pracę za 4,5 tys. PLN miesięczenie. Pracę jakiej ze swoimi kwalifikacjami na uczciwej rozmowie kwalifikacyjnej prawdopodobnie nigdy nie dostałaby... To jest ta korzyść. Pomyśl o poszkodowanych kobietach które mają wyższe kwalifikacje lecz przegrywają z taką Anetą K. (lub inną) tylko dlatego że ta da d... na rozmowie kwalifikacyjnej. To są prawdziwe ofiary tego procederu a nie Aneta K. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:25 > miesięczenie. Pracę jakiej ze swoimi kwalifikacjami na uczciwej rozmowie > kwalifikacyjnej prawdopodobnie nigdy nie dostałaby... A skad jestes taki pewny? To jest znowu twoja bzdurna insynuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:34 Pomyśl o poszkodowanych kobietach które mają wyższe kwalifikacje lecz przegrywają z taką Anetą K. (lub inną) tylko dlatego że ta da d... na rozmowie kwalifikacyjnej. To są prawdziwe ofiary tego procederu a nie Aneta K. Zastanów się, jaką pracę (i za ile) otrzymałby nauczyciek fizyki, szukając je normalną drogą? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:52 A kto powiedział że popieram wstawianie polityków do firm.... Wcale mi się to nie podoba... Polityka to polityka biznes to biznes... Choć z drugiej strony śmieszą mnie głosy oburzenia bo kiedyś było to samo - choćby Bielecki w PKO S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:59 > Choć z drugiej strony śmieszą mnie głosy oburzenia bo kiedyś było to samo - > choćby Bielecki w PKO S.A. I to jest główny powód dla którego nie poprę PiS. Przecież doszli do władzy pod hasłem odnowy moralnej, które 10,5 % uprawnionych do głosowania kupiło. A teraz jedyny argument - przecież inni tak robili. Takie postępowanie to czyste koorewstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 15:05 No cóż to pokaż mi na kogo mam głosować. A wymagania mam takie: - libralna polityka gospodarcza (choc jestem realistą - jakoś trzeba wygrac wybory) - brak bratania się z SLD, lustracja i walka z komuchami - walka z korupcją i maksymalne oddzielenie polityki od biznesu... - twarda obrona naszych interesów w UE i brak chodznia na kolanach w UE, walka o zreformowanie UE - równe prawa dla wszystkich lecz brak głupiej "poprawności politycznej" i dawanie zwiększonych praw różnym grupom... Jak dla mnie nie ma takiej partii więc staram sie wybrać mniejsze zło... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 15:14 palestrina2005 napisał: > - brak bratania się z SLD, lustracja i walka z komuchami > - twarda obrona naszych interesów w UE i brak chodznia na kolanach w UE, walka > o zreformowanie UE W oparciu o te dwa wymogi widzę, że świetnie wybrałeś . > Jak dla mnie nie ma takiej partii więc staram sie wybrać mniejsze zło.. Czy stan wojenny nie był mniejszym złem? Czytałem Twoje wypowiedzi na jego temat. PS. Potrafisz wyobrazić sobie życie bez "walki"? Szukanie tego co łączy a nie dzieli? Odrzucenie wszelkich fobii i zastąpienie ich rozmową? Szacunek dla Innych? ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 15:21 Nie cytuj mi tu haseł wyborczych Tuska. Bo odkąd HGW zbratała się z komuchami w Warszawi już zupełnie im nie wierzę... Pewne sprawy - komunizm i korupcję trzeba wreszcie wyplenić bo niszczą Polskę od wielu lat... To ma bardzo negatywny wpływ na nasz wzrost gospodarczy... Nie wystarczy tylko liberalna polityka gospodarcza, trzeba jeszcze zlikwidowac korupcję... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 15:34 Nie odpowiedziałeś na żadne z pytań, które Ci zadałem. Chyba nie zrozumiałeś o co pytałem. Albo jesteś złym człowiekiem. :( EOT. ------ Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 palestrina2005.. jego kręcą tylko takie tematy ! 28.12.06, 14:35 o gwałtach, zboczeniach,wynaturzeniach seksualnych... zawsze ten zboczony ćwok ma najwięcej do powiedzenia!..On ma taką nature..nie uprawia seksu, on gwałci,lub płaci!.. Wszystkie kobiety to dla niego dziwki..No tak...skoro wychował sie w burdelu..... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: palestrina2005.. jego kręcą tylko takie temat 28.12.06, 14:46 Chcialbym zauwazyc, ze takie przypuszczenie wyrazilem juz dawno temu. Ale to jest chyba jasne, kim naprawde jest "nasz" palestrina. Odpowiedz Link Zgłoś
anita211 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 13:36 Nieważne,że dała-ON miał nie wziąść,po 1.-dlatego,ze jest mężem 2.-katolikiem-gdzie cudzołustwo jest grzechem 3.bo jest politykiem i powinien być co najmniej przyzwoity A pani Krawczyk może robić co chce z swoją d. A gdy nie jestes na miejscu pani K, czy innej kobiety, która daje, choć nie chce-to nie mów-bo powody sa różne...,i ludzie są różni,ja jej wierzę-może dała a potem zrobiło jej się wstyd-tylko,że co jest dziwne nie trafiła w swoim środowisku na nikogo kto byłby oburzony tym,że biorą-najwięcej jet takich,którzy mają jej za złe,ze się przyznała!!!!I to moi drodzy jest oburzające....I nawet wasze wypowiedzi potępiające właśnie panią Krawczyk ,mówią wiele o przyzwoitości naszego społeczeństwa.Bo trzeba mieć odwagę moralną by móc temu stawić czoła, a ani jeden z polityków(obu płci_) temu nie podołał, i za to powinniśmy sie wstydzić,bo oni NAS reprezentują- nieważne,czy ich wybierałeś, czy nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot "Seksafera" Anety 28.12.06, 13:45 A dlaczego jej wolno a jemu nie. Jak baba chce to co ma normalny chłop robić - uciekać? zaraz by krzeyczeli- łapać geja Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:26 <<<A pani Krawczyk może robić co chce z swoją d. Niezupełnie - wręczanie łapówki (korzyści seksualne) za zatrudnienie jest niezgodne z prawem. Jeśli Pani Aneta mówi prawdę to złamała prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:36 Proszę, przestań bronić Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:46 Czyżbym napisał nieprawdę - czy wręczenie łapówki (usługa seksualna) za korzyść w postaci zatrudnienia jest dozwolone w Polsce ???? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 14:50 > Czyżbym napisał nieprawdę - czy wręczenie łapówki (usługa seksualna) za korzyść > w postaci zatrudnienia jest dozwolone w Polsce ???? Dawanie doopy w Polsce jest zagwarantowane w Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 15:01 Mylisz elementarne pojęcia. :) I próbujesz odwracać kota ogonem. Mam nadzieję, że nie jest to kot prezesopremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 15:09 Zaraz zaraz... jak to odwracam... Ja nie mówię że Łyżwiński jest niewinny - jeśli Aneta mówi prawdę to przyjął łapówkę... Ale Aneta ją dała - jak sama mówi (jesli mówi prawdę) o ofercie dowiedziała się od koleżanki i szła na rozmowę znając wymagania - praca za seks. Była pełna zgoda z jej strony, nikt jej nie zmuszał, a nie wiadomo czy nie odebrała pracy komuś o wyższych kwalifikacjach... Nie ma szantażu - jest oferta i jest zgoda. Jest dający i biorący łapówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 28.12.06, 16:54 palestrina2005 napisał: > Zaraz zaraz... jak to odwracam... > Ja nie mówię że Łyżwiński jest niewinny - jeśli Aneta mówi prawdę to przyjął > łapówkę... Zdaje się, że on tej "łapówki" zażądał. Zapominasz z podejrzaną łatwością, że warunki przyjęcia do pracy ustalał ŁYŻWIŃSKI, nie Krawczyk, i nie jej KOLEŻANKA. > Ale Aneta ją dała - jak sama mówi (jesli mówi prawdę) o ofercie dowiedziała > się od koleżanki i szła na rozmowę znając wymagania - praca za seks. Zgadza się. Znała wymagania i na nie przystała, ale warunki przyjęcia do pracy ustalał ŁYŻWIŃSKI, a nie Krawczyk, i nie jej koleżanka. Nie obchodzi mnie prowadzenie się Krawczyk, obchodzi mnie, na co funkcjonariusz publiczny wydaje moje pieniądze. Obchodzą mnie też kryteria przyjmowania do pracy na stanowiska publiczne. > Była pełna zgoda z jej strony, nikt jej nie zmuszał, a nie wiadomo czy nie > odebrała pracy komuś o wyższych kwalifikacjach... Chyba niedomagasz intelektualnie. Kryterium przyjęcia do pracy ustalonym przez Łyżwińskiego, według Krawczyk i paru innych osób, było świadczenie usług seksualnych, a nie jakiekolwiek kwalifikacje i doświadczenie. Powinieneś mieć pretensje do Łyżwińskiego, że na stanowisko przez siebie oferowane nie rozpisał konkursu, tylko żądał świadczenia takich a nie innych usług. To z winy posła, a nie Krawczyk, osoby o wyższych kwalifikacjach nie dostały pracy. Poza tym, zapominasz również o tym, że to poseł odniósł korzyść OSOBISTĄ wymuszając na kobietach stosunki seksualne za friko, uzależniając od nich obsadzenie stanowisk publicznych. Z tego co wiem, inni panowie płacą słono za podobnego typu usługi - on je miał za darmo. Chyba że, powtarzam (geeez, który to już raz), chcesz powiedzieć, że Krawczyk dostawała pracę za seks, a nie otrzymywała wynagrodzenia za prowadzenie biura poselskiego ... > Nie ma szantażu - jest oferta i jest zgoda. Jest dający i biorący łapówkę... I są jeszcze kryteria obsadzania stanowisk publicznych. Lub ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: "Seksafera": konfrontacje Anety Krawczyk z dw 29.12.06, 07:55 <<<Zdaje się, że on tej "łapówki" zażądał. Zapominasz z podejrzaną łatwością, że warunki przyjęcia do pracy ustalał ŁYŻWIŃSKI, nie Krawczyk, i nie jej KOLEŻANKA. Jak zatrzyma mnie policjant i zażąda łapówki, a ja dam łapówkę i odniosę z tego korzyść to jestem również winny bo dałem łapówkę dla osobistej korzyści. Tak zrobiła Aneta K. - dała łapówkę a potem zarabiała 4,5 tys, miesięcznie. Do momentu kiedy dostawała kasę jakoś nie gryzło ją sumienie. Dopiero jak strumień gotówki i pensyjka się urwały poszła do mediów (pewnie liczy na kase za wywiady, zdjęcia itd.). Nie rozsmieszaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś